God kväll!

Och så var det kväll igen! Dagarna bara flyger förbi, men idag har jag haft det bra! Efter att skoldagen var över så mötte jag upp Samah och Alexandra för att gå och köpa skor. Hittade ett par svarta Vagabond kängor för 995 och jag är super nöjd med dom!! Riktigt snygga. Sedan promenerade vi hem i det fina vädret. Åt snabbt när jag kom hem och sedan stack jag ut med Samah och Stephanie. Vi gjorde lite ärenden och sedan avslutade vi dagen med att sola.. Börjar bli riktigt brun nu! =)

När jag väl kom hem la jag mig i sängen och pustade ut. Har gått riktigt långt och mycket dessa dagar men det är härligt. Jag som inte får någon träning annars.. haha! Hoppade ifall in i duschen och sedan har jag fönat/plattat håret och nu håller jag på att packa. Åker nämligen iväg imorgon och kommer hem på söndag, så jag har stått framför speglen och valt ut outfits/smycken osv.

Är strax klar och då ska jag sätta mig ner och plugga lite. Jag saknar min älskling som jag inte fått prata med idag pga hans jobbiga mobil.. JOBBIIGT!! Men jag står ut, jag är en stark kvinna! haha.. Nej, men imorgon får jag pussa och krama honom!

Har en underbar dag att se fram emot. Godnatt allihopa!


29e september 2010

God morgon bloggen!

Hade sovmorgon idag och det var gött. Somnade redan vid halv tio-tio igår kväll och jag är riktigt trött idag. Har ännu en gång sovit alldeles för mycket. Att jag alltid lyckas!!

Vaknade upp med världens förkylning, men tog bussen till skolan och nu sitter jag här. Har lektion och har precis skickat in en inläming. Känns riktigt härligt att slippa tänka på det nu när jag har annat och tänka/göra. Har två lektioner kvar och slutar tjugo i fyra, långa lektioner är det.. Trist!! Men jag tänkte belöna mig själv med att köpa nya skor efter skolan. Hoppas jag får med mej någon som har lust att hänga med..

Känner att jag börjar bli sjuk också.. Riktigt sjuk!! Men den känslan har jag haft förut, så vi får väl se. Jag är ifall på ett bra humör idag, trots förkylningen och det kalla vädret!

Ha en fin dag.. Pussar!

Tisdagkväll..

Dagen har gått otroligt fort. Sedan jag kom hem från skolan så har jag i princip hängt med tjejerna hela dagen! Vi har varit och ätit mat och pratat om allt mellan himmel och jord. Det har varit jättetrevligt. Och efter att vi skiljdes åt då två av tjejerna skulle till sina pojkvänner och jag & Stephanie hem, så avslutade vi kvällen med att sola.

Nu sitter jag och slöar i soffan och kollar på tv. Ska strax försöka ta mig upp ur soffan för att tvätta bort mitt smink och leta lite kläder/klippa osv. Tänkte klippa av några byxor jag inte vill ha till shorts osv. Sedan klockan nio ska jag kolla på film i min underbara säng som jag inte sovit i sedan i söndags. UNDERBART!!

Imorgon har jag lite sovmorgon och sedan har jag nog saker att göra.. Puss!

12.57

Har spenderat mina senaste dagar genom att vara med min pojkvän och skola så klart. Mer än så hinner jag inte med. Eller jo.. jag har träffat tjejerna också!

Nu är skoldagen och långpromenaden över. Två stora grejer man kan hinna med innan klockan passerar ett. Det känns riktigt bra. Är trött, men ska strax ut med tjejerna och sedan ikväll blir det nog bowling. Vet inte om jag har lust för det längre, men återstår och se. Ha en fin dag allihopa!

26e september 2010

Bloggen har lidit och kommer att få lida.. Jag har haft fullt upp hela veckan och haft långhelg sedan i torsdags och det har varit gött, men det har hänt så mycket att mitt huvud inte riktigt hänger med..

