091031

Ensam hemma just nu. Skönt! Jag springer runt och sminkar mig, försöker hitta kläder och så fixa mitt hår! Lite panik! Hehe. Så det får bli ett litet inlägg idag.
Jag har inte gjort alls mycket annars. Jag skall åka iväg till Kinna om en timma och möta upp syrran för att handla mat och så. Sedan skall jag till min man och spendera kvällen med honom.

Vi hörs imorgon! Ha en bra kväll!


Dessa människor..

Jag blir så fruktansvärt trött på människor som står en nära och inte ens kan respektera en. Jag förstår helt enkelt inte hur man kan vara så otroligt fittig? Jag gör verkligen inte det! Jag kan sitta och skriva en hel jävla bok om dessa människor. Ett stort jäkla ris till dig!! Fyfan för dig!! Vänta bara, en dag så kommer jag inte att finnas där för dig. Och denna gången menar jag det. Jag har blivit så sjukt sårad om och om igen. Nu är det fan nog! Skärpning!!

Annars så kom precis jag & Zarah hem från Halloween festen. Önskar dock hellre att jag hade stannat hemma och bara kollat på film som vi egentligen skulle göra. Men jag tvingade med mig Zarah för att kika förbi bara.. Men man lär sig av sina misstag right?

Nu skall vi äta och kolla på film! Pussar!

Fredagseftermiddag.

Jag lyckades läsa en stund och sedan somna. Det var skönt och få sova i några timmar tills jag kände att det var nog!

Jag har inte gjort mycket sedan dess. Duschat och ätit middag. Jag vet inte vad kvällens planer blir. Vet inte om jag skall med på Halloween festen längre eller inte. Jag vill, men endå inte. Går jag inte dit, så vill jag ju göra något annat, så får la hoppas att något annat händer också. Men som det ser ut så känns det som att dom flesta skall på denna så omtalade Halloween festen. Som ni märker i nu läget, så har jag absolut ingen aning om vad jag skall göra. Men snart måste jag nog ta och bestämma mig. Klockan tickar alldeles för fort.


Nu skall jag sätta på TheVoice och lägga mig i sängen en stund. Puss!


Läsa!

Nu har jag fått en känsla av att jag bara vill ta det lugnt ikväll. Känns som en lugn och skön fredag! Och tänk er massa skräckfilmer också. Vi får se! Det hade inte varit fel ifall. hehe! =)

Eftersom att jag inte lyckades somna, så skall jag sätta mig ner och läsa i min B... bok! =) Det är det enda vettiga jag kommer på att göra så här tidigt på morgonen och det är även kul! Så efter ett tag kanske jag lyckas somna endå. Vi får se.. Latero!




Jag!


091030

Jag vaknade vid halv sju i morse och var verkligen så otroligt trött! Var omöjligt och somna om. Så otroligt typiskt, men finns la inte så mycket och göra åt saken.

Idag är det fredag och planerna för ikväll består av en Halloween fest. Dock så vet jag inte om Zarah & Steph är på längre, så det lutar mer åt att vi nog inte kommer gå. Men jag hoppas det! Vill ju verkligen det! Vet till och med vad jag skall vara utklädd till isf. Hehe! Men det är en helt annan sak. =)

Nu skall jag krypa ner i min säng och förhoppningsvis få lite sömn. Puss!


217645385.

Jag måste börja med att skriva att veckan har gått så otroligt fort. Redan fredag imorgon! Sjukt vad tiden går!

Känner att jag har gjort något vettigt sedan jag skrev här sist. Jag har skrivit klart min låt. Och vet ni vad? Den blev faktist mycket bättre än väntat, så jag är super nöjd med den. Jag har även pluggat lite biologi. Vad det känns skönt! Jag lovade mig själv att sitta när och plugga någondag under veckan och nu är det gjort. Slipper jag ha ångest sedan.

Jag skall sätta mig framför tvn nu och vänta på att Zarah kommer. Hon bör vara här i vilken minut som helst skulle jag tro. Sedan lite senare mot kvällen möter vi upp våran vän! =)

Ni får ha en bra kväll. Pussar!

091029

Igår efter att ha städat mitt rum och fixat mig så stack jag iväg till baby för att spendera kvällen/natten med honom! =)

Vaknade vid ungefär halv två om jag inte minns fel så har vi bara umgåtts med varandra. Sedan hade vi följe en bit och skiljdes sedan då vi skulle åt olika ställen.
Jag har varit förbi Zarah, ingen hemma där.. Men som tur va så har jag en nyckel dit! Hehe. Fick vänta där tills min pappa kom upp och hämtade upp mig!
Och nu sitter jag hemma och skall precis äta mat. Sedan skall jag läsa lite och sedan börja fixa mig. En kompis tills oss från Stockholm är här, så vi skall mötas upp senare! Jag längtar jättemycket! Har inte träffat honom på ett bra tag.

Hörs senare! Pussar!

Gossip Girl.

Nu är jag hemma igen! Har varit ute på lite ärenden med Steph & Zarah.

Sitter hemma just nu och kollar på Gossip Girl. Jag tycker verkligen om det! Så sjukt bra! Hehe.
Vet inte vad jag skall ta och göra av denna dagen, inget speciellt skulle jag tro. Så jag tror det blir ännu en hemmakväll idag också. Kanske lite plugg senare om jag har något och göra. Vi får se! =)



091028

Hej allihopa!

