Vilken skön söndag!

Nu är jag hemma igen. Vilket varmt och fint väder det har varit ute, riktigt skönt. Jag åkte ifall till Zarah innan, och då fick vi vänta på Samah som även var på väg dit. Så vi gick sedan till affären och handlade mat och så. När vi var tillbaka hos Zarah, så ringde jag mamma och då kunde hon inte komma över till Zarah. Haha, vi ba jaha typ? Så mamma tyckte att vi skulle åka hem till henne istället. Så vi tog med presenterna vi hade köpt till henne och sket i middagen. Men hon blev jätteglad för presenterna också. Så satt vi hemma och pratade om lite grejer och sedan gick jag, Samah & Zarah ut och satte oss i det fina vädret. Alexandra kom även över en stund. Efter en stund, så gick vi bort till affären igen och köpte glass och redbull och efter det så mötte vi Steph och det blev ett jävla låångt tjejsnack! höhö. Trevligt var det ifall och det har varit en skön söndag.

Första juni imorgon och det är en vecka och en halv kvar i skolan. Jag är såå lycklig!

Pussar!

Uttråkad...

Jag är så uttråkad, vet inte vad jag skall ta mig till och när man är uttråkad som jag är, så kommer dessa alla tankar och känslor fram. Jag hatar det.. Jag sitter i min & Samahs lägenhet med laptopen och lyssnar på musik. Har försökt och fundera ut vart min kamera ligger, men den är helt borta. Den lyckas alltid komma bort och jag som nästan aldrig använder den heller, typiskt! Får ta och leta efter den lite mer tror jag.

Annars är det inte så mycket jag har och berätta direkt. Längtar bara otroligt mycket tills sommarlovet just nu, kan inte tiden gå lite fortare? Och snart åker Zarah&Steph till Tunisien. Jisses, vad skoj! Jag fattade inte vad jag tänkte på när jag sa att jag inte ville åka med, jag ångrar det så otroligt mycket. Men jag åker ju ifall till Peace and Love. Då kommer jag ifall på andra tankar och de kommer hem tre dagar efter att jag varit i Peace and Love. Känns bra, man får la tänka positivt i detta läget.

Pussar!

Ingen rubrik.

Nu har jag duschat och lagt kräm på huden. Jag hann inte med min buss till Kinna, så jag får ta den som går vid tjugo över fyra. Så jag har några timmar på mej och vet inte vad jag skall göra riktigt. Skall nog ta och sminka mig och välja ut kläder, sedan får vi se vad som händer. Hmm! Jag undrar om man faktist kan bada ute nu när det endå är rätt så varmt väder ute? Eller vattnet kanske inte alls är lika varmt?

Måste förövrigt säga grattis till min mamma Nadja. Du är verkligen en av de underbaraste & bästa mamman som finns. Jag älskar dej så otroligt mycket, finns inga ord.



Jag saknar denna söta ungen A!
Älskade kusin


090531

Hej allihopa! Kan ni fatta att det är första juni imorgon? För det kan inte jag!

Nu är jag pigg och glad, vaknade av ett samtal ifrån min syster. Det är ju morsdag idag! Så vi har bestämt oss för att laga middag till mamma och så. Mysigt! Men nu skall jag hoppa i duschen snabbt och sedan åka iväg till Kinna. Det är jättefint väder ute idag och det ser varmt ut också. Lovely!

Pussar!

Vilken trevlig dag!

Hej på er!

Nu är jag hemma. Skönt! Känns som att man aldrig är hemma längre på helgerna, vilket är sant också. hehe! John, Tobbe, Coffe, Samah & Alexandra kom över till Zarah eftersom att de alla skulle ut på Hotellet senare. Var jättetrevligt faktist, hehe. Blev att jag & Steph stannade kvar en lång stund och sedan åkte vi hem. Jag sitter här och skall strax tvätta bort sminket och ta ut mina linser. Sedan blir det mys framför TVn, då en skräckfilm börjar som jag tycker verkar jättebra. Och jag som egentligen hatar att kolla på skräckfilmer ensam. Well, vi får se om jag överlever eller inte. Imorgon är det söndag, det känns så sjukt underbart endå. Sedan har jag en vecka och en halv kvar i skolan. Dock blir jag borta två dagar ifrån skolan, pga studenter. Åh, jag längtar! 

Vi hörs imorgon, pussar!

Jisses!

Jag var inne på hotmail och läste mina mejl, så skulle jag ta bort några mejl, så råkade jag samtidigt att ta bort min Peace and Love biljett. Omg, jag e så dum!! Fuck också. Nu hoppas jag bara att jag får en ny, annars tar jag nog livet av mig.. Nej, inte så illa riktigt. höhö, men jag blir så jäävla förbannad annars. Nu väntar jag på att Steph skall hämta mig, blir en lugn kväll hemma. Pusshej!

Hemma från Göteborg.

Nu är jag hemma från Göteborg. Har varit trevlig, men fan vad det har varit varmt! Jisses! Men jag har blivit brun i ansiktet, höhö. Jag är ifall i Kinna just nu hos Zarah. Vi vet inte vad vi skall göra ikväll, men de andra kanske skall ut på klubb. Det suger fett mycket att inte vara så gammal som de är. Jaja, nu skall vi ut och röka på balkongen. Pusshej!

090530

God morgon! Uppe rätt tidigt idag, då jag skall slänga in en svart färg i håret. Jag blev varken nöjd med det blonda eller det röda. Fyfan, vad mitt hår har fått stå ut med i två dagar. Jag tycker så synd om det! Men man måste ju som sagt göra vissa förändringar ibland. Men jag tror att jag stannar vid och ha svart ett BRA tag framöver!
Ifall, sedan blir det Göteborg lite senare på dagen och förhoppningsvis fest ikväll. Hade ju inte suttit fel! Pusshej

Fredagkväll

Och jag är helt slut. Steph skjutsade hem mej med moppen, det är riktigt kul att åka med henne för att hon kör så snabbt. hehe! Ifall, äntligen hemma och det är så lugnt och skönt här. Skall strax hoppa i duschen och fräscha upp mej. Dvs, raka benen och ta ett långt bad! Sedan måste jag föna, platta håret och bestämma vad jag skall ha på mej imorgon när vi åker in till Göteborg. Hmm! Nej, nu skall jag duscha innan klockan blir alldeles för mycket!


Cely, jag har inte kunnat svara på sms ( om du nu har skickat ) eftersom att mitt batteri dog innan och jag har precis lagt den på laddning. Du måste berätta om du-vet-vad. PUSS!

I Kinna.

Hej igen. Sitter fortfarande kvar i Kinna med färg i håret. Kollar på tv och väntar på att Alexandra & Zarah skall komma hem. De är i affären just nu. Nu har mina föräldrar åkt, vad skönt. Men jag kommer nog att träffa dem imorgon, eftersom att vi syskon i familjen är bjudna på middag hos personerna de är hos. Nice! Ikväll vill jag klä upp mig och vara hur snygg som helst och dricka.. Åh, mums! Vi får väl se vad som händer, pusshej!

090529

Hej på er! Nu är jag uppe. Blev dock ingen skola idag, bad me! Men jag orkade helt enkelt inte och hade verkligen ingen lust alls. Ifall, jag har sovit hos Zarah ikväll. Nu kom precis Alexandra & Samah också. De skall strax till affären och köpa färg osv. Måste även färga mitt hår idag också, sista färgningen. Goet! Jag vet inte vad jag skall göra resten av dagen, men bara chilla hemma tror jag. Har ni sett vädret ute? Det är sjukt vad det är fint och varmt. Vi hörs senare, pusshej!

Jag sitter här och vill bara dö..

Mörkhyade killar är bara så äckligt snygga..


Gratulerar!

Jag har haft min blogg i åtta månader nu, tiden går verkligen så fort. Minns att jag började att blogga igen när Zarah flyttade till Stockholm. Jag saknar min gamla blogg, den hade jag i ungefär ett och ett halvt år. Vilka minnen jag har sedan jag bloggade då.

AliaaTarky.blogg.se , hette jag på min gamla blogg, in och kolla vettja! :)

Fuck you!

Gör inte såhär, om du inte menar det.. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!! Jag blir så jävla förbannad, vafan.. Jag hatar att få falska förhoppningar.. !!

hihi, Steph jag tror du förstår vem jag menar. =) Nu har jag fått skriva av mig min ilska o nu är jag glad igen.. Vips! Puss på er, eller ah vissa av er ifall.

Sex and the City-filmen!

Hello på er.. Jag skall strax sätta mig i soffan och kolla på Sex and the City filmen. Åh, den är bara så bra! Jag tänker inte avslöja vad jag har för färg i håret än, det får ni reda på imorgon! ;) Annars så hoppas jag på fint väder imorgon och sedan på lördag skall vi till Göteborg. Yay! Jag längtar.. :) God natt!


090528

Hej på er! Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men har helt enkelt inte haft någon tid. Får bli en snabb skrivning om dagen. Skoldagen var helt okej, orkar inte med skolan längre och på tisdag är betyget satta och sedan är det bara att koppla av! Orkar faktist inte mer, är så sjukt trött på skolan och vill knappt vara där nu framöver. Menmen, bara att stå ut som sagt. Håller just nu på att färga håret, har färgat det två gånger nu. Mjo, frågan är ju bara vilken färg det är? ;) höhö. Vi hörs nog inte mer för ikväll, pusshej!

Hmm

JAG ORKAAAAAAAAAAR INTE.

Jag förtjänar det.

Sitter just nu i min säng med Samah och vi kollar på skor och klänningar till avslutningen & studenten. Hittade ingen klänning som jag riktigt fastnade för, men hittade ett par snygga klackar på Nelly.com, så jag beställde hem dem! Det förtjänar jag! höhö. Nu skall jag kolla på lite serier innan jag går och lägger mig, pusshej!

My Sassy Girl

Nu har jag läst Marklbladet och skall sätta på en film nu som jag lånade för ett tag sedan och har inte lämnat tillbaka den än. Har inte sett den heller, så lär bli kul och se om den är bra eller inte. My Sassy Girl heter den ifall! :)

Ingen rubrik

Nu har jag fått sova i flera timmar, somnade framför datorn innan när jag låg och kollade film i sängen. Men det var så härligt och gissa vad? Jo, då får man samtal av kära Alexandra mitt i allt. Åh! haha. Men jag somnade om ganska fort endå. Nu gör jag inte så mycket, det är rätt så dött. Lyssnar ifall på musik och hade tänkt och läsa markbladet snart. Jag älskar Markblandet, tycker att det är så intressant att läsa det varje onsdag! höhö. Så skall jag dricka redbull!

