- +



Blodet känns som om det kokat bort.
Du går sönder av din ångest.
Och du har tappat allt ditt hopp.


Tisdagkväll

Hej igen!

Har inte gjort mycket sedan sist. Hängt med Zarah och Samah. Vi har pratat/sjungit/dansat runt. Lyssna på hög musik och dansa är så himla roligt! Önskar jag också kunde gå ut på klubb med dom andra, men tyvärr så har jag inte åldern inne och det suger verkligen!! Annars så ska vi strax fira mamma och sedan vet jag inte vad jag ska göra. Finns inte så mycket att göra och så är det inget bra på tv.. Tråkig tisdagkväll med andra ord!

Får hoppas att mina sår har lagt sig tills imorgon för då ska jag nog hänga med Anida och Cely. I hope!! Hoppas ni får en bättre kväll än mig. Pusshej!

 


17.43

Efter mitt inlägg i morse så la sig " brännskadorna " i ansiktet. Åkte ifall till Borås och kollade upp det så nu har jag fått med mig två salvor hem. Känns riktigt bra. Det har gått över rätt mycket nu, men det är fortfarande kvar på vissa ställen och jag bara ber till någon där uppe att det försvinner snart.

Kom precis hem för en stund sedan. Har varit och köpt lite bakelser och så till mammas mini kalas. Ska rengöra ansiktet nu och sedan lägga på salva. Vi hörs senare!

Inte så trevlig morgon..

Använde en ny hudprodukt igår som inte riktigt ville vara snäll mot mig. Nej, men när jag vaknade upp i morse så går jag till speglen för att kolla mig själv i ansiktet och då ser det ut som att jag fått brännskador över hela kinderna. Fick rejäl panik, visste inte vad det var.. Tills jag kom på att jag använde den nya produkten igår och jag antar att den reagerade på ett väldigt dåligt sätt. Kändes piss, men nu har jag lagt på en salva så det börjar lägga sig.
Får hoppas att det verkligen lägger sig helt!!

Så ja, nu är alla mina planer som jag hade idag/veckan förstörda om inte "brännskadorna" lägger sig. Känns väldigt jobbigt och TRÅKIGT. Men det finns inte så mycket att göra åt det.

Nu ska jag fortsätta kolla på Jims Värld! Pusshej!

Trevlig kväll!

Har haft en riktigt bra dag och det känns underbart. Började dåligt, men slutade bra. Har verkligen underbara vänner som finns där för mig. Nu sitter vi och kollar på film, så vi hörs imorgon kväll. Har ett par ärenden att göra i Borås och så är det mammas födelsedag! ♥

REHAB

Förlorad.


30e augusti 2010

Hallå allihopa!

Idag är det måndag. Dom flesta är la på jobbet eller i skolan just nu, förutom jag då som har ledigt till torsdag. Vaknade till vid ungefär nio och sedan tvingade jag mig själv att ligga kvar till klockan tio. Vad gör jag uppe så här tidigt på en ledig dag då jag inte har något att göra? Jobbigt..

Annars så var Alexandra och Samah här så jag satt och pratade med dom lite. De skulle iväg och tatuera Alexandra. Spännande, men det lär göra svin ont!! Ångrar lite nu att jag inte följde med.. Men men.

Ser ut och vara riktigt fint väder ute idag, men när jag gick ut i balkongen så ångrade jag mig direkt.. Fattar inte hur det kan vara så kallt i augusti.. Hösten är verkligen på väg.

Vi får se vad denna dagen har att erbjuda! ♥

You can't break a broken heart


So I pick the world up and I’ma drop it on your fuckin’ head.

Är hemma nu och välkommnades av min syster som är här och hälsar på ifrån Malmö. Vi kollar på tv och jag tänker väldigt mycket. Blandade känslor över vissa grejer, men egentligen borde man inte ha sådana tankar. Allt är ju riktigt bra i mitt liv, men det är alltid något som fattas.. Och jag hatar den känslan.

Det kanske helt enkelt är en dålig dag. En klump i magen som riktigt inte försvinner. Den är aldrig där annars, utan den kommer bara när som helst. Men det är bara att kämpa och hålla ut. Man lär sig att vara stark.

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka komma på andra tankar. Fick reda på att familjen skall iväg till Malmö på onsdag och det lockar mig väldigt mycket. Ett minus är att jag har skola på torsdag och på onsdag är jag upptagen med att träffa vänner. Hoppas inte jag behöver vara barnvakt.. Men ännu en gång, Malmö lockar mig.. Vi får se helt enkelt.. Impulsgrej kanske.


" So I pick the world up and I’ma drop it on your fuckin’ head "


Love or not

The couple that fights the most is the one most in love. It shows they care enough to notice the other one screwed up and care enough to mention it to the person so they can fix it. When you stop fighting it means you stopped caring..


