THATS MY NAME



En lista

Senaste

Låt du hörde: Akcent – Thats my name.

Film du såg: Huset vid sjön

Mat du åt: Pizza igår kväll

Kram: Från min pojkvän

Puss: Från Claes igår

Känslan: Saknad

Resa: Senaste resan var Tunisien.


Glädje: Twiligt Movie Night!

Dröm: Ingen dröm alls

Person du träffade: Mamma

Personen du pratade i telefon med: Steph

Personen du fick sms av: Steph

Gången du åt 7-eleven korv: Aldrig tror jag..

Gången du var utomhus: Igår

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Var ett bra tag sedan.

Saken du köpte: Godis

Allmänt

Ska bli skoj: Att se Jose Gonzalez i augusti!!

Ska inte bli skoj att: Det återstår och se vad som inte blir skoj..


Sparar till: Sparar nog inte till något speciellt.. tror jag.

Pålägg som gäller: rostbiff och ost!! Ett måste.

Önskar att jag var bättre på: Att vara ensam. Suger på det.

Dagens dryck: Mjölk

Vad saknar du: Claes och Zahara står högst på listan.

Tre band/artister: Jose Gonzalez, Akcent, Inna.


Vad har du gjort idag: Vaknat, duschat, suttit vid datorn, tvn.

Brukar du svära mycket: Haha, nja en del ifall.

Hur tidigt stiger du upp: Helst efter 10

På helgerna: Det är olika, men tolv kanske.

Vad ska du göra ikväll: Ikväll är det Twilight Movie Night!

Hur många timmar sover du per natt: 7-8

Vem är snyggast i världen: Omöjligt och bara välja en..

Vad är det för veckodag: Onsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Jag träffade min kärlek.

Favoritplagg i garderoben just nu: Ingen aning

Längd: 163/164 tror jag.. Ingen koll riktigt.

Vikt: Håller jag för mig själv!

Byter gärna garderob med: Typ alla coola unga kändisar

Byxa eller kjol: Byxa

Senast utlästa bok: Don’t remember

Mitt rum kan beskrivas som: Stort och härligt.

Mig själv med tre ord (just nu): Hungrig, hungrig, hungrig.

Jag tränar: Hmm.. Aldrig.

Jag ville bli när jag var liten: Polis


Onsdag

Hej allihopa!

Har knappt kunnat sova någonting i natt, så när min syster stack iväg till jobbet vid sju i morse, så la jag mig i hennes säng och sov ut i ett par timmar. Nu är jag ganska pigg! =)

Annars så har jag tagit mig en dusch och ska strax fixa till mig och sådant.
Lite senare ikväll är det Twilight Movie Night med några tjejer. Ska bli roligt!! =) Jag har ju inte sett New Moon än, så det ska bli intressant. Hoppas jag tycker om den, för på lördag ska jag se Eclipse också!!

Ni får ha en fin dag! Puss!


Up and down

Har haft en så otroligt slapp dag men endå härlig. Filmen jag skulle se ledde istället till att jag gick och la mig i ungefär två timmar. Vaknade upp vid sex och har kollat på tv ända sedan dess, vilket jag gör nu också.
Har ett otroligt roligt liv måste jag säga.. Nej, men jag tycker/älskar mitt liv ganska så mycket och tv är en stor del av mig också, för er som ville veta!

Har slängt in en pizza i ugnen också som familjen skall äta ikväll. Idag var det jag som stod för kvällens middag och det blev pizza köpt ifrån affären. Kommer att smaka kanon gött!

Nej, nu ska jag fortsätta kolla tv och sedan blir det nog en kvällspromenad! Puss!




Jag och Claes i våra bästa dar..


Orkar inte

Nu är jag hemma igen och det känns faktist underbart! Jag orkar inte vara ute i solen mer.. Det är så varmt och jobbigt.

Efter att ha varit och shoppat/lunchat med min pojkvän, så gick jag några ärenden med Steph & Samah. Nu har jag äntligen beställt linsundersökning och jag fick en redan på torsdag, vilket känns jättebra!! Tänk vad härligt och äntligen kunna se bättre än vad jag gör just nu.. hehe. Sedan var vi och hyrde filmer till den omtalade kvällen imorgon, då jag e bjuden på Twilight Movie Night! Kan nog bli roligt! =)

Och som sagt, nu är jag äntligen hemma.. Vet inte alls vad jag ska göra, men tror jag ska kolla på film för att fördriva tiden lite. Later!

