Alltså...

... jag är riktigt uttråkad!! Gav mig själv chansen att kolla på film innan, men det slutade med att bilden blev alldeles för stor på tvn, så jag såg inte översättningstexten och då var första saken förstörd och sedan så satt jag bara vid datorn och gjorde annat onödigt.. Ibland är jag hopplös och kan helt enkelt inte kolla på film själv.

Så ja, uttråkad var det. Klockan är elva och jag sitter här pigg som ett monster, men endå jävligt trött. Ingen lust att lägga mig i sängen heller. Drömmer mig bort lite.. tills fredag... för efter klockan 13.40 så har vi lov!! Det klingar perfekt i mina öron.

Imorgon kommer även min syster hem från Malmö. Och så har jag skola fram till klockan 2 och det innebär även ett prov och redovisning av vårat UF företag. Åker därefter till min gamla skola för att hämta ut gamla betyg och sedan ska jag sola. Finfin dag låter det som.

Onsdagkväll

Otroligt jobbigt när man skrivet ett inlägg och sedan försvinner det, så jag orkar verkligen inte skriva något mer ansträngande.. Min dag har i princip varit helt okej. Inget märkvärdigt.. Skolan, gjort prov och sedan varit på SMAL-utställning. Det klingade så fint och bra. Sedan krigade jag med vädret när jag skulle hem..

Har slängt in maten i ugnen och funderar på en ny blogg. Tror jag behöver en ny start, trots att jag VERKLIGEN inte vill lämna denna underbara blogg med alla finfina minnen. Men...


Ännu en kvälll..

Min dag har varit jättebra. Hämtade ju som sagt ut min Halloweendräkt innan och jag vet inte riktigt om jag är nöjd.. Men, det går la att fixa på något sätt. Inget jag orkar tänka på just nu ifall.

Trots att jag haft en jättebra dag, så känner jag nu att saknaden börjar komma fram och det är inte så roligt. Men ibland måste man la få sörja lite och må dåligt.. men imorgon blir nog allt bra igen, vi får se helt enkelt.
Annars så ska jag kolla på de underbara desperata hemmafruarna nu! Puss!

Underbar dag!!

När jag skulle ta bussen i morse, så åkte den bara förbi mig.. Blev riktigt förbannad och inte nog med det, så fick jag sitta ute i kylan i trettio minuter. Men sedan fick jag värma mig i bussen som körde mig till skolan.

När jag väl kom till skolan så fick jag reda på att vår sista lektion var inställd, så det var en början på en väldigt bra dag! Slutade vid elva och åt fort med några kompisar. Sedan åkte jag till Borås med Samah och shoppade. Fick med mej en hel del grejer hem. Sjukt skönt känns det att få fylla på garderoben.

Nu sitter jag hemma och känner mig verkligen jätteglad. Och vädret är så härligt, trots kylan. Allt känns så himla bra nu, som om det går framåt.. Men jag ska la inte säga för mycket, snart kommer la något som förstör det.. Men jag håller tummarna för att det bara är min tid som sagt!! =)

Nu ska jag lyssna hög musik och sedan duscha mitt äckliga hår.. Ska iväg och hämta mina Halloween kläder på posten senare. Happyface!!

26e oktober 2010 - 07.31

Känns ovanligt att vara uppe så här tidigt, men jag har gått upp klockan halv sju varje tisdag i ungefär sex veckor snart.. Skumt är det! hehe.

Annars, god morgon på er. Jag är lite piggare än vanligt, så det känns bra. Dock vill jag verkligen inte sätta min fot ute. Det ser verkligen iskallt ut och kan tänka mej att det är det också.. Och jag som inte ens köpt en vinterjacka än, det är dags snart känner jag!! Lär frysa ihjäl idag..

Eftersom att jag slutar tidigt idag så ska jag åka in till Borås och shoppa! Längtar redan. Kan lika bra kolla upp en vinterjacka då.. Hoppas jag hittar allt jag vill ha! =) Känner mig jätteglad och lycklig idag!! =) Underbart!!

Är hemma strax efter halv fem.. Så vi hörs då! Puss!

25e oktober 2010

Alltså.. Ni fattar nog inte hur glad jag är över att vara hemma. Jag och Lina har gått runt och klagat på allt idag.. Och då menar jag verkligen allt!! Men när vi fick sluta 15 minuter tidigare så blev vi överlyckliga. Måndagar är så lååånga..

Annars så har dagen varit bra trots klagandet. Lyssnar på musik just nu och ska strax möta Stephanie för lite ärenden och sedan ska vi äta middag ungefär. Gott! Ska även förbi Hemmakväll och köpa med mig lite godis och hyra filmer tror jag.. Känner att jag förtjänar det efter denna jobbiga dag, haha!!

