Goodbye.

Jag ska strax ut och möta tjejerna en stund. Tänkte bara önska er en god nyår och ta hand om er! Jag är inte säker på om jag hinner blogga innan jag sticker iväg imorgon, har lite del saker som jag ska göra innan jag åker iväg till my boyfriend och firar nyår med honom. På grund av att han är lite skadad, så ska vi sitta hemma och äta godsaker och kolla på filmer istället. Jag hyrde två skräckfilmer och Flickan som lekte med elden. Vill se alla tre filmer just nu.. Och så har vi hela Vännerboxen som vi knappt kommit någonstans med.

Ha det så bra, så hörs vi på fredagkväll igen! ♥



God kväll!

Denna dagen har gått så fort och jag lär somna rätt gött ikväll eftersom att jag är så trött hoppas jag på!

Annars så mötte jag & Samah upp Steph innan. Vi gick och hyrde filmer och sedan mötte vi upp Alexandra för att vi alla skulle till affären och handla.
Nu sitter jag här hemma och har precis kollat klart på Victoria's Secret Fashion Show. Det var bra måste jag hålla med om, men jag tycker dock att det var bättre förra året. Jag tyckte mer om modellerna som var med förra året, de var ju rent ut sagt gudomliga. Och ja, årets modeller var med fina, men det var något speciellt med de förra som inte var med denna gången. Jag ska inte ens gå in på deras underkläder (!!)

Jag är trött, men är så sjukt sugen på hitta på något.. Jag har nog inte festat en enda gång på lovet, vad jag minns ifall.. Hoppas det händer något till helgen, kan vara roligt och köra en favorit i repris nu när Zarah är här och hälsar på..

15.11

Nu har jag duschat, det var skönt och inte ska vi tala om mitt smutsiga hår, hehe.. Har även städat mitt rum och slängt lite grejer som jag inte orkar ha kvar, tar alldeles för mycket plats!

Jag ska strax äta middag, ska bli gött för jag är hungrig! Sedan ska jag ta och fräscha upp mig lite.. Måla naglarna, fixa håret, sminka mig, noppra ögonbrynen.. Ni förstår! Talk to you latero.

091230

Oj herregud! Det är 2 dagar kvar på detta året. Det har gått så jäkla fort.. Men det har varit ett bra år, men inte sådär jättebra. Jag har inte gjort så mycket detta året heller, det är tråkigt.. Jag har haft roliga dagar, men det är inte tillräckligt..
Detta året som kommer ska jag försöka göra/hinna med att göra saker som jag vill göra. Det finns så himla mycket jag vill göra, men det inte tid till det heller. Tex. Gå på bio oftare, träffa nya människor som inte alls har någon bindning till de jag känner just nu, gå på konsert, utforska stockholm/malmö, vill hemst gärna åka utomlands, till ett antal länder.. osv!! =) 

Jag vaknade till vid nio i morse och kunde inte somna om efter det. Jag har legat i min säng med laptopen i knät och lyssnat på musik och funderat. Jag är hur trött som helst.. Ska nog hoppa in i duschen, vi hörs senare om jag överlever!

NattiNatti..

Denna kvällen har jag spenderat med Steph, Alexanda & Samah. Vi har suttit hemma hos mig och kollat på film och pratat om allt mellan himmel och jord. Det var ifall trevligt och sedan bestämde vi oss för att gå ut och möta M&E.

Och nu sitter jag hemma i min sköna och varma säng. Dock känns den för stor just nu, jag e så van vid att en stor björn ligger jämte mig! Haha, vad elak jag är.. Är ju så van vid att min pojkvän ligger jämte för er som inte fattar min ironi. Den kan vara svår att förstå ibland, det har jag fått bekräftat.
Jag lyssnar på musik och funderar på att lägga mig snart, men jag är inte alls trött så det känns rätt onödigt..

Imorgon är nog första gången på länge då jag kan sova ut och inte behöva gå upp till någonting. En oplanerad morgon.. ( Så lär det hända något som gör att jag får gå upp tidigt! Jag ska nog knacka tre gånger på huvudet just nu (!!).. Sedan ska jag ut på jakt efter Bluray filmer att hyra och handla mat som jag & älsklingen ska ha på nyår!! =)

Sov gott!

19.37

För att muntra upp mig själv så köpte jag lite godsaker innan som jag & Steph kan mumsa på ikväll när vi kollar på filmen! Jag tror dock jag ska ta en tripp till affären om en stund, för att handla upp något som inte är så onyttigt.. Vilket slutar med att det blir något onyttigt endå.. Haha! Att muntra upp sig själv med godsaker är nog något farligt.. Var en stark vana förut, men nu har jag slutat med det.. Men bara idag...

Annars så har jag packat ihop lite kläder och sitter just nu och lyssnar på musik medans jag pratar med Cleez.

Jag fick en chokerande nyhet igår! Zarah kommer till Sverige på fredag och stannar i en vecka. På fredag ska jag, hon & Steph mötas upp för att äta middag och bara umgås med varandra.. Det känns konstigt att det kom precis efter att jag hadr skrivit inlägget på min blogg. Hehe.

091229

Hej bloggen!

Idag är det tisdag och det känns som en hopplös dag verkligen. Inte roligt alls, men alla dagar kan ju som sagt inte vara bra? Eller?

Jag vaknade upp med min älskling i morse och sedan umgicks vi lite innan jag skulle möta upp Samah. Vi skulle köpa lite grejer i Kinna och sedan åkte vi hem. Sitter just nu och gör inte så mycket.. Ska strax packa ihop lite kläder och sedan blir det att ladda upp för en lugn kväll! Är en bra film på Tv ikväll som jag ska se, When a man loves a women heter den. Jag tycker ni alla andra också ska ta och kolla på den! Talk to you latero.


091228

Hej allihopa!

Måndag idag och ytterligare en ny vecka. Jag har precis ätit och ska strax åka iväg till Kinna med mina föräldrar och kolla runt lite. Sedan ska vi köpa med mat och åka till min älskling! Jag kommer att spendera dagen/kvällen hos honom så vi hörs inte förrens imorgon!

