Aliaa Alicia Tarky.







Tisdagkväll.

Hej! Nu är jag hemma igen. Hanna var här och hälsade på och hon har fått sitt körkort. Duktig! Har inte sett henne sedan studenten tror jag. Men ifall så var det trevligt och träffa henne. Mitt utvecklingssamtal gick hyffsat bra idag, med tanke på att jag + matte inte hör så bra ihop. Så har vi bestämt att jag skall efter att jag praktiserat och haft påsklov ha en egen tid med Ulf då vi går igenom matten tillsammans. Tycker jag är jättebra! Jag skall be min pappa om hjälp också, för han är liksom expert när det gäller matte. Förstår inte varför jag inte är det? haha. Men mjo, det gick ifall bra. Efter varje utvecklingssamtal så tycker jag om mina lärare mer & mer. Dem är så förståndliga! Anyway, jag sitter och kollar på Christine nu och har sjukt ont i kroppen och halsen. Jag vet inte vad jag har gjort, men kan nog även bero på att jag bara varit ute i tröja. Inte bra, Aliaa! Pusshej

Elise Ryan

Mina kära syskon som läser min blogg, jag vill ha en Elise Ryan klänning när jag fyller år. Det är bara och meddela det till mina föräldrar. haha! Senast de frågade mig vad jag önskar mig, så svarade jag bara pengar eftersom att jag nog inte skall åka utomlands i sommar, så de kan lika bra ge mej dom pengarna som de skulle satt på min resa. Och nu är de helt insatta på att ge mig pengar. Och idag sa Zarah att hon visste vad jag skulle få i födelsedagspresent. Försökte pressa ut det ur henne, men det gick inte. Fan! Jag vet ifall att jag kommer att få pengar, det är något jag alltid får. Åh, jag längtar så mycket till min födelsedag nu! Samah fyller även år i april och då fyller hon 18 år. Som hennes lillasyster så har jag plikt att köpa något väldigt fint eftersom att hon endå fyller 18 år. Hon vill ha pengar och klackar vet jag, men mjo jag vet inte. Skall försöka att hitta något mycket bättre! ;)

Trött..

Hello again!  Jag ligger i min säng och kollar på TV. Är väldigt trött och orkar inte med något. Inte ens ha utvecklingssamtal. Men, jag är ju tvungen så. Bara jag och Samah hemma eftersom att alla andra är i Borås. Och förhoppningsvis så kommer de hem innan mitt utvecklingssamtal börjar. Men orkar inte skriva mer, pusshej!

Jag har torskat på youtube och detta är fan otroligt.


Ras Cricket - Skin

finns inga ord för hur underbar denna låten är.



Jag har ont i min hals.

Usch, kände redan igår innan jag skulle gå och lägga mig att jag hade ont i halsen. Och har gjort ont hela dagen, inget vidare asså. Jag försöker sjunga och komma igång inför imorgon då vi skall repa. Försöker att inte ta i för mycket, för imorgon skall jag sjunga lika högt som Victor. Jisses, det gör så ont. Och suck, imorgon är det sista gången vi repar innan vi går på påsklov och prao. Det måste sitta!


090331

Att skita i en vän som man varit vän med i 9 år för att vara med en kille som man knappast varit tillsammans med i en månad? Mjo, jag förstår inte riktigt.

Aja, är hemma från skolan nu ifall. Varit en ganska bra dag endå. Har utvecklingssamtal ikväll. Vi hörs, pusshej!


God natt!

Mjo. Jag, Steph och Zarah var i Willys och sedan vid Hemmakväll och köpa massa godis och sådant. Sedan gick vi hem till mig och åt bullar och drack saft. Oh, vi är ju bara för bäst ibland. Imorgon skall jag umgås med Ulla och hon ville till Visko för att köpa nya skor. Måste nog också göra det. Har tröttnat på mina kängor och Converse skor. Vi hörs imorgon efter skolan, pusshej!

Jag som var så glad..

Jag och Zarah sitter och är helt deppiga. Vi skall strax till Willys och köpa massa gott och äta. Det förtjänar fan vi! Annars har dagen sugit as, förutom när jag var i skolan. Misstänker det är då som jag mår som bäst verkar det som nu för tiden. Nej, nu skall tydligen Zarah fortsätta sjunga och jag måste lyssna på. Ni vill inte lyssna! ;) Pusshej!

Jävla idioter.

Nu är det så här att jag skulle kunna sitta och skriva i hundra år om dessa idiotiska syskon. Jävla tjockis och killen skall jag inte ens gå in på. Seriöst, har ni inget bättre för er än att lägga sig i andras liv? Låt mitt och mina vänners liv vara! Och bara tanken av att ni snackar skit om oss till eran kusin, tror ni själva på att ni är diskreta och att vi inte kommer att få reda på det? Ni klagar på oss, men om ni bara visste hur jävla fel det är på er. Och avundsjuka, det är la det som gör att ni håller på så här. Sedan att ni går runt och säger att jag tycker om din brosha? Är du helt fucked up i huvudet eller? Visst jag snackade med honom, men hur många människor snackar man inte med liksom? Det betyder inte att jag tycker om killen för det. Isåfall så skulle jag nog tycka om hälften av befolkningen och nej lilla gumman, det gör jag inte. Jag hoppas att du läser detta och funderar ut vad ni egentligen har gjort. Jag förstår inte ens hur ni som bror och syster kan hata en person så mycket att ni gör såhär. Men som sagt, avundsjuka. Jag förstår att ni är det på mig, för det är ju trots allt inte lätt att vara mej. ;) Pusshej!


Skön måndag.

Det gick bra med att tala om för min lärare att jag hade missat och åka upp till gymnasiet. Åh, trodde det skulle bli värre. Men det enda svaret jag fick var " Aha, okej det var ju synd. Vi kan nog fixa så att du åker dit på fredags istället. " Jag ba okej, och gick sedan och satte mig. haha! Mjo, skoldagen har annars gått väldigt fort. Eftersom att hälften av eleverna i AB är i Klövsjö, så är det lugnt och tyst på lektionerna nu. Underbart! Och vi har knappast några lektioner då vi verkligen jobbar. Kan inte bli bättre och så går vi bara denna veckan och sedan är det påsklov och prao efter det. Livet är faktist rätt så bra ibland! Jag ringde Zarah innan och bad henne gå köpa färg till mig. För jag skall nämligen färga håret svart, igen. Och trodde ju inte att hon skulle göra det eftersom att hon låg och sov. Men när jag kom hem så låg färgpaketet på min säng. Ibland är ju hon bara för bäst. Nu skall jag äta och sedan färga håret och plugga. Pusshej!

090330

Hej! Nu är det två dagar kvar och sedan är det en ny månad. Tiden går så fort, det är helt otroligt! Och snart fyller Samah år, jippi! Igår kväll så gick vi ut en sväng, jag, Zarah och Steph. Men sedan bestämde vi oss för att gå in och kolla på film. Mjo, blev la inte så mycket film eftersom att jag och Zarah somnade. Fast Steph gick sedan hem. Jag hade satt väckarklocka på min TV och allting. Var så jävla säker på att jag hade ställt om klockan, men nu i morse så vaknade Zarah vid åtta och ba " OMG, Aliaa klockan är åtta. Du kommer att missa skolan. " Och dum som jag är ( ibland ) så märkte jag att jag inte ALLS hade ställt om klockan på TV. Så den sattes på vid ungefär fem över åtta istället. när den egentligen skulle börja ringa vid fem över sju. Så jävla typiskt! Fick panik och messade Cely, men var ju ingen ide för att jag skulle endå inte hinna till bussen som vi skulle ta till gymnasiet. Så nu sitter jag här hemma och skall strax dricka te och umgås lite med Samah. Jag sminka mej och så också, sedan bege mej till skolan och bortförklara mig. För köra den klassiska " Jag har försovit mig.. " haha. Fast sa det till mamma och inga reaktioner därifrån, bara att jag var tvungen att gå till skolan endå och berätta det till min lärare. Great! Nejl nu skall jag dricka te. Pusshej!

Mjauuu

Hello again! Nu är jag hemma och det har varit en ganska chill dag endå. Massvis av skratt och hemligheterna har varit i full gång. De gillar vi! Jag sitter hemma just nu och kollar på Sanningens ögonblick. Det är så bäst! Hade nog aldrig kunnat tänka mej och sitta där och avslöja massvis av saker i TV. Tänk hur många människor det är som kollar. Men visst skulle vi gilla att Zarah var med där. haha! Mjo, hon skulle förmodligen kuggat på redan första frågan. ;) När programmet är slut, så skall vi upp till Frölich. Vi hörs imorgon, puss o hej!


Solgården

Jag, Julia och Cely har suttit vid Solgården och chillat. Det är så härligt. Vi gick in en stund bara för att Cely skulle byta om, för att det var lite kyligt. Nu skall vi ut igen! Hörs ikväll, pusshej.

En trött Aliaa + Zarah.

Hej på er! Jag och Zarah siter och degar i hennes säng. Zarah får snart damp! Hon har ju slutat röka och nu får hon snart ett anfall om hon inte röker. Och hon har inga cigg hemma, så hon skall möta Steph för att kunna röka. haha, fyfan. Jag tyckte så synd om henne igår kväll, hon har köpt tabletter så att de kan hjälpa henne på traven för att kunna sluta röka. Såg ut som att hon var helt borta, så vi var tvungna att gå in. Men hon skall klara detta, det måste hon. Att röka är inte bra!!
Nu skall jag byta om, vilket jag skulle gjort för längesedan. Pusshej!

090329

God morgon! Igår blev det en chill kväll med Cely. Vi är otroliga tillsammans. Hon var ensam hemma och gud vad vi skrattade. Går knappt och få tyst på oss. Misstänker att man blir som man umgås. Sedan när jag kom hem, så satt Zarah i mitt rum och såg ut som att hon skulle döda mig och brast ut i " FYFAN VAD JAG HAR HAFT TRÅKIGT! " haha. Jag tyckte så synd om henne och hon ville upp till Frölich, så jag gick med henne. Vi ringde Julia några gånger, åh tyckte så synd om henne. Hon kunde knappt prata. Men sedan fick jag ett sms av henne vid 3 inatt och hon bad om ursäkt. Så jag ringde upp henne, så hon fick berätta om sin helg. Jag och Cely har nämligen inte träffat Julia sedan fredags och då är det illa. Vi träffas alltid på helger, men dock så hade vi ju andra planer i helgen så då gick det inte. På tal om det, så skall jag och Cely med på serbisk ( tror jag det var. ) fest på lördag med Jonelia och Julia. Dock väldigt pinsamt, men det återstår och se hur det kommer att gå. Dem är tvungna att lära oss att dansa som dem gör! Men mjo, kan tänka mej att det faktist kan bli kul endå om man har lite alkohol i sig.

Senare på dagen skall jag vara med Julia och Cely. Julia och jag hade bestämt för ett tag sedan att vi ville på Cirkusen idag, men nu vet jag inte om den blir av. Tror fortfarande att Julia vill. Kommer vi in där helt stora, så är det bara massvis med ungar där. haha! . Annars så kommer vi säkert bara att chilla. Nu skall jag börja fixa mig och sedan plugga! Pusshej

För er som inte vet, ändra fram klockan en timma framåt!

Mysig tjejdag med min kära moder & moster. + Zarah.