Goooodbyeeeee !

Yay!

Jag har precis tryckt i mig lite naturgodis, fyfan vad det är gott! Och vet ni vad? Ikväll är det final i Champions League mellan Barcelona & Manchester United. Vi satt och diskutera den matchen på föreläsningen idag också. Undra vem som vinner. Lite taggad, men det återstår och se!

090527

Hej! Slutade vid tio över ett idag, så sjukt underbart. Idag hade vi ifall handikappsdagen. Det var inte så roligt, men när vi hade föreläsning så var det otroligt skoj. Gick inte och hålla sig för skratt. Och killen som föreläste var så otroligt bra och vi pratade om Kvinnomisshandel också. Jag kunde inte med och hålla käften och sa som jag tyckte. Han frågade frågor och ingen annan räckte upp handen, så jag gjorde det tillslut och tänka sig att smart som jag är så förklarade jag mig och sa vad jag tyckte. Och han höll med mig och sa att det var otroligt bra sagt och att det är sant! Blev lite glad, höhö. Det var dagens höjdpunkt att ha föreläsning, allt annat var tråkigt.

Annars gör jag inte så mycket, sitter bara här och torskar på datorn. Vet inte vad jag skall göra, funderar på att sova, men känns lite onödigt om jag skall iväg till Zarah senare. Vi får se! Jag har bara lite mascara på mig idag, vilket känns så underbart. Fan vad snygg man kan vara med lite smink och se naturlig ut! Hmm, bör nog testa det framöver.

Jaja, pusshej!

Tisdagkväll.

Sitter just nu och kollar på Ugly Betty. Skall strax trycka i mig korv med bröd. Mums! Idag blir det bara massa bra program och jag älskar det. Dagens höjdpunkt på tisdagar! Nej, nu har pausen tagit slut. Hörs imorgon, pusshej!

What can I do about it? Adiam Dymott !!

I don't care what people say.
Think of me,
and what you will.
I will be there for you.



Jag sitter här och lyssnar på Adiam Dymott & Sophia Somajo. Har gjort klart de saker jag behöver göra och nu har jag kvällen fri. Jag skall bara ta det lugnt, är så seg och trött. Men börjar sakta men säkert att piggna till, har bara druckit massa redbull idag och ätit frukost! Nej nu skall jag fixa lite med mitt hår, det ser så dött ut! Vad skall jag ta mig till med det? Jag vill färga mitt hår rött, men nej.. Och jag vill även färga det blont till P&L. Det var ju planerat att jag skulle färga det blont till sommaren, men jag vågar inte. Jag kommer att tappa mitt långa hår och behöva klippa det. Fan heller, mitt hår är mitt allt! Så jag får nästan nöja mej med att ha svart hår endå. Nej, nu skall jag gå! Pusshej och ikväll är det bra program på tv. *hihi*



Jag älskar denna bilden!



Oh my gosh..

Dessa Comhem killar som går runt och försöker sälja är ju bara såå snygga! Jisses, det var nyss en blond kille hos oss, jag trodde jag skulle falla. haha! Han var trevlig också.

Jag skall kolla lite på tv och sedan är det färgning och duschen som gäller. Hörs ikväll!

090526

Hej allihopa!

Skoldagen har varit jättebra. Skoldagen började med ett SO prov och det gick jättebra. Sedan fick jag även tilbaka mitt Så levde man förr arbete och läraren gick igenom det med mig. Jag är super nöjd! Allt har varit så positivt idag. Åh, en goer känsla. Sedan har dagen bara flytit på och jag slutade klockan två idag. Imorgon har vi inga lektioner, då vi har handikappsdagen. Jag längtar faktist lite, skall bli intressant. Jag skall ifall bara chilla resten av dagen och åker kanske iväg till Zarah senare. Vi får se, pusshej!


Hemma igen!

Tog en paus i pluggandet innan och gick ut lite med Samah & Alexandra. Det var skönt, blev lite basket. Hade med mej en lapp, så blev lite pluggande ute också. Åh, jag får så ont i huvudet av allt pluggandet, seriöst. Tar död på mig. Men skönt och bara få gjort provet imorgon, har bara ett prov kvar efter det. Jag skall sätta igång med pluggandet strax fram till klockan nio, då jag skall kolla på en film som går på Tv. Har velat se den ett bra tag nu. Annars har det varit en bra dag med jättefint väder, synd dock att man inte spenderat hela dagen ute. Typiskt att jag alltid har plugg när det är fint väder ute, men jag skall nog inte klaga. Jag längtar till sommaren nu, jag har tre grejer som jag ser fram emot just nu! =)

Mina föräldrar åker bort på torsdag eftermiddag och kommer hem på lördagkväll. Ensam hemma med Salem & Samah. Härligt är det, för Samah kommer knappt att vara hemma, så det blir skönt.

Vi hörs imorgon, pusshej!


090525

Hej på er! Jag sov i någon timma efter att jag hade kommit hem ifrån skolan och sedan har jag bara pluggat. Satt och pluggade till i mitt rum då Samah kommer springandes och säger att Jag, Alexandra & hon har fått jobb på Hultsfredfestivalen. Vi blev alla glada och började att hoppa runt! Detta är en jävla bra dag. Jag beställde även min Peace and Love biljett idag, så nu har jag den! Tänka sig att åka på två festivaler i sommar, hehe. Är så jävla glad nu och Hultsfredfestivalen är ungefär en vecka efter Peace and Love. Juni och Juli månad kommer bli helt fantastiska! Nu ska vi ut och hoppa av glädje. Pusshej!

Jag bjuder på favorit låten Hurtful med Erik Hassle.

Jag har fått tillbaka min mobil nu, den har varit på rymmen!


Söndagkväll!

Hej på er! Nu har jag precis varit ute en runda med Alexandra. Vi har varit och mött Samah som har gått hem ifrån Kinna. Vi pratade om lite allt möjligt, hehe. Och vet ni vad? Jag fick åka till Peace and Love!! Men både mina föräldrar och Samah&Alexandra sa att jag skulle tänka igenom det riktigt noga så att jag inte ångrar mej. Men jag är rätt så säker på att jag faktist vill åka med, skulle varit as nice och jag har alltid velat gå på någon festival. Jag har kollat artisterna som kommer och jag känner absolut inte till hälften av dem. Har inte ens hört talas om vissa. Men tex, Mandio Diao, Håkan Hellström, The Sounds, Erik Hassle och Lars Winnerbäck är ju ifall de jag har hört och tycker om. Måste nog sätta mej ner en dag när jag har tid och lyssna på de andra artisterna som kommer. Men jag blev så glad när jag hörde att Erik Hassle skulle dit, jag tycker om hans musik jättemycket och favorit låten med honom är ju Hurtful!



Nu skall jag chilla framför tvn och ta det lugnt! Puss och godnatt.


Aliaa har ångest..

Jag tycker så synd om dej, men vafan.. Det är inte lätt att försöka uppnå alla jävla krav som man har på sig själv och som alla andra har på en!!

It's so hard.

Jag tycker om honom, men jag kan inte göra honom så lycklig som jag vill att han skall vara.
Jag får inte chansen till det..

Ha HA HA!

Cely ramlade innan, oh my gosh.. Hon sitter och berättar om det på msn just nu och jag tror att jag dör här. Fyfan, skrattar så otroligt mycket.


I'm back!

Det var en trevlig middag, med snack om precis allting. Skönt och kunna ha en sådan relation till sina föräldrar tycker jag, då man nästan kan prata om allting med dom. Men endå är det alltid mammor som brukar förstå en mer än pappor, men min pappa börjar att komma igång nu och förstår mig nu ännu mer. Jag älskar mina föräldrar, de är helt fantastiska!

Jag pratade med dem om Peace and Love och de skulle tänka på saken. Men det lät väldigt positivt, så det är bara att hoppas. Förstår inte vad det är som hindrar dem egentligen, men tanken av att jag faktist bara är 15 år och skall på festival, får dem nog att tveka lite! Men jag hoppas ifall, men skulle inte bli besviken ifall dem inte skulle vilja att jag åkte. Men då skall jag ha en bra förklaring av dem och då hoppas jag att jag förstår varför dem inte vill att jag skall åka.

Nu skall jag plugga lite mer innan vi går ut! Puss på er.

Söndag!

Nu har jag precis varit och mött Zarah. Mamma och pappa bjöd hem henne på middag. Så det blir en familjemiddag idag kan man väl säga, förutom att det bara blir jag, Zarah, mamma & pappa. De andra är lite överallt, en av dem spelar fotbollsmatch, en är hos sin pojkvän och den andra är ute någonstans. Mjo, vi nöjer oss endå! Efter att vi käkat så skall jag, Steph & Zarah ut och käka glass eller någonting, eller ja, dem skall det. Var så längesedan vi var i Skene och umgicks. Blir säkert att vi sätter oss vid Ängskolan också. Men vet ni vad? Jag skall sluta att äta onyttigt från och med idag. Usch, skall verkligen hålla detta också, fast det kan bli lite svårt. Men som sagt, vill man, så kan man! Känner att jag ätit alldeles för mycket onyttigt på sistonde, så nu fan får det vara slut på det! Men grejen är att jag inte blir tjock på magen, det sätter sig liksom överallt förutom magen. Vilket jag tycker är såå onödigt!

Nej, nu ropar mamma! Vi hörs.

090524

Hej på er allihopa!

Igår kväll så umgicks jag med Samah & Alexandra. Vi skejtade och spelade tennis. Efter det så gick vi hem till mig och bara chillade. Sedan ändrades planerna och vi gick upp till Susy som hade födelsedagsfest. Det var en jättebrakväll och jag drack inte ens. Kul var det ifall, sådana fester borde det finnas fler av. Kom ifall hem vid tre, halv fyra någongång och då var mamma uppe. Så jag & Samah satt och pratade med henne en stund innan vi gick och la oss.
Idag mår jag bra och är glad. Vet dock inte vad jag skall göra, men det verkar vara bra väder ute, men det återstår och se vad som händer. Funderar på att ta en sväng in till Kinna och träffa Zarah? Jag får fundera på det medans jag pluggar.

Pusshej!

123...

Hej på er! Sminkade mig och så innan, tagit på mig kläder också. Nu sitter jag i soffan med datorn i knät och böckerna på sidan. Jag har läst igenom mina anteckningar lite och skall fortsätta med pluggandet strax.

