Ingen rubrik

Hej på er. Pappa kom hem inan och han sover just nu, vilket min lillebror även gör.  Eftersom att han har cup imorgon och ska upp vid sex på morgonen. Så jag är just nu i min och Samahs lägenhet helt ensam. Det är härligt! Ulla skulle vara med sin familj idag, dvs mamma och lillasyster. Eftersom att hennes lillasyster nästan aldrig är här och hälsar på, så förstår jag att hennes mamma ville att dem tre skulle vara med varandra. Den familjen är ju bara så härlig, tycker om dem så. =) Kollar ifall på Miss Secret Agent nu. Dem visar både 1:an och 2:an. Väntar på att 2:an ska börja, tror nog inte att jag har sett den. Ifall inte vad jag kommer ihåg. Köpte massa mumsmums inan. Jag har blivit besatt och måste ta och ändra på mig. Fy på mig! Men, ibland får man la unna sig lite, men inte för ofta som mig. Jag som knappt tränar också. Kan la bli då och då, men inte alls ofta. Nu ska jag fortsätta att kolla. Puss och kram!

Girlicious

Hej på er, igen! Har precis kollat klart på Pussycat dolls, där de söker artister/dansare som ska bilda en ny grupp som ska heta Girlicious. Men dessa avsnitt är ju verkligen jättegamla, för gruppen bildades ju för as längesedan och jag såg dem redan för ungefär ett år sedan om inte längre. Dom är ifall sjukt bra och sjukt snygga. Jag, Steph, Zara och Samah hörde dem första gången i Tunisien. Vi var på hotellrummet och skulle fixa oss och satte på musik kanalen och då kom videon Like Me med Girlicious. Och, den kom verkligen varje kväll på TV medans vi fixade oss och flera gånger också. Den är en låt värd att minnas och den är super bra. Till slut döpte vi oss till dem. haha! ( på skoj. ) Ifall, jag sitter här vid datorn medans Samah plattar håret, jag ska strax också platta håret, men måste vänta tills Samah är klar med plattången. Duschade inan, det var gött. Har märkt att mitt hår nästan aldrig blir smutsigt när jag har hårförlägningen. Det är ju gött som fan. Men det kan klia som attans när man har hårförlägning, speciellt om man limmat fast det. Lite jobbig, men man får stå ut om man vill vara snygg. Fick nyss reda på att broshan är i Göteborg och ska sova där och Samah ska till hennes pojkvän ikväll. Och min lillebror är hemma, vilket betyder att jag ska vara barnvakt ikväll eller.. Eh, noo!!!!! haha. Nu ska jag höra av mig till Ulla och se om hon har kommit hem. Pusshej!



090131

Trots att kvällen sög efter mitt inlägg på bloggen igår, så blev kvällen plötsligt roligare. Jag gick över till Ulla och vi hade det så trevligt tillsammans. Hon kan verkligen få en på humör och finns alltid där. Jag kom hem vid halv tre på natten, och sedan kollade jag på en film och somnade. Men kvällen var ifall kanon bra! Mina föräldrar har åkt till Göteborg och sak sova över där, kul för dem. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men tror det blir att vara med Ulla. =) Jag kollar just nu på Pussycat dolls, något program på 3:an. Jättebra och vissa av dem är ju så vackra. Vi hörs om en stund. Puss och kram.

Jävla skitdag

Dagen började så jävla bra, men slutade i katastrof.. eller nja, sjukt deprimerad ifall.. Har ni känt er ledsna för någonting, men ni vet inte riktigt vad ? Det gör jag just nu och jag tycker att det är så onödigt och jag vet inte ens varför.. Och när man sitter hemma och har absolut inget att göra, så tänker man på det ännu mer och lyssnar på sorgsna låtar. Detta är fan sjukt och jag hatar det!! Min kväll ser ifall helt ljus ut,  blir bara att sitta hemma ikväll. Funderar på att lägga mig lr ngt, och nu saknar jag fan skolan. Då får man tänka på annat. Skit helg rakt av! Puss och kram, hoppas ni får en bra fredagskväll! =)

Visst kan

vissa killar vara lite krångliga ibland... ah, som tusan att dem kan. Förstår inte hur vissa tänker ibland. Det är ju sjukt!

Stort frågetecken med många frågor..


090130

Hej! Idag är det fredag och det känns underbart med helg. Dock har jag nog inget att göra idag, så jag tänkte plugga lite eftersom att jag har prov i SO på tisdag. Annars har dagen varit bra faktist. Cely är sjuk, krya på dej! Dagen började med att på morgonen så gick jag till Ulla och var med henne, Oscar och Koffe en stund. Sedan gick vi till skolan. Och, då hade jag studieplanering. Fick sluta efter det, så tog bussen upp till Marks Gymnasium med Victor, Dennis, Koffe, Samantha osv. För vi i musikklassen skulle kolla på någon musikal som Estetprogrammet hade gjort. Den var la helt okej, det var grymt när dem dansade i slutet. Dem var ju så duktiga på att dansa. Musikalen var ifall slut vid halv tolv, då bestämde vi oss för att kolla på någon basket match som höll på i arenahallen. Efter det gick jag och Victor till Lidl, och efter det tog vi bussen till skolan. Då hittade jag Ulla, Robin, Gabbi och några till utanför hemmakväll, så chillade med dem en stund. Efter det hade jag engelska, matte och teknik. Dagen gick rätt så fort, förutom tekniken som var väldigt seg. Arbetade med Sara, sedan gick vi med Erkki för att kolla en grej. Gött, fick ifall sluta tidigare! =) Var hemma vid halv fyra, fick vänta på Ulla och Lavi. Och gissa vem som var i skolan idag.. Joaquin!! =) Det var så kul och få se honom igen. Satt och pratade med honom ett tag. Han är ju så snäll. Synd att han bytte skola bara :/ Men dagen har ifall varit bra och nu börjar det svida i ögona, jag är väldigt trött. Har precis tvättat bort sminket.. Gött! Hade tänk och sminka om mig, men lite onödigt om jag inte vet vad jag ska göra. hehe! Puss och kram!

En bra dag.

Det har varit en bra dag, dock så är jag väldigt trött nu och funderar på att lägga mig. Men först blir det ett besök uppe vid Frölich. Gött! Jag och Lavi gick ifall inan till Ulla och det var mycket trevligt. Som alltid! Vi skrattade så otroligt mycket, det är liksom något man alltid gör när man är med dem. Och, det roligaste är ju att man skrattar hela tiden också. Går typ någon minut bara och sedan är de igång igen. Dem är bara för härliga! Vi satt och pratade om allt och rökte. Sedan vid halv åtta gick jag och Lavi hem till mej. Vi kollade på Vänner och så, sedan gick hon hem. Och nu sitter jag här. Känner mig väldigt trött och ögonen svider. I helgen har jag ingen aning om vad jag ska göra, det är ju redan fredag imorgon. Vafan, jag vill på hemmafest och ha hur jävla kul som helst. Dricka och ha en jävla bra fylla! Tänk vad det skulle sitta underbart på en fredag eller lördag kväll. Åh! Jag kan ju fortsätta drömma om det lite.. =) Vi hörs imorgon. Puss och kram!

090129

Hej! Idag har dagen varit helt okej. Vaknade i morse och orkade verkligen inte gå upp ur sängen. Så jag missade idrotten och började vid tio i tio. Det var härligt! Jag var helt pigg när jag gick upp, kunde bestämma mig för vilka kläder jag skulle ha på mig, sminket blev perfekt och ännu en sak.. mitt hår va gudomligare än det brukar vara. Jag var så äckligt nöjd. Denna dagen kommer jag att minnas.. haha =) Dagen har ifall gått snabbt och när jag kom hem från skolan, så pluggade jag matte och nu sitter jag här. Ska strax iväg till Ulla med Lavi. Får la se vad vi hittar på. Blir la att vi kommer att snacka om allt mellan himmel och jord. Jag har blivit som Samah, helt besatt av Energi Drink. Det är ju så gott och det enda som får mig att piggna till på morgonen. Jag ska gå nu. Puss och kram!

Chris Brown..

Det går inte och sluta lyssna på hans låtar. Dem är så jävla bra och han är ju så fin! Jag har ifall inte gjort mer idag, än att kolla på TV och umgås lite med Samah. Men det var varit skönt! Ja juste, jag sov i få timmar inan också. Det var gött. Ska strax kolla på film, men vet inte riktigt vilken än. Så det återstår och se vilken det blir. Plattade håret för en stund sedan, lät det torka av sig själv och det är så fräscht! Jag älskar och ha långt hår. Vi hörs imorgon efter skolan! Puss och kram.

Dagens låt!


Blero ft Memli - Can't you see


One tree hill

Det är ju så jävla bra! Kollade nyss klart på det, det går ju på 5:an varje dag nu. Eller, det har hållit på i  ett bra tag nu. Och dessa nya avsnitt då Jamie är med, är ju så otroligt bra. Jag älskar serien! Peyton och Lucas är ju otroligt fina tillsammans, fy! Alla i serien är otroligt bra, finns ingen som man tycker om mer eller mindre. Alla är lika härliga! Sitter just nu och lyssnar på Robert Pattinson - Never Think. Han har så underbart fin röst! Fy.. skulle kunna börja gråta till hans låtar. Så fina är dem. Samah håller på att rensa garderoben och lägger undan kläder som vi inte använder just nu, så att vi får in andra kläder sålänge. Vi har ju så jävla mycket kläder, att jag inte vet vart allt kommer ifrån. Jag klagar till och med ibland på att vi har för LITE kläder. Men då vet jag inte vad jag tänker med när jag säger det.




