Hos Julia.

Hello! Dagen har varit bra, fixade mig hemma och sådant med musik. Ulla kom över en stund inan också, vi skålade och så. Trevligt! Sedan åkte Ulla vidare, för att hon skall på fest. Jag är hos Julia just nu med Cely, vi kom hit för en stund sedan. Blir inget mer bloggande för ikväll, tror jag inte. Men vi hörs isåfall imorgon, och jag skall ha det så trevligt ikväll. Vilket ni där ute också skall ha. Puss på er! =)

090228

Hej! Vaknade vid halv ett och är väldigt pigg. Jag skall strax hoppa i duschen och sedan börja fixa mig. Måste även höra av mig till Ulla och kolla en sak. Skall nämligen till Julia senare. Men jag hinner inte blogga nu, men jag bloggar under dagen senare. Puss på er!

Jag saknar att vara utomlands.



I'm home!

Hej. Nu är jag hemma igen. Vi var uppe vid hemmakväll och Frölich. Träffade även Daniel och hans stora gäng. haha! Sedan när vi var på väg hem så träffar vi C. Vilka minnen man har, gud. Det blev ifall massa skratt och jag fick ont varje gång jag skrattade pga min träningsvärk. höhö! Jag och Steph gick sedan skilda vägar och det händer nog inte något idag heller. Funderar på att lägga mig eller något? Finns inte så mycket annars att göra. Kan nog bli skönt och lägga sig tidigt också, så vaknar man tidigt imorgon. Julia är ensam hemma imorgon kväll och jag och Cely skall nog dit. Vi ska även vara barnvakt åt hennes lillasyster. Skoj! =) Så är det fest och Ulla vill att jag ska hänga med, men kan inte bestämma mig. Och, kanske blir fest med Steph också eller bio. Varför ska allt komma på en helg? Varför kunde det inte komma tidigare, tex på lovet? Surt! Ha en bra fredagskväll, puss o kram!

Me and the geek

Hello på er! Är hos Ulla just nu och vi har det mucho roligt! Jag ska till Videomix, eller rättade sagt Hemmakväll med Steph om en stund. Ullas mormor är här och hälsar på. hehe, hon är så söt och trevlig! Misstänker att det bara blir en hemmakväll med Steph, men det kan också vara skönt. Men vill helst festa. Vi hörs ikväll, pusshej!

My bitch, Ulla.



Jahopp..

Det är så trist hemma och väldigt tyst. Jag gillar inte detta! Jag var ute för en stund sedan och mötte Steph.  Vi pratade om kvällen och gick till Willy's. Vi vet inte än vad som händer eller vad vi skall göra. Vi fick iden att gå på bio, men nu är det för sent eftersom att filmerna och bussarna stämmer inte riktigt ihop. Så det blir knas. Synd det, hade ju varit mysigt annars. =) Jag ska ta en tripp till Ulla nu. Vi hörs senare! Puss

Vet ni vad?

Igår när vi tränade så hade vi redskap, vilket betyder att man anstränger musklerna väldigt mycket. Idag har jag en sådan fruktansvärt hemskt träningsvärk att jag tror att jag håller på att dö! Det gör så jävla ont, till och med när jag skrattar. Kan knappt röra mig för att det gör så ont. Fan!!!

090227

God eftermiddag! Skoldagen har varit bra och det har gått så fort. Vi hade parlamentet i morse och det var helt okej, trodde dock det skulle vara bättre. Slutade vi kvart över trea och sedan hade jag följe hem med Ulla och Cely. När jag kom hem så pratade jag med Samah om helgen och så. Och nu sitter jag här och kollar på TV och lyssnar på musik. Zarah åkte ju till sin pojkvän och jag och Steph skulle åkt med henne till Göteborg och tagit farväl. Han bor några timmar från Göteborg, så att hon skulle tagit tåget. Men med tanke på att jag slutade sent idag och dem tog bussen vid tre någongång, så kunde jag tyvärr inte åkt med. Och, jag kunde inte heller gå ifrån skolan. Lärde mig även att spela rock ackord på gitarr idag på musiken. Så jävla kul när man väl kommit in i det och kan spela. Trodde det skulle ta en evighet att lära sig det, men visade sig att det inte var så svårt alls. Vi får se vad dagen har att erbjuda! Puss och kram.


Jag är trött och det är super bra!

Hello people! Jag är med Z & S just nu. De håller på att fixa Zarahs hår. Ser ut och bli fint faktist. Jag lockade håret inan och det blev liksom bra på en sida och på den andra ser det lite misslyckat ut. Som om jag typ har lockat hälften av håret, och inte blivit klart. Men på andra sidan är det skit snyggt. Sådant är surt! Imorgon slutar jag kvart över tre, åh jag orkar inte. Men det är bara att stå ut, för sedan är det helg. Ska bli sjukt underbart! =) Jag väntar på att Sex and the City skall börja, sedan ska jag upp till banken och ta ut pengar, sedan hem och lägga mig. Är trots allt trött, vilket är super duper bra. Imorgon har vi även parlament. Puss på er lovers! ;)


Såhär blev resultatet :









50 cent is the shit!

Ja, ni läste rätt. Det är inte ofta jag sjunger till 50 Cent. Jag älskar ju att sjunga för er som inte visste det. Och idag blev det en rapp artist jag sjöng till! Han är faktist bra, eller ah vissa av hans låtar ifall. Jag gick inte över till Ulla inan, men jag ringde och bad om ursäkt. Vi snackade även lite grann och det blir nog av imorgon istället att vi är. Steph ska jag också vara med i helgen och Zarah åker till sin pojkvän imorgon. Åh, så kul för henne! =) Glad för din skull bejb! Mamma sa även inan att hon och pappa funderar på att åka upp till Göteborg i helgen och spendera lite tid där och även sova över. Asså, jag förstår inte ens varför dem funderar. Åk för gudsskull och gör oss alla en tjänst! haha. Nej, men det skulle bli skönt att vara hemma ensam. Eller nja nästan, broshan också. Men han märker man inte av endå och Samah kommer förmodligen vara hos sin pojkvän hela helgen. Det kan liksom inte bli bättre. Nu ska jag fortsätta att rappa.. ha ha ha ! och sedan kolla på film. Puss på er sötisar!

I wish you were here.


090226

Hej på er! Dagen har varit bra ocn även gott väldigt fort. Skönt! Jag hade prov sista lektionen, i HK. Man fick gå igenom provet med läraren om man ville och det gjorde jag. Fick 24 poäng och godkänt var 29. Surt tänkte jag, det är ju bara 5 poäng mellan. Men så snäll som min HK lärare är, så fick skulle jag ta reda på vad en sak betydde och sedan berätta det för henne. Gött som fan! =) Jag är ifall nöjd, trodde faktist att det skulle gå mycket dåligare. Vi hade egentligen dubbeltimma i HK, men lärarna skulle ha något möte, så vi fick sluta direkt efter provet. Var hemma vid två tiden, gött som fasen. Ingen aning om vad jag skall göra idag, men blir nog en tripp till Ulla sedan. Men kanske, funderar på att lägga mig och sova lite. Men kanske lite onödigt, hmm. Hon ville nämligen att jag skulle åka upp till henne. Men vi får se om vi får tag på varandra senare. Imorgon är det fredag, det är super skönt. Inga mer prov denna veckan, förutom en läxa i engelska. Men what ever.. haha! Jag är bara så glad över att denna veckan nästan är över, så härligt. Känns som att det har varit massa inlämningar, prov och läxor. Men egentligen så har jag ju inte det. haha, inbillningar! Nu ska jag göra något annat, sova tillexempel kanske. Puss på er!

Jag älskar att kunna finnas där för mina vänner. Det finns ingen tvekan om det! Jag älskar dig, J.

Aliaa Alicia


Jag saknar dina ord som värmde så otroligt.

Hej på er! Inte lagt mig ännu, trots att jag skulle lägga mig tidigt. Men jag är super pigg just nu, tack vare dessa underbara redbull som finns. Är med Zarah och Steph. Vi planerar helgen, men Z ska nog åka till sin pojkvän. Vilket betyder att jag och Steph blir kvar här i Skene. Vi vill dricka eller hitta på något kul ifall! Mucho roligt, jag längtar. Hade ju egentligen planerat med Julia och Cely, men det har visst uppstått problem som inte kan nämnas här. I'm sorry bejb, det kommer ordna sig! =) Hörs efter skolan imorgon och btw, jag måste sitta i biblioteket imorgon och plugga häcken av mig!

Steph, Zarah, efterlyst och plugg.

Nu sitter jag och kollar bilder med S, Z och S. Asså jisses, jag förstår inte hur vissa människor kan ta bilder på sina bröst, häck osv och sedan lägga ut det? Och sedan undra varför man får rykten.. seriöst!! Jaja, Efterlyst börjar om en timma, det ska bli skoj. Tycker om det programmet, men skall försöka att klämma in lite plugg också. Som ni förstår när Zarah och Steph är här, så blir det aldrig något plugg för mig. Alldeles för roligt har vi! =) höhö! Vi hörs imorgon och önska mig lycka till på provet. Puss på er sötisar!

Så jävla trött..

Jag kunde inte sitta i mitt rum inan och plugga, pappa arbetade i vardagsrummet och alla andra var lite överallt i huset. Antingen lyssnade dem på musik, satt vid datorn, kollade på TV eller snackade bara allmänt. Jag kan inte sitta i ett rum med massa ljud och plugga, för då kan jag inte koncentrera mig. Och, jag läser ju högt eftersom då lyssnar jag på  mig själv och får in mer då. Så jag satte mig i köket tillslut, vid middagsbordet. Pluggade i ca 40 minuter och sedan vips så somnade jag. Vaknade upp för ungefär 5 min sedan. Fy, det var gött och få sova. Jag är så fruktansvärt trött och behöver få sömn. Ikväll blir det fan att lägga sig tidigt, oavsett vad. Zarah är bussig och är iväg och köper redbull. Gött! Men denna veckan har jag druckit massa redbull på dagen och blivit extra pigg och då inte kunnat somna på kvällen sedan. Men idag måste jag ta en för att piggna till och plugga vidare. Jisses, det är fredag snart.. jag ska då sova ut!!! =) Ciao!

Att plugga HK är inte världens roligaste. Men måste man, så måste man!

AliaaAlicia. ; dina ord värmer.


090225

Hej! Dagen har varit hyffsat bra och musiken var nog det enda roliga idag. Jag är ifall hemma nu, äter smått och kollar på TV. När jag kom hem var mamma i full gång med att städa min och S lägenhet. Shysst av henne, men jobbigt när hon ska klaga på att vi har så mycket grejer och inte ens använder hälften av grejerna. Hon har ju rätt, men endå. Störande! Hon är snart klar tror jag och då ska jag sätta igång med pluggandet. Jag har prov imorgon i HK. Dåligt av mej att inte ha lagt ner så mycket tid på det, men det får la gå som det går. Mindre bloggande, mer pluggande. Pusshej!

Världens underbaraste mamma & Zarah

Det blev inte ett sista inlägg innan, utan detta får bli det. Sedan Zarah kom inan, så har vi diskuterat om olika saker. Mamma har även varit delaktig i våra diskutioner. Dem har varit alldeles för bra! Vi sitter även och diskuterar lite grejer just nu, bland annat killar. Det är sjukt underbart att ha en ungdomlig mamma som förstår en väldigt bra. Och inte rena kärringen. Hade ju inte varit så värst kul! Samtidigt som vi pratar, så kollar vi på en serie om Victoria Silvestedt ( stavas? ). Hon är äckligt snygg! Undra om jag ska gå lägga mig senare eller gå ut och umgås med Z & S? Tråk med skola, kan man inte vara uppe så länge som man vill. Buhu!


God natt!

God natt på er och njut av denna
gamla låt som jag hittade på youtube.

=)







Jag ska fortsätta att plugga enda tills klockan åtta och då börjar Den rätte för Rosing.
Är bara tvungen att kolla på det, verkar faktist bra! =) Men det återstår och se. Zarah har hittat massa gamla låtar på youtube som vi lyssnade på förut. Svenska kärlekslåtar bland annat och dem är så himla bra. Ska försöka ta och ladda ner dem från youtube senare. Synd så har jag inga högtalare på denna datorn, utan den finns mäst för att vi skall kunna blogga och vara inne på msn. Vilket jag oftast bara är, men jag har vant mig vid att vi har tagit bort högtalarna här.
Tillbaka till pluggandet. Pusshej!