Fuck this shit

Riktigt jävla trött på alla människor som finns och då menar jag verkligen ALLA. Önskar bara att jag kunde tagit med mig Steph och Zarah utomlands, som förr i tiden! Då var jag lycklig.


Allt möjligt!

I fredags så hade jag, Samah och Alexandra en minitjejkväll med dricka och massa prat. Det var trevligt! Vid tio tiden tog vi en taxi till Kinna och gick till Nightlife. Var en hel del folk där och jag hade en trevlig kväll. Vid tolv tiden så mötte jag upp min pojkvän och gick hem.
På lördagen så var jag och min pojkvän på kräftskiva hos hans syster. Det var också trevligt.. Så denna helgen har varit rätt bra.

Idag är det söndag och det känns rätt okej. Ingen skolångest pga att mitt schema börjar inte förrens den 2a september dvs på torsdag. Så jag har en veckas ledighet nu. Det känns rätt bra, men endå inte. Har inte så mycket att göra på dagarna, så det blir långtråkigt tillslut, men det ordnar nog sig.

Sitter ifall hos min pojkvän och lyssnar på musik. Ska äta middag här och sedan åker jag hem. Lär inte göra någonting roligt idag förutom att sitta hemma.. Men jag saknar verkligen hem och till mitt rum!!

27e augusti 2010!

Hallå allihopa!

Är trött, men humöret är på topp idag och det känns ganska bra. Har precis ätit frukost och borstat tänderna, nu är det snart dags för att ta på sig ytterkläderna. Idag ska jag och Samah åka till Borås för att shoppa. Ska försöka hitta ett par snygga boots som jag kan ha i höst och snygga ringar. Lär la köpa något annat med, men det är ifall det som står först på listan.

Senare ikväll ska vi nog sitta hemma hos Alexandras syster och chilla. Blir nog nästan en tjejkväll med drinkar, prat och gott att äta. Vi hörs ikväll eller imorgon! Puss!



18.19

Hallååååååååååååååå!!

Jag har inte gjort ett skit idag. Vilket känns underbart. Jag har inte ens haft skola, jag är ledig och det är skönt. Har ifall duschat och fixat mitt hår. Tänkte ta och klippa det lite, så det blir tunnare.

Annars så har jag målat naglarna och haft ett trevligt samtal med Samah och Alexandra. Nu ska vi strax iväg till Göteborg!! Ska bli roligt.

26e augusti 2010

Hallå allihopa!

Igår hade jag en riktigt mysig och bra dag med min pojkvän. Vi hör så bra ihop! hehe.

Annars så vaknade jag upp vid kvart i elva i morse. Låg och kollade på tv tills min pojkvän vakna. Sedan åt jag tacos till frukost.. Det var riktigt gott! Och sedan har vi bara hängt med varandra. Åkte hem vid klockan ett och då mötte Samah upp mig.

Kom hem för en liten stund sedan då vi även var i affären och handlade tacos.. igen. haha. Mötte även upp Stephanie och det blev lite snack. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Sitta hemma och sedan blir det Göteborg ikväll.

Ha det så fint sålänge! Puss!


25e augusti 2010

Hej allihopa!

Här sitter jag och lyssnar på bra musik medans det känns som att jag ska somna när som helst. Hehe.

Skola idag, som vanligt.. Haft två matteprov och sedan en långrast. Nu sitter jag ifall hemma och det känns underbart. Vem vill vara ute i detta ovädret? Regnar ju bara och blåser hela tiden.. Känns som att det aldrig slutar.

Idag ska jag hänga med min pojkvän. Har planerat upp fika, kolla film, laga tacos osv.. Nu ska jag sitta här ett tag till innan jag börjar packa väskan. Pusshej!

21.15

Hej allihopa!

Min tisdag har varit riktigt bra. Började med skolan i morse och då hade jag svenskaprov. Gick hem från skolan vid ungefär halv elva och då tog jag en behövlig dusch. Sedan låg jag och sov/kollat tv i några timmars tills jag fick ett sms där det stod om jag ville åka med till Borås.

Flög upp ur sängen och tyckte det var en jättebra ide med tanke på att jag är ute efter nya kläder/skor. Åkte ifall in med Stephanie och vi fixade en kamera till henne och sedan hann vi snabbt shoppa åt mig. Fick med mig två skjortor/tröja, ett par byxor och en väska som gjorde mig fattig!
Jag är nöjd med mina köp ifall, det var det värt. Och när jag kommer hem har Samah kläder åt mig som hon beställt på HM och inte ville ha, så idag har jag fått en hel del nya kläder. Underbart!