Igår så la jag mig ifall ganska tidigt för att sova ut hela dagen idag, men fick ett sms tidigt i morse och då hade det hänt ytterligare en grej och då var det dags att gå upp.. Men nu sitter jag uppe ifall och kollar på Simpson. Ska strax äta frukost och sedan får vi se vad jag hittar på. Finns inte så mycket och göra heller, men det är skönt, för jag orkar inte med så mycket heller. Kanske åker iväg till min pojkvän ikväll eller något..

Vi hörs senare! 


24e september


Haha, bjuder på denna vackra bild!

Jag återkommer lite senare på dagen. Hade en trevlig och väldigt dramatisk kväll med tjejerna igår och idag är jag riktigt trött och seg. Men nu ska jag färga mitt hår och sedan duscha. Efter det får det bli en powernap, för ikväll kör vi all in igen!! Som sagt.. Jag återkommer.


18.09

Dålig bloggning, jag vet. Men jag har haft fullt upp denna veckan och denna dagen, men imorgon återkommer jag med bilder. Det lovar jag. Nu är det dags att sticka iväg på tjejkväll där det finns god mat, alkohol och fina tjejer att spendera kvällen med. Vi hörs imorgon! Puss!

19.19

Denna dagen har i all ära spenderats i skolan och jag slutade inte förrens kvart över fyra.. Kändes underbart när min bror hämtade mig och speciellt när jag hade tänkt och gå hem i regnet med Karina.

När jag kom hem från skolan så har den andra äran spenderats med plugg och nu känner jag mig rätt säker på mitt prov som jag har imorgon. Ska ifall dubbelkolla att jag verkligen kan det och träna lite innan det är dags för den officiela och tradionella tvkvällen, haha..

Nu sitter jag ifall här och lyssnar på Oskar Linnros och känner mig väldigt glad. Imorgon går jag inte en lång dag och det känns bra!! Ska ifall plugga lite när jag kommer hem från skolan och sedan packa för sedan bär det av min pojkvän!! =) Min vecka är rätt underbar när jag i morse fick reda på att jag börjar halv ett på onsdag och på fredag är jag ledig.. Gissa hur glad jag är?!

Ha en fin kväll! Puss!


20.48

Hallååå igen!

Har nu gått igenom mina frågor till mitt prov ett antal gånger och sedan gav jag upp. Orkade inte sitta och plugga.. Ingen lust alls! Ska ifall gå igenom dem lite mer innan jag går och lägger mig. Annars så har jag varit i affären med Samah och köpt Energi dryck och lite annat gott.

Nu har jag slängt in maten i ugnen trots att jag inte är så hungrig som jag trodde att jag var, men jag skall nog kunna trycka i mig det endå. Sedan ska jag kolla på någon film/serie och sedan är det lite plugg innan jag lägger mig.. Imorgon börjar jag vid tio, men slutar sent och det lockar mig inte alls.. Denna veckan känns som en evighet och blandade känslor inför det. Men vi får se!

Nu ska jag gå. Ha en fin söndagskväll!

Min helg

Hej allihopa! Har inte haft någon dator att blogga ifrån i helgen pga att jag inte varit hemma.

I helgen har jag hängt med min pojkvän, varit med tjejerna, festat, hjälpt min pojkvän och flytta in i hans nya lägenhet osv. Med andra ord så har jag haft en riktigt bra helg!! Och jag älskar min pojkväns nya lägenhet och inredningen, det är riktigt fint. Nöjd är jag, fast det inte är min lägenhet.. hehe!

Nu är jag ifall hemma. Är trött och vill bara lägga mig och sova. Är glad och så, men inte riktigt motiverad till att sätta mig och plugga, men det är bara att vänja sig.. Tråååkigt!! Nej, nu ska jag sätta igång innan det är försent.

Latero.

17e september 2010

Hade fullt upp igår efter skolan och när jag gick och la mig så pustade jag ut. Det var underbart!