Jag har inget alls och blogga om egentligen känner jag just nu. Mina tankar dödar mig snart känner jag..
Vi hörs ikväll istället! Pussar!


Memories.

Jag går tillbaka i arkivet och läser gamla inlägg. Det är sjukt vad mycket som har skrivits här i bloggen och vilka gamla bilder jag har hittat. Det kalla jag minnen! Jag saknar den gamla tiden så otroligt mycket, men jag skall inte ta upp det. Jag är super nöjd med denna tiden också. Men som saker och ting såg ut då. Det är lite sjukt vad allt har förändrats och då menar jag verkligen allt.
Jag kan ifall inte sluta läsa gamla inlägg, hehe.. =)

Jag skall strax sätta mig framför Tvn och ligga där resten av kvällen tills jag känner att jag fått nog. Pussar!

091027

Hej bloggen!

Vad fort dagen har gått än så länge. Idag har jag & Steph gått runt i Kinna och skrivit ut massa kort på Expert och fixat och donat med Zarahs presenter. Vi har precis överraskat henne med dom och hon blev super glad! =)
Vad härligt och ha det klar och veta att hon är nöjd också. Toppen!

Vi skall strax åka och äta middag och sedan blir det en lung kväll tror jag. Pussar!

Måndagkväll.

Dagen har spenderats i Göteborg med Steph. Vi har sprungit runt och försökt hitta en present till våran tös som fyllt år. Och ja, vi hittade presenter tillslut. Vad glada vi var efter det, var en sådan lättnad! Dock skall vi inte ge bort presenterna förrens imorgon då vi har en extra grej o fixa innan det är dags att ge iväg presenterna. Men jag tror hon blir super glad! ( Haha, jag vet att Zarah läser detta ;) .. )

Vi var hemma vid sex tiden. Jag var hemma en stund, sedan åkte jag iväg och handlade med mamma. Sedan hoppade jag in i duschen rätt snabbt innan jag tog bussen till Kinna med Steph. Vi sitter just nu hos Zarah och snackar. =) Jag skall om någon timma möta upp min älskade och spendera kvällen/natten med honom.

Ha en fortsatt bra kväll! Pussar!


091026

Ännu en ny dag och idag är det måndag! Jag vill ha tillbaka den underbara helgen. Fy vad roligt jag har haft i helgen!

Idag är planerna att åka in till Göteborg med Steph och få köpt present till våran tös som fyllt år. Har inte blivit av förrens idag då vi tog tummen upp ur röven och insåg att vi måste åka idag. Eller ja, Steph insåg det och drog in mig i det hela. Efter det så tror jag att jag skall umgås med min älskade.
Annars blir det nog en lung dag. Har jag någonsin skrivit om hur mycket jag tycker om och bara sitta och inte göra någonting alls ibland? Det kan vara så härligt ibland, men kan dock bli för mycket.

Nej, nu måste jag börja och fixa mig. Latero!

091025

Hej bloggen!

Igår kväll blev det en ganska lugn kväll. Zarah & Steph gick aldrig ut igår kväll. Så vi hamnade hos en kompis till dom. Men jag var inte där så länge för sedan mötte jag upp min älskade och så gick vi hem. Blev en ganska tidig kväll, men det var skönt endå.

Sitter just nu hos Zarah och väntar på att Gossip Girl skall börja. Vi håller även på och lagat mat. Jag, Steph & Zarah har umgåtts hela helgen och det har varit så fantastiskt roligt. Vi brukar ju göra det annars också. Men denna helgen har varit lite annorlunda. En toppen helg! =)

Hörs lite senare. Pussar!

24592784.

Efter en promenad i regnet med tjejerna och en god middag efteråt så mår jag faktist mycket bättre. Känns skönt!
Idag är det ju som sagt lördag, känns absolut inte som det. Men dom andra skall nog ut på klubb, jätteroligt för dom! Jag kommer ju inte in klubbar, vilket är tråkigt tycker jag. Så jag tror att det blir en hemmakväll då jag tror att min älskade också skall åka iväg. Tråkigt men så är det! Men då kanske jag får i ordning på mina frågor från praktiken. Skulle gjort det igår, men fanns ingen tid tillslut.

Mitt höstlov har ju även börjat nu också! =) Känns skönt med en veckas lov! Men sedan är det tillbaka till skolan och jag längtar med andra ord inte ett dugg!


Badbadbad.

Det känns som att någon slagit mig med ett basebollträ i huvudet.

091024

Hej bloggen!

Igår kväll var det ju som sagt födelsedagsfest för Zarah. Blev en väldigt lyckad kväll! Dock blev det alldeles för mycket alkohol. Jag skall tagga ner med alkoholen nu framöver. Kvällen slutade vid ett ungefär och då låg jag, Zarah och Steph stendöda. Vi somnade en stund, men sedan vaknade jag & Steph till liv och det gick absolut inte och somna om.. Usch för bakfylla.

Nu ligger vi och snackar om gårdagen och vi skall strax till affären och handla mat. Zarah är nog den enda som kommer få i sig mat. Haha!
Känns absolut inte som en lördag idag skall jag säga er, uten en otroligt seg söndag.. Men känns bra endå. Hehe!