Nej, nu ska jag byta om. Hörs ikväll! Puss.


Dear John..

Jag har haft en bra söndag! Som avslut på denna dagen så kollade jag på Dear John. Åh vilken underbar och fin film!! Fick mig att fälla några tårar och saknaden kom fram. Jag tycker det är jättejobbigt att kolla på " Kärleksfilmer " när jag inte har någon nära mig. Kan låta konstigt, men det är så det är och då skippar jag hellre att se dom. Men jag kunde inte motstå och jag ångrar det inte. Ni som inte sett den, GÅ OCH SE DEN!! Totalt värt.

Nu är klockan redan ett på natten och jag ska lägga mig nu. Har sovmorgon = SKÖNT! Men jag går en lång dag imorgon.. Men det är bara att stå ut, för efter denna veckan så är det lov.

God natt alla fina!

16.44

Igår kväll var en helt okej kväll. Roligt var det. Dock var mitt huvud och mina tankar på ett annat ställe.. Men på vägen hem så pratade jag och Steph så otroligt mycket om allt mellan himmel och jord. Jag var inte hemma förrens vid kvart i fyra på morgonen ungefär pga att vi satt ute och pratade efter festen. Men nyttigt var det!

Vaknade efter klockan ett idag och var jätteseg, vilket jag fortfarande är. Lyssnade lite på musik och sedan hoppade jag in i duschen. Lagade mat efter det och sedan har jag spenderat onödiga timmar på att sitta vid datorn och göra ingenting. Jag som skulle ha pluggat!! Men det får jag ta tag i snart.
Annars så har jag gjort noll idag och det känns konstigt nog jättebra. Vaknade upp med världens klump i magen och jag trodde det aldrig skulle försvinna, men nu har det lagt sig. Känns skönt..

Och på tal om något helt annat så har jag letat efter ett par skor i ungefär en timma nu på olika sidor. Behöver ett par till Halloween, men hittar inga som jag vill ha.. Typiskt. Får använda ett par som jag har hemma eller så kanske man ska ge sig ut på en shoppingrunda i veckan?

Nu ska jag sätta igång med de nödvändiga grejerna, dvs plugg. Puss!

CELEBRATION

Nu har jag tryckt i mig massa mat och sovit en stund. Har även läst i någon timma. Nu lyssnar jag på musik och vill att tiden ska gå lite fortare så att filmen jag vill se kan börja. Endast femton minuter kvar!!

Annars så har det regnat i princip HELA dagen. Förstår inte hur det kan regna så mycket.. Lite sjukt!! Blir nog ingen hemmakväll idag, utan ska nog till en kompis och förtära lite alkohol. Dock funderar jag på att vara helt nykter och vara där en stund bara. Får se vad min kompanjor är sugen på..

Är fortfarande trött. Jag förståååååååååååår inte!! Ha en fin kväll, så hörs vi imorgon! =)

23e oktober 2010

God morgon allihopa!

Efter mitt inlägg igår så blev fikan med tjejerna av endå. Så vi köpte lite fika i affären och sedan gick vi hem till Tobbe och satte oss där. Blev massa prat och lite vin. Jag dricker inte vin, jag tycker det är vidrigt. Men jag fick i mig lite endå, hehe. Sedan gick vi till Biljardhallen där några andra människor var och sedan åkte jag hem. Var en väldigt nykter ( trots vinet, men det gjorde mig inte berusad ) och helt okej kväll endå.

Nu har jag duschat och känner mig en aning fräschare än vad jag gjorde i morse. Ska strax göra mat och sedan vila lite tror jag. Är rätt så trött. Ikväll blir det nog en hemmakväll bara! Men vi får allt se vad som händer..

Ha det så bra. Puss!


22a oktober 2010

Hej allihopa!

Igår var en sorgsen dag, men tack vare Stephanie så mår jag mycket bättre. Jag vaknade upp med världens lyckligaste humör. Så idag känner jag mig riktigt glad! Jag antar att dagarna framöver kommer att spöka lite, ena dagen mår man jättebra och andra lite dåligare osv. Men det är bara att ta sig förbi allting.

Skippade skolan idag, ville verkligen inte gå och kände att jag faktist fick vara hemma. Så jag sov ut istället och vaknade upp till ett fint väder. Började att sminka mig och fixa mig för att sedan fika med tjejerna, men det blev ändrat till senare på dagen. Men nu har jag ingen aning längre om det överhuvudtaget blir av? Orkar inte anstränga mig och bry mig heller för den delen. Så istället gick jag till affären med Stephanie och vi fick pratat lite. Vad hade jag gjort utan henne?

Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik. Börjar bli lite trött. Funderar på att vila.. Men tror att jag ska in till Kinna för att kolla om jag hittar några fina kläder kanske. Behöver fylla på min garderob och hitta vinterjacka. Vi får hålla tummarna. Latero.


LoveStoned

Hej allihopa! Hoppas allt är fint med er.

Själv mår jag så där. Denna dagen har gått fort än så länge ifall. Lite skönt! Dock har jag och min pojkvän gått isär. Jag älskar honom fortfarande, men det är sådant som tyvärr händer ibland, oavsett om man älskar varandra eller inte.. Men jag är så lycklig över att jag fick spendera ett år och två månader med honom. Han har lärt mig så otroligt mycket som jag kommer att ha nytta av framöver och massvis av annat. Så mitt i allt det negativa som man kommer få gå igenom, så får man hitta det positiva någonstans. För en dag, så löser sig allting. Det lovar jag mig själv och jag vet att det kommer att göra det.

Till något roligare, så har jag fått ett nytt rum, så jag har donat och hållt på med det sedan jag kom hem från skolan. Behöver plugga glosor tills imorgon egentligen, men helt ärligt så skiter jag i det. Jag har varken lust eller ork till att göra det just idag. Lyssnar på sorgsna låtar istället och ska strax möta upp min vän!

Ha en fin dag, så hörs vi nog ikväll. Puss på er.

21a oktober 2010

God morgon!

Det borde vara lagligt att gå upp så här tidigt på morgonen. Usch! Idag är jag riktigt trött och ville inte ens gå upp i morse. Var nära att jag somnade om, men kände att jag verkligen behövde gå upp. Inte nog med det, så är det otroligt kallt! Måste sluta klaga känner jag.. haha!

Ligger i soffan helt avslappnad och njuter lite i mörkret  medans jag kollar på Jims Värld. Om en stund så ska jag sticka iväg till bussen som tarmig till skolan. Jag ORKAR inte! Får la tänka positivt så att dagen går fortare. Efter skolan så ska jag plugga och ha en pyssla om dig själv dag. Det behövs!! =)

Nej, nu tjatar jag bara.. Pusshej ni fina!

Weird

Mitt i allt pluggande så somande jag underbart till tvn.. Ja, jag måste plugga när tvn är på, annars är det något som saknas och då funkar det inte. Hehe. Men otroligt SKÖNT var det.

Vaknade upp av ett sms från Stephanie. Våra planer avbokades, men vi ska ses snart istället! Känner mig jättekonstig av någon konstig anledning.. Skumt! Ska byta om och kolla på Vänner innan jag sticker iväg. Puss!

20e oktober 2010 - Systers födelsedag

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det nämligen min syster Zarahs födelsedag. Hon blir 22 år!! Sjukt vad gammal hon börjar bli, haha.. Nej skoja.. Det är la en av de bästa åldrarna som finns? Grattis ifall! Det är synd, för att hon befinner sig inte ens i närheten av oss så att vi kan fira henne. Hoppas att hon kommer ner och hälsar på snart.

Skoldagen har varit bra annars. Cely var och hälsade på idag, så det var mucho trevligt. Hade möte med min mentor också och det gick galant! Gjort klart protokollet till vårat företag har vi också gjort klart. Så idag har varit en bra dag och en del har gjorts klart.

Tog bussen hem med Cely och nu har jag precis tryckt i mig mat. Är ganska trött och vill sova känner jag. Men vet inte riktigt.. Behöver plugga lite till mitt prov nästa vecka, mina glosor tills på fredag och även läsa några kapitel i Administration.. Ja, ni förstår grejen. Nu ska jag sätta igång för senare ska jag träffa Steph för prat och mat! Puss alla kära!

Godnatt!

Hade det trevligt med Stephanie innan! Det blev massa snack och sedan så solade vi. Blev jättebrun! Brukar aldrig sola med någonting på, men idag testade jag och sola med trosor på och vilket resultat det blev.. Tycker inte det är snyggt när man har linjer efter att man solat, men jag får stå ut. Ville se om det blev stor skillnad!

När jag kom hem så lagade jag mat och kollade sedan på de desperata hemmafruarna. Riktigt bra är det! Nu sitter jag i soffan och pratar lite med Samah samtidigt som jag kollar på Cougar Town. Är inte så trött, så ska lägga mig och läsa innan jag somnar hade jag tänkt. Har sovmorgon imån, extra skönt!! =)

Nej, hoppas ni haft en fin dag. Puss!