Efter besöket i Borås så åkte jag och hälsade på min pojkvän. Var härligt att få pussa honom, har saknat honom så mycket trots att det bara gått två dagar sedan vi sågs.. Fast nu kom jag på att två dagar är alldeles för mycket, haha. Någon stund efter så åkte jag hem och nu sitter jag här. Är riktigt hungrig så ska laga något att äta och kolla på film. Puss!

God kväll!

Denna dagen har gått otroligt segt och det beror nog på att jag gått upp väldigt tidigt. Känns som denna dagen har varat i en evighet. Men nu är dagen snart över. Äntligen!!

Har hängt med Stephanie hela eftermiddagen. Har varit trevligt! =) Nu fryser jag en del och ska ta mig ett skönt bad medans jag lyssnar på bra musik. Känner att jag behöver rensa tankarna lite. Sedan blir det myskväll med film!

Ha en fin kväll. Puss!

Unforgivable Sinner

Kinda lose your sense of time
'Cause the days don't matter no more


All the feelings that you hide, gonna tear you up inside.
 You hope she knows you tried.








13.56

Nu har jag fått gjort lite idag ifall. Mötte upp Samah och Alexandra innan och vi gick bort till Hemmakväll för att hyra filmer och köpa godis till mig! Efter det så satte vi oss ute i det fina vädret och gungade/prata.

Sitter just nu hemma hos Alexandra. Vi pratar och hänger med varandra bara! Hyrde filmer för jag tänkte att jag skulle ha en hemmadag med filmer och mys med mig själv, men det är för skönt väder för att sitta inne, så jag får skjuta upp det tills imorgon eller någonting. Senare på dagen så ska jag hänga med Stephanie. Jag tror att grilla står på schemat. Åh vad gott!! =)

Puss!

23e augusti 2010

Hej allihopa! Eller god morgon kanske jag ska säga..

Vaknade upp strax efter klockan sex i morse. Kände mig ganska trött då, men drack Energidryck och åt frukost så jag piggnade till lite. Tog bussen till skolan och gjorde engelska diagnos. Slutade efter diagnosen och då var klockan bara nio. Tog mig en promenad hem med mp3 i det fina vädret.

Nu sitter jag hemma och är trött!! Vet inte vad jag ska göra. Det kan vara tråkigt att sluta tidigt för då har man hela dagen på sig och eftersom jag inte gör något på dagarna, så blir det långtråkigt.. Men nu funderar jag på att gå och hyra filmer och ligga i sängen hela dagen, kanske hälsa på min pojkvän eller sova..

Vi får helt enkelt se vad ödet väljer.. haha! Puss!


21.47

Min söndag har spenderats med min pojkvän. Ville verkligen inte lämna honom, det var så härligt och ligga i hans varma famn, men tyvärr så måste man släppa saker och ting ibland.

När jag väl kom hem så plattade jag mitt hår och sedan har jag varit ute med Samah. Nu sitter vi här hemma och kollar på en film. Jag är inte så koncentrerad, sitter hellre vid datorn.. Ska ifall ta fram lite grejer jag ska ha med mej till skolan imorgon och sedan lägga mig och kolla tv tills jag somnar.. Ska upp väldigt tidigt imorgon, redan halv sju tror jag, om inte tidigare.. Åh vad jag inte gillar att börja tidigt!! Men får hoppas jag slutar efter diagnosen.


Jag, för ungefär ett år sedan.. Saknar mitt hår!

22 augusti 2010

Efter mitt inlägg igår så mötte jag upp Stephanie för att gå och handla och även prata. Sedan åkte jag till min pojkvän för att spendera min lördagskväll med honom.

Söndag idag. Vilket innebär skola imorgon. Diagnos har jag både måndag, tisdag och onsdag. Börjar även tidigt, så det känns ju sådär.. Men det är bara att lägga sig tidigt och bita ihop!

Annars så sitter jag hemma hos min pojkvän och kollar tv. Han ska strax sätta igång med maten och lite senare så ska jag åka hem. Mycket mer än så kommer jag inte göra idag.. Så vi hörs imorgon!

16.18

Nu har jag tagit tag i vissa saker som var nödvändiga att göra, så nu kan jag bara slappa och det känns skönt. Fast jag har slappat ett tag nu med hög musik och njutit. Ibland är det underbart att vara ensam hemma!! Jag kommer att bli en väldigt bra hemmafru, förutom att jag inte är bra på att laga mat, men det går ju att ordna. Haha!

Sitter och kollar på The City! Väldigt bra program! Börjar att bli hungrig och ska försöka att laga till något gott. Är så himla sugen på något, men jag vet inte riktigt vad. Nu har jag hela lördagen framför mig och jag vet inte alls vad jag ska göra.. Funderar på att ha en myskväll hemma bara med gott att äta och film.. Ja, vi får väl se som sagt!

Ha en fin dag ifall! Puss!