Har precis ätit lunch med min pojkvän i de...

bild0222 (MMS)

Har precis ätit lunch med min pojkvän i det vackra vädret. Före det så var vi iväg och shoppade till honom. Hittade fina grejer. :-) Nu väntar jag på bussen hem och vi får se vad jag gör resten av dagen. Puss!


Fotboll!

Jag kollar på Chile-Brasilien matchen just nu och jag är helt ivrig! Inte ska Brasilien vinna! Men nu har de precis gjort två mål och de är rätt bra.. MEN det är en del tid kvar på matchen så man vet aldrig. Kan ju ifall hoppas på att Chile vinner ifall!

Annars så har jag duschat och känner mig som en helt ny människa. Bör nog duscha oftare.. haha! Är hur trött som helst också, men efter matchen tänkte jag rensa lite bland mina kläder och sedan kolla på serier. Har börjat leva på tacos det senaste också. Hur dålig vana som helst, men vet ni vad?! Det är SÅ värt det!

Ha en fin kväll!


På jakt..

Både igår och idag har varit härliga dagar! Igår kollade jag på fotboll med min pojkvän och hans vänner. Sedan gick vi hem och åt/myste hela kvällen tills det var dags att lägga sig. Jag vaknade upp ganska tidigt idag och har legat i soffan och kollat tv hela morgonen ungefär, tills det var dags att börja fixa och ta på sig.
Jag och min kära pojkvän begav oss till S&K. Vi gick till affären och sedan grillade vi och det var hur ganska roligt.
Har spenderat nästan hela min förmiddag där och sedan tog jag taxi hem för att bussen valde att bara åka förbi mig.. haha!

Nu kom jag precis hem för en stund sedan efter att ha varit på cykeljakt med Steph. Jag behöver en cykel, men hittar ingen som vill sälja en till mig. Tycker lite synd om mig själv på den fronten. En cykel hade förgyllt mitt liv så mycket just nu. Så bor ni i Mark och har en cykel till salu, så hojta gärna till.. Ska helst vara i form av en så kallad " Kärringcykel "...

Nu ska jag duscha och sedan blir det tv/fotboll/tacos ikväll! Puss!


Sunday

Har legat ute och njutit av vädret med Steph. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord! Har varit härligt! Fick även färg på mig. Sverige sol gör mig då inte besviken.. haha!

Nu har jag lagat mat och ätit. Ska hoppa in i duschen och sedan göra mig fräsch. Senare ikväll ska jag åka och hänga med min pojkvän!! =) Underbart! Imorgon har jag/vi även planer. Kul!

Vi hörs snart igen. Puss!


WORD

Gick igenom alla kanalerna på tv innan och självklart gick jag förbi 5an, där de visar The Ring och så typsiskt så skall det komma upp något otäkt. Jag gillar det inte och nu kan jag inte sova. Är hur trött som helst och skulle kunna somna på plats om det inte vore för filmen..

Känner för att ta mig en lång sovmorgon imån. Ska bli riktigt underbart faktist! Sedan får jag se vart dagen leder mig. Sägs att det skall vara fint väder, så jag tror jag sticker över till min syster och umgås med henne lite i det underbara vädret. Men vi får se, inga planer satta än och jag får se vad jag har lust till imorgon.

Känner för att åka utomlands igen. Eller bara komma bort till ett skönt ställe för ett litet tag och bara leva. Men det ska alltid vara så komplicerat med sådant. Betydlig saknad till min familj och vi skall inte ens gå in på min pojkvän.. En vecka borta ifrån varandra fick mig att inse att jag nog aldrig åker bort utan honom igen..


21.05

Efter försök att ladda upp bilder så vill det inte funka. Förstår inte varför. Jobbigt!

Annars så har jag velat runt här hemma med hög musik och städat mitt rum. Sedan har jag varit i affären och handlat mat med Steph. Sedan gick vi hem till mig och färgade hår/fixade mat och nu sitter jag här ensam igen. hehe. Jag är barnvakt pga att mina föräldrar är borta någonstans. Väldigt tråkigt på en lördag, men det känns inte som lördag så det är faktist helt okej. Det mindre roliga är ju att The ring ett och två går på tv idag och jag hade velat se dom med min pojkvän.. för jag vågar nog inte kolla själv! Men det får jag ju inte göra.. Tråkigt!!

Nu ska jag sluta klaga här och istället kolla på min syster som har cam på och sitter i Afrika just nu! Ha det fint!