Hoppas ni får en bra dag. Pussar!


MELISSA H.

Lät du henne komma närmre? Var hon vackrare än mig?
 Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig.

 Jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer.
 Försökt och visa dig med blicken, men det är inte mig du ser.

 Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut.
 Hur ska man älska nån, som har älskat någon förut?


22.47

Jag pratar med min älskling samtidigt som jag kollar på Bodyguard. En väldigt bra film måste jag säga! Riktigt bra! Har nog sett den för många gånger, men jag tröttnar aldrig känns det som.. Hehe!

Om en stund så ska jag ut och möta upp tjejerna! Blir nog att chilla och en hel del snack som vanligt. Lika roligt varje gång! =)

Imorgon är det måndag, ytterligare en dag närmare skolan.. Det har gått så fort sedan mitt jullov började och det känns som att det tar slut lika snabbt också. Men nu ska jag inte tänka på skolan mer förrens det närmar sig.. Det förstör liksom det hela med lov.. Så imorgon ska jag försöka få med mig dom andra på lunch och sedan ska jag vara med min lover.

Ha en bra kväll. Pussar!

Things will never be the same again.

Jag satt precis och tänkte på Zarah. Hon har just nu varit borta ett väldigt bra tag. Tänka sig att hon skulle vara borta en vecka, men hamnade i ett sådant läge att hon inte vet när hon kommer hem, kanske inte förrens i sommar.
Jag har dock knappt pratat med henne, två gånger ungefär.. Det är ingenting om man gemför med hur vi pratade förut, varje dag nästan. Men saker och ting förändras tyvärr. Hon bestämde sig för att lämna allt och åka iväg.
Jag var förbannad och ledsen i början när jag fick reda på det och kunde inte förstå hur man bara kunde lämna saker och ting sådär. Men idag så känner jag inte alls så, det är en lättnad. Jag har vant mig. Vi har båda förändrats som personer väldigt mycket nu när hon åkt iväg. Men så är det helt enkelt. Saker och ting är absolut inte som de var en gång i tiden.. Det är synd, men det ska bli trevligt och få träffa henne igen när hon bestämmer sig för att återvända eller komma på besök.

Jag ger detta ett avslutat kapitel .


091227

Hej bloggen!

Jag spenderade ju som sagt min lördag med min älskling och det var så härligt. Vi har för det mesta kollat på Vänner, vi ska ju se hela boxen.. Det är sjukt många sesonger ju!

Vaknade vid ett idag och inte gjort mycket sedan dess faktist. Mina föräldrar har kommit hem nu, det är faktist ganska skönt för då slipper det vara så tyst här hemma. Jag ska strax hoppa in i duschen och sedan blir det lugnt hela dagen! Jag var ute en sväng innan. Jag hatar detta vädret som vi har just nu, tråkigt.. Nästan så att man inte vill sätta sin fot ute!

Hörs senare!

Sov gott!

Jag & Steph var iväg och handlade innan, sedan gick vi hem till mig och lagade tacos. Det var jättegott och just nu är jag verkligen mätt.
Vi gav oss ut på lite äventyr och nu är vi hemma hos mig igen. Kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss.

Jag är trött just nu, funderar på att gå och lägga mig strax. Åker iväg vid åtta på morgonen imorgon, så jag ska hinna duscha och fixa mig innan dess också. Så blir att gå upp tidigt.. =) Efter att jag varit i Borås, så ska jag iväg och spendera dagen med min älskling så vi hörs på söndag igen! Pussar! ♥

091225

Jag hann inte blogga innan jag skulle iväg igår, men detta året firade jag jul med min älskling och hans familj. Det var jättetrevligt och mysigt med goa människor, skratt, go mat, julklappar osv. Jag hade en bra dag! =)

Vaknade upp med min älskling i morse, trots att vi la oss tidigt så vaknade vi rätt sent. När vi hade vaknat så kollade vi på Vänner. Som jag tidigare skrivit i bloggen så ska vi kolla på hela Vännerboxen, så vi har sett några avsnitt nu ifall, blir fortsättning imorgon!
Jag hade tänkt och stanna, men fick reda på att vi ska åka in till Borås imorgon för att handla en ny laptop, kläder och skor. Vi ska åka ganska tidigt, så jag tänkte att det var lika bra att sova hemma då.

Jag är ensam hemma med min bror just nu. Mina föräldrar kommer inte hem förrens på söndag, så det är gött. Jag har på musik som spelas i de nya högtalarna, som verkligen är jättebra! Är kanon nöjd med dom!

Ikväll blir det nog lugnt med tacos! Talk to you latero.

Sov gott!

Nu har jag duschat, fixat mina naglar och slagit in presenter. Jag ska säga er att är det något jag inte alls är bra på, så är det att slå in presenter. Jag är så himla dålig på det, tur att jag inte gör det ofta.. Det är något som jag tror jag låter butiken jag köper presenten ifrån göra i fortsättning.

Jag sitter just nu och pratar med min älskling som är skadad. Eftersom att han inte kan röra sig ut, så kommer nog vi för det mesta sitta hemma bara och chilla och kolla på tv/film och Vänner boxen ska vi sätta igång och kolla på imorgon tror jag! Jag tycker så synd om honom, men man skadar ju sig alla någongång, hehe.
Ska bli skönt och få träffa honom imorgon! =)

Vi hörs imorgon innan jag sticker iväg, Pussar!

18.49

Nu är alla julklappar handlade, skönt för då slipper man tänka på det. Annars så har jag kollat på film och sovit bara. Jag vaknade upp för en stund sedan och sitter och kollar på Vänner just nu. Jag ska nog inte göra så mycket mer än så ikväll, utan bara sitta hemma och kolla på tv/film tror jag. Ha en fin kväll!

091223

Nu är jag vaken efter några timmars sömn och det känns så gött och få ha sovit ut. Jag har dock ont i halsen, vilket känns mindre bra. Jag hoppas att det går över tills imorgon!!

