Måndagkväll.

Dagen har gått åt till att plugga. Det känns rätt bra och jag håller nu tummarna för att läxförhöret/provet skall gå bra imorgon. Annars har denna dagen varit väldigt jobbig på ett sätt och väldigt seg.

Jag sitter helt ensam i mitt rum och kollar på Scrubs. Den serien är så bra och får mig på ett så mycket bättre humör för stunden bara och det duger bara det. Jag behöver mer än någonson muntras upp just nu!! =)

Saker och ting är inte som de brukar. Jag försöker och rätta till allting, men det är väldigt hårt, men jag kämpar så gott jag kan ifall! Jag kan inte mer än och hoppas. Ibland skall man inte dra snabba beslut, man lär ångra sig tillslut och då kan det redan vara försent.

Hoppas ni haft en bra dag! Pussar ♥

Panik.

Jag har så tråkigt verkligen och allt känns plötsligt hopplöst. Jag har så tråkigt och jag vet inte vad! Jag behöver ett nytt liv.. Ett litet mer spännande liv. Nej, skämt o sido. Men jag har ifall jättetråkigt! Jag behöver någon som kan muntra upp mig och säga.. Allt kommer att bli ordna sig Aliaa, oroa dig inte. Men ah, jag får säga så till mig själv istället.. =)

Jag har pluggat ett tag nu och varje gång jag sätter mig ner med böckerna, så känns det jobbigt. Nästa vecka sätts betygen också. Det känns mindre härligt, men endå känns det UNDERBART!

091130

Sista dagen i November. Det är helt sjukt vad tiden går fort!

Skoldagen har varit helt okej. Inte så mycket och säga om det. Jag sitter hemma nu och har precis fått i mig en macka, det första jag lyckats få i mig idag. Men det är något ifall.
Jag skall sätta mig ner och plugga nu och sedan blir det lugnt hela kvällen.

Ha en bra dag! =)

01.53

Klockan är ganska mycke och jag borde ligga och sova nu. Men jag är inte speciellt så trött heller, så det går inte så bra. Jag är inte alls taggad för skolan imorgon då jag vet att jag lär va så jäkla trött! Men det är bara och stå ut..

Kanske blir sämre uppdatering ett litet tag framöver bara. Talk to you latero.

Söndagkväll.

Jag lyckades somna innan och är ganska så pigg nu. Jag sitter och kollar på film, Mitt feta grekiska bröllop. Jag tycker om den filmen konstigt nog, vet inte ens varför. Bra är den ifall! =)

Denna helgen har erbjudit så mycket och så känns det som att det hänt mycket också. Jag hade ifall en toppen bra fredag! Skulle vilja spola om den dagen nästan. Förhoppningsvis blir det repris på det nästa helg! Jag längtar redan tills nästa och veckan har knappt börjat. Måndag och tisdag blir det till att plugga! På onsdag går jag halvdag, sedan är det bolldag. På torsdag går jag också halvdag och sedan blir det teater. Skön vecka faktist! =)

Det är inte så långt kvar till lovet heller. Jag tror jag dör av längtan snart.. Ha en fin kväll!


You will be...



Jag älskar låten!! ♥




El Clásico.

Nu är jag hemma! Jag har precis lagat mat och kollar på Tv just nu.
Jag skall spendera min eftermiddag/kväll i sängen och kolla på Tv. Filmen Ensam Hemma börjar om en stund. Jag älskar dom filmerna, dom är så sjukt bra och roliga! Påminner mig om julen! =)
Sedan ikväll är det dags för El Clásico!! =)

Mamma kom hem för en liten stund sedan efter att ha varit borta hela helgen. Hon har nog varit borta varje helg nu i snart en månad. Men det förtjänar hon mer än någonsin! Hon hade även varit på en shoppingrunda och köpt skor till mig, Zarah och Samah. Jäkligt snygga var dom!

Jag funderar och har funderat. Vissa saker är bara så svåra och man vet inte riktigt vad man skall göra. Men när en sak påverkar en så mycket, så är det nog dags och göra någonting åt saken också.. Det svåra är bara att bestämma sig.. Vill man lämna det hela eller inte?

Hoppas ni haft en toppen helg!

091129

Nu är jag uppe! Vi la oss rätt sent, så jag är ganska trött fortfarande. Men jag börjar sakta men säkert piggna till. Cleez står i duschen just nu och jag väntar på att han skall bli klar.
Vi skall sedan vidare mot S & K för att gå på en så kallad julmarknad. Kan nog bli trevligt! =)
Sedan får vi se vad som händer. Jag tror att jag åker hem och chillar. Kan bli lite plugg också, har Teknik prov/läxa vad man nu än skall kalla det på tisdag.. =)

Talk to you latero.


Lördagkväll

Jag har spenderat min dag med Cleez och kvällen fortsätter så. Jag är dock väldigt sugen på att gå ut och festa. Zarah och dom andra skall ut och klubba ikväll. Jag är rejält avundsjuk.. Jag vill ju också! Jag kunde ha gått ut med dom, men tyvärr så har jag annat för mig ikväll.
Det hade varit väldigt roligt annars! Talk to you latero.

091128

Hej bloggen!

Det är lördag idag och det känns inte alls som det. Jag har varit uppe sedan åtta i morse. Jättejobbigt har det varit, för jag är så himla trött att jag säkert skulle kunna somna framför datorn nu.

Jag hade ifall en väldigt trevligt kväll igår förutom vissa saker, men saker och ting ordnar sig.. Jag kom inte i säng förrens vid sex på morgonen.. Fick sova i ungefär två timmar.. Men bättre än ingenting.

Nu har jag ätit frukost, men jag är fortfarande hungrig. Så har jag även hunnit och duscha! Jag skall strax börja och fixa mig innan jag åker iväg för och spendera min lördag med Cleez.

Ha en jättebra lördag! Pussar!


Tonight.