Hörs lite senare! Pussar!

TONIGHT.




Nu sitter jag hemma hos Zarah. Vi snackar lite och lyssnar på musik. Här händer det inte så mycket alls.
Vi skall snart ut och göra lite ärenden och sedan börjar vi nog fixa oss inför kvällen. Jag har redan hunnit och sminka mej, hehe. Skönt och inte behöva göra det senare!

Ikväll blir det ju som sagt födelsedagsfest för Zarah som fyllde år tidigare i veckan. Tror det blir en toppen kväll!
Jag bjuder på en låt som jag fastnat för. So here you go!






091023

Hej bloggen!

Dagen startade med ett utvecklingssamtal med mina lärare och mamma. Allt gick super bra! Förutom min matte som jag tyvärr har jättesvårt för, men jag skall få extra hjälp så det känns rätt skönt. Det gick oförväntat bra. Jag är super glad, detta gjorde min dag och vilken start på dagen hörrni!

Jag kom hem för en stund sedan, sitter och dricker Redbull. Jag är jätteförkyld, så mamma tyckte jag skulle skippa praktiken idag. Vilket jag gjorde som ni märker. Jag skall strax sätta mig ner och kolla igenom lite frågor jag har frågat på min praktik. Sedan blir det duschen och hoppas på att förkylningen hinner lägga sig lite tills ikväll ifall. Är riktigt taggad!! =)

Latero!


Torsdagkväll.

Nu är jag hemma igen och skall strax hoppa in i duschen. Sedan skall jag bara ta det lugnt och njuta av kvällen. Jag orkar inte göra någonting alls och imorgon blir det en lång dag känns det som. Alldeles för lång! Men sedan på kvällen blir det roligare. Jag ser fram emot imorgonkväll väldigt mycket!

Jag har ju även utvecklingssamtal imorgon bitti och sedan blir det praktik. =) Hoppas det går bra!

Vi hörs imorgon! Pussar!

091022

Torsdag idag! Känns som en fredag. Jag vill att det skall vara fredag nu, men imorgon så.. Bara att stå ut.

Sitter hos Zarah just nu. Vi skall strax äta middag och sedan skall jag nog åka hem och göra precis ingenting. Eller jo känner mig taggad för att plugga, men jag har inte något och plugga direkt nu när jag har praktik. Äsch, vi får se.
Vi har ifall varit och handlat in grejer inför imorgon. Längtar så!! =)


Onetwotree.

Jag lyssnar på världens bästa låt. Idag insåg jag hur jäkla bra techno är egentligen. Varför har jag inte gjort det tidigare för?
Jag har även lite panik över vad jag skall ha på mig på fredag. Ja visst blir det födelsedagsfest för Zarah. Skall bli jätteroligt! Klackarna skall ifall på! Resten får jag fundera över.

Ett långfinger åt folk som är respektlösa eller helt enkelt bara hör av sig när de vill något! Puss på er!

091021

Hej bloggen!

Jag hann tyvärr inte och blogga igår. Zarah fyllde ju som sagt 21 år igår, så det firade vi tjejerna med god mat, tårta och massa skratt. Det var en trevlig kväll! Efter att vi hade firat henne så mötte min älskade upp mig och vi gick hemåt.

Vi vaknade upp rätt tidigt i morse. Vi gjorde inte så mycket faktist. Kollade på Tv och sedan blev det en film om man skall kalla det så om Slipknot och massa mys! En bra start på dagen.
Sedan gick jag till Zarah. Vi har hämtat ut paket och ätit middag tillsammans. Vi sitter just nu hemma hos mig och natten skall spenderas här. Blir Efterlyst och sedan skall vi möta Steph.

Två dagar kvar på praktiken. Har även utvecklingssamtal på fredagmorgon. Skall bli så skönt med 1 veckas lov sedan! Och jag längtar till helgen så fruktansvärt mycket.

xxx.

Måndagkväll.

Idag har jag varit med min älskling. Det var trevligt och få träffa honom igen nu när han har varit borta hela helgen! =)

När jag kom hem sedan så kom det upp en känsla jag inte alls gillar. Den känslan har jag haft allt för många gånger känner jag nu. Jag orkar inte mer.. Bara jobbigt o ännu en gång jobbigt! Allt är ju så fruktansvärt bra.
Men jag försöker och inte tänka så mycket på det.. Känner att det lugnar ner sig lättare då.

Nu har jag precis duschat och skall fixa håret strax. Sedan blir det mat innan jag går och lägger mig.. Pussar!


091019

Måndag idag! Det var kämpigt att stiga upp vid sju i morse. Men jag klarade det tillslut endå. Jag har precis ätit lunch och är rätt så död. Känns som att jag vill lägga mig i sängen och bara sova. Men icke!
Barnen på förskolan har haft fotografering idag så det har varit en jäkla massa skrikande barn och allmänt jobbigt bara. Jag börjar tro att jag och barn inte passar ihop alls. Hehe.. Men det är sista veckan, så det är bara att stå ut känner jag.

Senare skall dagen spenderas med min babe!! =)
Pussar!

091018

Söndag idag.. Jag kan inte mer än och längta tills på fredag för då börjar äntligen mitt lov!! =)

Igår kväll så satt vi några tjejer hos Zarah och bara drack och chillade. Det var mycket trevligt. Vilka goa skratt det blev, fyfan.. En lyckad kväll ifall tills en liten grej hände. Men det är bara att skratta åt det, dock kan jag inte skriva det här. Hehe!
Vi skulle egentligen vidare, men det blev inte så tillslut.

