17.13

Jag pallar inte. Är trött och seg. Ont i halsen och det känns som att det blir värre. Trodde det hade blivit bättre. Men nu börjar jag tveka. Hoppas det blir bra så att man kan komma iväg till skolan utan att klaga på att man har ont när man väl är i skolan och sedan går hem. Lika bra att bli frisk.

Annars så fyller ju min mamma år. Har varit middag här och Steph har även varit här också. Jättetrevligt! Hoppas att hon får en bra dag, det förtjänar hon så otroligt mycket. 

Annars så är vädret dåligt och jag kan inte heller gå ut. Jag har absolut ingenting att göra. Så jäkla trist är det! Så Steph & Zarah skall åka in till Kinna och hämta DVDn från Zarah, så att vi kan kolla på brända skivor, eftersom att man inte kan göra det med min. Så snällt av dem att vara med mig! =) Hehe. Det behövs!


090830

Sista dagen i augusti. Det är sjukt vad dagarna går fort. Tycker det har gått jättefort sedan vi började skolan. Nu är jag ifall uppe, halsen e inte lika illa som den var igår. Känns jätteskönt. Har varit lite fullt upp här hemma nu när mamma fyller år, så saker och ting skall fixas. Inte för att jag hjälpt till, men ja.. hehe.

Jag har nog inte så mycket mer än så att skriva, hehe. Ha en bra dag! ♥

02.41

Min dag har spenderats med att flytta kläder från min ena garderob till den andra och så har jag även rensat lite bland kläderna. Jag skall nog aldrig mer klaga över att jag inte har kläder. När jag hade fått det gjort så mötte jag upp Steph och sedan mötte vi upp Zarah. Vi åt mat på Napoli och sedan gick vi till Hemmakväll för att köpa godis. När det var köpt, så gick vi hem till mig och chillade. Blev lite prat med mamma om allt möjligt. Sedan bestämde vi oss för att gå ut och gå en sväng. Det var så jäkla kallt, men efter ett tag så hade man vant sig. Jag borde inte ens vara ute i detta kalla vädret överhuvudtaget, ifall min hals skulle bli värre. Jag skall ju inte till skolan imorgon som ni förstår kanske, för då hade jag redan legat o sovit. Hehe, men kan inte somna. Jobbigt är det och jag tänker för mycket. Alldeles för mycket. Men ibland behövs det nog.

Nu är det ifall en hel vecka kvar och sedan är det helg igen. Jag kan inte mer än och längta. Måste även tillägga att min mamma fyller år idag. Grattis!

Och jag saknar min pojkvän. ♥


PHOTO.

Nu har jag duschat. Tänkte gå in till Kinna och sedan gå tillbaka, men insåg snabbt att jag inte skulle orka att gå helt ensam. Inte ens ipoden räddar mig i detta läget. Hehe! Så det sket sig ganska snabbt. Men jag skall nog ta och städa lite i mitt rum och sedan bara ta det lugnt. Fortfarande lite ont i halsen, hoppas att det går över snart.¨


Måste bara säga att det är sjukt vilken förändring det blivit. Från ljust hår till mörkt. Från ljusa ögon, till mörka. Ja, jag kan fortsätta i en evighet. Kan bara inte bestämma mig vilken bild jag tycker är finast, haha.




Nu






Då - i somras.


090830

Igår kväll blev det lyckat. Först satt vi hos Zarah och förfesta och sedan gick vi ut på Hotellet. Tänka sig att jag kom in. Hehe, ett mirakel. Men fan vad jag hade det skoj! Jag & Steph gick även fram för att prata med Sibel. Mycket trevlig tjej.

Idag mår min hals dock inte lika bra, sjöng nog alldeles för mycket igår. Men det var det värt. Jag skall strax hoppa in i duschen. Är hungrig, men vågar mej inte på att äta någonting än. Hörs nog senare. Pussar!


090829

Hej folks!

Fredag igår och dagens spenderades i Göteborg med Zarah & Steph. Det var trevligt och få komma bort härifrån för bara en dag. Vi kollade på bio och åt. Sedan när jag kom hem så la jag mig i sängen och kollade på Tv. Skönt och få somna tidigt, det behövde jag nog.

Lördag idag! Känns som en bra dag, men jag skall nog inte säga för mycket, för vi vet nog alla hur det slutar för mig när jag säger så. Med andra ord, dåligt. Hehe! Men ja, skall inte säga för mycket. Men dricka står ifall på listan. Är rejält sugen. Så jag hoppas att Zarah & Steph också är det. Eller ja, Zarah är ju alltid det...

Vi hörs imorgon ++++!

Make Believe.

Sitter och lyssnar på Sibel med låten Make Believe. Riktigt bra faktist och typiskt att hon kommer till Hotellet imorgon och jag inte kommer in. Ganska trist, men jag borde ha vant mig vid detta läget. Annars gör jag inte så mycket, väntar på att mitt batteri till kameran skall laddas klart. Var så otroligt längesedan jag använde kameran och tog bilder på precis allt och ingenting. Hade tänkt och göra det sedan när jag slutat skolan. Att fota är otroligt roligt.

Idag är det fredag. Varit pigg sedan i morse och är det fortfarande. Redbull kan göra så mycket ibland. Jag har haft tre lektioner än så länge. Engelska, matte och musik står kvar på schemat. Inte så hemskt, det går ganska så fort. Sedan slutar jag kvart över tre och då skall jag rusa hem. Hehe! Vet inte vad jag, eller rättade sagt vi skall göra idag. Göteborg, dricka eller någonting. Är lite förvirrad, hehe. Men nu vill jag så gärna gå på bio ikväll! Det hade varit så härligt. Men jag vill även klä på upp mig och ha på mig klackar och dansa! Jag säger det igen... jobbigt och inte vara över arton.

Hörs när jag kommer hem! Pussar.


24873128.

Sitter just nu och pluggar. Var bara tvungen att blogga snabbt. Skall plugga ett tag till, sedan hoppas jag att Steph och Zarah vill käka glass med mig! Hehe.


Jobbig torsdag.

Torsdagarna i skolan är nog värst. Massa lektioner hela tiden och korta raster och inte nog med det, en extremt lång dag. Så ja, jag är helt slut just nu. Jag vill duscha och bara koppla av, hehe. Jag ska äta strax och sedan skall jag plugga ett tag. Sedan blir jag nog kvar här hemma idag, orkar inte röra mej någonstans heller direkt. Och vet ni vad?  Jag har nog aldrig längtat såhär mycket efter helg. Fredagar är en rätt så chill dag och jag missar idrotten imorgon. Stort + !!!