Äntligen!

Nu börjar det bli bättre och jag har inte huvudvärk längre. Gott! Inan jag somnade inan, så pluggade jag lite. Stolt! hehe, jag skall strax duscha och efter det blir det ännu mer pluggande. Jag har föressten mina skor hemma nu, oh my good! Dem är så äckligt snygga, nästan så höga att jag knappast vet om jag själv kan gå i dem. Det återstår och se! Jag har tagit kort på dem, skall  bara lägga in dem på datorn och sedan lägga upp dem på bloggen. Blir senare mot kvällen! Puss

The Past Catches Up.

Jag har föressten fått hem mina Nelly skor, måste bara hämta ut dem. Men det ska S göra senare åt mig. Kommer upp bilder på dem senare. Jag har en sådan underbar mamma, jag älskar henne så otroligt! Jag har föressten sökt till Hultsfredfestivalen där man kan arbeta i sommar före, under eller efter festivalen. Tillbaka till soffan, puss!

Ont i huvudet.

Hej på er. Skoldagen började vid tio över åtta med SO. Det var skönt, gjorde inte så värst mycket. Men hade en jävla huvudvärk och min lärare bad mig gå till Leif för att fråga efter en tablett. Gick på matten, fick gå ifrån och blev kvar en stund hos honom. Vi pratade om varför jag hade så ont och om min syn. Som ni förstår så har jag haft dålig syn i några år, men har inte riktigt gjort något åt saken och inte sagt det heller. Men jag hade glasögon förr. Och idag fick jag reda på om jag fortsätter så, så är risken att jag blir blind. Jag har slarvat med min syn och det är riktigt dumt av mig. Så jag måste boka en tid hos optikern idag. Han sa att det var en stor orsak till att jag har huvudvärk och att jag anstränger mig för att se enda fram till tavlan i skolan. Vilket är så sant! Fy och det gör så ont i huvudet och ögonen just nu. Så jag försökte få tag i min lärare, men hittade henne inte så jag gick bara hem. Leif ringde även hem till pappa och talade om problemet. Missar ifall bara slöjd, svenska och b-språk. Vilket jag inte tycker är så mycket, förutom svenskan, men isåfall så får jag ta igen det jag missat och jobba hemma. Jag ska försöka vila lite nu, inan mitt huvud sprängs eller något. Puss!

090224

Hej! Inan jag skulle lägga mig inan, så fick jag ett sms av Zarah och hon undrade om jag ville gå ut en runda med henne och Steph. Jag tackade självklart ja! Bättre än att ligga hemma och vrida på sig och inte kunna sova. Alldeles för många tankar som snurrar i mitt huvud. Jag kom ifall precis hem, dem följde mej eftersom att klockan strax är halv två på natten och som sagt, jag har endå skola imorgon och måste upp tidigt och får inte komma försent. Det var ifall trevligt att få rensa tankarna och bara berätta allt man känner och tycker. Dem lyssnar självklart och finns alltid där. Jag tycker om dem så otroligt mycket, nu när Zarah har flyttat och bara är här och hälsar på just nu, så känns det lite ont av att hon verkligen ska åka bort igen och kommer nog inte tillbaka på ett bra tag framöver. Och sedan Steph, som kanske också ska flytta upp till Stockholm. Det är synd. Jag minns tillbaka förra året när jag, S och S åkte till Göteborg med Zarah för att lämna av henne och säga adjö, då hon skulle få börja sitt liv och leva det i Stockholm. Det var inte alls kul och ta farväl av henne. Det blev tårar och så, men man kommer ju över det efter ett tag och då blir det skönt. Men saknaden av att alltid ha någon där som alltid finns där precis när som helst, det är en underbar känsla. Och, den känslan känner jag alltid när det gäller Steph och Zarah. Dom är som mina riktiga systrar båda två och jag älskar dem väldigt mycket.

Imorgon ska jag plugga och bara ta det lugnt! Känner att jag inte orkar med något annat än det och jag behöver plugga så det är nog en väldigt bra ide. Så till helgen är jag förmodligen på topp igen. Vi skulle ju repa med musiken diag, men jag gick inte. God natt! Puss & kram.

Den där jobbiga känslan.

Jag hatar denna känslan. Det är hemskt att känna så och vill bara grävna ner mig. En känsla av hat och bara gud vet vad. Sjukt äcklig deprimerad känsla som jag hatar så jävla mycket. Jag hatar att känna såhär och det jag hatar mest av allt är att jag låter mig tryckas med i det. Jag skall klara detta, jag har gjort det förut så varför skulle jag inte lyckas denna gången? Denna känsla tar över hela mig, går inte och tänka på något annat. Man vill bara ligga kvar i sängen och inte göra någonting. Synd nog så måste jag upp till skolan imorgon endå, sedan ska jag försöka att gå hem efter min första lektion. Kan inte denna känslan bara försvinna? Snälla!!

Nu ska jag lyssna på mitt älsklingsband som finns där för mig, Tokio Hotel och försöka somna. Puss!




Inget blir som man planerat.

Visst, jag skulle plugga inan och åka upp en sväng till Ulla. Men nej, ungefär tio minuter senare så blev det plötsligt att jag, Cely och Julia skulle vara. Det var ifall jättetrevligt som vanligt när jag är med dem. Seriöst, vi blir bara löjligare och löjligare för varje gång man är. Men det är så himla härligt och ha så underbara vänner som dem. Vi har alltid så himla roligt och visst är det lämpligt att vara lite barnslig ibland. Anyway, vi hade ifall jätteskoj och helgen är uppbokad! =) Jag kom hem för en stund sedan, fryser häcken av mig. Det var svin kallt ute. Jag och Cely följde Julia hem. Hennes mamma skulle egentligen hämta henne, men vi kände att vi ville gå ut och gå samtidigt. Sjukaste humorn har vi och bästa också! Jag ska ifall strax tvätta bort sminket och lägga mig i soffan och invänta Two and a half men. Jag fryser jättemycket, fy vad det är kallt. Skulle just nu vilja vara utomlands och ligga och sola och bada. Och, försöka att få mig någon färg. Har ju väldigt svårt för att bli brun i ansiktet. Blir fan bränd om jag ligger i ungefär 15 minuter, när det gäller resten av kroppen. Puss på er =)


Ingenting är som sig likt.

Har precis tagit fram mina böcker och tänkte börja plugga. Men allt bara säger ifrån och jag orkar verkligen inte. Vill gå och lägga mig. Men kan inte det och ska försöka att hålla ögonen öppna och inte somna. Kollar också på fresh prince in bel air, det är så himla roligt. Speciellt Will och Carlton. Stört skön är hela familjen med andra ord. Nu har vi börjat att arbeta med politik i skolan, mucho roligt!

Pluggdags.. eller?

Hej på er. Nu är äntligen skoldagen slut, skönt! Hade fysik sista lektionen och jag börjar äntligen att fatta vad det är vi håller på med. Dagen har inte erbjudit så mycket, förutom väldigt mycket skratt. Idag har vi verkligen skrattat som aldrig förr och vi gillar't! Jag vet inte vad jag skall göra resten av dagen, men jag måste ifall börja plugga på mitt prov som jag har på torsdag. Sedan kanske jag går en sväng till Ulla. Vi pratade om det inan, men vi får se senare. Är lite små trött också, men här ska det inte sovas. Jag ska äta och kolla på TV nu! Puss =)


God morgon!

Vaknade strax efter sju. Fick mig några timmars sömn trots allt. Skönt det, för annars skulle jag nog ha somnat medans jag var i skolan. Dricker redull medans jag väntar på att plattången skall värmas upp. Sedan är det dags att fundera ut vad man ska ha på sig? hmm. Vi hörs efter skoldagen, puss och kram!


I love them!


Jag beställde hem två par skor inan.




Skor från Nelly.se , 449 kronor.



Skor från HM.se , 398 kronor.
Fast jag får inte hem dem förrens i början av maj, ingen aning om varför.
Men stog ifall så på sidan. Men väntar man på något snyggt, så spelar det ingen roll!



090223

Hej! Jag och Zarah sitter just nu och kollar på Oscars Galan. Gud vad fint klädda alla är. Jag la mig inan och försökte att somna, men det gick absolut inte. Är lite små trött, men funkar endå inte. Så surt! Så jag satte mig i soffan med laptopen och joinade Zarah. Hon är helt inne i Oscars Galan, medans jag själv sitter inne på msn och pratar med Alex och Anna. Jag vill sova, men det går ju inte. Det är även en as bra skräckfilm som går på 3an just nu. Oh, lite smått spännande! Nej, tillbaka till sängen igen och de det ett försök. Puss på er!


Du är allt jag någonsin drömt om

men du är för långt ifrån och det är så svårt att nå,
när du egentligen är hur nära som helst.
Sluta att blunda för verkligheten!


En snygg kalender

Jag har ju som tidigare skrivit att jag letar efter en snygg kalender. Men gick in på Kenzas blogg och såg en sida som man kan designa sin egna kalender. Samah har nämnt det tidigare för mig, men har inte riktigt tänkt på det. Ska bara fixa en sak, sedan ska jag in och designa min egna kalender. Vet inte riktigt hur jag vill ha den, men det återstår och se. Jag laddar isf upp en bild när jag vet säkert hur kalendern skall vara.

Jag är ingenting utan dig.

För er som läser min blogg, rubriken har inget sammanhang med vad jag skriver. Från och med nu ska jag ha helt olika rubriker, gemfört med vad jag skriver. Får se hur länge det håller.

So what? Har precis kollat klart på Gossip Girl. Det är synd att man redan vet vad som händer i serien, för då är det ju helt hopplöst att kolla egentligen. Men har man inget bättre för sig, så är det okej. Jag väntar på att The Hills skall börja. Känns som att jag redan har sett alla sesonger av mina favorit se.rier. Men man kan ju inte hålla sig, utan måsta bara få kolla och se vad som händer. Lyssnar även på Kapten Röd och dricker min sockerfria Redbull. Gott!  Jag är rätt så slut på ord, så jag säger nog god natt härifrån. Förövrigt så har vi redskap på idrotten imorgon. Jag liksom hatar redskap! Fan. Och, imorgon skall vi repa på musiken. Jag har ingen jävla lust alls, fan måste jag gå? Blä! Puss och kram!

Snö är ju rätt så mysigt trots allt!

Igår när vi var på väg hem ifrån Kinna, så hade det ju snöat rätt så mycket och jag fick iden att mula Julia. Julia gick framför mig, så jag sprang emot henne och mulade henne i ansiktet. haha, jag är så jävla bäst! Och, fullträff också! Sedan lyckades jag och Steph att mula Zarah också. Fullträff där också. Grymma är vi ju! höhö. Zarah gjorde även snö änglar. Skulle också gjort det, men vågade inte. Hade bara på mig tights och hade förmodligen blivit sjuk. Vi skulle egentligen ut idag och åka pulka och sådant. Ja visst, barsnliga får la alla vara ibland! ;) Men då har ju hälften av snön gått bort och vi vaknade lite försent för det. Men vet ni vad? Trots att jag nästan alltid hatat snö, så är det super mysigt!





A loving heart is the beginning of all knowledge.

Nu jävlar!!

Nu ska jag börja äta nyttigt och börja träna. Eftersom att jag inte tränat något sedan jag slutade spela innebandy, vilket jag ångrar så jävla mycket idag. Men kommer man inte överens med vissa i laget, så är det hopplöst. Dock så finns inte mitt gamla innebandylag kvar längre. Synd det, för vi var ju så bra! Tillbaka till ämnet. Allt onyttigt är oförbjudet från och med idag. Jag och Samah slog en pakt om det. Vi skall till och med dricka sockerfria redbull från och med idag. Onyttigt är äckligt och bara tanken av allt man stoppat i sig äcklar mig just nu. Har velat börja träna förut, men bättre sent än aldrig. Detta ska hållas och jag ska klara det! Skall klara att få på mig Samahs kläder, får ju på  mig vissa av hennes kläder med tanke på att vi egentligen har samma storlek, men hon har gått ner i vikt som fasen. Förövrigt så börjar One tree hill nu och jag kom på att jag har prov på torsdag och måste smått börja träna på det idag. Puss lovers!