Nu sitter jag, Zarah och Steph och dricker. Alltid lika trevligt måste jag säga! Har saknat detta riktigt mycket! Planerna är inte riktigt satta, men en bra kväll ser det ut och bli ifall! Ikväll skall vi slå klackarna i taket. Ha en toppen kväll så hörs vi imorgon!! =)


Zarah, Steph & jag. Tunisien -08.

091127

Hej allihopa!

Förlåt för all dålig uppdatering igår, men jag var med min älskling hela dagen igår, så det fick bli en bloggfri dag!

Nu är jag ifall hemma. Det händer inte så mycket, jag skall strax hoppa in i duschen och duscha kroppen innan det är dags att börja fixa sig. Jag har inga planer direkt för kvällen, tar det la som det kommer. Jag, Zarah och Steph skall ifall umgås hos Zarah... Vi börjar med kvällen där och sedan får vi se vad som händer. Var längesedan det bara var vi tre ihop. Jag hoppas även på att vi skall dricka lite och ha det så roligt som vi brukar! =) En lyckad kväll hoppas jag på med andra ord..

Hörs innan jag sticker iväg. Pussar!

091127

Dagen har spenderats med min älskling. Vi skall strax sätta på en film och kolla. Vi hörs imorgon! Ber om ursäkt för dålig uppdatering.. =)

Memories.

Jag har gått tillbaka i arkivet och läser gamla inlägg. Jag saknar precis allt som hörde till det gamla. Allt var så himla bra då! Alla utekvällar, kvällarna hos Zarah, allt flummande, allt sjukt man gjorde, den dära speciella lördagskvällen hos Julia, mina äventyr med Ulla... Det finns så mycket och ta upp. Jag saknar det så äckligt mycket. Hade jag kunnat vrida tillbaka tiden eller fått välja, så skulle jag vilja ha tillbaka den tiden just nu. Synd bara att det inte är så lätt..















20.30

Jag sitter här och funderar lite om allt möjligt. Som vanligt med andra ord, jag tror att jag är expert på att tänka eller något. Jag har väldigt mycket tankar ifall, ibland alldeles för många. Jag undrar vart allt kommer ifrån ibland. Hehe.

Jag vill ha helg just nu känner jag för. Vill att denna helgen skall bli bra och rolig! =) Är sugen på att hitta på något som man inte brukar göra alls. Men det lär bli samma sak som man alltid gör samma helg.. Inget fel på det på så vis, men något nytt är ju aldrig fel.

Min kväll skall nu spenderas framför Tvn och kolla på Efterlyst tills det är dags för och kolla på film senare! =)

Update.

Efter två timmars städning och rensning av grejer så är jag nu äntligen klar. Trodde inte det skulle ta så här långt tid, men nu är det ifall klart. Jag är nöjd! =)
Jag skall kolla om maten är klar, jag är jättehungrig och sedan sätta igång med pluggandet!

På tal om något helt annat så tycker jag verkligen om figurer eller mönster på glas. Det är så himla vackert! Måste nog ta och köpa det som en liten julklapp till mig själv snarast. Talk to you latero.

091125

En ny dag, nya tag.. =)

Idag skall jag ägna dagen till att strax börja att rensa mitt rum. Det finns så mycket onödiga grejer som jag måste få bort, det börjar bli för jobbigt med mycket saker i rummet. Hehe! Efter det skall jag sätta mig ner och plugga ett tag tills jag känner att det är nog.. Jag har ju som sagt prov i engelska imorgon och känner att jag behöver träna mer för att vara på den säkra sidan.

 Vi hörs ikvälll igen! Ha en bra dag! =)


Tisdag...

Nu är jag hemma igen.. Jag är inte alls glad. Det är den där känslan som säger mig att jag vill krypa ner i sängen och gråta ut allt jäkla skit jag känner att jag bär på just nu. Det är ALLDELES för mycket och det har varit så ett tag nu på sistonde. Det är fruktansvärt jobbigt. Fattar egentligen inte ens varför? Saker som händer folk runt omkring, påverkar en själv tillslut..

Jag blir samtidigt så jäkla less på folk som hela tiden skall gemföra sitt förhållande med andra och lägga sig i andras. Jag förstår inte, varför skall man göra det? Vad tjänar man på det? Man behöver inte komma upp med sina spydiga kommentarer, ta och kör upp dom någonstans där dom här hemma. Det är mitt liv och mitt förhållande, vad jag än gör så är det la mitt beslut och hur jag vill att mitt förhållande skall vara har ingen annan och göra med, förutom den andra personen som är i förhållandet.


Arg och ledsen blir man verkligen och det känns som att det aldrig slutar heller. Vad har hänt och varför har allt blivit så stort av detta? Jag har knappt ord kvar.

Jag behöver en semester så långt härifrån som det bara går.

091124

En skön och bra tisdag har det varit än så länge. Jag har även tagit svinis sprutan nu och jag har ganska ont i armen, hoppas det inte blir värre bara. Jag tål inte smärta, det är en av de värsta grejerna som finns.

Nu skall jag strax hoppa in i duschen och sedan plugga lite innan jag åker iväg. Ha en bra dag! Pussar!


Sov gott



Min måndag har varit lite si och sådär. Mycket på en och samma gång som har kommit. Det är inga direkt dåliga nyheter, men man påverkas av det endå. Jag som är väldigt väldigt svag och känslig bryter lätt ihop för grejer. Det är jobbigt, men så är det bara. Jag är både ledsen och glad på samma gång, det går inte och förklara helt enkelt.
Man inser ibland inte vad man har, förrens det kanske en dag bara försvinner eller skall försvinna. Jag hatar det, men så är det ibland antar jag.. Men bara att hålla uppe huvudet och ta det! Det är vid sådana här tillfällen man inser så mycket, både bra och dåligt.

