Min måndag

Jag borde egentligen suttit hemma och plugga idag pga att jag har prov på onsdag. Men inte gjorde jag det. Istället så åkte har jag hängt med Steph, Zarah och Adam. Vi har gjort lite allt möjligt och jag har haft en sådan underbar dag. Bra sällskap och hur bra väder som helst. Har inte skrattat så mycket på länge, känns greato.
Som ett avslut på denna dagen så fick jag pussa på min man.

Sitter just nu hemma och är helt slut. Ska ut på en promenad med Steph och Zarah om en liten stund och sedan blir det läggdags. Imorgon är det skola och plugg som gäller HELA dagen. Längtar inte alls, men efter att onsdag är över så kan jag slappna av lite.. Puh.

Ha en bra kväll! PUSS!

Helt jävla dåligt

 



Så enkelt var det. Klumpen i halsen. Det var lättare att bryta ihop än jag trodde.


The end

Min helg har varit ganska bra. Min syster ifrån Malmö och min moster har varit här i helgen och hälsat på ( De är fortfarande kvar..) så det har varit ganska mysigt. Ska bli jättetråkigt att de åker hem imorgon och på tisdag.
Annars så har jag bara tagit det lugnt, varit på pool/grillparty och idag har jag grillat med min pojkväns vänner och haft det ganska bra. Sedan var jag med Steph och så.

Nu sitter jag här nyduschad och lyssnar på musik medans jag tänker. Ska strax fixa iordning mitt hår och sedan lägga mig i sängen. Är trött och mina tankar flyger hit och dit. Känner mig ganska hjälplös och så orkar jag verkligen inte det sista i skolan nu. Har ett prov på onsdag som nästan tar död på mig då det är ett ämne som jag inte riktigt kommer överrens med. MEN, jag ska försöka och inte bryta ihop det sista, utan att bara hålla ut trots att jag inte vill. Men framöver så händer det lite roliga grejer, så får tänka positivt.

Talk to you latero. xxx!


19.44

Har spenderat mina timmar genom att plugga svenska, vilket gick jättebra och sedan skulle jag försöka förstå mig på kemi. Det gick riktigt trögt, men det är bara att ligga i och kämpa på. Jag gav tyvärr upp efter någon timma och bestämde mig för att åka och köpa nya Convere. Dock var det bara så konstiga storlekar, så jag fick inte med mig några hem, men fick med mig två par andra skor. Så jag är rätt nöjd endå. Sedan satt jag, Steph & M bara ute och chillade/pratade!

Min pojkvän och några vänner sitter ute i det sköna vädret och dricker och har kul. Känner mig lite avundsjuk faktist. Vill med kunna sitta med dom och bara njuta.. Men inte får jag det pga att jag just nu är barnvakt tills ikväll. Lite tråkigt, men bara att stå ut.. Jag håller just nu på att kolla på en film och har satt igång med kvällsmaten.

Ha en fin kväll. Pussar!


27maj

Är hur trött som helst och har ont i halsen. Inte roligt alls. Har varit på min första lektion idag bara pga att jag har prov i det ämnet nästa vecka och behövde vara med på lektionen och även hämta böcker.
Nu sitter jag hemma och pustar ut! Har tagit tag i att städa mitt rum, känns greato och ha det gjort. Nu ska jag ta tag i pluggandet. Svenska och kemi står på listan.

So long!


26 maj!

Hej allihopa!

Ni kan nog inte gissa hur slut jag är just nu. Vill bara lägga mig i sängen och sova! Men får vänta ytterligare några timmar tills dess. Jag har spenderat mina dagar genom att gå i skolan, hänga med Steph & träffa min pojkvän. Var otroligt skönt att inte ha någon skola idag, så jag har bara varit med Steph och njutit.
Allt går framåt nu och det känns riktigt bra. Får ju hoppas att det fortsätter så också! Saker och ting kan ju förändras väldigt fort.