090826

Hejsan!

Onsdag idag. Rätt så skön dag endå, var bara så fruktansvärt trött. Måste sluta lägga mig så sent på kvällarna, hehe. Genast ändring på det redan idag. Efter skolan så har jag bara varit hemma, skall strax duscha kroppen och sedan skall jag nog iväg till Kinna. Skall till Coffe och Samah. Har inget och göra hemma endå. Lite trist och långtråkigt! Så ja, skadar inte och vara där en stund ifall. Usch, känner mig rejält trött nu.. misstänker jag kommer att få sova med-andra-ord UNDERBARTikväll.

Vi hörs! Pussar.


090825

Hej! Skoldagen har varit jättebra. Hade en håltimma på ca två timmar, om inte mer. Trodde det skulle bli så tråkigt, men det var riktigt roligt faktist. Sedan mötte jag även upp Steph och pratade med henne. Vi skiljdes åt när min sista lektion för dagen började och det var HK. Rolig lektion där också, beror nog på gruppen och den nya läraren. Perfekt. Slutade tio över tre, kom hem och hoppade i duschen. Sedan efter det så satte jag mig ner och pluggade. Det var inte så jobbigt som jag trodde det skulle bli, utan det gick fintfint. Ibland gäller det att bara tänka positivt och sluta vara så otroligt negativ som jag alltid är annars. Nu skall jag alltid plugga efter skolan, om jag har läxor dvs och sedan när jag är klar med det, så kan jag gå ut och göra det jag vill. Körde på det idag och nu skall jag strax åka in till Kinna.

Ha en bra dag och njut!



090824

Måndag idag! En bra skoldag. Hehe. Slutade vid halv tre och mötte upp Zarah och Steph. De skulle fixa några grejer, så jag hängde på. Kom hem vid fyra ungefär, så nu har jag ätit och hunnit plugga lite. Skall hoppa in i duschen strax en snabbis, sedan om Steph är klar, så skall vi åka in till Kinna. Blir nog bara att chilla hos Zarah. Skönt! Hehe. Från och med imorgon skall jag sitta inne och plugga hade jag tänkt. Om jag har något att plugga på dvs. Vi hörs imorgon! Pussar!

Seg söndag.

Vilken seg dag det har varit. Jag har ifall kollat på tv hela dagen och så har jag städat. Känns jätteskönt! Men nu har jag inget och göra. Jag måste egentligen in till Kinna och hämta en grej, men jag orkar verkligen inte. Ingen lust alls. Så jag hoppas att min trevliga syster kan hämta upp grejen jag behöver innan hon åker hem. Zarah är fortfarande kvar, tro det eller ej. Det är liksom ett mirakel. Haha! Jag tror att hon saknar att bo hemma, jag menar... Det är ju så härligt att bo hemma hos oss! Alltid lika trevligt och roligt. Hehe. =)
Vi ska nog möta upp Steph för en cigg snart, om jag inte minns fel. Sedan blir det nog att läsa lite hade jag tänkt och Tv tittande hela kvällen tills jag somnar. Är rätt så trött känner jag just nu!

Hörs imorgon. Puss!


Det jobbiga..

.. med att umgås med folk som är över arton, är att man själv inte kommer in på klubb. Detta är jobbigt och tragiskt. Snyft.

090823

Hej bloggen!

La mig ganska tidigt igår endå, började att kolla på American History X och somnade. Det var så härligt och jag har sovit underbart inatt! Dock vaknade jag inte på det bästa humöret. Upprörd, ledsen och förvirrad för jag vet inte vad liksom. Hatar sådana här dagar, så onödigt bara. Men tyvärr så går det inte och hjälpa! Usch. Jag behöver komma härifrån.

Nu skall jag duscha, sedan får vi se vad som händer. Pussar!

00.23

Vi blev fast i Skene tillslut, så Zarah sover hemma hos föräldrarna ikväll. Härligt! Vi har varit uppe vid Hemmakväll och köpt chips, dricka och godis. Nu blir det filmer kvällen ut! Dock är Zarah trött, men jag är inte det. Så får kolla i min ensamhet, men det är inget jag skall klaga på. Vi har även haft en del snack med föräldrarna och det blev en hel del skratt. Jag bara älskar dem så hemskt mycket. Har precis lagat mat också, jag är duktig..

Med en stor saknad, så säger jag godnatt.


" Ella y Yo "

Sitter med ipoden och lyssnar på musik. Mucho bra! Jag har sminkat mig, fick bli min vanliga sminkning, vilket alltid går så fort. Kleta på mascara på ögonfransarna och lite ögonskugga o rouge. Sedan är jag klar, hehe! Satte upp håret i en slarvig toffs, orkar inte hålla med det. Ibland kommer jag och mitt kära hår inte överens. Och då är det krig!

Zarah är här.. Vi skall strax upp till Hemmakväll tror jag. Vet dock inte om vi skall vara hos mig eller henne ikväll. Blir ju som sagt en lugn kväll, hur mycket jag än vill dricka. Snyft! Men ja, det får bli nästa helg.

Ha en bra kväll!

Gårdagen!

Igår kväll bestog av att jag var arg, blev en hel del skratt och massa tårar. Ja, min fredagskväll blev inte så jättelyckad som jag trodde att den skulle bli. Men trots att den inte blev så lyckad, så hade jag faktist roligt då jag kunde ha roligt. Sedan blev det övernattning hos Cleez.

Kom inte hem förrens en stund sedan. Har varit lite med Zarah och Steph en stund, sedan tog jag bussen hem med Samah. Skall hoppa in i duschen strax. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Tror att vi kör på en lugn kväll, vilket behövs tycker jag. Med massa filmer och godis! Fast dricka hade ju inte varit jättefel.. Men nix! Ja juste, jag har även pluggat lite. Väldigt duktigt av mig!!

Nej, usch.. dålig jag blivit på att blogga. Hörs ikväll!

090821

Hej bloggen!  Idag är det fredag.