Jag sitter fortfarande i min säng med datorn i knät. Jag orkar inte röra mig upp, fast det egentligen inte är jobbigt.. Men jag ska göra det om en stund och hoppa in i duschen skulle jag tro.. Mitt hår är jätteäckligt verkligen! Sedan blir det hela med julklappsshoppning. Talk to you latero.


Sov gott!

Min kväll kort i sammanfattning pga att jag skrev ett långt inlägg som jag sedan råkade ta bort. Hur lyckas jag med det varje gång?

Kvällen/natten har varit greato och inte alls planerad. Oplanerade kvällar blir oftast lyckade. Kvällen har erbjudit massa goa människor, prat & skratt för det mesta och lagom att dricka, medans andra gråtit och härjat runt. Men min & Stephs kväll var ifall greato, vilket resten av folket också tyckte skulle jag kunna tro.

Jag trodde inte att jag skulle komma hem så här sent, jag som skall upp tidigt imorgon och köpa de sista julklapparna till min älsklings föräldrar. Jag vet nästan säkert vad jag ska köpa, men jag lär hinna ändra mej flera gånger innan jag bestämmer mig.

Sov gott, så hörs vi imorgon! Pussar!

Tisdagkväll.

Nu är jag klar med allting och jag är nöjd med rummet, speciellt mitt bord som jag målade. Det blev jättefint! =)

Jag somnade en stund innan tills jag hörde att jag fick ett sms och då kunde jag inte somna om. Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta känns det som pga en grej. Men jag som är så känslig, tar la allt så seriöst.. Hehe! Men jag är van vid det, synd för andra i min omgivning tycker jag bara.. Men de står nog ut skulle jag tro!

Jag gör ingenting alls, kollar på Tv. Jag har lust att lägga mig och inte kunna vakna upp förrens efter nyår, för då är alla dessa så kallade " speciella " dagar över. Mina planer för julafton, juldagen och nyår är just nu förstörda, så jag ska därför sitta hemma och inte röra mig någonstans. Det känns bäst så!

Talk latero.


Update

Mitt i allt städande fick jag för mig att jag skulle färga ett bord jag har från beige till svart, så nu har jag gjort det och det står på tork just nu. Resultatet ser ut och bli bra ifall. Har även en ny svart mini-matta i mitt rum, har aldrig haft någon matta överhuvudtaget i rummet förut, kul och prova något nytt. Jag har även möblerat om och slängt bort massa saker.. Jag är i full gång med städandet och det gör mig faktist glad.. Haha, ovanligt vah?

Jag ska ta en paus och äta middag med min kära mamma bara. Vi hörs ikväll! =)

091222

Hej allihopa!

Dessa dagar då jag inte uppdaterat som vanligt så har jag antingen varit med vänner, min underbara pojkvän eller varit ute på snö/pulk äventyr. Ja, det har varit väldigt roligt men idag känner jag hur det har tagit på mig. Jag har knappt få sovit riktigt och inatt sov jag endast i tre timmar och jag behöver minst nio timmar för att funka riktigt.

Jag kom hem för en stund sedan och kände hur underbart det var att vara hemma. Att ligga i sängen med laptopen i knät och bara njuta. Idag blir det mys hemma hela dagen och det känns så härligt. Jag ska sätta igång och städa mitt rum, det ser bokstavligt förjävligt ut och sedan blir det middag med mamma. Talk to you latero.


I will be back.

Just nu har jag saker och göra, så jag hinner inte blogga. Har lite tid över nu ifall. Ïdag har jag spenderat dagen med att luncha med Steph och sedan har vi köpt julklappar. Jag ska strax åka iväg till Kinna och umgås med några vänner då vi ska dricka och sedan ska vi ut och åka pulka. Ska bli jätteroligt, så talk to you latero.

18.04

Jag har verkligen inte gjort någonting idag, förutom att träna lite och fått köpt nya slitna jeansshorts. Denna dagen har varit meningslös och jag är så rastlös och uttråkad att jag inte vet vad jag ska ta mig till.. Jag hatar såna här dagar!

Jag ska kolla på OTH och förhoppningsvis somna!


091220

Hej bloggen!

Jag vaknade upp för en stund sedan och känner redan att jag lika bra kan gå och lägga mig igen. Det är så himla kallt och jag är trött, men endå har jag sovit ganska länge.. Idag har jag inga planer alls för dagen, så jag tror att det blir lugnt här hemma! Istället för och sova, så ska jag kolla på en rolig film. Talk latero.


Sov gott!

Min kväll har spenderats med tjejerna och det har varit jättetrevligt. Det lyckas alltid bli så konstigt/bra/roligt på en och samma gång! Det är verkligen greato.

Jag ska strax lägga mig och sova. Imorgon blir det nog en lång sovmorgon och sedan får vi se vad jag hittar på. Inget planerat, så det kan vara skönt och bara vara hemma eller göra något annat. Sov gott! ♥

En lista:

Nämn något som gjorde dig glad igår: Mitt lov började, blev nöjd med mina betyg och sedan att jag fick umgås med min älskling hela dagen!

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som aldrig förr skulle jag tro.


Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt och fixade med min laptop.

Det sista du sa högt: " Jag tycker du ska gå nu! " haha.


Det senaste någon sa till dig: Vi hörs senare.


Vad har du druckit idag: Vatten och mjölk.


Vad var det senaste du åt: Choklad.


Vad var det senaste du köpte: Massa goa saker och äta innan.


Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun


Vad är det för väder hos dig nu: Snö/kyla.


Godaste glassmaken: Vanilj/cola.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, ja och ja!


Sover du tungt: Jäkligt tungt..


Drömmer du mardrömmar: Aldrig..


Trivs du med ditt jobb: Jobbar tyvärr inte..


Favoritklädsel: Converse med något snyggt upptill.


Favoritlåt just nu: Hurtful med Erik Hassle.


Vad ser du om du tittar till höger: Min kudde.