Annars så är jag riktigt glad för att jag, Steph & Zarah åker utomlands den 14e juni. Ungefär tre dagar efter att jag slutat skolan. Gissa hur glad jag är?! Önskar dock att vi åkte redan nu i helgen... MEN, det är bara att stå ut för det är inte så långt kvar. Ska bli så jävla roligt. Ska nog redan börja skriva en lista snart om vad/vilka grejer jag skall ha med mig!

Jag bör egentligen ta tag i att städa mitt rum, men jag orkar inte... får göra det imorgon. Ha en bra kväll!

DEN MAN ÄLSKAR, SVIKER.



SleeepSleeep

Hej allihopa!

Måndag idag och dagen har varit okej. Har gått segt, men hoppas att det snart börjar gå fortare så att det blir kväll och alla bra/roliga serier börjar på tv6. Höjdpunkten på måndagar och det enda som räddar min dag idag. Har varit så arg och besviken så det är sjukt. Ibland är det helt enkelt jobbigt att inse vissa grejer, men man måste vara stark och ta sig igenom det. Det försöker jag göra och jag har min vän Steph som är guldvärd och finns där för mig. Vad hade jag gjort utan henne?!

Efter skolan så mötte jag ifall upp Steph och vi satt ute och pratade om allt möjligt i det fina vädret. Nu är jag så trött så att det känns som att huvudvärken smyger sig på, så jag ska ta och lägga mig i sängen och kolla på tv innan jag ska ut lite senare ikväll igen.

Ha det fint allihopa!

Higher

Jag har haft en bra dag idag också. Det är underbart.

Jag sitter i mitt rum och lyssnar på musik, men har tröttnat och behöver ny musik känns det som. Det är synd att mitt huvud inte riktigt fungerar så här sent på kvällen. Jag vill ha sommar och värme som stannar. Roliga utekvällar med vänner och allt det lilla extra som hör till. Men jag låter dessa tankar få stanna i drömmarna ett litet tag till.

Har fullbokad helg. Inte illa det måste jag säga. Men förhoppningsvis får man ha en bra helg. En riktigt bra helg. Blir nog riktigt besviken annars. Men hur många gånger har man inte fått bli det liksom, så ännu en gång kanske inte spelar så stor roll.

Vi hörs!!

20maj.

Jag är helt slut. Orkar knappt hålla uppe ögonen, men måste göra det för annars somnar jag nog inte ikväll. Denna dagen har varit helt okej. Först var det ju hur bra väder som helst och sedan börjar det regna och åska. Det har hållt i sig och lär nog göra det hela kvällen. Men det är så himla mysigt! =)

Annars så har jag fått med mig lite nya plagg&smycken efter en liten runda i Kinna. Man har ju faktist tur om man hittar något med tanke på att det inte finns så många klädaffärer här. Är ganska nöjd! Hade velat åka till Borås och shoppa ännu mer, med tanke på att jag vill ha nya låga Converse skor, men det får vi ta en annan dag.

Nu ska jag kolla om maten är klar och sedan slänga mig i sängen och kolla Tv tills det är dags att sticka ut en stund för och göra en grej! Pusshej!

Good night!

Har haft en himla bra dag och det har gått otroligt fort. Nu sitter jag hemma och har huvudvärk. Jag får aldrig huvudvärk, men det kanske är dags för det.. Ska strax äta och sedan lägga mig i min säng och kolla tv tills jag somnar.

Tror inte min shopping blir av imorgon.. Suck. Vi hörs!

HUR SKA MAN ÄLSKA NÅN, SOM HAR HAR ÄLSKAT NÅGON FÖRUT.



Shoppa!

Är så sjukt sugen på att shoppa och jag som inte tycker om att shoppa egentligen. Ja, det är väldigt ovanligt trots att jag är tjej.. haha! Men imorgon så ska jag & Steph förhoppningvis åka till Borås för att shoppa!! =) Ska bli skönt och köpa nya kläder/skor/smycken tills sommaren.

