The Best

Jag, Zarah och Stephanie

 


Movie time!

Skulle egentligen besöka min syster och hennes pojkvän, men ändrade mig ganska fort sedan. Nu har jag ifall fixat mig och ska lite senare tänkte jag ta och välja ut kläder!!

Nu håller jag på att prata med Stepanie. Vi planerar kvällen lite lätt. Vi ska gå på bio har vi bestämt oss för. Går knappt några bra filmer, men vi har bestämt oss för en nu ifall! =)

Ska strax ta på mig regnjackan och stövlarna så pappa kan köra mig till Kinna för att hämta en sak och sedan ska jag nog vila lite.. Är ganska trött just nu.

Ha en fin kväll! =)

30e juli 2010!

Det är helt sjukt vad tiden går fort. Inom tjugo dagar så börjar jag skolan igen. Detta sommarlovet har gått så fort!!

Vaknade upp vid halv elva och låg kvar en stund. Nu sitter jag här och gör inte mycket. Kollade ut och det såg nästan ut som storm av regn. Misstänker hösten börjar visa sig, men jag klagar inte direkt.. Fast det hade ju inte behövt regna så här mycket.

Vad händer idag annars? Ja, ingenting som vanligt. Kanske besöker min syster och hennes pojkvän. De är liksom lösningen på mina Jag-har-ingenting-att-göra-dagar.. Lovely måste jag säga! Fast först kanske jag ska fundera över OM jag ens kommer ut i detta vädret innan jag flyger bort, haha..

Nu: duscha som gäller.

Family Guy

Tog tag i kragen innan och tänkte efter allt mitt klagande att jag behövde få lite träning och sedan fixa till mig snabbt och åka in till Kinna för att hälsa på min syster och hennes pojkvän. Även deras hund aka odjur Castro.

Så jag gjorde allt det och nu sitter jag här och kollar tv med dom. Väntar på att min bror ska hämta mig och sedan ska jag äta kvällsmat med Stephanie och njuta av kvällen. Pussar!!

17.09

Har kommit fram till mycket idag. Jag hatar mitt nya rum, det är litet och jag får knappt plats med mina grejer. Inte nog med det.. ljuset är inte ens tillräckligt så det går inte och sminka sid där..Det suger rejält och jag saknar mitt gamla rum jättemycket. Vill bara ta en resväska och packa in mina grejer och bo hos någon annan ett tag. Jag klarar inte av mitt rum längre.. Åh, ni hör ju bara så hemskt det låter!! Någon som vill ta emot mig? Säg gärna till isf! hehe...

Och det var inte riktigt värt att åka in till Kinna, för då skulle jag behövt leta upp kläder och behövt fixa mig. Inte riktigt något jag är på humör för. Ännu en gång, ni hör ju hur jobbigt jag har det!! Men snart är det nog bättre tider, speciellt när jag åker!! Men det är inte ännu, så bara att stå ut..

Det positiva är att Zahara kommer nog hem i helgen och snart ska jag se Jose Gonzalez!! :D:D

Hey soul sister

Sitter i min brors rum och chillar. Pratar med Stephanie om en grej också.. Detta ska bli spännande! Annars så har jag lagt ihop lite grejer som jag gav till min syster som hon ska föra vidare. Gött!!

Annars så tror jag att jag sa fixa till mig lite och kanske åka iväg till Kinna en stund. Är det värt det är ju frågan bara.. Well, vi får se! Puss!


29e juli

Hej bloggen!

La mig ganska tidigt igår och vaknade upp klockan tolv idag. Har fått båda goda och dåliga nyheter. Att så mycket kan hända en torsdagsmorgon..

Annars så har jag inte gjort mycket än att ligga i min säng och gå runt hemma. Fått oväntade samtal.. Det spöregnar ju ute, så är inte lockande att gå ut alls. Men jag känner för att göra någonting idag, men det återstår och se.

Vi hörs!!


JOSE GONZALEZ - HEARTBEATS



När jag känner att allt är omöjligt och svårt/jobbigt, så lyssnar jag på denna låten och känner en lättnad. Den gör mig ledsen samtidigt som den gör mig glad på något sätt. Den har hjälpt mig i många lägen genom att bara lyssna..

22.25

Nu har jag duschat och är redo för en myskväll med mig själv. Har slängt in en pizza i ugnen och väntar på att den ska bli klar och sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla tv!! =) So long!