090128

Hej på er. Tiden går ju så fort nu för tiden, det är inte sant. Snart är det redan februari. Idag har ifall skoldagen varit bra, trodde musiken skulle suga hårt.. Men, det gjorde den inte. Eller jo, det var la lite tråkigt i början när jag skulle spela gitarr, men så sa Bengt att jag inte behövde det. Så jag och Samantha höll på med andra instrument. Gött, dagen blev räddad! Vi ska till Marks Gymnasium och kolla på någon musikal på fredag med musikklassen. Låter inte så kul, får se om jag hänger på. Vi ska ifall spela på vårkonserten och kultur kalaset. Visst är det kul! =) Jag längtar! Var hos tandläkaren vid två, fast dem tog emot mej ungefär tio över två. Tog ungefär 10 minuter, sedan fick jag gå hem. Jag hade ett enda hål. Så surt! Men dem ska ifall laga den i mars. För att dem hade fullt upp i februari, men de skulle ringa om dem hade en tid över. Shysst! =) Kom ifall hem vid halv tre och hoppade in i duschen. Så gött och ha fått sitt hår tvättat nu. Min farbror är även här. Han gav mej pengar inan, och jag blev ba " what " .. Han ba, " Nej men jag fick så mycket pengar in på kontot idag och jag vet inte vad jag ska göra med dem " .. Men jag tog faktist ej emot dem! För jag vet att jag bara kommer slösa dem på onödiga grejer och det är så fruktansvärt dumt av mig. Men han sa att det var bara att säga till när jag behövde pengar. Han är ju så bäst! Och, att jag inte tog emot dem, var ett stort steg för mig. Jag älskar ju pengar! Men nu har jag bytt om till mjukisbyxor och min favorit tröja. Ska föna och platta håret medans jag kollar på TV. Orkar inte göra någonting idag, känner bara för att sitta hemma. Pusshej!

Ingen rubrik.

Hello! Jag är tillbaka. Vänner var lika bra och rolig, som alltid. Jag ska strax sätta mej i soffan med mina goda jordgubbar och kolla på filmen Loser. Den är sådär nördigt bra! haha =) Försöker även fundera ut vad jag ska ha på mej i skolan imorgon. Blä, varför måste kläder finnas ibland.. Jag är helt tom i huvudet och borde inte tänka på kläder. Jag får ta och fråga Samah. Imorgon 14.00 så ska jag till tandläkaren. Oh my! Jag är rädd för tandläkaren.. haha! Så jag missar b-språken imorgon och tiden med Inger. Hon kommer typ... hum, döda mig.. ah, det låter som det ordet jag sökte efter. Nej, nu ska jag sjunga klart på Chris Brown - Forever och sedan sätta mig i soffan. Vi hörs imorgon! Puss och god natt.

Jag är duktig..

Trodde inte alls att det skulle bli något pluggande idag. Jag satte mig och kollade på TV inan och tänkte ba " varför slösar jag bort tiden genom att kolla på TV, när jag lika bra kan plugga " .. Och, ja! Jag började att plugga också. Eller ah, jag renskrivde Intervjun med Hussein, min pappa. Inledningen, avslutning, Innehållsförteckningen och jag påbörjade lite med min framsida. Det tog mej ungefär fyra timmar att renskriva allt, men jag läste inte igenom alla heller. Men jag tänkte att jag skulle göra det i skolan imorgon. För jag har säkert gjort stavfel lite här och där. Men gött och ha skrivit det klart på datorn ifall. Har börjat med " Menningarna " till bildarkivet också. Måste säga att min pappa såg la inte så dålig ut när han var ung.. haha usch, vad jag är äcklig. Nej, men han var väldig vältränad och så. Såg stilig ut! =) Han är ju trots allt min pappa, förstår varför jag fått min skönhet. haha, nej jag skoja! Men som ni förstår, så ska man egentligen intervjua en äldre släkting, men eftersom jag inte har någon äldre släkting i Sverige, så fick jag tillslut intervjua min pappa och det gick lika bra det. Ska bli intressant och se hur arbetet ser ut när det är klart för att lämnas in. Jag sak satsa på ett högre betyg än G. Vill ju få åtminstonde VG eller MVG på det. Annars blir jag besviken på mig själv.. Jag ska ifall strax sätta mej vid TVn. Vänner börjar ju och alla vet att jag aldrig missar Vänner, om det inte är för något jätteviktigt. Nu ska jag gå. Men vi hörs. Puss och kram =)

090127

Hej! Dagen har varit jättebra, förutom den sega träslöjden. Men jag hade Ullas mp3 och hon har så bra låtar. Så det gick bra tillslut endå. Slutade strax över två och var hemma vid tjugo över två. I väntan på att Cely skulle komma från franskan, så gick jag och UIla till caffet, vi köpte dricka, sjöng och skrattade som aldrig förr. Minns ni igår när jag skrev att jag skulle renskriva intervjun till så " Så levde man förr " arbetet.. Ah, jag tror faktist att jag skippar det idag. haha! Nej, men jag ska försöka att göera det senare. Inte för att jag har något viktigare för  mig. Men endå! Gud, jag är så lat.. Kan ju renskriva det på SOn imorgon..Vi får se! Nu ska jag sätta mig med godispåsen och kolla på TV. Vi hörs, puss..

god natt!

Hello.. Detta får bli sista inlägget för idag. Var ute med Zara inan, vi var även och köpte godis och redbull. Oh, vi har ätit så onyttigt det senaste. Det är det värsta med att ha pengar.. man slösar upp dem på bara onödiga saker. Vilket jag tycker  är väldigt synd.. Dem kan ju va behövliga till andra saker. Jag ska ifall strax äta tacosgratäng.. Låter gott det! haha.. Imorgon är det tisdag och vanligtvis så brukar jag älska tisdagar.. Men nu har vi träslöjd och det är det värsta jag vet. Det är så tråkigt, onödigt och allmänt ONÖDIGT igen.. Vafan! Men jag slutar ifall vid 2 tiden imorgon. Och, när jag kommer hem hade jag tänkt att renskriva " Så levde man förr " arbetet på datorn. Ska börja att renskriva intervjun på datorn. På onsdag blir det tandläkaren.. noooo! Men tyvärr så måste jag gå. haha.. Vi hörs imorgon, god natt!

...

Jag tycker om min vän Ulla så otroligt mycket. Vad skulle jag göra utan henne? fy! Jag somnade ifall inan och vaknade upp för någon timma sedan. Var och mötte Samah som var på väg hem från Kinna. Nu ska jag strax ut med Zara. Sedan ska vi köpa godis. Åh, fan vad gött! Känner att jag förtjänar det.. haha! Fast jag måste vara tillbaka inan halv åtta, för då börjar Vänner.. Går ju liksom inte och missa. Vi hörs! Puss och kram.

090126

Hej! Dagen började med att jag var rätt så trött i morse och jag & Ulla kom försent till b-språket. Men vi kollade bara på film och Pernilla sa ingenting när vi kom in. Sedan hade vi .drott och då hade vi teori och sedan styrka. Efter det hade vi SO, lunch och bild. Bilden gick bra, Cely hjälpte mig. Hon är ju så bra på att rita. Efter bilden så hade vi Biologi. Jag & Amanda jobbade inte så mycket, ingen av oss orkade. Cely arbetade ifall bra. Våran vanliga biologi lärare, Martin hade fortfarande pappa dagar att ta ut, så vi har alltid vikarie på måndagar. Vikarien heter Daniel och ingen tar han på allvar. Tyckte så synd om honom, haha.. Men han var ifall rolig. Kom hem vid tjugo i tre, åt och nu kollar jag på TV samtidigt som jag bloggar. Jag är så trött, men inte så att jag vill gå och lägga mig. Bara allmänt trött för att det känns som att jag har så mycket att göra, men inte börjat göra något än. Jag håller inte reda på när jag har läxor längre. Måste ta och köpa mig en bok, som jag kan skriva in allt i. Jag har " Så levde man förr " arbetet och göra och prov i Kristna kyrkan nästa onsdag. Men endå känns det som att jag har ännu mer och göra, fast jag vet inte riktigt vad. Jaja, det ordnar sig. Som tur va, så har vi två veckor på oss att arbeta med " Så levde man förr " arbetet på SOn, sedan har vi lovet på oss att arbeta med det och få klart det. För att veckan efter lovet, så ska arbetet in. V.8 dvs... Så kanske dags att komma igång ännu mer med arbetet, för det ska bli så jävla bra! Puss och kram!

Ingen rubrik.

Var precis i affären med Zara. Det fick bli mat, redbull, choklad och mumsmums. När vi kom hem, så höll mamma på och göra pannkakor. Mums! Så typiskt att jag hade köpt hem mat när hon höll på att göra pannkakor. Och, för att inte göra henne besviken så tänker jag äta det också. Håller på och kollar på en film just nu, en komedi på TV3. Den verkar jättebra! Samah sover hos hennes pojkvän ikväll, skönt och inte ha henne hemma. ha ha ha! Nej, jag skoja ;) Nu ska jag försöka få tag i Alexandra också. Ha en bra söndagskväll! Puss

HEllooooooooo!

Hej på er. Vad har ni för er? Själv har jag precis plattat håret och jag orkar inte sminka mig, ska bort till affären med Zara snart. Jag är hungrig, så blir nog att köpa med mat hem också. Det börjar en jättebra film på TV3 klockan 21.00 ikväll. Ska kolla på den och förhoppningsvis somna medans jag kollar. Imorgon är det skola, har inga hemska lektioner direkt. Bilden är lite seg, men vad ska man göra? Nu ska jag gå. Puss!

Dagen har gått fort..

Dagen har gått så fort och det är så härligt. Jag vaknade vid tio tiden i morse av att en viss person messade mig. Men somnade sedan om väldigt fort. Gick upp för någon timma sedan och hoppade i duschen. Idag ska jag inte göra något alls, bara ta det lugnt. För den delen, så är jag väldigt seg idag. Men blir nog Napoli med Zara senare. Mums! =) Jag hade ifall en kanon kväll igår och en kanon helg också! Det var nog den roligaste helgen på ett bra tag. Nästa måndag så fyller Steph 20 år och de ska fira henne i helgen. Dom kanske ska till Stockholm och jag funderar på att åka med? hmm.. hade ju inte varit fel. Det är ifall lov om 2 veckor, jag kan ju inte vara den enda som tycker att tiden har gått så jävla fort? Puss och kram!