19maj

Hej bloggen!

Skoldagen gick rätt segt, men det spelar ingen roll för jag blev klar med mitt bildarbete!! En stor lättnad..
Annars så mötte jag upp Steph efter skolan för att jag skulle iväg och handla en grej och nu är jag hemma. Har precis duschat, så jag försöker koppla av. Känns som att man är uppe i varv och gör grejer hela tiden, så idag är det en lugn dag! Det är hur bra väder som helst ute, men det lockar mig faktist inte att gå ut heller.

Senare ikväll ska jag & Steph iväg och sola! Jag solar verkligen aldrig, har gjort det någon få gång bara. Men tänkte att jag faktist vill bli brun till balen/avslutningen som är inom några veckor.. Så det är nog dags att sätta igång!

Ha en fin dag! Pussar!

15.13

Hej allihopa!

Skoldagen har varit helt okej. Gick väldigt fort och slutade inte så sent heller. Nu har jag duschat och bytt om för att jag ska strax sticka ut och hänga med Steph! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det återstår och se. Är så himla trött egentligen, så att jag faktist skulle kunna ligga i min säng hela dagen, fast det är varmt ute så att jag tror nog att jag passar på att vara ute medans det endå är varmt. hehe! =)

Har gjort klart hälften av frågorna till Son och resten gör vi nog i gruppen imorgon. Underlättar lite.. Faktadelen i bildarbetet ska med bli klart innan fredag.

Nu ska jag sticka iväg! Ha en fin dag.. SO LONG!

18 maj

God morgon!

Trots att jag la mig lite försent igår är jag inte så trött som jag borde vara. Men efter halva skoldagen, så lär jag inte vara så pigg längre.. Lär somna direkt när jag kommer hem, hehe. Annars så hade jag en trevlig dag igår som sagt, var med min pojkvän och sedan gick jag ut på en promenad på kvällen med Stephanie! Kom inte i säng förrens halv ett ungefär.. Men jag lever idag ifall! hehe

Annars så är det tisdag. Tycker om tisdagar väldigt mycket. Nu har hälften av niorna åkt till Grekland pga träningsläger eller något liknande, tror jag, men inte riktigt säker. Så nu är det inte många nior kvar i skolan, vilket betyder att det är ganska lugnt denna veckan och lite av nästa. Men hoppas på att denna dagen går fort ifall, så att jag sedan kan komma hem till min underbara säng.. Den lockar!! Ska nog ta och göra klart min faktadel till bilduppgiften och frågorna till Son, så att jag slipper tänka på det sedan.. Men vi får se senare!

So long!

22.03

Varit med min pojkvän idag och har varit härligt. Vi har varit tillsammans i 9månader idag! Är nog kanske inte så speciellt för många, men för mig betyder det faktist en del. Men, jag hinner tyvärr inte skriva mer om det just nu, för jag ska ut på kvällspromenad med Stephanie! Vi hörs imorgon istället med bättre uppdatering, förhoppningsvis!

Puss på er allihopa!

11.39

Alla älskar Raymond och sova passar utmärkt just nu. Hörs!

19.52

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna dagen. Eller jag behöver ju inte tycka något heller. Har fått gjort saker som jag behövt ifall dvs städa och plugga. Känns riktigt skönt och nästan vara klar med bildarbetet som skall in på fredag (tror jag ifall!) Och ha gjort klart lite uppgifter till SOn. Dock har jag slarvat bort min bok och frågorna till uppgifterna.. Hur lyckas jag? Kan hoppas på att den ligger i skåpet i skolan.

Lyssnar på musik för första gången idag! Kan ni fatta det? Det kan jag nästan inte göra själv.. Men det är underbart ifall. Jag ska strax äta och sedan kolla på tv hela kvällen. Det är en vana jag har, att alltid kolla på tv på kvällen innan det är dags att lägga sig.