21 augusti 2010

Hej allihopa!

Somnade inte förrens vid halv fyra igår och nu är jag uppe. Känner mig ganska pigg men endå lite trött. Men med tanke på att jag ska lära mig att gå upp i hyffsat bra tid, så fick det duga att gå upp tjugo i tolv.

Annars så är jag ensam hemma med min lillebror. Pappa och min bror jobbar och mamma har varit iväg ett par dagar. Kul för henne! Men hon kommer hem idag och det ska bli härligt. Nu känner jag mig så jävla ofräsch, så jag ska hoppa in i duschen och sedan får vi se vart dagen leder. Inga planer och det känns underbart.

Latero!

Fredag 20e augusti - 01.16

Jag skall säga er att det verkligen känns i både huvudet och ögonen att jag varit uppe sedan klockan sju i morse. Jag har hunnit med två långpromenader, skola, varit på lasarettet, handlat mat, kolla film, vara barnvakt och till slut hänga med lite vänner. Jag har varit igång hela dagen och ångrar just nu att jag inte bara åkte hem efter skolan direkt och la mig. Jag skulle haft en mysfredag istället!! Men det får vi ta nästa vecka.

Kom hem för en stund sedan. Har hängt med lite vänner, som fortfarande festar, men jag var duktig och tog en taxi hem. Läste precis min vän Stephanies blogg (vet inte riktigt hur man länkar) och det fick mig att tänka på en sak. Trots att jag endast är 16 år och det är nu jag ska leva livet fullt ut.. Ni vet allt det här med festa på helgerna, dricka, vara galen osv? - Har kommit fram till att det inte är min grej. Jag känner att jag redan har gått igenom lite av det och det passar inte mig. Visst, jag kan sitta och kanske ta någon/några groggar på helger, men sedan tröttnar jag. Och fy, vad jag är trött på det. Jag är inte alls någon partypingla, jag är en tjej som verkligen älskar att sitta hemma och bara ta det lugnt. Kolla filmer, gå på bio, fika, träffa nytt folk osv.

Jobbigt bara att nästan alla man känner gör det rätt ofta. Och det är nu det känns lite härligt att skolan har börjat, för då har man annat och tänka på. Behövde skriva av mig lite om det...

Nu ska jag lägga mig och imorgon blir det en lååång sovmorgon! 


Rules of..



Jag är så slut i huvudet och kroppen. Hade nog lätt kunnat somna nu, men jag tänker hålla mig till ikväll så att jag kan somna gott inatt. Håller mig vaken genom att sitta vid datorn och kolla tv. Så roligt är mitt liv. Nej, men jag klagar faktist inte.. Jag har saknat att göra precis ingenting. Synd att programmen på tv suger ikväll.


15.10

Hej igen!

Har hunnit med skolan, fikat/lunchat och även träffat min pojkvän en stund. Det börjar kännas att jag inte sovit många timmar inatt, för jag känner mig som en zombie. På riktigt! Jag är riktigt trött och det glada humöret börjar att sjunka lite..

Nu är jag ifall hemma igen. Känns riktigt underbart. Kollar på tv och ska strax äta mammas goda middag! Sedan ska jag lägga mig i sängen och vila lite. Senare ikväll ska jag nog träffa Stephanie. Kulkul!

Imorgon börjar jag vid klockan nio och tror inte jag går så sent imorgon heller. Känns underbart, för då kan jag slappa hemma och sådant inför kvällen. Ingen aning om vad jag ska göra, men något roligt vill jag göra ifall! Försöker njuta och utnyttja dagarna då jag slutar tidigt och nu när det är helg, så vill jag göra saker mer än någonsin hehe. Bra mjukstart!!

Puss!

19e augusti 2010

Hej allihopa!

Första skoldagen och jag är ganska nöjd med dagen. När jag hade slutat så tog jag en taxi in till Kinna för att hälsa på min syster och hennes pojkvän. Nu ska vi strax iväg och fika/äta lunch. Jag läängtar för jag är riktigt hungrig. Skippade frukosten och drack Energidryck istället..

Vi hörs nog ikväll igen. Kram!

God natt!

Har haft en riktigt bra dag. Ett bra avslut på sommarlovet. Ikväll har jag hängt med Stephanie. Vi har inte gjort mycket, men det spelar ingen roll, för det är alltid lika trevligt endå. Vad skulle jag göra utan henne ibland? Hon är som min psykolog.

När jag kom hem så duschade jag och sedan har jag fixat håret/ögonbrynen och allt som hör till. Nu sitter jag med datorn i knät och är riktigt hungrig.. Mamma håller på och fixar i köket, så jag kan inte laga min kvällsmat som min pojkvän gjorde till mig igår och det var riktigt gott. Men jag får helt enkelt stå ut en stund till. Efter kvällsmaten, så får det bli att ligga i sängen och kolla tv tills jag somnar.