Min onsdag

Har haft en riktigt kanon onsdag faktist!! Började dagen med en skön dusch och sedan var jag tvungen med att stressa med smink och kläder, men tillslut kom jag iväg. Åkte först in till Kinna med Stephanie för att hämta ett kort, sedan gick vi till affären för att handla lite mat och sedan tog vi bussen till Borås.

Meningen med att åka till Borås var helt och hållet för att kolla upp en grej till Stephanie. Men vi kunde inte behärska oss så vi shoppade massa istället. Jag fick med mig hem en jättefin silverring!! Känns nästan som att jag är förlovad.. OM det ändå vore så. haha. Slösade en hel del pengar och nu är det slut på att shoppa. Känner att det gått åt en hel del på sistonde. Fick med mig hem lite kläder, massa underkläder (fick nästan en chock när jag kom till kassan och fick höra priset.. MEN det är det värt!!) och andra små grejer som smink/bodylotion/nya hudprodukter, hårdband, fransar osv..

Har varit en utmattande dag, så sedan jag kom hem har jag legat i min säng och kollat tv. Ska strax iväg och möta min syster med hennes kort och sedan kanske hänga ute lite med Stephanie. Sedan lär jag spendera hela min kväll liggandes i sängen och kolla tv.. Underbart!! =)

Godnatt!

Blev en lång stund med Stephanie. Att vi alltid lyckas ha så mycket att prata om.. Men jag klagar inte. Har missat både avsnitten av Sex and the City, men det får gå för denna gången.

Nu hänger jag med min lillebror och väntar på att mina föräldrar ska komma hem. Godnatt!!

22.23

Jag sitter här mätt och belåten. Jag klarade att laga potatismos för första gången i mitt liv. Och ja, jag är väldigt glad och stolt över att jag klarade det. Jag lagade ifall potatismos och fiskbullar till kvällsmat åt mig och min lillebror som jag är barnvakt åt just nu.

Sitter i min brors nya rum aka mitt gamla. R.I.P! Men, måste erkänna att han har inrett rummet mycket snyggare än vad jag gjorde. Vi kollar ifall på film och jag ska strax ut för att möta Stephanie. Blir en liten stund för att sedan börjar Sex and the City och alla bra serier på kvällarna, så då måste jag sitta bänkad framför tvn.

Nu ska jag sticka. Ha en fin kväll!

Garderobs...


Låg ute på balkongen ett tag men sedan blev det plötsligt tråkigt.. Så jag bestämde mig för att ta tag i min garderob. Håller på att hänga upp kläder/slänga kläder.. Och det värsta av allt är att det ligger en stor hög med jackor/kläder/trosor osv på golvet som ska slängas/läggas in i en annan garderob och jag ORKAR verkligen inte..
Att det ska vara så jobbigt, eller så är det bara jag som är väldigt lat!!


Update: Äntligen klar!! Slängde in det sista i en annan garderob.. Tog mig ifall en glass och nu kollar jag på Christine och efter det Vänner. Sedan ska jag hoppa in i duschen och laga middag. Ibland är det skönt att vara ensam hemma!! Hade velat bo ensam, men det är några år kvar tills dess. Tyvärr!

Sedan får vi se om jag och Stephanie träffas lite.. LATEER!

Tisdag

Fick ett sms innan där det stod om jag kunde vara barnvakt idag pga att mina föräldrar ska åka till Göteborg. Självklart kunde jag ställa upp och när jag väl beställde taxi och åkte hem, hade tyvärr inget busskort på mig eller pengar på min mobil, ifall så åker jag hem och när jag kommer hem så är det INGEN hemma. Utan ungen jag skulle passa är och badar och mina föräldrar har redan åkt.. Lite tråkigt, då hade jag inte behövt åka hem redan nu för att vara barnvakt om ungen endå inte kommer hem på ett tag.

Oj, nu knackade det på dörren och jag hade visst glömt mina nycklar utanför dörren.. Känner mig vimsig idag!!

Ifall, nu ska jag byta om och sola på balkongen.. Hörs senare!!


14.40

Har vaknat väldigt sent de närmaste två dagarna. Har varit skönt och behövligt, men snart är det dags att byta vanor.

Har tagit på mig och väntar på att middagen hos familjen Campos ska bli klar. Se yaaa!

Måndag

Hej allihopa!