Jag känner att jag mer än någonsin önskar att jag inte hade skola för tillfället och bara kunde umgås med mina vänner, familj och pojkvän och njuta av livet för ett litet tag... Det behöver jag just nu. Men tyvärr, så får jag stå ut tills lovet. Det är inte långt kvar, men tillräckligt långt tills jag ger upp!  Jag uppskattar dom verkligen och att de finns där för mig. Jag helt enkelt älskar dom!

Nu skall jag krypa ner i min säng och kolla på Scrubs och How I met your mother tills jag somnar förhoppningvis. Blev otroligt pigg nu!
Jag är nervös inför svinissprutan imorgon, önska mig lycka till.. ♥


Filmkväll allbymyself.

Var och mötte upp Samah & Alexandra innan och sedan gick vi och hyrde film. Hehe! Skönt och ha ha det klart. Jag skall strax hoppa in i duschen så fort Cely skickat över några grejer till låten. Fast måste nog låta det skickas över av sig själv, för jag måste vara klar strax innan sju för då börjar Två och en halv män.. Jag har längtat hela dagen tills dess! =) Jag får till och med se fyra avsnitt idag.. Jag är överklycklig!
Efter tio tiden så blir det filmkväll med mig själv. Sköntskönt.

Imorgon skall jag ta svinis sprutan.. Jag vet inte om jag vågar, är ju verkligen äckligt rädd för sprutor.. Hoppas det går bra! =) Håll tummarna för mig hörrni! Talk to you latero. Puss!


091123

Redan den 23e idag. Tycker det har gått fort, men endå inte. Hmm, konstigt är det.

Måndag idag ifall och dagen har varit allt annat förutom roligt. Jobbigt och keligt har det varit och så har jag varit så jäkla trött verkligen. Somnade inte förrens vid två tiden inatt ungefär.. Men jag kämpade mig igenom dagen endå. När jag slutade vid halv tre, så gick jag & Haris till Matteverkstan. Mucho bra tycker jag allt! Jag har lovat mina föräldrar och lärare att gå dit någongång och testa. Hur jag tyckte det var.. Inte alls som jag trodde! Det var ju inte så farligt.. hehe. =)

Tänkte äta mat nu innan jag dör här.. Sedan skall jag upp och hyra filmer. Jag är jättefilm sugen just nu.
Jag har ett prov denna veckan, inte så farligt. Tänkte ta och plugga imorgon, eftersom jag inte tog med mej böckerna hem idag... ( DÅLIGT! ) och efter det blir det övernattning hos min Babe! =)

Hörs kanske senare! Pussar!


091122

Hej bloggen!

Vilken lyckad helg det har varit. Jag är jättenöjd och glad, trots att det är söndag. Hehe!
Igår kväll spenderade jag kvällen och natten med min älskade pojkvän. Vi kollade på film och myste bara! =)
Vi vaknade upp vid tre tiden idag och har tillbringat dagen med att bara vara med varandra.. Att mysa är lite underskattat tycker jag allt. Hehe! Men en riktigt bra lördag o söndag har jag ifall haft.

Jag kom inte hem för så länge sedan, har ifall fått i mig lite mat. Min mp3 har på något konstigt sätt gått sönder, så jag har tagit över min älsklings Ipod. Så jag tänkte rensa låtarna han har och sätta in nya låtar.
Sedan blir det film och sängen tills jag somnar..

Hoppas ni haft en bra helg! Pussar! =)

15.25

Nu har jag duschat och fått i mig lite mat. Jag mår lite bättre ifall! =) Tror jag behöver sova lite, men det hinner jag tyvärr inte med!

Jag vill hitta på något ikväll, utan alkohol sa jag till Zarah. Men då fick jag svaret.. " Vad kan man göra som är roligt utan alkohol då? " Haha. Hon är själv skit bakis... Nej, men ikväll så blir det filmkväll med min älskling. Kan vara skönt och mysigt! =)

Jag skall strax kleta på mascara på ögonfransarna och fräscha upp mig lite.. Jag har dock ingen ork, men jag måste. Ha en bra lördagskväll! =)

091121

Hej bloggen! Dagen igår gick så fort, så jag hann tyvärr inte blogga efter skolan.
Men jag tänker inte berätta om gårdagen, jag hade en jättetrevlig kväll kan jag ju säga tills jag ringde min brosha och han kom och hämtade mig. Usch, man blir så besviken på vissa människor ibland bara.

Kom i säng vid ungefär ett tiden men jag lyckades inte somna förrens vid fyra på morgonen. Det var otroligt kämpigt, men jag klarade mig tillslut.. Inte en droppe alkohol på ett litet tag och jag menar det faktist. Det är inte värt ett skit..

Jag vaknade vid elva efter att ha sovit i sju timmar.. Jag är inte trött, men fy vad jag mår dåligt.. Jag skall försöka få i mig lite cola nu innan jag dör här.. haha! Latero!


091120

Hej bloggen!

Idag är det fredag och dagen har varit jättebra än så länge. I morse så hade klassen Studieplanering och efter det hade vi dubbeltimma i SO. Vi fick då arbeta fritt och jag satt i cafet och gjorde klart min rapport ifrån temadagen. Sedan fikade jag & Cely medans vi talade med Moa. Efter det gick jag & Cely till Biblioteket och träffade på Amanda och Madde. Vi satt och pratade tills jag kände att jag lika bra kunde göra min avslutning till rapporten. Så jag satte mig och gjorde det och nu är jag klar med alla tre rapporter som skall in v.50. Långt kvar tills dess, men skönt och ha det klart nu, så behöver jag inte oroa mig för det!

Jag sitter hemma just nu. Har håltimma i tre timmar och sedan är det dags för ett matteprov när jag går tillbaka till skolan. Efter provet är det bara engelska och musik kvar på schemat. Jätteskönt! :)

Jag är otroligt glad idag måste jag säga er och jag hoppas att det håller sig hela dagen. Dock är jag väldigt trött.. jag får se om jag kan lägga mig en stund efter att jag kommit hem ifrån skolan. Talk to you latero. =)


Torsdagkväll.