090125

Hej på er! Det blev helt ändrade planer för kvällen, men det blev inte sämre för det. Jag var med Ulla och Cely till slut, två tjejer som jag älskar något enormt mycket. Vi var på Hemmakväll och köpte massa mums, sedan gick vi till Ulla och bara snackade om precis allt möjligt. Det var så mysig, kom hem för en liten stund sedan. Celys föräldrar ville att hon skulle hem, så då gick jag och hon hem samtidigt. Annars hade vi nog suttit där hela natten lång. Jag har skaffat en mobil och nytt nummer, så fyllde på med pengar inan. Så underbart, fyllde på med extra mycket pengar denna gången. Jag har lagt in mat i ugnen och det ska bli så gott att äta. Sedan ska jag nog gå och lägga mig, är ganska trött. La föressten in hårförlägningen inan, och det blev jättefint och mitt hår är så fruktansvärt svart. Jag älskar det. Vi hörs, god natt!

Jag är svarthårig!

Jag måste säga att jag ser riktigt snygg ut i svart hår. För jag är ju så himla blek i ansiktet och när man har rött läppstift, så blir det ännu snyggare. Jag är ifall svarthårig nu och jag ångrar det inte. hihi! Väntar på att Zara eller Samah ska lägga in min hårförlägning nu. Oh, har inte haft det på ett bra tag. Jag saknar och ha långt hår. Var i affären inan med Zara och köpte hårfärg, samtidigt köpte vi kakor och middag till oss. Det fick bli pasta och det var så gött. Mamma och pappa kom även hem inan. Ingen skillnad, förutom att man kan ha sådan jävla hög musik när dem icke är hemma. Jag ska ut med Lavi, Nicole, Cely och Ulla senare. Fast, jag tror att dem ska vara ute och det är så äckligt kallt ute just nu. Tror dock till och med att det regnar?.. usch, inget vidare. Nu ska jag gå. Puss och kram!


Ingen rubrik

Dem andra ska åka in till Borås, men själv har jag ingen lust alls. Men dem kommer tillbaka senare på dagen, och då hade vi tänkt och umgås allihopa. Blir nog roligt, om det blir av. Jag sitter fortfarande i sängen med laptopen, musik och en isglass denna gången. Sminkade mej för en stund lite, fick bara bli lite mascara. Jag ska faktist färga håret svart idag och sätta in hårförlägning.. Fick den iden inan och jag kan inte släppa taget om den iden. Trots det, så borde jag icke färga håret alls eller lägga in hårförlägning.. Men jag kan ju förbaskat inte hålla mig! När jag vet att jag har svart, långt och snygg hårförlägning hemma. Den bara ligger där och skriker " TA MIG! " Ja, då går det icke och hålla sig. Jag vill inte ens veta vad mina föräldrar kommer tycka om detta, de vill inte att jag ska fräga håret mer på ett bra tag och verkligen inte lägga in håförlägning.. Menmen, det är ju mitt val som sagt. haha! Jag är trött och funderar på att lägga mig, men det är ingen ide för jag ska möta Samah om ca. en timma. Ulla kommer nog över senare också. Nu ska jag gå bort från datorn. Pusshej!

God morgon!

Hallå! Jag vaknade vid elva tiden i morse och hoppade in i duschen direkt. Sedan såg jag att Lavi hade skrivit på msn, tror det blir Borås. Eller, vafan jag har ingen aning! haha.. Jag har ifall inte fixat mig något, och är inte direkt på det humöret heller. Har nog fått i mig fööör lite sömn. Annars har jag ingen aning om vad jag ska göra idag. Gick in till Zarahs rum inan och hon sov så djupt. Gick inte ens och få väck på henne, men ska låta stakaren sova. Tror hon kom hem vid 6 tiden i morse. Får la se och höra om dem hade det trevligt igår kväll. Jag sitter i sängen just nu med laptopen, och lyssnar på Chris Brown med låten Forever. När jag lyssnar på den låten så kommer det upp massa minnen sedan vi var i Tunisien. Det var där jag hörde denna låten första gången och blev helt kär i den. Den är så fantastiskt bra! Vi hörs senare, puss och kram! =)

Gårdagens klädsel :






Visst är han vacker? God damn!



Jag längtar tills imorgon, då jag får höra alla smaskiga detajer som har hänt under fredagskvällen.
Och ja, jag syftar på er.. Zara och Steph. Mina räddare i nöd och lust.
God natt allesammans och hoppas att ni haft en bra kväll.


090124

Vattenpipa, tjejsnack, dricka, mumsmums och musik är chill som fan. Har varit en bra kväll/natt med Zarah och Steph. Dock blev jag så jävla trött av allt drickandet, men jag drack inte alls så mycket. Det är nog cidern, den gör mig alltid så trött och hängig. Usch! Vi fann även en vodka som låg gömd i ett skåp här hemma, så fick bli lite av den också. Annars vid två tiden så gick Zara och Steph vidare till Assberg och jag skulle gått och lagt mig. Jag är fortfarande jättetrött, och ska strax lägga mig var bara tvungen att slänga in ett inlägg om ikväll. Sitter just nu och kollar på någon film på TV, har sett den förut och den är helt okej. Har för mig att vi ska åka till Borås idag, men har ingen aning om när. Och, isf måste jag låna Samahs fritidskort och hon är hos sin pojkvän. Blä! Men en sak är säker, att om jag någonsin ska komma upp imorgon tidigt, om vi skulle åka, så måste jag hinna duscha mitt hår, platta det osv.. Och, det kan ta sin tid! Nu ska jag gå och lägga mig. God natt och puss på er.

I'm back!

Hej hej igen! Jag var som sagt deprimerad inan och är det lite just nu också.. För min man Chris Brown är i Stockholm. Anyway, efter att jag och Zara hade varit i Willy's så träffade vi Lavi och Nicole. Vi stannade en stund och pratade med dem. Sedan gick Zara hem, och jag stannade. Vi satt i svalen och snackade i hur länge som helst. Kom precis hem faktist. Det var as trevligt! Cely kom även ut efter en stund också. Jag tycker om dessa tjejer jättemycket. Verkligen! Nicole skulle hem, men fick stanna i en timma till, så vi skulle dra upp till Lavi för att det var så kallt ute. Men jag hade ju som sagt lovat Zara och Steph att vara med dom, vi ska ju dricka, chilla, lyssna musik och röka vattenpipa. Det ska bli gött! Så vi ska nog imorgon istället åka till Borås. Ska bli roligt, har inte riktigt umgåtts med dom på ett bra tag. Lavi, Nicole och Cely asså. Jag är ifall hemma nu, är lite si och sådär trött. Har redan öppnat min första cider, men planerar inte heller och bli full ikväll.. Utan bara för att det ska vara chill. Nu orkar jag inte skriva mer, men tas det bilder under kvällen, så laddar jag upp dem imorgon! Puss och kram, ha en bra kväll!

Neeeeeeeeeeeej!

Kom precis hem från Kinna, det blev systemet och både jag, Zara och Steph unnade oss lite idag.. Så vi köpte sprit. Fick bli vin, cider och öl. Vi ska röka vattenpipa och sådant här ikväll. Gött som fan, för vet ni vad?! Om ungefär femton minuter så står CHRIS BROWN på Hovet och uppträder. Asså, jag sitter just nu och lyssnar på hans låtar och vill ba dö nästan. Fyfan, vi skulle ju dit egentligen men fanns inga biljetter. Fy, usch och blä! Jag vill ju verkligen se honom!! Jaja, slut på att deppa... Nu ska jag till Willys med Zara och köpa mums. Jag förtjänar det, för att på något sätt så vill gud straffa mig för att jag inte får se Chris Brown. Fy skäms på dej!! haha... Puss och kram!

Ops.. jag glömde!

Att berätta att jag var och lånade en ordbok på tyska.. eller ah, svenska-tyska / tyska-svenska översättning. Jag beställde även en bok på biblioteket! Var en trevlig tjej som hjälpte mig och Cely där.

090123

Hello! Jag ångrar inte att jag gick till skolan idag, för det har varit en super bra dag! Musiken var ju endå bäst, idag bestämde sig Bengt för att vi inte skulle spela eller sjunga alls. Utan vi skulle bara snacka i gruppen. Det var faktist roligt, många skratt och hur trevligt som helst. Men dock så tyckte inte vissa andra det och var hur sura som helst. Omoget! Med tanke på att vi alltid annars spelar. Och om vi inte gör det, så snackar Bengt första 40 minuterna och sedan spelar vi de sistas 40 minuterna som e kvar. Men att bli sur för en sådan sak är bara löjligt enligt mig. När jag kom hem från skolan, så skulle mamma, pappa och lillebroshan precis åka till Göteborg. De ska åka dit och sova över för natten bara. Kanske till och med blir att de kommer hem på söndag. Det återstår och se. Jag hade ifall missat en del på svenskan, så jag fick göra det jag hade missat hemma. Men gissa vad? Det var ju så äcklig mat i skolan idag, så jag åt inte alls och gjorde klart det jag hade missat på svenskan istället. Det kändes skönt och jag sa det till min lärare och hon sa att jag bara kunde lämna in det i hennes rum. Jag hade tyvärr ingen rast, så jag gick dit efter skolan, men då var hon inte där. Så jag får lämna in det på tisdag, då jag har svenska igen. Men skönt var det idag, dagen bara flöt på och allt gick så bra. Nu är jag och Zara ensamma hemma. Skönt! =) Vi ska strax till Systembet, om det fortfarande står på listan dvs.. Lyssnar just nu på Robert Pattinson - Let me sign. Oh, den låten är så vacker! Nu ska jag gå. Men vi hörs, puss och kram! =)

Tyskland!