Jag kom hem vid halv fyra ungefär och vad jag gör uppe nu har jag ingen aning om. Är glad och pigg! Inte likt mig, det måste vara något.. Haha!

Nu skall jag äta frukost! Pussar!


091017

Hej bloggen! Redan den 17:e idag. Tiden går alldeles för fort tycker jag nu!

Idag skulle egentligen jag & min babe fira två månader ihop. Men eftersom att han inte är här i helgen, så går det ju inte. Lite synd.. Men två bra månader har det ifall varit.


Skulle åkt iväg till Göteborg med Steph egentligen, men det blev inte av. Utan vi skall ta det nästa helg tror vi eller i veckan kanske. Jobbigt att det krockar med min praktik, men det går och fixa.
Jag är trött och skall nog sätta på en film och försöka somna igen. Hörs lite senare!

2843783.

Jag som skulle lägga mig. Gick visst inte så bra. Jag stack ut istället och umgicks med vännerna. Jag har nog inte skrattat så här mycket som jag gjort ikväll på ett bra tag! Tack för att ni finns, ni är helt underbara! =)

Borde egentligen ligga och sova nu. Jag & Steph skall nog åka iväg till Göteborg imorgon och kolla lite grejer. Våran tös fyller ju hela 21 år på tisdag!! Pussar!


Fredagkväll!

Jag sitter hemma hos mig just nu med några vänner. Vi kollar på film och pratar. Jag är ju barnvakt samtidigt också, så min lillebror är också med. Men dom tycker om honom så mycket, så det är bra!
Vi var ute innan och träffade några och sedan gick vi hit. En ganska bra fredag faktist. Men jag skall nog strax lägga mig och sova, för dom andra skall gå ut om en stund och jag vet inte riktigt om jag orkar följa med. Är jättetrött och seg.

På tal om min älskling så saknar jag honom väldigt mycket. Skönt och få vara med andra så att man inte är helt ensam också tycker jag.. :) Alexandra, jag hoppas allt är bra med dig också!

Nej, nu skall jag vara lite social! Pussar!

Idol!

Nu är jag hemma. Känns otroligt skönt! Ingen hemma förutom jag & Samah. Eller hon är just nu i affären.
Annars så skall jag strax hoppa in i duschen. Såg nyss att det var MJ tema på Idol ikväll. Jag tycker inte om MJ så hyffsat mycket, men det kan nog bli kul och kolla på det endå!

Nej, duschen var det.. Latero!

091016

Hej bloggen! Fredag idag. Känns verkligen inte som det, delvis med tanke på vädret också. Tråkigt ju! Jag tillbringade natten med min älskade. Var jobbigt och ta farväl av honom innan, men det gäller ju bara för en helg. Men det är ju trots allt en helg, en lång helg kommer det säkert vara också. Fy för detta!

Just nu sitter jag hos Zarah, skall strax åka hem hade jag tänkt. Mina föräldrar åker bort idag och skall vara i Göteborg över dagen/kvällen. Skoj för dom! Vilket innebär att vi andra får vara barnvakt. Eftersom att jag inte har något annat och göra, så tänkte jag faktist erbjuda mig att vara det. Fast frågan är om jag klarar att vara helt ensam? Känns som att jag kommer att bli allt för ledsen.
Men vi får se som sagt!


Jag känner för att klä upp mig och ha hur höga klackar som helst och gå ut och dansa ett gäng! Det hade varit perfekt.. Men som jag sagt förr..
 Det är så SYND att jag inte är över 18!!


YoumustbeanAngel.



Jag sitter hos Zarah med henne och Steph. Vi lyssnar på världens bästa låt och så dricker vi varm choklad. Vi sitter och pratar om allt mellan himmel och jord.
Allt känns så fruktansvärt bra precis just nu i denna stund. Vad härligt det är.
 Kan det inte alltid vara så här bra? Jag önskar att det kunde det. Jag hade aldrig klagat.


Torsdag!

Nu är jag och Zarah hemma igen. Vi mötte ju upp Cely innan för att äta lunch. Blev att vi hamnade på Punkten tillslut, men det funkade lika bra det. Var trevligt. Sedan gick vi till Apoteket och sedan var Cely tvungen att gå tillbaka till hennes praktik.

Vi sitter just nu i köket och lyssnar på musik, vi skall flytta på våra häckar till vardagsrummet och kolla på Tv. Jag skall åka hem lite senare vid fyra.. Jag orkar inte åka hem egentligen, men jag känner att jag behöver göra det endå. Jobbigt med bussar.. BUHU! Sedan så skall jag tillbaka till Zarah ( Mitt andra hem.. ) en stund innan jag skall vara med min älskling.

Ha en fortsatt bra dag. Pussar!

Ei.

Buhu, jag sitter och tänker på hur denna helgen kommer att sluta. Jobbigt och veta att CL inte kommer att vara här till helgen. FY! Jag hoppas helgen går fort eller att jag har jätteroligt och inte tänker på det så mycket. I hope!