Jag har ägnat halva dagen till att plugga och det har gått greato. Känns väldigt skönt!
Jag sitter just nu i väntan på att få äta pannkakor och lyssnar på en låt som jag tror snart får mig att börja gråta.. Den är så otroligt fin! The Fray är så himla bra!

Annars så är det fredag imorgon och det är hur skönt som helst. Imorgon åker mamma och min lillebror iväg över hela helgen! Det skall bli skönt och få vara ensam hemma!! =) Jag har inga planer för imorgon så det återstår och se.

Hoppas att ni haft en bra dag. Latero.


091119

Torsdag idag och dagen har varit rätt bra, det har gått ganska fort. Jag har fått gjort mycket i skolan idag så jag är glad och jag har även börjat med min rapport ifrån Temadagen som vi hade igår. Känner att allt flyter på just nu och det är en härlig känsla! =)

Jag skall strax äta middag och sedan blir det en lugn dag med läsning! Talk to you latero.


Onsdagkväll.

Jag lyckades somna innan och vaknade upp för en stund sedan. Nu lär jag nog aldrig somna ikväll. Jobbigt!

Imorgon så skall jag ta och göra något vettigt verkligen! Har varit alldeles för slapp vecka nu känner jag.. Borde nog ha börjat redan i måndags med det. Nu skall jag återgå till att kolla på Grey's... Hörs imorgon!


Tatuering

Jag har velat tatuera mig länge. Dock är det något jag vet att jag inte får göra än och att jag lär ångra mig när jag blivit äldre. Så jag får helt enkelt vänta ett tag till.
Men något jag velat tatuera in länge på armen ( tror jag, inte säker än.. ) är ifall You'll never walk alone.
Det har inte någon jättebetydelse, men eftersom att Liverpool betyder en hel del så tycker jag det passar.


091118

Onsdag idag och dagen har varit rätt så okej. Gymnasiemässan var inte alls rolig, förutom en Inspirationsläsning som vi hade med en kille som var stört skön verkligen!

Nu är jag ifall hemma! Vi åkte bil hem pga detta ovädret som jag kallar det ute. Regnar och blåser jättemycket. Inte alls roligt! Jag skall strax äta middag och sedan blir det en lugn och skön dag hemma. Härligt!! =) Talk to you latero.

Tisdagkväll!

Nu är tisdag snart över också. Jag vill ha helg, så låt det gå fort.
Idag har jag inte gjort någonting alls förutom att duscha och slappa framför Tvn. Det har faktist varit jättehärligt. Jag lyckades somna lagom till Ugly Betty och vaknade vid ungefär tio då Christine skulle börja. Men gick knappt och hålla uppe ögonen då, men jag försökte men vips så somnade jag igen..

Är ifall uppe nu, vet inte riktigt varför kunde jag legat och sovit nu istället.. Men jag skall strax lägga mig igen och sova för natten om jag lyckas somna.

Imorgon blir det skola halva dagen och sedan gymnasiemässa! :) Hörs imorgon! Pussar!


091117

Tisdag idag och dagen har gått så fort! Jag skulle egentligen ha slutat kvart över tre, men sedan ändrade dom det till halv tre och vips som det var så fick vi sluta klockan tolv istället! Vilken tur!! =)

Jag har inte gjort mycket alls sedan jag kom hem. Ingenting faktist. Jag sitter här med Zarah och min lillebror och kollar på Tv. Jag, Zarah och Steph skall göra lite saker och sedan återvänder jag nog hem och lägger mig i min säng! Jag är jättetrött och saknar min älskling så mycket att det inte är skoj längre.. Jag vill ju kunna umgås med honom, men jag får tyvärr vänta. Jag hatar och vänta!

Jag har även gått och blivit rejält förkyld.. Fyfan.. Men humöret uppe endå, jag försöker verkligen.. Tisdag och bra program på Tv!! Hörs latero.

333.

Idag firar jag och min älsk tre månader ihop. Tre underbara månder har det varit och jag älskar honom så himla mycket! =)


One way!

Mitt uppe i allt så kom jag på att min engelska lärare har gett mig en bok om andra världskriget. En kvinna som klarade koncentrationslägret och är svensk och berättar nu sin livshistoria. Väldigt intressant tycker jag! Jag tycker allt som handlar om andra världskriget är intressant. Det är riktigt skoj och läsa sådana böcker!! =) Den är även på engelska så kan vara kul och variera lite eftersom att jag för bara ett tag sedan läste ut Anne Franks dagbok.. Jag vet inte hur många gånger jag läst den boken, men den är mucho bra ifall!


19.50

Jag har inget intressant och skriva, men tyvärr så känner jag att jag behöver skriva endå. Haha!

Jag har legat i min säng och kollat på Tv ett bra tag nu. Lyckats somna 834748 gånger också ungefär och det har varit gött.. Men jag kommer säkert inte lyckas somna ikväll bara för det. Jobbigt!

Nu snackar jag ifall med min älskling! Dagens höjdpunkt varje dag skulle jag kunna tro. Ha en bra kväll!

Facedrop.

Jag skulle åkt in till Kinna med Zarah & Steph. Tänkte kolla en grej och sedan film hos Zarah. Men sedan ångrade jag mig och stannar hellre hemma. Jag vet inte varför, känns som att jag inte har någon ork till att åka någonstans.

Jag sitter och lyssnar på musik bara. När jag vaknade i morse hade jag fruktansvärt ont i knät. Har hållt sig hela dagen också. Vet inte riktigt vad jag har gjort heller.. Konstigt är det.. Måste ha slagit i knät någonstans eller något och så har jag inte märkt det.. Så typiskt mig!

Nej, nu blir det soffan och Tvn tills jag kanske somnar för kvällen! Pussar!