För er som inte vet, så älskar jag Tyskland och jag älskar ännu mer språket. Det är så fantastiskt fint! När man börjar sjuan, så väljer man ju ett språk man ska läsa i tre år, om man inte hoppar av och väljer något annat språk. Men jag tänkte välja tyska, men ville lära mig mera engelska för jag tänkte att jag hade mer nytta av det. Och, nu har jag läst engelska i ett och ett halv år och känner att jag kan engelska och inte behöver ha det som b-språk längre. Men dem som har tyska som b-språk just nu har ju gått där i ett och ett halvt år och då måste dom ju kunna en hel del nu. Och, jag vill gärna byta till tyska. För jag har alltid velat lära mig det, kan bara några ord just nu. Men jag vågar inte riktigt börja i tyska gruppen just nu, för då måste jag börja med det som dom gjorde redan i sjuan och då har jag massvis att lära mig. Och, det är inte riktigt kul om man inte har samma försprång som alla andra i gruppen har. Så än så länge, så kan jag ju skippa den saken. Men jag kollade på en tysk film inan och fick ett sådant kick. Jag är helt besatt i landet och i språket. Har varit det sedan några år tillbaka. Kan ju bero på Tokio Hotel också. Men för att hjälpa mig på traven så ska jag låna en tysk ordbok imorgon, så kan jag börja med att lära mig lite ord på tyska. Ska även köpa lite böcker och så på tyska. Ska kolla om de finns på bokhandlen, annars kolla på internet och så. Till sommaren så ska jag ha lärt mig några menningar på tyska och så, det är liksom mitt mål. Jag har ju även Alexandra, som har läst tyska i 3 år. Så hon kan ju även hjälpa mig. Nu ska jag lägga mig, vilket jag borde ha gjort för längesedan. Shit! Puss och kram.

Helluuu!

Hej bloggen! Vad har ni för er? Jag laddade precis upp en bild på bilddagboken där jag uttryckte mig lite. Det behövdes nog, för det finns mycket jag vill säga. haha! Det blev ifall en liten text av att vissa människor är så äckligt blåsta och även dumma. Nu menar jag inte alla, utan vissa. Man ska som sagt aldrig dra ALLA över en gräns. Right? Sedan att jag varit sjuk hela veckan och det ska bli så gött med skolan imorgon. Att alla som får träffa Chris Brown kan fan gå och dö lyckliga.. Era jävlar! Ops, nu blev det många fula ord.  Dock att Alex hade åkt till Danmark och jag hade kick för att färga mitt hår. Nej, men ah det var la lite si och sådär jag skrev. Annars gör jag inte så mycket, var precis i köket och kollade vad mamma höll på med och hon gjorde pizza. Det såg faktist gott ut. Ska strax sätta mej och kolla på TV med sjuklingen Samah. Rättade sagt, så är typ hela min familj sjuk förutom jag, pappa, mamma och broshan. Jag misstänker att jag har smittat dem andra, för det började ju med att broshan smittade mamma och pappa och så gick det vidare. Ikväll är det en film om Hitler, ska verkligen kolla på det. Det är ju verkligen så intressant! ( Det lät nog ironiskt, men det var det inte. ) Broshan tar snart sitt körkort, fattar ni vad underbart det kommer att bli. Bara att slå ett samtal, så har man förmodligen skjuts. Dear brother! =) Puss och kram!


090122

Hej! Igår kväll blev det som sagt filmkväll och vi kollade på Eden Lake. Den var äcklig, men inte riktigt så äcklig som jag hade tänkt mig och hört att den var. Den var ifall jättebra! Vaknade för en stund sedan, är jättepigg och har inget och göra. Gick inte till skolan idag heller, men ska göra det imorgon. Ska kolla på TV nu! Puss och kram.

Onsdagkväll.

Hej hej! Är just nu med Zara och Steph, vi sitter och kollar på Top Model. Har ni märkt vilken snygg hårfärg Tyra Banks har? En sådan färg vill jag ha i håret. Det verkligen lyser om henne. Klockan halv tio så börjar det ett program om fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo på Sportkanalen. Han är ju bara för snygg, så vi ska kolla på det och efteråt så blir det den omtalade filmen som Samah har skrivit om i sin blogg. Eden Lake heter den och jag har hört att den är JÄTTE äcklig, och det kan jag nästan tänka mej. Det är ju 18 års gräns på den och jag har sett trailern och det var inte så kul. Vet inte riktigt om jag vågar, den är ju sådär som i filmen igår.. Lite sytlig, äcklig och inte läskig. Men jag ska kolla med dom andra, så får vi se hur länge jag törs att kolla. Puss och kram!

Las Vegas, Baby.

Jag somnade inan, jag var väldigt trött. Kollar just nu på Las Vegas, det är bra. Jag målade mina naglar svarta, det blev så snyggt! Än så vet jag icke om jag ska till skolan imorgon eller inte, så får ta och fundera på det. Fast, det får la jag se imorgon på morgonen. Beror la på hur jag mår. Men ska ifall strax ta och fundera ut vad jag ska ha på mej. Tror det blir mina slitna Lee jeans, med en vit t-shirt och ett snyggt tryck på med svarta Converse. Det återstår och se, nu ska jag försöka hitta laddaren till min kamera. Puss och kram!

Onsdag.

Hej igen! Nu har jag duschat. Har även städat mitt rum. Nu är det rent igen, gud så skönt. Jag förstår inte hur det lyckas bli så stökigt, varje gång jag städat. Seriöst! Det är otroligt. Fast det kan ju bero på att det alltid är folk i mitt rum också. Sitter just nu ensam hemma, eller ah med Zara fast hon sover i andrs rummet. Lillebror hade tandläkartid, så mamma och pappa åkte med honom dit. Jag kollar på Ellen DS och Våra bästa år. Jag kan inte förtstå att Våra bästa år fortfarande visas på TV, det har ju visats i evigheter. Och det kan dom fortsätta med, för det är bra. Väntar på att Robert Pattinson ska vara med i Ellen DS. Han är ju så vacker! Jag hängde upp min James Dean tavla inan, eller det var Samah som köpte den eller fick den av någon. Fast eftersom vi endå bor i samma lägenhet, så hängde jag upp tavlan i mitt rum.


God morgon!

God morgon på er! Jag vaknade för en stund sedan, var några arbetare här och skulle kolla på våran toa i Samahs och min lägenhet. Dom skall göra om den eller någonting. Kollar just nu på Top Model Australia. Det är inte sådär bra, hatar programledaren och domarna där. Jag ligger bara i sängen och med laptopen, inget vidare skoj när jag egentligen kan sitta i skolan. Men det får jag icke göra. Men jag har ju blivit mycket bättre nu, och fasten jag hostar och så, så kan jag nog endå gå till skolan. Det är ju inte så himla farligt. Funderar på att hoppa in i duschen nu strax. Jag ändrade ju min tandläkaretid förra gången jag hade det, så ringde dem idag och det var Samah som svarade. Och, jag fick en ny tid på fredag, klockan halv nio. Och, jag blev så arg. För på fredag morgon har vi ju parlamentet och det tänker jag inte missa. Dock, så hatar jag att ringa till tandläkaren och ändra tider. Känns som att jag gjort det alldeles för många gånger och det är väldigt pinsamt. Så åh, fan! Men har jag något val? haha, nej.. så jag får la ta och ringa. Som ni förstår, så tycker jag inte om tandläkaren. Hur gött är det egentligen att någon har sina händer i din mun med massa grejer, dessutom är den lukten den äckligaste som finns inne hos tandläkarna. På tal om annat, så beräknas det att jag får en ny kusin inom en vecka. Åh, ska bli så roligt! Jag hoppas verkligen att det blir en pojke, för dem har inte avslöjat vad könet blir än. Puss och kram

damn!



Hur kan man bara inte älska henne?

Otroligt!

Det är då jävla otroligt hur äckligt snygga mulatt killar kan vara. Finns inga ord för hur jävla snygga dem är. Och, då menar jag inte alla mulatt killar, utan bara vissa. Det bara skriker dreeeegel! ;) haha. Jag, Zara och Steph har precis varit inne på www.youtube.com och kollat på massa snygga mulatt killar som dansat. Helt gudomligt och otroligt. Steph är ju största favoriten av mulatt killar and she love them. Det är liksom hon och dem mot världen. haha! Nu är Zara och följer Steph hem, så jag tänkte sätta mig och blogga lite. Ligger i sängen med laptopen. Skrev ju i tidigare inlägget att jag skulle lägga mig direkt efter att jag gjort de saker jag behövde göra, men fastnade vid datorn när de var inne och kollade på www.youtube.com .  Vid nio tiden inan, så satt jag, Zara och Steph i mitt rum och kollade på TV, då vi hörde någon dra i handtaget. Och, det var verkligen ingen annan i huset förutom vi. Och, det var så äckligt. Vi hörde det alla tre och blev helt paff. Det är lite läskigt, för jag har alltid tyckt att det spökar lite i detta huset och det finns även en förbannelse över detta huset. Nej, men så hemskt är det faktist inte. Händer så sällan så att man knappast märker av det. Läste nyss mitt horoskop och det stämde in väldigt rätt. Det är min tur att leva livet på sommaren står det och att allt kommer att vända då och bli hur bra som helst. Jadu, jag hoppas att det blir så och får la lita på det. Puss och kram!





090121

Hej. Klockan är strax ett på natten och jag kollar på Djurkyrkogården just nu. Den är väldigt bra, den är inte läskig heller. Utan den är väldigt sytlig, äcklig och psykad rättade sagt. Ungen är ju ifall bara för söt! Den slutar strax och då ska jag lägga kräm i ansiktet och ta hostmedecin. Sedan ska jag gå och lägga mig! Jag måste få vila, jag orkar inte vara uppe hela tiden när man inte mår toppen. Imorgon är Edward Cullen, ifrån Twilight med på Ellen DS. Oh, han är ju bara för snygg, så det går inte och missa. Och, Ellen är ju lite si och sådär cool! Vi hörs, puss och kram. God natt!