Solen skiner ute ifall. Ovanligt mycket faktist! Jag kan knappt skriva, haha.. Har solen i ögonen precis och ser knappt dataskärmen. Men jag försöker ifall, hehe. Vi skall strax gå iväg och så får jag absolut inte glömma att gå förbi apoteket. Mycket viktigt!

Som sagt, latero!


091015

Hej bloggen!

Precis kommit till Zarah. Har varit hos min älskade pojkvän där jag spenderade natten.
Igår kväll satt jag, Zarah och CL och kollade på Sverige-Albanien. Sverige vann ju, grattis till vinsten! Dock tråkigt att de inte kom med till VM. Det är riktigt sorligt faktist. Men finns inte så mycket och göra åt det. Dom spelade fruktansvärt bra igår ifall! Dom drack lite och jag drack varm choklad. Hehe, tycker jag är duktigt. Dricker inte på vardagar, ett löfte jag har som har hållt ett bra tag nu. Otroligt duktigt enligt mig!

Zarah sover just nu, jag skall inte väcka henne förrens om 40 minuter något sådant. Så jag tänkte ta och fixa till mig lite tills dess, jag ser inte mänsklig ut. Haha, okej.. Så illa är det faktist inte. Sedan vid tolv tiden skall vi möta upp Cely och äta lunch någonstans.

Vi hörs latero!


091014

Hej bloggen!

Onsdag idag, gått rätt fort endå. Jag har ifall lunchrast just nu och har precis ätit en macka. Jag orkar inte äta något mer. Är inte alls sugen på någonting.
Jag vill ifall att praktiken skall vara över för dagen, för sedan skall jag umgås och sova hos min älskling. Måste passa på att umgås med honom så mycket jag kan nu innan helgen, för då åker han bort och lämnar mig en hel helg. Usch, snyft på det.. Kommer inte alls bli kul. Får hoppas att det går fort. ( Kommer ju säkert gå riktigt segt bara för det.. ) Han kommer ifall ha kul! =)

Vi hörs lite senare. Pussar!




Tvkväll.

Jag sitter hos Zarah med henne och Steph just nu. Vi kollar på de desperata hemmafruarna! Vi har även lagat mat. Vi lagade potatis med biff och brunsås. Blev lingon och sallad till även. Okej, jag gjorde inte så mycket förutom att prata. Men de andra gjorde ifall ett duktigt jobb! =)

Jag fick även träffa min älskling innan. Vad glad jag blev.. =)

Nej, nu börjar jag bli otroligt trött och jag måste även duscha mitt hår som jag inte tvättat sedan i ... lördags kanske? Haha! Inte alls likt mig, men jag har helt enkelt inte orkat.

Pussar!


LASSO MOMENT.

Jag har inte kommit iväg än. Bussen går inte än på ett litet tag, hehe. Jag skall strax packa ihop lite grejer och själv hitta kläder som jag kan ha på mig.. Med andra ord jag orkar inte! Kläder är jobbigt ibland bara. Men nu skall jag fortsätta och njuta av musiken. xx.


ERIKHASSLE.

Nu har jag ätit och skall strax hoppa in i duschen snabbt. Sedan skall jag åka in till Kinna. =) Mer än så har jag inte och berätta förutom att Erik Hassles musik spelas som aldrig förr. Oh gud vad han är bra!
Latero! Ha en bra dag!

091013

Hej bloggen!

Idag är det tisdag. Längtar tills ikväll, massa bra program på Tv.
Jag sitter ifall hemma just nu på lunch, har precis ätit. Gör inte alls mycket, vill att denna dagen skall vara över. Eller att praktiken skall vara över för dagen, så att man får göra vad man vill! Hade inte varit fel!
Jag har inga planer för dagen alls men det känns som att jag ska ha en sådan dag som jag hade igår. Bara vara hemma och chilla. Det var ju så otroligt skönt! Men vi får se senare, hehe.

Hörs lite senare. Pussar!

Måndagkväll.

Efter att ha fastnat vid att kolla på Gossip Girl hoppade jag sedan in i duschen och sedan städade jag mitt rum. Undra hur många gånger jag städar det på en månad.. Klarar inte av och ha stökigt rum längre. Jag möblerade även om soffan, lite härligt med en liten förändring.
Jag rensade ut massa grejer, förstår inte hur det alltid lyckas vara så jäkla mycket grejer i mitt rum? Känns som att det kommer nytt hela tiden. Jag har även fått massvis av gymnasiekataloger och jag har knappt kollat i någon av dom, så fick hitta en ny plats åt dom, åtminstonde tills jag kan slänga dom.

På tal om gymnasiet. Snart skall vi ju välja till gymnasiet. PANIK måste jag få säga. Jag har en linje jag vill gå och det är Hantverksprogrammet. Men jag vet inte längre, att bli polis har ju alltid varit min dröm! Det är svårt...

Nu skall jag laga mat och sedan blir det sängen och Tvn som gäller. Pussar!

Home again..

Nu är jag hemma för dagen. Vad skönt det känns! Jag är rätt så trött och tror bara att jag skall sitta hemma och ta det lugnt idag. Orkar faktist inte göra något annat, trots att det hade varit gött och gå ut endå. Vi får se vad som händer.. just nu orkar jag inte tänka på någonting.

Dagen har ifall varit ganska bra tycker jag.. Nu säger det stopp! Latero!