SATURDAY

Nu är jag hemma igen efter att ha varit utomlands i en vecka med tjejerna. En helt okej resa. Orkar inte gå in på detaljer, men bilder kommer upp så fort jag skrivit ut dom.

Annars så har jag spenderat mina dagar sedan jag kom hem med att umgås med min härliga pojkvän som jag saknat så himla mycket. Trevligt har det varit ifall! =) Firade även midsommar med han trots att han var lite sjuk.. Men det funkade ändå. Hade en mysig dag.

Nu är jag hemma igen ifall! Senare idag ska jag vara barnvakt och även ha tacokväll med Steph. Har varit så sjukt sugen på det och nu äntligen får jag äta det.. Haha! Så ser min lördag ut i prinicip. Vad ska ni göra?

So long!

GOODBYE SWEDEN

Nu sticker jag och vännerna iväg utomlands. Vi hörs om en vecka igen!! =)








MALMÖ

Befinner mig just nu i Malmö med Steph och Zarah. Vi har suttit på en buss i ungefär fyra timmar och sedan har vi härjat runt i Malmö och handlat. Nu håller vi på att duscha/fixa till oss/packa och allt möjligt man gör innan men åker utomlands. Imorgon ska vi upp tidigt och iväg till Danmark och efter det så åker vi utomlands i en vecka eller MER! Det återstår och se..

Nu ska jag leta upp kameran och lägga in alla roliga bilder som tagits under veckan. SO LONG!

Saturday

Hej bloggen!

Jag har haft en helt fantastiskt bra/rolig vecka med vänner och min pojkvän. Har inte haft så här roligt på ett bra tag.
Har gjort lite allt möjligt som att ha avslutning ( vilket innebär att jag har sommarlov!! ), studentfirande, kalas och så har jag bara njutit/druckit och hängt med vänner.

Nu sitter jag hos min pojkvän med hans vänner och kollar fotboll. Lite senare så ska jag och min pojkvän ha myskväll och äta gott. Längtar redan!!

Har spenderat min dag genom att packa och handla grejer. Imorgon åker jag, Steph och Zarah nämligen till Malmö och på måndag åker vi till Danmark och sedan utomlands. Jag kan knappt fatta det! Det har gått otroligt fort och jag längtar så himla mycket.. Får hoppas att jag inte glömt och lägga ner något i väskan nu.. Dör nog annars.

Vi hörs kanske imorgon eller om en vecka!! Ha det fint tills dess. xxx!

18.02

Efter allting så bestämde jag mig för att inte gå på balen. Har lite lust, men endå inte. Och vädret gör inte det hela bättre, så jag avstår istället.

Ikväll ska jag hänga med Zarah och Steph. Vi ska åka bort till Kinna och kalasa lite. Kan nog bli trevligt! =) Får dock inte bli för mycket pga att imorgon ska jag/vi upp tidigt pga att min syster tar studenten imorgon. Hur roligt som helst!!

Nu ska jag leta upp kläder och sedan åker vi iväg. Ha en fin kväll allihopa! Pussar!

Mobilblogg. Fick pre...

bild0202 (MMS)

Mobilblogg. Fick precis en avslutningspresent av min syster. En klocka och ett halsband. Är riktigt nöjd. Tackar!! ;-)


Finally!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit på en lektion där vi kollade på film och fick tillbaka våra gamla prov/läxförhör. Vi fick även ett fint tal av våran engelskalärare. Kändes som att man skulle fälla en eller två tårar.
Sedan rensade jag snabbt ur mitt skåp. Jag är väldigt noga med att ha ett fint skåp, så det gick rätt fort.

Nu är jag ifall hemma igen och det känns ganska underbart. Det regnar jättemycket ute och det känns inte lockande att gå ut alls idag. MEN jag tror jag inte skall gå på min bal trots allt. Så jag vill istället göra något annat som att dricka några cider och umgås med härliga människor. Får inte glömma att lyssna på underbar musik också.
Snart är det sommar hörrni! Jag kan inte fatta det. Det har gått så otroligt fort och nu slutar jag snart nian.

Nu är jag dö trött. Men ska möblera/städa mitt rum och sedan lägga mig ner och kolla tv tills jag känner att det är nog. Ha en fin dag!! =)

08.28

God morgon allihopa!

Har inte kunnat sova riktigt inatt heller, så är rätt så trött men ska nog klara mig igenom denna dagen endå.
Jag ska strax iväg till skolan för att rensa ur mitt skåp. Hur underbart? SÅ här underbart!! Sedan får jag se om vi har lektioner eller inte.