Vad gör dig glad just nu: En hel del.. Nästan allting måste jag säga.. Speciellt att jag har lov just nu och det ska utnyttjas till hundra, har en underbar familj, pojkvän & de få vännerna som jag litar på.

Vad ska du göra härnäst: Träffa tjejerna en stund kanske.


Höger eller vänsterhänt: Höger


Humör just nu: Inget humör alls. Ganska uttråkad.


Favoritgodis: Choklad eller surt godis!


Kläder just nu: Mjukisbyxor och svart/vit slapp tröja över.


Sommarplaner: Inte planerat något..Kanske festival/resa?


Hur många kuddar sover du med: En oftast.


Spelar du något instrument: Nix!


Morgon eller nattmänniska: Nattuggla här.

Vad är viktigast för dig: Familj, vänner och pojken.


Är du kittlig: Om jag är!


Snarkar du: Enligt mig? Nja, kan kanske hända..


Stjärntecken: Oxe.


Äckligaste insekten: Spindlar och ormar.. Fy!!


Längtar du mest efter just nu: .....


22.23

Hur mycket jag än vill göra något, för jag är så sugen på att göra något, så finns det inget och göra. Det är jäkla trist, men så kan det vara ibland. Så jag sitter istället här med mina nya högtalare, som är så otroligt bra och laddar upp för en myskväll med massa gott och äta och filmer som går på tv!! =) Jag tror att jag ska möta upp tjejerna sedan en stund också.

Annars så har jag inte gjort någonting vettigt idag. Det känns dock lite jobbigt och sitta hemma på en lördagskväll helt ensam, det har jag nog inte gjort en enda gång de senaste fyra månaderna.. Men kanske dags och börja vänja sig lite?

Jag har även skaffat en mus till min bärbara dator nu och anledningen till att jag gjort det är för att det är mycket enklare och spela spel då. Ja, jag är lite av en spelnörd ibland och speciellt vid sådana här tråkiga tillfällen som att sitta hemma en lördagskväll. Haha!

091219

Hej bloggen!

Jag har blivit dålig på att blogga, men tyvärr så har jag inte så mycket tid till det heller längre, men jag försöker så gott jag kan de dagar då jag har tid för och blogga!

Igår kväll var jag & min älskling iväg och kollade på filmen Avatar. Den var så fruktansvärt bra, den är verkligen värd och se! =) Sedan var vi hemma vid ungefär elva på kvällen och gick förbi och hälsade på S & K, sedan gick vi hem och åt mat, myste och sådant. En lyckad kväll och morgon blev det ifall! =)

Jag kom hem för en stund sedan, har varit iväg och träffat Steph också. Jag ska äta något och sedan hoppa in i duschen hade jag tänkt, så får vi se vad som händer ikväll. Det lutar mest åt en hemmakväll, för jag börjar bli sjuk och ska nog lugna ner mig nu innan julafton.. Men vill göra något endå, hehe. Talk to you latero!

091218

Idag är det fredag, även en dag då min bästy Cely fyller år! Grattis på födelsedagen!

Jag är trött efter att ha lagt mig rätt så sent igår, men jag steg upp i morse och var glad endå. Jullovet har börjat och jag kan inte riktigt fatta det än. Denna terminen har gått så otroligt fort i skolan, det är helt sjukt. Det var ifall en mysig avslutning med konsert, fika med klassen och så fick vi våra betyg/gymnasieval lösenord & rapport ifrån min praktik jag gjorde på Solgården, jag fick väldigt positiv respons och jag är verkligen super nöjd, både med responsen och mina betyg. Jag kan avsluta denna terminen i skolan med ett väldigt gott samvete känner jag och jag förtjänar ett så bra lov som möjligt och få ladda upp för en ny termin, som kommer att vara mycket jobbigare än vad denna har varit. Men bara och hålla ut! =)

Jag ska hoppa in i duschen nu och sedan åker jag iväg till min älskling. Ikväll ska vi gå på bio, Avatar!! =) Vi hörs imorgon!

23.24

Jag åkte iväg till min älskling innan och umgicks med honom. Det var jättetrevligt! =)
Sedan åkte jag hem för att byta om till varmare kläder och mötte upp S & E för att umgås lite. Vi skulle först möta upp en person för att hämta en sak och sedan gick vi runt bara ute medans det snöade. Gick sedan hem till E för att prata och dricka te. Det var mysigt och varmt! Det är verkligen ett perfekt avslut på kvällen, för min del ifall.

Dessa två dagar har varit de bästa på ett bra tag, vad underbart det känns.
Imorgon är det fredag, vilket innebär julavslutning och få mina julbetyg. Jag längtar, men är endå ganska nervös. Men jag tror/vet att betygen kommer vara greato för den delen. Sedan på kvällen åker jag iväg till Göteborg med min älskling för och kolla på premiären av filmen Avatar.

Hoppas ni haft en bra dag/kväll!


091217

Jag vaknade upp för en stund sedan. Det var så jäkla härligt och få sova ut för en gångskull och inte behöva bli väckt av en väckarklocka. Det är fint väder ute med massa snö, men jag kan ju tänka mej hur kallt det är. Nästan så att man knappt vill gå ut.. Jag som fortfarande går runt i min skinjacka. Haha!
 
Jag sitter ifall i min säng och gör inte alls mycket, sitter och pratar med Samah som sitter bredvid mig. Idag har jag nog inga planer alls, så vi får se vad som händer. Talk to you latero.


PS:

Jag har gjort om lite i bloggen, inget speciellt, men det ser ifall lite annorlunda ut. Eftersom jag inte tycker om att ha överdrivet mycket på bloggen, så får det helt enkelt bli en enkel design. Nöjd är jag ifall! =)


091216

Jag skrev ett långt inlägg om min dag, men sedan så råkade jag trycka på något så det försvann och sparades inte, det är så typiskt.