Imorgon har jag och min pojkvän 9månader ihop, så då skall vi hänga med varandra! Längtar redan med tanke på att jag saknar honom ganska så mycket. MEN, ha en fin kväll folk!


Sunday

Långhelgen har gått alldeles för fort och det känns nästan som att jag har sommarlov. Tyvärr har jag inte det, men om några veckor. Jag längtar så sjukt mycket.

Sov väldigt länge idag och det känns så sjukt skönt. Känner mig riktigt utvilad. Har städat mitt rum som såg ut som jag-vet-inte-vad, så det känns bra att ha gjort det nu. Ska strax sätta igång och plugga! Sedan får vi se vad jag gör resten av kvällen.

Nu ska jag sätta igång med att plugga. Vi hörs. Pussar!

01.45

Min långhelg har varit hur bra som helst! Jag har varit med min pojkvän och jag bosatte mig även hos honom i två dagar, vilket var greato. Har varit med vänner och haft det hur kul som helst! Härjat runt lite överallt och även prickat in en helt underbar/galen partykväll! Idag har jag & Steph varit ute och pratat om allt mellan himmel och jord och sedan bestämde vi oss för att grilla i det härliga vädret. M kom även över och joinade oss under grillningen. Har fått gjort mycket roligt under dessa fyra dagar och allt är så underbart! =)

Sitter just nu så här sent och känner att jag är väldigt hungrig. Har slängt in mat i ugnen, men det går segt.. Är hur trött som helst efter denna dagen, men det har det varit värt! Jag är hur glad som helst, men jag saknar min pojkvän. Men saknad är också bra, hehe. Vi har varit tillsammans i 9månader på måndag och gissa hur glad jag är?! Nja, tror inte ni kan göra det faktist! Men kul är det!

Hoppas ni haft en bra långhelg! God natt! ♥


20.58

Har spenderat dagen genom att plugga hur lite som helst, sovit, kollat tv och sedan varit med Steph. Har varit en skön tisdag och det gillar jag! Nu går jag bara i skolan imorgon och sedan är det långhelg! Underbart måste jag säga!

Annars så håller jag på att värma mat och kolla på de desperata hemmafruarna. Blir tv hela kvällen! Och eftersom att jag inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort idag så tänkte jag gå upp lite tidigare imorgon och göra det! Har ju ett rätt så stort grammatik prov i engelska imorgon! Och förhoppningsvis är det nog det sista engelska provet för terminen.. Skriker av lycka! =)

Ha en fin kväll! PUSSAR!

ROMEO

Jag har gått runt hemma hela dagen och pluggat, kollat tv och lyssnat på sjukt bra musik! Det har varit en helt okej dag faktist och det gillar jag väldigt mycket! Lyssnar fortfarande på musik fast jag borde plugga, men jag tar paus från pluggandet och fortsätter imorgon. Väntar på att klockan skall gå fortare så att alla bra serier som går på tv skall börja! =)

Annars då? Jag tror att min sista pluggdag för denna veckan är imorgon och det känns riktigt bra! Jag är så trött på att som innehåller plugg. Längtar så otroligt mycket till sommarlovet så det är helt sjukt. Snart är det dags att börja kolla bal/avslutnings kläder också. Vilket säkert blir att jag är ute i sista minuten, som vanligt.. Men det får det bli ändring på!

Ha en fin kväll, xxxx!

10/5

Nu är jag hemma och nu är det endast två skoldagar kvar. Ska bli så himla skönt med långhelg! Annars så har dagen varit rätt så bra trots allt! Har precis ätit och kollat på tv lite.. Tänkte sitta kvar vid datorn ett litet tag till och sedan är det dags att sätta igång med att plugga. Hur lockande? Inte alls.. Men måste man göra det, så måste man helt enkelt!

Ha en fin dag! Pussar!

07.35

God morgon!