091012

Hallå allihopa!

Idag är det måndag och jag är trött med andra ord. Lyckades inte komma hem förrens lite innan klockan skulle bli ett på natten. Jag var ute med Steph, Zarah och Alexandra. Blev en hel del snack och tiden gick så otroligt fort. Men trots det så lyckades jag komma upp vid sju i morse.

Idag var min första dag på praktiken och än så länge har det gått bra. Lite drygt ibland då man inte har så mycket och göra, men det funkar ifall. Så jag trivs, vilket är bra med tanke på att jag skall vara där för ett tag. Har ju iförsig varit där innan, men endå.. Nu är jag ifall på en ny avdelning och med yngre barn! Dom är väldigt små och söta! =)

Har lunchrast just nu och fick ta den tid jag behövde för att barnen endå skall lägga sig nu.. Åh, jag känner att jag också vill lägga mej i sängen och bara sova ut.. men det får jag göra när jag kommer hem om jag inte har något vettigt och göra.. ( haha, har jag någonsin det? ...

Hörs när jag kommer hem! Pussar!


091011

Idag är det söndag och med andra ord så fyller min älskade Claes år idag. Grattis babe!

Igår kväll kollade jag Sverige - Danmark med Salem och Zarah. Det var trevligt, dock förlorade Sverige och det var mindre roligt. Kvällen fortsatte sedan med att sitta och glo på TV, tills min älskling kom över. Vi satt hos Zarah en stund medans hon fixade sin dator och sedan gick jag & CL hem till honom. Blev film och sedan la vi oss.

Vi vaknade vid tolv och har varit uppe sedan dess. Vi kollade på en jättebra film!! Dock minns jag inte namnet på den, men sjukt bra var den..

Kom precis hem till Zarah, skall äta och sedan åker vi nog hem.. Imorgon börjar jag min praktik, dock inte så taggad..

Ha en fortsatt bra söndag! Pussar!

091010

Lördag idag! Är helt ensam hemma just nu, föräldrarna och min lillebror har åkt bort för dagen/natten.
Så det är ganska skönt. Jag sitter just nu och väntar på min storebror som kommer och hämtar mig, sedan skall vi åka till Zarah och kolla på Sverige - Danmark matchen. Roligt tycker jag! Fast jag är ganska seg..

Fredagskvällen var galen. Jag, Zarah & Steph hade tänkt och ta det lugnt.. men sedan fick vi för oss att dricka och vi hade så otroligt roligt. Bästa dagen på länge måste jag säga och det behövdes verkligen. Sedan kom min älskling och umgicks med oss också. En toppen kväll! Vi la oss vid ungefär sex på morgonen och det blev mycket skratt och snack innan vi gick och la oss. =) Vad jag älskar mina vänner!

Jag, Zarah och Steph gick upp vid ungefär ett. Gick bort till affären och handlade massa frukost och satte oss sedan hos Zarah och åt och snackade en massa. Vi får aldrig nog av snack.. haha.

Imorgon fyller min älskling år.. Grattis i förskott får jag la skriva här eftersom att jag lär nog inte skriva på bloggen förrens imorgon kväll.

Ha en toppen kväll! PUSSAR!


Fredagkväll!

Nu har jag duschat och ätit. Jag har även sminkat mig och fixat mitt hår, behöver bara sätta upp det. Nu skall jag strax klä på mig och sedan bär det av till Zarah där kvällen skall spenderas med henne & Steph. Äntligen!! Efter två veckor så är vi äntligen samlade igen, alla tre. Jag är glad! =)

Nej, nu skall jag njuta av kvällen.. Ha en fantastisk kväll! PUSSAR!


091009

Idag är det fredag! Skippade skolan idag, kände att jag inte orkade gå. Så istället åkte jag tidigt på morgonen till min älskling och umgicks med honom. Det var mysigt! =)
Vid tre skulle han åka iväg och träna, så jag gick bort mot min syster och hennes pojkvän. Var där en stund innan jag gick över till min systers lägenhet och hämtade lite grejer och sedan tog bussen hem.

Sitter hemma nu, känner mig äcklig.. måste in och duscha mitt hår genast! Sedan blir det en lugn kväll.
Latero!

So I don't have to think about it.

Adiam Dymott spelas i hörlurarna och jag njuter. Jag satte på en film och la mig i sängen, tills jag skulle dricka och råkade spilla all dricka över min säng. Heja mig! Så som ni förstår, så gav jag upp och satte mig här.
Jag orkar inte med någonting, dock känns det jobbigt. Vet inte varför, men det är nog inget. Bara jag som är lite konstig.. För konstig ibland.

Ingen hemma förutom jag & min kära mor. Min kära far är och handlar jordgubbar och glass åt oss. Mycket gott.

Ha en bra torsdagskväll! Pussar!

 
PS. Jag har kommit fram till att jag har haft min blogg i 13 månader. Med andra ord, ett helt år.
Det är helt sjukt vad fort det har gått. Jätteroligt och gå tillbaka i arkivet och läsa gamla inlägg.

091008

Hej bloggen!

Det är ju redan torsdag idag. Känns jätteskönt. Imorgon är det sista skoldagen på tre hela veckor! Känns riktigt gött. Dagen har varit ovanligt bra för att vara en torsdag. Inte gått segt alls, utan allt har bara varit fantastiskt!