Ikväll är jag sugen på att göra något och då menar jag absolut inte att festa. Utan att göra någonting annat skoj, men kommer ju dock inte på vad. Åh! Måste leta runt på sidor efter något jätteskoj att göra. höhö!

Dagens ;

Jag & Samah

Tänka sig att det snart har gått ett helt år.




Jag orkar inte p-l-u-g-g-a.

Nu är jag tillbaka och har fixat håret och druckit saft o ätit kakor! Har kollat tv-tablån också, hittade en bra film som går ikväll!
Jag orkar inte plugga, fast jag egentligen behöver det då jag har prov på tisdag. Men, jag tror inte att orka spelar någon roll, utan det handlar om att man måste. Så ja, jag skall plugga någongång under dagen. Långhelgen har gått otroligt fort, det är redan söndag imorgon och på måndag börjar helvetet igen. Men snart slutar vi ju, 3 veckor, 3 veckor, jag försöker hålla ut!


090523

Hej allihopa! Nu är jag uppe och har hunnit att duscha redan. Härligt!

Det var en rolig kväll igår! Grattis igen Tobias! Vid två inatt så gick jag & Steph hem, det gick ganska fort. Innan vi började att gå hem, så gick vi förbi Zarah och hämtade saft, popcorn och chips. Vi var hungriga, så vi gick och åt det på vägen. Det var så skönt att vara hemma sedan, det var lite kyligt ute. Men en bra kväll var det ifall!

Idag skall jag nog bara vara hemma och ta det lugnt. Jag skulle ha pluggat i torsdags o fredags, men jag har inte hunnit med det än. Så skall göra det idag efter att jag har fönat och plattat mitt hår. Hörs senare!

Ingen rubrik

Nu är jag fixad och klar. Har dock bara inte bestämt vad jag skall ha på mej än. Jag & Samah skall strax bort till Alexandra, där vi skall förfesta lite innan vi åker. Blir nog en trevlig kväll! Ha en toppen kväll!

090522

Hej på er! Är hemma nu och har precis duschat. Jag skall strax börja att sminka mej, måla naglarna och fixa håret. Sedan har jag ett problem då jag absolut inte vet vad jag skall ha på mig. Lite jobbigt, men det ordnar nog sig tillslut endå. Nej, skall nog börja nu, eftersom att vi skall iväg tidigt ikväll. Pusshej!

Jag har blivit en buss människa!

Åh gud, jag har åkt buss minst 6 gånger idag och det har varit samma busschaufför varje gång. Lite pinsamt, hehe! Åkte ifall hem vid sex tiden och då fick jag reda på att lillebroshan skulle sova över hos Zarah ikväll. Så jag, Samah och Alexandra gick till Konum och köpte godis och sedan åkte vi in till Kinna. Mötte upp lillebroshan & Zarah, köpte lite mer mums grejer tills ikväll. Vi skall kolla film här! =) Fast Samah skall sedan till sin pojkvän och Alexandra skall åka hem. Så inatt sover jag, Zarah, Steph & lillebroshan här. Skall bli mysigt, första gången han sover här och han är överlycklig! Han är ju så söööt!

Imorgon är det en dag jag längtar tills. Vi skall till systemet, skall även försöka att hitta och köpa något snyggt att ha på sig sedan på kvällen då vi skall till min halvsyster Alexandras pojkvän, eftersom att han fyller år så det skall firas. Sedan skall man fixa sig och massa. Åh, längtar! hehe. Hoppas på en bra kväll, men det tror jag att det kommer bli ändå.

Pusshej!

Vilken bra dag!

Hello på er! Nu är jag i Kinna hos Zarah, väntar på att maten skall bli klar så att jag kan äta. Jag har inte ätit frukost, så jag är rätt så hungrig. Well, jag & Samah har ifall varit och köpt Converse skor och en Converse väska till mig. Åh, jag är så nöjd och helt kär i skorna och väskan. Vilket bra köp! Äntligen så slösar jag för en gångskull på något bra. Sedan tog vi bussen till Kinna och mötte upp Zarah & Steph, hyrde filmer och handlade lite. Sedan åkte Samah hem och vi gick vidare hem till Zarah. Jag skall hem senare, blir nog sex bussen ungefär för att det finns ingen annan bra buss. Så skall nog plugga när jag kommer hem eftersom att Lygnevi planerna verkar inte bli av heller. Vi hörs ikväll, pusshej!

Shoppa skor!

Nu är jag fixad och klar. Tar inte den planerade bussen som jag egentligen skulle ha tagit eftersom att jag & Samah skall åka och handla skor. Yay! Skall hitta mej två Converse skor, ett par korta och ett par lite höga. Åh, jag älskar att shoppa skor, det är så jävla kul. Att shoppa kläder är ju hur tråkigt som helst! höhö. Nej, nu skall jag vänta på Samah som håller på att fixa sig. Pusshej! Förövrigt så går ju bussarna som en söndag idag och det är inga bra bussar alls.. !!

090521

God morgon! Vaknade redan kvart över nio och det var så skönt. Men sedan låg jag kvar i sängen tills klockan tio. Men nu är jag ifall uppe med ett litet glatt humör och solen ute skiner! Jag skall strax börja att fixa mig och sedan åka in till Kinna en snabbis. Eller mjo, kommer förmodligen att stanna kvar ett tag men ändå. Skall väcka både Zarah & Steph, haha! De kommer att döda mig. Nej, men jag har faktist tillåtelse att göra det. Och när jag kommer hem, så blir det pluggdags om inte några roligare planer dyker upp. Pusshej!

Sova, sova och sova.

Nu är jag hemma, min kära bror kom och hämtade mig. Ett intressant samtal hade vi även och jag säger bara det som berörde mig mest som han sa " Han förtjänar inte dej om han skall hålla på så. " Det värmde så otroligt mycket och höra honom säga så. Nästan så jag fick tårar.. Tack!! =) Att tala med honom fick mig verkligen att inse hur jävla dum jag har varit. Detta jag skall göra, borde jag ha gjort för ett jävla bra tag sedan. Ibland är det svårt att inse vissa grejer.

Kvällen var ganska chill ändå, men trött är jag verkligen och skall strax lägga mig och sova. Skönt skall det bli! Imorgon blir det plugg och en sväng in till Kinna snabbt. Pusshej sålänge!

Onsdagkväll!

Hej på er! Jag, Zarah och Steph håller på att fixa oss och dricker. Vi skall strax bort till Mathilda. Blir nog roligt! Skall bara fundera ut vad jag skall ha på mej. Vi e taggade! Hörs imorgon, pusshej!




090520

Hej på er! Skoldagen har varit bra. Gjorde svenska prov och fick tillbaka mitt engelska prov. Jag är så nöjd! Gjorde faktist min dag, hehe. Slutade direkt efter engelskan och nu sitter jag här hemma med hårfärg i håret. Är tvungen att färga håret pga utväxt. Jag funderar på att skita i Tjejföreningen idag, vet inte riktigt om jag hinner heller. Skall även hem till Zarah senare, så det återstår och se. Åh, jag får inte nog av Adiam Dymott, sjukt jävla bra!

Mord i blodet är även ikväll, jag längtar redan.. Pusshej!

Yes!

 Nu är den bärbara datorn uppkopplad. Har försökt att få igång filmer som min brors kompis har bränt, men det verkar inte vilka funka, så jag upp tillslut och bestämde mej för att gå och lägga mig. Skall göra det strax efter att jag har bloggat. Mamma fick hem ett paket innan med massa produkter, smink och parfymer som hon hade beställt. Snygga grejer var det! Samah fick ett par jättefina örhängen och jag en ring. Även ett halsband, men jag går inte runt i halsband bara sådär, om det inte är halsband som betyder något för mig. Annars har det varit en lugn kväll med Tv tittande.

Imorgon är det Tjejföreningen som gäller. Ändrad dag, pga att det är en röd dag på torsdag så att det är ändrat tills imorgon. Efter skolan hade jag tänkt och gå hem en snabbis och sedan ta bussen in till Kinna där jag mötts upp av Zarah. Vi hade tänkt och äta glass eller något, om det är fint väder. Sedan skall vi in en sväng hem till henne. Efter det så får jag nog ta bussen till Tjejföreningen och sedan åka buss tillbaka till Zarah, eftersom att jag skall vara med henne imorgon så. Jävla bussar alltså! höhö.

Nej, nu skall jag stänga av datorn och gå lägga mig. Natti Natti!

Min tisdag.

Hej på er! Idag har jag tagit det lugnt. Sovit, pluggat, kollat på Tv och duschat.
Har även försökt att koppla upp den bärbara datorn, men vårat trådlösa internet vill tydligen inte funka.
Jag har även slingat håret eller mjo, jag har bara slingat en liten bit av håret blått. Jag gillar't!
Och ikväll är det massvis av bra program på Tvn!
Sista skoldagen imorgon innan långhelgen börjar, härligt.









Verkligen bästa låten som finns.




090519

God dag! Är just nu hemma för jag har håltimma. Goet! Ifall, TVn sattes på vid fem över sju i morse, men jag snoozade som vanligt och vaknade vid tjugo över sju tillslut. Var bara att stiga upp, sätta på sig linserna, kleta på mascara på ögonfransarna och sedan ta på sig. Det är underbart när man är trött på morgonen och segar som attans med att sminka sig och ta på sig och vips som det är, så är klockan åtta och det är dags att gå till skolan.

Ifall min första lektion bestod av information inför gymnasiet. Om ungefär ett halv år, så väljer vi vilken linje vi vill gå på. Åh, hoppas att det går fortfort! Vi delades in i grupper, vilket var jätteskoj. Så fick vi kort med massa yrken, gymnasieskolor och egenskaper. Så skulle man välja mellan olika yrken, skolor och egenskaper. Var skoj! Sedan blev det några tal av Örjan, Petra & Rickhard. Jisses, kan inte fatta detta.. det är inte så jättelångt kvar. höhö! Men jag är helt säker på vad jag vill bli och även vilken linje jag skall gå på.

Har bara två lektioner kvar när jag kommer tillbaka till skolan. Och det går rätt så fort, härligt! Sedan slutar jag klockan två och då hade jag tänkt att duscha och sedan sätta mig och läsa lite. Lånade faktist två böcker från Biblioteket, är riktigt skoj att läsa faktist. Har även läxa i svenska tills imorgon, så skall träna på den också. Men en chill dag blir det ifall! Pusshej sålänge


Vilken bra dag!