Drömde så himla mycket inatt att det är helt sjukt. Jag som nästan aldrig brukar drömma. Men det var så underbart och man vill ju nästan aldrig vakna.. Men tyvärr så ringde klockan tillslut och jag var hur trött som helst.
Har fixat iordning mig nu och för en gångskull så var jag klar ungefär 40 minuter tidigare än vanligt, så jag har suttit och kollat runt på internet och kollat på tv. Snart är det dags för skola och det lockar mig inte så himla mycket..

Längtar redan tills jag kommer hem igen och får lägga mig i sängen och sova en stund innan det är dags för att plugga! Ha en fin dag!

9/5

Har haft en helt okej helg. Har bestått av plugg/film/häng med pojkvännen. Känns som att jag inte har någon koll på saker och ting längre, vilket nog stämmer också. Men i nuläget så är det inget jag orkar bry mig om. Denna veckan, eller tills på onsdag ifall, så är det plugg som gäller och sedan är det långhelg. Vill göra något roligt, träffa nya människor och ha hur roligt som helst. Men det lär ju inte hända. Så jag får ta det som det kommer istället. Nu ska jag kolla på tv tills jag somnar..

xxxx!

21.03

Det känns inte som fredag. Jag sitter hemma på en fredag. Helt själv! Okej, så illa är det inte.. Eller jo det är det visst! Jag har insett vilken sucker jag är på att vara ensam.. Det är så himla tråkigt och jobbigt! Jag som älskade att vara ensam förr, det var helt underbart, men förtillfället känns det riktigt dåligt.

Annars har jag som sagt färgat håret/pluggat/kollat tv och önskat att tiden gått fortare. Den är bara nio och jag vill ha lördag igen så att jag kan sticka ut och träffa människor.. Men känns som att det lär ta en tid innan dess. Annars så ska jag strax föna/platta mitt hår och sedan ska jag nog gå och lägga mig innan det händer något med mig som inte borde hända.. haha!

Min fredagskväll

Hej igen!

Efter att ha varit med min pojkvän så mötte jag upp Samah. Vi gick för att handla mascara/färg och sedan skulle vi hyra film, men jag hittade ingen film alls. Är jag den enda som tycker att det är svårt att hitta filmer att hyra? Så ja, vi kom ut med annat från butiken istället.

Sitter just nu i min säng och ska strax äta. Ska sedan bara ta det lugnt resten av kvällen genom att färga hår/plugga/kolla tv och bara njuta av en hemmakväll! Jag som tycker det är hur jobbigt som helst att vara ensam, men jag ska nog allt klara det endå! =)

Ha en fin kväll allihopa!

7e maj

Hej allihopa!

Igår var det torsdag och en dag då jag fyllde år. Var en mycket trevlig dag! Spenderade den mest med att få presenter av mamma och pappa och sedan åkte jag iväg för att hänga med min pojkvän. Nu är det ett helt år kvar tills jag fyller år igen.

Sitter just nu hos min pojkvän. Han är inte hemma så jag sitter här och gör inget förutom att blogga/kolla tv. Ska strax upp och göra frukost till mig själv! Annars så ska jag inte göra mycket mer av den här dagen förutom att plugga och träffa Steph för att göra något roligt! Annars så är jag upptagen hela helgen med grejer, inte riktigt likt mig, men det är kul att ha planerat saker! =)

Ha en fin dag sålänge! xxx!

VINTERNOLL2.



Har glömt av hur glad jag blir när jag lyssnar på Kent. Jag har pluggat i några timmar och fått undan en del plugg och det känns så himla underbart, så att jag slipper sitta och plugga på min egna födelsedag, så jag får istället ägna min fredag åt att plugga. Jag är ensam hemma och lyssnar på hög musik och väntar på att träffa Steph. Dagen blev precis så mycket bättre!