091116

Ännu en skoldag avklarad och dagen har faktist varit bra! Jag kom hem för en stund sedan och gör inte alls mycket. Jag vill träffa min älskling men det går ju inte. Jobbigt nu när jag väl inte har något att plugga på! Trodde jag skulle ha det, men har inget alls nu i veckan som jag vet om förutom att Skola-Arbetsliv rapporten skall in och den är jag klar med och även ett matteprov på fredag. Men jag tränar aldrig inför matteproven, det funkar inte för mig..

Så denna veckan blev nog mycket lugnare än jag trodde & imorgon firar jag och min älskling tre månader!! =) Slutar även tidigare imorgon och på onsdag blir det Gymnasiet.. Ganska skön vecka endå!

Nu skall jag göra något annat, jag vet bara inte vad.. Talk to you latero.

20.57

Nu börjar kvällen dra sig mot sitt slut. Söndagkväll, dagen före måndag och med måndag innebär det att gå upp tidigt och skola hela dagen fram tills man slutar. Jag är lite taggad inför skolan men endå inte. Jag vet inte riktigt! Men det går bra, det är bara att stå ut tills jullovet!
Denna veckan är nog planerad för plugg, plugg och plugg. Vet inte vad jag missat och inte missat, men jag är rätt snabb på att ta igen saker så det lär gå greato.

Jag har bestämt mig för att imorgon så skall jag börja ta tag i saker och ting. Jag måste verkligen det! Skärpning nu framöver... Lättare sagt än gjort är nog det perfekta ordet.

Ha en fin kväll!

Söndagkväll!

Mamma ringde innan och sa att hon stannar ytterligare en dag till. Så jag är ensam hemma ikväll också! Men Zarah och Steph skall vara här ikväll också för att vi skall kolla på film och Tv! =) Men jag får inte lägga mig försent, jag har ju skola imorgon.

Jag sitter just nu med svart färg i håret. Jag var bara tvungen och färga det svart igen.. Nu skall jag fundera ut vad jag/vi skall äta ikväll! Jag är sugen på att baka... Talk to you latero.

091115

Jag är nu vaken och har precis lagat middag åt broshan som snart kommer hem från jobbet och sedan åker iväg igen. Det är annars mammas jobb oftast, men eftersom att hon inte är hemma så gjorde jag det idag. Zarah ligger fortfarande och sover och jag är inte alls förvånad..
Efter att jag lagade mat så städade jag undan i köket och vardagsrummet. Jag måste säga att ha en diskmaskin är nog det bästa som finns!! =) Haha!

Eftersom att min babe har blivit sjuk så kan jag inte vara med honom. Vi lyckas alltid bli sjuka efter varandra, så det är lite keligt. Så vi kan tyvärr inte vara med varandra då. Men det är bara och stå ut! Jag skall strax kolla på film. Another Gay Movie heter den och är så fruktansvärt rolig. ( Har sett den förr! ) Man skrattar helt seriöst under HELA filmen..

Ha en bra dag! Pussar!

03.57

Jag har ikväll kollat på två filmer som var så sjukt bra. Jag ligger i min säng just nu med datorn i knät och saknar min älskling så sjukt mycket.. Vill att han skall ligga här bredvid mig!! Men icke..
Jag skall lägga mig nu så jag slipper sakna honom så mycket och förhoppningsvis träffa honom imorgon! =)

Hoppas ni haft en bra kväll! Talk to you latero.

Lördagkväll..

Jag skulle åkt till min älskling och spenderat kvällen med honom men tyvärr så skulle en unge som egentligen inte borde vara här åka hem ikväll istället.. Och jag är den enda som är villig och passa honom.
Så då sket ju sig den planen genast. Typiskt måste jag säga..

Så nu skall jag strax iväg och hyra filmer och köpa massa mums att äta ikväll!! =) Pussar!

16.00

Nu har jag fått sova i någon timma och är lite piggare! När jag skulle in till andra lägenheten och kolla efter Samah och Zarah så låg de och sov.. Det var helt mörkt och dystert! Ville inte väcka någon av dom så jag gick tillbaka till mitt rum och nu sitter jag här.

Det är lördag idag och jag vet att ingen av dom andra har lust att dricka förutom jag. Men det blir ifall filmkväll idag!! =) Latero.

091114

Jag vaknade upp vid tio tiden.. Jag var så otroligt trött! Men jag har nu tagit farväl och sedan åkte mamma och lillebror till Göteborg och spenderar dagen/natten där och kommer hem imorgon. Så vi är ensamm hemma idag! Lite härligt faktist.
Kändes onödigt och gå och lägga sig när det såg ut som gud-vet-vad i mitt rum och jag skojar inte!! Det såg förjävligt ut så jag tog tag i det och städade hela rummet och min toalett. Hehe! =) Duktigt av mig!

Jag är så jäkla trött fortfarande.. har nog inte fått sova ut. Orkar inte gå och lägga mig bara och så är jag hungrig.. Fan vilka problem jag har! haha... Nej får bli sängen en stund! Talk to you latero.

........

Det är sjukt vad man inser på fyllan ibland.. Både positiva och negativa grejer.. Måste säga att jag älskar min pojkvän så otroligt mycket och även min familj och de få vänner som jag litar på otroligt mycket!! =)

Nu skall jag gå och lägga mig eftersom att jag skall upp tidigt och ta farväl av en väldigt nära person till mig som skall vara borta i en månad. Jag är inte så trött.. men hoppas på att få somna snabbt och måste säga att det även varit en rätt så lyckad kväll... God natt!

Tonight is the night!!

Jag känner att mina ögon börjar att svika mig lite. Med helt andra ord så börjar jag bli trött. Måste börja piggna till här! Men snygg är jag runt om ögonen ifall. Massa svart smink!! =)

Jag kollade ut för en stund sedan och såg att det regnade. Det är så jäkla typiskt.. Men jag håller uppe humöret endå! Nästan värt och ta taxi fast det inte alls är långt dit.. Vi får se! =) Vad skall ni göra ikväll då?