Hej på er! Nu är jag hemma igen efter att ha varit ute på en lång runda mellan Skene och Kinna med Lavi & Cely. När vi hade gått i någon timma, vilket gick jättefort, så gick vi till dagiset och började att gunga och snackade om precis allting. Många skratt blev det och ni är så otroligt bra. Tack för en bra dag, tjejer! Är ju inte ofta vi tre umgås längre, är lite synd. Men vi har så otroligt roligt tillsammans, när vi väl umgås. Nu är jag ifall hemma, hehe. Skall strax tvätta bort sminket och använda mina nya produkter från ACO som jag köpte på apoteket idag. Man måste ju som sagt ta väll hand om sin hud! =) Sedan skall jag ha en mysig kväll med mig själv, TVn och massvis av goda grejer att äta. Jag älskar sådana kvällar, då verkligen ingen är hemma och man bara njuter av tystnaden. Ni får ha det toppen bra, så hörs vi imorgon! Pusshej =)

Har förövrigt insett hur mycket jag har tröttnat på skolan, tackar verkligen gud att det inte är långt kvar på terminen. Hade aldrig stått ut annars, men det är bara att hålla ut, för det är bara tre veckor kvar. Lycka! =)

Herregud..

Usch, jobbigt är detta. Ena studen är man jätteglad och andra inte. Fast ändå så är jag riktigt glad innerst inne, men fan vad vissa grejer kan trycka ner en så otroligt mycket. Usch för sådant! ÅH.


090518

Hej på er! Vilket vackert väder vi har idag och varmt är det också! Precis kommit hem från Kinna, då jag skulle lämna lite grejer till Zarah och även köpa godis. haha! Har ni varit i den nya godisaffären i Kinna? Helt underbart! haha. Ifall, om någon timma skall jag ut och gå med Cely & Lavi. Goet!

Skoldagen har varit bra. Jisses, har seriöst skrattat hela dagen, gick inte och få stopp på mig. Det är mycket roligt att skratta, höhö. Hade även ett test i bild idag, gick ganska bra. Gjorde inte mitt biologi prov idag heller, så jag sade till läraren och kunde göra det nästa måndag. Åh, härligt! Nu har jag ännu längre tid på mig att fatta detta. Annars har dagen varit bra, lite trött är jag men äsch. Jag slutade även klockan ett idag!

Well, har inte så mycket mer och skriva. Vi hörs, pusshej!


Grattis Johan!

Vet ni vad?

Jag hatar denna känslan, den är hemsk och jag vill aldrig att den skall komma tillbaka. Fan också, precis när allt började bli så otroligt bra och jag var så nöjd. Men antar att denna känslan redan kommer att vara borta imorgon.

Hemma nu!

Hello på er. Nu är jag hemma, eller ah kom hem för någon timma sedan. Har varit med Alex & Samah. Skall strax sätta mig i mitt rum och plugga aset av mig. Åh, jag har verkligen försökt att plugga, men endå känns det som att jag inte fattar någonting och ingenting vill liksom fastna i huvudet och provet är redan imorgon. VIlken jävla panik asså, åh. Well, jag har köpt massa redbull ifall, så får la sitta uppe hela natten om det är så. Jag förstår inte varför man sätter prov på en måndag? Ifall, går tre dagar i skolan denna veckan, skönt. Sedan är det Göteborg, Liseberg, Lygnevi och sådant som gäller. Vad underbart, jag längtar! Vi hörs imorgon, pusshej!

Mot Kinna.

Hello på er! Gick fort att fixa sig idag, tills jag kom fram till vad jag skulle ha på mig. Alla kläder, förutom festklänningarna ligger i tvätten. Fick panik! Men nu har jag ifall hittat kläder och ha på mej ifall! Goet. Jag skall strax packa in lite grejer som jag skall ha med mig och sedan bege mej till bussen. Tiden går ju så fort!! Vi hörs nog inte mer för dagen, vi hörs imorgon! Pusshej

090517

God morgon! Vaknade redan vid ungefär nio på morgonen och var jättepigg, men låg kvar tills nu. Skönt var det! Jag hade tänkt och sminka mej o så först, sedan plugga och efter det åka in till Kinna en sväng. Tycker att det låter bra! Vi hörs senare, pusshej!

Hej på er!

Nu är jag hemma, eller ah jag kom hem för någon timma sedan. Nu sitter jag här och väntar på att Fredagen den 13:de skall börja. Är lite små trött, men ändå inte och jag är väldigt glad. Förövrigt, så har vi inga möbler i min & Samahs lägenhet. Mamma och pappa bestämde sig för att slänga allting och handla nytt. Jag blev väldigt förvånad när jag kom hem och såg hur tomt det var. Dom har till och med slängt sängarna och vi får nya i veckan. Så antar att det blir att sova på soffan tills dess. I mitt rum så har jag en soffa och Tvn och i Samahs rum så är det absolut inga möbler alls. Well, jag klagar ifall inte, nya möbler och ny säng! Kan inte bli bättre, hehe.

Jag är så glad, det var länge sedan man kände en sådan här känsla. Lycklig! =) Åh, hehe.
Vi hörs imorgon, puss på er!



Lördagkväll

Hej på er! Sitter hos Zarah just nu, dem skall strax åka in till Borås. Själv så väntar jag på Salem som är på väg hit, han skall vara här en stund och sedan skall han köra mej hem! Jag vet inte riktigt vad jag skall göra, tror det blir en lugn och skön kväll hemma. Har inte direkt några andra alternativ och vill inte vara kvar här i lägenheten ensam, hehe. Christoffer & Samah var här en stund innan också, det var trevligt. Nej, nu har jag inget mer o skriva. Hörs!

Fixad och klar!

Hej på er! Kom hem för några timmar sedan och hoppade direkt in i duschen. Åh, skönt vare! Efter det så satte jag mig och plugga i en timma och en halv. Sedan tog jag en liten paus för att föna håret o platta det och sedan sminka sej. Och nu är jag äntligen klar! Skall strax fortsätta att plugga hade jag tänkt, men först måste jag kolla upp en buss åt mej och Steph. Mamma och pappa är i full gång och möblerar om i min & Samahs lägenhet, nu när Zarah har flyttat. Men vi hörs senare, pusshej!

090516

God morgon! Vi är uppe rätt så tidigt för att ha gått och lagt oss vid halv fem i morse. Vi har ifall klätt på oss och skall strax fixa lite grejer inne i Kinna. Sedan skall jag nog kolla buss eller om någon ensam själ vill hämta mig. höhö! :) Hade som sagt planerat igår och inte vakna försent, så att jag kunde åka hem och plugga över dagen, så har jag kvällen ledig och kan hitta på vad jag vill. Hörs senare, pusshej!

Hemma hos Zarah.

Hej på er! Nu sitter jag och Steph hemma hos Zarah i Kinna. Vi har möblerat om och gjort det jättefint i lägenheten. Vi var och handlade massa mat innan också, så vi håller just nu på att laga mat. Åh, skall bli så mysigt! Vi håller även på att dricka och så har vi massa bra filmer vi skall kolla på. Jag vet dock inte än om jag skall sova hemma eller borta ikväll, men det återstår och se inatt om Salem eller pappa vill hämta mig, hehe. Men ni får ha en super kväll, så hörs vi imorgon. Kommer dock bli mindre bloggande då min dator hemma cpar då och då. Men jag har ju tillgång till andra datorer hemma, så jag skall försöka att blogga så fort jag hinner och har en ledig dator. Puss på er sålänge!'



090515

Hej på er! Skoldagen har varit bra, hade ju prov och det gick helt okej. Musiken var nog ändå lätt den roligaste lektionen idag, hehe. Jag skall snart in till Kinna med Zarah & Steph, vi skall till systemet o sedan till lägenheten och kolla om det har blivit någon förändring på väggarna. Och nej självklart så skall dagens planer inte bli av, skulle varit med några men nehe. Åh, jag blir så trött på detta, samma jävla problem varje gång. Fy och blä för sådant! Att planera suger så jävla hårt ibland. Well, det är ifall fredag, så skall försöka att hålla humöret uppe endå. Vill dricka ikväll, det var ett tag sedan. Well, hittar jag inte på något idag, så skall jag faktist plugga! Pusshej

Äntligen hemma..

Åh, hej på er. Vad underbart skönt det är att vara hemma just nu, hehe. Åkte som sagt in till Kinna innan, köpte tights och locktång. Jag hittade äntligen tightsen som jag har velat ha såå länge. Thank god! Sedan så gick vi till Zarahs lägenhet och kollade lite. Efter någon timma så ringde jag upp Julia & kollade om hon kunde hämta mig, så att vi kunde åka till tjejföreningen tillsammans. Snäll som hon är, så gjorde hon det och vi tankade moppen samtidigt. Det var jävla komplicerat, haha. Men det funkade tillslut så åkte vi till tjejföreningen. Var inte alls där länge, då de andra skulle åka till MC och äta, men jag hade redan ätit innan dess så jag orkade faktist inte åka med. Ringde Salem, så han & Jeff kom och hämtade mig. De släppte av mej vid Hemmakväll för att jag skulle hyra film, då jag får ett samtal av självaste Jonelia. Blev jätteförvånad faktist, hehe. Men hon ville ifall komma ner till Skene och kollade ifall vi kunde umgås, självklart sa jag! hehe. Så ringde upp Cely och mötte upp henne, sedan mötte vi Jonelia. Satt vid dagiset, chillade, skrattade o åt godis. Well, det har varit en ganska bra dag, är dock jävla trött. Jag skulle faktist hem direkt efter att jag varit i Kinna och skita i tjejföreningen för att plugga, men nej självklart så skippade jag pluggandet. Lite dumt av mej, men tur att jag pluggade tidigare på dagen ifall. Nu skall jag kolla på Patrik 1,5 , har velat se den filmen jättelänge!! Hörs imorgon, då planerna är satta för dagen/kvällen! Lovely. Pusshej

090514

Hej på er! Skoldagen har varit bra och jag slutade redan vid ett ungefär. Gött! Jag kom hem och pratade lite med Zarah och Steph, sedan satte jag mig i Zarahs gamla rum och pluggade massa. Åh, jag är så duktig. höhö, har inte pluggat på ett bra tag. Men nu har jag ifall pluggat i typ två timmar. Har ju engelska prov imorgon och biologi prov på måndag. Så jag fokuserade mäst på engelskan idag, för att jag inte har tränat något alls nästan och jag har redan prov i det imorgon. Blev lite plugg när det gäller biologin också, men skall fortsätta senare ikväll hade jag tänkt. Skönt! Nu skall jag strax äta och sedan skall vi in till Kinna och ta hål i öronen och kolla lite grejer i Zarahs lägenhet. Skall försöka hinna med tjejföreningen också. Vi hörs ikväll! Pusshej.