Hej på er. Jag sitter här och snackar med Cely. Hon är sjukt underbar. Hon sitter och berättar om sin kväll igår, kan inte mer än o skratta. haha! Familjen Balika har en tendens att vara sega. Eller mjo, Julia ifall. Vi får inte tag på den jävlen, men kan möjligtvis vara s att hon sover. Hon har varit p Idol hela natten/dagen. Stakare! Men endå. Vi skall nog chilla hos min kära granne, Cely. Hon är ensam hemma så. Alltid lika mysigt och vara där nere. Dock kolla på skräckfilm. Lord, undra hur detta kommer gå? Vi vet ju alla hur det gick förra gången ;) haha! Inget jävla vidare. När mamma och dem kom hem innan, så blev det liksom en tjejmiddag med moster och mamma. Var jättemysigt faktist! Zarah var också med. Vi satt och snackade om precis allt möjligt. Känndes som att snacka med tex, någon av dina närmaste vänner. Då du tar upp tex, killar. Det är ju inte direkt något jag brukar snacka med min mamma om. Men nu bara smällde det till och jag var dö social! haha. Så vi spenderade massa tid ihop, är inte ofta vi gör det heller. Salem är i Malmö och pappa är i Göteborg tror jag. Har inte sett honom sedan igår. På tal om annat, så skall jag byta om och hitta kläder som jag kan ha ikväll. Gött att man bara skall vara i närheten, då slipper man klä upp sig. Pusshej!

1..2

Hej igen. Nu har jag duschat och så. Zarah ropade nyss och sa att det var en komedi film som gick på TV. Skall strax flytta på min häck och gå till rummet. Mamma och min moster är i Kinna nu. Ni anar inte hur skönt det är här hemma nu. Tänk och få bo själv, åh jag längtar så otroligt mycket. Det är härligt och bo själv med ZS. Men o andra sidan så bor man ju endå så nära sina föräldrar. Men tänk och behöva klara sig själv, shit! Jag lagar ju aldrig mat själv, eller städar så ofta eller något som man brukar göra när man bor ensam. haha, kanske borde ta och bo hemma hela livet! .. NOT! Pusshej!

090328

God morgon! Jag trodde inte att jag skulle vara uppe så här tidigt, men jag har varit vaken sedan 9 på morgonen ungefär. Min moster är ju här som sagt och skall nog vara här hela helgen ut och har med sig sin son på 2 år och sin dotter på några månader och dem är så jobbiga. Helt seriöst, fyfan man kan ju inte ens sova. Och, vi är inte ens i samma lägenhet och jag hör dem endå. Tillslut fick jag damp och gick och sade till dem att lugna ner sig, men tror ni att dem gjorde det? Nej! Så jag är rätt så trött, men skall strax duscha och förhoppningsvis bli lite piggare.  Kom hem vid 3- halv fyra i morse och var ganska död. Sov med sminket på för att jag inte orkade ta bort det. Det var ifall en rätt så trevlig kväll, trots vissa saker som hände.

Lördag idag och jag har ingen aning om vad jag skall göra. Kanske vara med Julia och Cely ikväll! Annars kommer jag säkert vara med Zarah och Steph.   Vi hörs senare. Pusshej!

Last night!

Har ni hört den låten med P.Diddy? Har ni säkert, men gud vad den är bra. Jag älskar den! Blir så otroligt glad när jag lyssnar på den. Börjar bara att le från ingenstans. Nu har jag duschat och ätit, nu är det Zarah som duschar och jag som sitter vid datorn. Vi skall lägga oss och vila en stund hade vi tänkt, vi är lite smått trötta. Vi måste ju vara taggade för ikväll. Mina föräldrar skall på kalas ikväll, så vi skall förfesta och så här hemma. Gött! Nu kommer lägenheten att bli ett kaos ikväll, det kan jag lova. Skulle det inte bli det, så är det ju världens mirakel. Puss o kram!

Nu fick jag reda på att min moster är på väg hit nu. Vad skoj, hon brukar nästan aldrig vara här ju. Nu kommer mina föräldrar vara överlyckliga. Dock så har hon en son på 2 år och en dotter på några månder. Vilket jävla liv! Men jag är glad endå. Puss på er och hoppas att ni får en underbar kväll!

H A L O .

Idag gav min lärare mig ansvaret för min grupp uppe vid gymnasiet på måndag. Känner mig lite hedrad! haha =) De andra som fick de är ju riktigt smarta. Och jag är tyvärr inte lika smart som dem, men fick ansvaret endå. Härligt att min lärare har förtroende för mig. Nu blir det duschen, pusshej!

090327

Hej på er! Nu är jag hemma ifrån skolan, dock tidigare men what ever. Mitt kemi prov gick bra idag och det känns så skönt! Skoldagen har fått väldigt fort också, missade musiken bara. Jag är hemma med Zarah och väntar på att mamma skall bli klar med maten. Efter det skall jag hoppa i duschen och duscha. Sedan fundera ut vad man skall ha på sig osv. Zarah vill ha på sig mina nya klackar. Jag skall inte använda dem själv, för att det är sådant fult väder ute och de kommer säkert bli fula och smutsiga. Annan sak med Zarah, som är lite mer vann med att gå i klackar. Jag som egentligen inte vill använda dem, för att dem är föör snygga. haha, men skall nog vara snäll för det. Imorgon blir det kalas i Göteborg, frågan är ju bara om jag verkligen skall med eller inte? Mjo, det återstår och se. Nu ropar mamma. Vi hörs ikväll! Puss o kram

Jag som inte skulle,

falla.


Jag kollar på Sex and the City och nyss kom Zarah rusande in ifrån ytterdörren. Jag längtar tills imorgon och hoppas faktist på en bra kväll utan några problem alls. Det skulle ju ifall varit skönt och ha det för en enda kväll. Men jag tvekar! Jag behöver åka utomlands och jag har inte varit hemma på typ hela dagen, förutom nu på kvällen och då är inte flygbolagen öppna. Typiskt! Får bli imorgon. Zarah ska även få ut mej ur skolan tidigare imorgon, jag är överlycklig och ler av glädje. Jag hatar deprimerande låtar, men endå lyssnar man på dem och blir tillslut helt deprimerad själv. Kommer för många tankar upp i huvudet som inte borde finnas där. Mjo, skall läsa igenom ett papper nu och sedan blir det sängen. Puss på er som orkar läsa mina så kallade deprimerande-inlägg!

Out of my mind.

Nej, nu är den dära deprimerande känslan tillbaka. Jag hatar detta, fan också!!

Lisette, svar på din fråga. JA! Jag skall med imorgon. Så vi ses där! =)

Aliaa, Ulla, Cely & Julia.

Hej på er igen! Tjejföreningen idag var ganska så chill. Vi kollade på film och så. Alltid så trevligt! När vi mötte upp Julia, så gick vi bort för och röka. Och då skall ju självklart Julia och Ulla börja sjunga och dansa. Oh gud, vi skall inte ens gå in på deras så kallade vackra sång som de sjöng. Fyfan! haha. Har inte skrattat så mycket på ett bra tag och det behövdes verkligen! Imorgon har jag prov, men what ever och det är även fredag. Åh, jag längtar otroligt mycket. Det är ju helg! :) yes!! Puss o kram, vi hörs imorgon!

090326

Hej på er! Skoldagen har varit helt okej, började senare än vanligt. Gött! Men gick dock hem tidigare också, efter att jag gjort mitt prov. Pallade verkligen inte vara kvar, så jag och Ulla gick hem. Hoppade i duschen och duschade håret när jag kom hem. Och nu sitter jag här med min mp3 och lyssnar på musik. Jag älskar musik, det är otroligt. Jag skall strax sätta mig i systers rum, där jag får lugn och ro och plugga. I mitt rum är det fullt ös, like always. Det blir även tjejföreningen ikväll! Puss o kram.

Never Think.

Hello på er! Dagen har varit hyffsat bra trots allt. När jag kom hem innan så snackade jag med Zarah och Steph. De har beställt sina biljetter nu och åker utomlands i juni. Och, det fanns inga platser kvar. Fyfan, jag är så otroligt arg och besviken. Ville ju verkligen åka med och att pappa var helt positiv med att jag fick åka. Fast det kan nog bero på att jag isf åker med min stora syster. Så imorgon skall Zarah ringa runt och kolla på massa flygbolag. Åh, jag hoppas verkligen för att jag vill åka bort. Bara känslan av att få komma bort härifrån gör mig så jävla lycklig. Och, hur skall jag klara mig utan dem två i hela två veckor? Åh! Aja, nu skall jag ifall försöka och inte tänka på det så mycket. Jag är ifall glad för deras skull, för jag vet hur mycket de har kämpat för detta. Annars vet jag inte riktigt vad jag skall göra i sommar eller vad jag skall ta mig till. Buhu, nu skall jag forsätta att kolla på TV. Pusshej!

090325

Hello bloggen! Skoldagen har varit helt okej. På musiken idag så övade vi inför Kultur Kalaset. Det gick så jävla bra och jag tror att det kommer att bli otroligt bra! Har dock inte sett den andra gruppen, men kan nog tänka mej att den också är bra. Får verkligen in känslan och är lite smått nervös över att det är snart. Eller mjo, snart och snart. Annars har dagen bara flytit på, inget märkvärdigt. Zarah kom till skolan idag ifall med goda nyheter och jag kan inte bestämma mig om jag skall göra det ena eller det andra. Lite svårt, men mjo. Att göra val är la inte alltid enkelt! Imorgon har jag prov och på fredag. Buhu, jag orkar inte plugga längre. Fyfan, det är en av de sakerna jag gjort mäst i år, hittils. Men bara att ta tag i kragen och sluta klaga, för jag måste plugga endå. På fredag skall jag njuta, njuta och NJUTA när skoldagen är slut! Pusshej lovers

Min samsung mobil är bäst!

Åh, jag älskar min nya telefon.




























Det har varit en mycket bra dag!


Mjo..

Vissa människor har jag inte ens ord för.

Nu har jag pluggat lite, kan inte koncentrera mig. Inte så skoj! Men vad skall man göra? När jag gick till skolan i morse så var det ju sjukt jävla kallt. Blåste massa och kändes som att jag aldrig skulle komma fram till skolan. Och när man väl var där, så var det så varmt och härligt. Åh, underbart var det. Kollar på TV med Zarah just nu. Pusshej!

090324

Hello! Skoldagen har varit bra. Slöjden är ju inte alls så hemsk som jag trott att den varit, utan jag gick dit idag och hann att arbeta med det jag missade. Så sjukt underbart att inte känna att man ligger så efter. Edvin var rena underhållningen idag. Är lite små trött, men det går la över förhoppningsvis. Jag slutade vid klockan två och när jag kom hem, så kom jag hem till en otroligt fräsch lägenhet. Vet ni vad? Zarah har städat våran lägenhet! Jag blev helt paff, men gud vad fint det är nu. Det behövdes verkligen och vi skall försöka att hålla det så fint ett bra tag framöver. Vilket jag verkligen tvekar på, men man kan alltid hoppas. Nu skall jag sätta mig och plugga massa och sedan vara med C. Pusshej!

Jag och Ulla = otroliga

Finns inga ord för hur mycket jag älskar och diggar denna tjej vid namnet Ulla. Har så otroligt roligt med henne och går nog inte en enda sekund innan man börjar att skratta igen. Och, inte nog med det.. sjukaste humorn och trögaste. Mjo, jag älskar henne trots allt!