Nu skall jag platta mitt hår och sedan leta upp kläder. Tror att det blir någon snygg svart klänning ikväll med höga klackar.. Kan inte bli bättre!

Ännu en gång... Ha en super bra kväll!

091113

Fredagen den 13:e idag.. Scary! Haha, skämt o sido.

Min kväll igår spenderades med tjejerna då det blev snack och middag. Sedan skiljdes vi alla åt och jag mötte upp min älskling och vi gick sedan hemåt. Vi gjorde inte så mycket. Blev tvn och snack tills vi gick och la oss.
Vi vaknade upp vid klockan ett idag så vi har bara myst och varit med varandra. Sedan gick jag till min syster och hennes pojkvän rätt snabbt och sedan till Zarahs lägenhet. Ingen var hemma alls.. Där kommer extra nycklen som jag har in! höhö. Jag gick runt där och kollade kläder och sedan gick jag & Samah till bussen.
Vi var inne på Lindex och handla tights inför ikväll förre det.

Nu sitter jag här hemma och lyssnar musik. Mamma och pappa håller på att packa förfullt. Och jag skall strax kolla kläder innan jag hoppas in i duschen. Sedan blir det att fixa sig och förfest här hemma innan jag och tjejerna skall på party!! =) Är verkligen taggad!!

Ni får ha en super kväll.. Pussar!

091112

Idag mår jag faktist mycket bättre! Ont i halsen bara men det är något som jag får ta och fortsätta ta halstabletter. Jag har inte gjort alls mycket här idag. Varit med föräldrarna och sedan bara kollat Tv eller gått runt.
Jag skall om någon timma eller så åka in till Kinna och umgås med tjejerna. Sedan blir det att spendera min kväll/natt med min älskade pojkvän som jag inte träffat sedan i måndags pga att jag varit sjuk. Det är illa det.. Men jag har saknat honom så mycket, så det skall bli underbart och få träffa honom igen!! =)

Imorgon är det fredag och kvällen är redan planerad! Greato säger jag bara!! Hörs imorgon. Pussar!

Itswednes....

Jag har precis ätit mat. Första riktiga måltiden på två dagar ungefär. Annars har jag gått runt och ätit antingen cornflakes, macka eller apelsin. Jag har inte orkat äta någonting, men idag kände jag att det var dags att testa. Jag lagade middag själv! Det fick bli potatismos med korv och sallad! =) Jag kan inte äta någonting utan sallad längre. Har blivit en vana. Det smakade bra ifall.

Zarah och Steph är också här. Trevligt med lite sällskap måste jag säga! =) Dom sitter och kollar på So you think you can dance och jag sitter och bloggar.. Jag är pigg så lär bli en sen kväll idag också.. Jobbigt! Men ingen skola veckan ut skulle jag kunna tro att det blir för mig. Frisk skall jag först och främst bli innan jag sätter min fot ute. Men jag mår genast bättre efter att ha tagit tabletter mot huvudvärken och halstabletter.

Jag vill och skall vara frisk tills på fredag!! =) Ha en toppen kväll. Latero!

091111

Blev ingen skola idag heller. Men jag blir hellre frisk innan jag går ut och det blir ännu en gång värre.
Jag vaknade för en stund sedan. Har varit skönt och få sova. Skulle helst vilja få sova mer så att dagen inte blir så lång. Men det är bara att stå ut dessa dagar tills jag blir frisk igen. hehe! =)

Jag skall strax försöka få i mig lite mat och sedan blir det nog Tvn hela dagen! =) Pussar!

00.20

Jag lyssnar på musik och tänker. Det är skönt! Jag har inte gjort något förutom att kolla på Tv, sova och sitta vid datorn idag. Jag är rastlös som aldrig förr och det är jättejobbigt. Men jag har nästan vant mig snart.. Jag skall strax kolla om det börjar något bra på Tv, igen... =)

Hörs imorgon, god natt!

MEDINA.




Medina är ju bara så otroligt bra! Hon har en fantastisk röst!

Tvkväll.

Nu har jag vaknat till liv igen. Sitter just nu och kollar på Christine. Denna dagen har känts som en evighet och jag menar det verkligen. Jobbigt är det!

Ikväll kommer Zarah och Steph över hit och umgås med mej lite. Skall bli skönt! Vi lär nog kolla Tv hela kvällen eftersom att det bara är bra program på Tvn på tisdagar. Något positivt med dagen! =)

Imorgon skall mamma och systrarna iväg och shoppa.. Jag kan inte ens följa med! Lite synd, men de får shoppa åt mig.. =) Pussar!

.......

Det blev tre Gossip Girl avsnitt. Det är ju så sjukt bra! Nu skall jag lägga mig ner och sova.. Ha en bra dag!

091110

Hej bloggen!

Idag är det en väldigt dyster tisdag. Jag har varit i skolan idag men sedan talade jag med min lärare och gick hem. Mådde inte alls bra så det var bäst så. Matteböckerna fick åka med hem också! =)

Jag sitter och gör ingenting typ.. Tänkte lägga mig och kolla på någon film. Finns inte så mycket mer att göra än så. Anstränga mig kan jag inte heller.. Så jag låter det vara en slapp tisdag. Latero!

.....

Tabletten jag tog innan gjorde nog susen skulle jag tro. Jag mår lite bättre än innan och det känns skönt! Jag orkade till och med läsa igenom mina anteckningar till provet.. Men nu skall jag gå lägga mig innan smärtan hinner falla tillbaka. God natt allihopa!

Måndagkväll!

Nu är jag hemma igen. Blev visst lite sent, men inte allt för sent heller. Har varit hos min syster och hennes pojkvän ikväll. Min älskling och Tobbe var även med! =) Var trevligt!
Pappa hämtade upp mig och nu sitter jag här med datorn i knät och kollar Tv samtidigt som jag bloggar.