Pratade även med min pojkvän innan och de skulle precis börja spela spel. Lite avundsjuk blev jag, hade gärna velat vara med.. Men det går ju tyvärr inte.. Nu ska jag börja med maten! Puss!


Lycka, om man går sin egen väg.

16.05

Nu har jag varit ute på lite ärenden med Samah & Alexandra. Fick med mig hem lite kläder, varit på apoteket och handlat lite. På köpet fick jag mej en rejäl promenad och det känns härligt.

Nu sitter jag hemma och väntar på att Stephanie ska bli klar så att vi kan träffas. Var några dagar sedan och jag saknar henne faktist! Men tills dess så tänkte jag måla naglarna och fundera ut vad jag ska ha på mej imorgon.. Börjar lugna mig lite nu inför skolan imorgon, är nog inte så hemskt som jag tror.. Är nog mest nervös för att jag har INGEN aning om vilken linje jag ska gå än.

Ha en fin dag! Puss!

18e augusti 2010

Hej bloggen!

Hur mår ni idag? Själv är det helt okej. Stor ångest inför skolan imorgon, men det är bara att stå ut för jag slipper inte undan endå..

Ska strax steka falukorv och äta det med potatismos.. Hur gott som helst! Sedan blir det en tripp ut för att göra några ärenden. Pusshej!

Åh, vad jag älskar min pojkvän!


17e augusti 2010

Hallå allihopa!

Tisdag idag och skolan börjar om två dagar. Jag har ångest skall jag säga er!! Men det går nog över får vi hoppas. Sommarlovet har gått alldeles för fort tycker jag.

Annars så är det min och min pojkväns ett års dag. Vi hade planerat en mysig picknik, men vädret tillåter det ju inte, så det är synd. Så vi har ingen aning om vad vi ska göra.. Vi går runt och frågar varandra hela tiden, haha.. Vi har ifall ätit en tidig lunch aka frukost och kollat film än så länge. Nu är han iväg och tränar och jag sitter här.. Tänkte lägga mig i soffan och kolla tv.

Imorgon åker jag hem igen.. Buuuuh! Tråkigt nu när jag bott här i en vecka och jag har vant mig. Tackar ÄNNU en gång att vi bor så nära varandra. Tillbaka till skolan och allt det keliga.. Inte ska vi nämna plugget heller.. MEN jag överlever nog. Hehe!

Ha en greaaaaaat day!

16e augusti 2010

Hej allihopa!

Vad har jag gjort idag då? Vaknade runt tolv i morse och klädde på mig ganska fort för att sedan cykla in till byn för att möta upp Samah och Christoper. Vi var på jakt efter något spel vi kunde spela, för att vi skulle ha spelkväll, men hittade ingenting som passade oss. Fick med mej hem hudprodukter, mascara och hårfärg ifall. Cyklade sedan tillbaka till min pojkvän där jag färgade håret och fixade mig, sedan blev det god middag! Efter en stund fick vi skjuts in till byn igen.

Nu sitter jag hos Samah&Christoper med min pojkvän. Vi har haft spelkväll idag och tillslut så spelade vi Monopol. Claes vann såklart och gissa om han var stolt över det.. Lär la ifall sitta kvar här ett bra tag till och sedan sticker vi hemåt! Hoppas ni har en bra kväll! Pussar.

Imorgon har förövrigt jag & mannen ett år ihop.. Väntar fortfarande på han skall fria.. (haha)

20.33

Har spenderat min dag på Liseberg med min pojkvän. Trevligt har det varit och vi fick med oss hem lite grejer som vi vunnit. Bland annat en stor Toblerone choklad. Gissa hur glad jag blev?!

När vi var tillbaka på hemmaplan igen så handlade vi mat och sedan besökte vi Samah&Christopher en stund. Mötte sedan Stephanie, vilket var roligt. Fick höra massa skvaller och även dela med mig av det. Jag blir lika förvånad varje gång jag hör något om personer här i Mark.. Helt sjukt!

Annars så sitter jag i min mans rum aka mitt också. Har ätit en jättegod middag och nu ska vi snart kolla på film. Har haft en riktigt bra dag faktist! Puss!

Tunisien 2010


13e augusti 2010

Spenderar mina sista dagar av sommarlovet genom att hänga och bo hos min pojkvän. Igår var vi på bio i Göteborg och på söndag ska vi nog till Liseberg. Jättekul!  Idag ska vi hänga med några vänner och dricka lite. Hoppas på en bra kväll! ( Tangentbordet på denna datorn är konstigt, så jag orkar inte skriva ett långt inlägg, för jag förstår mig inte på tangentbordet riktigt.. MEN ville bara meddela er att jag lever ifall! Ha en fin helg! )

11e augusti 2010

Onsdag idag och dagarna går så fort. Imorgon är det exakt en vecka kvar innan jag börjar skolan. Längtar absolut inte!