Efter mitt inlägg igår så stack jag iväg till affären för att handla och sedan lagade jag tacos hemma! Strax efter det åkte jag till min pojkvän för att mysa och umgås!! =)

Vaknade vid ungefär kvart i två idag. Fick goda nyheter och ringde till min mamma direkt. OM hon inte blev glad!! =) Sedan har jag & Claes kollat tv och ätit middag.
Jag kom hem för en stund sedan efter att ha cyklat till affären och köpt lite godsaker och kvällsmat. Det var varmt ute och jag hade på mig en del kläder, något jag ångrar just nu..

Jag sitter ifall och bloggar och Claes spelar.. Ikväll blir det bara mys igen med film och så. Ha en fin kväll!

25/7

Det märks att det är en riktig söndag, det regnar ju trots allt..

Annars så kom jag hem vid ungefär två inatt. Hade en bra kväll, men ett dåligt slut. Men så kan det också gå. Försökte mig på att somna, men det gick verkligen inte och tillslut gav jag upp. Mådde så dåligt så det blev jobbigt!! Tillslut tog jag tag i kragen mitt i natten och började att flytta möbler till mitt nya rum, så nu är det inrett och klart!! Känner mig sjukt duktig. Ett under att jag inte väckte resten av familjen..
När jag var klar med det vid ungefär sex/sju på morgonen, så gav jag det ett försök att som somna och det gjorde jag.

Har fått sova ett par timmar ifall, men hade behövt ett par till. Men jag orkar inte riktigt ligga i sängen, så jag ska hoppa in i duschen och sedan vila lite innan det är dags för tacos. Åh, vad gott! Lite senare ikväll åker jag och myser med min man som är sjuk!! :(

Mobilblogg

bild0258 (MMS)

Denna söta bild tillägnar jag till min underbara pojkvän som jag älskar så sjukt mycket!!


If you play

Hej allihopa!!

Idag mår jag mycket bättre än igår, men jag är så uttmattad så det inte är sant. Är så sjukt trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Behöver nog ta igen en helgs sömn känns det som. Har ifall sovit lite, men det har inte hjälpt mig ett dugg. Tråkigt!! Och jag som vill vara pigg..

Annars så har jag hängt med Steph lite idag. Har varit i Kinna och fixat alkohol/köpt grejer. Nu sitter jag i min säng med datorn i knät och är hungrig. Finns inget att äta heller, så det känns ju lite sådär.

Ikväll blir det nog att dricka. Har krånglat sig med plats och så, men det återstår och se vad som händer.

23.14

Denna dagen har rent ut varit skit och nej det har inte berott på något speciellt förutom att jag ibland inte förstår mig på människor. Jag gör verkligen inte det. Hur tänker vissa ibland? Det är en jävla bra fråga!! Denna dagen har varit rent ut värdelös, men en dag som fått mig att inse många grejer.

Annars så har jag hängt med Steph nu ikväll och det har varit skönt. Någon som ställer upp för en och finns där, vilket jag nu fått bevisat att inte andra gör. Folk som till och med står en nära. Nej fyfan!! Nu är det över med all skit.

Saknar min syster Zahara som är utomlands och jag hoppas att hon snart kommer hem och hälsar på!!

Nu ska jag lyssna på underbar musik och koppla av. Godnatt!

Fredag

Vaknade upp på strålande humör men nu känner jag att det börjar sjunka. Har två saker jag måste bestämma mig över. Jobbigt.. Men det kanske är bäst för mig. Man måste ju tänka på sig själv ibland också, man måste tänka på det som gör en själv glad/lycklig.

Annars så är det fredag idag. Vet inte vad jag ska göra, men det återstår la och se lite senare på dagen.. Puss sålänge!

00.34




Bra dag

Har spenderat dagen med Stephanie i Borås. Vi åkte in för att byta ut/köpa en sak och sedan shoppade vi lite! Fick med mig hem en hel del som tex tröja, trosor, klänning, linnen osv. Det är skönt att kunna fylla på garderoben nu när jag känner att jag behöver kläder. Sedan åt vi och sedan tog vi bussen hem.
Jag hoppade av vid min pojkvän som mötte mig vid bussen och har hängt med honom hela kvällen. Jag köpte även med mig en överraskning till honom!! =) Har haft en väldigt bra dag!

Nu sitter jag hemma och har precis tryckt i mig lite mat. Kollar även på Sex and the City och sedan blir det alla roliga serier som går så här sent på kvällen. Efter det så är det läggdags. Godnatt!