........

Zara & Steph kom precis hem. Jag sitter och kollar på Joey just nu, det är roligt det programmet. Väntar på att Vänner ska börja. Jag kollade på det igår och det var så bra, Ross dejtar ju Rachels syster just nu och Rachel spionerade ju på dem. Så det slutade igår med att Rachel blev väldigt förvånad över en sak, så idag återstår det bara och se hur det ska fortsätta. Den serien är ju så bra. Senare på kvällen är det en serie om Victoria Silverstedt ( stavas?) liv. Det ska bli intressant att se på det. Hon är ju så sjukt vacker. Nu har Vänner börjat, vi hörs nog ikväll! Puss och kram.


090120

Hej på er! Vad har ni för er? Själv gör jag ingentins alls, sitter bara hemma och tar det lugnt. Är fortfarande sjuk, men blir nog skolan senare i veckan. Igår gjorde jag inte heller så mycket, men orkade inte blogga heller. För den delen så har jag inte något intressant att skriva heller. David är även sjuk, så krya på dej! Vi hörs, puss och kram.

090119

Hej! Vaknade i morse av att jag inte mådde bra, så mamma tyckte inte att jag skulle gå till skolan. Så jag gjorde inte det. Hon ringde och sjukanmälde mig. Vaknade redan vid kvart i sju i morse och var jättepigg, så har varit uppe sedan dess. Jag ligger i sängen och bloggar, och kollar på " Vakna med The Voice " på kanal 5. Crossfire är på besök och de är så fruktansvärt bra. Dem har gjort en ny låt och en ny video. Oh, spännande och se vad det är för ny låt de har gjort. Låten Lady dom har gjort är ju äckligt bra! Den nya låten heter " On Fire " och den är bra! Jag ska vila nu, vi hörs kanske senare. Puss och kram.



Söndagkväll.

Ena sekunden är jag varm och andra sekunden så fryser jag. Mamma tror att jag har feber och det har hon nog rätt i. Jaja, kollade på Rob and Big inan. Asså, dem två killarna är nog de roligaste som visas på TV. Deras serie är helt otrolig! Dem skulle jag verkligen vilja träffa! Kollade nyss in på Kenzas blogg och hon har ju designat en jacka. Och, hon har lagt upp bilder på jackan och den är så fin. Kollade även vart man kan köpa dem i Sverige, och det visade sig att de går att köpa i Göteborg. Vilken tur jag har. Skulle vilja ha en sådan. Får snart ta och bli ett snack med mina föräldrar. Usch, nu blev jag jättevarm igen. Jag är jättesugen på semlor, Samah ska till affären och köpa lite grejer nu, sedan göra semlor. Så gott! Jag har ätit väldigt onyttigt i helgen, men whatever. Vi hörs, puss och kram!

                                                                                               Rob and Big!


Ingen rubrik.

Idag var det en seg dag, kan inte dagen gå fortare? Mamma, pappa och Samah är i Borås just nu. Ingen aning om vad dom gör där, men shoppar eller något antar jag. Jag har ont i kroppen, känner mig som en gammal gubbe. Och, jag har ingenting att göra, orkar inte heller kolla på någon film eller serie. Ska kolla om det finns något intressant att kolla på TV. Annars kanske jag tar och lägger mej, men det är ju en super dålig ide, eftersom att jag ska kunna somna ikväll. Jag tog mitt underbara varma bad inan, och när jag gick upp ur badet, så trodde jag att jag var en isbit. Det blev äckligt kallt, usch!
Tog på mej mina rosa varma mjukisbyxor, min sköna tjocka tröja och mina gröna-tjocka-jag-är-sjuk-strumporna. haha! Dem är varma. Nu ska jag göra varm choklad. Mums! Puss på er =)

My Baby!

Här är laptopen som jag skrivit om, den är ju bara för underbar and i love it!
Lillebroshan gick aldrig på sin träning, så nu ska vi kolla på American Pie.
Vi vet inte vilken av alla vi ska kolla på än.

 

Lite smått och gott.

När jag var i Kinna häromdan, så fick jag med mej hem tre grejer som jag verkligen behöver. Det blev två mascaror och ett Viva La Diva nagellack. Det fick bli svart, för att jag älskar den färgen. Dock var det rea på mascarorna och den ena kostade 69 kr och den andra 99 kr. Nagellacket kostade 45 kr. Vilka kanon priser!



söndag.

Hello! Jag vaknade vid halv nio och sedan dess har jag varit inne lite på datorn och kollat på TV. Nu vaknade lillebror och han sitter bredvid mej. Han är så söt och jag älskar honom! Ska strax hoppa in i duschen och ta ett varmt bad. Jag har fortfarande ont i kroppen, förkyld och ont i halsen. Men inte så illa som det var igår. Det blir skola endå, eller ah jag hade inte planer på att inte gå till skolan överhuvudtaget. Tänkte packa mina idrottskläder nu, sedan hoppa in i duschen. Vi hörs, puss och kram!

090118

Hej! I fredags disskuterade vi detta med att män slår kvinnor och att kvinnor slår män. Men det är alltid värre när någon man slår en kvinna. Men jag förstår inte riktigt varför? Jag har inte undersökt det eller så, skriver bara vad jag tycker. Det är la lika illa när en man slår en kvinna, som att en kvinna slår en man. Det tycker jag är väldigt dåligt, för båda gör ju fel. Dvs, kvinnan gör fel som slår mannen, men hon får endå ingenting för det. Men om mannen skulle få det, så blir det ju katastrof för honom. Och, så tycker jag inte att det ska vara. Jag är väldigt emot folk som slår kvinnor eller män, för så ska man ju inte få göra. Man ska inte få slå någon överhuvudtaget, det är bara onödigt och man tjänar ju inget på det heller. Jag undrar vad det är som leder till ett bråk mellan en kvinna och en man. Det jag tror är att det antingen handlar om otrohet, man kanske bråkar på fyllan och då brukar det oftast sluta illa, om våld tillkommer. Även kanske att mannen eller kvinnan har lätt för att bli sura och slår bara till och så vet de inte när de ska sluta, för att de tror inte att de skadar personen de slår, så illa.

Jag borde inte ens blogga,

utan jag borde ligga i sängen och vila. Men det har jag gjort, har satt på värmen i mitt rum så att det blir varmt och gott. Är inte trött, men har otroligt ont i mitt huvud, känns  som att det ska sprängas. Shit! Mina föräldrar är också lite sjuka, så det kanske är dem som har smittat mej. Är jättevit i ansiktet och ser ut som om jag legat på sjukhus i veckor. Jag kollade nyss på Jersey Girl och på pauserna blev det P3 Galan. Men nu börjar det någon till film på TV3, som jag ska kolla på.  Och, förhoppningsvis så somnar jag också. Mina revben gör jätteont, kan kanske bero på att jag knappast ätit idag eller något, har faktist ingen aning. Men nu ska jag ta en alvedon, usch det är så äckligt, ta på mig tjocka tröjor och krypa ner i min goa säng. Tänk vad allt skulle vara lätt om jag  hade en sömntablett just nu. Tjingeling! Mår jag bättre sedan, så måste jag få skriva ner en sak som vi disskuterade i fredags! Om kvinnor som slår män, och tvärtom.

Ingen rolig känsla.

Hej igen! Jag var nyss i affären med Zara och Steph. Blev redbull och choklad. Mums! Men jag har inte kunnat äta på hela dagen, jag fryser, mår illa, har ont i hela kroppen och ont i huvudet. Skakar just nu när jag skriver, usch! Har så äckligt ont i revbenen nu också. Känner på mig att jag börjar sakta men säkert bli sjuk och det är inte direkt kul. Fy, jag hatar och känna såhär. Man kan bara ligga på sängen och ta det lugnt, man kan inte gå ut eller något. Men är inte på det humöret heller, är lite sådär deppig. Jag ska lägga mig på sängen nu, vi hörs! Puss och kram.

Vill Va Highwon.

Hello allesammans. Vad har ni för er? Själv så gör jag inte så mycket, tog massa bilder på mej själv för en stund sedan och la precis in dem på datorn. Det var broshan som hade tagit kameran, han tyckte bara att den låg på mitt skrivbord och hade inget nytta av att ligga där, så han tog den. Kom precis på att ta kort på min Peak mössa, men jag orkar inte göra det just nu och sedan lägga in den. Den läggs in nästa gång jag använder kameran. Sitter just nu och lyssnar på Ison och Fille. Dem är riktigt grymma och har sjukt bra låtar. Jag sjunger även med till låtarna, det är super kul! haha =)
Läste på någons blogg att det var någon musikgala ikväll på SVT och kollade vilka som var nominerade. Mitt älsklingsband Takida, var nominerade. Så jag ska ta och kolla på det ikväll. Kvällen ser ut och vara ljus, verkar inte som att något speciellt kommer hända, så jag ska nog bara ha en hemmakväll. Det blir gött! Jag är lite seg idag, har ont i kroppen, och jag har inte tränat alls. Har la gjort några sit-ups och så, men inget annat. Känner mig som en gammal tant, som har tränat på gym i flera timmar.. Med andra ord, inget vidare. haha! Jag hoppas att ni får en bra lördagskväll. Puss och kram!


The O.C

Hello again! Jag har precis kollat klart på Gossip Girl avsnitt 15. Det var jättebra! Har försökt att leta efter OC avsnitt och nu har jag äntligen hittat alla sesonger. Var så längesedan man såg på det. Intresset sjönk väldigt lätt när jag fick reda på att Marissa skulle dö. Hon är ju hela serien och hon som livar upp den. Sesongen efter att hon hade dött, sög ju något enormt mycket. Men så kan det vara. Jag har redan sett sesong 1 och 2, men dom är inga favorit sesonger för mig. Den bästa sesongen är 3, då Kevin kommer in i bilden. Han och Marissa är ju så snygga tillsammans och då blir hon lite bad av sig. Hörs, puss!