Har varit i full gång på förmiddagen. Har rensat min garderob och insett att jag har väldigt mycket kläder. Onödiga kläder som fick åka ner i en resväska för jag hade ingen aning om vart jag skulle lägga dom. Har lagt undan alla vinterjackor osv. Sedan städade jag själva rummet och slängt ut en hel del grejer. Känns underbart!!

Nu sitter jag här och pustar ut.. Kollar på tv och funderar på att hoppa in i duschen. Ska möta Stephanie lite senare och ikväll blir det mys med mig själv!! =) Måste även packa lite.. Jobbbiiiiggtt!

Vi hörs senare. Pusshej!

En bra tisdag!

Hej allihopa!


Idag har det varit en bra dag. Först blev det lite konstigt i morse med kort och så, men allting ordnade sig framåt dagen så jag och min pojkvän åkte in till Göteborg för att kolla på Jose Gonzalez! Min pojkväns vänner var också med. Men det var ifall trevligt!! =) Var hemma vid halv nio och då mötte jag på min mamma, så jag har hängt med henne i någon timma. Trevligt slut på dagen!

Och nu sitter jag med datorn i knät och kollar film. Jag är helt slut. Känns som att jag ska somna när som helst, men det har jag inte tid för just nu. Ska kolla alla bra serier och samtidigt packa lite. Imorgon blir det en hemmadag förutom att jag ska snabbt in till Kinna för att lämna min packning och gå till banken.

Ha en fin kväll! Puss!




UNDERBARA JOSE GONZALEZ




Måndag

Så vad har jag gjort denna måndagen? Jo jag har varit på möte angående gymnasiet och jag tror det gick galant. Känns skönt! Sedan tog jag taxi till Kinna och hälsade på Claes.

Nu sitter jag hemma och kollar på tv. Somnade innan och det var så underbart tills jag fick ett sms, vilket förstörde allting för att jag sov ju så bra. Hehe. Men så kan det gå. Har inte så mycket och göra, så tänkte lägga mig ner i sängen och läsa.

Känner att jag hade velat dricka upp vodkaflaskan som ligger i mitt rum och väntar på mig.. Men imorgon blir det nog någon eller några drinkar innan jag ska se JoseGonzalez.. Hööörs!


Lördag

Hej allihopa!

Har spenderat min dag med Claes. Vi har inte gjort mycket mer än att prata och glo tv. Nu står han i köket och lagar mat.. Åh vad gott det ska bli! Ingen aning om vad vi ska göra resten av kvällen, men vi hörs nog imorgon igen! Puss!

Fredagkväll

Efter mitt förra inlägg så fortsatte jag att läsa tills jag somnade. Sov i ungefär tio minuter och precis när jag vaknade så fick jag ett sms av Stephanie. Bytte om ganska fort och sedan gick vi till affären och sedan satte vi oss ute och pratade lite. Ännu en gång dåliga nyheter, men tackar gud att du/ni klarade er!!

Sedan gick jag hem och färgade både mitt och mammas hår. Min bruna nyans har försvunnit, så färgade det en nyans brunare än vad jag brukar ha och mamma fick ljust hår.. Att vissa har tur med att få ljust så lätt! Orättvist!!
Har annars duschat och nu sitter jag här. Har slängt in en maträtt i ugnen och väntar på att den ska bli klar.. Var ett par dagar sedan jag åt riktigt mat och det känns verkligen kan jag säga er.

Ska fortsätta min kväll med att mysa med mig själv. Ligga i sängen och kolla film.. OCH läsa. hehe! Puss!


18.30

Dagen har gått fort, men endå inte.. Det är ju ett par timmar kvar innan dagen är slut helt.

Innan mötte jag och Zarah upp Stephanie. Vi satt ner och pratade i väntan på att Zarah skulle åka hem till Malmö igen och det har hon gjort nu. Känns redan tomt här hemma, men det är bara att vänja sig. Har städat upp i mitt rum och det ser en aning bättre ut än när Zarah var här, haha..

Har suttit och läst ett tag nu. Har fastnat för boken Små gula citroner, fick den i julklapp av Claes syster. Har ju inte direkt så mycket annat för mig, så läsa funkar utmärkt. Sedan ska jag till affären, dags att färga mitt hår igen och sedan hyra filmer!!

Ha en fin kväll!


Lonely

Idag är en sådan dag då jag hade velat mysa med någon!! Men inte ens det får jag göra. Livet har nog aldrig varit så orättvist som i sommar. Och jag vet inte ens vad jag har gjort för att förtjäna det heller. Jag som är så snäll och duktig annars.. Är nog inte så älskad av vem det nu än är som är uppe i himlen. Åh!!!!!!!!!!!