Idag har jag ifall spenderat min dag med min älskling. Efter att jag varit med honom så mötte jag upp Steph för att gå till affären och handla gott och sedan gick vi hem till mig. Vi skulle egentligen ha kollat på film, men eftersom att två andra vänner var här också, så blev det inte så mycket tittande. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan gick vi ut en stund och mötte upp E. Vi stod ute en lång stund innan det blev så jäkla kallt så att vi skiljdes åt. Jag hade en perfekt avslutning på kvällen och hela denna dagen har varit jättebra faktist.

Jag sitter just nu i min säng och ska strax lägga mig. Jag fryser fortfarande och är förkyld, tror dock jag börjar att bli sjuk.. Lite keligt är det, men jag är glad endå för jag och Cleez har varit tillsammans i 4månader idag. 

Sov gott, så hörs vi imorgon! ♥

Min tisdag!

Jag kom hem för en liten stund sedan. Jag har varit ute med två vänner och det var jättetrevligt faktist. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, gick en promenad och sedan satte vi oss på ett ställe och det började att snöa, men det hindrade oss inte från att vara ute. Jag har med andra ord haft en bra tisdag! =) Sådana dagar/kvällar borde man ha mer av.

Jag missade halva Bridget Jones dagbok, men jag sitter just nu och kollar på slutet av filmen. Måste hyra den så att jag kan se den riktigt, den är ju faktist jättebra!

Hoppas ni haft en bra dag ni också! Hörs imorgon. Sov gott!

091215

Hej bloggen!

Det är tisdag idag och Bridgets Jones visas på Tv ikväll och jag längtar! Hehe. Skoldagen har varit lite seg, men annars så har det varit helt okej. Jag sitter i min säng och kolla på Tv. Jag är verkligen jättetrött trots att jag la mig ganska tidigt igår.

Det är massa snö ute just nu, har snöat rätt mycket idag. Det är mysigt med snö, men verkligen jobbigt när det blir slask.. Jag hatar det, men bara att stå ut!

Jag ska inte alls göra någonting idag, som vanligt.. Haha! Jag ska nog ta en promenad sedan med Steph, men nu blir det middag och kanske sova lite.. Talk to you latero.

2924894.

Jag har inte gjort ett dugg av vad jag egentligen ska göra. Okej, jag hade inget och göra förutom att färga mitt hår, vilket jag inte heller har gjort men ska göra det lite senare.
Sitter just nu och kollar på How I met your mother.

Pappa kom som sagt hem innan och det var trevligt och träffa honom! Jag fick presenter som hårprodukter, parfymer, kläder och en jäkla grym högtalare som man kan koppla in både USB, mobilen och ipoden i. Riktigt bra och jag är väldigt nöjd! =)

Snart är denna dagen också över och det är tisdag imorgon! Snart har vi jullov och det känns verkligen greato.


091214

Måndag idag, även en dag då min storebror fyller 20 år och pappa kommer hem efter att ha varit utomlands i en månad. Tiden går så läskigt fort tycker jag, helt sjukt!! =)

Jag har haft två lektioner på förmiddagen och då hade jag svenska & syslöjd. Jag fick veta mina betyg i de båda ämnena och kan rent ut säga att jag är rätt nöjd! Speciellt med slöjden, jag hade ett mål och få det betyget jag ville ha och det fick jag också! Annars så sitter jag hemma just nu och börjar inte förrens vid två tiden igen och då har jag matte innan jag slutar vid halv tre. Vilken go dag!

Idag blir det ifall middag med familjen, min farbror kommer även hit idag! Jag ska även färga mitt hår och sedan ska jag nog bara vara hemma om jag inte sticker iväg till min älskling en stund. Talk to you latero. ♥

Melissa H.

Denna veckan är den sista veckan för detta året i skolan och sedan har vi jullov. Det uppskattas väldigt mycket just nu! Jag behöver ha frihet och inte tänka på någonting alls och bara få leva för ett litet tag. Det ska bli så himla skönt!! =) Jag har inte planerat något speciellt men att umgås med min familj, mina vänner och min älskling kommer nog jag att göra mycket.

Lyssnar på Melissa H och känner att jag bör lägga mig och vila lite, men bestämmer mig nog för att ta ett varmt bad istället.. Jag är helt slut och har knappt ork till att blogga egentligen, men jag gör det så gott jag kan endå!

Ikväll ska jag kolla på The Holiday, en väldigt greato film! Vi hörs imorgon! Pussar! ♥

091213

Hej bloggen!

Denna helgen har varit jättebra faktist. Jag har fått sova och spendera både fredag, lördag och söndag med min älskling... Jag kom visst på att jag alltid får göra det nästan endå. Hehe! Igår kväll satt vi hos Zarah. Vi åt, myste och kollade på filmer. Det var mysigt!
Jag kom hem för en stund sedan bara, jag & Cleez har varit iväg och passat hans systers döttrar. Det gick bra och dom är så himla söta!! =)

Jag är så jäkla trött, men tänker inte lägga mig förrens lite senare annars lär jag aldrig somna ikväll. Ska få i mig lite mat nu hade jag tänkt så vi hörs nog latero. Hoppas ni haft en bra helg!

Jag dör snart..

Jag är trött och det känns som att hela huvudet ska explodera. Jag har ifall packat ner alla grejer nu, inklusive min dator och DVD.. Hehe! =) Det känns som en väldigt go och bra dag faktist. Ska även bli så skönt och bara ta det lugnt, det känns som att det behövs efter gårdagen.

Talk to you latero


091212

Hej bloggen!

Blev en rolig kväll igår, men gick hem ganska tidigt med Cleez. Vi gjorde inte så mycket, myste bara och sedan gick vi och la oss. Jag vaknade upp rätt tidigt idag och är jättetrött just nu. Har precis fått i mig lite mat, känns gött.

Jag har hunnit att duscha och kletat på mascara på ögonfransarna. Jag sitter och lyssnar på Melissa Horn nu och ska strax börja packa ihop lite grejer som jag skall ha med mig idag. Jag & min älskling ska ha myskväll hos Zarah ikväll! Har ju hennes lägenhet nu när hon är borta i en månad, snyft (!!) En hel jäkla månad, jag kan inte fatta det, eller jag har nog inte fattat det riktigt än.