Sitter på min sista lektion och längtar tills vi snart slutar. Åker till min underbara pojkvän som jag inte träffat på en hel vecka och hänger med honom. Ska även hjälpa honom att flytta in saker i hans nya lägenhet, hehe. Kul!

Ha en fin helg så hörs vi! Puss!

16e september 2010

Sitter i skolan och lär mig att göra PowerPoint. Det är lite svårt, men rätt kul! Slutar klockan två och jag längtar tills dess för att idag är jag riktigt trött. Ville knappt gå upp ur min goa säng i morse..

Idag ska jag inte göra så mycket förutom att plugga och kanske sova lite. Känner att jag behöver det, men återstår och se. Hehe. Jag hoppas på att få hem mina kläder jag beställt ifrån Nelly och HM, vill verkligen ha dom till helgen!

Annars så är det fredag imorgon och jag hoppas att dagen går jättefort, för imorgon får jag träffa min pojkvän som jag inte träffat på en vecka och jag saknar honom ganska mycket.. Ska bli jättemysigt o kul! hehe =)

Latero.

Onsdagkväll!

Det är redan kväll och dagarna bara flyer förbi. Men vem är jag och klaga? hehe

Har haft en bra skoldag. Var pigg i morse när jag vaknade!! Minns inte när det senast hände eller om det överhuvudtaget har hänt, haha.

Efter att jag slutat så gjorde jag och tjejerna klart en uppgift som skall redovisas imorgon och sedan gick jag en lång bit ute i det härliga vädret med underbara Ulla! Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Har saknat henne så mycket!! =) När vi tog farväl av varandra så mötte jag upp Samah och tog bussen till Borås. Har handlat lite grejer som jag vill ha, hehe.. Supernööjd!!

Nu ska jag skriva klart ett annat arbete som skall in på fredag och sedan blir det filmkväll. Pusshej!

Sitter i skolan och är på en debatt med de...

bild0294 (MMS)

Sitter i skolan och är på en debatt med de olika partierna. Har en lektion efteråt och sedan ska jag hänga med Ulla en stund och sedan åka till Borås. Ska bli jättekul. Vi hörs ikväll. Puss! ;-)


Saknar dej älskling! CL <3


Tisdagkväll

Efter att jag läste innan och skulle övergå till plugget, så lyckades jag somna och det var så härligt. Vaknade upp någon timma efter och hoppade in i duschen och sedan fönade/plattade jag håret. Nu sitter jag här och lyssnar på Oskar Linnros som jag inte får nog av och hänger med Samah! Snart börjar Miss Secret Agent 2 och eftersom att jag såg första filmen förra veckan, så ska jag kolla på andra också.

Är rejält hungrig, men det finns inget hemma som lockar mig och jag är så sugen på att äta Mc. Försöker få tag i min bror så att han kan köra, men det går inte så bra..

Nej, nu är det dags för film och sedan är det läggdags. Är jättetrött och imorgon är det en ny dag med skola och kanske åka till Borås på eftermiddagen.. Latero.


Från och med du.



Nu har jag ryckt upp mig lite. Har städat mitt rum/rensat garderoben/putsat fönster och allt som hör till. Men det känns bra att ha gjort det så jag slipper tänka på det. Nu har jag hela kvällen fri och jag är helt ensam. Ska ta och läsa en ny bok som jag hittade här hemma och den heter " Dumpa honom ". Verkar jätteintressant. Lär lära mig en hel del, hehe.. Sedan ska jag plugga och duscha. Efter det får vi se vad klockan är.. Pusshej!

14e september 2010 - förbannad

Har haft en så underbart bra dag, tills jag nyss fick reda på att allt jag planerat inför helgen inte blir av. Jag är riktigt jävla arg. Kan inte förstå att jag kan ha sådan otur hela tiden. Hade verkligen sett fram emot en sådan bra helg eftersom jag har en sådan bra vecka, men klart det inte ska bli av!! Fan alltså.

Nu sitter jag här och är deppig. Oskar Linnros får mig på bra humör och det tackar jag för. Denna dagen blev ju bara skit när jag fick reda på att allting är förstört, så nu har jag ingen lust med något. Vi hörs!