111222.

Har legat och läst och pluggat ett tag nu. Känns genast bättre när man gör något som är behövligt och bra. Jag har även kommit fram till hur mycket jag ÄLSKAR att läsa. Det är helt underbart och roligt dessutom! Dock ska man ju ha en bra/spännande bok att läsa också. Åh, kan sitta i flera timmar.. Ska fortsätta med boken senare.

Annars så har jag tagit en paus ifrån allt som har med plugg och göra, för att duscha.. Mitt hår har inte riktigt varit på min sida på senaste. Suck!! Men sedan är det platta/föna och höra av sig till Stephanie! Ikväll blir det besök av de desperata hemmafruarna. Happyface!


Känner/ser mig så ibland.. haha!


Tiisdaag

God dag allihopa!

Jag sitter i min soffa och är helt slut. Har inte gjort något ansträngade idag, förutom att jag har fått gå väldigt mycket.. Var inte i skolan idag pga att jag ställde upp på en annan grej med min pojkvän. Vi gick upp tidigt och tog tåget och gjorde det vi skulle och sedan har jag legat på min pojkväns soffa och inte gjort ett skit. Kollat på tv och njutit bara.. Underbart!!

Kom hem för ungefär en timma sedan och inte gjort någonting sedan dess. Behöver städa mitt rum, men kom på att jag ska byta rum i veckan, så det är ingen ide att städa det, för det kommer se ännu värre ut när vi väl flyttar alla möbler och allt vad det är. SÅ för att ta tag i denna slappa dagen så ska jag äta/kolla på Jims Värld och sedan sätta mig ner och plugga i några timmar. Ska även träffa Stephanie ikväll och så ska jag få sola som aldrig förr..

Latero my friends!


18e oktober 2010

Nu är jag hemma igen!! Så otroligt skönt.. Idag har inte varit min dag. Och nej, det har inte hänt något speciellt alls för att jag ska tycka så. När jag vaknade i morse så kände jag helt enkelt att det inte var min dag!

Skoldagen har varit helt okej. Inget märkvärdigt! Fick mig flera goa skratt innan jag stack iväg till bussen ifall och det tackar jag för. Har precis tryckt i mig mat och kollar på tv. Om en stund så ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt. Vilket hemskt och tråkigt väder vi idag!!

Annars så ska jag senare ikväll åka till min pojkvän och mysa. Längtar jättemycket! Medans han är iväg och tränar, så tänkte jag gotta ner mig i soffan och kolla på Valentine's Day! En film som verkar bra.

Eftersom att jag är Kamratstödjare, så är jag iväg på någon slags information hela dagen imorgon. Så vi hörs då! Puss!

23.56

Denna dagen har varit riktigt bra! Och speciellt för att vara en söndag. Nu har jag precis kollat klart på en jättebra film och lyssnar på musik. Hade tänkt och gå lägga mig, men jag är inte alls trött längre.. Men ska ge det en chans endå. Har sovmorgon imån, så sjukt underbart! Man får uppskatta det, när man väl har det.

Går lång skoldag imorgon.. Jobbigt! Men sedan ska jag hänga med min man på kvällen tror jag! :) Så det är bara att stå ut. Annars så skall jag tillägna denna veckan till att plugga massa matte och annat, om jag har något och plugga på då.. Ja, roliga veckan hörrni! Godnatt! =)

17e oktober 2010 - söndaag

Efter mitt hemska och deprimerade inlägg i fredags så rensade jag och hängde upp kläder i min garderob. Sedan mötte jag upp min vän Stephanie för att hyra filmer och köpa gott att äta. När vi väl kom hem till mig så satte vi oss och prata lite, sedan fick vi ett samtal och då var våran filmkväll över. Vi bestämde oss för att åka iväg till en vän och umgås och förtära lite alkohol. Kvällen blev plötsligt bra och jag hade det kul.

Igår så vaknade jag vid elva och hoppade in i duschen direkt. Sedan gick jag runt och hade på hög musik och sjöng medans jag fixade mig/packade osv. Sedan åkte jag iväg till min pojkväns föräldrar där det var familjekalas för min pojkvän som fyllt år. Det var jättetrevligt, dock var vi båda så trötta, men vi gjorde det bästa av saken! När kalaset var över så hängde jag och min älskling i våran ensamhet och sedan var det dags för festa. Jag skulle inte dricka något, men blev bjuden, så kunde inte tacka nej.. Men kul hade jag ifall! Kom inte i säng sent heller.