GLORY

Fick en fin present av min mamma innan. Jag fick en jättevacker ring. Den var så vacker att jag friade till mig själv. Exakt en sådan här ring vill jag ha när jag förlovar/gifter mig. Jag är kär på nytt känns det som.

Annars så kanske det blir Borås imorgon med Stephanie. Skulle vara behövligt och så otroligt skönt att få göra något roligt. PUSS!

Word

Har trots denna tråkiga dag haft en jättebra kväll och jag känner att det behövdes. Har suttit och skrattat ett bra tag med några människor som betyder mycket och det känns greato!! =)

Nu är jag hemma igen och känner mig lite halvtrött. Väntar på att Sex and the City skall börja!! =) Dagens längtan jag har varje dag, hehe.. Blir nog att kolla tv hela kvällen tills jag somnar.

Imorgon är det ytterligare en ny dag. Undra vad för roligt som händer då? Nja, inget kan jag tänka mig. Vill att något roligt ska hända i mitt liv. Nu känns det tråkigt bara, men det varierar la antar jag.. Äsch, ha en fin kväll!!

16.46

Jag känner att livet inte är så roligt idag. Ont i huvudet får jag också av att bara sitta och inte göra någonting. Jag kollar på tv, det enda jag gör när jag liksom har no-life. Och det värsta är, att jag får ALDRIG ont i huvudet annars. Buh, livet är verkligen inte roligt idag.

MEN för att göra det lite roligare så är jag ensam hemma och har gått runt och sjungit jättehögt för att fördriva tiden lite. Nu ska jag lägga mig i min säng och vila/kolla tv tills jag ska ut på ett ärende.

21/7

Hej allihopa!

Vaknade vid ungefär kvart i två idag. Väldigt sent på dagen tycker jag, men jag har inget bättre för mig, så varför inte sova längre? hehe.. Annars så bytte jag om och sedan gick jag ut med Stephanie för att sola lite. Jag fick även färg, vilket känns greato med tanke på att jag blivit väldigt blek på sistonde. Inte roligt!! Jag som var så brun..

Nu är jag hemma igen och ska strax trycka i mig mat.. Åh vad gott. Sedan lär jag inte göra mer denna onsdagen förutom att sitta hemma. Puss!

Tisdagkväll

Tiden går så himla fort och idag har det gått riktigt fort. Känns inte som att jag vill att tiden ska gå jättefort nu, för sedan är det ju skolan som börjar igen.. Åh!! Men det är ett tag kvar, så nu ska vi inte ens dra upp det. hehe.

Annars så har jag hunnit med att fräscha upp mig själv och äta. Nu sitter jag här och ska strax byta om till lite mer så kallade träningskläder. Nej, jag ska inte riktigt träna men det blir ju endå motion när man väl är ute och går.. Jag ska ut med Stephanie och köpa en grej och sedan hämta mina två par nya skor från Nelly. Hoppas dom passar och är lika fina som på bild! Dock använder jag ju knappt klackar, för det finns inte så mycket och använda det till här, men ska nog ha på mig dom någondag endå!! =)

När jag kommer hem igen blir det att börja med uppdraget att lära mig franska och sedan kolla Sex and the City! Puss!

Home again

Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat en vecka med min pojkvän. Det har varit en bra vecka!! =) Jag saknar honom redan, men jag tackar ännu en gång att vi bor så nära varandra.

Annars så kom jag hem för ungefär en timma sedan. Har hunnit packa upp mina saker och även städat lite i rummet. Efter det tog jag en behövlig och skön dusch. Nu sitter jag här och kollar på Vänner. Orkar inte röra mig någonstans, men måste ta på mig och sedan äta känner jag.

Har ett mål att försöka lära mig franska själv!! Vilken utmaning säger jag bara, men jag ska nog klara det. Är rätt svårt, men det får ta sig sin tid. Är inte meningen att jag ska lära mig det fullt ut, för det lär ju ta evigheter, men lite ord/meningar osv. Så nu har jag fixat fram franskaböcker och sådant som behövs. Hehe, känns gött och äntligen ta tag i det. Så nu blir det lite så kallat "plugg" denna sommaren också!

19.11

Måndag idag och det har varit en bra dag. Har spenderat dagen med min pojkvän! Vi bor ju hos hans föräldrar just nu pga att dom är utomlands, så vi pasar på att umgås och njuta så mycket som det går.