090117

Hello you! Igår efter Let´s Dance så hoppade jag in i duschen, och sedan pluggade jag lite SO. Efter det så gick jag och la mej, och då var klockan vid fem över elva. Jag blev riktigt förvånad över att jag skulle gå och lägga mig så tidigt på en fredag. Men jag var väldigt trött och hade inte direkt något bättre för mig att göra. Skulle ju gått ut med Zara och Steph, men jag tycker att det är så jävla kallt för att vara ute och gå nu. Tyckte ju redan att det var så kallt när jag bara gick hem från skolan. Nu är jag ifall uppe och klockan är bara kvart i tio. Men jag är hur pigg som helst och vädret ute är ju inte så pjåkigt heller, men det ser kallt ut. haha! Kollar just nu på " Ska du säga. " på TV3. Funderar på att kolla på någon film på internet eller något. Jag har tyvärr inte hittat min kamera än, har ingen aning om vart den tagit vägen. Den enda jag inte kollat med är broshan, så han kan ju möjligtvis ha den. Vill ladda upp en bild på min nya Peak mössa! Den är så fin. Gick in på Google och skulle kolla om den döck upp där när man sökte, men det gjorde den visst inte. Den är ifall blå/ljusblå. Vi hörs senare. Puss och kram!

090116

Hej! Skoldagen har varit jättebra, sista lektionen så hade vi teknik och det gick lite segt. Jag och Cely fattade inte hur vi skulle arbeta, men läraren Erkki hjälpte oss sedan. Var även i Kinna, fick köpt mej en tröja, Peak mössa, vantar osv. Sedan var jag ute och gick med Zara och Steph. Vi sitter just nu och kollar på Let's Dance. Längtar tills Bella dansar. Vi ska upp till Hemmakväll snart också, Zara är lite godissugen eller något. haha! Vad gör ni ikväll? Puss och kram!

Torsdag kväll.

Nu är det bara en dag kvar och sedan är det fredag. Det ska bli så skönt, jag har längtat efter helgen hela veckan, fasten jag inte vet vad jag ska göra än. Det återstår och se, Här är produkten till huden jag köpte inan, tänkte pröva en ny. Får hoppas att den fungerar bra på min hud. Ska pröva den nu. Ni får ha en bra torsdagskväll, puss och kram!


Samah, TVn och laptopen.

Jag har blivit besatt, folk! Jag älskar laptopen, den är liksom min ägodel just nu. haha! Jag gör inte så mycket, är med Samah just nu. Jag bloggar och hon plattar hennes hår. Väntar på min halvsyster, Alexandra. Hon är underbar, hon ska klippa snelugg på mej och Samah. Fast jag vet inte om jag vågar klippa min lugg mer.. Ångest! Dock, funderade jag och Samah på om jag ens kan klippa min lugg mer, den är ju redan så klippt. Butbut, vi får la se. Jag är lite småtrött faktist, ska strax ta och äta tacos. Fan vad gott, mums! Som efterätt får det bli gammaldags vaniljglass med fruktcoktails! Som ni förstår, jag har ju skrivit tidigare om löftet jag, Zara och Steph hade. Att inte äta onyttigt. Yeah, det gick åt skogen och jag drog mej ut efter en dag. Så jag unnar mig faktist att äta onyttigt idag, jag förtjänar det! Så, med andra ord så får jag inte äta onyttigt imorgon. Jag vill börja träna på gym, men man måste la vara femton år, har jag för mig. Måste undersöka detta, vill ju ha en skit snygg kropp tills sommaren! ;) Puss och kram.

090115

Hej! Sitter just nu med Zaras laptop, snart kanske jag också har en. Den är ifall jättefin och jättebra! Laptop är ju det bästa som finns, vanliga datorer suger ju. Ifall min dator! Skoldagen har ifall varit jättebra, idrotten, hemkunskapen och b-språken var super bra idag. På idrotten hade vi volleyboll, hade ett jättebra lag och en fruktansvärt glad Johan. haha! På hemkunskapen fick vi laga mat med våra nya grupper. Jag har Victor, David och Joakim i min grupp. Det gick jättebra, maten blev god och vi var dem första som blev klara. Fick slutade tidigare, men väntade på Cely. På b-språken bjöd Pernilla oss på fika, vi satte oss i en ring och pratade om allt möjligt. Efter skolan när jag hade kommit hem, ungefär vid halv fyra, så åkte jag till Kinna och köpte tights. Skulle köpt jeans också, men hann inte kolla i alla affärer. Så jag ska åka in imorgon och kolla efter jeans. Måste ha nya, för jag har endast ETT par jeans som passar mig. Ah, ni läste rätt, ett par jeans ja. Det är mina mörka, söndriga jeans. Asså, dem ska vara söndriga. haha! Mina Lee och replay jeans har antingen blivit små, gått sönder eller fått någon fläck på sig så att man inte kan använda dem. Det är synd, mina Lee jeans tyckte jag om jättemycket, men så gick dem sönder mellan bena. Suck! Efter Kinna var jag och köpte glass, redbull, frukt cocktails ( stavas? ) och hudkräm. Jag ska kolla på TV eller någonting nu. Jag ska även klippa snelugg sedan, en mycket grovare snelugg än vad jag har. Samah ska också göra det! Puss och kram.

From The Hills to The City.

Jag sitter just nu och lyssnar på The Killers - Human. Den låten är bara för bra! Läste på Stephs blogg inan, och där såg jag att Whitney från The Hills, har gått över till The City och fått göra en egen serie. Gud, så kul för henne! Hon är ju så bra! Så jag kollade nyss klart på två avsnitt, dem var så jäkla bra. Har två avsnitt kvar, men de besparar jag tills imorgon för jag ska strax kolla på Vänner. Men jag tycker om The Hills väldigt mycket, och The City är ju väldigt likt The Hills, så det är ju jättebra. Ska bli kul när de börjar visa det på TV! Ikväll är det Lars Winnerbäck på SVT 1 21.00. Missa inte det, han har ju så fina låtar.  Puss & kram!

Tss, jag är/var ju bara för snygg! höhö :)


   








Vilken tur!

Jag satte precis på datorn och woho, tangentbordet funkade. Fan vad jag är glad, men frågan är ju bara hur länge det kommer att hålla? hmm, en mycket bra fråga! Ulla var förbi här nyss en stund, skulle hämta hennes mp3 jag lånade av henne. Hon är ju så bussig! haha.. not! Nej, men hon är fantasktiskt bra. Jag är lite sådär små trött, men inte sådär att jag måste gå och lägga mig. Detta är nog första dagen på länge då jag inte har gått och lagt mig efter skolan. Eller, råkat somna. Vi fick en ny läxa i engelska idag. Läraren ger oss läxor hela tiden ju, helt seriöst. Vi har faktist klagat, men det har inte blivit mindre läxor för det. Och, så ibland är det väldigt stora läxor och då har man endast en dag på oss. Det är väldigt kasst, tycker jag. Men det finns ju inte så mycket att göra åt saken heller. Imorgon är det torsdag och sedan fredag. Jag undrar om det händer något skoj i helgen, jag hoppas det för att det var så länge sedan jag gjorde något riktigt kul faktist! Har saknat och ha kul. Dvs, jag saknar sommaren jättemycket. Fy, man har ju så roligt då.



090114

Hejhej! Idag har skoldagen varit okej, ville gå hem för att jag inte orkade med något. Men det vände ju sedan.
Började skoldagen med matte, svenska och sedan musik med musikgruppen. Efter det en lång rast, sedan SO, engelska och b-språk. Efter det så slutade jag, dvs halv tre. Men hade ett möte med min lärare och hur vi skulle lägga upp terminen och så. Min lärare är så snäll! =) Jag fick låna Ullas ipod, så det var gött att gå ensam hem med musik i örona. När jag kom hem, så ringde jag upp Zara för att kolla vad hon har för sig och när hon ska komma hem osv.. Sedan hoppade jag i duschen, och nu väntar jag på att maten jag lagt i ugnen ska bli klar. Jag åt faktist i skolan idag, första gången på denna termin. haha! Mamma hade köpt jättefina tights till mig & Samah. Hon älskar att köpa saker till oss och vi älskar att ta emot sakerna. Jag ska kolla om maten är klar nu, sedan kolla på TV. Ja juste, mitt läxförhör gick bra idag, vi fick ett papper där vi skulle skriva en sammanfattning av texten vi hade läxa i. Glosorna förhörde hon oss inte ens på. Blev ifall ett och ett halvt papper skrivet, så jag är nöjd. Vi hörs, puss och kram!

123..

Hello! Jag somnade inan och vaknade för en stund sedan. Shit, asså det är något fel på mig. Jag är ju trött hela jävla tiden och det är icke bra. Funderar på att undersöka detta. Det är sjukt!!
Sorry Steph, tänkte höra av mig till henne nu eftersom att hon inte kommer in på bloggen. Jag satte ifall på TVn och The Guru är på TV just nu. Har sett den filmen förut och den är väldigt rolig! Samah beställde ju en plattång för två veckor sedan ungefär, så fick vi hem ett brev idag och det stog " Du är för ung för att beställa på denna sida. " .. Men jaha, varför inte skriva det inan man beställer då? Jävla idioter, så jävla kasst!! Ursäkta språket, men det är ju sant. Här har man suttit och undrat i två veckor när den ska komma och så kommer det ett jävla brev, det är ju deras plikt att skriva det på sidan inan man beställer. Jaja, släng er i väggen! haha. Nu blev det ett väldigt hatiskt inlägg. :P
God natt!

Regniga tisdag.