Måndagkväll

Hej på er! Jag är dålig på att uppdatera, jag vet. Men tror att det kommer att förbli så hela veckan ut. Men skall försöka att blogga minst en gång om dagen. Annars återkommer jag när jag faktist har tid för bloggen. Jag har ifall pluggat lite smått och sedan gick jag ut med Ulla, Zarah och Sami. Vi var uppe vid hemmakväll och köpte lite grejer, sedan satte vi oss vid ängskolan och snackade. Mysigt, men sedan blev det så fruktansvärt kallt så vi tog vårat pick och pack och gick hemåt. När jag väl kom hem så hoppade jag i duschen och tvättade håret. Sedan var klockan redan nio och jag satte mig vid soffan och kollade på två och en halv män. Vilket jag gör nu också, det är så sjukt roligt. Pusshej!


090323

Hej bloggen! Idag har det varit en otroligt bra dag och humöret har varit på topp. Jag älskar mina vänner så otroligt mycket, ni vet vilka ni är! Ifall jag slutade vid tjugo över två och hade följe hem med Cely. Nu sitter jag och har precis lagt fram massa skolböcker. Jag skall nämligen sätta mig och plugga strax efter att jag har ätit. På onsdag så har jag SO prov, på torsdag är det HK prov och på fredag är det kemi prov. Efter denna veckan så skall jag njuta av helgen så otroligt mycket! Åh, jag längtar redan.. Vi hörs ikväll, puss o kram!


Vi är bäst.

Hej! Har inte varit hemma på hela dagen, är ju nästan aldrig det längre känns det som. Är hos Julia hela tiden, mitt andra hem. Ifall, Julia messade mig vid ett på dagen och frågade om jag skulle med och kolla på match. Jag sov då hon messade, men snäll som jag är så gick jag upp och började att fixa mig. Gick mot Julia och sedan gick vi ihop till Arenahallen. Efter matchen så hämtade en person upp oss och åkte ner till Willy's och köpte massa dricka och godis. Vi mötte även upp Cely och sedan åkte vi hem till Julia. Vi satte oss på verandan och lyssnade på musik, snackade, åt godis och drack massa redbull. Det har varit en förjävla händelserik dag, går inte in på detaljer. Men det är ifall positivt! Vi planerade massa och jag ser fram emot dessa veckor som kommer. Vi skall festa massa, och festerna är redan planerade. Idol, Konfirmation, Födelsedagar, Praktisera, Påsklovet och broshans student! Efter praktiken, så har jag ungefär några få veckor kvar i skolan förre sommarlovet. Och då skall vi upp till Varberg. Ååååh, livet är underbart!

Vissa människor har jag inte ens några ord för.

Att man kan vara så glad och sedan gå över till att bli så jävla arg. Vissa människor är bara för mycket. Hur fan kan man göra så mot en vän när man vet om konsekvenserna?! Så jävla dumma i huvudet är ni. Att ens kalla er vänner är lite skämmigt, för frågan är ju om ni verkligen är det? Som ni förstår så kan jag inte riktigt berätta vad som har hänt, men förbannad är jag allt.. Vissa människor borde bara inte få finnas and thats it! Släng er i väggen, era idioter!

090322

Hello! Dagen blev la bra tillslut endå. Julia kom till mej vid halv nio tiden. Vi chillade med Zarah och Alexandra och väntade på att Salem skulle komma hem från jobbet. När han väl gjorde det så körde han mej och Julia till Kinna. Vi åkte till Jonelia där vi kollade på film och bara snackade. Allmänt trevligt, som vanligt. Många skratt blev det också! haha. Kom precis hem för en stund sedan, broshan kom och hämtade mig och Julia. Det är sjukt underbart nu när han har fått körkort och detta är första gången jag åker med honom. Jag är rätt så trött, vill lägga mig och sova. Men eftersom jag är ansvarig för att ha nycklen ikväll, så betyder det att jag måste vara uppe tills Zarah eller Samah kommer hem. För annars kommer de inte in. Åh, jag hatar sådana här kvällar när det blir så. Tiden går så segt!  Kom ihåg förr i tiden så var jag alltid den som var hemma tidigast och fick alltid vara uppe tills någon av dem kom hem och somnade jag, så var jag illa ute nästa dag. Pusshej!

Så jävla dåligt!

När man väl är trevlig, eller rättade sagt jag är alltid trevlig och gör rätt så mycket för folk. Kanske inte alla, men de jag känner som bäst. Men jag har märkt att hur snäll jag än är, så lönar det sig endå inte. För de är aldrig så trevliga tillbaka eller ställer upp lika mycket. Utan de tänker bara på sig själva i vissa lägen och frågar inte om man vill med på det ena eller det andra. Så jävla dåligt så det fan inte är sant. Det lönsar sig då fan inte och vara hur snäll som helst och ställa upp för folk, för tydligen så betyder man inte så mycket för den personen att den skulle kunna tänka sig att göra samma sak för en. Oh, fy! Jag e så jävla arg och det värsta är ju att jag inte har någon jävel som står mig nära, som förstår mig. Jävla fitta, eller fittor rättade sagt!

Jag sökte dej och fann mitt hjärta

Hej på er igen. Trots att jag kunde ha pluggat hela dagen, så gjorde jag inte det. Tog det lugnt och kollade på två filmer. Det blev I know what you did last summer och The Notebook. Båda var väldigt bra! Blev även tårar när man kollade på The Notebook. Den är så fantastiskt fin! Nu är klockan strax halv åtta och jag har redan hunnit sminka om mig 2 gånger. Jisses, jag har verkligen tråkigt och skall vänta enda tills halv tio då Julia äntligen kommer hem. Mjo, det är bara att stå ut. Har inte varit ute på hela dagen, fy skäms på mig..Nu ska jag sticka igen, och denna gången vet jag inte vad jag skall göra. Pusshej!

I remember her.

Hej igen! Nu har jag duschat, sminkat mej och fixat håret. För vad? Mjo, ingenting. haha! Jag hade så tråkigt, så fick iden att göra det. Kanske skall vara med Julia och Cely ikväll. Julia skall på rock konsert med konfagruppen och visste inte när konserten var klar. Men hon skulle ifall höra av sig, gött. Annars har jag faktist inga planer för lördagen. Och eftersom att jag inte har så speciellt mycket att göra just nu, så kanske jag skall sätta mig och plugga. Får la se om det blir av! Pusshej

Sjukt fint väder

God morgon! Vaknade för en stund sedan och såg att det var fint väder ute. Otroligt skönt ser det ut och vara. Jag skall strax hoppa i duschen och hoppas på att hitta något att göra idag. Vill ju inte direkt sitta hemma när det är så fint väder ute. Men det återstår och se! Puss och kram


Ångest

När jag inte bloggar lika ofta som jag brukar. Men känns inte riktigt som att jag haft tid eller haft ork till det heller. Men nu är jag här igen och bloggandet kommer sakta men säkert tillbaka. Idag/ikväll har jag varit med Linette, Julia, Cely, Joneliua och Emilia. Det var hur trevligt som helst och vi har alltid så roligt tillsammans. Dock slutade kvällen väldigt tidigt, redan vid halv elva fick vi ta bussen hem. Fan vad arg jag blev pga en person så slutade kvällen tidigt. Eller mjo, vi blev nog alla sura. Men vissa människor är ju som dem är! Men vi hade ifall jätteroligt. När jag kom hem vid elva så var jag mest trött och sur. Var så otroligt rastlös, men fanns direkt inte så mycket att göra. Messade med Julia och var med Zarah. Jag pluggade även och då är det illa. Nu ligger jag här ifall i min säng, har tvättat bort sminket och kollar på film. Skall strax lägga mig o sova. Skönt! Imorgon ville Zarah och min lillebror att vi skulle till Kaskad och bada. Så får se om jag orkar upp imorgon bitti. Pusshej!

090320

Hej! Dagen har varit bra, eller mjo rätt så. Vi blev klara med vårat bus vi byggt på tekniken idag och det är otroligt skönt. Vi i våran grupp är dem enda är klara. Fyfan, vad bra vi är! Vi fick sluta tidigare och nu är jag hemma och äter. Fick precis ett samtal av Julia. Vi skulle mötas vid fem tiden, sedan får vi se vad vi hittar på. Det är rätt så kallt ute, eller det blåser väldigt kallt. Usch, kan det inte bara vara jättevarmt, sådär äckligt varmt! Nu har jag inte så mycket mer att skriva, hinner nog blogga innan jag sticker om jag har något roligt o skriva då. Pusshej, ni får ha en bra fredag! :)

& Vinnaren är...

Veronica Maggio!
Hon är sjukt jävla cool och hennes låtar är otroliga.
Det är hon som får mig att leva igenom dessa jobbiga dagar med hennes underbara musik.







Tjejföreningen

Mjo, idag har jag varit med Julia och Ulla. Det var riktigt trevligt. Vi satte oss vid ängskolan, chillade och rökte. Sedan kom det två killar och spelade basket, rena underhållningen. Sedan tog vi bussen till Tjejföreningen. Jag bara hängde med som ett litet stöd, hehe. Men det var ju jättetrevligt faktist, men det var inte så mycket folk där. Så vi bestämde oss tillslut för att åka till donken. Så det gjorde vi. Vi beställde mat, och hade det bara allmänt trevligt. Vi satt där i flera timmar! Kul vare ifall, men sedan när man skulle ut till bilen, så var det ju svin kallt. Fyfan och ja hade ingen jacka på mej alls. Men har nog bestämt mej för att börja där nästa vecka. Nu är jag hemma, har faktist precis ätit, igen! haha. Kollar lite på TV, inget bra alls på torsdagar. Tänkte plugga lite, för jag har 3 prov tills nästa vecka. Men självklart så skall jag alltid skjuta upp det och orkar inte plugga idag heller. Får bli i helgen, annars blir jag riktigt besviken på mig själv! Kanske pluggar jag lite imorgon också? hmm. Blir ifall att vara med tjejerna imorgon kväll också, mucho trevligt! :) Nej, jag skall lägga mig nu istället och sooova skönt. Pusshej!

090319

Hej bloggen! Simmningen i morse gick jättebra. Ulla fick simma med oss, fast hon inte går i samma klass som oss. Det var jätteskoj! Sedan har dagen bara flyttit på och varit ganska bra. HKn var ju rätt roligast! Nu kom precis Ulla, vi skall ut och njuta av det fina vädret. Vi skall även möta Julia. Så vi hörs ikväll! Ursäkta för dålig uppdatering, men man får la passa på att vara ute medans det fina vädret är framme.

Vilken trevlig dag!

Hej på er. Har varit dålig på att uppdatera, men nu skriver jag igen så. Har varit med Ulla och Zarah hela dagen, sedan träffade vi även på Steph en stund. Det var trevligt. Färgade även mitt hår rött idag, men blev inte så rött endå. Lite rött på vissa ställen, men jag är nöjd endå. Skall färga det en gång till någongång i helgen hade jag tänkt. Nu är jag uber trött och klockan är bara tio, men jag skall gå och lägga mig för det. Vi hörs imorgon, god natt!