Har inte bloggat på några dagar. Har inte riktigt haft tid faktist, är ju inte ofta jag är upptagen. Men se där, hehe. Jag har för det mesta varit i skolan på dagarna och sedan har jag umgåtts med Cleez. Träffat Zarah & Steph också. Är det enda jag har gjort dessa tre dagar sedan jag började skolan. Och jag som inte skulle få träffa Zarah & Steph redan. Men eftersom att jag inte haft läxor och prov, så kan man lika gärna passa på, för redan nästa vecka kan jag tänka mig att vi drar igång riktigt hårt i skolan. Men ja, bara att stå ut! Varit tre jättebra dagar ifall och idag är det fredag. Varit en kanon bra dag i skolan. På morgonen var det segt, men sedan vände det. Jag är lycklig och så glad! Känns så härligt.

Jag skall strax hoppa in i duschen. Sedan skall jag fixa mig lite och sedan åker jag in till Kinna. Idag skall vi chilla och dricka!! Vi hörs. Ha en toppen bra fredag!

2746938.

Hej! Hemma nu. Har ätit och haft några samtal med min kära mor. Alltid lika trevligt! Vi satt mest och diskuterade om skolan och lite annat som händer framöver. Zarah la sig och vila en stund, hon mådde inte så bra. Sist jag frågade fick jag höra " Det känns som att jag vill hoppa. " Med andra ord, hon mår verkligen dåligt. Får hoppas att det går över, för vi skall strax ut. Vill ut så fort som möjligt, så att det inte bli försent. Skall ju lägga mig tidigt idag, senast elva. Hehe. Måste hinna duscha osv senare också. Trodde jag skulle sitta och vara jättenervös idag, men det är jag faktist inte alls. Fattar ju egentligen inte varför jag skall vara nervös ifall.

Ha en bra söndag, så hörs vi nog imorgon!

090818

Hej bloggen!!

Jag är verkligen så trött, men börjar piggna till lite nu, hehe. Igår kväll så var vi hos min systers pojkvän. Det var trevligt, var bara så jävla seg. Men ja, sedan började det bli tråkigare och tråkigare. Sedan gick jag & Cleez hem till honom. Så där har natten och lite av dagen spenderats. Mycket trevligt! =) Jag kom till Zarah för en stund sedan, varit uppe hos syrran och hennes pojkvän en stund. Sedan kände jag att jag behövde en dos av Zarah&Steph. Tyvärr är inte Steph här, men vi skall strax åka ner till Skene, hem till mina föräldrar och sedan skall vi träffa Steph. Uhu, jag längtar redan. Shit, tänka sig att jag saknar dem nu och det har typ gått en dag (!!). Men ja, jag skall sköta skolan och både hinna med att träffa dem. Kanske inte lika ofta, men att bara få träffa dem gör mig lycklig.

Och nu saknar jag C. Nu : Åka till Skene. Träffa föräldrarna. Sedan möta upp Steph.

AlexandraistheBest.


Nu jag har fixat mig och är helt klar. kläderna skall bara på också, vet dock inte vadf jag skall ha på mig än. Alexandra var här innan och det blev en hel del snack. Jätteroligt var det, så skönt och bara få prata ut med någon som lyssnar. Hon blev kvar en rätt så lång stund och sedan gick hon. Själv går jag runt i huset och gör ungefär ingenting. Mamma och pappa sover, så jag är liksom ensam. Min buss går inte förrens någon timma. Får se vad jag hittar på.

Ha en bra kväll!

090817

Hej bloggen!

Har hunnit att duscha och skall strax äta. Skönt är det! Har suttit och kollat på Tv med broshan ett tag. Alltid lika roligt, speciellt när vi har samma humor också. Han är nog lite sjukare än mig bara, höhö. Annars så är allting lugnt. Väntar på att Gossip Girl skall börja. Idag är det måndag, vilket betyder sista dagen som jag verkligen kan njuta av min ledighet o göra vad jag vill. Visst, jag är ledig imorgon också. Men inte samma sak då, för då kommer jag förmodligen vara jättenervös, lägga sig tidigt o absolut inte kunna somna, absolut inte sova för mycket på dagen, för då somnar jag VERKLIGEN inte senare mot kvällen. Ja, jag kan fortsätta ett bra tag. Men som sagt, vara positiv. Jag försöker verkligen! Men skall bli skönt och få träffa Cely nu framöver också, jag har saknat henne jättemycket. Vi är så olika, men endå så lika.

Ikväll blir det ifall att dricka och chilla. Roligt! :) Hörs innan jag åker iväg. Pussar!

05.39

Har varit en kanon kväll. Varit hos Zarah med lite folk och bara druckit och chillat. Älskar sådana kvällar. Vad jag gör uppe nu är en helt annan grej, hade tänkt och lägga mig. Är trött, men endå inte. Men skulle nog gissa på att jag skulle somna om jag gick och la mig just nu, hehe. Imorgon är det måndag, vilket innebär att det är min sista dag då jag har ledighet, så dagen skall spenderas väl. På onsdag drar skolan igång igen och jag längtar inte alls. Men bara att tänka positivt, för hur mycket jag än inte vill börja skolan igen, så måste jag det.



17.05

Jag har nu fixat mig och skall strax kolla kläder och sedan åka iväg till Zarah med Steph. Vi skall göra ett stopp för att köpa Bingolotter också. Vi får la hoppas att vi har turen på våran sida idag. Vilket vi nästan aldrig har, men man kan ju alltid få hoppas. Jag sitter och lyssnar på serbiska låtar och sjunger med. Jag var en gång ett stort fan av serbiska låtar. Fråga mig inte varför, jag är ju inte ens serb själv. Men det är nog för att jag haft kompisar som varit det, så det har liksom fastnat. Hehe!

Nej, nu skall jag kolla kläder. Svårt att hitta kläder när man har så mycket, för man vet liksom inte vart man skall börja att kolla. Jävla skitkläder, måste nog rensa garderoberna snart.. IGEN!

Ha en fantastisk kväll!

090816

Dagarna bara går och går. Har funderat lite och upptäckt att jag inte gjort något speciellt i sommar alls. Lite keligt tycker jag. Jättekeligt faktist. Förra året var jag utomlands hela sommaren, förutom en veckas uppehåll. Men jag hade ju så otroligt kul då, men saker och ting var annorlunda då. Idag är det en helt annan grej. Men jag har ifall fått umgås så otroligt mycket med Zarah & Steph. Kommer ju bli rejäl ändring på det nu när skolan börjar. Kommer nästan bara att träffas på helgerna, om jag inte har plugg vissa dagar eller slutar tidigare. Detta året skall skolan skötas jättebra!