Ni får ha en bra lördag! ♥

The night!

Nu har jag fixat klart mig och bytt om! Ikväll ska vi bowla och dricka! Ska bli roligt, var ju så roligt förra helgen, hehe. Sedan får vi se vad vi gör.. Vi hörs inte förrens imorgon! xx.

Hemma för stunden!

Jag har varit iväg och träffa E nu, känns genast jättebra. Jag sitter hemma just nu och äter en macka, är hungrig men orkade inte laga mat så det fick bli något litet istället. Jag ska om en stund börja gå tillbaka till skolan och då har jag muntligt test i engelska. Ska bli så gött och ha det gjort, för sedan har jag inga prov alls kvar. Betygen sätts på söndagkväll och det går inte och ändra något efter det.
Jag pratar väldigt mycket om skolan i bloggen har jag märkt och speciellt på sistonde. Måste sluta prata om det så mycket, för det är ju egentligen inte alls intressant. Haha!

Vi hörs när jag är hemma igen!

091211

Hej allihopa!

Jag sitter i skolan just nu och gör ingen nytta alls. Har inget vettigt och göra för den delen heller. Vi ska snart kolla på Lucia och sedan skall jag träffa E. Ska bli jätteskönt! Ska försöka hinna hem snabbt efter det och sedan har jag tre lektioner kvar när jag börjar vid ett sedan.

Det är fredag idag, känns faktist inte som det. Men ska bli så härligt med helg!! =) Har dock inga planer på vad jag ska göra, men jag är öppen för förslag.. Jag vill dricka, men samtidigt sitta hemma och ta det hur lugnt som helst, är verkligen jättetrött. Känns som att jag är det HELA tiden. Vi får se vad det blir för planer inför ikväll, talk to you latero.


Sov gott!

Jag har spenderat kvällen med min storebror. Vi har åkt runt lite överallt och sedan åkte vi förbi Zarahs lägenhet för och hämta hennes DVD pga att man inte kan kolla på brända skivor på min. Så har jag även hämtat kläder och skor som skall skickas med till Tunisien. Hon behövde nya nu när hon skall stanna i en månad.

Jag mötte sedan upp Steph. Har inte träffats på ett bra tag nu. Men vi pratade ifall ett tag innan vi skiljdes åt och jag gick hem. Jag ska lägga mig nu hade jag tänkt med en spelningslista på Spotify där låtar av Melissa Horn, Chris Brown och Darin spelas.

Jag är ovanlig taggad för skolan imorgon. Hoppas på en väldigt bra dag! ♥


Younger now then we wore before.

Jag gick och la mig en stund innan och somnade rätt så fort. Jag vaknade upp av att min mobil ringde och det var något nummer jag aldrig hade sett förut, men jag svarade endå. Det var Zarah som ringde!! =) Jag har inte hört hennes röst en enda gång sedan hon åkte. Hon ska vara utomlands i en månad till (!!) Det är helt sjukt, men jag är glad för hennes skull om det är vad hon vill göra! Vi pratade ifall en liten stund och skall höras imorgon.

Jag har insett att det är skönt och vara ensam hemma för ett tag, men sedan blir det bara ensamt och jobbigt. Jag behöver folk runt omkring mig rätt ofta nu för tiden känns det som, har blivit en sådan vana.
Jag skall försöka och överleva denna kvällen bara! ♥

16.29

Jag har lagat mat och har precis ätit. Det var gött och nu är magen nöjd! Jag sitter här och gör inget speciellt, lyssnar på Melissa Horns fina texter och njuter av tystnaden. Denna dagen skall gå åt att ta det lugnt efter en seg och dryg dag i skolan. Lite saker ska bli gjorda också. Hörs ikväll! =)

Peace & Love 2010.

Samah messade mig innan och bad mej ringa henne. Hon kom med väldigt bra nyheter. Som jag alltid önskat, så kommer både Kent och Melissa Horn till Peace and Love i sommar. Jag blev överlycklig!! =) Det är faktist värt och åka dit i sommar.. Nu gäller det bara och få med sig dom andra. Önska mig lycka till!


091210

God morgon!

Det är torsdag idag och denna veckan har gått jättefort tycker jag! Det känns skönt! Imorgon är det exakt en vecka kvar till vi har julavslutning och jag är jätteglad över det. Ska bli skönt med lite lov faktist, speciellt efter allt plugg man har haft det senaste nu innan betygen sätts.

Jag har haft sovmorgon, men trots det så vaknade jag upp och var trött, men nu har jag piggnat till lite. Har kletat på mascara på ögonfransarna och tagit på mej. Jag ska strax bege mej till skolan med musik i öronen.

Jag är ensam hemma idag, så jag skall testa mig på ett nytt försök och sjunga min låt till min melodi. Jag tycker det är enklare och göra det när ingen annan hör på, hehe. Talk to you latero.


091209

Idag är det onsdag och denna dagen har varit jättebra. Har varit otroligt trött, men har haft det så roligt i skolan idag! Jag älskar såna här dagar! Efter skolan åkte jag iväg till min älskling för och umgås med honom. Det var jättetrevligt.

Jag sitter ifall hemma just nu. Jag & Samah sitter med varsin laptop och torskar på internet. Imorgon åker mamma och lillebror bort och kommer hemmer hem någongång under helgen. Ännu en helg då vi är ensamma hemma. Men denna helgen skall spenderas med min älskling då vi har lite planer.

Hoppas ni haft en bra dag. Pussar!

Sov gott!

Jag ligger i min säng just nu och lyssnar på Melissa H. medans jag kikar på Vänner på tv ännu en gång idag. Jag vill ligga i min älsklings famn just nu och kolla på film. Det hade varit jättemysigt, men tyvärr så får jag ligga i min egna säng i natt.. Hehe! Jag skall inte lägga mig än, är inte alls trött men jag säger god natt härifrån! ♥

I'm done.