Och idag kära ni, är det söndag. Har varit en jättebra söndag. Idag har jag och Claes firat ett år och två månader. Det är helt SJUKT vad tiden går fort. Vi har sovit ut, ätit pizza och andra onyttigheter och kollat på Dexter. Sedan följde han mig till bussen och nu sitter jag här hemma.. Kollar på Gossip Girl!

LATERO


15e oktober 2010

Har verkligen ingen lust att blogga eller någonting denna kväll. Är irriterad och tappat lusten.

Hade planerat dagen, men sedan sket det sig lika fort. Så trött på det! Så idag har jag varit i skolan och sedan har jag varit i Kinna en stund. Sedan åkte jag hem och tryckte i mig tacos och lyssnade på underbar musik. Efter det mötte jag upp Stephanie för att tjata skit. Och nu sitter jag hemma igen! Lyssnar musik och försöker undvika allihopa som är hemma hos mig just nu. Min farbror och kusin är här.. Och jag är ingen trevlig person att prata med just nu. hehe!

Annars.. vill helst supa till det idag, men blir nog istället en hemmakväll. Ska nog redan ta och lägga mig strax. Känns verkligen inte som fredag och jag som ville ha en BRA helg.. Men inte ens det kan man få! Nog tjatat om mitt klagande.. Hoppas ni får en fin kväll!

Trött..

Skrev ett långt inlägg, men sedan så bestämde sig mitt internet för att inte funka. Great alltså!

Tog bussen hem från skolan ifall och det var underbart. Tröttheten börjar att ta över hela mig. Är fruktansvärt trött hela tiden och jag förstår inte varför.. Tog mig en behövlig dusch och åt när jag kom hem från skolan ifall.

Nu sitter jag helt utslagen på soffan och kollar på Vänner. Efter det så skall jag plugga. Tänkte ha en hel pluggdag egentligen, men det har jag inte tid med idag, så jag tar det nästa vecka för då har jag all tid i världen. hehe!
Ska träffa Stephanie och kanske Denise senare ikväll, så det ska bli roligt! =)

Nej, usch.. Behöver verkligen vila, men finns inget tid till det heller.. Får lägga mig i tid ikväll. Pussar!

10.30 - 14e oktober 2010

God morgon!

Försov mig i morse, men hann vara med en liten stund endå. Vilken tur!! Annars så sitter jag här med tjejerna och har engelska. Har gjort klart allt jag behöver, så jag passar på att blogga. Har endast en lektion kvar sedan, men den är inte förrens tio i ett, så jag har rast i ungefär två timmar och lite mer när jag slutat denna lektionen. Men på något sätt så ska det nog kunna gå snabbt, hehe.

Idag har jag inga planer.. Måste träna på mina glosor jag har tills imorgon, men annars så tror jag att jag ska hänga med Stephanie och Denise. Vi får väl se! Är ju ifall fantastiskt väder idag.

LATERO!

Godnatt!

Jag kollade på filmen och blev verkligen så ledsen. Filmen Du och Jag är så fin och sorglig, men helt otroligt bra! Att kärlek kan vara så hemskt och underbart, på en och samma gång.. Tur att jag har min fina pojkvän. Hade nog annars fortsatt att gråta nu, haha..

Annars så är jag fortfarande dö trött. Kollar på lite inspiration på bloggar angående smink. Jag har fastnat för detta med smink väldigt mycket på senaste.. Jag tycker det är hur kul som helst att sminka! Har dock bara sminkat på mig själv, men man utvecklas ju efter ett tag och speciellt när man får lite inspiration. Tycker jag är kanon kul! Förr använde jag aldrig ögonskugga och nu kan jag knappt gå runt utan det.. Riktigt snyggt är det, ifall man lägger det rätt.

Ska bara läsa klart och sedan hoppa i säng. Imorgon börjar jag tidigt. Pussar!

13e oktober 2010 - 19.53

Nu är jag äntligen hemma igen efter en jobbig skoldag.. Okej, egentligen inte jobbig, men väldigt lång och jag var så himla trött. Direkt efter skolan så åkte jag till min pojkvän och en stund efter så åkte vi till Borås för att köpa spel till honom, hehe. Jag fick med mig hem en jättebra svensk film som jag såg för några år sedan och det var ett bra pris för den. 139 kronor kostade den bara! =) Åt mat som avslut och sedan åkte vi hem.

Nu sitter jag här.. Dö trött!! Ska strax tvätta bort sminket och sedan äta min andra macka av Subway.. Gottt! Ska lägga mig gött i sängen sedan och kolla på den nya filmen jag köpte. Du & Jag heter den föressten!