Ifall, nu är jag uppe. Vaknade ovanligt tidigt, vilket suger. Är fortfarande lite trött, men äsch det går nog över senare. Får ta och dricka Redbull, så vaknad jag nog till liv igen. Dagens planer är att ha en Bingolottokväll. Hehe, får la se om dom andra hinner vakna i tid, så att vi kommer iväg. Hehe, tvekar men jag hoppas verkligen! Nu hade jag tänkt att äta tacos och sedan bara chilla!

Pussar!

05.48

Precis kommit hem ifrån Borås. Vilken lördag! Jag som skulle vara hemma och kolla på film bara. Det blir aldrig som man tänkt sig. Åkte ifall in till Kinna vid ungefär halv sju och hälsade på Zarah. Sedan gick jag över till Coffe och var med honom, Samah och Cleez. Vi gjorde inget speciellt, kollade på film och de spelade spel. Sedan efter några timmar så gick jag över till Zarah igen. Hände lite grejer, men inget att oroa sig för nu. Jag har ifall inte fått sova och jag är riktigt trött, men endå inte. Jag är lite konstig, hehe. Men jag måste gå och lägga mig!

Var så jävla trött i bilen. Var otroligt skönt att sitta och lyssna på musik på ipoden och bara koppla av för en stund. Få tänka på allt möjligt som flyger runt i huvudet på mig. Och ja, det är extremt mycket jag tänker på. Jobbigt är det, men ibland behövs det nog. Som sagt, jag vet ingenting längre och vad jag vill!

En förvirrad A säger nu godnatt!

090815

Sitter just nu och väntar på att klockan skall bli kvart över sex så att jag kan börja gå mot bussen. Jag har varit dålig på att uppdatera de närmaste två dagarna, men tänkte att jag skulle berätta vad jag gjort under dessa dagar senare ikväll när jag kommer hem. Inget speciellt, men endå. Nu skall jag ifall till Zarah och umgås med henne en stund innan hon & Steph åker iväg till Malmö. Riktigt avundsjuk är jag, synd att man inte har åldern. Men glad för deras skull. Efter det skall jag bort till Coffe. Sedan hade jag tänkt och åka hem ganska tidigt. Skönt! Hörs senare. Pussar!

FEEL.

Sitter just nu hos Zarah och med Alexandra och Steph. Vi snackar och de andra röker. Förutom jag & Alexandra som är duktiga och inte röker. Hehe! Blir nog ingen film, tror att vi kommer att fastna här i köket med allt detta snack. Mysigt är det! Hörs imorgon. Pussar!

29834723.

Pappa körde mig till Zarah innan så att jag kunde hämta moppehjälmarna eftersom att jag inte kom in i lägenheten igår, så fick jag hämta dem idag. På vägen stannade vi till och handlade också. Härligt och kunna umgås med sin pappa också ibland tycker jag, hehe. Har ifall duschat och fönat håret nu, skall strax platta det och sedan skall jag & Steph åka till Zarah. Vi skall laga mat och kolla på film! En daglig dos som måste göras varje gång vi är hos Zarah. Nej, nu skall jag gå!

Hörs imorgon, skall redan upp vid sex eller sju på morgonen eftersom att jag skall iväg. DÖDA MIG! Nej, hehe.. Vad gör man inte för de som står en nära? =)


Inget att göra.

Jag har nog världens tråkigaste liv förtillfället. Detta är riktigt hemskt att inte ha något att göra. Och inte ens ha några alternativ. Jag tror att jag ska ta och funderar på självmord snart! Hehe, nej så illa är det nog inte. Eller jo, det är det visst. Nästan så att man vill ha jobb så att dagarna går fortare och man slipper ha tråkigt. Absolut inte ha jobb för pengarna, det behövs inte. Bara något man kan underhålla sig själv med. Så ja, ge tips! haha. Funderar på att sova, men är inte så trött längre efter att ha varit ute i regnet, hehe. Kanske spela spel? Vi får se vad det blir.

Hörs imorgon. Pussar!

Man ska inte...

... läsa horoskop! Jag blir helt fucked up av att göra det.. usch!

Igår kväll.

Efter mitt sista inlägg igår, så åkte jag & Steph till Kinna. Vi satt och drack och så. Eller rättade sagt, dem andra drack. Sedan drog vi till Christoffer. En bra dag blev det tillslut, nästan ifall. Någon hade tappat bort Zarahs nycklar, så jag & Steph kunde inte komma in och moppehjämarna låg ju där. Men vi gjorde ett försök och åkta hem endå. Vilken tur vi hade, inga poliser alls som körde förbi eller så! Turen låg ÄNTLIGEN på våran sida, för en gångskull. Så otroligt glad för det, hade ju inte varit kul och bli stoppade.

Nu måste jag sticka. Hörs ikväll! Pussar!

Ingen rubrik.

Mitt humör svek mig, som det oftast brukar göra. Ingen alkohol fanns det heller. Ja, dagen var då förstörd efter det. Men jag försöker hålla uppe humöret endå, lättade lite när jag fick berätta för någon som verkligen lyssnar på mig! Tack! Har ifall städat mitt rum och lagt in ett litet bord i rummet. Kändes så tomt, vilket det inte gör längre. Sedan satte jag mig vid datorn och lyssnade på lugna låtar, vilket jag gör nu också. Ikväll stannar jag nog hemma, om vi inte åker iväg en stund till Kinna senare. Återstår och se hur det blir.

Ha en bra kväll. Pussar!

090812

Hej! Varit uppe sedan nio ungefär då en viss person fick för sig att messa mig. Haha! Annars har jag legat i sängen och funderat på lite allt möjligt och kollat på tv. Sedan orkade jag inte ligga kvar, så jag satte mig vid datorn. Lyssnar på musik och messar. Skall strax börja sminka mig och sedan välja ut kläder. Jag är ifall ute i god tid, vilket jag säkert kommer att ångra sedan pga att jag alltid fixar mig så fort, så har jag massa tid över och vet inte vad jag skall göra. Jag hinner att kolla på Sjunde Himlen lite ifall innan jag sticker iväg till bussen.

Igår kväll så åkte vi hem tre på Stephs moppe. Det var riktigt hemskt och jag tycker synd om Edona som fick sitta längst ut. Det gör så förbannat ont! Måste verkligen ha sett roligt ut. Folk måste tyckt att vi var galna eller så. Mycket skratt blev det ifall och jag älskar att åka bakvägen. haha!


LOVE.


Så jävla hemskt.