Jag är klar med mitt arbete i engelska och jag skall säga er att jag känner mig faktist väldigt duktig just nu. Det lönar sig verkligen att plugga ibland. Jag blev nöjd med det också, men i stort sätt spelar det ingen roll vad jag tycker, är ju inte jag som skall sätta ett betyg på det MEN jag känner att jag gjort ett bra arbete ifall!
Jag belönade mig själv med saft och bullar... Haha!

Jag skall fortsätta att kolla på de bästa hemmafruarna nu och sedan känner jag att jag nog skall äta någonting.. Talk to you latero.. Ha en fin kväll annars!

Min tisdag.

Jag älskar Melissa Horns musik. Hon är så fantastiskt bra och jag kan verkligen inte sluta lyssna. Går till och med runt och sjunger på hennes låtar. Hennes texter är helt underbara!

Jag har precis kommit hem. Åkte en sväng till Koffe och Samah innan. Var trevligt! Skulle ju egentligen ha varit med Cleez, men blev inte så, blev bara att jag träffade honom lite snabbt. Jag är ifall hemma nu och jag skall strax söka upp några ord på internet som jag absolut inte förstår och sedan fortsätta med mitt arbete.

Idag är det tisdag och det innebär även massa bra program på Tv. Kvällen är räddad. Latero!

091208

Denna tisdagen har nog varit den segaste dagen någonsin och halva dagen har knappt gått än. Jag vet inte rikigt om jag är glad, ledsen, arg eller besviken. Tråkig dag har det ifall varit.

Jag sitter hemma just nu och ska strax plugga engelska lite, har en inlämningsuppgift tills på fredag. Har börjat på den lite, men tyvärr inte tillräckligt. Har även en inlämingsuppgift i SO, men den är jag redan klar med! Känns förbannat skönt. Pratade även med min engelska lärare innan och jag är nöjd med mitt resultat jag fick på provet!
Nu skall inlämningen bli lika bra också, förhoppningsvis! hehe


Vi hörs inte förrens ikväll! ♥

Läggdags!


Jag lyssnar på musik och Melissa Horn spelas för det mesta. Hon är så fantastiskt bra! Hon är i Göteborg och uppträder just nu och jag skulle mer än gärna vilja se/höra henne live. Jag kan knappt tänka mej hur bra hon är live.

Har även precis pratat med älsklingen. Kändes så otroligt skönt, har knappt pratat med honom idag pga att hans mobil är borta. Det ska bli så skönt och få träffa honom imorgon, för jag saknar honom så himla mycket just nu!! =)

För att muntra upp mig lite så här dags så skall jag kolla på Scrubs innan det är läggdags! Sov gott! ♥


Daft Punk & Tunisien 08.....

..... Jag riktigt känner hur mycket jag saknar det. Vilka goa minnen det var.

Jag har inte gjort så mycket alls sedan jag skrev här sist. Har ätit middag och så har jag kollat på lite på Tv och fastnat vid datorn. Jag är inte alls trött längre, trodde jag skulle somna innan, men gött att jag inte gjort det för då lär jag somna i hyffsat bra tid ikväll.

Jag skall strax hoppa in i duschen och sedan börjar Vänner, vad jag längtat till det!! =) Idag är det komedi-måndag som jag kallar det. Latero!

091207

Hej bloggen!

Det var kämpigt att stiga upp i morse men jag klarade det tillslut. Hade ännu ett oförberett svenska prov idag, men det gick bra ifall. Dagen har varit helt okej annars. Idag hade vi pardans på idrotten och det var väldigt roligt måste jag säga!! =)
Jag gjorde mitt engelska prov efter att jag slutat skolan för dagen, så nu är det gjort och det är så himla skönt! Då slipper jag tänka på det, har tagit alldeles för mycket energi åt att tänka på det.

Nu skall jag tillbringa min dag i sängen och kolla på tv. Det skall bli skönt! Talk to you latero.


NightyNighty!

Nu har jag ägnat dagen åt att plugga, färga håret på min moster och så har jag pratat med Cleez. Dagen har gått väldigt snabbt och snart är det en ny skolvecka som gäller.

Jag kollar på 2 1/2 män just nu. Jag har velat kolla på något roligt hela dagen som får mig att skratta en del. Annars så skall jag fortsätta plugga lite senare innan det är läggdags också.

Denna helgen har varit jättebra måste jag säga. Kanon roligt har jag haft. Och jag fick ett sms av S innan att jag inte skulle planera nästa fredag, för hon hade tydligen redan planerat den åt mig. Ska bli roligt och få höra vad det är vi skall göra också!! =)

Vi hörs imorgon. Pussar!

Helgen i sammanfattning.

Nu har jag inte bloggat på hela helgen. Men jag har inte haft någon tid alls. I fredags efter att jag pluggat, åkte jag iväg till Kinna och var med Cleez och några andra. Sedan spenderade jag natten hos honom.
På lördag så bowlade vi och drack. Sedan spenderade vi kvällen/natten hos Koffe. Det har varit en mycket bra helg måste jag säga.

Jag sitter hemma just nu och det är söndag idag. Jag saknar konstigt nog skolan. Imorgon hoppas jag på att få göra mitt prov ifall, dock har jag inte fått plugga något förutom i fredags. Men jag skall sätta mig ner nu hade jag tänkt och plugga massa.

Ni får ha en bra dag, så hörs vi kanske latero.

Ingen rubrik

Jag sitter ensam i lägenheten, det är tyst och lugnt. Jag sitter och lyssnar på The Script och tänker tillbaka på de roliga och underbara gamla tiderna. Då kunde man ha en fredag och göra vad man ville, man tänkte inte på något annat än det roliga. Det var då man levde. Nu har tyvärr saker och ting förändrats och inget är sig likt. Det är synd, men sant. Men det är bara att ta det! Onödigt och tänka tillbaka egentligen, men det är alltid härligt för stunden.

Jag tänkte göra något vettigt av denna fredagen eftersom att jag inte har något att göra endå. Jag skall sätta igång och plugga lite hade jag tänkt. Ha en fin kväll! Pussar!

091204

Hej bloggen!