Hej igen! Skoldagen gick rätt så segt idag, sista lektionen på b-språken var det ju värst. Jag och Ulla kom tio minuter försent, för att jag hängde med henne upp och rökte. Läraren tog det ifall lugnt, sedan så skrattade vi hela lektionen. Vilket liv det var, och det märktes på läraren hur less hon blev. Men tillslut så skärpte jag till mej, men det går ju självklart inte och få tyst på Gabbi, Ulla och Emil. haha, jag älskar våra b-språk lektioner. Dock varierar det om vi är tysta eller pratar. Jag slutade ifall vid två och efter det gick jag, Ulla och Cely och köpte mat och chips. När jag kom hem från skolan, så hoppade jag in i duschen och sedan åt jag. Nu ska jag strax kolla på One tree hill. Jag är lite små trött, men ska försöka att hålla mej uppe hela dagen. Jag måste även plugga lite, har ju engelska läxa tills imorgon.
Jag hoppas att det blir ett skrivtligt förhör, jag är bäst på sådana. Fast det kan ju också bero på att jag inte haft så många muntliga förhör. Jag, Amanda och Cely fick inte gjort någonting på våran fördjupningsuppgift i SO.
Vi arbetar med " Kristna kyrkan " och vad präster tycker om trohet, äktenskap, dödshjälp, homosexualitet osv.
Det är väldigt intressant, för sedan ska vi även redovisa det för klassen. Men det ska vara klart i maj, som jag skrev tidigare.  Oh, jag älskade det jag hade på mig idag. Hade Samahs skinnjacka, röd skjorta, mina Metallica tights och kängor till. Det var så äckligt snyggt! Jag älskar min stil. Min kamera är borta, så tyvärr kan jag ej ta bilder, men så fort jag hittat den igen, så ska jag slänga upp bilder på " dagens klädsel " . Det gick ju nämligen inte så bra förra gången.
 Vi hörs, puss & kram.

090113

Hej! Jag vaknade vid 6 i morse och var väldigt pigg. Hann till och med att äta frukost och sådant. Vid fem i åtta gick jag och hämtade Cely, sedan gick vi till Ulla. Jag kom ifall för sent till första lektionen, och min lärare blev lite rasande. haha! Jag sitter ifall nu i datasalen med Amanda, Cely och Josefine. Jag, Amanda och Cely håller på med en fördjupning i SO. Men arbetet ska lämnas in i maj, så vi har ungefär fem månader på oss att göra klart arbetet. Jag slutar vid halv tio, och då har jag tjugo minuters rast och sedan matte. På tisdagar har jag alltid matte med 9or.
Det är en bra film på TV3 idag, Steph du måste komma över idag. Var ett väldigt bra tag sedan! ( Jag hör av mig senare. )
Anledningen till att jag skriver här, är att jag inte har någon mobil och kan tyvärr inte höra av mig till någon.
Men vi hörs senare, puss & kram.

090112

Hej! Ikväll är det premiär av Lipstick Jungle. Det känns lite som att det är som Sex and the City. Det är ju samma person som gjort Lipstick Jungle och Sex and the City. Men det verkar ifall vara likadant på något sätt, får liksom den känslan.
Men jag har hört att det inte är som Sex and the City, och av andra har jag hört att det påminner om Sex and the City.
Men det återstår bara och så, jag tycker ju om Sex and the City och Lipstick Jungle verkar ju även vara väldigt bra.
Jag pluggade engelska inan, i någon timma dessutom. Så nu har det fastnat lite och jag hoppas att det håller i sig tills på onsdag. haha! Jag är väldigt glömsk av mej, för er som inte vet. Men jag har ju imorgon på mej att träna också.
Samah ska sova hos hennes pojkvän ikväll, för att hon har ingen skola imorgon. Så det ska bli skönt och ha lägenheten för sig själv. Jag ska gå nu, men vi hörs imorgon. Ha en bra måndagskväll! Puss & kram.


090112

Hello you!
Skoldagen har varit bra, lite segt på idrotten bara men det funkade.
Jag fick tillbaka kemi inlämningen idag och hon ville att jag skulle formulera vissa svar, så jag gjorde det när jag kom hem, så skall jag lämna in det på fredag. Men hon hade satt betyg och det såg bra ut.
Sedan så har vi börjat med arbetet i SO, i " Så levde man förr. "
Jag har ju ingen äldre släkting i Sverige, så jag fick intervjua min pappa och det var intressant att få höra hans historia.
Så nu är intervjun klar, och har även gjort skrivit källorna och inledningen.
Har massa kvar, ska skriva rent intervjun på datorn, avslutning, göra ett bildarkiv osv. Men det ska inte vara inne förrens vecka 8. Vecka 5 och 6, så ska vi arbeta med det stenhårt i skolan.
Men Zara kommer hem med sin laptop imorgon eller på onsdag, så då ska jag börja skriva rent hemma. Tycker att det är lika bara att börja i tid istället. Annars blir det så stressigt.
Jag är ifall glad, har hunnit med rätt mycket idag. Plugg och sådant. Nu ska jag kolla på Las Vegas och sedan plugga engelska. Har läxa tills på onsdag.
Början på året i skolan har varit bra och jag känner att jag äntligen har kommit igång. Med läxor, att sköta prov, inlämningar och så. Men det kommer ju att bli jobbigt, detta är ju bara början. Har hört att 8an är mycket svårare än i 9an.
Det återstår och se, och som tur var, så har jag bara en termin kvar i 8an.
Vi hörs, puss och kram! =)

¤

Hello again. Som vanligt, jag gör inte så mycket. Kollar på en film på kanal5, fast just nu är det paus. Längtar tills Skins ska börja, trots att jag redan sett avsnittet. hihi, det är ju så bra! Jag förstår mej inte på vissa människor, otroligt asså!!!!!
Nu ska jag sätta mej framför TVn igen. Pusshej! =)

090111

Hej igen! Det var skönt och ta ett långt bad. Jag ska bara ta det lugnt och kolla på TV hela dagen. Jag får se om jag orkar att blogga senare. Men annars så får ni alla ha en fortsatt bra söndag, så hörs vi säkert imorgon! Puss & kram.

Summer 08

Jag städade klart mitt rum för en stund sedan. Jag möblerade även om också. Lite ändring i rummet skadar aldrig.
Jag har hunnit med rätt mycket idag, det känns skönt! Klockan är strax bara elva på morgonen och jag har en hel dag framför mig. Men skönt och ha vissa saker gjorda, då kan jag bara chilla resten av dagen.
Ifall, när jag städade så hittade jag bilder sedan sommaren o8 och bilder ifrån systers student. Jag hade tagit bilderna med kameran, fast skrev ut bilderna på Expert alltså.
Jag saknar det så otroligt mycket, shit! Den 12e juni tog syster studenten och 13e juni slutade jag 7an.
Det var två mycket bra dagar. Sommaren gick väldigt fort, kanske för att jag var utomlands hela tiden typ.
Men endå, jag saknar det så jävla mycket och jag längtar ännu mer till sommaren 09. Jag ska ha så jävla kul! =)

      




Sådant borde man skriva när man börjar blogga egentligen, men jag gör det nu istället.
Jag är en tjej på 14 år som älskar att leva livet.
Om dagarna så går jag i skolan och pluggar. Jag går Musik/Idrottsklass på Ängskolan.
7an gick väldigt fort, fick våra omdömmen och gick på sommarlov. Året gick väldigt fort.
Efter sommaren, så började jag 8an. Har gått i 8an i 6 månader och jag trivs jättebra.
Jag har även en jättehärlig klass! När jag inte går i skolan, dvs på helgerna och efter skolan så brukar jag oftast plugga, vara med vänner eller helt enkelt chilla.
Förr 10 månader sedan, intresserade jag mig även av något jag aldrig trodde att jag skulle intressera mig för.
Jag lärde mig att skejta, eller dvs Alex lärde mig att skejta. Det är så roligt, om man inte ramlar och skadar sig då.
Det gör förbannat ont!  Har inte skejtat på ett bra tag nu, men vädret är inte heller det bästa.
Jag bor med min familj i Skene. Den består av mina underbara föräldrar, Nadja & Hussein. Och, fyra syskon som jag älskar otroligt mycket!



Nu ska jag hoppa i duschen och ta ett underbart bad. Vi hörs, pusshej! =)

090111 - Söndag.

Hallå allesammans! Hade ni en bra lördagskväll?
Själv gjorde jag inte alls mycket, jag var ju med flickorna hos Cely, fast jag var redan hemma vid tio tiden för att jag var så otroligt trött! Kunde knappt hålla ögonen uppe.
När jag kom hem, så somnade jag framför TVn och vaknade ungefär tio minuter efter att Scream 2 hade börjat.
Jag hade tur där, jag hade längtat efter att få kolla på den filmen hela dagen. Filmen var ifall bra, jag har ju sett dem förut, men det var ju så längesedan!
Sedan dess fick jag i mig lite sömn, vaknade vid halv fyra på morgonen ungefär av att någon kastade stenar mot mitt fönster. Jag blev så skraj och klockan var ju så sent. Gick upp och öppnade fönstret. Gissa vem som stog där?
Jo, självaste Samah. haha! =)
Somnade om en stund efter det och vaknade vid sju i morse. Jag är rätt så pigg endå, för att ha fått så lite sömn.
Men det är ju gött endå, så kan jag somna tidigt ikväll.
Det är härligt när man är uppe såhär tidigt och det inte finns något bra på TV, för att broshan har antingen cup eller så går han till jobbet såhär tidigt. Och, då kan jag passa på att vara inne på hans dator. Jag tycker om hans dator, den är så bra och jag älskar hans rum. Det är så mysigt! haha



Kolla vilka snygga skor & klänningar jag hittade på www.asos.com 
Kanske snart dags och beställa till både sommaravslutningen & sommaren.
Snyggt och ha klänningarna med klackar.



                                                                                                      

                                                                                              

                                                                                                  



Klänning från Stylebystars.se

090110 - Lördag.