Mad World

Nu är jag hemma igen, känns helt underbart att få sitta på golvet i mitt rum med laptopen i knät och bara njuta av låtar som man tycker om. Vet inte riktigt vad jag skall säga om denna dagen, men känner att all negativ energi jag har skrivs ut här i bloggen, jag hoppas att ni står ut ifall.

Allt flyter egentligen på så bra, men endå känns allt dåligt och hopplöst samtidigt. Någon mer som känner såhär? Känns som jag är den enda, men jag är ju ganska speciell.. hehe. Känns som att mina dagar går ut på att gå till skolan, sitta hemma och lyssna musik som gör att jag klarar mig, plugga, sova och så börjar allting om igen. Som en låt som man lyssnar på om & om igen. Det är blandande känslor med både lycka, sorg och skratt.

Hoppas ni står ut med mig tills vidare, tills jag kommer med något roligt att skriva om. Något som fyller ut alla dessa negativa inlägg...

13.15

  • Jag mår bra/dåligt.
    Har en underbar familj.
    Har en pojkvän som jag älskar och vet inte riktigt vad jag hade tagit mig till utan honom.
    Steph som alltid finns där, oavsett vad o det kallar jag vänskap.
    Och för att göra det hela lite roligare, så fyller jag 16år imorgon. Det är helt fantastiskt och jag längtar så mycket, helt utan anledning.



CROSSES

Jag sitter i mitt nya möblerade och städade rum och lyssnar på underbara José González som har en sådan fruktansvärt underbar röst. Man tröttnar verkligen aldrig. Jag är hur trött som helst och orkar egentligen inte med något, men jag har ingen lust att lägga mig heller. Jag är så trött att jag nog kommer att falla ihop snart. Usch.

Annars så är det måndag och ytterligare en ny vecka. Känns inte speciellt lockande, men på torsdag så fyller jag faktist år, så jag försöker hålla ut. Och nästa vecka blir det en skön vecka också, för då går vi bara tre dagar. Allting flyter på, trots att jag känner att jag inte alls har någon koll på skolan längre med läxor osv. Jag har tappat den lusten för ett tag och får förhoppningsvis tillbaka den imorgon och resten av veckorna som är kvar.

Idag har det varit skola och sedan har jag hälsat på min pojkvän. Ibland undrar jag vad jag hade tagit mig till utan honom? Bugar och tackar för att han finns.
Nu ska jag fortsätta lyssna underbar musik och sitta här ett litet tag till. So loong!


Sunday

Det är fint väder ute, men lite kyligt, det är söndag, och jag sitter hemma. Hehe! Känns som att jag behöver göra tusen saker, men jag vet inte riktigt vad det är jag behöver göra egentligen förutom att städa mitt rum, leta upp några grejer och komma på vad jag ska vara på "spexfotot" vi har på torsdag. Känns som en himla jobbig vecka framför mig, lär ju ha massa plugg också, men hoppas inte! Kan ju hålla tummarna för det ifall!
Men just nu för tillfället så förtränger jag allting jag behöver göra och bara sitta här och njuta av tystnaden.

Senare ska jag ifall träffa Steph&Zarah. Sista dagen vi är tillsammans på ett bra tag. Jag saknar våra gamla sjuka/roliga tider.

Saturday

Hade en jättebra valborg med vänner och min pojkvän! =) Men idag är det en ny dag och det är lördag! Jag har precis ätit maten jag lagat och ska strax leta upp kläder och ha på mig.. Måste nog skynda mig för att jag åker om en timma.. hehe. Kvällens planer är att bowla med Zarah, Steph och min pojkvän. Hehe! Ska bli trevligt och jag är riktigt taggad trots att jag är hur trött som helst!
Denna helgen har varit riktigt bra än så länge.. Efter bowlingen tror jag att jag & min pojkvän sticker hem för att ha en myskväll, men det återstår och se vad vi hittar på!

Hoppas ni får en fin kväll! ♥


RSS 2.0