Imorgon är det torsdag, så underbart. En dag närmare helgen och jag kan inte mer än att tacka. Behöver ta det lugnt och sova ut i helgen känner jag. Inget ansträngande ifall. Dock ska vi fyra min pojkvän och så också, så det passar utmärkt. Ha nu en fin kväll! Puss!

LIVE IT

Jag och Stephanie skippade att äta ute innan pga att vi båda var rätt så trötta och bestämde oss istället för att gå till affären och handla och sedan sätta oss ute i det kalla vädret och prata. Det är faktist mysigare än vad man tror, trots kylan! Ibland kan jag älska att få ha på mig massa kläder och sedan sätta mig ute med någon trevlig människa och samtala. Men det är en helt annan femma, hehe.

Annars så har jag tryckt i mig tacos ikväll och kollat på tv. De desperate hemmafruarna har ju visats på tv idag och det fick man ju inte missa. Nu sitter jag i soffan och lyssnar på hög musik i hörlurar. Ska strax lägga mig i sängen och kolla tv tills jag somnar..

Annars så har det varit en helt okej dag! Inget plugg = underbart! Imorgon har jag sovmorgon, men slutar tjugo i fyra och direkt efter skolan så åker jag till min pojkvän. Vi ska iväg till Borås imorgon med en av hans vänner, så det ska bli trevligt. Hoppas jag hittar något roligt! =) Godnatt!


12e oktober 2010!

TröttTröttTrött! Det är vad jag är och har varit hela dagen. Ett mirakel att jag ens gick upp i morse och GICK enda till skolan i det iskalla vädret, hehe.

Annars så gick skoldagen fort och slutade halv ett. Fick ett samtal av min syster som bor i Malmö som skulle komma och hälsa på snabbt och hämta en jacka som låg här som var hennes. Så jag och Stephanie träffade henne en liten stund och sedan var vi ute i det fina vädret. Vi tog oss en glass och jag köpte även en ny stor necessär som jag kan ha både mina hudprodukter, smink, borste osv när jag åker bort. Blir så mycket enklare!

När jag väl kom hem så åt jag och sedan duschade jag mitt äckliga hår.. Nu sitter jag och glor Simpson. Känns som att jag kommer att somna när som helst. Det hade varit riktigt underbart och härligt!! Men tyvärr.. Om någon timma så ska jag och Steph äta ute!! =) Så vi hörs! Idag är det tisdag och bra program på tv.. Lovely!!

Mina älskade kängor från Vagabond!


Älsklingens födelsedag

Hej allihopa!

Vaknade tidigt i morse, trots att jag verkligen ville ligga kvar, men så blev det inte. Gick upp för att fixa mig och sedan packa. Sedan var det dags att ta bussen och fixa lite ärenden. Sedan gick jag hem till min pojkvän som fyller år idag och överraskade honom med fina blommor/kort och tårta. hehe! Hans presenter fick han i lördags.

Så jag och han har hängt hela dagen. Vi har pratat, myst med varandra, städat och handlat. Vid fem tiden så kom några ifrån hans familj för att gratta och äta tårta! En stund senare så kom alla vänner över och vi firade med presenter, tårta och massa snack! =) Har varit en jättetrevlig dag! På lördag fortsätter dock firandet med hans släkt, jättekul!

Nu är jag hemma ifall! Är helt slut.. Skulle egentligen sovit hos min älskade, men jag börjar så tidigt imorgon så jag skippade det. Har inte gjort mycket mer än att äta lite och bara slappat sedan jag kom hem. Saknar min älskling så otroligt mycket trots att jag varit med honom hela dagen. Snyyyffft!!

Lägger mig nog tidigt idag. Jag tycker om skolan, men har verkligen ingen lust att sätta min fot där imorgon. Jobbigt!! Godnatt!






23.26

Well, idag har gjort en hel del, men endå ingenting! Det är en härlig söndag det.

Träffade Stephanie innan och vi gick ut på en promenad i det härliga och kalla höstvädret. Sedan kände jag för att äta, så det blev att vi åt mat ute och sedan gick vi en liten promenad till. Vi avslutade med att sola och gå till affären. När jag kom hem så pratade jag med min mamma som jag inte träffat sedan i torsdags och sedan hoppade jag in i duschen. Har även hunnit att äta, fixa mammas nya snygga hår, rensa bland mina tights, föna/platta/noppra ögonbrynen och även kolla ett Gossip Girl avsnitt. Hur jävla bra som helst var det!!