090318

Hej! Dagen har la varit som alla andra dagar, dock lite mindre bra. Men vädret har varit jättefint och skönt. Satt ute med de andra tjejerna på håltimman och det var varmt. Så otroligt härligt! Äntligen börjar det kännas som vår. Annars har jag precis duschat och kollar på Top Model. Jag duschar alldeles för mycket nu för tiden, vilket inte är bra. Jag brukar annars duscha mitt hår varannan dag, och kroppen varje dag. Men tillslut blir det att jag även duschar håret varje dag. Icke bra, Aliaa! Jag skall bara sitta hemma idag och ta det lugnt, är rätt så sliten och trött. Lite plugg blir det också. Imorgon är det torsdag, jätteskönt. Vi har simmning direkt på morgonen. Jag längtar tills på fredag, åh mucho roligt kommer vi! Pusshej

Åh, söta Hugo!

Oh, Hugo i den rätte för rosing är ju bara för söt och äckligt snygg. Jisses!

Tisdagkväll

Hello! Jag sitter och kollar på den Rätte för Rosing just nu och det har precis kommit in två nya killar. Oh, nu har de andra killarna konkurens! ;) Hugo, se upp! Annars har jag inte gjort mycket, gjorde klart min bilduppgift inan och jag blev rätt så nöjd med den också. Det är faktist kul och måla, trots att jag ibland inte tycker det. Ulla var här en stund innan också. Ikväll blir det att lägga sig direkt efter Christine, så att jag orkar upp imorgon då jag börjar dagen med matte. Men mjo, onsdagar brukar endå inte vara så jobbiga. Vi hörs imorgon, pusshej!




Han är ju bara så fin!



090317

Hej! Idag har jag inte varit i skolan och sov till klockan två. Det var skönt, men jag är fortfarande lite trött. Förstår inte det riktigt, hehe. Jag har ifall hunnit att duscha o kolla på TV. Orkar inte göra så mycket heller. Det är ifall fint väder ute, men det blåser kallt. Kände det innan när jag skulle öppna fönstret och kolla om det var kallt eller inte. Samah är och köper pastell färger till mej, så att jag kan fortsätta med min bilduppgift som skall vara inne på fredag. Tänkte att jag endå inte har något bättre för mig, så kan lika bra forsätta att arbeta med den så att jag blir klar. Men är inte så mycket kvar jag behöver göra. Idag är det tisdag föressten och massa bra program på TV!

Att ha huvudvärk suger.

Klockan är kvart i tre och jag kan inte sova. Har sådan huvudvärk och det är inte alls roligt. Blir ingen skola imorgon. Usch, och jag vet inte vad jag skall göra för jag är så otroligt trött. Mina ögon svider och jag ser ut som en halvdöende människa. Mjo, man kan inte alltid vara snygg som sagt. Inget bra på TV alls, så nu skall jag försöka att gå lägga mig igen och hoppas på att jag somnar. Annars får la jag ligga uppe och bara drömma mej bort..

Jag gjorde helt fel när jag la ut mina skor på Tradera.

Yes, ni läste rubriken. Det blev lite fel med utropspriset osv. Jag körde ju bara på eftersom att jag inte riktigt förstod först, men nu gör jag det och jag har lagt ut mina skor igen. Dock nu för ett billigare pris!


http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=87441515

Jag har huvudvärk!

Mjo, jag har huvudvärk och det är inte alls roligt. Zarah har precis varit och köpt mat och vi skall strax sätta oss och äta. Jag har fortfarande ont sedan jag brände mig, fyfan vilken smärta. Gör nästan lika ont som att pierca sig ju! Kollar även på My name is Earl, den serien är rolig. Jag längtar tills på fredag då jag skall umgås med Linette, Julia och Cely. Vi vill köra anden i glaset, så som det kallas. Jag körde det en gång och jag trodde att jag skulle dö för att jag skakade så mycket och massa tårar blev det. Men endå, så vill man köra det på något sätt. Mjo, hoppas veckan går fort så att det kan bli fredag! God natt, vi hörs imorgon!

Smärta.

Åh, jag skulle ta ut en sak ifrån ugnen innan, och osmart som jag är så la jag in nästan hela handen och jag brände mig rejält. Det gör så jäävla ont! Nu har jag bränt mig på samma ställe två gånger, två hela jävla gånger. Mjo, detta är då fan inte min dag!

Two and a half men.

Hello again! Nu har jag sovit i några timmar och det har varit skönt. Jag älskar helt enkelt att sova! Nu sitter jag och kollar på Two and a half men. Det är ju bara för bäst! Ikväll är det även nya avsnitt av Two and a half men på TV6 klockan 21.00, det får ni inte missa! Men det är inte så kul när Jake har blivit så gammal nu, men han är fortfarande lite efter.. haha! Mjo, jag har inget mer att skriva, är helt tom på ord. Vi hörs ikväll!

Jag har inga ord.

Jag är liksom kär på nytt! Åh, jag har sett den finaste killen. Han är sådär äckligt snygg.. Gud!

090316

Hello! Det var kämpigt att gå upp på morgonen, men det vände sig endå ganska snabbt. Jag var ju trots allt tvungen att gå upp på morgonen. När jag kom till skolan så kollade vi på någon film och hade sedan håltimma i ungefär 2,5 timma. Cely gick hem, men det gjorde inte jag. Vet inte riktigt varför? haha. Men det gick rätt så segt och efter det så hade vi SO, bild och kemi. Kemin var nog roligast. Jag, Cely, Amanda och My hade faktist jättekul och vi labbade idag. Vilket vi skall göra på fredag också, jag längtar! Vi håller på att elda och bränna saker. Idag har jag inga planer alls, har SO prov på onsdag. Så tänkte att jag kanske skulle börja plugga på det? Mjo, känns som att jag inte har en enda ledig dag längre då jag inte behöver plugga. Detta suger! Men det är bara att stå ut, för snart har vi påsklov. Samah och Alex ville att vi skulle dra upp till Napoli senare. Vi får väll se! Puss o kram.

My gosh!

Ingen har sagt att det är invandrarnas fel att man inte får sjunga sveriges national sång i vissa skolor, det är inte heller vårat fel att att ni inte hyllar erat land som alla andra invandrare gör. Vem är det som hindrar er och att ni blir kallade rasister? Snälla bullshit! Jo visst, i vissa ögon kanske det ser ut så. Men dra inte alla över en kant och ta reda på lite fakta inan du går ut med något som inte är sant. Och att invandrarna skall hylla Sverige för att de får komma hit? Jag tror jag dör av garv! Att invandrare hyllar sitt land är upp till dem och är dem stolta och nöjda över det, så låt dem göra det. Men att svenskar inte gör det kanske lika ofta, det är ju deras problem. Är man svensk och hyllar sitt land, gör det då och skit i vad folk säger och om ni blir kallade rasister fast ni inte är det. Det är ju ni själva som vet bäst och inte någon annan. Eller? Och största delen av att invandrare kommer till Sverige är ju ofta för att det är krig och de har ingen rätt i sitt land alls. Är det okej att dem skall bo kvar där och bli skadade, inte ha någon rätt alls och kan dö? Varför skall dem då inte få komma till Sverige och få leva fritt där det absolut inte är något krig?

Och nej, jag är varken emot svenskar eller invandrare. Det får ni inte tro som läser detta, fast det kanske låter så, men så är det verkligen inte. Men blev så otroligt paff när jag läste på en annans blogg att jag var tvungen att gå ut med vad jag tyckte om saken. Jag är själv född i Sverige, men har föräldrar med annan bakgrund.


Mjo, ångest.

Jag vill inte till skolan imorgon, usch! Men det är bara att stå ut. Jag kollar på TV, vilket är så otroligt tråkigt. Steph ville att vi skulle ut och gå sedan, för att hon skall lämna en grej så tror att jag faktist hänger med. Annars blir det att kolla på film och sängen som gäller. Jag ska ju trots allt upp tidigt imorgon, som varje vardag. Imorgon ville Ulf att jag och Victor skulle repa ihop. Så jag antar att jag måste gå på det, trots att jag aldrig har lust att repa på måndagar. Säger god natt härifrån, puss!


Work out!

Kära jag har haft ett rejält styrkepass här hemma. Så otroligt skönt är det! Det är inte ofta jag tränar, fast jag lovat mig själv att börja göra det. Har sådan lust att gå ut och springa. Men jag tycker inte det är speciellt kul att springa själv, fast man skall göra det. Fast har man någon ipod så är det okej, men min är borta och Samah har med sig din. Suck! Så jag skall ta och styrketräna hemma varje dag. Låter gött! Innan var jag ute med Steph en stund och det var gött. Gud, vilket skönt väder. Gick i bara tröja och jag frös inte ens. Wihu! Tillbaka till TVn och pluggandet. Pusshej!

Det är fint väder.

Hej igen! Kollade precis ut för en stund sedan och det var sjukt fint väder. Åh,  känns som att våren håller på att komma. Äntligen! Är ensam hemma just nu med broshan och hans vänner. De sitter och kollar på fotboll. Har försökt att messa Cely och Julia, men tror inte att smsen har kommit fram och min msn cpar? Aja, hojta till ifall ni läser detta. Medans alla är ute och har det skoj i detta vädret, så skall jag sätta mig och plugga inan One tree hill börjar hade jag tänkt. Hörs ikväll, puss!

090315

God eftermiddag! Hann tyvärr inte blogga igår, men det var ifall en trevlig kväll. Jag var hemma vid fyra i morse och jag var så otroligt trött. Jag la mig i sängen och kollade på någon film som gick på TV och somnade. Vaknade vid två och var fortfarande trött, vilket jag är nu också. Hoppade i duschen för att förhoppningsvis bli piggare, men icke sa nicke. Så nu sitter jag här och skall strax fixa mitt hår och så. Samah är och köper en ny plattång i Borås, fast den vi ville ha fanns inte inne. Så hon ringde mej och frågade om hon skulle köpa någon annan och då sa jag ju självklart. Man kan ju inte alltid använda samma plattång? Men sedan tvekade hon verkligen på om vi skulle köpa någon annan plattång och tillslut så gav jag upp. Åh, söndag.. ibland tycker jag om denna dagen och ibland inte. Men bra program är det ifall på TV ikväll! Nej, fixa håret och plugga var det. Pusshej!

090314

Hello! Vaknade för en stund sedan och är rätt så pigg. Mamma väckte mig innan och sa att dem var bjudna på ett stort kalas och hon ville så gärna att jag skulle följa med. Dem skall åka in senare, men jag vet inte riktigt om jag skall följa med eller inte. Dem skulle komma hem isf mellan tio eller elva, senast. Så mjo, får se vad jag bestämmer mig för. Har inte direkt någon lust heller. Sitter ifall och kollar på The Hills just nu, gamla avsnitt. Det är ju premiär av The City idag. Har dock redan sett avsnitten, suck. Puss!


Funny.. or is it?

Hej mina kära.. När jag tvättade bort mitt smink innan, så upptäckte jag att jag har väldigt torr hud. Oh, my god! Inte igen! Det är så jobbigt och otroligt fult. Jag har så torr hud att det till och med syns. Jag är ledsen och besviken. haha! Nej, men jag använder ju hudkräm varje morgon och kväll, så det borde la gå över snart. Förhoppningsvis. Men inget kul och ta på huden, för det är så torrt. Annars brukar min hud vara så len att det är så härligt och kunna ta på den. Mjo, på tal om annat så längtar jag till sportlovet. Då skall jag färga mitt hår blont. Längtar så otroligt mycket. Men dock så vet jag inte om det kommer att färgas direkt, eller om jag kommer få färga det ett par antal gånger. Eller ah, det är ju jag medveten om att jag kommer få göra, men tänk vad det kommer att slita på håret. Åh, bara tanken skär rakt igenom. Men vill man vara snygg, så får man lida. Right? Samah messa och sa att hon sover över istället, ha ha. Var ju nästan det jag tänkte! Nu skall jag lägga mig, god natt!