Idag kommer min syster ner ifrån Malmö pga att min andra syster tar studenten imorgon och sedan är det andra roliga grejer som händer. Om fem dagar åker vi utomlands! =) Livet flyter på ganska bra just nu känner jag. Låt det hålla.

Nej, nu har jag bråttom. Hörs senare!

MOBILBLOGG. Testar och fixar inför balen ...

bild0181 (MMS)

MOBILBLOGG. Testar och fixar inför balen imorgon. Tvekar på om jag fortfarande ska gå eller inte? Ska ifall strax möta upp Steph. Ha en fin kväll!


Tisdag

Igår hade jag en väldigt bra dag. Först var det skola som gällde och sedan var jag hemma snabbt och sedan mötte jag upp Cleez. Spenderade dagen med honom och det blev att vi lagade mat, kollade på film och myste massa!
Åh vad jag saknat den killen!

Vaknade upp med honom i morse. Vi kollade tv och sedan blev det frukost och jordgubbar. Jättegott! =) Mötte upp Steph efter att ha tagit farväl av min älskade. Vi handlade lite grejer och pratade bara. Vi ska mötas upp lite senare igen.

Nu sitter jag i mitt rum och är väldigt mätt. Ska hoppa in i duschen strax och sedan röja undan lite i mitt rum. Känns som att det behövs, för konstigt nog hamnar grejer här hur som helst.. Slutresultat: JOBBIGT!

Talk to you latero.

20.34

Har spenderat resten av min eftermiddag/kväll i min säng och kollat tv. Har suttit alldeles för mycket vid datorn också. Kan ju inte påstå att jag har haft en jätterolig dag, men det har trots allt varit skönt.

Imorgon ska jag iväg till skolan och det känns lite konstigt då jag inte varit där på över en vecka. Känns ju som att mitt sommarlov redan börjat! Men nu är det bara tre slappa dagar i skolan kvar och sedan är det bal & avslutning som gäller.. Lite nervös, men väldigt roligt!! =)

Ska spendera ytterligare några timmar i min säng och kolla på film. Vi hörs. xxxx!

I CAN HEAR YOU CALLING

Nu har jag städat klart och det känns greato. Har även fått i mig mat i magen och duschat. Nu har jag fått gjort dagens sysslor och jag orkar nog inte göra så mycket mer.

Vet inte riktigt vad jag ska göra av denna söndagen. Men jag tror att det blir att vara hemma och mysa med mig själv. Tänkte ta och skriva en packlista innan vi åker, så att jag inte glömmer något. Så typiskt mig och även dom flesta tror jag att glömma något man behöver.
Ska även försöka att springa till affären snabbt och köpa hem jordgubbar och vaniljglass..



6juni

God morgon allihopa!

Har knappt koll på dagarna längre. Men det känns konstigt nog skönt och inte göra det. Om en vecka så är det avslutning, vilket innebär att jag har sommarlov och det startas med att få se Salem Al Fakir och sedan åka utomlands. Känns som en riktigt bra start.

Annars så har denna helgen inte innebärt så mycket. I fredags shoppade jag och sedan tog jag & Steph det lugnt. Igår kväll så blev det fest och tillslut hamnade vi hos Adam&Cleez. Hade en helt okej kväll.
Idag är det söndag och Sveriges nationaldag ( Inget jag är noga med alls.. ) men endå. Vet inte vad jag ska göra idag. Tror jag ska rensa ut hela min och Samahs lägenhet. Det finns så mycket grejer som är så sjukt onödiga!!

Nej, nu sätter jag igång innan det blir försent. Puss!

20.30

Vet inte riktigt vad jag skall säga om denna kvällen. Har ifall haft en trevlig dag, förutom denna kväll som inte är så hemskt rolig. Jag har huvudvärk och är rejält trött. Behöver nog sova för att känna att jag är levande.
Annars så sitter jag här och ska strax tvätta bort mitt smink och sedan vill jag kolla på någon film/serie innan jag lägger mig. Men det återstår och se. Ska möta upp Steph om en stund för att prata lite och hämta upp grejer.

Hade önskat mig en myskväll med CL, men inte får jag det! Jobbigt och tråkigt. Men bara att stå ut.

Good night!

Friday

Vaknade upp tidigt i morse och fick för mig att färga mitt hår svart igen. Är väldigt nöjd och ska nog inte färga det på ett bra tag igen! Sedan packade jag ihop lite grejer och åkte iväg för att sola och bada med Steph. Det var ganska härligt, men blev kallt efter ett tag så vi åkte hem.