Så ja, har haft en hel del och göra nu på kvällen, men det har inte varit ansträngande. Nu har jag skrivit ett grattiskort till min kära pojkvän och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon.. Lite extra fin vill man ju bara när ens kära fyller år. Ska ifall upp tidigt för att fixa mig/välja ut kläder och sedan beger jag mig ut på ärenden för att fixa till kalaset.

Vi hörs nog på tisdag igen, lär bli en fullbokad dag imorgon. Puss på er fina!

It is sunday

Hej allihopa!

Denna helgen har varit bra. I fredags så hängde jag med några tjejkompisar och några kompisar till dom. Hade det väldigt trevligt, men dock blev det på något konstigt sett alldeles för mycket alkohol så jag mådde inte så bra på natten/dagen på lördagen. Men efter en skön dusch/lite sömn så mådde jag lite bättre ifall.
Det var så fint väder i lördags så jag spenderade dagen med min pojkvän. Vi mötte upp hans systers familj och lekte ute med barnen i det fina vädret, sedan handlade vi mat/beställde och satt hemma tills Stephanie och Samah kom över för lite tjejsnack. Vi pratade, lagade mat och sedan när min pojkvän kom hem igen, så kollade vi på världens finaste och bästa kärleksfilm!! =)

Och nu är det söndag igen. Har hängt med min pojkvän och sedan skiljdes vi åt och nu sitter jag hemma. Är barnvakt och har precis tryckt i mig mat. Har konstigt nog ingen "panik" känsla av att det är skola imorgon.. Fast det är underbart. Imorgon fyller min pojkvän år, så det skall firas med tårta och härliga vänner. =) (Trots hans vilja, haha..)

Nu ska jag chilla tills jag ska möta upp Stephanie för tjejsnack och solning. Puss!

8e oktober 2010 - Helg!!

Vet ni vad? Nu är det äntligen helg och jag är riktigt glad över det. Fast det känns inte som helg, men vad gör det egentligen.

Har haft skola och sedan har jag varit ensam hemma hela dagen. Jag har färgat mitt hår, lyssnat på hög musik, duschat, ätit osv. Nu sitter jag här och har precis målat naglarna. Lyssnar på bra musik och ska strax börja fixa mig och sedan fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll.

Har varit redigt sugen på att göra någonting, så det blir att hänga med ett par tjejer och dricka några groggar. Längtar rätt så mycket.. Kan bli trevligt! =) Så ni får ha en fin kväll! Ta hand om er, puss!

Hemma!!

Nu är jag hemma!! Skoldagen har gått rätt segt, men nu är jag äntligen fri. hehe.

Som sagt, nu är skolan och långpromenaden gjord. Jätteskönt, men dock har jag fått så ont i mina ben på den senaste tiden och det beror nog på att jag gått så mycket.. Men det är la bara att stå ut. Det som återstår att göra är att äta, duscha och sedan plugga lite innan jag möter upp Stephanie lite senare.

Är väldigt glad idag, men otroligt trött.. Talk latero!

09.15 - 7e september

God morgon allihopa!

Hade en bra kväll igår med min pojkvän och i morse när jag skulle stiga upp ur den goa sängen och hans underbara famn, så ville jag inget annat än att vara kvar.. MEN tyvärr.

Jag sitter just nu i skolan och har gjort klart mitt Powerpoint arbete. Äntligen!! =) Har två lektioner kvar och sedan slutar jag klockan två. Idag är en sådan dag då det är riktigt trist väder ute med regn och det är grått. Vill ligga hemma i min säng och inte göra någonting. Fast i detta läget, i min pojkväns säng, men det får jag vänta med.

Min dag ska ifall bestå av skola, plugg och förhoppningsvis träffa Stephanie och även sola! So long!

Tröööööött!

Gick hem från skolan idag igen, riktigt duktig känner jag mig. Lite träning får jag ifall! Hoppade in i duschen när jag kom hem och nu har jag precis ätit.

Nu är det dags att packa ihop mina grejer och fixa till sig lite innan jag åker iväg och hänger med min sjuka pojkvän, fast först skall vi mötas upp för att handla. Längtar efter honom jättemycket! =) Det blir mys hela dagen!

Vi hörs imorgon. Puss!


6e oktober 2010

God morgon allihopa!

Sitter här och ska strax gå till bussen som tar mig till skolan. Lyssnar på bra musik, äter frukost och chillar. Idag är jag trött, men jag vaknade tidigare av ett sms så jag fick inte så lång sovmorgon trots allt. Men jag ska la inte klaga heller, hehe..