Jag slutade kvart över tre, blev nog kvar en stund pga att jag skulle lämna in en bilduppgift och Cely fixa med ett busskort. Sedan kom jag hem och åt, hoppade sedan in i duschen snabbt.
Var ju tänkt att vi skulle simma idag, jag & några vänner. Hade packat alltihopa och var på väg mot bussen då vi får ett sms om att det inte går att simma idag pga att det är vuxensim. Så då var det kört.. vara bara att vända hem igen! Så ingen simmning idag icke. Lite surt, hade ju sett fram emot detta!
Så det får bli någon annan dag. Så nu har jag hela kvällen på mig att göra något. Jag blir ifall kvar här hemma, orkar inte röra på mig alls!

Latero!

Dr Phil!

Cely var ju hos mig innan och hjälpte mig med en grej. Efter det så chillade jag en stund tills jag fick nog och åkte in till Kinna. Fick träffa min älskling en stund och nu sitter jag hos Zarah.
Vi väntar på att Dr Phil skall börja. Verkar vara bra idag, då det handlar om varför killar använder våld mot sina tjejer som de säger sig älska och även händelserna om att Rihanna hade blivit slagen av Chris Brown. Intressant tycker jag.
Eftersom att jag aldrig har förstått hur en kille kan överhuvudtaget kan få för sig att använda våld mot en kvinna? Det är bara SÅ jävla fel. Blir så arg när man bara tänker på det. Hur sjuk i huvudet får man vara egentligen?! Dock är det nog jävla svårt och släppa taget om killen.. Men jag skall inte uttrycka mig om detta på något sätt, för jag vet inte hur det är att vara i den situationen. Så vi låter det vara.

Nu har det börjat... Latero!


091007


Varit en otroligt seg onsdag, men nu är jag äntligen hemma! Jag har precis ätit och tänkte hoppa in i duschen väldigt snabbt nu innan en Cely, en vän till mig kommer upp och hjälper mej med en sak. Tusen tack igen!! =)

Efter det så tror jag att jag skall ta mig in till Kinna. Har inte så värst mycket att göra här hemma känns det som riktigt så.

Vi hörs lite senare. Pussar!

Adiam Dymott.



När allt känns så där hopplöst och ni vet inte vad ni skall ta er till så tycker jag att ni skall lyssna på denna underbara låt. Får mig att må så bra för stunden ifall. Jag vet inte, mitt humör vände för en liten stund sedan.
Jobbigt är det, men bara att stå ut tycker jag. Jag orkar inte. Buhu. Jag behöver semester eller någonting.

Det vettiga jag gjorde innan var att städa mitt rum. Blev klar för en stund sedan. Skönt! Nu är det fräscht och fint igen. Mycket roligare att sitta där inne nu på kvällarna när det är mörkt ute och ligga i sängen och kolla på Tv.

Nej, nu klarar jag inte av att sitta vid datorn mer. Nu skall jag kolla på Ugly Betty & alla andra bra program som går ikväll. :)


Nikon 80D



Jag vill mer än gärna ha en Nikon 80D kamera!!

17.51

Hemkunskapen gick så jäkla fort. Jag & Cely bakade ifall bröd och dem blev väldigt goda. Heja oss!
Vi stannade till och med kvar någon kvart eftersom att brödet inte riktigt hade varit inne tillräckligt i ugnen. Jag gillar hemkunskap, det är mucho roligt. Jag hatade det när jag gick i åttan, men med en ny lärare så går allt finfint.

Sitter just nu och håller på med en bilduppgift som skall vara inne senast fredag. Den måste det! Behöver bara fylla i den på bilden imorgon och sedan är jag klar. Härligt! Skall även skriva lite på min låt efteråt hade jag tänkt. Nu när jag inte har någon läxa egentligen, så får man passa. Men i tre veckor framöver så kommer jag inte ha några läxor alls, förutom en intervju uppgift på min praktik, men det är lugnt. Skall bli så skönt!

Nej, nu skall jag flytta på min häck och göra något annat vettigt. Pussar!


KENT.

Nu börjar jag få tillbaka den där underbara känslan av att lyssna på Kent. De är bara så fruktansvärt fantastiska!
Jag var en gång i tiden så kallad besatt av dom.
Men hur kan man låta bli? Det går ju helt enkelt inte.

091006

Hej allihopa..  Tisdag idag och dagen har gått rätt så fort än så länge. Har håltimma i några timmar nu och sedan är min sista lektion HK. Vi skall nog baka och få tillbaka våra prov, så det är rätt gött.
Jag är dock så otroligt trött, somnade på min lektion och det var så härligt... tills vi slutade och jag reste mig upp för fort och fick huvudvärk. Heja mig!

Jag ska strax lägga mig ner och vila lite innan det blir skola igen. Idag har jag ingen aning om vad jag skall hitta på, blir nog lite låtskrivande och bild!

Förövrigt är det sesongspremiär på DH, Ugly Betty och Christine ikväll!! =)


091005

Min måndag har varit underbar. Hehe! Skola har jag haft som vanligt, var väldigt trött pga att jag inte kunde somna inatt, men lite sömn blev det och en väldigt trött Aliaa i skolan. Men det funkade tillslut! Efter skolan åkte jag till min älskling och myste med honom. Åh, love.. :) Lika härligt som vanligt.