Zarah har ju som sagt fått en katt av mig & Samah. Hon blev jätteglad! Nu har en fästing dock fastnat på katten och de försöker att få bort den nu. Det är så hemskt att höra hur katten låter och hur hemskt det måste vara för den. Verkligen hemskt! Jag som annars verkligen hatar djur, men nu tycker jag faktist otroligt synd om den. Den är ju endå så söt och liten!

Annars så gör jag inte alls mycket. Är fortfarande trött och seg. Bestämt mig för att åka med till Borås imorgon ifall. Vi skall göra ett besök hos läkaren och sedan kolla upp lite kattgrejer. Får se hur det går, hehe.

Jag har duschat håret hos Zarah även eftersom att jag inte skulle ha hunnit att göra det hemma pga att klockan e för mycket. Så skall platta håret när jag kommer hem och sedan lägga mig och vakna tidigt för att duscha kroppen innan jag åker iväg till Borås. Sedan blir det att chilla och dricka på kvällen.

Pussar!


Tisdagkväll...

Hej! Nu har vi lagat mat och kollar just nu på film. Jag är helt slut, jag behöver verkligen sova. Imorgon blir det Borås om jag orkar med upp och sedan skall vi dricka hos syrran. Längtar lite, hehe. Hörs imorgon! Puss.

090811

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket. Varit med mamma och sedan bytte jag om och åkte iväg till Zarah med Steph. Vi sitter här just nu och snackar. Vi skulle till Apoteket, för jag behöver köpa hudkräm till ansiktet, men dem andra vill inte hänga med just nu för att de har kommit upp lite grejer. Åh, surt! Men ja, får la köpa den imorgon då. Annars så skall vi laga mat idag och kolla på filmer. Haha, det gamla vanliga.

Jag har inget vettigt att skriva. Hörs ikväll!

DARIN - WHAT IF.



Jag har inga ord för hur mycket jag älskar denna låten.
Lyssnar och tårarna rinner ner.

Redan tisdag..

Nu har vi precis ätit och är otroligt mätta. Jag e glad, men en sak som bekymrar mig. Är nog bara löjligt av mig känns det som, men endå inte. Hehe, skulle ni veta vad det var så skulle ni nog förstå mig. Vi skall strax sätta på någon film tror jag. Annars blir det la att vi bara sitter och snackar, har trots allt varit en liten händelserik dag. Vi hörs när jag mår lite bättre! Ha d bra allihopa!

Tacoskväll.

Nu blir det att laga tacos med dem andra. Ha en bra kväll! Pussar.


090810

Hej! La mig vid halv sju imorse och vaknade vid tre. Trots det så var jag jättepigg när jag vaknade. Sitter just nu och lyssnar på en jättebra låt som jag hittade igår. Har inte orkat röra mig ur sängen än faktist, hehe. Inte för att jag har något att skynda mig till eller så heller. Nu har jag laddat ner ännu mer filmer som jag sedan skall bränna, så att vi kan kolla på dem hos Zarah. Dagens planer blir tacoskväll och kolla på film. Skönt!

Hörs senare!


Ring My Bells.

Hej allesammans!

Min kära bror var och köpte mat innan efter jobbet åt min lillebror och körde hit det och lämnade det. Jättesnällt! Sedan tog han över ansvaret tills mamma och pappa kom hem. Tack! Sedan behövdes jag tydligen i Kinna för en grej, så jag åkte dit med taxi eftersom att jag inte hade någon annan som kunde skjutsa mig. Men det fick gå, taxi funkar alltid. Hehe! GIck upp till Christoffer och satt där med dom andra en stund, sedan gick vi tjejer över till Zarah. Där satt vi en lång stund och pratade om lite allt möjligt. Sedan gick vi över till Christoffer igen och chillade. Efter en stund så gick jag, Steph och Zarah hem till henne. Vi lagade mat och pratade. Älskar att vi tre kommer överens så otroligt bra, för det mesta ifall. Nästan alltid och det är så gött. Det blev en tidig kväll då Zarah hade druckit och var jättetrött, så jag & Steph åkte hem.

Väl hemma så trodde jag att alla sov, men när jag skulle in till mamma och dem så var dem visst uppe. Pratade lite med dem om deras kväll och de frågade vad jag gjorde hemma. Dom tycker det är onödigt att komma hem sent från Zarah, när jag väl kan sova över där. Hehe! Sedan började dem prata om något helt annat och jag orkade inte stå kvar där, så jag sa godnatt och gick in i mitt rum. Sitter och lyssnar på musik och är allmänt glad. Skall verkligen hålla denna glädje under den sista tiden av sommaren. Och jag har saker kvar som jag vill göra under sommaren. Zarah & Steph, ni vet vad! ;) höhö.

Nu skall jag kolla på filmer som jag laddat ner. Pussar!

29824847.

Vill att lördag skall upprepas igen. Hade ju sjukt roligt igår kväll och jag behöver ha det just nu känner jag. På ett bättre humör nu ifall så att jag lever, hehe. Väntar på att broshan skall sluta jobbet, så att kan ta över barnet som jag just nu passar. Med andra ord, min lillebror. Har varit barnvakt åt min lillebror i flera timmar, i princip hela dagen. Men jag klagar inte, ställer alltid upp för mina föräldrar om det så behövs. Men han e så hungrig nu och jag e så dålig på att laga mat att jag inte vet vad jag skall göra. Så broshan skall köra honom till Mc, så att han får äta. Shysst och jag hoppas att han håller det också! Annars blir jag besviken. Jag får se vad jag gör av min kväll, tv tittande eller någonting.

Ha en bra söndag!

Hatar detta!

Hatar att jag är så känslig och kan börja gråta för lilla möjliga grej som gör mig upprörd. HELVETE.

IHateThisPart.

Hej! Nu har jag duschat, känns så otroligt skönt. Sedan kom jag på att min plattång ligger hos Zarah, så då var ju det kört. Jag som vill platta mitt hår. Men jag skall inte klaga, känns som att jag har gjort det alldeles för mycket. Är ju ganska bra på det. Mitt huvud sprängs känns det som, så jag hade tänkt att ta någon tablett och se om funkar.

Annars blir det filmkväll med tjejerna. Jag längtar redan! Skall ladda ner lite filmer nu. Pussar!

Jag insåg precis hur mycket fel jag har skrivit i mina inlägg som jag skrivit idag. haha.

090809

Hej bloggen!