Oscars Galan 2009 tonight!

Hej på er kära läsare. Idag har jag inte gjort något roligt, förutom att sova och det är ju roligt det. Vaknade vid fem och var jättesur, fråga mig inte varför. För jag vet inte ens varför jag var så sur. Hoppade ifall i duschen och sedan var allt så mycket bättre. Jag skall strax föna och platta håret. Åh, det är ju så jobbigt att platta håret när man har långt hår. Fast som tur va, så är det inte alls mycket jag behöver platta eftersom att det nästan redan är platt. Men håret måste ju vara äckligt snyggt, så perfekt som jag är måste jag platta igenom mitt hår endå. höhö! Jag väntar på att One tree hill skall börja. Sedan blir det Gossip Girl. Har redan sett avsnitten, men får ta och kolla på det endå. Ikväll är det ju Oscars Galan och den börjar vid 12 inatt. Och, jag som har skola imorgon och ingen sovmorgon ska kolla på det endå. Det är ju så bra! Får se hur länge det håller på och tror att det håller på i ett par timmar. Ska ta och köpa massa redbull idag, så att jag kommer upp imorgon. Puss och kram!

Jag älskar er så äckligt mycket.

Julia och Cely, jag älskar er bästy! :) Jag och Cely kanske skall åka ner till Serbien med Julia i sommar. Det kommer bli så otroligt roligt om det blir av. Skulle ju åkt ner med  L   för två år sedan, men då hann vi glida isär inan vi skulle åka iväg. Det var ju tråkigt, eftersom vi hade planerat så och det var inte alls långt kvar till sommaren. Jag hade redan tänkt och prata med mamma och pappa imorgon. Det är ju bara problemet att jag knappast tror att jag kommer kunna klara mig i Serbien länge. Kan ju knappast språket, men pratar dem engelska så klarar jag mig utmärkt!

Imorgon fortsätter dem att visa massa avsnitt av Rob and Big. I love it!


jag saknar ord.



090222

Hej på er. Denna helgen har gått otroligt fort, men fan vad kul jag har haft. I fredags gjorde jag inte så mycket, men det var gött och bara få vara hemma för en gångskull. I lördags, så var jag, Cely och Julia vid Arenahallen och kollade på Jonelias handbollsmatch. Dom förlorade, men spelade jättebra! Sedan åkte vi hem till Jonelia. Vi satt vid datorn, snackade, kollade på TV och dem skrämde skiten ur mig och Julia genom att berätta spökhistorier. Fick ju tårar. Som ni förstår, så hatar jag när folk berättar spökhistorier. Så jag och Julia vågade sedan inte röra oss någonstans. Vi var helt fast vid soffan sedan. Vid halv två så var det dags att gå hem, misstänker att vi ropade och skrek alldeles för mycket. Men kul hade vi! Det kom ingen buss, så jag, Julia och Cely fick iden att gå hem från Kinna till Skene. Det var ju ifall kul medans det varade, vi kom ungefär till centrum och sedan kom Jonel och plockade upp oss och körde oss hem. Var faktist gött och vara hemma, har inte varit hemma på hela dagen. Gick sedan upp till Frölich med Steph och Zarah. Zarah har ringt mig hela dagen för att hon haft det så tråkigt hemma. Stakare! Hon saknade mig så mycket. höhö, inte lätt när vi två alltid är tillsammans annars. Idag var liksom bara ett undantag. Jag ska strax lägga mig och sova, orkar knappt hålla uppe ögonen längre. Usch! Vi hörs imorgon, puss och kram. Hoppas att ni har haft en bra lördagskväll! =)

Rob and Big

Det är massa avsnitt av Rob and Big på MTV idag. Yes! Det är sjukt bra och dem är så coola. Vaknade ifall för en stund sedan, har inte gjort så mycket sedan dess. Suttit vid datorn och kollat på TV. Hade tänkt och äta en sen frukost om en stund. Igår blev det en tidigt kväll, eller ah tidig för mig ifall. Gick och la mig vid ungefär kvart över två. Rekord! Dagens planer är att vara med C, J & J. Först skall vi kolla på handbollsmatch och sedan får vi se vad vi hittar på. Bloggar mer under dagen! Puss och kram.

090221

                        
                                                                           
   You'll never walk alone




My BFF!

Fredag

Sorry för dåligt uppdatering de senaste, men när man går i skolan och har plugg och är trött, så är det inget vidare att blogga för att man inte har så mycket att skriva om. Samma saker hela tiden, så går det runt så. Men jag vaknade ifall för en stund sedan, har varit skönt och få sova ut. Har inte riktigt sovit så som jag behöver det senaste. Ikväll blir det nog bara hemmakväll med systrarna. Samah ska strax laga mat åt oss. Gött! Det har snöat massa nu och är fullt av snö ute. Inte så roligt, men man får la stå ut. Hatar när det kommer massa slask sedan. Usch! Och, det slutar aldrig att snöa. Det bara fortsätter och fortsätter. Vad skall ni hitta på ikväll då... Puss!

090220

Hej på er. Dagen har varit hyffsat bra, lite kämpigt med att komma upp i morse. Och tiden gick så fort och jag var inte ens klar. Så var inte direkt något toppen morgon. Men annars så har dagen bara flytit på. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, men det återstår och se. Imorgon ska jag ifall vara med flickorna. Ska bli roligt! =) Jag har inte så mycket mer att skriva. Vi hörs på en uppdatering senare! Puss och kram.

090219

Hej på er. Dagen har varit hyffsat bra. Vi hade idrott i morse och jag och Cely ägde ju lätt på att spela pingis. Det var jävla kul men sedan blev jag så trött att jag la mig på en boxningsgrej. Medans så spelade Cely och Sara. Vi hade sedan engelska, b-språk, matte och HK. Vi lagade jättegoda baguett mackor. Trodde inte det skulle bli så lyckat, men det blev mer än lyckat. Ska faktist laga det här hemma någongång i helgen. Slutade strax efter tre och kom hem. De har inte fortsatt så mycket med att bygga ut badrummen. Det är så jävla jobbigt nu när vi bara har en dusch och ett badrum. Vi har ju annars två och det funkar utmärkt. Så förhoppningsvis så blir de klara någongång nästa vecka. Står ju inte ut snart! Jobbigt som fasen på morgonen, när alla ska till badrummet. Men det är bara att stå ut, hade ju hoppas på att dem skulle bli klara idag eller imorgon. Vilket var sagt.. Men nejnej. Duschade ifall efter att jag hade kommit hem från skolan. Sedan kom Ulla förbi en stund. Och nu sitter jag här. Ska strax börja föna och platta mitt hår. Sedan får vi se vad jag gör resten av dagen, kanske plugga lite engelska.. behövs nog!

Var egentligen meninngen att jag skulle åka till Kinna och köpa en kalender, men kom på att jag lika bra kan göra det imorgon för jag tror att jag ska in till Kinna. Men annars hade jag tänkt att kolla på Bokhandlen om det finns någon snygg kalender. Jag behöver en nämligen, för att kunna komma ihåg prov, läxor och annat viktigt i skolan. Även saker som jag behöver få gjort utanför skolan också. Vi fick ju en när vi började i sjuan redan, men hallå please.. dom är ju ur fula och väldigt små. Inget vidare och ha dem! Jag ska gå nu, vi hörs nog ikväll. Puss

The City.

The City är så fruktansvärt bra. Det hade kommit ut ett nytt avsnitt and i love it! Det äger verkligen sönder alla program, dock The Hills tror jag. Fast kan bero på att det inte kommit ut några nya avsnitt av The Hills. Dåligt! Jag somnade ifall inan och vaknade strax inan nio och kollade på Efterlyst. På pauserna hann jag kolla på Greys! Imorgon är det redan torsdag, härligt. Sedan går man bara fredag och sedan är det helg. Gött som fan! Nu ska jag lägga mig, god natt!


Greys is back!

Ikväll är det sesongs premiär. Tycker om detta programmet, men det är samma tid som Efterlyst. Det är surt, så ja vilket ska man kolla på? Buhu!

090218

Hej på er. Igår la jag mig vid halv två på natten eftersom att jag hade varit ute med Zarah och Steph. Inget vidare att vakna klockan sju på morse och vara helt trött. Trodde seriöst att jag skulle dö av trötthet när jag kom till skolan. Det började med att jag hade matte och sedan svenska. Efter det hade vi musik och vi pratade om vilka låtar vi ska spela på Kultur Kalaset osv. Vi ska repa på måndag inan idrotten. Gött! Annars har dagen hara flytit på. Det har varit så otroligt kallt idag också, seriöst. Jag i princip nästan dör när jag går till skolan med min skinnjacka. Inte alls kul! Men den är så snygg, men i slutändan så är det verkligen inte värt att gå i sådan jacka. Det är föööör kallt! Jag hade tänkt att packa mina idrottskläder och sedan kolla på The City. Hoppas att det har kommit något nytt avsnitt. Och jag hoppas verkligen att jag somnar, klarar inte och hålla uppe mina ögon så länge till. höhö. Vi hörs, puss och kram!

Bokrean drar igen!

Nästa vecka drar bokrean igång igen. Jag kommer ihåg förra året så var jag inte så förtjust i denna dagen, var inte ens förtjust i böcker då heller. Men nu är jag rätt så förtjust i böcker. Så förhoppningsvis så blir det ett antal köpta böcker nästa vecka. Besviken på mig själv annars. Dock hatar jag att rean alltid ska starta när man är i skolan och har lektioner och absolut ingen rast. Sedan när man väl har rast och ska gå och hitta ett par böcker som man tycker om, så är alla slut. Har liksom alltid varit så varje år, dåligt dåligt. Hoppas på bättre lycka denna gången!

Polis eller advokat? Svårt beslut!

Jag har funderar lite på vad jag vill göra resten av mitt liv. Okej, jag är 14 år men fjorton åringar kan också planera sitt liv. Men det är ju inget löfte att det blir så som jag vill ha det, mycket kan ja förändras. Jag ska välja till gymnasiet om 1 år och ett halvt. Jag har drömmar sedan jag var liten att jag ville bli polis. Vilket jag än idag vill bli, men även advokat. Nu är det så att jag inte kan bestämma mig vilket jag vill bli. Visst folk säger att man hinner ändra sig flera gånger. Men det har inte jag gjort, så varför skulle jag göra det nu? Jag har alltid hållt fast vid att jag vill bli polis. Däremot så har advokat kommit in i hjärnan på mej för något år sedan. Men nu de senaste dagarna har jag tänkt lite extra mycket på det. Till gymnasiet ska jag välja att gå linjen Samhäll. Den linjen har jag alltid tänkt att gå på, dock kan det ju variera om jag kommer in eller inte. Bra betyg måste man ifall ha! Nationella proven i nian måste även gå bra i svenska, engelska och matte om jag någonsin ska ha någon chans att komma in där. Vet även att man måste ha bra betyg om man ska sedan söka till högskola och komma in på den högskolan man själv vill gå i. Då vet jag inte om jag ska gå juridiklinjen eller polishögskolan. Det är ett väldigt svårt val och det kan faktist avgöra vad jag själv vill göra i framtiden. Vill ju verkligen bli antingen polis eller advokat och ska få kämpa för detta. Detta är en stor utmaning för mig, trots att det är några år kvar. Sedan är det ju att välja vilket man verkligen finner intresse för. Dvs, polis eller advokat. Om jag kunde, så skulle jag välja båda!



Back from school.

Nu är jag hemma ifrån skolan. Inan när jag var hemma på lunchrasten så hade dom börjat att bygga ut här hemma. Ska bli roligt och få se resultatet när allt är klart. Har fått en ny skitsnygg dusch även. Hade ingen aning om först att vi skulle bygga ut här hemma, men där ser man. Som sagt, jag är alltid den i familjen som får reda på saker sist. höhö. När jag kom tillbaka till skolan, så hade jag bara svenska och b-språk. Det gick väldigt fort och nu är jag hemma igen. Skönt! Jag tänkte hoppa in i duschen, men självklart så ska det inte gå eftersom att dem håller på att göra om just nu. Fan, jag hoppas att jag kan duscha när dem lagt in den nya duschen. Ska ifall plugga lite engelska nu hade jag tänkt. Puss! 