20.50

Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat några timmar med Stephanie. Riktigt trevligt! =)

Nu sitter jag här och kollar på Family Guy med min lillebror. Ska strax tvätta bort sminket och sedan testa min nya hudprodukt. Får hoppas att den är bra! Ska sedan byta om till myskläder och lägga mig i sängen för att klockan nio så börjar Två och en halv män. Lär ligga i sängen hela kvällen tills jag somnar..

Imorgon börjar jag halv nio och har bara en lektion. Hur underbart?! Men ska nog stanna kvar i skolan lite efteråt och hänga med Ulla. Annars så ska jag ta tag i att rensa mitt rum, vilket lär ta ett tag och sedan får vi se vad jag gör. På onsdag kommer ifall min moster hit och det ska bli riktigt kul. Och så ska jag och Stephanie även åka på äventyr då..

Nu måste jag skynda mig. God kväll!


15.25

Hej allihopa!

Nu är jag hemma efter att ha varit på föreläsning hela dagen i Borås med klassen. Det var verkligen inte kul och jag vill nog aldrig göra om det heller. Men mina roliga och härliga kompisar gör så att allting funkar, hehe. Vi har ätit lunch, glass och haft det trevligt ute i solen. Massa skratt och prat! =)

Nu sitter jag ifall hemma och är riktigt varm. Gick hem från skolan med några och nu känner jag mig ofräsch, så jag ska strax hoppa in i duschen snabbt och sedan ska jag äta. Tanken var att jag skulle städa mitt rum efter skolan, men det får vänta tills imorgon. Är ifall barnvakt tills ikväll, men senare vid fem tiden så ska jag träffa Steph!! =)

Hörs ikväll. Puss!


13 september 2010


Godnatt!

Har försökt och skriva ett inlägg i ungefär tjugo minuter och det blir inte riktigt bra!! Men jag har haft en helt okej dag och nu sitter jag och kollar på film. Ska strax lägga mig efter att ha tryckt i mig någon form av mat, är riktigt hungrig.

Imorgon blir det en hel dag i Borås med min klass. Hoppas att det blir roligt! När jag kommer hem så är jag upptagen med lite grejer.. Men det tar vi imorgon! Godnatt ♥


September 2009

Kollar tillbaka i arkivet och gick in på September 2009. Ett helt år har det redan gått. Otroligt fort. Läskigt fort tycker jag nästan.

Då var jag motiverad och glad dygnet runt. Problemen fick läggas åt sidan och det var tanken att leva mitt liv då. Jag var ny kär och allt var underbart. Zarah bodde fortfarande kvar här och vi hade det jättekul. Det jag försöker komma fram till är att allt var så himla enkelt då. Allting bara flöt på.

När jag tänker på hur allt är nu så saker och ting svårare. Antar att det blir så med tiden.. Eller? Jag är samma person som jag var då, men det är jag innerst inne. Saker och ting har förändrats och då förändras man som person. Men jag vill aldrig bli negativ. Och ja, jag är negativ angående vissa grejer, men jag menar mer att gå runt och må dåligt, vara rejält negativ, skita i allting osv. Utan jag är fortfarande motiverad eller försöker, alla har ju dåliga dagar som sagt, men om man bortser ifrån det. Jag är en glad och lycklig människa fast jag inte alltid visar det, men så länge jag känner lyckan och glädjen i mig så är bra.

Jag är fortfarande kär som jag var för ett år sedan och det är en härlig känsla. Dock bor inte Zarah här längre, vilket jag tycker är tråkigt, men jag har insett att alla människor måste gå vidare någongång och det var hennes tur att göra det förra året och jag är glad för hennes skull.

Precis allt går. Bara om man vill och har styrkan till det. Jag har lätt för att ge upp saker och bara skita i det, men man måste tro på sig själv och även på andra som inkluderar.

ONE NIGHT



 
Inga ord kan beskriva hur mycket denna låten betyder för mig. Forever..