Jag vaknade upp med bästa Cleez i morse och det var härligt. Efter en stund så gick jag iväg till Zarahs lägenhet för att kolla hur det såg ut där. Jättefint är det nu efter att hon möblerat om och köpt in nya grejer! Jag älskar extra nycklar, haha.
Jag mötte sedan upp Samah så åkte vi till Fyndlagret och kollade runt. Blev köpt lite grejer och sedan träffade jag på min mamma och moster som var där. Vilket sammanträffande det var. Köpte även en present till Cleez. Höhö, jag tycker den är grym! Men ni får inte veta vad det är än..

Jag sitter just nu här och skall strax lägga upp lite grejer som jag köpte i rummet. Sedan har jag ingen aning om vad jag skall göra. Vet inte om jag skall vara hemma eller inte, vi får se senare vad som händer.
Zarah är ifall här och håller på, hon blir snart hämtad och blir körd till Landvetter. Hon skall åka utomlands helt ensam! Jag hade nog aldrig vågat det, är en riktigt fegis när det gäller sådant.. hehe! Talk to you latero.

Update

Blir ingen tjejkväll idag med tanke på att Zarah var på Ikea igår stor handlade nya grejer till sin lägenhet. Kan ni tänka er Zarah på Ikea? Det måste vara hemskt, hon kan ju inte sluta handla grejer.. Hon är besatt med andra ord. höhö. Så hon skall ifall möblera om och julpynta hos sig idag. Skall bli roligt och få se resultatet!! =)

Jag fick kicken av att börja julpynta i mitt rum innan och resultatet blev jättebra och mysigt!! =) Mycket roligare och vara i rummet nu. Jag satte även upp två nya tavlor, vilket är helt nytt för mig. Doftljus fick det även bli.. Det luktar så himla gott.

Sitter med färg i håret nu, det fick bli slingor för hela slanten. Ska bli roligt och få se hur det blir efter att jag tvättat ur det.. Latero!

Update : Plugg nu!! :)

091203

Hej bloggen!

Det är torsdag idag och det är skönt. Imorgon är det fredag och jag hade tänkt och ta det lugnt hela helgen faktist. Kan bli skönt tror jag! Får ladda upp med massa bra filmer. Min moster är ju här över helgen också, så det kan bli greato.

Jag sitter just nu hos Cleez, skall åka hem om en stund. Jag skall möta upp Zarah då, känner att det är dags att göra en liten förändring i mitt hår. Har tröttnat på att bara ha svart.. Så vi får se vad det blir!! =) Kan knappt bestämma mig själv vad jag skall göra med det.. Hehe!

Blir ifall tjejkväll med tjejerna ikväll ser det ut som. Kan bli nice!! =) Zarah åker ju utomlands imorgon, så kan vara gött och ha alla samlade för en gångskull. Talk to you latero.

23.10

Jag och Cleez var iväg innan och stannade hos Tobbe ett tag. Fick även tag i en bra och rolig film som heter Porkys. Den är så sjukt rolig och vi har precis kollat klart på den.
Jag har haft en mycket bra dag och det känns verkligen greato!! =)

Imorgon är det torsdag redan, veckan har gått så sjukt fort. Min moster kommer på besök och det skall bli jätteroligt. Har inte träffat henne sedan i somras skulle jag kunna tro!

Nu skall jag fortsätta umgås med Clisan! Hörs imorgon!

091202

Hej bloggen!

Skoldagen har varit bra, dagen gick rätt fort. Slutade vid ungefär elva och sedan åkte jag in till Kinna. Jag sitter just nu hos Cleez. Han är iväg och gör någonting, så jag väntar på honom här. Ingen aning om vad vi skall göra, tror det blir att kolla på film eller något sådant! =)

Annars så har det varit så fruktansvärt kallt ute idag, speciellt på morgonen. Men solen lyser så otroligt.. Önskar det kunde vara varmt istället för kallt. Slår vad om att det finns massa andra som håller med mig just nu. Hehe!

Ha en bra dag!


Ugly Betty & DH.

Jag har sovit jättemycket, vilket jag absolut inte skulle göra! Men jag var så otroligt trött.. Lite plugg har jag ifall fått gjort. Men jag låter det vara, känns inte som att jag bör plugga mer, inte min dag för det alls.

Jag sitter och kollar på Ugly Betty just nu och längtar tills DH börjar!! =)

Pluggdags!

Jag mår rätt hyffsat bra idag och det känns otroligt bra. Jag måste tacka E också, hon är guldvärd!! =)

Jag är otroligt trött dock och känns som att jag vill krypa ner i sängen och lägga mig. Men jag måste faktist sätta igång och åtminstonde plugga i någon timma för att jag sedan inte skall ha ångest.. Och göra bra ifrån mig på provet imorgon!

Det är tisdag idag och ikväll blir det bra program på Tvn, om jag lyckas hålla uppe ögonen tills dess.


091201

Det är första December idag! Det är helt sjukt. 14 dagar kvar tills pappa kommer hem och snart är det även lov!! =)

Denna dagen har varit rätt så bra. Morgonen började med ett läsförståelse prov i svenska, jag hade inte en aning om att det var idag. Men det gick bra och skönt och ha det klart. Sedan var det dags för Teknik läxförhör/prov, där jag svarade så gott och väl på alla frågor jag kunde!
Och igår hade jag ett terminsprov i matte, så nu är det tre prov avklarade för veckan! Känns jättebra faktist!! =)

Jag sitter just nu hemma pga att jag har en lång rast. Har pratat med mamma lite och lyssnar på musik just nu. Det är härligt väder ute, men det är kallt fast samtidigt så uppfriskande!
Jag har min sista lektion då jag har HK, ingen aning om vad vi skall göra. Känns som att vi bara kommer att prata eller baka, vilket som så blir det ifall bra.

När jag kommer hem måste jag sätta igång och plugga. Jag har mitt fjärde prov för veckan och det är ett engelska prov som nu avgör mitt julbetyg.. Nästa vecka sätts ju betygen!! Nervöst! Talk to you latero.

RSS 2.0