I push my fingers into my eyes.

Kollar på MTV just nu och det är Slipknot som uppträder. Nu spelar de min favorit låt som Slipknot har gjort, Duality heter den. Och tackar gud att dem inte skriker och har alla dessa konstiga röster i denna låten. Mjo, dom skriker la lite, men den är bra för det. Finns ju vissa låtar med andra band där dom skriker och har alla dessa konstiga ljud att man funderar på självmord, för att det är så hemskt att höra. Eller, rättade sagt så är det inte hemskt, utan skrämmande. Men jag antar att jag är svag för sådant. På tal om annat, så är jag rastlös. Finns inga bra filmer eller serier att kolla på. Filmen tog precis slut på kanal5. Det är kallt och dystert i mitt rum. Vilken kväll! Samah messa att hon skulle åka hem snart, ännu dystrare. Inget emot henne, men jag är hellre i lägenheten själv ikväll. Det är både tyst och skönt, men dystert.
Julia är på konfa läger, undra hur hon har det? Skulle inte kunna tänka mig att vare ute i skogen 3 mil härifrån, lära känna sin konfa grupp ännu bättre, leka lekar och ha präster runt om sig. Mjo, nej det lockar inte alls. Men Julia är ju stört skön, så hon gör nog det bästa av saken. Går jag och lägger mig nu, så kommer jag att vakna jättetidigt imorgon och det vill jag inte. För då kommer dagen gå sådär äckligt segt! Puss på er lovers

Legally blonde 2

Hej på er. Åh, det var så skönt och få sova innan. Mums! Vaknade vid åtta av att jag hörde att någon av grannarna spelade hur jävla dålig musik som helst på något annat språk och det värsta var ju att dem hade så hög volym. Inte okej! haha. Ikväll blir det en hemmakväll med mig själv tror jag. Låter ju mysigt! Legally blonde 2 börjar strax. Jag tycker faktist om dem filmerna, speciellt första. Hon är så cool! Och jag längtar tills jag blir blond igen. Jag har inte ätit på hela dagen och jag är hungrig. Funderar på vad jag skall laga?  Ha en bra fredagskväll!


090313

Hello! I morse när jag höll på att sminka mig och skulle kolla på klockan, så såg jag att det var fredagen den 13e idag. Andra gången på detta året, coolt faktist! Dagen har varit jättebra och engelska provet gick hyffsat bra känns det som. Jag slutade ifall direkt efter matten. Våran musik lärare var sjuk idag, så vi fick sluta tidigare än vanligt. så jävla gött! Killarna i klassen blev så sura, eftersom att dom hade teknik och slutade kvart över tre, medans vi slutade tjugo i två. När jag kom hem så duschade jag håret. Sedan kollade jag på TV och blev små tjaffs mellan alla systrar nu innan Zarah och Samah skulle åka. Men vet ni vad? Jag orkar inte bry mej, så otroligt löjligt bara. Sedan kom Ulla och Lavi en stund, för Lavi ville låna kläder för att hon skulle åka iväg ikväll. Det gjorde hon och sedan gick dem. Nu sitter jag här ensam i lägenheten och det är härligt. Lite smått arg, men det går över. Är även trött, men skall försöka att hålla mej uppe. Mitt smink blev så snyggt idag, att jag inte vill förstöra det ifall jag skulle göra något ikväll. Tänkte sätta mig och locka håret kanske eller plugga lite? Mjo, låter vettigt. Puss o kram!

Sjukt pigg!

Klockan är strax halv två på natten och jag är faktist pigg. Beror nog på att jag sov mesta dels av dagen. Inte bra, Aliaa! Men ibland kan man bara inte behärska sig. Har precis målat naglarna och kollar på två och en halv män. Pluggade lite smått emellan, skall fortsätta och bara gå igenom lite övningar och sedan försöka att sova. Imorgon slutar jag kvart över tre, ingen lust alls. Men fredagar brukar oftast gå rätt fort, men det återstår och se. Det varierar om vi har teknik eller musik sista lektionen. Har ju musik och teknik varannan vecka. Mjo, det duger ifall.. inga jobbiga lektioner! Puss


090312

Hello bloggen! Har inte hunnit blogga förrens nu, men bättre sent än aldrig. Skoldagen var hyffsat bra, rolig idrottslektion ifall. Nu i två veckor framåt så har vi simmning, sovmorgon och inga idrottslektioner alls. Eller jo, en idrottslektion på torsdag, men då skall vi bara simma en gång och sedan är det liksom ledigt från idrotten tills simmningsveckorna är klara. Det är så sjukt underbart! Efter att simmningsveckorna är över, så har vi två veckors stegkombination ( ? ) och sedan ingen idrott på tre veckor pga praktik och sportlovet. Gött för dem som åker till Klövsjö, missar idrotten ännu mer. haha. Idag har jag ifall sovit och pluggat. Känns härligt, för nu kommer jag inte kunna sova i natt för att jag är så otroligt pigg. Men då kan jag ta och plugga ännu mer. Har engelska prov imorgon som sagt, dock inte så nervös längre för att jag har pluggat. Inget alls bra på TV ikväll, så jag skall strax sätta mig o plugga. Ska även kolla om Samah har kommit hem ifrån affären, jag har börjat med en ny diet. Min egna speciallare! haha. Vi hörs, puss o kram!

Kika gärna in!

Kolla gärna in min auktion på Tradera. Är det någon läsare där ute som är intresserad av dem, så är det bara att lämna en kommentar.

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=86923234

Efterlyst

Hello! Innan blev det massa pluggande av engelska och det känns gött. Stolt över mig själv att jag belönades med att sova en stund. När jag vaknade så var Zarah och Steph här med massa mums. Jag lovade mig själv att inte äta, för jag skall ju sluta äta sådant, men tog två små pyttesmå chips.. det skadar la aldrig? haha. Jag ska nog lägga mig efter Efterlyst, så jag är pigg imorgon. God natt!

Fint väder

Mjo, solen skiner idag och det är härligt. Känns nästan som vår ju! =) Fast det skulle behöva bli lite varmare dock. Ville faktist ut och spela basket eller något. Tråkigt och sitta inne när det faktist är härligt väder ute. Jag o Steph har pratat ett tag om att vi måste ut och lira basket då det blir fint väder. Jag messade henne, men kom sedan på att hon inte kan svara. Får se när hon loggar in på MSN. Steph spelade ju basket innan och är väldigt duktig. Så det är ju ett plus! Nu har jag ont i mina armar igen, fy.. Tillbaka till pluggandet!

090311

God eftermiddag! Jag sitter och äter glass medans jag kollar på Gilmore Girls. Mina ögon är halvt döda, men dagen har varit bra. Goa lektioner och hyffsat bra folk. Slutade vid tre, kom hem och åt lite sedan fastnade jag vid datorn. Skall strax hoppa in i duschen och duscha kroppen. Fasten jag egentligen inte orkar det! Det är något jag måste göra varje dag, men det är ju inte bra att tvätta håret varje dag, så det får bli varannan dag. Efter det hade jag tänkt och sätta mig och plugga lite engelska. Som sagt, prov om två dagar och vill gärna kunna detta provet. Engelska är ju trots allt ett basämne. Nej, nu skall jag gå så att inte dagen bara rusar förbi. Puss!

Sparbössa

Vet ni vad jag har gjort? Jag har velat ha en sparbössa i några veckor nu, men har inte tänkt på det så mycket det senaste. Men nu kom jag på det och jag har ju ingen eftersom att jag aldrig sparar pengar direkt. Så jag frågade mamma och pappa om det hade någon, men det hade dem inte. Så jag fick iden att göra en själv. Hade en låda, som jag fick tejpa lite. Hade en presentpåse som var i en snygg lila färg, så jag la in lådan i själva presentpåsen och tejpade om och vips, så hade jag en snygg sparbössa. Gjorde ett litet hål så att jag får in pengarna och jag har redan fyllt på den med 735 kronor. Gött! Har lagt in alla pengar jag äger just nu, men jag får ju resten av mina pengar på fredag av mamma och pappa. Eller, jag skulle säga till när jag behövde dem så skulle jag få dem. Så nu har jag inga pengar när jag tex skall till skolan och vill köpa något eller när jag kommer hem ifrån skolan och skulle vilja köpa något. Men det är ju då mamma och pappa finns, men vill inte fråga dem. Skall försöka att klara mig på egen hand och spara tills sommaren. Kan tänka mig att det kommer bli väldigt mycket pengar som sparas. Ångrar dock att jag inte började spara tidigare, hade varit miljonär nu. höhö! :)


Sova är nog det bästa som finns.

Hello! Blev som sagt lite plugg men sedan så sov jag resten av dagen och vaknade vid åtta och kollade på alla bra program på TV. Kollar just nu på Sex and the City, skall nog lägga mig efter det så jag är pigg tills imorgon. Pallar inte gå till skolan, men som sagt det är bara att hålla humöret uppe och stå ut i fyra månader till. Sedan är det broshans student och sommarlov. Jag längtar fruktansvärt mycket! Och, jag vill ha värme. Fyfan, vad jag hatar vädret just nu. Jag vill bara åka härifrån för ett tag, om det bara så vore för en helg. Hoppas att dessa tre dagar i skolan går fort, så att det kan bli helg. God natt!

Studiedag

Hej på er! Vaknade för en stund sedan, skall strax hoppa in i duschen och duscha. La mig vid halv tre igår om inte senare. Är ganska död idag med andra ord. Efter att jag duschat skall jag föna och platta håret, så får jag det gjort med tanke att vi inte fått våran plattång än. Så om Cely skulle behöva den, så äre bara och säga till. Efter det skall jag gräva mig in i att plugga. Blir engelska, för att vi har prov på fredag och lite SO. Fysik provet jag, Cely och Amanda skulle göra igår, behövde vi inte göra bara för att det inte var någon " omprovs " tid denna måndagen. Gött! Så nästa måndag blir det.. Vi hörs ikväll! Puss


090310

Hej! Klockan är strax halv två och jag är fortfarande uppe. Men ingen fara, för imorgon är det endå ingen skola. Gott! Jag kollar på TV just nu och fick ett samtal. Gissa vem det var ifrån? Jo, självaste Zarah som ligger en väg ifrån mig. Jävla latmask. Hon ringde för att fråga om det fanns något gott att äta. haha! Jo självklart sa jag och hon kom förbi en sväng. Jag är trött och mina ögon svider, borde nog egentligen gå och lägga mig. Jag sa god natt till mamma och pappa vid ungefär halv tolv tiden, men nja gick inte och la mig. Imorgon blir det att duscha, ta det lugnt, plugga och kolla på massa bra program. Det är ju trots allt tisdag. God natt lovers, hörs imorgon efter en låång sovmorgon!

Jävla skit väder.