090217

Hallå på er. Dagens lektion började med SO. Jag och Cely gick ner till datasalen och skulle skriva ut några papper. Denna gången så funkade det. Yes! Så nu är vi klara med Så levde man förr arbetet. Eller ah, jag tror att Cely har några bilder kvar att klistra fast. Men det är ju icke så svårt. Nu vet jag inte om jag ska ha någon snygg design på själva arbetet eller framsidan. Det får jag ta och grubbla på senare. Efter det så hade vi rast, sedan matte. Idag hade jag och min grupp matte med niorna. Som alltid på tisdagar. Gött och känna sig smart, när det gäller matte. Annars har jag ju alltid haft så svårt med det. höhö! Sedan var det lunch. Jag är lite små trött idag eftersom att jag la mig vid ungefär halv två på natten igår. Filmen var ju så lång! Så det kanske blir att ta en liten tupplur när jag kommer hem ifrån skolan. Dock har jag engelska läxa tills imorgon, som vi verkligen inte fick glömma att göra. Åh, jag pallar inte. Vi har verkligen ALLTID engelska läxor, finns nog ingen dag då vi inte har det. Så blir att ta med sig böckerna hem och studa lite. Duktig som jag är. Det första jag skall göra när jag kommer hem ifrån skolan förresten, är att ta ut min hårförlägning. Åh jisses, det gör så ont! Har inte riktigt vant mig än. För jag skall färga håret på fredag eller torsdag, så jag skall låta mitt hår vila ett litet tag. Sedan slänger jag in hårförlägningen igen. Tills dess, så ska jag använda toffs. Fobi för att gå med kort hår nu för tiden. Vi hörs nog ikväll, puss och kram!


1993. Here we go again!

Filmen var bra and i love playboy! Sitter just nu med Zarah och Steph, vi kollar på När mörkret faller. Den är så fruktansvärt hemskt, men så jävla bra. Fy, man blir så känslosam. Den handlar om tre olika personer och deras livsstil. Hur fan i helvete kan man slå sin kvinna när hon inte ens gör något? Hon sköter sitt jobb och tar hand om sina barn och även är helt förälskad i sin man. Drar av henne kläderna och slår henne framför sina EGNA barn.. Jävla cp!! Den andra är kristen, men på något sätt så har hennes familj även en muslim bakgrund. När pappan får reda på att dottern har en mobil i smyg, blir det genast allvarligt och helvetet bryter loss. Han tvingar henne att antingen ta piller eller att hoppa ifrån fönstret. Sedan slänger dem även ut henne på gatan, för att bli påkörd. Asså hur fan kan man göra så mot sin egen dotter? Jävla sjuka fanskap, finns fan inga ord för sådana människor. Den tredje personen handlar om en kille som blir hotad och sägs bli dödad om han vittnar, eftersom att han såg människan som sköt sin vän/pojkvän i benet.

Man blir så sjukt förvånad och helt chockad, att det verkligen kan vara så här i verkliga livet. Det är inte det minsta okej. Det är hur dumt som helst! Man kan tro att vissa lever så sjukt underbart och ler hela tiden och verkligen inte visar några känslor. Det är sjukt hur man kan dölja sådant här, men det är ju så modigt. Jag själv skulle nog aldrig kunna göra det. Är man känslosam, så tror jag nog inte det funkar. Det hade nog knäckt en helt totalt. Det är nog så otroligt svårt att vara i dessa tre situationer och varken gör polisanmälan eller gör något av saken. Få det att sluta! Men att gå igenom detta är nog en av de hemskaste sakerna jag vet. Tänka sig att bli hotad till döds, eller att sin egna man slår en så oerhört mycket att man inte kan lämna honom, eller att sin egen far/familj gör en så stor sak av att dottern träffar en kille som hon inte borde träffa. Det jag mest blir otroligt arg för och väldigt ledsen är ju det med sin far vill se sin egen dotter dö, eftersom att hon skapat sådan skam för familjen och även att sin egna man som man älskar mer än allt på denna jord, slår sin egna fru. Det är inte okej att göra så, verkligen inte! Dem som gör såhär, är så jävla sjuka i huvudet att det inte ens egentligen finns ord för er. Finns inga ord som beskriver om hur jävla idiotiska ni är. Det är fan eran egna dotter och eran egna fru. Jag förstår inte vad man tänker med isåfall. Jag blir fruktansvärt arg, för när jag kollar på denna film så slår det verkligen till på mig. Blir helt känslig och tänker på att vissa verkligen har det så. Och dem som vågar anmäla eller vågar prata med någon om detta. Det krävs nog en mängd med mod, men har ni all hjälp på eran sida. Så kan man klara det!


The house bunny!

Hej. Kikade in på en blogg inan och fastnade för en film som någon hade sett. Och jag blev helt besatt av den och var tvungen att kolla på den. Så jag gick in på en hemsida där jag alltid brukar kolla på filmer och serier. Filmen heter The house bunny. Började kolla på halva, men sedan var jag så trött att jag somnade. Men nu är jag pigg igen och filmen laddar just nu, så ska kolla klart på den och sedan gå och lägga mig. Den verkar jättebra, speciellt av det jag såg. Och, shit vilken snygg kropp tjej som hade huvudrollen har. Damn! Jag måste träna tills sommaren. höhö! Vi hörs imorgon, god natt på er.

Hagensta Hill.

Hellu again! Jag sitter i sängen med ett varmt täcke över mig och kollar på TV och laptopen. Det är mys! Mamma och pappa var i affären och köpte med sig hem massa godsaker. Det var även Zarah och Samah som köpte med sig hem massa. Åh, jag vill inte äta sådant. Men när man kämpat en sådan dag och känner att man förtjänar det, så vill man ju faktist äta. haha! Fast, icke sa nicke.. Nej, Nej, Nej och Nej! Jag ska lägga mig vid tio tiden idag, är faktist lite små trött. Klockan nio så börjar det nya avsnitt av two and a half men. Det är så roligt och otroligt bra. Har ni någonsin hört Mando Diao med deras nya album Give me fire? Det är stört skönt album! =) Trodde inte att jag skulle riktigt tycka om det, men där ser man.

Varmchoklad, TV och plugg.

Hej på er! Slutade skolan vid kvart över två och gick raka vägen hem. Jag och Ulla åkte inte in till Kinna idag och kollade praktik plats. Jag hade inte heller snackat med henne sedan lunchen och hon slutade senare. Fast vi slutar strax efter klockan två imorgon, så ska kolla om vi kan åka in då. Sedan jag kom hem ifrån skolan har jag ifall arbetat med Så levde man förr. Det har gått bra. Nu har jag gjort bildarkivet, som blev lite si och sådär. Fick använda tejp, eftersom att jag icke kan klistra fast foton. Jag scannade inte fotona, utan har original bilder som jag ska använda i arbetet. Har även gjort släktträdet, blev dock lite lättare än jag trodde. Har ju inte så många släktingar på mammas och pappas sida som är i liv, så det blev inte så många uppskrivna. Men det duger som det är, kan ju inte återuppliva dem igen. Nu är jag klar med hela arbetet, dvs skrivningen, intervjung, släktträdet, bildarkivet, avslutningen, innehållsförteckning osv. Ska bara skriva ut vissa papper, gick inte och göra det idag när jag satt vid datasalen. Något konstigt var det med skrivaren, eller så skrev jag ut papprena någon annan stans. haha! Sen blir det att sätta ihop arbetet och se hur det ser ut. Jag ska dricka varm choklad nu. Mums! Puss på er =)

090216

Hej. Jag sitter just nu i datasalen i skolan med typ resten av klassen. Har skrivit rent allting till mitt arbete, men det funkar inte att skriva ut det. Blir galen! Har bara skrivit ut framsidan, inledningen och intervjun. Men ska kolla med Alex om jag kan skriva ut hos henne. Sedan är det bara bildarkivet och släktträdet kvar. Gött! Arbetet ska in på fredag, trodde jag hade massa kvar att göra. Men inte så värst mycket. Efter skolan ska nog jag och Ulla till Kinna och kolla praktis plats. Vi är lite sent ute, men hoppas att vi hittar något. Tangentbordet är konstigt här, får snart damp. Skriver mer hemifrån sedan. Ha en bra dag!

SKINS

Hej. La mig strax efter klockan nio, och ungefär en timma efter så väcker mamma mig. Hon ville prata med mig och kunde inte vänta tills nästa dag. Så jag försökte somna om efter det, men det gick verkligen inte. Var plötsligt helt pigg! Och nu sitter jag här och kollar på Skins. Michelle och Tony ska ju verkligen vara tillsammans, de är så fina! Ska försöka att somna om efter Skins, vilket jag tvekar på att jag kommer att göra. Annars så blir jag galen och blir rastlös. Puss på er.

The Hills.

Trots att söndagar kan vara hemska och att det är dagen förre skolan börjar, så är det endå en ganska bra dag. För då visas alltid One tree hill och Gossip Girl på TV. Kollar just nu på  The Hills som går på MTV. Det är så bra! Strax efter klockan nio så ska jag gå och lägga mig. Jag är ganska trött faktist. Inan när Alexandra och Samah kom hem, så beställde vi pizza och kebabtallrik. Det var så gött! Måste dock sluta äta så onyttigt. Men blir inte så mycket av det nu för tiden, eller ah inte när skolan börjar igen. Ska hålla mig borta ifrån det! Men nu börjar The Hills igen. Vi hörs nog imorgon! Puss på er =)


Sova, Sova, Sova.

Hej på er! Vaknade vid halv fyra idag. Jag var helt utvilad, men nu är jag endå lite små trött igen. Men det är bara bra, för det betyder att jag kan somna ikväll. Förhoppningsvis! Precis när jag vaknade, så märkte jag att jag hade fått massa sms. Så det fick bli att svara på alla och sedan duscha. Ingen är hemma, förutom jag och Zarah. Men hon sover. Så det är helt tyst och lugnt. Kom ut ifrån duschen för en stund sedan. Ska strax föna håret och sedan kommer Alexandra hit, så hon ska ta med sig sin plattång. Samah kommer även hem snart. Medans jag fönar håret så ska jag kolla på The Hills. Har blivit helt besatt och det är så bra. Är just nu på sesong 3. Sesong 1 och 2 är inte lika bra som sesong 3 och 4. Men vi hörs ik

090215

Klockan är strax tjugo i fem på morgonen och jag har inte lagt mig än. Idag är det söndag, vilket betyder att jag börjar skolan imorgon. Känns lite overkligt, lovet har ju gått så fort. Keligt och börja skolan igen, men man skulle ju endå göra det någon gång. Jag är nöjd med min alla hjärtans dag. Först blev det bio med de bästa, sedan gick vi hem till mig och bara chillade. Pratade om allt möjligt och gjorde lite andra grejer som jag tyvärr inte kan nämna här. Sedan vid klockan kvart i två på natten, så var vi så hungriga att vi gick upp till Frölich och köpte med oss mat hem. Sedan gick vi hem igen och åt, skrattade, kollade TV och hade det trevligt. Att umgås med sina tjejkompisar är verkligen så underbart och speciellt om alla klickar väldigt lätt med varandra. I love it! =) Mitt lov har ifall varit rätt så bra, kan inte direkt klaga. Bara chillat och inte gjort något speciellt. På måndag börjar helvetet igen och nästa vecka måste jag plugga aset av mig med " Så levde man förr. " Som tur va, så har jag redan skrivit rent allting, men nu måste jag bara skriva ut det och göra själva arbetet as fint. Puss på er allesammans!


Lördagkväll

Hej på er. Nu är jag hemma igen. Jag, Zarah, Cely och Alexandra har varit och kollat på bio i Kinna. Det blev Twilight of course! Den var la sådär, har börjat att tröttna på den eftersom att jag har sett den så många gånger. Man vet även vad som händer i filmen, så den blir tråkig. Men Edward Cullen är fortfarande lika snygg som alltid. Åh, min man! =) Efteråt gick vi hem till mig och åt korv med bröd. Steph har precis kommit över också. Vi sitter just nu och kollar på The Perfect Man som går på 3an. Det är en film! Jag är trött på filmer denna kväll, ge mej någon fest eller något. Sista dagen man kan ha roligt inan lovet. Buhu! Efter bion så träffade vi Samah, Christopher och Tobias. Dem är så roliga! Sedan skildes vi åt, eftersom att vi skulle hinna med bussen. Puss och kram.