Tjejkväll på G.

Ja juste, jag har faktist planerat o ha en tjejkväll/ sen födelsedagsfest på fredag. Min syster som är så snäll, låter mig ha den hos henne. Fast jag är inte riktigt säker än om jag skall ha den på fredag eller lördag. Dock lite svårt, men tror det blir på fredag isf. Beror bara på om vi hinner möblera i Zarahs lägenhet innan dess. Återkommer om detta imorgon, då jag vet lite mer, hehe. Pusshej! Åh, längtar redan lite smått så hoppas det blir av.

Skön hemmakväll.

Nu är jag, Zarah och Steph här hemma i våran lägenhet. Asså min, Samahs & Zarahs. Vi kunde inte sova i Zarahs lägenhet ikväll, pga tapetsering. Lite synd, men vi har ifall flyttat in allt i hennes lägenhet nu, förutom tvn. Men äsch, det får bli en sista kväll för oss alla tre i denna mysiga lägenhet. Vi kollar på någon film som går på tv, jättebra är den. Har sett den förut, Mord i blodet heter den om jag inte minns fel. Vi skall strax börja laga mat och så har vi massa filmer vi skall kolla på ikväll. Men det får icke bli försent för mig, jag har ju skola imorgon. Buhu! Pusshej

Förövrigt, så har jag börjat använda mina linser med styrka + färg. Det fick bli blått denna gången, älskar dem och färgen passar så bra till min hudfärg + det långa svarta håret. I'm happy!


Jag måste bara säga att jag själv tycker att jag är sjukt snygg på denna bild! höhö :)


Packar förfullt.

Hej på er. Nu håller jag & Zarah på att packa förfullt. Det är bara jag & hon som kan hjälpas åt, Steph kommer även över och hjälper till. Mamma och pappa är i Göteborg, så de kan tyvärr inte hjälpa till, vet inte vart resten av familjen är, hehe. Salem skall ifall hjälpa till att köra grejerna till Kinna sedan och så. Det är inte så mycket kvar som skall packas in, har precis hållt på att lägga in alla grejer som skall ligga i köket, dvs glas, tallrikar och sådant i lådor. Jag har inte hunnit plugga idag heller, damn. Men jag skall nog övernatta hos Zarah ikväll, så jag måste ha med mig mina böcker dit sa mamma & pappa så att jag kunde plugga lite där. Och så har jag skola imorgon också, så de är behövliga. Då är det bussen som gäller att ta imorgon, känns lite ovanligt. Nu kom Steph, skall bara hänga med dom ut och röka på balkongen ( jag röker icke ) och sedan fortsätta lite med packningen. Vi hörs ikväll, pusshej!



I'm home.

Hej på er. Nu är jag hemma igen, slutade faktist för en timma sedan ungefär, men har ätit och så också. Jag fick även hem mina linser idag, thank god! Jag e så jävla sliten, fyfan. Usch, nästan så att jag äcklas på mig själv. haha. Nej, men mitt hår e jätteäckligt, så jag måste verkligen hoppa in i duschen och duscha innan jag tror jag dör här. Sedan blir det plugg och hjälpa till med packningen osv. Jag tror faktist att jag sover borta ikväll, om mina föräldrar tillåter. Men det tror jag dem gör. Gött! Vi hörs senare, pusshej

Dagens Aliaa. höhö



Det är förövrigt min kamera som gör att jag ser så otroligt vit ut.

090513

Hej på er! Vaknade tjugo över sju i morse, jag var så jävla trött att jag bara var tvungen att ligga kvar lite längre,hehe.
Tillslut så gav jag med mig och var tvungen att gå upp. Var bara att sätta sig framför speglen o kleta på mascara på ögonfransarna. Sedan bytte jag om till mjukisbyxor och en tjocktröja. Orkade inte anstränga mig för att se snygg ut idag, eller det gör jag alltid. Men nu syftade jag på kläderna. höhö! Sedan satt jag framför tvn och drack redbull i väntan på att klockan skulle bli åtta så att jag kunde möta Cely och sedan gå till skolan.
Har endast haft två lektioner, matte och svenska. På matten satt jag och studa massa, på svenskan var det massa skratt. Har egentligen Elevens val just nu, musik för min del. Men jag orkade verkligen inte gå, hade ingen lust o varken sjunga eller spela idag. Så jag skippade den lektionen och gick hem. Fy för mig, men detta är endast en engånsgrej, jag lovar! Kollar på Greys just nu och väntar på att klockan skall bli elva, så att jag kan gå tillbaka till skolan och ha rast i ungefär en timma. haha. Vi hörs när jag kommer hem igen, pusshej och ha en toppen dag!


Jag tycker om denna låten, otroligt skön.


En skön tisdagskväll.

Vilken skön tisdagskväll det har varit. Både Desperate housewives och Christine har visats på TV. Så sjukt jävla bra! Just nu går Brothers and Sisters på tv, vilket också är bra. Men är inte så särskilt insatt i det heller. Well, nu har jag blivit piggare än vad jag var förut. Men jag skall endå försöka att lägga mig snart och hoppas på att jag faktist somnar ikväll. Fan, har haft svårt för och somna de senaste dagarna. Det är så störande, fyfan.
 
Imorgon skall jag försöka att plugga då jag har både prov på fredag och måndag. Men allt detta med att Zarah flyttar ut imorgon och man vill ju självklart hjälpa till osv. Men jag kom fram till att jag nog bara skall vara hemma imorgon och försöka fokusera lite på pluggandet. Skall nog gå bra! Och, när Zarah flyttar ut imorgon, förhoppningsvis så kan hon börja att sova i lägenheten imorgon, så är det även ett problem då jag & Samah måste fundera ut vad vi skall göra med Zarahs rum. Hon skall ha kvar alla möbler, förutom sängen. Möblera om kanske? Låter lockande. Skall även bli en rejäl städning här i lägenheten när hon flyttar ut imorgon. Ni vill inte veta hur det ser ut i lägenheten, nu när det ligger flyttlådor lite överallt. God natt!


Oh my god.

snälla gud, ge mej! :)
åh, puss på dej snygging



090512

Hej på er! Nu är jag äntligen hemma. Skoldagen har varit bra, en lugn och skön dag. Det behövdes! Efter skolan så mötte jag upp Zarah och vi gick till Napoli och åt. Sedan gick vi hem en snabbis och sedan var det bara att ta bussen till Kinna då vi skulle kolla Zarahs lägenhet o hämta ut hennes nycklar till lägenheten. Vi mötte även upp Steph i Kinna, så vi gick alla tre och kollade på den. Lägenheten var jättefin faktist. Jag & Steph fick även en varsin nyckel, så snällt. Nu håller Zarah på att lägga in lite grejer som hon skall ha med sig och packar in det. Vet ni vad? Vi skall även dela upp kläderna senare, my gosh. För er som inte vet, så har både jag, Zarah & Samah samma storlek på kläder så vi har allting ihop. Dags att börja planera in en shoppingdag misstänker jag. haha! Nej, nu är jag trött och hängig, vill sova. Men nej, idag är det tisdag och massa bra program på TV ikväll! Pusshej

Jag vill också..

pierca bröstvårtan. Damn, det hade varit nice, men jag ryser av tanken o bara vara medveten om hur jävla ont det måste göra!

Åh...

Jag orkar inte med dessa jävla bråk mellan oss systrar. Jag pallar inte bo kvar här, ååh. Jag längtar så mycket tills Zarah flyttar, kommer fan vara där mer än vad jag kommer att vara hemma. Tack för att du förstår mej Zarah, tur att någon av mina systrar gör det ifall.


Måndagkväll.

Hej på er! Tryckte i mig kycklingsallad för en stund sedan, fasen vad jag är mätt. Orkade knappt att äta halva. Well, annars så är jag jättetrött och ängslig. Känner bara för att lägga mig o sova, men det skall jag göra senare. Men det får icke bli försent ikväll. Kunde knappt sova i natt, fyfan. Gick verkligen inte att somna. Kändes som att jag hade druckit flera burkar med redbull och var helt hyper. haha!

Så nu har jag precis beställt hem ett par nya linser, mina ögon behöver det. Är bara jag som är lite seg. höhö.
Pusshej sålänge!

Payback time is a bitch, fuckers.


The Best
Cely.
Aliaa.
Julia.








090511

Hej på er! Vilken fantastiskt bra dag det har varit. Massvis av skratt och bra människor. Åh, kan inte alla dagar vara såhär? Well, man får ifall njuta när man väl har en sådan här bra dag. Jag skall inte göra så mycket idag, bara ta det lugnt hemma. Pusshej!

Filmdags med Z&S

Hello på er! Nu skall vi strax sätta igång filmen, men Zarah är och fixar popcorn just nu. Hehe! Så vi får vänta. Fyfan, mina öron och min hals dödar mig. Usch, ingen idrott för mig imorgon. Vi hörs imorgon efter skolan, pusshej på er!



Chips är gott..



bilden tagen från google.

Gossip Girl

Röjde lite i rummet innan och sedan var det dags att gå ut. Jag, Zarah & Steph gick och satte oss vid Ängskolan. Efter ett tag så gick vi upp till Hemmakväll och hyrde filmer och sedan gick vi till Willy's och handlade. Nu väntar vi på att Gossip Girl skall börja och sedan efter det skall vi kolla på filmerna vi hyrde. Pusshej!


.......

Kollar Ugly Betty just nu, usch vad det är tråkigt. Har redan sett det avsnittet, typiskt. Jag tänkte faktist röja undan lite i mitt rum, ligger kläder i sängen o i soffan. Ser inget vidare snyggt ut. Ligger massa burkar redbull på mitt TV bord också. Jag förstår verkligen inte, skall ändå bli skönt nu när Zarah flyttar hemifrån pga att Samah nästan aldrig är hemma heller. Vilket betyder, jag kommer att vara ensam hemma i våran lägenhet mycket oftare nu. Gött! Och det blir inte så stökigt heller, underbart. Zarah fick sig även köpt en ny Plasma TV igår. Den är så jäävla stor, gudars. Jag vill också ha en ny sa jag genast till pappa, jag menar .. ifall han kan köpa en till Zarah, så kan han köpa en till mig också. haha! Fick svaret, försök att byta din tv mot hennes. Jag ba ööh, tror du själv på det? Pappa : " ha ha, nej! "

Jag försökte ifall, hehe.