Nu har jag duschat och ska strax börja att fixa mig. Lite senare så åker jag/vi till Borås för att shoppa på Nelly. Ska bli hur roligt som helst! =) Och senare ikväll tror jag att vi ska kalasa lite. Vi får se vart kvällen leder.

Hoppas ni har en bra fredag! PUSS!

UNDRESS TO THE BEAT

Jag har haft en helt fantastiskt bra dag. Känns underbart att få gå och lägga sig och känna att allting är så himla bra.
Lyssnar på musik gör jag just nu och pratar med några vänner på msn.

Jag är så otroligt glad och framöver händer det så mycket grejer och väldigt roliga grejer. Jag har ifall hittat min balklänning och avslutningsklänning så det känns greato. Allt börjar falla på plats och det är bra. Jag behöver det just nu.
Inte nog med det, jag ska även åka utomlands om elva dagar med Steph&Zarah och det lär bli en perfekt resa.


Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det fredag och jag ska upp tidigt för att åka och bada/sola med Steph och sedan ska jag åka och shoppa med min mami & syster, så det lär bli en helkväll med dom. Trevligt!

So long. xxxx!

DEJA VU




mår rätt så okej nu när saker och ting börjat ordna sig.
får hoppas att denna känslan sitter kvar framöver bara. I hope!

annars så har jag vilat och börjar känna mig ganska rastlös,
ska snart ut med min vän Steph och vi får se vad vi hittar på.
jag är sugen på jordgubbar doppade i grädde..

3juni

Vaknade upp runt tio tiden idag och sedan efter någon timma så åkte jag till Kinna för att umgås med Cleez. Vi har inte gjort mycket förutom att prata och bara hänga. Sedan var vi ute i solen, vilket var jätteskönt.

Kom hem för en stund sedan. Ligger egentligen och kollar på tv, men det är paus just nu så sprang till datorn för att blogga. Jag är väldigt trött och ligger i min säng och skrattar till Christine. Roligaste serien som finns skulle jag tro!
Vet inte vad jag ska göra senare ikväll, lutar åt grillning, men vi får se!

Ha det bra så länge! xxx.

JAG TROR MINSANN MIN SJÄL DÖR AV SVÄLT

Jag har haft en jättebra dag. Det har varit hur skönt väder som helst, så jag och Steph bestämde oss för att åka och bada. Första gången jag badar i år och det skall bli många gånger till. Det var jätteskönt och trevligt! =)

Kom hem för någon timma sedan och sedan dess har jag ätit och suttit på golvet i mitt rum och lyssnat på musik. Har varit jätteskönt faktist. Man får rensa tankarna lite då, vilket jag behöver känner jag. Om någon timma ska jag möta upp Steph och vi ska åka till MC för att äta kvällsmat och kanske äta någon god glass.

Nu ska jag fortsätta med att lyssna på musik och bara sitta här.. Ha en fin kväll!


2juni

Hej allihopa!

Hände en sak igår som jag inte förväntade mig, fast jag egentligen gjorde det. Så det känns lite tungt för tillfället, men jag försöker vara stark och klara mig ändå. Jag försöker och inte bryta ihop, utan att ta mig till nästa steg och må bra. Vad hade jag gjort om jag inte hade haft vänner vid min sida just nu?!

Annars så lyssnar jag på musik och pratar med en vän. Jag tänkte sitta här en stund till och sedan börja fixa mig. Det är så himla fint väder ute idag och jag känner att det enda jag vill göra idag är att vara ute.
Dagens planer är att grilla och förhoppningsvis ta någon drink. Jag behöver det just nu mer än någonsin.. hehe!

Vi hörs senare!

10.30

Det är första juni idag!! Det är helt sjukt vad tiden går fort.

Jag vaknade upp för en stund sedan. Har lite ont i halsen och är förkyld. Men med min så kallade tur, så försvinner det ju inte heller. Typiskt. Nu när min syster varit här över helgen så ser ju självklart mitt rum ut som jag vet inte vad.. så jag måste ta och städa det innan jag själv blir galen över det. Hehe... och sedan ska jag sätta igång med att plugga till mitt prov som jag har imorgon. Känns inte riktigt roligt att sitta inne när det är så himla underbart väder ute. MEN, efter att jag gjort provet imorgon så lär jag vara så himla glad. Tror inte ni fattar hur glad!!

Nej, nu ska jag sätta igång. Puss! ♥

RSS 2.0