Alla hjärtans dag!

Hej på er. Min kväll är planerad, eller ah lite av den ifall. Jag, Cely, Alexandra och Zarah ska gå på bio. Vi ska se Twilight, våran favorit film! Mysigt. Sedan efteråt har vi ingen aning om vad vi ska göra, men det dyker säkert upp något. Annars så gör vi la kvällen mycket roligare på något annat sätt. Vi hörs ikväll eller imorgon. Ha en bra kväll! Puss på er

" Du lämnade mig för någon annan. "

Jag älskar när Justin i The Hills säger så till Audrina. Han är sjukt snygg när han säger det också. Vaknade vid tio tiden av att Samah väckte mig inan hon skulle åka iväg. Sedan dess har jag bara kollat på The Hills och nu går det på TV. Jag vaknade väldigt pigg, vilket betyder att fram mot dagen så kommer jag att bli jättetrött misstänker jag. Fan! Kan dock inte somna om heller. Mamma och pappa åker iväg vid två tiden, vad kul för dem. Jag behöver en riktigt återställare. höhö! Puss och kram!


Lördagmorgon, en tidig morgon.

Klockan är strax halv fem på morgonen. Har tvättat ansiktet, borstat tänderna, använt tandtråd och så nu. Känner mig så duktig! Jag ska strax lägga mig, är helt inne i en film som går på 3an just nu. En as rolig komedi. För en stund sedan, inan jag borstade tänderna osv så prövade jag att locka håret med plattången. Och, det gick blev ett bra resultat. Denna gången lockade jag inte hela håret, utan bara lite här och där. Tänkte att jag slipper och locka det imorgon då! haha. Jag har blivit en riktigt natt människa. Undra hur detta ska gå när skolan börjar om ungefär två dagar. Jag typ dör!! Puss och god natt, eller ska jag säga god morgon?

090214

Idag är det alla hjärtans dag. Hoppas att ni alla söta läsare får en lyckad dag. Sitt nu inte hemma och var ledsna! Jag har precis kollat klart på The Hills avsnitt. Jag har sett dem väldigt många gånger, men dom är fortfarande bra för det. Undrar när det kommer nya avsnitt, känns som att det inte har kommit några nya på ett väldigt bra tag. Zarah sitter jämte mig och nopprar ögonbrynen. Det gör så jävla ont, fyfan! Men jag ska strax göra det själv. brrr!! Klockan två så ska jag kolla på " Fredagen den 13:e " En film alltså. Finns flera versioner och fortsättningar av den. Men den är mucho bra har jag hört och tror till och med att jag sett den förut. Om det är samma film, of course! Jag ska kolla på Scrubs medans jag väntar på att Zarah ska bli klar och att filmen ska börja. Puss på er! =)



Uppdatering : Zarah håller just nu på att fixa mina ögonbryn. Hon är lite av en expert på det. Men det gör så ont, jag är ju inte van vid det. Jag har ju en helt annan apparat för att fixa ögonbrynen med. Men denna gången så fick Zarah göra det. Filmen har precis börjat och den är redan små läskig. Jag tycker om skräckfilmer, det är spännande när de är läskiga, men ibland kan det bli för mycket. Men de är bra för det.

Win a Date With Tad Hamilton.

Hello again! Samah bakade ju som sagt inan och det blev la sådär. Tycker inte om choklad när det gäller bakelser. Men det var helt okej. Hon är suverän på att baka! Kollar just nu på en film som går på 5:an. Filmen heter Win a date with Tad Hamilton. Handlar om en tjej som vinner en dejt med en jättesnygg rik kille som är väldigt känd. Den killen som spelar den snygga och rika killen är Josh Duhamel som är med i Las Vegas. Han är ju så snygg! Imorgon är det ifall alla hjärtans dag. Inga planer där heller, ensam hemma med Zarah och broshan. På dagen ska jag och Cely till Julia ifall. Sedan på kvällen så får jag hoppas att jag, Zarah och Steph hittar på något. Kanske bara chillar hemma, dricka och så. Det är gött! Steph är ju iförsig sjuk också, men men. Något jag verkligen inte ska vara imorgon, det är att vara ledsen över något eller vara deprimerad. Fy på sådant! Imorgon ska jag vara på mitt bästa humör. höhö. Puss på er!

Rihanna & Chris

Att folk skriver att " Chris Brown är så söt och sjunger bra. Han skulle aldrig slå någon " blablabla. Ta och kör upp erat jävla snack! Visst ni är fans men det betyder ju inte att ni känner honom för det. Ni vet ju ingenting om hans bakgrund eller vad han gör eller inte. Han kan ju se hur snäll och underbar ut som helst, men för det så behöver man inte vara en sådan person. Personer spelar ju väldigt bra. Och om han slått Rihanna eller inte, det kommer vi nog inte få reda på. Tidningar skriver och skriver, men hur mycket överdriver dem inte och lägger till grejer som inte är sanna? Själv tycker jag att Chris Brown är en jättebra sångare. Men bara för det så går jag inte ut på bloggen och skriver att han aldrig någonsin skulle slå någon. För det vet ju inte jag. Och, det är så himla störande att vissa människor verkligen tror att de känner honom? Asså seriöst, get a life!!! Ni är bara fans ;)

I love it!

Mina älsklingar. L-o-v-e-l-y!


Skojar du med mig?!

Asså seriöst. Läste om denna kvinnan på Aftonbladet. Det är så jävla äckligt och vidrigt att jag inte ens förstår. Usch! Fyfan, att man ens kan ha en sådan stor mage när man är gravid. Själv tycker jag inte ens att det är sött att se en gravid kvinna, för jag tänker alltid på hur det skulle sett ut på mig. Men detta var fan överdrivet äckligt. Jag förstår inte, ser ju ut som att magen skall spricka eller något. Det är ifall ÄCKLIGT som fan. Vidrigt.. åh, madrömmar!

Bakdags

Hej! Kom hem ifrån affären för en liten stund sedan där jag var med Zarah. Vi skall nämligen baka, eller ah Samah ska baka. Så vi fick gå till affären och köpa lite grejer. Vi var helt förvirrade. Var så mycket vi behövde! haha. Vi fick ifall med oss hem massa choklad, redbull och annat mumsmums. Blir nog en hemmakväll idag med systrarna. Är inte så vanligt. brukar oftast bara vara jag och Zarah. Puss och kram, ha en bra fredagskväll!

Friday the 13th

Filmen verkar jättebra & jag vill se den NU!



Fredagen den 13de.

Hej! Nu är jag uppe och har redan hunnit att duscha och äta. Nu väntas det bara att föna håret och platta det. Sedan kankse det blir några lockar om jag har lust att göra det. Har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på idag, så vi får se vad dagen har att erbjuda. Skulle ju inte vara fel och festa eller göra något roligt. Men däremot så vill jag gå på bio. Jag tycker om att gå på bio, det är himla skoj! Och vet ni vad? Twilight går på bio i Kinna imorgon. Jag har gått på bio i Kinna en gång. Det är så himla keligt. Men det är ju som sagt filmen som spelar någon roll. haha! Får la se vad Zarah och Steph tycker om det. Vi hörs, puss och kram! Se till att inte ha någon otur idag ;)

Jag är kass på detta!

När jag väl skriver att jag ska lägga mig, så blir det aldrig så. Jag lyckas alltid hitta något och göra. Denna gången blev det att läsa andras bloggar. Det är inte så ofta jag gör det, förutom mina vänner då. Men alla bloggar är så lika på ett sätt tycker jag. Men jag har ifall nu stängt ner den sista bloggen. Det får vara nog för denna kväll! Äter knäckebröd och dricker Multivitamin juice och kollar på Mellan himmel och jord. Har kollat på den serien ungefär två gånger, eftersom att den går såhär sent. Förstår nästan ingentig, men det var det enda bra som gick på TV såhär sent. Klockan är snart halv fem och nu är det läggdags på riktigt. Föressten så läste jag min systers blogg och mamma och pappa kanske ska åka bort i helgen? Där ser man, jag är alltid den som får reda på saker sist i familjen. Oftast ifall. höhö. Kul för dem + så är det Alla hjärtans dag.


KEN RING - ELD & DJUPA VATTEN


?

Om något inte är sant, så skall man överhuvudtaget inte alls ta åt sig och anstränga sig för att bevisa att det inte är sant?


Nu är ifall filmen klar och den är mucho bra, trots att det var psykade människor med i den. Zarah har gått och lagt sig nu och jag har fastnat vid datorn. Funderar på att lägga mig själv faktist. Inte så trött, men endå. Jag börjar skolan om fyra dagar och veckan har gått så otroligt fort. Det är nog det tråkigaste med lov, att det går så förbannat fort. Tråkigt!
Jag ska lägga mig nu. Puss och kram =)

090213

Hej på er! Skrev ett långt inlägg inan, men såg nyss att det inte hade publicerats och inlägget fanns inte kvar. Dagen har ifall varit jättebra. Började med att jag vaknade vid två tiden och satte på en film. Medans jag kollade på filmen så fixade jag mig och åt. Sedan vid fyra tiden så mötte jag och Cely upp Julia. Vi gick runt först, sedan så tog vi bussen in till Kinna. Där mötte jag först upp min syster pojkvän, eftersom att jag skulle hämta en grej. Sedan gick vi hem till Jonelia. Jag älskar hennes hus, det är så stort och fint. Vi kollade på film, pratade, åt och hade det trevligt. Höjdpunkten på hela lovet! Sedan vi halv elva så skulle Julia hem, så vi tog alla bussen samtidigt. Men Jonelia hade visst kollat fel tid på bussen, så vi sprang emellan busstationen och Jonelias hus. Först glömde jag min mobil, sedan så var det för kallt för att stå ute och vänta på bussen. Det var ifall en jättebra dag. Tack tjejer!

Är just nu med Zarah. Vi kollar på en jättehemsk thriller film. Det är så fruktansvärt psykade människor i filmen och jag undrar om det verkligen finns sådana människor i verkligheten? Vilket jag tror att det gör. Och, jag förstår inte ens hur de kan vara så jävla onda. Jävla ****** SVIN!! Zarah ska strax lägga sig, för att hon ska upp tidigt imorgon. Själv ska jag la sitta uppe och torska på datorn. höhö. Jag köpte ett par kängor av Samah, som jag gjorde sönder lite idag. Men när jag kom hem, så sydde jag lite på skorna och la på svart färg, så nu syns det inte lika mycket att det är sönder där. Jag verkligen älskar dem kängorna, så underbara är dem. Mina älsklingar! =)

Idag är det fredagen den 13de. Ni har väl inte missat det? Ringde dock till Samah inan som är hos hennes pojkvän och bad henne att inte komma hem ikväll. Inte vill jag ta några risker om det skulle hända något, för hon skulle ju trots allt gå hem från Kinna till Skene.

Why?!

Varför ska aldrig något funka när jag vill att det ska funka? Jävla skit! Skulle  ju egentligen lägga mig inan, som jag skrev i ett tidigare inlägg, men det var bara kanske. Men som ni ser, så gick jag inte och la mig. Tänkte att jag skulle kolla på Twilight, men då skulle jag bara plötsligt bli sådär kär i Edward. Han är ju inte alls fin egentligen, förutom i filmen. Och nej, han är för vacker så jag kunde tyvärr inte kolla på filmen. Skulle la förmodligen gråtit också. Så jag bestämde mig för att kolla på The City. Men när jag väl skulle in på www.MTV.com  så funkade det inte. Jag försökte flera gånger och tillslut så gav jag upp. Så typiskt! Jag ger det en sista chans, annars blir det sängen. Vi hörs imorgon, puss på er! =)


Och vet ni vad? Mitt batteri till min kamera är borta, jag laddade det häromdan men glömde sedan av vart jag lagt det. Så nu kan jag inte använda den, får nog ta och leta efter det imorgon. Stakars S som får stå ut med mig! haha.