Jag har 24 skoldagar kvar, jag fattar det knappt själv. Jag räknade inte med helgerna o dessa dagar då vi har ledigt från skolan, för det räknas ju inte som skoldagar. Snart är sommaren här och jag kan inte mer än att längta!

Så..

Nu har jag duschat klart, skall strax platta mitt hår. Jag har så jävla ont i halsen så det känns som att jag bara vill dö. Åh, fy! Jag hatar smärta. Jaja, sedan får vi se vad dagen har att erbjuda på. Söndagar är också en sådan dag då det är fullt med bra program på tv senare mot kvällen. Det gillar jag! Nej, nu gäspar jag förfullt.. måste platta håret nu! Puss


090510

Hello! Nu är jag uppe. Skall strax hoppa i duschen och sedan får vi se vad som händer. Jag vill spela basket. undra om dem andra är på? Hmm, vi får se! Pusshej




Natti Natti!

Hej på er. Blev en tripp till Kinna innan, dock varade det inte så länge då vi kände för att åka hem. Vilket jag tyckte var gött, är otroligt skönt och vara hemma nu. Skall strax ta och lägga mig hade jag tänkt, är jättetrött. Har så ont i öronen, är förkyld och ont i halsen. Det är så jobbigt och inget vidare roligt heller. Åh! Smärta, smärta o smärta. Jag skall lägga mig nu, skall sova ut imorgon och sedan är det dags att ladda inför en ny skolvecka. God natt!

Lördagkväll..

Hej på er! Jag håller på att sminka mej just nu, tog en paus i det hela för att blogga. Zarah duschar just nu så. Jag skall dricka vin ikväll, det är inte ofta det händer. Tycker att det är riktigt äckligt annars, men när man blandar det med någon annan dryck, så är det jättegott faktist. Planerna är inte satta för kvällen heller, men man kan ju alltid vara beredd. Nej, nu skall jag fortsätta att fixa mig och sedan blir det att dricka. Pusshej, ha en

Lördag

Hej på er! Nu har jag duschat, ätit, fixat naglarna och kollat på skräckfilm. Nu skall jag snart börja att fixa mitt hår lite, känner att det behövs. hehe! Sitter just nu ensam hemma, lite tråkigt faktist. Men snart kommer Zarah, så det är bara att stå ut. Jag förstår inte riktigt, jag har varit trött sedan igår, men ändå har jag sovit massa. Är fortfarande trött, inte skoj. Känns som att jag måste lägga mig och vila en stund, men det orkar jag verkligen inte med o vill inte det heller för den delen. Well, fixa håret var det! Puss

090509

Hej på er! Idag är det lördag och vi har precis varit och köpt massa nya möbler och inredningsgrejer till Zarahs lägenhet. Åh, det var så roligt. Det var jag, Zarah, Samah & Steph. Salem var snäll som kom och hämtade upp alla grejer. Vi gick alla med varsin kundvagn och la in massa grejer. Jättefina grejer blev det!

Efteråt när vi hade kommit hem, så gick vi till affären och handlade mat. Så nu står Samah i köket och lagar mat. Mamma och pappa är i Göteborg och är borta hela dagen, skoj för dem! Zarah är även på systemet, mums! Undra vad vi skall hitta på ikväll då, hehe.

Nej, nu skall jag duscha och sedan äta mat. Är svinhungrig... Pusshej!


Dagens bästa

Anida : Jag kollade på Twilight igår
Vi alla tjejer : Wah, omg! Vad tyckte du om den? * Helt glada *
Anida : Asså den var bra, men varför är Edward så vit?
Vi : HAHAHAHAHAHAHAHA!! Men han är ju en vampyr? Omg, fattade du inte det?
Anida : Nej...? :$

Det var dagens bästa, ni skulle ha hört asså. Så jävla klockren!


Ingen film blev det, utan blev ett familjesnack om flytten med Zarah o så.
Nu skall jag kolla på någon film och sedan lägga mig. Är verkligen jättetrött!
Pusshej

Another Gay Movie.

Vilken sjukt bra film.
Rolig och otroligt klockren!



 




Jag+Zarah.

Hej på er! Nu har jag och Zarah kommit hem från affären. När vi har tråkigt, så går vi alltid och handlar onödiga grejer. Men det är det värt faktist, haha. Det är ju trots allt fredag! Skall ta och lägga in grejerna i kylskåpet strax. Ikväll skall vi kolla på film, vi har en skräckfilm vi inte har sett än. Den verkar jätteläskig och jag hatar egentligen skräckfilmer, det är hemskt o sitta och kolla på en sådan. Men har man rätt sällskap, så funkar det faktist. hehe! Jag väntar på att mamma skall bli klar med maten också.

Tänka sig att Zarah flyttar i veckan, skall bli så skoj. Vi har diskuterat lite och kommit fram till att jag kommer vara där vääldigt ofta. Imorgon skall vi börja kolla inredningsgrejer och så, skall bli jättekul och är så glad för hennes skull. Det förtjänar hon verkligen! :) Well, misstänker det är ofta man kommer att vara i Kinna nu för tiden.

Pusshej.

Ja juste...

Nu kom jag på vad jag egentligen skulle ha gjort idag, om det inte var för detta jävla skit väder. Jag skulle ha åkt till Kinna och ta hål i öronen, igen. Mums! Aja, får nog ta och göra det imorgon eller nästa vecka. Yay!


Åh, att sova är rena drogen.

Hej på er! Var så jävla trött innan, så jag tog mig faktist en tupplur. Önskade dock att jag inte hade gått upp ur sängen, men det var det där jävla samtalet. hehe! Är fortfarande lite sömnig, så kanske skall ta och återvända ändå? Mjo, det återstår och se. Ingen aning om vad som händer ikväll, det återstår o se. Har ifall filmer kvar sedan igår som går och kolla på, annars får vi hyra nya!

Zarah har fått en lägenhet i Kinna, så att hon flyttar snart ut. Så jävla glad för din skull och det skall bli så kul, kommer att bli mitt andra hem nu. :) hehe.

Puss!

090508

Hej på er! Åh, har precis kommit ur duschen, var så jävla gött o bada i varmvatten. Dagen har sugit, eller mjo förmiddagen var jätterolig, men eftermiddagen. Jag har varit ute och sprungit uppe vid H-sjön för ett jävla bra betyg. Och det bara regnade, regnade o regnade. Det ville aldrig sluta! Inte nog med det, jag fick även skoskav efter ett tag. Kändes som att man bara ville avsluta det hela, men nej tänkte jag för mig själv. Nu när jag hade kommit så långt, fick jag inte sluta. Men efteråt när man väl var i mål, så hade mina sockar fläckar av blod. Det var så äckligt.. men var bara att vänta på skjutsen o sedan åka hem. Har lagt på plåster o det gör inte lika ont längre. Skönt! Fan vilken smärta det har varit asså.. Ifall, nu är springningen gjord! Ingen aning om vad jag skall göra idag, men känns som att jag faktist bara skall ligga hemma och kolla på massa bra filmer. Är så jävla slut o frågan är ju bara när jag blir sjuk också.. Mina kläder var verkligen pissblöta.. dock min bh också! Så fyfan, förkyld och ont i halsen. Vi hörs senare, pusshej!

Filmdags

Hej på er! Nu har vi hyrt fyra filmer, tre komedifilmer och en skräckfilm. Mums! Vi skall försöka hinna med och kolla på tre av dem idag. Både Zarah o Steph har ledigt imorgon, vad skoj för dem! Men jag skall försöka o inte lägga mig försent, har ju terränglöppning imorgon, men det är på eftermiddagen. Två lektioner imorgon, eller nej.. endast en lektion! Well, nu skall jag gå! Vi hörs imorgon, pusshej!

Det är dags.

Nu släpper jag taget om det.


Take only what you need from him.

Hello again! I'm back, lovers. Nu har jag duschat håret o massa, funderar på om det är något jag skall plugga på? Men icke. Är medveten om att jag har två prov i nästa vecka, men jag kan inte börja att träna till något av dem, eftersom jag inte har all information + alla anteckningar. Men det skall vi få imorgon, eftersom det är sista lektionen innan provet som vi har nästa fredag, om jag inte minns fel. hehe! Well, det är sista veckorna nu och det är många prov som är satta veckorna framåt. Bara att stå ut, det är ju snart sommarlov! =) Nu skall jag hitta några bra filmer som går o hyra, puss!

090507

Hej på er! Allt bra med er idag? Själv har dagen varit så där. Vi hade ju vårkonserten idag, första konserten sög rakt av, seriöst. Inget gick som det skulle!! Victor kom fram till mig efter att vi hade stått på scen och vi diskuterade. Jag var så förbannad, allt bara gick åt skogen. Men sedan var det dags för andra konserten och fyfan vad det gick bra. Var så jävla glad efteråt, det var nog mitt & Victors bästa. Vi rockade på scen och vilken beröm man fick efteråt, det är en härlig känsla det. Trots att jag var glad för att andra konserten gick bra, så tog min arghet över. Var så jävla arg för att första konserten hade gått åt helvete, så där var liksom min dag över, trodde jag. På matten var jag sur som ett as, stakars Ulf. haha! Well, efter matten så hade jag HK, vilket var gött. Fick göra läxförhör/prov -insatt i samma ) som jag icke hade gjort för att jag var sjuk då. Det var gött, för då behövde jag varken hjälpa till med att laga maten eller diska. Så två lektioner har jag haft idag och det har gått fort. Nu är jag hemma o är faktist glad nu, hehe. Zarah ringde o berättade bra nyheter. Vet ni vad? Jag kom på att jag nu äntligen får hyra film, det finns fördelar med att fylla femton år. Så senare blir det massa filmer och godis! Duschen först, pusshej.

I Borås hos underbara E.

Hej på er! Sitter i Borås just nu med Edina, Zarah & Steph. Vi har shoppt, fikat, spelat, prövat kläder och fixat naglarna osv. Första gången jag är i Edinas lägenhet, fyfan vad fin den är. Liten o mysig, ni skall se hennes fiskar. hehe! Vi skulle egentligen ta bussen hem vid tio, men Salem & Carlos kommer och hämtar oss snart. De skulle kolla klart på en match bara. Börjar bli lite trött, fy.. Känns som att jag bara vill hem o sova, men det dröjer ett litet tag till. Jag har ifall haft en bra födelsedag ifall.

Åh, det är en underbar känsla när man bara råkar träffa på sitt ex o börjar snacka om det gamla. Idag var det en ren slump att han ringde och dök upp på min födelsedag, men fy vad glad jag blev!! Vi är ju ändå vänner o jag uppskattar verkligen att han kom ihåg det.