Mår inget vidare, har så ont i huvudet att jag tror jag dör. Hoppas att det går över, fyfan. Hemskt! Igår kväll var det ju överaskningsfest för Maria som fyllde år. Vilket var jättetrevligt, förutom vissa grejer. Men så kan det gå. Jag menar, denna kommunen. Haha!

Och så var det söndag igen. Skolan börjar om snart och nu känner jag verkligen att jag inte vill börja. Fyfan! Men idag hade jag ifall tänkt att ta det så lugnt som det bara går och kolla film med Zarah och Steph. Jag tror att dem är på ifall!

Hörs senare! Pussar

God natt!

Jag har haft en kanon dag, förutom att vissa människor i Mark är så störda i huvudet att jag inte ens har ord för dem. Nu börjar huvudvärken smyga sig fram igen. Hörs efter en låång sovmorgon! Pussar.

Påbättrehumör.

Nu är jag på lite bättre humör. Har sminkat mig och prövat kläder. Tror jag vet vad jag skall ha på mig nu, ifall jag inte ändrar mig. Hehe! Håret har jag plattat, tror att jag skall ha det plattat idag bara och låta det hänga. Annars får jag fixa det hos Zarah, för vi skall åka moppe till Kinna och det kommer att förstöras när jag har moppehjälmen på mig. Idag är jag extremt svart runt mina ögon and i love it. Man kommer knappt se mina ögon i mörkret senare. haha, scary. Men det är så snyggt nu när jag e lite brun i ansiktet.

Ha en bra kväll, ses nog lite senare.

PALLA.

Så kan det gå.

090808

Hej bloggen!

Jag har blivit brun i ansiktet. Yay! Och lite på kroppen, speciellt benen. Well, jag skall inte klaga. Idag är jag ifall uppe tidigt och jag som skulle sova ut, men kom upp lite grejer. Sitter i min säng och lyssnar på Justin Timberlake. Han e ju jättebra, har bara glömt av det. Annars väntar jag på att Samah skall komma hem. Jag försöker även få tag i Steph, men hon har antingen stängt av sin mobil eller så pratar hon med någon. Kan tänka mig att det är alternativ nummer två. ;) Vi skulle till Systemet inför ikväll och sedan hälsa på Zarah. Men som tur va, så har jag annan alkohol ifall vi inte skulle komma iväg.

Har hänt en liten grej, men hoppas att vi kommer iväg ikväll endå. Pussar!

Vad är det för fel på mig.

Ena studen är jag glad, andra studen är jag arg. Sedan är jag hur glad som helst och sedan blir jag hur ledsen som helst och känner hur tårarna rinner. Fan, jag hatar detta och jag förstår inte ens varför. Åh! Det är nu jag skall vara hur glad som helst.

Annars har dagen varit jättebra faktist. Varit med Zarah och Steph, lika roligt som alltid. Vi gick även över en stund till Tobbe, sedan gick vi hem igen och kollade på film. A walk to remember fick det bli. Det är en ganska fin film, men så jävla seg är den. Och jag har nog kollat på den 27376 gånger och jag skojar inte, haha. Så man vet ju exakt vad som händer. Men vi kollade bara halva då Steph fick ett speciellt samtal mitt i allt. Jag & Zarah hoppade verkligen. Haha! Jag tror Steph själv dog för stunden.

Nu skall jag lyssna på musik och sova. Imorgon blir det att dricka och festa som gäller. Hjälp, vad skall man ha på sig?

ROSA.

Nu är jag hemma igen. Gör inte något speciellt, är inte så speciellt bra humör hellre. Skall inte ens med på grillningen heller. Jag hoppas att mitt humör vänder. Har handlat in lite grejer som jag behöver nu också, skönt. Slipper man tänka på det. Har även gått osminkad ute idag, känns så jävla skönt att man kan göra det. Men bara för det, så skall jag sminka mig nu. Hehe. Ha en fin fredag!

IDAGÄRDETFREDAG.

Ja, nu har jag duschat, kollat på film och bara chillat. Kollade på Baksmällan, riktigt bra film faktist. Rolig var den också! Hehe. Nu skall jag strax iväg och möta upp mina systrar. Vi skall fixa lite grejer, hehe. Sedan bär det hemåt och fixa sig lite smått, så slipper man göra det senare. Ikväll blir det förhoppningsvis grillning med dem andra. =) Chill! Vi hörs när jag kommer hem. Puss!

090807

Nu är jag uppe! Skulle vilja sova lite mer, men vilken jävla värk jag har i magen. Usch! Jag som aldrig och då menar jag aldrig har ont någonstans nästan. Behöver nog äta, haha. Jag skall ifall hoppa i duschen strax och tvätta håret, sedan platta det osv. Sedan hade jag tänkt och ringa Steph och Zarah. Vi skall till affären och Maggan för att handla in lite grejer. =) Ser att det är rätt så varmt ute och jag som inte ens klarar av värmen. Åh, typiskt! Hehe.

Hörs senare!

THÅSTRÖM.



Vilken skön dag!

Idag har det varit en riktigt skön och chill dag. Har ju som sagt varit barnvakt åt min lillebror med Zarah och Steph. Medans dom sov ett tag, så stack jag ut med min lillebror. Vi lekte för det mesta, för det tycker ju han om att göra. Zarah har en jättestor gräsmatta utanför henne, så vi satte oss i gräset. Sedan började vi plötsligt kasta gräs på varandra och jaga varandra. Det känndes som att vara 9 år igen. Haha! Men skoj var det. Jag fick ifall springa och träna på min kondition lite, vilket behövs. För den har blivit SÅ dålig under sommaren. Otroligt! Min idrottslärare kommer la att döda mig när jag kommer tillbaka. Sedan gick jag över en stund till min syster och hennes pojkvän, behövde en paus från ungen. Hehe! Men efter en stund så gick jag tillbaka till Zarah och dem andra. Alexandra kom även över, hehe. Så vi har chillat, spelat badminton, lyssnat på musik, varit på MC osv. Har ju varit så otroligt skönt väder ute! Lycka säger jag bara.

Jag kom hem vid halv ett ungefär. Nu när vi inte har moppen, så får vi anpassa oss till bussar. Gäller mig & Steph. Hehe! Lite synd, men det funkar. Annars blir det taxi som gäller. Funkar alltid! Jag är rätt så trött, men vill inte lägga mig än. Men trots det så skall jag faktist upp tidigt imorgon, eller ja vi skulle bada imorgon. Men jag tror ingen av oss orkar det riktigt. Men jag skall till affären och köpa lite grejer imorgon med Steph. Måste även duscha, fyfan mitt hår är så jävla äckligt. Jag dör.. Grillning står det även på listan imorgon kväll!