Jag älskar fräknar

Jag älskar fräknar. Det är så himla snyggt. Jag vill inte ha fräknar på kroppen, utan i ansiktet. Ge mig! Har alltid velat ha det i ansiktet, tycker att det är så fräckt. Skulle kunna offra någon kroppsdel för att få ha fräknar i speciellt ansiktet. Jag vet inte varför, men har alltid tyckt att det är så himla snyggt och precis ha det i ansiktet. Ni som har det, jag hoppas att ni är lyckliga. Men o andra sidan har jag hört att dem som har fräknar i ansiktet, tröttnar på det och tycker inte att det är snyggt. Det förstår inte jag? Jag som skulle kunna offra en kroppsdel för det. Tänk er då hur desperat jag är efter att då fräknar i ansikter. Blir jag rik när jag blir äldre, så ska jag fan operera in fräknar eller något. Visst har jag livlig fantasi? ;) höhö.

Otur

HMs hemsida cpar, så det går inte och beställa just nu. Utan jag är tvungen att beställa det imorgon. Men, bättre sent än aldrig! Jag hann ifall lägga in ett par skor i varukorgen hemsidan cpade. Det fick bli ett par svarta, eftersom att jag och vitt hör verkligen inte ihop. Speciellt inte när det gäller vita skor. Dem blir så smutsiga efter första dagen typ! Och, jag tycker det är fult att gå runt i ballerina skor, när de är smutsiga. Jag ska fortsätta att beställa imån och då lägger jag nog upp bilder när jag hinner. Filmen är förövrig färdig nu och den var väldigt bra. Sorlig var den också. Jag är sugen på att kolla på Twilight filmen. Men nja, jag vet inte riktigt.. Kanske borde lägga mig, eftersom att jag vill vara pigg imorgon när jag är med de andra. Sist vi var, så gick alla hem jättetidigt för att vi var så trötta.



Filmkväll

Hej på er. Inan gick jag, Zahara, Alexandra och Samah till Hemmakväll och köpte filmer. Sedan gick vi till affären och köpte Redbull. Nu kollar vi på en av filmerna som vi köpte. 50 cents film kollar vi faktist på. Har kollat halva, och än så länge så är den bra. Handlar om hans uppväxt och hur hans liv går framåt. Han är en väldigt bra artist, finns många bra låtar med honom. Pratade med mamma och pappa inan. Samah har beställt massa grejer på HMs hemsida och det fanns massa fina grejer som hon beställde. Gick in själv där och blev helt galen. Fanns ju så mycket fint! Så jag pratade med mamma och pappa, och de kunde betala för det jag ska beställa. Jag tycker om dem! Egentligen är jag inte så mycket för att beställa grejer, gör aldrig det nästan. Det är härligt och dela garderob med Samah, eftersom vi använder nästan samma grejer och köper saker ihop oftast. Men nu när vi inte har samma storlek på grejer längre, så köper man ju i sin egen storlek. Så vi har kläder i en garderob där vi har allt tillsammans, men vi har även en annan som det ligger typ " gamla " kläder i. Men ska börja lägga kläder jag köper i min storlek där. Jag ska fortsätta att kolla på filmen och sedan gå in och beställa kläder. Lägger kanske upp en bild på sakerna ja beställt, annars så gör ja det kanske imorgon. Ska ifall vara med Julia och Cely imorgon. Puss och kram!

Oasis - Wonderwall


Final

Det är ju final på Top Model ikväll! Vem tycker ni förtjänar att vinna. Själv tycker jag att Elina skulle ha fått stanna kvar, för hon är så otroligt vacker och hon har ett speciellt och udda utseende. Men av de tre som är kvar, så är det lätt Analeigh. Hon är så söt! Jag hatar Sam, hon är så konstig och usch! haha. Nu ska jag gå! Puss

PS

Min dator och internet är fixat! =)


090211

Hej på er! Min blogg har äntligen börjatt att funka, har inte kunnat logga in. Prövade några gånger, sedan så gav jag upp. Jag vaknade vid tolv tiden, sedan hoppade jag i duschen och sedan gick jag till affären. Sedan dess har jag bara varit hemma och kollat på TV. Alla tre filmer vi kollade på igår var bra, förutom en som sög så otroligt mycket. My Bluberry nights hette den. Rekomenderar den absolut inte! Ifall, The Grudge 3 kommer ut i mars, jag längtar så mycket. De filmerna är så bra, men lite läskiga är dem trots allt.

Igår så funderade jag på att tatuera mig. Jag vill antingen tatuera mig bakom örat, ett hjärta eller en not. Något litet, som inte är onödigt men betyder något. Eller så vill jag skriva något på ryggen. Vet inte riktigt hur man ska beskriva det, men ni som läser Kenzas blogg, vet ju hur hennes tatuering såg ut. Vill antingen ha en sådan eller en bakom örat. Men med en annan text isf. Är verkligen inne på detta, men jag vet inte om jag vågar. Ingen aning om jag ens får tatuera mig heller, vilket jag inte tror. Men jag fyller ju år snart, så please? Men kommer mer info om det, när jag vet mer. Trots allt fyra månader kvar tills jag fyller år. Ska fortsätta att kolla på Top Model nu, snart börjar The Hills! =)


Jag är sjukt trött på att höra om Bella ( blondinbella ) och om hennes pälsjackor. Låt människan vara och hon får la köpa och bära vad hon vill. Trots att det är päls, so what?! Tusen människor som bär päls, så ni kan la klaga på dem också och skriva om dem i tidningarna. Bella, you rock!!


How she dance

Har precis kollat klart på en dansfilm. Den var rätt så hyffsat bra. Den kunde vara bättre. Men dom dansar så sjukt bra. Vill också kunna dansa så bra. Vi ska strax fortsätta att kolla på film, vi har två filmer kvar. En drama och en komedi. Idag är det onsdag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Ifall sova ut, har inte fått göra det än. Men på torsdag så ska jag vara med Cely och Julia. My lovers! =) Puss

Ingen rubrik

Hallå på er! Jag har precis kollat klart på Top Model. Zarah och Nathalie kom precis hem. De hade köpt med sig mat och filmer hem. Mums!! =) Vi ska nog börja att kolla snart tror jag. Men först så kommer pappas kompis hit och fixar min dator. Förhoppningsvis så kommer det att funka, annars är det ju kört med den. Jag och Samah hade tänkt att investera i en bärbar dator. Det kan vi nog behöva, tycker ju att bärbara datorer är mycket bättre. Jag har ju endå pengar och behöver dem inte till något direkt. Men det går att övertala pappa, vi är riktigt duktiga på det! Vi ska ifall byta till Telia och ha trådlös internet. Pappas ide, så vi får la hålla med. Hörs kanske senare, annars så ses vi imorgon. Puss

-

 Fick en utmaning av Nathy! :)

Regler:

- Gå in i mappen "mina bilder"
- Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
- Släng upp bilden från mappen och skriv något om den
- Utmana sex andra personer och länka till dem.

Jag utmanar alla som vill göra detta :)



 Kent på bilden. Grymt bra band!

Jag har blivit besatt!

av att blogga. Så fort jag har tråkigt, eller har laptopen i närheten och det är paus på TV, så bloggar jag typ. Och, det komiska är ju att jag inte direkt har något att skriva heller. Utan, jag bara kör på och skriver av mig. haha! Kollar ifall på The Hills, men det är paus nu så jag kollar på Las Vegas så länge. Jag är hungrig, men mamma är inte hemma och pappa är inget vidare på att laga mat. Samah ska strax till sin pojkvän. Känns som att hon aldrig är hemma längre, hon är ju där så ofta. Och tro det eller ej, men hon saknas hemma ibland. Man kanske inte alltid pratar med varandra och så, men hennes närvaro betyder oerhört! Känns som att hon numera bor hos hennes pojkvän och är där mer än hon är hemma. Nu börjar The Hills igen, puss på er!

Städa, duscha, fixa håret

Japp, nu har jag städat mitt rum och det är så fräscht nu. Äntligen! Efter det så åt jag. Samah hade lagat mat, hon är så duktig på det! Sedan hoppade jag i duschen, och nu sitter jag här med glass i munnen. Ska strax föna och platta håret. Sedan locka det, men inga överdrivna lockar nu, utan det får bli små söta lockar! haha. Fast Lavinija har locktången nu, så förhoppningsvis kommer hon med den senare. Har jag föressten någonsin sagt hur gott det är med glass? Asså, jag älskar glass! Det är så himla gott.. mums!

Tisdagar

Hej på er! Sovit gott? Förr i tiden så älskade jag tisdagar, för då var skoldagarna så chill och massa bra program på TV. Idag, så suger dem rejält. Lektionerna på tisdagar, suger. Okej, kanske inte alla. Men speciellt en lektion! Och, absolut inget bra på TV. Förutom Top Model. Men de programmen som visades på 5:an? Tycker att alla bra program ska ta och börja snart igen. Ni är efterlängtade! Fast idag är jag nog den lyckligaste, för jag har ingen skola och det är just tisdag! Kan inte bli bättre. Vaknade ifall vid tolv tiden, satte på laptopen och gick och satte mej i soffan. Tänkte strax börja städa, men när jag vaknade så fann jag Samah i min säng. Misstänker hon hade övernattat där. Dock är jag fortfarande trött..men lägger jag mig igen, så kommer jag aldrig komma upp på långa vägar. Åh, jag orkar inte städa! Det är så mycket. Kläder precis överallt, skräp lite här och där, vinglas bredvid sängen, Redbull/Burn flaskor vid speglen, chips, godis, glas precis överallt. Finns inte ett enda ställe där det inte finns saker. Usch! Nej, nu ska jag ta tag i kragen och börja städa. Vi hörs, ha en bra dag sålänge! =) Vad ska ni hitta på idag föressten?

                                                 

Njut av denna låten! Jag älskar den, The Killers is the shit!



 


090210

Jag har inte gått och lagt mig än. Jag och Zarah sitter i mitt rum och lyssnar på massa musik som går på MTV. Vi väntar på Samah, som skulle gå hem ifrån Kinna. Men hon verkar inte dyka upp? Jaja. Idag är det ifall tisdag och den 10 februari. Tiden går ju så fort och snart börjar skolan igen. Okej, det är nästan en vecka kvar. Men dagarna går så sjukt fort. Måste egentligen plugga lite i veckan också, men jag hatar att min dator inte funkar. Jävla skit! Måste skriva ut några papper till mitt arbete, men det kunde jag antingen göra hos Alexandra eller Cely. Tack gud!! Idag ska jag som sagt städa. Det blir en rejäl städdag i min och Samahs lägenhet. Zarah är ju också här och sover i lägenheten, så hon har erbjudit sig att städa hennes rum som hon sover i när hon är på besök hemma. Hon åker ju tillbaka till Stockholm om en vecka och börjar jobba. Grattis till jobbet! =) Hade tänkt och åka upp och hälsa på snart någongång. Men så är ju sjävklart skolan i vägen.. as! Nu ska jag inte klaga mer.

-

Regina Spektor, Takida, The Killers, Metallica är fyra av de artisterna som kommer till Hultsfred. Asså, jag dör! Jag älskar dessa band/artis.. Sjukt bra! Jag måste ju bara dit... please!

Hultsfred - 2009

Hej på er! Kollar just nu på TV, ska strax lägga mig för att sedan gå upp tidigt imorgon bitti och städa mitt rum. Ursäkta ordspråket, men det ser fan förjävligt ut. Samah och jag har pratat lite granna om Hultsfred och jag vill gärna åka dit i år. För att det kommer massa bra artister/grupper som jag tycker om och gärna vill se. Samah och Alexandra ska ju till Peace&Love. Kul! Så dem kan inte åka med till Hultsfred och jag tror inte att någon av mina kompisar får åka dit. Men det är ju endå förståndligt. Men jag vill dit som fan.. åh! Har alltid velat åka dit och det verkar ju så roligt. Det skulle ju liksom vara en underbar start på sommaren. Får snacka mig till och kolla med folk. Puss, vi hörs imorgon!


GREAT!


                                       JAG & LILLEBROR KANSKE SKA FÅ TRUMMOR !!


Jisses!