Idag går jag till tjugo i fyra, brukar oftast gå fort och sedan får jag se vad jag gör. Sola ikväll hoppas jag på ifall! Nej, nu ska jag sticka iväg innan jag missar bussen. Hörs senare! Puss!

Tisdagkväll

Hej allihopa!

Klockan har passerat över tio på kvällen och jag sitter i soffan och kollar på tv samtidigt som jag känner att jag kan somna när som helst. Tidiga morgonar tar verkligen död på en känns det som, hehe.

Annars så gick skoldagen rätt fort och den var helt okej. Har härliga tisdagar. Sedan gick jag hem i det fina vädret med några vänner och när jag väl var hemma så hoppade jag snabbt in i duschen och sedan åkte jag iväg till Göteborg med Stephanie. Vi fixade en grej och sedan var vi på jakt efter en födelsedagspresent till min pojkvän som fyller år nästa vecka. Jag hittade det jag sökte och blev riktigt nöjd! Skulle absolut inte shoppa något till mig själv, men jag köpte en ny halsduk och ett par tights, men det var behövliga grejer.

Sitter här ett litet tag till och sedan lägger jag mig. Har sovmorgon imorgon, så underbart!! =) Godnatt!

 


I'm not a robot

Har haft en super bra dag tills jag tog tog ett långt bad och fortsatte att läsa boken. Trodde jag skulle bryta ihop. Slutet var så himla hemskt att jag fick tårar. För att slippa berätta hela historien så kan jag berätta att denna så kallade Malin förlorar sin pojkvän, mitt framför hennes ögon. Han var hennes allt och lite till.
Jag började att tänka på om någon nära till mig hade försvunnit en dag. Jag tror inte jag hade klarat det, utan totalt brytit ihop.. Men jag hoppas det aldrig händer, inte än och inte på flera år. Och om jag hade förlorat min pojkvän som jag älskar så otroligt mycket att du inte vet vad du ska ta dig till utan honom, så hade det nog inte funnits så mycket kvar av mig.

Kom ifall fram till att man ska verkligen uppskatta sin familj/vänner/nära och köra överhuvudtaget. Man vet aldrig om de en dag bara försvinner.. Tårarna vill komma fram så fort jag tänker på det.

Nu sitter jag här och kollar tv medans jag lyssnar på musik. Saknar Claes alldeles för mycket för att sova känns det som, jag är alldeles pigg. Måste ifall i säng snart för imorgon har jag skola tidigt, men går inte så långt, så undra vad jag ska göra imorgon.. Inget plugg har jag heller tror jag.. Tråkigt!!

Nej, godnatt.. Hörs imorgon!


4e oktober 2010

Hallå allihopa!

Igår var det inte en så bra dag, men idag mår jag så mycket bättre. Speciellt när man får vila tankarna och tänka efter. Ibland säger man fel saker eller gör fel saker, men förr eller senare så blir allting bra. Man får inte tappa hoppet oavsett hur svårt det än är.

Idag vaknade jag upp med ett bra humör och efter att jag gjort iordning mig inför skolan så la jag mig ner i sängen och läste en bok jag började att läsa igår. Malin+Rasmus = SANT heter den. Den är fantastiskt bra än så länge!! Var så inne i att läsa imorse att jag till och med kom försent till skolan, haha.. Hade ifall en lång och helt okej skoldag.

När jag kom hem så chillade jag lite innan jag träffade Samah och Alexandra. Vi åt ute pga att fira Alexandras nya jobb och för att hänga lite. Efter det så skiljdes vi alla åt och nu sitter jag här. Satte på skön musik och började att skriva min rapport som ska in senare i veckan och nu är jag klar. Hur glad? SÅÅÅÅ här.. hehe.

Är barnvakt just nu också, så ska laga mat till skitungen och sedan ta ett långt bad och läsa! Lite senare ikväll blir det mys och tv som gäller. Ha en fin kväll, puss!


22.11

Nu är jag hemma igen och bloggandet skall nog fungera som vanligt framöver.. Har haft en bra helg ifall och orkar inte gå in på detaljer just nu.

Idag har jag ifall hängt med min pojkvän och sedan träffade jag Samah och Stephanie. Vi har handlat, pratat, solat och nu sitter jag här. Är så redigt förbannad/trött och jag vet inte vad.. Känner för att åka härifrån. Ingen bra kväll alls.

Imorgon återvänder jag till skolan ifall och det ska bli ganska skönt.. Dock går jag enda till kvart över fyra imorgon och det tror jag inte att jag klarar av.. Behöver lägga mig i min säng och ligga där ett bra tag tills jag mår bättre igen. Vi hörs imorgon!!


RSS 2.0