Vi vaknade rätt sent idag och sedan kollade vi på film. När filmen var slut så fixade vi oss och cyklade till affären och finbageriet för att handla. Gjorde sedan ett besök hos min systers pojkvän och efter det cyklade vi hem igen.

Nu sitter han på övervåningen med en kompis och jag har kollat tv och städat hans rum. Klarar inte riktigt av när det ligger grejer precis överallt. Nu slappar jag bara och njuter av skön musik!! =)

Ska sitta kvar här ett tag till och sedan blir det jättegod middag och mys framför tvn/film! Puss!






Lycka


Fight for this love...

Låten Fight for this love har satt sig i huvudet på mig och den är riktigt bra!! =)

Jag kom hem för en stund sedan. Var iväg och handlade med min pojkvän. Nu sitter han i vardagsrummet och kollar på film medans jag sitter i hans rum och lyssnar på skön musik. Väntar på att Stephanie ska komma så att vi kan prata och fika lite.

Annars så händer det inte mycket mer än så denna söndagen. Senare mot kvällen blir det nog bara mys och häng med min pojkvän.. Ha en fin kväll!

Sleepeep

Jag sitter här och är trött. Inte riktigt trött men seg kan man säga. Min pojkvän bestämde sig för någon konstig anledning att väcka mig och sedan lämna mig.. Det var ju kul, hehe. Men han kommer tillbaka snart som tur va!

Hade en trevlig 11månaders dag igår. Vi spenderade dagen först genom att sova (haha) och sedan umgås med Claes familj. Jättetrevligt! Vi avslutade kvällen med en cykeltur och film.

Idag vet jag inte vad vi ska göra, nu har vi hans familjs hus i två dagar.. Återstår och se. Handla ligger nog först på listan, jag vill ha mina fiskbullar som jag tjatat om i 4dagar nu tror jag..

Ha en fin dag!

12.58

Vaknade upp klockan tolv hos min älskling och det första jag gjorde var att sätta mig i soffan och kolla tv. Efter ett tag så orkade jag mig upp för att färga håret, så nu sitter jag med färg i håret och blir mörkhårig igen. Jag lyckas alltid tröttna på det ljusa efter ett tag.

Annars så var gårkvällen rätt så bra, förutom när vi skulle närma oss kvällen. Men det finns inget och göra åt det nu. Utan det är bara att glömma det.

Till något roligare så firar jag och min pojkvän 11månader idag. Grattis till oss!! =) Snart år det 1år.
Idag ska vi spendera dagen med Claes familj. Det blir nog en mysig dag med grill och så. Härligt!!

LATHEEER!

It's friday!

La mig vid halv fyra inatt och vaknade klockan åtta för att sedan cykla hem till min pojkväns föräldrar och hämta upp en sak och sedan ta taxi hem. Det var jobbigt skall jag säga er, MEN jag överlever ifall. Dock är jag så trött så det känns som att jag ska somna när som helst, men det finns ingen tid för det.

Har spenderat dagen med att vara hemma en stund för att träffa mina föräldrar och sedan åkte jag och min lillebror som jag är barnvakt åt till min pojkvän. Vi har suttit ute och njutit, spelat och ätit god middag. Snart ska vi iväg och lämna söta hunden Enso och sedan ska vi handla mat tills ikväll!
Vi ska nämligen grilla ett gäng och dricka lite gott. Ser fram emot det, om jag inte hinner somna innan dess.. hehe. Men det är en helt annan femma.

Hoppas ni får en fin kväll. Och ja.. Jag och Claes har 11månader ihop efter tolvslaget. Underbart!!

Torsdagkväll

Denna dagen har ägnats åt att slappa. Jag har inte gjort något mer än att ligga i min pojväns säng/soffa hela dagen och det har faktist varit behövligt. Men efter ett tag så kände vi att det är dags att ta tag i våra liv och duscha och sedan gå handla.
Efter att vi varit och handlat mat och annat gott, så sitter vi i lägenheten igen. Claes gick ner till en vän en stund och jag sitter här och kollar på tv och bloggar.

Igår så hängde jag med några vänner och grillade. Det var jättemysigt och det var även en bra dag! =)

Är rätt så trött, men det är inte läggdags än! Väntar på att min älskling ska komma tillbaka så att vi kan kolla på film ihop innan det är läggdags.
Ha en fin kväll! Puss!