23:26

Har precis beställt hem lite underkläder och smink, det känns riktigt bra som avslut på denna kväll. Och jag är otroligt trött. Har varit det hela dagen och nu känns det som att jag seriöst ska ramla ihop. Nu är det sängen och tv som gäller. Puss! ♥


Friday

Hallååå! Eller ja, god kväll!

Idag har jag inte gjort mycket mer än att vara i skolan till klockan två och sedan hängt med min pojkvän. Mer än så behövdes inte denna fredagen för jag är så otroligt trött. Man blir ju helt slö av att gå i skolan så långa dagar känns det som. Men det är bara att vänja sig.

Jag och min kära pojkvän handlade mat direkt efter skolan och sedan har vi bara legat i soffan och kollat tv/film och som avslut på kvällen så lagade vi mat. Eller ja, han lagade mat.. Och det var så gott att vi både tryckte i oss alldeles för mycket. Sedan tog jag en taxi hem och mötte upp Samah för att gå till affären och handla lite.

Nu sitter jag hemma och funderar på att hoppa in i duschen. Är redigt sliten och otroligt lycklig! Min pojkvän gör mig så himla glad och jag älskar honom väldigt mycket. Ifall.. sedan blir det att lägga sig i sängen och sova pga att imorgon ska jag iväg på en tidig marknad. Pussss!


The mooonliiight




Jag är riktigt trött men endå så är humöret på topp. Känns väldigt bra!

Har precis duschat och måste strax föna/platta det. Sedan ska jag se andra filmen av Sex and the City med tjejerna! Åh vad jag längtar.. Kan tänka mej att filmen är riktigt bra!

Försöker njuta så mycket jag kan av min ledighet nu när jag inte har prov/läxor för nästa vecka kan jag tänka mej att vi drar igång med det och det känns ju mindre roligt. Ett stor minus. Så i helgen känner jag för att bara släppa loss och ha kul. Men det återstår ju och se vad man gör..

Nej, nu måste jag sätta igång. Kram!


9e september 2010

Hej allihopa!

Denna dagen har varit jättebra än så länge! Har haft skola och det har varit jättetrevligt. Kan knappt fatta att jag skrev det därr.. men det stämmer faktist. Efter skolan så mötte jag upp Samah och Alexandra. Vi var iväg och kollade på skor och sedan har vi hängt hos Alexandra hela dagen.

Kom precis hem för en stund sedan. Ska kolla på Christine/Vänner och sedan måste jag hoppa in i duschen. Mitt hår är riktigt äckligt och det är ju inte så fräscht precis. Sedan blir det nog en filmkväll med Samah och Alexandra, annars så lär jag bara sitta hemma och glo tv.

Det är fredag imorgon och jag är riktigt lycklig över det. Har dock inget planerat, men det är bara en underbar känsla. Jag vill ha riktigt roligt denna helgen. Har ifall skola och jag börjar tidigt, så då får man lägga sig tidigt också för att orka med hela dagen. Puss!

Onsdagkväll

Sedan jag kom hem från min pojkvän så har jag inte gjort så där jättemycket. Har tränat lite och så har jag legat i min säng och kollat på tv. Ryckte upp mig själv efter att ha legat i min säng och känt mig väldigt ensam för att gå till datorn och lyssna på musik. Efter ett tag så kände jag mig inte lika ensam längre, musik gör så mycket ibland!

Annars så ska jag strax ta mig ett skönt bad och sedan kolla på säsongspremiär av Efterlyst och Hell's Kitchen. Imorgon är det skola som gäller så jag ska lägga mig i god tid fast jag inte börjar förrens halv elva. Så jag hoppas på en väldigt bra dag imorgon! Ha en fin kväll, Puss!





8e september 2010

Hej allihopa!

Hur är det med er idag? Här är det helt okej. Känner mig inte alls på topp idag och jag vet inte varför.. Vill gå i skolan och slippa vara rastlös. Okej, det där kommer jag ångra att jag skrev, men det är så jag känner just nu.