Tänkte åka med till Malmö idag, men jag har ju ett möte på måndag så det känns lite onödigt o bara vara där över helgen. Så åker nog på måndag efter mitt möte om det inte kommer upp något hinder och stannar kanske i en vecka, för sedan börjar jag skolan och jag gör inget roligt här i Mark endå. Då får det bli massa shopping och fika i Malmö. Några drinkar på det hela också.. Lovely!! =)

12.13

Hej allihopa!

Är trött och vet inte vad jag gör uppe nu. Kollar ut och ser att det spöregnar.. Men det är bättre på ett sätt, för då slipper man gå ut.

Annars så ska jag inte göra någonting alls idag. Tänkte hyra filmer och kolla eller sitta och läsa. Har två böcker jag påbörjade att läsa igår kväll. Zarah åker ju hem till Malmö idag, så det känns ju väldigt tråkigt. Allt blev plötsligt jobbigt när hon skulle åka.. Men jag får väl bevisa att jag e stark och klarar mig utan folk runt omkring mig.

Hade behövt Spanien resan just nu.. Vi hörs !

21.28

Min dag har varit bra/dålig ungefär. Men jag lever ifall och det är det viktigaste. Right?

Annars så har jag hängt med Stephanie och Zarah hela dagen. Åkte även in till Kinna för att träffa CL snabbt och sedan åkte jag tillbaka till tjejerna. Vi har inte gjort mycket förutom att prata. Vi har kommit fram till att vi inte har någon hobby, men att vi ÄLSKAR att prata, så det e ju nästan som våran hobby.. Kan man ens ha prata som en hobby? Ja... vi är komplicerade människor.

Nu ska jag tvätta bort mitt smink, byta om och sedan lägga mig i sängen lite. Senare ikväll ska vi nog ut igen! Puss!

5e augusti 2010

Hej bloggen!

Idag är det torsdag och jag vet inte riktigt vad jag känner. Jag mår bra, men endå är jag lite halvt arg och ledsen. Eftersom att jag konstigt nog har blivit så iskall så får jag inte fram tårar längre. Eller ja, inte än ifall. Och det där skall jag säga er är KONSTIGT. Jag är nog världens känsligaste människa och gråter för minsta lilla grej och det som har hänt, är inte en liten grej. Men, jag vet inte.. Vi får hoppas på en bra dag ifall! =)

Har vaknat tidigt varje dag denna veckan, men idag tvingade jag mig själv att ligga kvar tills klockan ett. Kände på mitt hår när jag vaknade och äcklades nästan.. Så nu har jag duschat och känner mig riktigt fräsch!! Fick mig även ett oförväntat samtal innan, men vad glad jag blev. Så på måndag är det ett viktigt möte som gäller!! Åh.. Nervös! Glada nyheter behöver jag just nu.

Nu ska jag fixa håret osv.. Vi hörs ikväll!

Goood niiight

Har precis kommit hem efter en skön och go kväll med tjejerna. Vi har gjort det vi är bäst på - att prata. Och det är alltid lika trevligt varje gång. Att man kan ha så mycket att prata om. Min mun gick i varv ikväll, jag hade mycket att säga. Och jag underhöll dom med att berätta lite roliga historier. Kan ju bara säga " A indian girl takes... " Ja, det är en gåta ni för lösa själva om ni vill veta vad det handlar om. Haha!

Annars så ska jag lägga mig och kolla lite tv och mysa med min rosa gris. Trots att det bara är ett gosedjur och trots min ålder, så borde jag ju egentligen inte ha ett gosedjur, MEN jag älskar detta gosedjuret så himla mycket. Det känns till och med som mitt egna barn ibland.. (haha, tror jag börjar bli sjuk i huvudet eller något..) Nej, men seriöst. Sötaste som finns!!

Och imorgon tror jag att jag flyttar hemifrån för ett tag. OM jag hittar någon som vill ha en inneboende som är helt underbar dvs mig!!!! =) Hojta till!!


DETTA KALLAR JAG KÄRLEK
















Förbannad

Fyfan vad jag hatar människor. Seriöst! Vissa människor är bara så sjukt jävla körda i huvudet. Inte nog med det.. Det stör mig så mycket att bara för att det tagit slut med någon, så ska plötsligt ALLA vända sig emot en. Jag tycker det är fruktansvärt fel. Annars hälsar man/umgås/bjuder hem en osv, men sedan plötsligt är det som att man vore ett spöke? Fyfan för folk. Att jag aldrig lär mig. Fett dålig stil, verkligen. Nu har man insett vart dom står. Tack ännu en gång för bevisningen folk!!