Livet är inte alltid lätt.

Har spenderat min kväll genom att hänga med Stephanie ett litet tag och sedan har jag varit hemma och lagat en god middag till mig själv. Det förtjänar jag och inte ofta jag gör det heller. Sedan har jag suttit i min säng med datorn i knät och lyssnat på musik som får mig att må bra. Funderingar har det varit på allra högsta grad idag.

Gjorde ett försök att lägga mig innan, men det gick helt enkelt inte. Så jag fick sätta på datorn igen.. Tragiskt vad mycket jag sitter vid datorn, inte roligt alls att göra det egentligen. MEN, det är en annan femma.
Nu känner jag att ögonen verkligen sviker mig, så jag ska lägga mig igen.

Imorgon blir det sol och bad om vädret tillåter, vilket jag hoppas. Sedan måste jag packa och sådant som hör till, för sedan ska jag min pojkvän semestra ihop!! =) Lääängtar.

Underbart

Jag somnad en stund innan och det var underbart. Nu ligger jag i min säng och kollar tv. En slapp och skön dag!!



Tisdag

Nu är jag hemma igen efter ett besök hos tandläkaren. Jag fick laga ett hål och trots min rädsla, så gick det helt helt okej. Känns jätteskönt! Dock sitter bedövningen fortfarande kvar och det är inte så roligt. Men det går över!!

Kollar på tv och är hungrig, men det går ju inte att äta. Funderar vad jag ska göra av denna tisdagen. Vill åka till min pojkvän, men har ingen lust att gå ut i detta vädret direkt, så det återstår och se vad jag gör.. Blir kanske en mysig hemmadag..

I'm Sorry

 


10.52

Har inte fått den sömn jag behöver inatt och nu sitter jag här som en zombie. Enda dagen jag verkligen kunde sova ut pga att vädret inte är bra och då förstördes mina och Stephanies planer. Var så otroligt skönt och ligga i sängen.. Men nej, nu ska jag upp för att fixa mig och sedan klä på mig, för sedan är det tandläkaren som gäller! Tror jag ska laga en tand om jag inte minns fel, men jag hoppas hoppas verkligen inte jag ska det. Det gör så ont och åh.. Vill inte ens tänka på det.

Vi hörs!! ♥

Allt och inget

Nu är det måndag igen!! Vad dagarna går fort, det är helt sjukt. Men inget och klaga på! Har hängt med min pojkvän och hans familj hela dagen. Vi har varit på Borås Djurpark och det har varit jättetrevligt.
Det var varmt, alldeles för varmt, men det var bara att stå ut med det! Var rätt coolt att se alla djur som finns där och jag köpte med mig hem ett litet sött gosedjur som vid namn just nu heter Nöffis. Det är alltså en gris jag köpte! Den ligger just nu hemma hos min pojkvän och får ligga kvar där.. Det finns en anlednig till att jag köpte precis en gris, men ni får inte veta varför.. Men det är sött ifall! =)

Annars så var jag så trött när jag kom hem så jag hoppade direkt in i duschen och sedan gjorde jag tacos. Nu sitter jag i min säng och kollar på tv. Känner att jag kan somna när som helst, men vill inte lägga mig än! Dock ska jag upp väldigt tidigt imorgon och ringa ett samtal.. Vi hörs!!

nolltvånolltre

Min lördag har varit bra, men konstig, med väldigt blandade känslor. Men trots det, så har jag haft det bra.

Har hängt med Stephanie hela dagen. Vi har köpt alkohol, ätit glass i det fina vädret, hängt med Adam och druckit, träffat på annat folk, suttit i en lägenhet i våran ensamhet och pratat om allt mellan himmel och jord och det bästa av allt är att jag fick träffa min älskling för att pussa och krama honom!! Han kom hem tidigare än väntat, så var tvungen och passa på.
Som ett avslut på denna kväll så stack jag och Stephanie iväg till min syster och hennes pojkvän där det var lite kalas. Eller ja, dom satt och drack lite så vi joinade dom. Var roligt och sedan var det dags för oss att cykla hem till Skene, vilket gick ganska bra trots allt..

Nu vill jag inget annat än att lägga mig i sängen och sova ut.. Är så himla trött!! Godnatt!