Visst är det irriterande när man messar någon, sedan får man leveransrapport och personen inte svarar? Ahjo, det är fan irriterande! Men det kan även vara förståndligt. Har inte pratat med denna person på 1 år och två månader. Men det har ju gått så långt tid och kanske lite försent att skriva nu. Men o andra sidan, så var det inte mitt fel. Utan det var bådas och jag tycker att det har gått så långt tid, att det är dags att komma över det. Jag kom över det för ett bra tag sedan, men jag har ingen aning om personen har gjort det. Vi har träffat på varandra, men personen går därifrån så fort den ser mig. Men det är ju som sagt upp till dej! Jag var ifall den som tog steget och hörde av mig. För annars hade la ingen av oss gjort det?

Alla hjärtans dag

På lördag är det Alla hjärtans dag. Minns inte vad jag gjort på den dagen i tidigare år, men misstänker la att jag satt hemma och deppa kanske? haha.. Fast det tycker jag egentligen inte man ska göra, fasten men tänker att alla som har pojkvänner har så jävla kul och är helt lyckliga. Man ska ha humöret på topp och umgås med sina bästa tjejkompiksar. Fixa sig snyggt, ha på sig fina kläder, dricka alkohol och ha en underbar kväll! Hur kul är det egentligen att sitta hemma och vara deprimerad? Det låter inget vidare och absolut inte kul. Så jag misstänker det är det jag ska göra på Alla hjärtans dag. Men vi får se!


Alingsås

Hej! Jag kom iväg inan och det var faktist trevligt. Min nya kusin är så söt! Hon är så liten, var ju nästan rädd att hon skulle gå sönder. Var jätteförsiktig. Välkommen till familjen, sötunge! Jag och Zarah kom ifall hem vid halv åtta tiden, sedan gick vi till affären och köpte lite grejer. Kollar just nu på Lipstick Jungle, medans jag lyssnar på Ken Ring och snackar med folk på MSN. Jag älskar låten Privat fest med Ken Ring. Den är så fruktansvärt bra och jag älskar hans dialekt. Ingen aning om vad som händer ikväll, undra vad folk ska hitta på. Själv blir det nog att bara sitta hemma med Zarah. Vi har inte direkt så mycket att göra heller. haha! Nathalie skulle egentligen komma hit idag, men hon missade bussen, så att hon kommer hit imorgon. Ska bli trevligt, var ett tag sedan jag träffade henne. Förhoppningsvis så händer det la något imorgon! Fast, de flesta kan jag tänka mig jobbar och så nu. Men, vi får se. Hemmakvällar är aldrig fel heller! =)

Prövade kameran på Zarahs dator, tyckte den var hyffsat bra! Jobbigt att ta kort med digitalkamera varje gång.

                                                                                            


090209

Hej! Idag är det måndag och en ny vecka. Klockan är strax halv fyra på morgonen och jag borde ligga och sova nu. Förhoppningsvis så är jag pigg senare, om jag ska kunna komma iväg. I veckan hade vi tänkt att få ihop ett gäng och bowla. Vi har gjort det förut och det har varit jättetrevligt! Föressten, häromdan när jag skulle beställa från Style by stars, så hade jag valt några plagg jag skulle köpa, men så visade det sig att man var tvungen att betala genom ett bank konto. Vad jag märkte ifall, såg inte att man kunde betala på något annat vis. Vilket jag blev lite smått sur för! Och, varken mamma eller pappa var hemma. Och, Zarah var i Stockholm så henne fick jag icke tag i. Kunde ju inte heller bara beställa och låta pengarna dras från någons konto, utan att fråga. Broshan var ju hemma, men han var ju ingen ide att fråga. Han är så noga med sådant. Blä! Fast nu är ju Zarah hemma, så det är ju lugnt att sätta in pengar på hennes konto eller Samahs. Ifall, ni får ha en bra dag! Kanske hinner blogga senare inan jag åker, om jag kommer iväg. Puss och kram!

Söndagkväll

Hej på er. Efter inlägget jag skrev inan, så gick jag och mötte Zarah och Alex. Sedan gick vi hem till mej. De berättade om kvällen och sa att de hade det jättetrevligt. Blev avis! Fick se massvis av bilder sedan kvällen. Var ju massa snygga killar också. Damn! haha. Och, Medina var där. Fast jag har träffat dem en gång förut när vi var i Tunisien. Dem är ju trevliga! Var och köpte massa gott inan med Zarah, och Samah var uppe vid Videomix och köpte godis och mat. Så nu har vi massvid med gott hemma! Blir filmkväll med Zarah ikväll. Eftersom att jag har fått en ny kusin, så ska jag, mamma och Zarah åka till Alingsås och hälsa på. Broshan vill inte hänga med, pappa är i Göteborg, Samah och min lillebror ska till Kaskad och bada. Eftersom att min lillebror har snackat om det jättelänge, så imorgon blir det av. Så blir bara jag, Zarah och mamma som åker. Fast mamma blir kvar där tills på onsdag, så jag och Zarah åker hem på kvällen. Härligt och få se ungen! Det blev en söt liten flicka. Välkommen till familjen! Nu ska jag fortsätta att kolla på Skins. Puss och kram!

My super sweet 16

Hej! Idag var jag uppe ganska tidigt för att ha lagt mig vid fem på morgonen. Väntade på Zarah, men hon trodde att jag hade somnat för att jag inte svarade på ett sms, så hon sov hos Alex. Men jag har ifall inte gjort något speciellt sedan jag vaknade vid elva. Har suttit vid datorn och kollat på My super sweet 16 på MTV. Det är marathon hela dagen, eller ah fram till klockan sex. Vi ska nog upp till Napoli senare, Zarah skrev det på smset igår. Såg det för en stund sedan. Napoli är ett sådant ställe vi går till när det är akut och det har hänt massvis av grejer och vi måste tala om det för varandra. Även ett ställe där man äter när man är bakis! haha. Vad jag ska göra resten av dagen, har jag ingen aning om. Det är massa snö ute och det är inte kul. Men vet ni vad? När jag vaknade i morse så hade jag kvar mina lockar. Det var härligt, slipper jag locka det idag.. och jag har gått utan smink i två dagar. Ibland är man sådär äckligt snygg utan smink. Tror detta är min snygg-utan-smink helg. Puss

Lockar är snyggt!

Med tanke på att jag alltid har tråkigt och platt hår hela tiden, så vill man ju gärna göra något snyggt med håret. Det är inte direkt kul och ha långt fint hår och sedan bara det platt hela tiden. Trist! Och, jag har alltid tyckt att det är så snyggt med lockar i alla möjliga former. Eftersom jag inte äger en locktång, så försökte jag med plattången. Och det går ju lika bra har jag hört av folk. Men visste inte riktigt hur man gjorde. Så jag frågade Alexandra och då visade sig att jag visst ägde en locktång, men den hade legat hos henne sedan i somras typ. haha! Fick den ifall och lockade håret. Det blev så snyggt, dock kortare men endå. Lockade det dock två gånger, för att de skulle hålla. För när jag var ute med lockarna och inte hade lagt någon spray, så blev plötsligt mitt hår rakt igen. Men jag hatar spray, det förstör håret och jag har hållt mej ifrån det ett bra tag. Skulle inte klaga på att ha tjockare hår dock... haha! Trodde faktist att jag hade tjockt nog, men det hade jag visst icke. Då blir håret mycket fylligare med lockar. Men till saken, det blev as snyggt! =)


I wish you were here

Jag tycker om den låten och Kate Voegele sjunger självklart den! Så fin. Önskar att jag hade en sådan bra sångröst. Hade skattat mig lycklig! Jag läser lite tyska såhär sent på natten.. typiskt mig! Men det är bra, för jag läser menningar nu. Det gjorde jag inte förut, lärde mig bara ord. Så att jag sedan själv skulle kunna bilda menningar. Men det absolut svåraste för mig är ju hur man ska uttala orden/menningarna. Dem har ju sådan sjukt snygg dialekt.. det kommer nog ta sin tid att lära mig uttala det rätt, men jag är på gång! Nu börjar jag bli små trött, svider lite i ögona. Femme Fatale är bra. Kvinnan som är med i filmen är så sjukt snygg. Tänk och ha det utseendet. Fast o andra sidan är jag väldigt nöjd med mitt utseende, men hennes är så.. bad! Jaja, ska kanske ta och lägga mig? men nej, självklart.. Zarah lämnade nycklarna hemma, så är jag inte uppe så kommer hon inte in. Oh, det har hänt flera gånger att jag somnat och tro mig, ni vill inte se Zarahs temprament då.. det är då fan illa! Måste sluta svära när jag skriver i bloggen. Fy på mig! Hoppas att ni haft en bra kväll :)

090208

Hello! Ikväll/natt har jag tillbringat framför TVn och inte datorn. Jag har hållt mej ifrån datorn i några timmar, det var skönt. Har ifall kollat på OC och någon annan film. Den var sjukt bra! Lånade den av Steph. Har även druckit massa Burn. Det är gött och håller mej uppe. De har kommit i större flaskor nu. Det kan ju icke bli bättre! Sitter just nu i mitt rum, alla lampor släkta, förutom en liten lampa som är tänd för att jag ska kunna se hur jag skriver. Tvn är självklart på och jag väntar på att Femme Fatale ska börja. Jag kollade föressten ut genom fönstret inan och det har börjat snöa. Vafan, inte igen!! Jag orkar inte med snö längre. Då kan man inte gå med vita Converse skor. Nu är la de flesta på Stars och har det kalas roligt. Jag hoppas att Samah och de andra har tagit något kort på Ken. Annars blir jag så besviken på dem! haha.
Idag är det söndag, och en vecka framöver så har jag ingen skola. Fy, det är så härligt. Ska bara njuta och chilla. Längtar tills maj, april för då börjar jag och Alexandra att skejta igen. Vi har nog båda tappat väldigt mycket, men eftersom att det är Alexandra som lärde mig att skejta. Så skyller jag på henne! haha, nej jag skoja. Men det fixar sig! Jag kommer ihåg allt jag lärde mig ifrån förra året, nu är det ju bara att sätta det. Sedan ska vi till Umeå och skejta, längre fram på året då! :D Chill!! Puss och kram

lördagskväll

Hej! Jag sitter hos Steph just nu, hon har en liten förfest med de underbaraste tjejerna någonsin. Jag var ute med Lavi, Cely och Sami inan jag kom hit. Vi träffade på Emil, han är ju så söt! Min klasskamrat! =) Vi gjorde ifall inte så hemskt mycket, gick runt och så. Fanns inget och göra ju. Det regnade och så. Keligt! Ikväll ska jag bara kolla på OC och äta massa gott. Det ska bli härligt. Alla i familjen är på Stars ikväll, förutom mamma och pappa då. haha! Skönt med hela andra lägenheten själv. Jag ska strax hem, men bloggar senare. Puss!

090207

Hej! Hur var eran fredgskväll? Själv hade jag kul i början av kvällen, men sedan spårade bara allting ut. Som vanligt och det är aldrig på grund av mig. Så surt! Fick ifall tag i pappa och allting fixade sig. Vi fick köra lite här och där. Sedan mötte Zarha och Steph mig. Träffade även Brian, Daniel, Emil osv. Vi gick sedan upp till Frölich och åt och pratade om precis allting. Jag, Zarah och Steph har ju inte riktigt umgåtts sedan dem kom hem ifrån Stockholm. Så det var chill! Kom ifall hem sent på natten. Usch, hade ju verkligen tänkt att kvällen skulle vara bra. Men då gick det över gränsen. Jaja, idag är det ifall lördag. Skönt! Är väldigt seg och trött idag. Mamma är i Borås. Jag har fått en kusin, det blev en flicka. Pappa är i Göteborg. Så bara barnen hemma, jag har precis lagat kyckling och så till oss. Jag börjar bli duktig på detta! Ikväll skulle vi ju egentligen sova hos Ullas pappa, men tror ej det blir av. Ifall inte för min del. Så jag ska nog bara sitta hemma och ta det lugnt. Känns som att alla ska till Stars ikväll, för att Ken Ring uppträder ju. Vad skoj, önskade att jag kom in. Puss och kram!