Kan inte med ord förklara hur arg jag e just nu. Eller arg och arg, jävla besviken på ett sätt då man verkligen inser att folk verkligen kan vara så ytliga. MEN jag är så mycket bättre och det vet jag innerst inne. Jag fattar egentligen inte själv varför jag ens lägger ner tid och skriver detta på bloggen, men jag måste få ut vad jag känner. Allt är bara så fel!!






16.07

Jag har blivit brun och så har jag tappat matlusten. Jag är ganska nöjd! haha

Annars så har jag duschat, legat i min säng och kollat några Jims Värld avsnitt, sovit och sedan hängt med min syster. Nu vet jag inte vad jag ska göra längre.. Kanske blir en tripp ut! Vi får se.

Väntar på att Samah ska komma hem och ge mej en present. Jag tror jag vet vad det är, men inte riktigt säker.. hehe.  Måste köpa något fint och stort till mig själv nu när jag känner att jag behöver det. Har redan köpt en ring som jag älskar och till och med förlovat mig med den.. ( Förlovad med mig själv..tragiskt!! haha ) Och så har jag min favoritkille aka min Nöffisen. Känns som att jag har allt jag vill ha nu faktist, lovely!


PICTURE




Sötaste Nöffisen var med igår kväll också.


4e augusti 2010

God morgon allihopa!

Hade en bra kväll igår. Vissa människor är bara helt enkelt så underbara, synd att inte alla är det. La mig ganska sent igår och är uppe nu. Det känns lite för jag känner mig ganska trött, men orkar verkligen inte ligga kvar i sängen och sova.. Konstigt nog. En dusch kanske hjälper?

Jag sitter istället och lyssnar på massa musik samtidigt som jag rensar min facebook/mobil. Lär la sitta kvar här ett tag innan jag ska duscha och sedan får jag hoppas på att Zarah och Steph har vaknat. Vilket jag absolut inte tror, men man kan ju hopas som sagt.

Vad ska jag göra idag då.. Ja, ingen aning. Något som inkluderar att vara skit snygg, vilket jag alltid är, men extra snygg och ha på sig ett par nya klackar.

01.21

Capri-Sonne och tjejerna räddar min kväll. Tack för att ni finns.

Har bowlat med tjejerna och sedan hängt hos Adam. Har varit kul trots allt. Har suttit på soffan med en drink och sjungit massa kärlekslåtar till allt folk som satt där. Jag hoppas att dom uppskatta det, haha..

Nu ska jag sticka ut. Vi hörs!

RIDE

Sitter och lyssnar på massa partylåtar. Drömmer mig bort till när jag, Zarah och Steph var utomlands 2008. Det var helt sjukt galet vad kul vi hade när vi festade och bara allmänt var utomlands. Vi var utomlands hela sommaren förutom en vecka då vi var i Sverige om jag inte minns helt fel.

Ibland vill jag bara tillbaka i den tiden. Men nu är saker och ting annorlunda. Nu när vi alla tre har pojkvänner ( eller ja, två av oss ) så har det ändrats. Vilket är förståeligt. Senast när vi var utomlands så festa vi inte alls på samma sätt ute på klubbarna. Jag kan knappt vara utomlands utan att dö av saknad hem till min pojkvän.. haha. Men det är ett roligt minne att minnas tillbaka och tänka på hur vi var då och hur kul allt var då. Allt var så enkelt på den tiden.

 

3e augusti 2010

Känner mig pigg och glad! Idag har jag ÄNTLIGEN fått sova ut och det känns underbart.

Gick upp för en stund sedan och nu sitter jag här bara. Ska strax hoppa in i duschen och sedan fixa till mig och allt som hör till. Lite senare på dagen så är det bowling med tjejerna som gäller! Hur kul som helst!! Efter det så ska jag umgås med pojkvän!

Ha en fin dag!

Min älskade unge aka Nöffis!



Aliaa


16.36

Hej allihopa!

Söndag idag och det känns absolut inte som det. Imorgon är det exakt två veckor och tre dagar innan jag börjar skolan. Det känns ju ganska trist måste jag säga. Sommarlovet har gått alldeles för fort.

Kom hem från min pojkvän för en timma sedan ungefär. Skulle ju egentligen till Malmö med min bror för att hämta hem min syster, men det blev ändrade planer så jag åkte inte med.

Har istället tryckt i mig lite mat och kollar just nu på Ugly Betty. Ska måla om mina naglar nu och sedan får vi se vad som händer.

23.58 - lördag

Sitter i soffan hos min pojkvän och kollar film - helt ensam. Han ligger och sover. Hur kul?!

Imorgon blir det kanske en tripp ner till Malmö över dagen bara. Men återkommer till det imorgon. Så ser läget ut just nu.

RSS 2.0