SUNSHINE

Har varit en ganska bra dag trots allt. Har varit och handlat, varit barnvakt, sedan åkte jag & Stephanie till lägenheten och var där och myste och hade färgkalas. Vi fick äta pizza och glass, vilket smakade jättebra! Runt tio tiden så åkte vi hem till mig igen för att återigen vara barnvakt i två timmar tills mina föräldrar kom hem. När Steph hade lämnat mig, så spelade jag Tekken6 med min lillebror. Det var ganska roligt.

Dagens resultat är att jag är så trött och kommer att sova underbart inatt. Ska kolla klart på en serie och sedan lägga mig. Behöver flera timmars sömn så att jag kommer upp i god tid imorgon så att jag/vi hinner till Systemet.
Imorgon har vi alltså planer!! =)





FREDAG

Har inte haft tid för bloggen de senaste två dagarna. Så vad har jag gjort? Jo, jag har hängt med Steph först och främst. Sedan har jag varit med min pojkvän hela dagarna och inte gjort mycket mer än att chilla och ha det mysigt! =) Jag älskar mig & Claes ihop, det är som att vi är ämnade för varandra.. hehe.

Annars så har jag spenderat lite av dagen genom att vara med min pojkvän och sedan gått ärenden med Samah och Christoper. Nu sitter jag hemma och har duschat. Kollar på Jims Värld och ska strax äta.

Lite senare ikväll ska jag och Steph iväg till våran nya lägenhet!! Nej, nu skoja jag.. Det är Claes och Adams lägenhet, men dom är borta över helgen, så då har vi fått låna den. Ska bli roligt!! =)


1333

Det blev alldeles för mycket mat på mc, men trots det så tryckte vi i oss varsin glass också. Har haft en mysig kväll, så det känns härligt att få gå och lägga sig för jag är verkligen ur trött. Inte konstigt med tanke på att jag knappt fått sömn inatt.

Sedan jag kom hem så har jag målat naglarna. Har gått ifrån det blåa till rött istället. Får se hur länge det håller innan jag byter till någon annan konstig färg, men det är så himla snyggt! Fick lite skuldkänslor för all mat jag/vi tryckte i oss, så jag gjorde lite träningsövningar också.. Duktigt måste jag säga. Undra om det håller i sig varje kväll? Haha.. knappast!

Ska lägga mig nu och tänker på min pojkvän som ska åka bort hela helgen. Känns lite tungt, för jag är så van vid att ha honom nära mig hela tiden, så detta känns som en utmaning för mig.. ( Claes, åååååk inteeeeeee!! ) Haha, nej nu ska jag skärpa till mig! ;)

Love












Good day

Har haft en väldigt bra dag trots min bakfylla. Har hängt med min syster och hennes pojkvän ett tag och sedan gick jag vidare till min pojkvän! Vi har inte gjort mycket förutom att kolla tv/mysa/prata och haft det bra. Jag älskar honom så himla mycket!

Nu är jag ifall hemma igen och ska strax iväg igen. Det blir kvällsmat på MC med Stephanie! Ska bli så sjukt gott med tanke på att jag inte fått äta riktig mat än. Så är det när mamma är borta och pappa hemma.. Han är inte alls bra på att laga mat, så jag har hållt mig tills nu! Dreglar nästan bara jag hör MC... haha!

Nej, nu ska jag sticka. Ha en fin kväll! =)


Tidig morgon

Hallå allihopa!

Hade en skit dag igår tills jag mötte upp min vän Steph och vi bestämde oss för att ta oss några drinkar och sitta ute vid en park. Det var hur härligt som helst. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Vilka roliga minnen vi har haft tillsammans, helt sjukt vad vi satt och skrek/skratta. Folk måste trott att vi var galna..
Sedan gick vi vidare till Adam och Cleez där det var lite folk. Var väldigt trevligt där också.
Kvällen slutade med att jag och Steph gick enda hem! Men vi hade ganska mycket och prata om då också, så det gick fort.

Har knappt sovit mycket inatt och det känns verkligen kan jag säga. Är hur trött som helst och jag ser inte riktigt okej ut.. Mår illa för den delen också. Alkohol alltså.. Men det var så värt det. Skulle åkt iväg till Göteborg med min syster idag egentligen.. får se om jag orkar iväg senare, vilket jag inte tror, för jag lär sova bort dagen..

God morgon alla som är uppe nu eller ska till jobbet!! =)

Äcklig måndag

Är så trött och arg på denna skiten så jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt.

Hurtful

Hej allihopa!