Vi hörs imorgon, pusshej!

Födelsedagsbarnet...

är nu ännu gladare eftersom att hon har fått massvis av pengar. Åh, stor glädje! Jag tackar mina föräldrar.

Jag som ville chilla ikväll o kolla på fotboll, sätta på mig min Chelsea t-shirt och njuta av den kicken man får när man kollar på fotboll, men icke sa nicke. Jag, Zarah & Steph skall in till Borås senare och hälsa på en gammal vän till oss som har bott här förut, men som flyttade till Borås. Vi skall fika o shoppa, mysigt! Nu skall jag kolla på Sex and the City i väntan på att bussen skall gå. Förövrigt så är Geisha choklad det godaste som finns! Pusshej

090506

* Idag är det min födelsedag. Grattis till mig själv på min 15 års dag *

Kan börja med att skriva ett stort tack till alla som har grattat mig, jag uppskattar det verkligen! Dock har jag inte svarat på alla sms jag fått, men det orkar jag inte heller. hehe, men verkligen tack!! =)

Skoldagen har ifall varit ganska så bra, missade både matte & svenska lektionen. Kunde ju inte blivit bättre! höhö. Sedan var det en stor diskussion på musiklektionen. Ingen av oss i musikklassen hade lust att vara med på Vårkonserten imorgon, och skulle vi inte vara med så ställer dem in hela grejen osv. Men det ordnade sig tillslut och vi skall vara med ändå. Åh, blä jag vill ju inte.. Well, som sagt det är bara att stå ut! Presenter har jag inte öppnat än, vill helst göra det senare på dagen. Men jag har ifall öppnat ett paket och det var ett presentkort, då det stog att jag fick ta hål i öronen o en parfym. Tack så mycket, Samah! =) Nu kommer jag snart att ha 5 hål i öronen, jippi! =) 


Det bästa är att jag får köpa ett fritidskort av mina föräldrar, nu när jag fyllt 15. * Noga med åldersregler *  Skall göra det redan idag, underbart!
Vi hörs senare, pusshej!

Christine

Är så jävla klockren! haha, så jävla bra. Jag skall strax stänga av datorn och lägga mig o kolla på någon film eller något. Prövar även massa kläder, vet inte vad jag skall ha på mej imorgon. Tänkte att jag väljer ut något idag, så slipper jag få panik imorgon på morgonen. Well, jag fyller år om några timmar!! God natt på er!

Ugly Betty, DH & Christine.

Jag älskar tisdagar, massa bra program på TV. Nu har jag färgat håret o är svarthårig igen. Har precis plattat igenom det, medans jag sitter o glor på Ugly Betty! Pluggar lite då och då under pauserna. Nu är det några timmar kvar tills jag fyller år, hehe! Vi hörs nog senare, annars får ni ha en bra tisdagskväll! Pusshej

Njut!


Jag fyller år imorgon!

Jag kan inte riktigt fatta det, hehe. Jag fyller ju bara 15 år, men för mig är det faktist stort att fylla 15 år. Åh, tänka sig hur stort det är för mig när jag fyller 18 då. höhö! Nej, men jag är faktist jätteglad över det. Äntligen! Har längtat sedan i somras efter denna dag och nu är den äntligen snart här. Minns när jag sa " Åh, det är fleeera månader kvar tills jag fyller år " och det känns som att jag sa sådär för ungefär en vecka sedan! Fy, vad tiden går fort! Hela min fjortisperiod är över nu.. ha ha ha, * skoja * ... Jag var allvarlig med mitt skämt =)

Well, jag sitter ifall och sjunger till MGMT, i väntan på att Zarah skall komma ur duschen och klä på sig. Jag pluggar imellan, tar paus från mitt sjungande då och då. haha! :)

Jag efterlyser även min mobiltelefon, ingen aning om vart jag lagt den? Blää och så tappade jag den idag också, glaset har ifall inte gått sönder än, thank god! Med andra ord, hela telefonen pajar ifall glaset går sönder.

Vi hörs ikväll, pusshej!

090505


* Jag fyller år imorgon *

Hej på er! Skoldagen har varit bra, var väldigt segt i morse, men sedan så piggnade jag till! Jag hade även svenska prov idag och som sagt, eftersom att vi inte har svenska varje dag, så är det uppdelat i tre delar o det är tio papper totalt. Jag hann göra sex papper klart idag, vilket är så jävla bra. Det gick kanon asså! Det lönar sig nog att träna mycket inför ett prov, hehe! Tror vi skall fortsätta med tredje delen nästa vecka, då vi inte har svenska mer i veckan pga föreläsning o terränglöpning. Well, jag är så jävla nöjd! Efteråt så hade jag min sista lektion, vilket var b-språk, vi kollade klart på en film och sedan fick vi sluta femton minuter tidigare. Skönt! Nu sitter jag här och Zarah undrar hela tiden vad jag önskar mig i födelsedagspresent, men saken är ju att jag inte vet vad jag önskar mig? Blääää!

Jag skall färga mitt hår senare. Jag skall färga det tillbaka till svart, trivs mer i den färgen! hehe.. Nu blir det lite plugg också, innan jag skall iväg med en sjuk Zarah till Konsum och hämta ut paket. Hihi! Hörs senare, pusshej!

:(

Det värsta är att jag inte ens vet varför...  det är i sånna här stunder som man bara vill gråta ut och undra vad fan var det som gick snett egentligen?

Nu är jag hemma igen..

Hej på er! Vilken chill dag, basket är ju mycket roligare än vad jag trodde. Har annars sagt att det är tråkigt, hehe! Men antar att man måste pröva o komma in i det, innan man dömmer. Well, kul är det ifall! Har spelat med Steph & Cely i några timmar nu. Är rätt så slut nu, men gött är det för då kommer jag nog somna gött ikväll. Jag vet inte vad jag skall göra, är helt rastlös. Får la vänta tills två och en halv män börjar. Puss!



Jag är förövrigt så jävla stolt över mig själv, kan tyvärr inte skriva varför här. Men fyfan, bra Aliaa! Att det kan ta så långt tid att inse vissa grejer, men bättre sent än aldrig!

Wey, Wey and Wey!

Hallå på er igen! Nu skall jag strax ut och lira med Cely. Jag börjar bli lite smått trött, sov så jävla dåligt inatt. Kunde inte somna förrens vid tre, halv fyra tiden och så skulle jag upp några timmar efteråt. Blä, inget skoj var det. Låg och grubblade på precis allting. Nej, nu skall jag flytta på min häck! Hörs ikväll!


Nokia bärbara högtalare, de är ljuvliga och mina!










Control yourself!
Take only what you need from him.

090504

* Jag fyller år om 2 dagar *


Hej på er! Min skoldag har varit super bra. På morgonen så kollade vi på film och sedan var det idrott. En jävla jobbig men uppfriskande! Vi skulle para ihop oss två och två. Självklart så parade jag & Cely ihop oss. Så skulle man köra sten, sax, påse och den som vann fick bestämma vad den ena personen skulle göra. Eftersom Cely hade jätteont i foten, så bestämde vi oss för att köra något som vi båda gick med på. Så jag fick börja att springa 800 m och när jag hade sprungit klart, så var det Celys tur och så fortsatte det så. Tillslut märkte jag att alla andra hade gjort samma sak, haha! Och man skulle springa 800 m så jävla snabbt, man skulle ge järnet o springa allt man kunde. Det är inte alls långt o springa 800 m heller. Så det var faktist skoj o efter varje varv som man hade sprungit, så var man tvungen o göra armhävningar och sit-ups. Men gud vad skönt det var efteråt! Ifall, sedan hade vi SO o då fick vi kolla på film. Sedan rast, bild och NO. Slutade vid halv tre och nu sitter jag här och äter kycklingsallad! Tänkte sätta mig o gå igenom svenska provet som jag egentligen skulle ha haft på onsdag, men vi flyttade det tills imorgon, då vi har det uppdelat i 3 delar. För på onsdag så är det någon föreläsning om Alkohol osv.. om jag inte minns fel? Well, sedan blir det att lira basket! Pusshej

Välkommna!

Åh, jisses vad många det var som hade kikat in i min blogg idag. Känns som att det kommer nya läsare varje dag. Vad trevligt att ni har hittat hit! :)

Jag sitter i sängen och knarkar Sophia Somajo o MGMT låtar. Sjukt bra! Jag skall strax lägga mig o sova, är trött. Men orkar inte lägga mig ändå, är lite keligt! Well, imorgon är det en ny skolvecka o jag fyller år på onsdag. Jag vet inte riktigt varför, men jag längtar väldigt mycket. Tycker det är sjukt roligt och fylla år, hehe! Jag påminde även mina föräldrar om att jag fyllde år på onsdag, ifall de skulle glömma det. Jag fick svaret : Aliaa, vi är fullt medvetna om det, så oroa dej inte! haha, dem glömde faktist min födelsedag förra året. Nej, nu skall jag gå. Natti Natti!


Då var söndagen över.

Det har varit en bra dag, trots att det har varit söndag och då är jag oftast deppig. hehe, men inte idag. Tur det! Som sagt, vi spelade ju basket innan. Jag & Zarah gick ut och sköt lite, tills vi ser pappa som hade varit i affären och handlat lägga ner grejerna på gräsmattan och började att spela med oss. Han är jävla grym på att skjuta, träffar ju hela tiden. Sedan efter en stund så kom ifall Steph och då ville pappa att vi skulle köra match. Han bestämde att det skulle vara jag & han mot Steph & Zarah. Och gissa vem som vann? Jo, jag & pappa ;) Vi är grymma tillsammans! haha. Damn, jag, Zarah & Steph blev helt trötta efter ett tag och pappa bara pushade oss. Han har bra kondition och skall vi gemföra den med min, Zarahs och Stephs så är det inget vidare. Men jävla kul var det! Sedan skulle vi ut och gå, orkade inte hänga med, men tillslut så pallrade jag mitt arsle med en stund ändå, men vände sedan hem för att möta upp Alex & Samah. Och nu sitter jag hemma och kollar på någon film som går på 3an. Verkar tråkig faktist, hehe. Jag hittade två basketbollar hemma innan, men fanns ingen jävla luft i dem, så måste pumpa upp dem imorgon! Fick tanken av ba " vad i helvete har vi det för? " Sedan kom jag på att Samah spelade ju basket förr, höhö. Tummen upp för att man har en snäll granne ;)

Vi hörs imorgon, puss på er!

En skön söndag..