Sedan kom broshan och hämtade mig. Snällt! Sitter hemma just nu och hade tänkt och lägga mig i min säng snart och kolla på Tv tills jag somnar..

Vi hörs imorgon och förhoppningsvis bättre update också! God natt!



LOVE, LOVE, LOVE!!


God natt!

Nu är jag hemma. Känns skönt! Skall strax duscha och sedan blir det Tvn tills jag somnar.. dör av saknad till Clisan snart. Hehe... God natt!

Who's your daddy


THINGS.


( Nathalie, Zarah, Samah, Alexandra & jag. Vilka goa tider det var.. 2008.)

Jag sitter kvar hos Zarah, sitter i hennes kök och lyssnar på musik, medans hon sitter i vardagsrummet och kollar på TV. Vi har varit och handlat och så har vi ätit. Så mycket mer har det inte hänt. Typiskt söndagar, hehe.

Jag saknar min älskade pojkvän så sjukt mycket, hehe..

091004

Söndag idag! Tycker konstigt nog att det är lite skönt, för då är det måndag imorgon och då får jag gå till skolan. Haha, jag vet inte ens varför. Men känns som en skön grej och faktist gå i skolan denna vecka för efter denna veckan så börjar min praktik. Jag lär nog dock ändra mej under veckan, men så känner jag för tillfället!

Annars så var det lördag igår. Vi var ju och festade, hade dock mycket roligare på förfesten hos min syster än på själva festen. Hehe, fy kvällens händelser är inte alls roliga att tala om. Men som sagt, alkohol.. Skall nog hålla mej undan från det ett tag nu!

Annars så vaknade jag upp hos min syster i morse. Vi, eller rättade sagt hon sitter och röker och jag bloggar. Vi skall strax väcka Samah&Christopher och sedan skall vi till affären och handla mat. Åh, vad gott! Sedan får vi se vad vi gör, ta det lugnt ifall.

Hörs senare! Pussar!

091003

Skrev ett långt inlägg tills min dator cpade och inlägget sparades inte. Så jäkla typiskt!

Igår kväll kom ifall Zarah & Steph hem, så otroligt skönt och äntligen ha dom hemma ett tag framöver. Sedan var jag med min älskade pojkvän som är Bäst! =)

Sitter hos min syster just nu och skall strax åka hem. Ikväll blir det party om planerna inte ändras. PUSS!

18.40

Jag har sovit i ett par timmar nu. Känns inte alls som fredag idag! Inte nog med det, det är så sjukt jäkla kallt ute! Det gillar jag absolut inte.

Skall hoppa in i duschen nu strax och sedan fixa mig lite smått och sedan är nog klockan halv nio och då åker vi iväg till Landvetter. Får se om de orkar göra någonting efter flygresan.. Jag är sugen på att göra något ifall...

Ha en bra kväll!

091002

Hej bloggen!

Det är fredag idag och dagen har gått ganska fort. Idrotten var ju lätt roligast. Körde pingis med Amanda & Cely. Jag hade ju även prov idag och det gick galant. Trodde det skulle vara mycket svårare, men det var det inte alls. Jag är så glad! hehe.

Är hemma nu ifall. Har precis ätit och skall strax kolla på TV. Sedan blir det klippning, hur vet jag inte än. Men kortare tror jag. Vi får se helt enkelt! Sedan skall jag bara chilla hemma tills det är dags att bege sig till Landvetter och hämta upp Zarah & Steph.

Ha en bra dag. Pussar!

Goodtimes.



Allt är egentligen så bra i mitt liv just nu, jag skall inte ens klaga egentligen. Jag är lycklig och har allt jag behöver och vill ha. Men endå är det något som tynger ner mig och jag kan inte förstå vad det är. Det är fruktansvärt jobbigt och jag vet inte vad jag skall göra. Vet inte om det är saknaden efter Zarah & Steph som jag inte fått träffa på en vecka. Ingen aning alls, känns som att man bara vill kunna försvinna härifrån för någon dag eller så. Eller bara få ha så roligt så att man kan glömma vissa saker för stunden.

Denna torsdagskvällen har gått ovanligt segt. Jag skall strax fortsätta med att plugga och lär göra det tills jag somnar. Är trött och seg.

Underbart med fredag imorgon! Och så har jag problem med om jag skall klippa mej lite kortare eller inte. HJÄLP!



-+-

Det sa stopp tillslut! Nej, usch klar är jag inte än. Blir att läsa i några timmar till. Men tog en paus för att duscha snabbt. Jag orkar inte. Igår hade jag massvis av energi och då hade jag till och med orienterat och var hur pigg som helst för och plugga. Idag känns det mer meningslöst.. Bara att stå ut! Imorgon är det fredag! JAG LÄNGTAR!

091001

Första oktober idag! Helt SJUKT vad tiden går fort!

Torsdag idag och ni vet nog alla att torsdagar är en hemsk dag för mig. Massvis av lektioner och korta raster. Men nu är ifall dagen över. Skönt!

Denna dagen har inte så mycket att erbjuda förutom massa plugg. Eller ja, plugg inför provet imorgon. Så det blir plugg hela dagen, tills det säger stopp! Fast först blir det mat.

Tjingeling! Fredag imorgon... Zarah & Steph kommer hem!

RSS 2.0