Hej. Nu är jag hemma igen, blev inte en så lång stund. Vi kollade ifall när Jonelia dansade och gud vad bra hon är. Jag, Cely och Julia har bestämt oss för att börja dansa till höst. Pga att dem har inga nybörjar kurser förtillfället. Och vi vill absolut inte hoppa in i en grupp där alla redan är så bra. Nej, fy! Sedan väntade vi på att Jonelias pappa skulle dyka upp och under den tiden hade vi så sjukt roligt. Vi skrek och hela fadderullan. Har knappt någon röst kvar, låter som en kille eller något. haha! Undrar hur jag låter imorgon då, usch. Vi trodde inte att kvällen skulle sluta såhär tidigt, men det gjorde den endå. Trots att jag och Julia inte ville det. Vet inte vad jag skall göra resten av kvällen, men blir nog att kolla på film eller något. Pusshej!

Hello lovers!

Dagen idag har varit hyffsat bra. Våran kemi lärare var sjuk idag och vi har ju kemi sista lektionen, så fick arbeta valfritt utan lärare. Gött som fan! Jag, Amanda, Cely och My gjorde ifall klart frågorna som var obligatoriskt att göra och sedan bara snackade vi resten av lektionen. Senare idag skall jag vara med Cely, Julia och Jonelia. Vad vi skall göra riktigt, vet jag inte. Men det återstår och se. Är väldigt kyligt ute också, inte skoj. Är ensam hemma med Zarah och Samah. Nu kom precis min lillebror och hans kompis in och skall spela tv-spel. Mamma och pappa är i Göteborg. Ingen aning om vad dem gör där, men dem bad mig bara att ta hand om min lillebror och huset. Ingen skola imorgon och det är underbart. Fick förövrigt mina omdömmen idag, äsch jag är inte alls nöjd o rätt ut sagt, det gick åt helvete i vissa ämnen. Mjo, bara att fortsätta att le och kämpa. Vi fick ut våra utvecklingssamtal lappar ut idag också, så snart blire samtal. Undrar faktist vad mamma och pappa kommer tycka om mina betyg. Men vafan, det är mina betyg och varför skall alla lägga sig i och pressa en? Jag gav upp hoppet om att gå på gymnasiet idag också. Suck! Jaja, skall försöka att hålla humöret uppe idag, trots betygen och att jag är trött. Ha en fin dag, puss!


090309

Hej på er. Kvällen med Zarah och Steph var mysig. Efter att vi kollat klart på alla program, så gick vi upp till Frölich och sedan var vi ute och gick en stund. När jag kom hem så fixade jag lite i mitt rum, som förövrigt är jättestökigt pga att vi var här innan. Men jag klagar inte! haha. Lyckas alltid bli så efter att vi varit i mitt rum. Och, en sak jag verkligen stör mig på är att ha ett stökigt rum. Förr var jag verkligen inte sån här, men saker och ting förändras ju. Så skall la ta och städa här imorogon, igen! Sedan satte jag mig och kollade på TV och satte på laptopen. Jag fick iden att sälja mina skor jag köpte från Nelly, pga att jag inte tror att jag kommer använda dem. Jag vet redan två som vill köpa dem och det är både Zarah och Samah. Men saken är att säljer jag dem till någon av dom, så blir nog den ena sur. Så, vi får se med den saken. Men jag skall ifall lägga ut dem på Tradera, om jag inte hör med någon annan som vill köpa dem. La faktist ut ett par andra skor och så på Tradera nyss. Får la se om någon nappar, skulle ju bara vara trevligt isf. Men om ni läsare skulle nappa på mina Nelly skor, så skriv någon kommentar eller något. Bilder på skorna finns i någon av kategorierna eller i inläggen sedan månad februari. Puss och kram, klockan är nu tre på natten och jag inte lagt mig än. Fy!



Trevlig hemmakväll med S & Z.

Hej! Innan så gick jag, Steph och Zarah till affären och handlade med oss massa mums hem. Ikväll är det sesongspremiär av massa program och det är även bra program som visas på TV. Så vi skall ha en trevlig hemmakväll idag. Det ska bli skönt, med tanke på att det är skola imorgon. Har precis plattat håret, fick låna Celys plattång. Hade tänkt och messa och kolla om jag kunde gå ner och lämna den. Är lite små trött också, men det är ju bara bra för då somnar jag förmodligen ikväll. Puss!

Life of Ryan

Jag har alltid tyckt att Ryan har varit bra skejtare och så, men hans program handlar ju endå mäst om att han hela tiden klagar på sina problem och pratar om hans känslor? Visst, hans program skall ju handla om hans liv, men det är knappast mycket som handlar om skate och så. Det blir ju tråkigt i slutändan och han är så patetisk ibland. Men mjo, han må vara bra på att skejta.

Till något helt annat. God eftermiddag! Vaknade runt två tiden av att jag inte kunde sova. Hoppade i duschen och nu sitter jag här. Måste börja plugga strax. Imorgon är det skola, men måndagar brukar inte vara jobbiga. Skönt och få ha ledigt på tisdag, visst det är en dag. Men det är underbart för det och jag som hatar att gå i skolan på tisdagar. Det kan liksom inte bli bättre. Nu har jag inte så mycket mer att skriva, vi hörs ikväll! =)

Jag är ju inte alls bortskämd.

HUR BORTSKÄMD ÄR DU?


[] egen boxer
[x] egen dvd
[] egen video
[x] egen data
[x] bredband
[x] mobil
[] mp3
[x ] ipod
[x] eget rum
summa: 6



[x] säng större än vanligt
[]studsmatta
[] bubbelpool
[] basketkorg2
[ ] hockeyspel
[] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[] bor i hus
[] två bilar i familjen
summa: 1

[ ] Nitendo Wii
[ ] X-box 360
[ ] PlayStation 1
[x] PlayStation 2
[ ] PlayStation 3
[x] Nitendo DS
[ ] Gameboy Anvance
[] GuitarHero
[] Singstar
[ ] Moped
[ ] Cross
[ ] Fyrhjuling
summa: 2

[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[x] Syster
[x] Farmor
[x]Farfar
[x]Mormor
[x ]Morfar
summa: 8



[ ] varit på skidsemester i utlandet
[x ] varit på solsemester i utlandet
[x] varit i Grekland
[ ]varit i USA
[] varit i Storbritanien - snaaart xD
[ ] varit i Thailand
[x] varit i Afrika
[x] varit i Asien
[x] varit i Italien
[ ] varit på Cypern
[x ] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i Göteborg
[x] varit i Malmö
summa: 9

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[] har varit på konsert
[] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana
summa: 7



[x] du har sovit på hotell
[] du har sovit i tält
[] du har sovit under bar himmel
[x] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[] du har tältat med dina kompisar
[x] har har åkt buss själv
[] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02:00
summa: 6

[] har något eget husdjur
[x ] ditt rum är stort
[x] du får nästan alltid pengar när du ber om det
[]du har en hel del vänner - Nej tack, hellre få bästa vänner, än många falska.
[x]du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[x ] din mobil har Mp3
Summa: 5



[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[] plattång
[x] laptop
[] gitarr
[] elgitarr
[] piano
[ ] trummor
[] flöjt
[x] stereo
[] surroundljud
summa: 3



[x] du har mer än 100 på msn
[] du har mer än 200 på msn
[ ] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[x] på bdb har du mer än 50 vänner
[ ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[ ] ska snart på en konsert
[] du ska snart utomlands
[] du har allt man kan önska sig
summa: 4


Totalt: 53

0-10 : Har ni ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer.
31-50: Du är normal !
51-70: Sluta tjata om saker, du har ju massor <.<
71-90: Överklass, snobb


 


090308

Hello people. Jag har precis kommit hem, det har varit en ganska trevlig kväll endå. Det började allt med att jag och Zarah satt vid varsin dator, i olika rum. Och, vi blev så otroligt sugna på att äta MC mat. Så vi ringde broshan och kolla vart han var. Snäll som han är, så åkte han och köpte med sig massa mat till mig och Zarah. Shit, vi blev så mätta att vi trodde vi skulle spricka. Vi åt nog för 2 veckor, om inte mer. Vi kollade på en jättebra komedi film som gick på TV3. Efter några timmar, så gick jag, Zarah och Divo ut och gick. Det var mysigt och vi hade det trevligt. Vi gick först upp till Frölich, för att Divo skulle köpa mat och jag som redan hade ätit massa, var tvungen att köpa en glass. Jag vet inte riktigt varför, för det var ju så kallt ute. Men jag gjorde det ifall! Öppnade glassen och sedan slängde jag bort den, haha. Det var äckligt kallt! Vi satte oss ifall vid Ängskolan och pratade om lite grejer. Smart som jag är, så hade jag på mig tights, korta shorts, en t-shirt, tjock halsduk och min skinnjacka. Som sagt, jag började tillslut att frysa till döds nästan. Så vi gick upp till Frölich, ( igen! ) för att de behövde köpa cigg. Och, nu sitter jag här hemma. Zarah sitter och torskar på sin laptop vid sängen och jag vid min. Skall strax gå och lägga mig, så att jag är pigg tills imorgon och kan få sova ut lite extra. Och, jag vet att jag inte skulle nämna detta ordet på min blogg för ett tag, men synd nog så måste jag. Jag måste plugga imorgon, om jag ens ska ha chans att göra mitt fysik prov på måndag. Skulle ju egentligen pluggat lite extra lite då och då i helgen, men som ni förstår. Plugg + helg = funkar inte för min del! God natt och hoppas att ni haft en kanon kväll! =)


Lördagskvällen blir nog inte lika lyckad som fredagskvällen.

Hej! Jag var ute med Julia och Cely en stund inan. Vi kunde inte vara ikväll pga att Julias föräldrar skulle ha gäster och hon var tvungen att vara hemma. Bla bla bla.. jag orkar inte! Ifall, skall strax kolla film med Zarah. Vi har väldigt tråkigt, men finns inget o göra. Så nja, våran kväll blir nog inte så intressan. Men det återstår och se. Jag skall gå nu, puss o kram!

Går det verkligen att vara såhär trött?

Hej! Vaknade vid halv två av att Samah kom in i rummet och la sig i min säng. Jag gick självklart upp, för när någon väcker mig, så kan jag knappast somna om. Det tar tid! Så jag gick upp, trots att nu märkte jag att jag var väldigt trött. Och, hur kul är det att vara trött om jag sedan skall iväg? Nja, inte så kul. Men tror inte jag kommer upp igen om jag går och lägger mig nu. Får väl sysselsätta mig med något annat. Typiskt tråkigt att jag inte dricker kaffe heller. Måste bli pigg av något. Känns verkligen inte som lördag längre, utan en seg söndag. Mjo, puss på er!

090307

Vilken lyckad fredag det blev och vi som inte ens trodde vi skulle hitta på något. Nåja, blev ifall till slut att vi var i Kinna och sedan åkte vi till Skene och var i Assberg. Tackar Mike för skjutsen och allt folk. Det var trevligt! Detta behövdes. Känns dock som att det är lördag och att imorgon är det söndag och en väääldigt seg dag. Ring och messat med Julia hela kvällen, haha gud vill inte ens veta vad jag skrivit. Dåligt skrivande, men imorgon kommer det nog upp ett långt inlägg om kvällen. Pussssss o kram!

En sliten jag såhär dags :


Fredag kväll

Hej! Var ute och gick lite med Zarah inan. Det var skönt och få komma ut lite, har ju inte varit ute på två dagar. Ikväll har vi inga planer, ser ut och bli en hemmakväll. Men gött, jag har blivit ännu förkyldare sedan vi var ute och gick. Men, what ever. Jag är ifall rätt så glad och hoppas på att jag kan vara med tjejerna imorgon. Jag skall ifall äta god mat med Zarah nu och kolla på tv. Puss och ha en bra fredagskväll!