Annars så är ju detta min lediga dag och jag åkte till min pojkvän imorse och det var nog längesedan jag sov så otroligt bra! Jag skulle egentligen ha följt med honom och vara barnvakt, men det behövdes inte längre så nu sitter vi här. Han ska iväg och träna senare och jag ska hem. Jättetråkigt!!

Lär la inte göra mycket mer denna dagen än att sitta här ett tag till och sedan åka hem. Puss!

Hallååååå tisdag!

Min morgon började otroligt dåligt. Var hur trött som helst fast jag hade lagt mig tidigt och allt kändes meningslöst. Men min pojkvän fanns där för mig på morgonen så allt kändes plötsligt mycket bättre! Hehe, hur kan en person göra så mycket?

Annars så har jag varit på möte i skolan och nu ska jag gå heltid istället för deltid. Så på torsdag börjar jag på Handel och Administrationsprogrammet. Ska bli spännande och jag hoppas verkligen att jag trivs. Går ju ifall med några jag känner, så tror det blir bra faktist. Schemat är helt okej också, fast det känns som att mycket tid kommer att gå åt skolan/plugg/sena dagar osv. Men man får göra det bästa av saken.

Efter mötet så åkte jag till min pojkvän där jag övernattat ett par dagar och packade ihop mina grejer och sedan kollade vi tv/myste. Efter några timmar så åkte jag hem och nu sitter jag här. Har duschat och haft ansiktsmask och även målat naglarna. Så nu sitter jag här och pustar ut medans jag kollar på Simpson..

Har ju ledigt imorgon och ikväll blir det bara film och mys med mig själv. Puss!


6e september 2010

Dagarna bara flyger förbi. Det är helt sjukt tycker jag.

Annars så hade jag en lång sovmorgon idag då jag började klockan tolv, så det var underbart. Åt frukost, kollade tv och fixade mig i min egna takt. Sedan var jag duktig och cyklade både till skolan och hem.

När jag kom hem till min boyfriend så åt vi och sedan har vi varit på husvisning med hans bror. Huset var ju riktigt stort.. Har nog aldrig varit i ett sådant stort hus och man kunde seriöst gå vilse. Hoppas dom får det ifall! Nu sitter jag hemma hos Claes och gör inte så mycket. Vi kollar tv och sedan blir det kvällsmat. Gooottt!

Har ingen skola imorgon, men ska dit endå för ett möte. Och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda.

5e september 2010

Har precis sminkat klart mig och hänger med Claes. Han lagar mat just nu och det ska bli så gott! Vet inte vad vi ska göra senare, men det är ju faktist fint väder ute så vi får helt enkelt se. Annars så har jag skola imorgon och det klagar jag inte för. Ska bli skönt!

Ha en fin dag. xx!

4e september 2010

God morgon allihopa!

Här sitter jag och lyssnar på världens bästa techno musik. Jag är ganska glad idag, men inte riktigt fullt ut och jag har ingen aning om varför. La mig ifall vid klockan tolv igår natt och sovit i mer än 9 timmar och endå är jag trött. Det är sjukt tycker jag! Trodde jag skulle få sova ut och vara pigg när jag vakna, men inte. Men får försöka piggna till innan bion, vill helst inte vara trött. Tycker det känns meningslöst då.

Annars så ska jag strax åka till Claes och lämna lite grejer och sedan ska jag möta upp Samah för att fika. Sedan blir det ju som sagt bio med min pojkvän och vi är la hemma strax efter tio på kvällen och då tror jag det blir myskväll, om inte annat.

Nu ska jag borsta tänderna och klä på mig. Hörs imorgon!


20.28

Efter att ha pratat med Claes så tog jag mig en behövlig dusch. Nu sitter jag här och laddar min Ipod. Ska måla naglarna/föna/platta håret nu. Och sedan ska jag göra mig en ordentlig och god middag. Fick precis reda på vad Claes skulle äta idag och det skärde lite i hjärtat.. Om jag endå kunde laga lika god mat som honom.. Får ifall försöka. hehe.