Hej på er! Efter mitt sista inlägg innan, så gav jag upp det där med att gå ut o spela basket. Jag satt i mitt rum och kollade runt och kände att det behövdes städa. Jag tror minsann att jag har städat mitt rum runt fem gånger på få veckor. Jag förstår verkligen inte hur det kan bli så stökigt? Fyfan! Ifall, jag städade rummet först, slängde grejer jag inte behövde, samlade ihop alla smycken och la det på ett ställe, alla dvd-skivor fick även läggas på ett ställe. Jag flyttade på DVDn också. La alla mina böcker på skrivbordet osv. Jag ville faktist flytta på min plasma tv, men eftersom att den inte går och ha någon annan stans i rummet, så var den tvungen att stå kvar där den gör. Suck! Men anyway, sedan när jag hade röjt undan allt, så fick jag för mig att möblera om i mitt rum. Sängen, nattduksbordet o soffan ligger på helt andra ställen nu. Gött och nu ser rummet ännu större ut! Min spegel / sminkhörnan fick ligga kvar där den alltid ligger. Hängde upp min James Dean tavla också, eller ja det är Samahs egentligen, men jag vet att det inte gör något för henne. Hehe! Och mitt rum blev så fint, Steph du kommer bli förvånad! ;) Sedan fixade jag i badrummet, la in lite nya inredningsgrejer och så. Blev fint där också! Åh, jag är duktig..

Fixade iordning vårat skoställ också, la undan alla skor vi inte använder förtilfället och ställde upp de som vi verkligen använder. Blev en hel del, men allt fick plats som tur va! Har rensat i kylskåpet också, haha. När jag väl börjar städa, så går det knappt att få mig att sluta. Men jag är tydligen den ända som bryr sig om hur det ser ut i våran lägenhet, av mig, Zarah och Samah.

Nu skall jag strax ut och spela basket. Vi hörs ikväll! Pusshej :)

Det är otroligt..

Zarah & Steph har inte vaknat än, herregud! Klockan är snart halv tre och jag är sugen på att gå ut och spela basket. Måste ju passa på nu när det ändå hyffsat bra väder ute! Jag förstår inte hur man kan ligga och sova så länge faktist, okej om man inte har sovit på ett bra tag, men dem la sig inte så sent igår kväll heller. haha, well! Jag får la försöka att väcka dem, pusshej!

Äckligt bra låt


SophiaSomajo

Haha, nu har jag kollat klart på Blattefierad med Shan Atci. Han är otroligt rolig! Bra som fan är den o rolig! Nu skall jag sminka mej lite, känner att jag behöver lägga på lite mascara idag. Annars ville mamma o dem att jag skulle med till Borås, igen. Fast jag tror inte att jag skall åka med, stannar hellre kvar hemma. Jag vill ut också, som ni ser så gick det ju inget vidare med pluggandet. haha! Men jag har hela dagen på mig :) Jag skjuter upp saker hela tiden, eller ja, bara när det gäller pluggandet. Har blivit så dålig på det, fy för mig. Betygen sätts ju om ungefär 3-4 veckor. Men vad jag vet, så har vi bara SO, NO, svenska o engelska prov innan dess. Vi har inte fått reda på om vi har några prov mer på denna terminen.  Jag, Amanda och Cely har även våran fördjupningsuppgift som vi skall redovisa om två veckor ungefär. Handlar om kvinnliga präster, vad kyrkan anser om abort osv. Well, snart är det sommarlov så det är bara att stå ut, hehe! Puss på er


Haha, jag nästan dör..

Har precis duschat. Ifall, kollar just nu på Shan Atci, asså gud han är så otroligt rolig. Fyfan! haha.. En av dom roligaste komikern som finns! Finns nog ingen gång då man inte skrattar.



090503

* Det var visst 3 dagar kvar tills jag fyllde år *

God morgon på er allihopa! Vaknade dock med ett bättre humör, än vad jag hade igår. Usch, vill inte ens minnas kvällen! Så den skall aldrig tas upp igen. Well, vad jag gör uppe såhär tidigt har jag ingen aning om, för jag är trött men orkar inte att sova. Funderar på att duscha och sedan plugga lite kanske? Mjo, det låter som en super bra ide, eftersom att Steph o Zarah inte kommer att vakna förrens om 98449884 år, så hinner jag göra det jag skall göra.


Jag & Zarah gick ut igår natt, vi var båda så arga och behövde varandra för att prata och få råd. Tack för att du finns där, både du & Steph. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte haft er, ni är fantastiska. Ni finns verkligen där, ni lyssnar och ni försöker att förstå och ni försöker verkligen att hjälpa till. Tack för allt! <3

Vi hörs lite senare, pusshej!


Jag älskar denna bild o jag minns denna dagen, jag var så glaaaaaaad o lycklig!




Denna kväll

blev rent av skit... asså gudars, får man inte ha en enda problemfri kväll?? nej, tydligen inte! syskonbråk är då fan inget vidare.. eller ah, inte för att det var jag som tjaffsade, men man kommer ju mellan. Skit, skit och fucking skit!! blir så arg.. i fortsättningen så skall man nog hålla sig inne.. FUCK. Jag älskar Salem, Zarah & Steph. Ni är guldvärlda, verkligen!

Jag är så otroligt trött på det flesta just nu, jag förstår inte hur folk kan vara så idiotiska, fittiga och bara gud vet vad!


En annan sak. * Jag fyller år om 4 dagar * , det är det ändå som faktist gör mej glad just nu!

Jag, Alex & Zarah.

Är just nu ute, för att Zarah röker. Vi har självklart med oss laptopen, haha. Vi sitter och förfestar just nu, massa alkohol och musik. Det gillar vi! Vi skall iväg vid åtta, Zarah skall bara byta om och så. Amel som är så snäll, kör faktist upp oss! Gött som fan, Salem kan inte köra oss pga att han arbetar. Jonelia & Emilia skall också med upp, eller ah dem kommer någon stund efter oss. Jag skall ha en trevlig kväll, det får ni också ha! Njuuuuuut!! Pusshej


Love, Love, Love Me.

Sophia Somajo, jag får inte nog!

Fick ett samtal innan och det är helt ändrade planer. Vi skall dra upp till Mariebergsparken istället, där vi skall dricka och grilla. Låter bra det också! Vi var och handlade lite innan, skönt och ha det gjort. Skall strax börja fixa mig o så, sedan skall vi la dra vid 7-8 tiden ungefär tror jag. Hinner nog blogga innan jag drar, annars så får ni ha en super kväll! Pusshej




Aliaa Hjärta Takida.

Det blir Borås med föräldrarna + Samah, sedan fixa sig & dricka innan Lygnevi. Sedan bär det av! :) Längtar lite faktist! Skall ut en sväng nu! Vi hörs när jag kommer hem senare ikväll! Pusshej

Nu är jag tillbaka..

Skulle bara fixa till mitt hår lite, såg inget vidare ut. haha! Gick bort till mamma och de också och då frågade hon genast om jag hade slingat håret? Oskyldig som jag är så fick hon svaret. Nej? haha. Som ni förstår, mamma tycker inte om när jag färgar håret, eftersom att jag har färgat håret så otroligt mycket. Men det var under min färga-håret-blont tid. Och hon är så rädd att jag tappar håret. Men hon tyckte ifall att det var jättesnyggt. Well, thank you mother! :) Nu sitter jag här och knarkar Ken ring låtar. Påmminer om Tunisien väldigt mycket, vi brukade lyssna på Ken Ring låtar när vi var där. Han är väldigt bra faktist! BB Berättelsen & Bryter tystnaden är mina favorit låtar. Nu har jag inget mer o skriva, förutom att kanske senare så skall mamma, pappa & Samah åka till Borås o köpa en ny mobil till henne. Man kanske skall hänga med? Hörs ifall senare!

090502

* Jag fyller år om 5 dagar *


God morgon! Väcktes av Samah som sov i samma rum som mig inatt. Denna gången så somnade vi faktist på en gång, utan att någon behövde sitta och prata i hundra år tills vi somnade. Ifall, idag är det lördag och det är fint väder ute. Jag är även glad idag, vaknade nog på rätt sida. Jag skall nog gå ut och sätta mig, men vet inte ifall jag skall vänta på de andra. Well, jag återkommer strax! Puss på er sålänge

Makeover..

Hej på er! Innan fick jag för mig att slinga mitt hår och det blev såklart blont. Men det blev inga blonda slingor direkt, eller bara vissa av dem, resten blev ljusbruna och det blev så jävla snyggt! Sedan fick jag för mig att klippa håret också, så nu har jag klippt av lite av mitt långa hår. Well, det blev ifall snyggt och jag är sjukt nöjd. Tack Alex för klippningen! Nu sitter jag här och är helnöjd. Är även med Zarah, Samah & Alex. Vi planerar lite för imorgon kväll. Det blir Lygnevi! Vi skall förhoppningsvis ha jättekul. Nej, nu skall jag forsätta att kolla på en film som går på tv och sedan lägga mig. Hörs imorgon, pusshej!

Hehe..

Jag satte mig och plugga innan, blev klar för fem minuter sedan. Är skönt och ha pluggat, för jag lovade mig själv att göra det någongång under helgen. Pluggade matte & svenska. Har prov i det nästa vecka, så man får la börja i tid. Väntar just nu på att en serie som jag tycker om som går på 3an, skall börja. Vi hörs ikväll, pusshej!


Sophia Somajo


Nu är jag hemma igen..

Har legat ute i några timmar och stekt. Och resultatet blev bra, för jag har blivit ännu brunare. Härligt! Det är så underbart att gå runt i underkläder ute, när det är så varmt ute! Gick ifall tidigare än dem andra, orkade inte sitta kvar. Har precis ätit tacos och pratat med Samah. Jag skall strax börja att platta mitt hår och kolla på tv. Har inget bättre för mig och får la se vad jag gör resten av dagen. Pusshej sålänge.

090501

* Jag fyller år om sex dagar *

God morgon! Hur har eran valborg varit? Bra hoppas jag! Själv la jag mig rätt tidigt, vilket var jätteskönt. Nu är jag pigg och glad ifall. Härligt! Skall strax duscha och sedan så har Steph förhoppningsvis vaknat, så att vi kan gå ut. Läste ditt inlägg Steph och självklart så hänger jag på. Vi skall nämligen ut och sola, vet dock inte om det är tillräckligt varmt ute, har inte sett det än,men får la hoppas på det. Zarah ligger helt sönderdäckad i sängen, ha ha ha! Well, vi hörs senare. Puss!


RSS 2.0