Klockan är väldigt mycket, men jag känner inte alls för att lägga mig och sova, fast jag egentligen borde. Istället sitter jag uppe och lyssnar på världens bästa Erik Hassle som fyller mitt hjärta med glädje med hans låtar. Hade tänkt och sitta uppe ett litet tag till och sedan lägga mig.

Annars så har jag hängt med Steph hela kvällen och det har varit greato. Vi hade en hel del och prata om, så det gjorde vi och sedan blev det kvällsmat och glass som avslut på denna kväll. Älskar kvällar då man nästan gör ingenting, men endå gör man saker.. Ja, det låter nog konstigt men det är så det är.

Tror jag tar mina saker och sticker iväg ett par dagar, här gör jag ingen nytta endå. Vi hörs!

19.10

Hej bloggen!

Har haft en hur bra helg som helst. Hade varit underbart om alla helger var sådana, men tyvärr så kan de inte det. Annars så är det ifall söndag idag och ingen rolig dag alls. Känns som en söndag då jag är fullt medveten om att jag har skola imorgon.

Har funderingar på att jag vill åka utomlands igen eller bara komma bort ett tag. Det närmaste jag kommer är att åka iväg till min moster. Men jag vet inte riktigt om jag ska göra det eller inte.. Många funderingar!!

Nej, nu har jag inget vettigt och skriva mer.. Behöver nog gå till affären och köpa chips och andra godsaker.. Puss!


SATURDAY

Oj vilken bra helg jag har haft och den blir bara bättre. Har hängt med min pojkvän hela morgonen och sedan stack vi iväg till hans kusin för att äta middag och kolla fotboll. Väldigt trevligt! Efter att vi varit där så cyklade vi till Tobbe, där vi sitter just nu och kollar på tv. Vi ska grilla och kolla på fotboll ikväll. Låter väldigt trevligt! =)

Igår så var det fredag vilket innebar att jag och Steph var i Göteborg och shoppade. Fick med mig en hel del kläder hem och det känns greato att kunna fylla på sin garderob. Behöver mer sommarkläder. Men det var roligt ifall! =)

Nu ska jag istället njuta av det varma vädret, helt SJUKT vad varmt det är och umgås med vännerna och min underbara pojkvän!! =) Oj, vad jag är lycklig och allt är så hmila underbart just nu!!

Ha en fin lördagskväll!

Goood Niiighttt

Har spenderat min kväll med Steph. Först åt vi kvällsmat och sedan har vi suttit ute och pratat i flera timmar. Hur underbart som helst och minst sagt - ett perfekt avslut på en skön sommarkväll.

Nu är jag riktigt glad och ska strax krypa ner under täcket och få lite sömn.
Ska upp strax efter 10 imorgon och fixa med lite grejer innan jag och Steph åker iväg till Göteborg för att shoppa och njuta av dagen! Ska bli riktigt roligt faktist, längtar redan. Efter det ska jag åka till min man och hänga med honom resten av kvällen. Mysigt!

Ni får ha en fin dag imorgon. God natt!

Aliaa & Claes



Jag och min underbara kärlek


1a juli

Torsdag idag och det känns ju ganska skönt.. Eller? Nej, dagarna har ingen betydelse längre, för alla känns likadana endå. Men imorgon är det fredag, vilket innebär helg. Och vad ska jag göra i helgen då? Jo, på fredag ska jag och Steph in till Göteborg och ha en minitjejkväll, vilket innebär att kolla på bio ockå. Vi ska se Terror på Elm Street. Längtar jättemycket! Och på lördag ska jag kolla på bio igen med Alexandra och Samah och då ska vi se Eclipse. Längtar seriöst så HÄÄÄR mycket!
Mitt i all bio så tänkte jag hänga med min boyfriend också!

Annars så fick jag besked om mitt gymnasieval. Kom inte in på det jag ville, så det känns ganska tråkigt. Men får se om det kan fixas eller så får jag se hur jag gör. Men det ordnar sig nog i vilket fall. Har fått städat mitt rum och möblerat om, känns hur underbart som helst. Fått in en ny säng också! Har fått sova på madrass i en vecka snart (när jag väl sovit hemma) så det är gött och ha en säng nu!

Min pappa fyller år idag så vi ska fira honom och sedan ska jag tillbringa min kväll genom att läsa engelska och sedan kolla tv. LATER!

RSS 2.0