Jag väntar på dej.

Hej på er! Nu är klockan redan halv fyra på eftermiddagen. Har gått så otroligt fort idag. Har ifall duschat, fixat med mitt hår och så. Jag kollar på Fresh Prince just nu. Funderar på att sätta på en film eller något. Ja juste, plugga skulle jag ju. Men vet ni vad? Jag skall ju göra provet på måndag, men jag orkar endå inte plugga just nu. Har ju egentligen hela dagen/kvällen/natten på mig. Men denna dagen måste bestå lite av pluggande ifall. Och jag har märkt att min blogg handlat om att plugga nästan hela tiden nu. Fyfan, vad tråkigt och läsa! Så nu skall jag inte nämna något med att plugga för ett litet tag. Puss o kram!

Idag är det exakt tre månader kvar tills jag fyller år. Kan inte mer än att längta! =)


090506

God morgon! Idag är det fredag och den efterlängtade helgen är här. Finally! Vaknade för en stund sedan av att jag faktist mådde mycket bättre än igår. Det är lycka! Nej, men skönt är det ifall. Somnade inte förrens halv fyra i morse. Vad dagen har att erbjuda har jag ingen aning om, men jag skall ifall duscha nu och sedan fixa håret. Sedan blir det plugg och bara sitta hemma och kolla på film. Nu börjar det igen, när Zarah är hemma nu, så kommer inte lägenheten att vara tyst. Någonsin! Jag saknar det redan, trots att det kan vara tråkigt och vara här ensam. Vi hörs, ha en bra fredag!


Saker som jag längtar till, som händer i år.

  • Färga håret blont.
  • Salems student
  • Sommaravslutning
  • Gå ner i vikt
  • Få upp mina betyg
  • Skejta ännu mer
  • Bli brun
  • Åka utomlands
  • Gå på konsert
  • Fylla 15 år
  • Bli byxmyndig och äntligen få köra moppe
  • Julias 15 års dag
  • Julia konfimeras
  • Spela/sjunga på Kulturkalaset
  • Vårkonserten

       Jag hade så mycket som jag skulle göra, men nu kommer jag inte på så mycket mer än detta.
Jag längtar ifall sjukt mycket! =) Detta året har mycket att erbjuda!


     


    Lite av allt möjligt och jag älskar att leva.

    När man går upp i vikt, så sägs det ofta att brösten också blir större eftersom att de består av fett. Isf, måste jag gått upp en hel del. haha! Äsch, det syns inte så det är gött. Har med tanke fått väldigt stora bröst på sistonde känns det som. Det är ju inget fel med det, men ibland kan det vara jobbigt. Med tanke på att man inte kan ha vissa kläder, för det ser så dåligt ut, eller rättade sagt det ser billigt ut. Och, vem vill gå runt sådär? Nja, inte jag ifall! haha, ursäkta ämnet. Men nja, man skall ju visa sitt riktiga jag på bloggen. Right?
    Fick en fråga en gång om jag har förstorat läpparna. Ja, man kan faktist tro det. Men det har jag inte. Är den enda i familjen som faktist har snygga fylliga läppar. De andra har små läppar gemfört med mig. Jag har ju alltid trott att jag är adopterad, så det kan nog stämma i detta läget. In på något helt annat så kan jag inte sova. Är sjukt pigg och jag sov inte ens länge idag. Konstigt, det är ju nu jag skall vara som tröttast. Orkar inte vara uppe, finns inget o göra. Har tröttnat på tvn och datorn. Men endå sitter jag kvar vid datorn, men det är nog för att jag absolut inte har något annat och göra. Kan verkligen inte somna. Åh! Som sagt, mitt liv är inte så intressant. Visst, det kan hända spännande saker då och då, men inte alls ofta. Förr var mitt liv riktigt roligt tycker jag. Nu har man blivit äldre, blivit mognare och bryr sig helt enkelt mycket mer vad folk tycker om. Vilket jag tycker är väldigt synd. Den person som säger att den inte bryr sig om vad folk tycker om en, den ljuger för sig själv. Så där sa jag en gång i tiden och ljög för mig själv och andra, när jag innerst inne visste att brydde mig så fruktansvärt mycket om vad folk tyckte. Tycker egentligen inte man skall göra det, för folk kan vara så elaka ibland. Ibland vill man bara inte höra sanningen. Jag gör åter ett försök, puss och god natt!

    Sex and the City.

    Visst är det typiskt när man planerat något, så blir det inte ens av?! Ah, det är det fan. Och, det skall alltid hända mig. Så typiskt. Funderar på att aldrig mer planera något. Fast man skall ju aldrig säga aldrig. Har sagt det många gånger förut och det har inte hållt någonstans. Jag sitter i mitt stora rum med laptopen och kickar på TVn lite då och då. Sex and the City börjar strax. Kollade på det innan, men får la kolla på det igen. Zarah är hemma ifrån Malmö nu, men hon åker nog hem till Stockholm imorgon tror jag. Det är fredag imorgon, jag skall inte till skolan. Tror inte denna värken går bort över natten, så jag får vila hemma. Missar mitt fysik prov, men jag skall göra det på måndag. Så hinner jag träna lite mer och se om jag får in något. Tänkte nämligen plugga imorgon, på en fredag. Jag drömmer mej bort just nu och minns när jag gick i sjuan så pluggade jag alltid på helgerna. Var något av ett stud då, vilket tyvärr har förändrats. Tror man kämpade för mycket i sjuan, vilket var ett misstag. Det är ju åttan och nian man skall kämpa mäst i för att få bra betyg och komma in på den linjen man vill. Men nu har jag mäst tröttnat på skolan och tvekar på att gå på gymnasiet. Men det är bara engångs tankar, hoppas jag! Jag som måste gå på gymnasiet för att bli polis eller advokat. Nu har jag inte så mycket på hjärtat att skriva, förutom att jag har jätteont i magen just nu. Fy! Pusshej!

    Jag kan inte mer än att vara glad.

    Vet ni vad? Broshan kom hem inan och var överlycklig. Han hade till och med köpt en tårta och då är det stort. Han överraskade precis hela familjen med att han hade fått sitt körkort. Är så glad över det, för att han har verkligen kämpat och förtjänar det. Så fort han berättade nyheten, så tog han bilen och åkte ut och körde med sina vänner. Lycka! Jag har nu skapat mig en Facebook och det är väldigt komlicerat. Försöker att förstå mig på det! Det går sakta men säkert framåt. Samah var i Göteborg idag och kom hem med två bodys till mig. Åh, jag älskar bodys! Det är så himla snyggt. Jag skall strax pröva dem. Ena är i svart och den andra är i färgen lila. Jag har kläder för helgen och skattar mig lycklig. Jag vet inte vad jag skall göra, men något skall det ifall bli. Jag får se om jag blir frisk också och då antar jag att det blir Cely & Julia på lördag. Som vi planerat, förhoppningsvis. Nu ska jag deppa och fortsätta vara sjuk, nej jag skoja. Det är ju fan fredag imorgon! =) höhö. Puss på er

    Störande.

    Jag får inte in något i huvudet av fysiken, fan. Jag har ju pluggat hela veckan, men endå kopplar det liksom inte. Vafan, jag får flipp. Men är ju inte heller säkert att jag skall iväg till skolan imorgon, beror ju på om jag mår bättre eller inte. Det är sådant här som får mig att ge upp. Suck..

    Ugly Betty, plugg & Valkyria.

    Nu har jag satt igång med pluggandet, eller jag gjorde det faktist för någon timma sedan. Härligt! Kollade på Valkyria inan, den var mucho bra! Men jag har bara kollat i en timma, skall fortsätta kolla senare ikväll. Ugly Betty är på TV nu, vad längesedan man såg det. Betty är så rolig, haha. Diggar henne otroligt!

    Det var du som gav mig hopp.

    Hej! Nu är jag uppe igen, eller jag har varit uppe i någon timma snart. När jag vaknade så hade jag absolut inget och göra, visst plugga men det kunde jag göra senare tänkte jag. Så jag bestämde mig för att städa i min och Samahs lägenhet. Det var inte så stökigt, men det fanns kläder lite här och där. Så nu är det gjort och det är skönt! Så är det fint tills helgen och framöver förhoppningsvis. Vi har ju en tendens att göra rummen väldigt väldigt stökiga. Och, jag förstår inte hur? Plus så har vi massa kläder som ligger precis överallt som vi nog inte ens använder. Men dom ligger där bara för att finnas, men nu är de borta. Såg att Samah hade laddat ner Valkyria på datorn, så jag skall strax se den. Sedan blir det plugg och i hopp om att jag skall bli bättre. Fy! Jag får inte anstränga mig. Men vi hörs! Puss o kram.

    090305

    God morgon! Blev ingen skola idag, mår inte alls bra. Skall försöka att bli bättre tills imorgon, för att jag har prov imorgon och vill gärna inte missa det. Jag skall ifall sova vidare, så hörs vi senare. Pusshej!


    Jag kvävs av att bara ha tanken av att inte få ha dej vid min sida.

    Jag gick inte och la mig inan, efter att jag hade duschat så satte jag mig vid msn. Där jag började att prata i konver.. med Julia och Cely. Det var trevligt och de får mig alltid att bli så glad. Vi disskuterade lite allt möjligt, men mesta dels om den kommande helgen. Vi har la kommit fram till lite olika, men det återstår och se vad som nu händer. Vi har ju alltid trevligt tillsammans, vad i än gör. Det är nog det bästa! Jag hade ett trevligt samtal med mamma och syster inan. haha! =) Kan tyvärr inte berätta vad samtalet handlade om, men kommer la upp någon dag endå. Jag skall sätta mig i mitt rum och kolla på Efterlyst nu. Vi hörs ikväll, annars så hörs vi imorgon. Puss och kram!

    En trött och sliten A!

    Jag gav upp hoppet om att fortsätta att plugga fysik, jag kommer ingen vart. Istället skall jag hoppa i duschen och sedan lägga mig, tror jag. Lika bra, för jag är så jävla trött. Får se om jag vaknar upp senare. God natt!

    Fysik suger o det är onödigt!

    Har pluggat nu ett bra tag och mitt huvud vill bara sprängas. Fysik suger o det är så onödigt. Hur intressant är det att få veta om hur strålningar, ljusets brytning osv är? Nej, det är så ointressant för mig. Jag kommer inte ha något med fysik och göra senare i livet, så åh. Orkar verkligen inte, är så fruktansvärt trött och tror jag skall somna. Och vad är det som gör mig så sömnig? Jo, självklart fysiken. Jag får inte heller in något i huvudet, för det ba skriver .. bla bla bla bla! Nu ska jag dricka redbull och fortsätta. God, kill me. Please!


    090304

    Hej! Skoldagen har varit bra. Blev dock jättetrött på b-språket som vi hade sista lektionen. Vi kollade på någon film som var jättetråkig, så jag satte på mig hörlurarna och lyssnade på musik och lyckades somna. Det var så härligt! Vaknade precis upp inan vi skulle sluta. Vi fick även sluta tidigare, så jag gick hem själv. Cely hade franska prov, vet ej om hon hade gått hem eller inte. Nu kollar jag på Vänner och skall strax börja plugga. Har fysik prov tills på fredag och även matteläxa. Tänkte börja med matteläxan först, sedan plugga aset av mig på fysiken. Jag vill att denna veckan skall vara över och bara få ha helg! Gud, jag längtar så mycket. Föressten, vi har ledigt på tisdag. Lycka! =) Pusshej

    Steph, i miss you.