Jag har en fruktansvärt smärta i min kropp. Känns som att någon slagit mej med ett basebollträ. Sedan har jag ont i halsen och huvudet lite då och då. Fryser gör jag också... Åh, är det något mer eller? Fyfan!
Ja, med andra ord så håller jag nog på att bli sjuk och det misstänker mina föräldrar också. Men det är inte liksom rätt tillfälle känner jag eftersom att jag har prov på onsdag. Visst det går och göra om det veckan där på, men vi får se hur jag mår imorgon bitti. Kanske mår bättre då!

Har precis tagit en tablett för min huvudvärk som skriker skjut mig långsamt.. Tänkte sätta mej ner och plugga. Men det har jag ingen lust med alls så jag skall lägga mig och vila.. Pussar!

091109

Hej bloggen!

Måndag idag och det var kämpigt att stiga upp på morgonen som det alltid är på måndagar.
Dagen har ifall varit helt okej, inte hänt något speciellt annars.

Jag kom hem för en stund sedan. Har hunnit att äta och sedan hamnade jag vid datorn. Jag har så ont i kroppen och halsen. Känns som att jag börjar bli sjuk och det är verkligen inte rätt tillfälle.
Jag skall sätta mig ner och plugga i någon timma innan jag åker iväg till Kinna med Samah och köper lite grejer och sedan skall vi förbi Christopher. =) Men blir inte allt för länge för mig, skall fortsätta plugga när jag kommer hem.

Ha en bra dag! Pussar!

MIKA.



Jag har förvånansvärt börjat att lyssna på Mika. Fantastiskt bra är han måste jag säga!

Snart är det dags för Årsresumé 2009. Det skall bli roligt tycker jag. Det är så mycket som har hänt sedan 2008. Då blir det massvis av bilder som ni inte sett! =)





091108

Idag är det Fars dag. Grattis till min fantastiska pappa får jag säga! :)

Igår kväll blev det att sitta och dricka och spela spel hos Zarah. Sedan gick vi vidare och festade. När klockan var ungefär halv tre så gick jag & min älskling hem. Måste säga att det var en väldigt lyckad kväll! När man inte planerar så blir allt så lyckat. Eller ja, oftast ifall.

När jag åkte hem från min babe så mötte jag upp Zarah så gick vi och åt pizza. Och nu sitter jag hemma. Jag skall strax hoppa in i duschen och sedan blir det en lugn & skön kväll framför Tvn.
Så har jag överraskat mamma med en liten present också! Hehe :)

Ha en bra kväll! Pussar!

Ingen rubrik.

Nu har jag pluggat klart och det känns skönt! Som ni förstår så måste jag sitta och plugga någongång under dagen och speciellt på helger om jag är medveten om att jag har prov som skall göras i veckan. Annars får jag sådan ångest senare mot kvällen och det är inte alls kul. Konstigt, men sådan är jag! Hehe.
När jag känner att jag är nöjd, det är då jag har gott samvete och kan lägga undan böckerna.

Min farbror och kusin är här just nu. Jag orkar dock inte gå och hälsa. Lat som jag är, hehe. Men jag trivs så bra just nu! Sitter i min säng med datorn i knät och lyssnar på massa bra musik. =)

Undra vad jag skall hitta på ikväll! Får kolla med dom andra vad dom vill göra också! Pussar! =)

091107

God morgon allihopa!

Vad jag gör uppe så här tidigt vet jag inte. Har la vant mig vid att gå upp tidigt nu för tiden. Men det känns skönt endå för då kan jag sätta mig ner och plugga och slipper göra det senare. Vi hörs senare! Pussar!

Märkte precis vilket onödigt inlägg det blev... hehe.

Dreams

Det finns så mycket jag vill göra i mitt liv har jag upptäckt. Alldeles för mycket och jag har så stora drömmar så det inte är sant. Drömmar jag själv bara vet om och saker jag skall uppfylla. Jag är endast 15 år men känner att jag redan gått igenom rätt så mycket i mitt liv. Både bra och dåliga saker, men det är något alla har gjort antar jag. Men jag är så glad att jag redan hunnit med och göra så mycket redan vid min ålder. Jag har gjort saker jag aldrig trott att jag skulle få göra eller överhuvudtaget ens få vara med om, men jag har vågat tro på mig själv och även utvecklats.

Jag var bara tvungen att få det ur mig.. Jag har haft en bra kväll med tjejerna! Hoppas att ni också haft en bra kväll! Pussar!


Fredageftermiddag.

Nu är jag hemma igen! Har precis duschat och fått i mig lite mat.
Jag e lite trött och tänkte lägga mig i sängen och vila en liten stund. Jag vet inte vad jag skall göra ikväll, men det återstår och se. =)

Innan jag lägger mig ner och sover så måste jag bara sätta på TheVoice. Latero!

It's Friday!

Nu har Stephanie vaknat till liv igen! Vi sitter och kollar på Sjunde Himlen. Måste säga att jag verkligen hatar Lucy och tycker att hon är så fruktansvärt ful. Det finns knappt några ord för henne..

Vi skall strax bege oss ut på äventyr.. Jag & Steph! LATERO!

091106

Hej allihopa!

Uppe tidigt är jag idag. Sitter just nu hos Steph, men hon ligger i sin säng och vilar. Jag är rätt så pigg! Hehe.
Inte gjort mycket av dagen, jag vaknade vid ungefär tjugo över nio och drog på mig kläderna och gick hit.

Idag är det fredag! Har dock inga planer för idag, men jag hoppas på kul med tjejerna ikväll ifall!
När jag återvänder hem så skall jag plugga vilket är planerat.. Talk to you latero!

091105

Hej bloggen!

Idag har det varit en jättebra dag! Ovanligt för att vara en torsdag och jag som alltid hatar torsdagar. Allt har gått som jag vill idag och dagen har flytit på!