090206

Hej på er! Vad ska ni hitta på ikväll? Själv är jag just nu hos Anna med Ulla. Det är chill, de håller på att fixa sig. Snart ska vi börja dricka. Biologi och matte proven gick faktist bra idag. Tror jag ifall, biologin var jag lite fundersam på. Men Amanda och jag har bestämt att vi om vi får IG på provet, så gör vi om de tillsammans. haha! Båda var lite osäkra. Men endå, jag är ifall glad över att det är redag och idag börjar mitt lov. Det är så härligt. ( btw, Cely du har ej hört av dej? )
Jag ska joina dem andra nu. Vi hörs imorgon! Puss och kram, ha en bra kväll!

:)

Hej igen! Klockan är halv tolv och jag sjunger just nu på låten " broken strings " . Den är ju så jäkla bra! Älskar James röst, bedårande. Har umgåtts lite med systrarna idag också. Vilket betydde att det inte blev något plugg för mig och Samah denna kväll. När Zarah kommer hem, så blir alla plötsligt lata. haha! Det smittar verkligen av sig. Jag skulle ligga i säng redan vid halv elva ungefär och ha pluggat massa inan dess. Men blev tyvärr inte så. Det är inget jag kan hjälpa, blir bara så till slut. Man har massa att prata om osv.. Vi färgade även Samahs hår, svart igen. Snyggt blev det! Jag ska sjunga klart, sedan ska jag plugga till tolv. Sedan blir det läggdags! Zarah är uppe och köper Redbull och så nu, måste vara pigg imorgon på morgonen. Får 7 timmars sömn, fast egentligen behöver jag 8 timmars sömn för att klara av dagen. Och, jag vill ju absolut inte vara trött sedan på kvällen när det blir dags för Anna. Jag och Ulla ska hem efter skolan och hämta lite grejs, sedan upp till Hemmakväll och köpa blanddricka och sedan till Anna. Får inte glömma att ta ut pengar imorgon och växla under skoltid, så jag har pengarna när jag går hem sedan. Och, så ramlar mina pengar in imorgon av mina föräldrar. Åh, jag älskar dem så!! :) Nu ska jag gå. Vi hörs imorgon, ska försöka att blogga inan jag sticker till Anna om jag hinner, annars får det bli ett snabbt bloggande hos Anna. Skulle jag inte hinna, så ses vi antingen på lördag eller söndag. Puss och kram!

I LOVE Kate Voegele AND LINDSAY LOHAN.

Jag diggar Kate Voegele & Lindsay Lohan.
De är båda så bra på att sjunga, har en fantantisk utstrålighet och är bedårande vackra.



Det är sorligt...

Jag och Ulla fick reda på härom dan att Ken Ring kommer till Stars, i Kinna. Det är ju fan inte sant och så kommer vi inte ens in. Visst det är en stor fördel att vara i min ålder och jag älskar det. Men ibland är det ju så surt eftersom att man inte kommer in på klubbar, då någon artist man tycker om ska uppträda. Vi blev helt " OMG, NEJ. FUCK .. och det slutade med ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHH. " Vi fick iden att campa dagen förre, så vi får se en glimt av snyggingen! Han är ju så bra..

090205

Hej på er! Jag har inte bloggat på typ två dagar tror jag det är. Har varit alldeles för inne i allt pluggandet och samtidigt så har jag fått virus på min dator. Så det går knappast att använda den. Har även virus på mitt bredband. Lite surt, men jag har klarat mig förut. Så vad gör denna gången annorlunda? Zarah kom ifall hem från Stockholm idag, så hon har med sig sin laptop. Så jag använder den just nu. Var inte i skolan igår, vilket blev att jag fick sova ut och pluggade förfullt. Går inte detta provet bra, så vet jag fan inte vad jag pluggat på asså. Har pluggat som en galning och känns som att jag kan det mästa nu. Jag ska klara det! Skoldagen har ifall varit helt okej idag. Det gick ganska fort och sedan jag kom hem från skolan, så har jag ägnat min tid åt att plugga. Gjort massa frågor, förhört mig själv osv. Har biologi prov och matteprov imorgon. Usch, två hemska prov på samma dag. Lyckat! haha =) Matten tränar jag ifall aldrig inför, jag tar det som det kommer. Imorgon, kvart över tre. Så slutar jag för skoldagen och har lov i en vecka. Det kan inte bli bättre! Jag älskar det och ska bli så skönt. Det blir att fira lovet hos Anna imorgon. Ska bli så härligt! Hoppas bara att inte Ulla är tvungen att åka med till Norge. Då är hela mitt lov förstört. Jag ska fortsätta att kolla på Vänner nu och sedan plugga lite till. Sedan blir det sängen, är så otroligt trött. Puss och kram!

Me like

Jag diggar min nya bakgrund, kanske lite jobbig. Men snygg som fan. Skate or Die. Det är så det ska vara. Skulle vilja ha en sådan t-shirt. Hur cool som helst!

090203

Hej på er! Provet idag tror jag gick bra. Jag får la hoppas! Annars har dagen bara flytit på, det har varit skönt. Slöjden sög idag, som vanligt. Finns inga ord för hur onödigt det är. Ifall, idag har jag ingen aning alls om vad jag ska göra. Kanske är med Ulla senare. Det återstår och se, hon har ju utvecklingssamtal idag. Får se vilket humör hennes mamma är på! höhö, jag älskar deras familj! =) Stört skön! Jag har så ont i mina fötter, hade mina kängor idag och jag lyckas alltid få så ont när jag har på mej dem. Usch, vilken smärta! Ska aldrig mer någonsin använda dem. Får hålla mig till mina underbara sköna Converse. Ingen skola imorgon, härligt! Puss och kram

måndag kväll.

Sitter just nu och kollar på Lipstick Jungle. Det är så bra! Har ifall pluggat massa nu. Jag tycker så synd, det har ju varit plugg hela veckorna här hemma känns det som. Ifall när det gäller mig och Samah. Stakaren pluggar hela tiden nu inan lovet. Hon förtjänar något väldigt bra. Ska klura ut något jag kan ge henne tills på fredag. Pengar kanske, då blir hon la glad! ;) haha =) Jag älskar min syster, hon är så underbar. Hon är faktist uppe vid Frölich och handlar mat till oss nu. Jag ska lägga mig senast vid elva idag, skulle egentligen bli tio. Men Weeds börjar, och jag blev så sugen att kolla på det. Jag vill bara att denna veckan ska vara över och att jag har en kanon helg + lov. Nu hoppas jag bara att det blir så också. Fredag är ifall planerad, hoppas bara att det blir så som vi planerat också. Puss och kram, vi hörs imorgon! =)


Plugg och massa skratt.

Kom hem ifrån Ulla för en stund sedan. Det var la helt okej, vi var alla väldigt trötta. När jag och Cely kom upp till Ulla, så öppnade hennes mamma dörren och Ulla sov. Självklart! haha. Jag hade tidigare sagt till Cely när vi skulle upp, att Ulla säkert sov. Och, jag hade rätt. Jag känner henne bara för bra. Jag var nog den enda som var insatt i att plugga, men det blev massa skratt och snack endå. Men provet imorgon, oh jag har ingen aning om hur det kommer att gå. Jag hoppas på ett bra resultat ifall. Fan.. jag hatar och vara nervös inför prov. Det är så onödigt egentligen, menmen.. Ska ifall kolla på Vänner strax, sedan hinner jag plugga i en timma inan Two and a half men ( stavas ) börjar. Sedan vid tio, så måste jag lägga mig. Har nämligen provet direkt på morgonen. Så det gäller både att äta en bra frukost och vara pigg. Wish me good luck! Puss och kram!

090202

Hej! Idag var jag på ett väldigt bra humör, om man gemför med igår. Det är så härligt och vara glad, och att ha den känslan. Steph fyller 20 år idag, grattis grattis! Jag ska ifall plugga idag och rättade sagt ska jag plugga hela veckan. Fick reda på att jag hade biologi prov på fredag. Och idag fick jag tillbaka Kemi inlämingen och kemi provet. Jag fick G på båda och jag är nöjd! Ska senare till Ulla med Cely. Vi hade tänkt och plugga. Eller ah, jag måste plugga. Det behöver vi alla tre, men vi har en tendens att inte göra det endå. Utan bara slösa bort tiden. Men det går inte tyvärr, denna veckan ska jag plugga stenhårt. SO prov imorgon och jag börjar bli lite smått nervös. Jag måste kunna det! Jobba stenhårt denna veckan och på fredag, festa loss! =) Superkul. Vi hörs nog senare. Puss och kram

Jag orkar inte mer.

Vill bara komma bort härifrån ett tag. Snälla!! Sista veckan i skolan och jag ber om att denna veckan ska gå så fort. Jag kommer inte alls vara på humör någonting. Får hoppas att det ändras, vill ju itne vara någon surpuppa i skolan. Men tyvärr så kan man inte hjälpa det ibland. Vill bara ha lov nu och vill inte ens gå till skolan på hela veckan. Och, så har jag prov på tisdag.. måste verkligen fokusera på det trots att jag inte vill göra det nu.. fanfanfan! Visst kan livet vara sådär äckligt jobbigt. Har inte varit med om det förut direkt, men nu förstår jag vad vissa går igenom. Och, det är inte det minsta roligt. Måste komma på andra tankar.. vill åka dit jag mår som bäst. Tunisien! Nu ska jag läsa kolla på Scrubs och förhoppningsvis somna. Om jag nu kommer kunna sova. Vi hörs imorgon efter skolan. Puss på er! =)


Heartless..

Oh gud, denna kväll har inte varit rolig. Jag förstår inte hur jag kunde vara så dum och gå på ditt snack. Usch!! Har ifall tillbringat dagen med Alexandra och Samah på Napoli, sedan gick jag till Ulla. Det var så roligt, jag älskar henne så otroligt mycket. Finns ingen som henne, hon är helt underbar. För att jag fått reda på en sak, så ska jag och Ulla supa i helgen för att komma bort på andra tankar. Jag behöver det verkligen, eller rättade sagt så behöver båda det. Helgen har ifall varit jättebra, trots denna jävla skit. Jag ska kolla på Skins nu. Puss och kram! =)

...

Hej! Nu är jag vaken igen, vaknade vid halv tolv och hoppade i duschen. Nu sitter jag här, är rätt så trött. Men tänkte gå upp nu, för att annars kommer jag nog aldrig att somna ikväll. Lillebror vill gå ut och spela innebandy, det är ju faktist sol ute idag. Ser ganska mysigt ut! =) Det är inte ofta det är sol ute här i Mark. haha! Nu har jag inget mer och skriva. Puss och kram!

Tidig söndagsmorgon.

Hej! Vaknade precis vid halv sex. Vet inte varför, men jag vaknade ifall inte pigg. Skulle upp vid sex egentligen och väcka lillebror, eftersom att han har cup idag. Han är så söt! Hjälpte ifall till med att packa ner hans matsäck och så. Kläder får han bestämma sig själv för, tycker han e stor nog för det. haha! Ska strax gå och lägga mig igen, ska bara ta farväl av honom och önska honom lycka till. Han har varit uppe flera gånger inatt och trott att det är morgon och varit helt upprörd och varje gång har jag sagt till honom att gå lägga sig, för att det är flera timmar kvar. Idag blir det ifall en plugg söndag, tror jag. Yeah, om jag orkar dvs. Men orka funkar inte i detta läget, jag måste träna, träna och träna. Ska ju kunna detta provet. Nu ska jag gå, men vi hörs senare när jag piggnat till! Puss

090201

Första februari idag. Tiden går sjukt fort, men det är ju bara bra. Vill ju ha sommar! Kom hem för en stund sedan, har varit ute och gått med Alexandra. Det var chill och väldigt härligt. Var inte heller så kallt ute, trots att jag bara hade en tjock tröja på mig. Klockan är tjugo i ett ungefär och tiden går väldigt segt när det gäller klockan. Känns som att hela dagen har gått jättesegt, men det kanske beror på att jag inte haft något att göra heller. Har blivit vän med religion boken ifall. Har ju prov på tisdag. Och duktig av mig att plugga lite på en lördag tycker jag. Orkar inte skolan i veckan, men detta är ju bara sista veckan inan lovet och det kan inte bli bättre. Så jävla skönt, fy! Jag ska bara njuta av lovet och försöka ha kul. Nu ska jag kolla på film och äta godis. Puss och kram!

RSS 2.0