Pussar!

ThisIsTheLife.

Av Cely.



Ibland skall man nog inte hetsa upp sig så mycket och ta åt sig. Tar ju nästan död på en, eller ifall på mig. Jag blir ju så lätt arg och är otroligt känslig. Äsch, jag skall skita i detta nu och sluta att vara arg och ledsen. Ibland får man bara ta det och sedan glömma det. Yes, glömma var det. Istället skall jag ha det underbara humöret jag hade i början av dagen och njuta av det fina vädret. Sedan får jag träffa Zarah och Steph också, kan inte bli bättre. Idag har vi en ny person att umgås med, nämligen min lillebror. Alltid ett nöje, höhö. Ha en toppen dag, så hörs vi inatt!



Right?

Man skall la bli starkare av att folk trycker ner en? Hmm, avundsjuka. Jävla skit!

En låt som får mig att bli stark i alla lägen. Älskar verkligen den!


Lugn och ro. Snälla!

Nu har jag duschat och städat. Skönt! Det gick ganska fort. Nu har vi bestämt att min lillebror åker med sina vänner och badar, så åker jag och hämtar honom sedan. Det tyckte jag lät som en super bra ide! Mamma och dem åker snart, så det skall bli skönt och vara ensam hemma med hög musik. Visst, Alexandra och Samah är här. Men dem räknas inte. Vilket fint väder vi har fått ute, det är sjukt vad det är varmt också. Och jag är super lycklig! Det kan inte bli bätte än såhär.

Puss sålänge!

090806

Hej! Igår kväll när jag och Steph skulle åka hem på moppen, så hann vi åka till rondellen i Kinna innan däcket fuckade. Haha! Jag har nog inte skrattat så mycket på ett bra tag. Och grejen var att vi inte fattade varför det blev punka. Vår första tanke var ju att ringa någon eller att gå till Zarah. Men klockan var ungefär halv fyra när detta hände, så inte så rimligt att ringa och väcka någon. Vi orkade inte heller gå till Zarah, för både jag & Steph ville sova hemma. Så vi ledde moppen till Skene istället. På någon timma bara och alla pauser vi tog, så är jag faktist nöjd. Vi både sa att vi säkert kommer att vara hemma vid fem, halv sex. Men icke! Haha. Nu har jag äntligen en rolig historia att berätta ifrån sommaren. Riktigt skoj var det endå!

Torsdag idag! Fint väder ute och riktigt varmt. Har precis varit ute en stund. Nu sitter jag i min säng och är trött som jag vet inte vad. Dagens planer att passa lillebror och Samah åkte inte med mamma och pappa, så hon är också hemma. Dem vill att vi skall åka och bada om någon timma, vilket jag inte vill. Jag vill åka när Zarah och Steph kommer, känns bäst så. Hehe! Men åh, vi får se. Nu gäller det att duscha och städa! Pussar!

00.14

Hej! Idag har jag umgåtts med Cleez. Har varit jättetrevligt faktist, vi har kollat på film och så. Kom hem, eller ja till Zarah för en stund sedan. Steph färgar håret på Zarah just nu och jag sitter vid datorn. Imorgon är jag barnvakt åt min lillebror. Mamma, pappa och Samah skall till Göteborg. Zarah och Steph skall till Borås en snabbis och sedan skall jag åka in och lämna min lillebror, för att han skall nog sova hos Zarah. Vi skall nog bada också, om det blir fint väder. Men det tror jag att det skall, hehe. Jag tänkte även städa mitt rum imorgon, ligger kläder lite överallt och grejer här och där. Inte skoj! Men det funkar alltid att städa när man har hög musik på. Hehe. Vi hörs imorgon. Pussar!

090805

Hej! Fint väder ute idag, trots det så fryser jag lite. Är nog bara för att det är så jävla kallt i mitt rum ibland. Skumt! Jaja, jag vaknade vid kvart i tre ifall och ännu en natt så sov jag så jävla härligt. Gick upp, fixade mig och kollade på Tyra Banks samtidigt. Och nu sitter jag här typ, har inte ätit något än. Är inte hungrig för den delen heller, men alltid bra att få i sig någonting endå. Nu skall jag strax iväg och kommer nog inte hem allt för sent, om jag inte kikar förbi hos Zarah. Vilket jag säkert kommer att göra. Vi ses imorgon! Pussar.

HOLLAHOLLA.

Hej! Nu har vi kollat klart på två filmer, lagat mat, haft rökpauser, pratat och jag har träffat Cleez. Det var mycket vi hann med idag och klockan är endast två. Japp, väldigt duktigt av oss! Haha. Vi är ju som sagt alltid så sega annars. Dem andra röker just nu, sedan skall jag & Steph bege oss hemåt. Tidigt idag och det är skönt faktist. Vill hem och rensa tankarna lite. Är ensam hemma i våran lägenhet, så skönt. Vi hörs imorgon. God natt!

Onetwothree.

Vips!  Så hamnade jag hos Zarah. Jag orkade faktist inte vara hemma mer då min farbror och hans dotter var där. Hon jag färgade håret på! Det blev förövrigt jättefint och jag är supernöjd, vilket hon är också. Men ja, sedan blev hon jobbig och började fråga om allt mellan himmel och jord. Så jag gav upp och sade adjö till mina föräldrar och åkte hit. Hehe! De förstod mig. Så vi sitter och kollar på Tv just nu, Steph är på väg hit. Vi skall nog till affären senare, jag är sugen på någonting. Egentligen skulle jag sluta äta onyttigt igår, men det gick inte så bra. Så ja, ett sådant löfte funkar helt enkelt inte för mig. Fast man behöver ju inte vara sugen på något onyttigt heller, men brukar oftast vara så.

Annars blir det en lugn kväll. Längtar till helgen lite, tror Samah och Alexandra är på när det gäller och dricka. Hoppas! Pussar!


090804

Hej! Vaknade vid tre idag och jag har sovit så underbart bra inatt. Så otroligt härligt! Längesedan jag sovde såhär bra. Sedan kom mamma in och väckte mej för att min kusin var här och då var det dags att färga håret på henne. Gick bra, hon skulle färga det svart så det var rätt så enkelt. Och nu skall hon strax tvätta ur det och jag skall sätta mej framför speglen och sminka mej. Jag vet inte varför, inget och göra och jag är så otroligt pigg och glad!