Jag har ätit, duschat och pluggat sedan jag kom hem från skolan! Nu orkar jag inte mer och är nöjd för dagen. Om någon timma så skall jag åka in till Kinna med Steph. Vi skall till Zarah. Lär vara där en stund innan jag sticker iväg till min älskling och spenderar kvällen/natten med honom!! =) Vad jag saknat honom!

Ikväll är även MTV Europe Music Award 2009!! Har längtat jättemycket! =) Ha en toppen kväll!

SHELTERYOURHEART.

Mitt pluggande idag har gått helt okej. Inte så där super taggad inför att plugga. Men är la inte ofta man är det heller antar jag. Inte jag ifall. Jag tog en paus i pluggandet för och gå till affären med Samah och handla in lite choklad och Energidryck. =)

Jag orkade inte sätta mig och plugga igen så här dags så jag låter det vara för kvällen. Jag har ingenting och göra. Messade nyss med min babe som är iväg och tatuerar sig! Jag vill också tatuera mig, men lär inte hända på några år så jag låter den drömmen ligga åt sidan så länge.
Jag behöver något som underhåller mig vid såna här tillfällen då jag känner för att seriöst gå och dö när jag har så tråkigt.. Haha, nej skämt o sido. Så illa är det inte, jag har ju trots allt Samah här hemma idag!! =)

Jag har även förälskat mig i en ny låt. Eller den är ifall ny för mig. Shelter your heart heter den med Faydee. Enjoy! =) Ha en toppen kväll!


091104

Kan börja med att säga att denna dagen har varit jobbig! Jag var varit jäkla trött och så har det bara gått allmänt segt. När jag kom hem från skolan så åt jag och sedan bänkade jag min häck framför Tvn och somnade. Det var så otroligt härligt! Dock var det inte meningen att jag skulle somna, men gjorde det visst endå.. Och nu är jag vaken igen! Trött som vanligt, men jag skall strax sätta igång med att plugga ett par timmar framöver.

Jag tror jag behöver sova ut så otroligt mycket i helgen och det skall bli så otroligt härligt! Två dagar kvar av veckan och jag längtar så otroligt till helgen. Ännu en jobbig dag imorgon. Jag som hatar torsdagar! hehe..

Men jag försöker hålla uppe humöret endå och biljetterna till New Moon är beställda!! =)

Nu skall jag sätta mig ner och plugga! Talk to you latero!

Tv kväll!

Precis kommit hem från min älskling. Åh vad jag älskar att vara med honom. Underbart är det! =)
Ingen var alls hemma när jag kom hem, vilket det inte har varit på hela dagen. Föräldrarna har varit i Göteborg, men de kom precis hem! Skönt faktist för då slipper det vara så tyst och dystert.

Annars så har jag haft en bra dag. Varit väldigt trött bara men kan bero på att jag kanske inte riktigt lägger mig i tid varje kväll heller. Så det måste bli ändring på det!
Ugly Betty går på Tv nu. Jag tycker om det, men jag har missat halva så känns lite meningslöst och sitta och kolla på det. Får kolla på repriset på söndag istället! Men snart börjar DH, Christine och Brothers and Sisters!! =)

Imorgon gäller skolan och sedan plugg hela dagen.. Pussar!

091103

Hej allihopa!

Dagen började med svenska i morse och jag trodde jag skulle dö på plats. Jag var så otroligt trött! Lektionen gick väldigt snabbt och sedan hade vi teknik. Jag har nog inte berättat att jag tycker om det ämnet väldigt mycket nu! Innan var det bara drygt.. väldigt drygt! Sedan har dagen bara flytit på.
Jag sitter hemma just nu och har en lång håltimma och sedan är sista lektionen HK. Går alltid fort och sedan slutar jag för dagen! Skönt!

Vi hade ingen b-språk idag pga att läraren inte var där. Så vi fick bestämma själva vad vi skulle arbeta med. Jag satte mig med biologi boken och pluggade eftersom att jag har prov nästa vecka. Kändes lika bra eftersom att jag inte tror jag kommer att plugga efter skolan om jag skall iväg. Så det får bli imorgon istället! Men ingen ångest här inte, för nu har jag pluggat lite ifall. Hehe!

När jag kom hem hade jag fått nya gymnasiekataloger igen! Det bara rullar in känns det som.. Nu börjar jag bli nervös och jag-vet-inte-vad! Allt går så fort och snart skall jag välja!!

Talk to you latero!

091102

Första skoldagen idag och den var helt okej. Allt gick så otroligt fort! Får hoppas att det fortsätter så hela veckan ut!
Efter skolan så var jag hemma en liten stund och sedan åkte jag iväg till min babe och umgicks med honom. Alltid lika trevligt! Sedan skiljdes vi åt då jag skulle åka hem.

Nu när jag har varit hemma ett tag så har jag duschat och kollat på Tv. Jag skall strax äta mat och sedan blir det Tvn tills jag känner att det är nog. Jag är verkligen så otroligt trött, så jag lär nog somna tidigt ikväll.

Imorgon hade jag tänkt och plugga. Jag har prov nästa vecka, känner att det är dags att börja.
Vi hörs imorgon! Pussar!





091101

Hej bloggen!

Jag spenderade ju kvällen/natten med min älskade igår. Det var jättemysigt. Vi kollade på film och så.
Var så otroligt härligt och vakna upp med honom i morse. Vi har chillat o kollat på tv bara.

Annars så kom jag till Zarah för en stund sedan. Steph & Edona är här också. Trevligt! =) Jag har precis lagt in mat i ugnen och dom andra kollar på Twilight. Men har tagit en paus för att röka. Jag orkar dock inte kolla på den filmen, den har blivit lite tråkig nu.. Hehe!

Zarah har ifall hyrt en film som jag sedan skall ta hem sedan. Den verkar jättebra. Jag längtar redan, höhö.

Efter tre hela veckor, så börjar skolan imorgon igen. Jag längtar inte alls längre... Vi hörs imorgon! Pussar!


RSS 2.0