    Jag saknar Steph. Vi som alltid pratar om precis allting. Känner att jag verkligen behöver prata ut med henne och hon med mig. Vi måste ta och ses snart! Jag skall strax lägga mig, första gången på länge då jag lägger mej inan klockan tolv. Har en klump i halsen, den där känslan av tårar. Jag vet inte riktigt varför, eller jo det vet jag nog. Men vill nog bara inte erkänna det för mig själv, eftersom att jag var så emot det för ungefär en vecka sedan. Äsch, jag är stark och skall försöka att inte bry mig. Men det är så svårt och jag undrar varför det är så svårt. Jaja, vill ifall åka bort ifrån Mark ett tag och bara få glömma vissa personer. Låten blickar tillbaks med DeKaN är så otroligt bra, speciellt texten. Jag behöver få skrika ut!! Åh!!!!!!!!!!!!


    Shame on me

    Hello again. Kollar just nu på Christine, fick gjort lite plugg inan. Sedan skulle jag in på MTV för att kolla om det hade kommit ut nya avsnitt av The City och då rasade pluggandet direkt. The City är så bra och Whitney är otroligt vacker. Jag är inte så värst trött, så blir inte att lägga sig än på ett tag känns det som. Samah har inte heller kommit hem, lite dystert. Funderar på att gå över till mamma och kolla vad hon gör. Låter som en bra ide! Jag längtar tills helgen, fyfan segt veckan har gått. Eller mjo, har gått två dagar än så länge. Men endå! Lite snabbare, please? God natt ifall, puss!

    Jag lyckas fortfarande.

    Jag som skulle plugga inan, men nej det blev inte så. Utan jag somnade istället. haha, jag lyckas fortfarande. Men jag kan inte klaga, det var gött och få sova. Vaknade vid kvart över sju av panik om att jag inte hade plugga någonting på provet. Jag är lite stressad, men det ordnar sig. Jag håller just nu på att platta mitt hår, sedan skall jag kolla på den Rätte för Rosing och plugga lite mellan. Jag måste skaffa mig en ny rumkamrat, det är så otroligt tyst i min och Samahs lägenhet nu när hon inte är hemma ibland. Visst, ibland kan det vara gött och få komma hem till en tyst och lugnt lägenhet, men ibland inte.  Tackar gud att mamma och dem bor i lägenheten jämte. Puss!

    15.15

    När jag kom tillbaka till skolan så gick lektionerna jättefort. Hade endast svenska och b-språk. Båda lektionerna var roliga! När jag kom hem så tog jag ett långt bad och sedan åt jag majs. Det är ju nyttigt! Nu sitter jag och kollar på Vänner. Ross son Ben är så otroligt söt! Åh =) Jag skall strax börja plugga och blir nog det jag gör resten av dagen. Förutom en liten paus då jag måste fixa mitt hår. Längtar till ikväll, då det är massa bra program. De gamla tisdagarna som jag älskade, börjar nu äntligen komma tillbaka. Puss, bloggar lite då och då under dagen!


    Väldigt störande.

    Jag stör mig så otroligt på folk som klagar på att de får VG istället för MVG. Jag tycker det är nästan samma sak, men för att förtjäna ett MVG så måste man ju kämpa för det också. Och, man skall verkligen kämpa. För det är ju inte lika lätt att få ett MVG, som ett VG. Och visst, man kan tycka själv att man kämpat så mycket, men inte fått det betyget man förtjänar. Men att sedan gå och säga " Nej, men jag fick VG och det är inte bra. " Seröst, jag förstår inte vad som är fel med att få ett VG. Det är ett väldigt bra betyg och då tycker jag att man skall vara nöjd med det. Tex igår på bilden så fick vi våra betyg, för att lärarna skall skriva omdömmen för oss i 8an. Jag gick G, och jag blev faktist glad. Trots att det inte var ett VG eller MVG. Jag är inte bäst på bild, vilket jag är fullt medveten om, men jag kämpar endå och visar intresse. För jag trodde att det faktist kunde gå dåligare, som att få ett IG. Men däremot att en viss annan person fick VG och klagade så otroligt mycket att bara gud vet varför hon gjorde det. Kändes så sjukt onödigt, tyckte ju självklart att hon bara skulle vara nöjd och sluta prata om det. Men nehe, hon skulle visst fortsätta. Var tvungen att få skriva av mej, har stört mig så mycket på detta. Gud, att vissa aldrig kan bli nöjda. Jag är inte sådan, fast det kan bero om det är mitt favorit ämne också. Jag går ju musikklass och har musik två gånger i veckan. Med min ordinarie klass och med min musikgrupp. Och, om man går i musikklass, så vill man ju sjävklart ha ett bra betyg i det för att man tycker om det så mycket. Blev skit nöjd med betyget jag fick i musik i 7an, men det kan bero på att jag var stört kär i musik och otroligt intresserad av att sjunga och spela. Men nu i 8an så tappar/tappade jag intresset sakta men säkert. Nu har jag ingen aning om vad jag kommer att få i betyg i musik, men jag hoppas endå på ett bra. Hur kul är det egentligen att suga i något ämne man tycker om.. låter inte skoj!  Grattis till bästy Cely, som fick MVG i bild. Hon är sjukt jävla bra, ni skall se henne. =)

    090303

    Hej på er. Dagen började med SO i morse och sedan hade vi någon sak med att vi skulle sitta i grupper och diskutera olika ämnen. Minns inte vad det hette, men något var det ifall. Var rätt så trevligt, trodde inte det skulle bli det pga att Amanda är sjuk och inte är i skolan. Sedan hade vi rast och efter det matte. Det gick bra! Nu är jag hemma lite, det är så jävla kallt och mår lite smått dåligt. Men jag skall strax iväg till skolan igen för att ha svenska och b-språk. Sedan slutar jag strax efter två och det skall bli så skönt och sluta tidigt. När jag kommer hem skall jag duscha och sedan plugga. Vädret ute är inget vidare, så blir bara en chill dag hemma. Skönt! Ikväll är det även sesongs premiär av DH och Christine. Me like. Jag skall gå nu, bloggar senare. Puss o kram!

      Tycker om denna låt, har verkligen fastnat.




    Ni gör min dag, tjejer.

    Inan när jag skulle lägga mig och även börja plugga, så gick jag istället ut med Julia och Cely. Vi var vid Ängskolan först, sedan gick vi hem till Julia. Hennes lillasyster var ensam hemma, och ville inte vara det. Så vi joinade henne och det var mys! Sedan inan vi skulle gå hem igen, så satte vi oss vid Julias dator och kollade på gamla bilder. Shit, fyfan vad ful man var förr i tiden. Det är riktigt pinsamt att man verkligen trodde att man var snygg då. Fy! Det blev ifall massa skratt och det gick inte att få stopp på oss. När jag kom hem så kollade jag på TV och somnade lite då och då. Sedan satte jag mej vid datorn. Har fastnat vid datorn, men skall strax gå och lägga mig efter att jag tvingat i mig min äckliga gå-ner-i-vikt dricka. Fan vad den är äcklig, ni vill inte smaka!!

     Min måltid framöver. =) Får bara dricka det och äta grönsaker.
    Måsta tvinga mej själv att gilla det, men känns som att jag skall spy nu!! ååh, inget vidare.
    Imorgon blir det stor handling med bara grönsaker.. misstänker jag äntligen får börja använda mitt och Samahs kylskåp. Och för en gång skull, så skall det inte bara ligga redbull där.


    Gilmore Girls

    Hej! Nu har jag kollat klart på två avsnitt av How I meet your mother. Sjukt roligt! haha. Barney är väldigt speciell, men alla är la speciella på sitt sätt? ;) Jag funderar på att lägga mig och vila lite. Kollar på Gilmore Girls lite då och då, för TVn är på. Dricker även Monster energi dryck sak. Gott faktist! Föredrar blå istället för grön. Julia skulle höra av sig om hon kunde göra något ikväll, för att hon måste plugga eftersom att hon har något HK prov imorgon. Plugga på bejb! Kanske jag också skall göra inan jag lägger mig och vilar lite? Nja.. :) Pusshej! Jag har blivit så emot att plugga nu för tiden, vad har hänt med mig?!





    090302

    Hej! Skoldagen har varit bra, har varit väldigt mycket skratt idag. Jag och Cely har varit i full gång. Sista lektionen hade vi fysik och jag trodde jag skulle dö, helt seriöst. Det var så tråkigt! Vi gick ifall genom provet och fick läsa lite, har nämligen prov på fredag. Jag hade inte ätit på hela dagen och var jättehungrig när jag kom hem, men när jag väl åt så fick jag så jävla ont i magen. Fyfan, det gör så jävla ont att jag tror att jag skall dö, igen. Känns som att jag velat dö hela dagen, men icke sa nicke. Här skall vi vara positiv! Känner förövrigt för att spy, fyfan! Lyssnar på musik just nu, skall strax börja kolla på How I meet your mother. Det är en komedi serie som är så sjukt bra och rolig! Har nämligen serien på datorn. Gött och få till sig några till skratt. Efter det skall jag försöka att plugga lite. Jag är trött också, ja juste. Puss på er!

    Skins

    Hej på er. Färgade håret inan och det blev snyggt. Gick sedan ut med Julia och Cely. Det var trevligt! Gick runt, pratade om helgen och så. Längtar redan till nästa helg! =) Sedan när jag kom hem så var jag med Alexandra och Samah. Kollar just nu på Skins. Hade tänkt att packa ihop mina grejer som jag behöver imorgon. Nämligen skola och jag orkar inte. Men det är bara att stå ut i en hel vecka. Måndagar brukar vara rätt chilla faktist, förutom idrotten som suger så jävla hårt! Men, som sagt.. bara att stå ut. God natt, puss o kram!

    090301

    Hej på er. Igår kväll var väldigt bra, trots vissa grejer som gick lite snett. Vi drack, pratade, sjöng singstar, spelade guitar hero och massa. Sjukt kul var det ifall. Och när det gäller oss, så skall det alltid hända något. När det väl händer, så är det alltid något positivt. Jag älskar er, tjejer. Måste tillägga att Julias lillasyster Victoria är så jävla cool! =) Cely gick hem tidigare ifrån Julia, men jag stannade. För jag skulle endå ha följe hem med Samah. Men så kom hennes buss senare, så att jag pallade inte vänta på henne ute i kylan, det var fruktansvärt kallt. Så jag var hemma vid tre på natten och sedan får jag ett sms av Samah att hon är på bussen nu, så snäll som jag är så gick jag ut i kylan och mötte henne endå. När vi väl var hemma så pratade vi lite om kvällen, kollade på tv och åt. Blev en kort stund, för vi var båda så jävla trötta. Så vi gick och la oss. Jag orkade dock inte tvätta av mitt smink, så när jag vaknade i morse så såg jag helt snygg ut. Not! =) haha. Samah är och köper färg  nu, jag skall färga mitt hår svart. Ser ut som att det är brunt nu och det är inte snyggt. Vi hörs senare. Puss! Ja juste, första mars idag =)


    RSS 2.0