Nej. nu skall jag flytta på mitt arsle. Steph eller Zarah, hör av er när ni ser detta. Pussar!

CrazyInLove.

Nu är jag på ett bättre humör! Hehe. Ibland kan det gå över genom att lugna ner sig och få ut sina känslor ibland och tala om dem. Japp, jag mådde bättre direkt efteråt. Vad skönt! Jag hatar att gå och lägga mig när något bekymrar mig.

Vi har ifall ätit MC mat och kollat på tv. Vi har även kollat resor, så att man kan åka utomlands över en helg eller en dag. Det hade ju varit roligt nu innan skolan börjar. Men vi skall undersöka detta mer imorgon och ringa några samtal för att ta reda på lite mer information av Apollo eller Fritidsresor det kanske var.

Imorgon är det tisdag. Segt har det gått! Visst, jag vill att det skall gå segt för att inte få börja skolan, men endå så vill jag börja skolan just nu. Jag har verkligen så otroligt tråkigt på dagarna och går man i skolan så går dagarna riktigt fort. Men ja, om några dagar så kommer jag nog få tårar för att jag inte vill börja skolan. Haha! Jag e duktig på att ångra mig. Men ifall, jag har lovat att färga min kusins hår idag. Orkar inte, fast jag har ju lovat så. Hoppas att hon ångrar sig, haha!

Hörs imorgon. Pussar!

Knock you down.

Hej! Nu har jag färgat håret, duschat det osv. Åkte sedan med Steph till Zarah. Jag är trött och jag vet inte vad. Inte på ett sådant humör som jag brukar vara. Något är det som bekymrar mig, frågan är ju bara vad.. Äsch! Ha det bra!

090803

Idag har jag varit i Borås och shoppat med Alexandra och Samah. Köpte världens goaste och snyggaste skor! Yes, jag är glad och otroligt trött. Nu skall jag färga mitt hår svart, igen.. Färgen har redan gått ur! Sedan skall jag chilla. Pussar!

I wanna kiss you but if I do then I might miss you babe


I miss you.









MOVIE TIME.

Nu har jag, Mrs Mansouri och Steph precis ätit. Jag är verkligen så äckligt mätt. Hehe! Nu har vi precis satt på filmen som vi skall kolla på. Human Trafficking heter den. Verkar jättebra faktist. Nej, nu börjar det intressanta. Pussar!


NITTTARR.


Hjälp!

Nu har systrarna Ali och Tarky precis varit i affären och handlat mat och sådant inför ikväll. Vi skall kolla på film hos Zarah och bara ta det lugnt. Skönt tycker jag! Vet dock inte om Samah skall vara med och kolla, tror hon skall till sin pojkvän, men det återstår och se. Steph skall ifall vara med. Och hjälp, jag har blivit galen i popcorn. Det är otroligt gott, men måste sluta med det. Inte för att jag äter det så ofta, men när jag väl äter det så. Haha!

På torsdag åker mina föräldrar till Göteborg och övernattar där, skoj för dem. Borde föreslå att de skall flytta dit istället snart. Hehe! Så då lämnar de lillebroshan hos oss andra. Skadar aldrig och ta hand om den ungen. Men tillslut så tar dem säkert med honom, om man vill det dvs. Skönt att det bara gäller en dag, så har man helgen fri.

Vi hörs imorgon! Pussar


Breathing Your Love.

Nu har jag duschat, fixat håret och ätit. Åh, skönt! Jag är liksom sten död i huvudet. Jag behöver nog sova några timmar till. Men jag har ingen lust att gå och lägga mig i detta fina vädret. Eller ja, att veta att det är fint väder ute.

På tal om något helt annat så har sommarlovet gått så otroligt fort. 18 dagar kvar och sedan börjar jag skolan. Åh, det har gått alldeles för fort och jag vill verkligen inte börja skolan. Men antar att det bara är att bita ihop, gå ut nian och sedan kommer det efterlängtade sommarlovet igen. Fan! Men nu får jag nästan se till att njuta dem sista dagarna och dessa två helger som är kvar. Men o andra sidan är det gött att träffa vännerna igen. Men alla jävla äckliga problem o falska människor som bara finns o stör mig så fucked up mycket. Well, jag antar att det hör till! Jaja, Aliaa det är bara att stå ut och göra det bästa av saken.

Nu skall jag sminka mig. Pussar!

090802

Hej på er! Oj, nu är det fint väder här igen. Nästan så att man får njuta av det medans det går. Igår så var jag ifall med Cleez och sedan gick vi bort till Zarah där Christoffer och Samah var. Vi kollade på film. Drygt var det och trött var jag också. Men filmen funkade ifall. hehe!

Och ja, nu är jag uppe. Pigg är jag också! Men nej, jag vill sova. Orkar inte vara uppe nu endå, har ju inget bättre för mig. Men jag behöver hoppa in i duschen, mitt hår är så jävla äckligt. Hehe! Så vi hörs senare. Pussar!

PS. STEPH! Mår du bra?


SO SICK.

Nu har jag dansat mig runt här hemma med massa bra musik som spelats ifrån TheVoice. Jag har även lagat mat och städat lite. Nu har jag även sminkat klart mig och vad jag skall ha på mig återstår och
se. Kan inte riktigt bestämma mig om jag skall ha toffs eller utsläppt. Ett jätteproblem. Nu har även Samah kommit hem. Nej, nu skall jag hitta på något annat tills min buss till Kinna går. Pussar och ha en bra lördagskväll! 


DISTURBIA.

Hej! Jag la mej vid halv fem och är uppe nu, detta stämmer ju bara inte. Jag är pigg, men endå trött. Så ja, igår kväll hade jag en väldigt trevlig kväll. Först började vi hos Zarah och sedan förflyttade vi oss till syrrans pojkvän.

Lördag idag och det är fint väder! Åh, jag är verkligen glad. Inte nog med det, så är jag ensam hemma, eller ja med broshan men han är inte hemma. Mina föräldrar är i Göteborg och hälsar på några nära vänner till dem. Kul att dem också kommer iväg ibland. Dagens planer är att duscha, fixa sig, vara med Cleez  & sedan får vi se. Men först så skall jag sova lite. Hehe!

Hörs innan jag sticker iväg. Pussar!

RSS 2.0