Imorgon blir det bio med min pojkvän och det ska bli både mysigt och roligt. Vi ska nämligen se Toy Story i 3D! =) Ha en fin kväll. Puss!


Friday

Hallåå allihopaaa!

Det är fredag idag och dagen har gått fort. Klockan är redan halv sju strax! Men jag ska inte klaga, jag tycker bara det är bra.

Har ju ingen skola (jag pluggar på deltid), så vissa dagar har jag ledigt och andra inte. Så jag åkte till min pojkvän ganska tidigt i morse och har hängt med honom hela dagen. Vi har inte gjort något speciellt förutom att mysa/prata/kolla tv/äta.. ja, ni fattar grejen. Sedan åkte jag hem vid ungefär fem och då mötte Alexandra och Samah mig.

Nu sitter jag hemma och är trött. Pratar med Claes och gör inte mycket mer än så. Ska strax duscha mitt hår för det är riktigt äckligt.. Idag blir det filmkväll och mys med mig själv! Latero.

HERO



Jag hade inte tackat nej till att få höra fina kärlekslåtar live av Enrique Iglesias just nu, som var riktade till mig.


2a september 2010

God kväll allihopa!

Idag har jag varit upptagen hela dagen. Känns precis som förra hösten, då gjorde jag saker hela tiden. Jag har ifall varit i skolan efter en veckas ledighet ungefär och det var helt okej. Fick mitt schema och så hade vi föreläsning och sådant som hör till. Mitt schema är inte riktigt klart än, så jag har ingen skola på fredagar tills mitt schema är klart. Känns helt okej för mig, men tycker det varit mycket slappt nu på sistonde. Men jag tar ju ett sabbatsår, så det är inte så konstigt. Går ju inte riktigt lika långt som alla andra som valt program.

Efter skolan så åkte jag till Claes och hängde med honom. Sedan efter ett tag så grillade vi med några vänner och hade det trevligt ute i solen. Blev väldigt kallt efter ett tag, men vi satt ute endå och sedan gick vi in och satte oss. Tog bussen hem efter ett tag. Och nu är jag hemma! Känns jävligt underbart med tanke på att jag är väldigt trött och känner bara för att lägga mig. Men jag ska äta mat och sedan tänkte jag ha en tv/dator kväll!! hehe.


" När ska det som är så tärande försvinna? Kanske kan det inte göra de, utan att det goda följer me. "

Onsdagkväll

Hallå allihopa!

Nu är jag hemma igen efter en bra dag. Först hängde jag med tjejerna och sedan åkte jag till min pojkvän för att hänga med honom. Gick förbi affären också för att köpa mat. Mina föräldrar är borta i Göteborg tills inatt och jag kan ju inte laga någon god mat, så jag fick köpa något istället.

Nu har jag smörjt på mina sår med salva, så nu är det dags att städa mitt stökiga rum, duscha och slänga in maten i ugnen medans jag duschar. Sedan får jag se vad jag gör resten av kvällen, har en film jag vill!

Ha en fin kväll. Puss!

1a september 2010

Hej bloggen!

Idag är det onsdag och första september. Jag kan knappt fatta det! Tiden har gått riktigt fort.

Annars så hade jag en lång sovmorgon och sedan när jag vaknade så hoppade jag in i duschen. Har fixat mig och sådant så nu är jag klar. Sitter här och är väldigt trött trots att jag sovit länge. Mina sår har fortfarande inte gått bort i ansiktet, men dom är på bättringsvägar och det är jag glad för. Jag som ALDRIG använder brunkräm, får använda det för att täcka såren. Jag tycker inte alls om brunkräm egentligen, men jag är illa tvunget till att använda det.

Nu ska jag äta och sedan klä på mig. Idag ska jag hänga med Cely och Anida! Och sedan ska jag kanske träffa Claes. Vi hörs ikväll. Puss!


RSS 2.0