Sitter hos Cely just nu. Har precis ändrat min blogg, jag tröttnar rätt ofta på att bloggen alltid ska se likadan ut.
Så jag försöker att ha olika bakgrunder och gryma bilder hela tiden.
Vi gör inte så mycket, de andra kollar på TV och jag bloggar just nu. Är så otroligt trött, känns som att jag ska somna, dock är jag inte heller så social idag. Men de förstår mig.
Mitt tangentbord funkar inte än och jag har prövat med andra tangentbord, men det funkar endå inte.
Jag behöver en ny dator, denna gången en laptop. Måste ta ett snack med mina föräldrar.
Julia ska åka hem vid elva, så jag går la också hem vid den tiden någongång.
Förra helgen så gick Scream på TV och sedan dess har jag velat kolla på alla Scream filmer.
Så idag klockan 00.05 går Scream 2 på TV4. Jag får inte missa den, dock är jag väldigt rädd för att kolla på den själv.
Jag är jätteskraj för skräckfilmer, men det ska nog funka. Steph kanske även kommer över senare? Hon svarar inte på msn, hmm!
Men vi hörs & ha en bra lördagskväll! =) Pusspuss.


090110

Nu är jag i liv igen, dock lite trött. Men känns så onödigt att sova bort hela dagen, eftersom jag ska vara med de andra.
Och, för att fördriva tiden lite så tänkte jag ba blogga lite och sedan plugga lite engelska. Det skulle jag behöva göra!
Min farbror är här just nu, de äter. Jag har märkt att jag inte är hungrig lika ofta och tackar alltid nej när mamma frågar om jag ska äta.
Jag missade Let's Dance igår. Fan, det var ju liksom det jag hade lovat mig själv att kolla på hela veckan.
Ville ju se Isabella ( blondinbella ). Får la se om det går något repris!
Nu ska jag gå, men vi hörs nog snart igen! Puss och kram

10 Januari.

Hello you! Igår blev det inget skrivande pga mitt tangentbord. Har prövat och använda andra tagentbord, men det funkar inte. Använder ifall broshans dator, tills syster kommer hem med sin laptop.
Igår var det ifall fredag och jag gick i skolan till kvart över tre. Dagen gick rätt så segt, men på NO lektionen så satt jag, Amanda & Cely utanför klassrummet och bara pratade. Jag är ju klar med inlämmingen i kemi, så nu kan jag bara slappa på lektionerna en vecka framåt. Lämnade ifall in uppgiften igår.
Den roligaste lektionen igår var nog musiken, jag lärde mig att spela piano. Eller, rättade sagt så lärde Bengt mig att spela. Det var väldigt svårt, men det var ju första gången jag hade prövat på det. Och, Bengt sa att det tar tid att lära sig.
När jag kom hem, så åt jag och sedan kollade på TV. Råkade somna i några timmar, sedan väckte lillebroshan mig, eftersom jag hade lovat att kolla på film med honom.
Senare på kvällen kom Samah hem från C och min halvsyster, Alexandra kom över.
Vi pratade lite och kollade på film. Fast Samah var så trött, att hon till slut gick och la sig.
Klockan är strax halv tio och jag har ingen aning om vad jag gör uppe såhär tidigt. Jag är trött, men endå inte.
Brukar vara bra program såhär tidigt på morgonen, så får la se om det är något intressant idag.
Idag ska jag även vara med Cely, Amanda och Julia. Vi ska vara hos Cely, för hon är ensam hemma. Blir nog trevligt! =)
Jag ska sticka nu, men vi hörs nog senare! Pusshej


Torsdag kväll.

Jag somnade inan, ungefär strax efter att jag hade bloggat.
Det var skönt, jag blev så trött till slut. haha! Nu när skolan börjat så blir det det mindre bloggande.
Blir så jobbigt att gå en heldag i skolan och sedan blogga ett par antal gånger i dagen. Så det blir mer bloggande på helgerna.
På lördag är det bestämt att jag, Cely, Julia & Amanda S ska vara hos Cely och bara chilla. Vet inte vad vi ska göra än, men vi hittar la på något till slut.
Jag ska kolla på film nu. Hörs imorgon, puss och kram! =)

8 Januari - Skolstart

Hello you!
Dagen har varit bra, förutom sista lektionen som var lite jobbig eftersom att jag var så sömnig. Men nu är jag rätt så pigg!
Började dagen med idrott, jag var inte med. Så jag, Madelene, Anna och Sara var domare.
Efter det hade jag en timma rast, sedan engelska, b-språk, lunch, matte och sista lektionen blev HK.
HKn var lite sådär jobbig, för vi hade inte förberätt oss på att göra en redovisning riktigt.
Vi var ungefär 8 eller 9 styckna i våran grupp. Jag & Cely räknade ifall ihop priserna och gick runt i affären.
Det var liksom vårat jobb, eller det som vi skulle göra eftersom att vi skulle dela upp arbetet.
Men så bara drar vissa bara därifrån när dem ska göra sitt arbete? Lite dåligt faktist!
Men redovisningen blev inte världens bästa, men vet ej om de sätter betyg på det heller. Men jag är ifall nöjd endå!
Alla gjorde la sitt bästa.
Jag har inget plugg tills imorgon, men har en läxa i engelska tills nästa onsdag. Ska ta hem den imorgon, så att jag kan plugga lite över helgen också.
Ska äta och sedan kolla på TV. Vi hörs kanske senare, annars så hörs vi imorgon. Puss =)

20.12

Har precis duschat, mitt hår luktar så förbannat gott. Mums!
Funderar just nu på vad jag ska ha på mej imorgon. Det är ju så mycket slask och regn ute, det är så jävla tråkigt med sådant väder.
Tror ifall det blir kjol med tight och något över. Jaja, får la fundera ut det senare.
Kollar just nu på Top Model och denna gången är det faktist mycket finare tjejer än vad det har varit förut.
Väntar på att klockan ska bli nio, för då börjar Iskallt Mord. Det är en film och den är väldigt bra.
Nu lovar jag att detta blir det sista jag skriver, men som sagt. Vi hörs imorgon! =) Puss och kram!



#

Detta blir sista inlägget för ikväll, tyvärr så har mitt tangentbod gått sönder.
Jag har ifall inte gjort så mycket, jag somnade inan och vaknade för en stund sedan. Jag ska strax hoppa in i duschen.
Men vi hörs imorgon efter skolan! Puss och kram


Dagens program


Melrose Place.


7 januari - sista dagen på jullovet.

Jag har haft ett rätt så hyffsat bra lov. Men imorgon är det dags för skolan igen, kan vara lite skönt.
Men jobbigt att gå upp på morgonen, jag är ju så van vid att sova bort hela dagen.
Så ikväll ska jag försöka lägga mej tidigt. Slutar ju även sent imorgon i skolan, så måste hålla mej pigg.
Vaknade vid nio i morse, så ringde jag tandläkaren och ändrade tid. Som tur va, så hann jag att ändra min tid.
Jag skyllde på " magsjuka " .. åh, dålig karma!! Det får jag inte göra mer, tandläkaren är ju viktig! haha.
Men jag fick ifall en ny tid.
Ska kolla på TV nu, sedan ska jag duscha och sådant.
Vi hörs ikväll! Puss

7 Januari.

Hello you!
Kvällen har tillbringats med Zara och Steph. Vi har snackat om lite saker och framför allt så har vi pratat om sommaren.
De ska ju åka ner till Tunisien i en månad, den 15 juli. Så ska jag komma ner till dem en vecka senare.
Oh, det är en sådan prima ide och det kommer att bli så roligt.
Jag längtar redan!! =) Ska ni själva åka utomlands i sommar någonting folk :)
Vi gör inte så mycket nu, jag bloggar och de andra sitter på sängen bakom mej.
Mamma och pappa kommer även hem idag. Jag börjar ju även skolan imorgon ( torsdag. )
Jag vill verkligen inte, asså seriöst.. usch!! Men vi går ju bara torsdag och fredag, sedan är det helg. Så det går nog förhoppningsvis snabbt.
Kollade på Gossip Girl avsnitt 14 inan, det kom ut igår och det var så bra. Chuck och Blair är ju så söta tillsammans!
Kollade även på Skins, både gamla och nya avsnitten.
Har egentligen tandläkaretid idag som jag skulle ändra igår egentligen, men osmart som jag är.. så glömde jag det.
Jag orkar verkligen inte gå upp så tidigt på morgonen, men jag måste ändå upp tidigt och ändra tiden.
Får la skylla på magsjuka eller något. Jag hittar på något!
Jag som hatar att ringa till tandläkaren och säga sådant. Är alltid mamma eller Samah som får göra det åt mig.
Vi ska strax följa Steph hem, sedan ska jag hem och göra popcorn! haha, jag är inte trött ännu.
Blir säkert att jag är uppe tills tandläkaren öppnar, så kan jag ringa och sedan lägga mej och sova.
Om jag ens lägger mig, måste somna tidigt på onsdagkväll. Ska ju upp kvart i sju på torsdag morgon.
Vi hörs senare, puss och kram!


Slingat håret.

Yes, nu har jag äntligen slingat klart håret. Det blev mer blont/guldigt, och jag älskar det!
Hade ju guldiga slingor förre jag slingade håret, men nu syns det ännu mer. Det är snyggt.
Nu ska jag inte färga mitt hår på ett bra tag, det måste få vila. Förra året färgade jag mitt hår i en månad.
Jag färgade det ungefär två gånger på en dag och ni kan ju bara undra hur jävla slitet det blev.
Det var min färga-håret-blont-månad. haha, jag skulle gjort det hos frisören istället.. Men jag fick ett så jävla bra resultat till slut. Det blev platinablont och jag ÄLSKADE det!
Ja juste, våran plattång har gått sönder. Och, jag har faktist ingen aning om vem som har gjort det.
Hittade den under sängen, sladdarna var isär och plattången var delad på mitten. Var lite skumt faktist.
Men nu har Samah beställt en ny, som tur va! =)
Jag ska kolla om det går att kolla på Skins nu. Jag har lite grejer att skriva i bloggen om sommaren senare. höhö
Pusshej!


1 år sedan.

 Jag älskade verkligen mitt långa och blonda hår.
Detta var i Tunisien, någon stund inan vi skulle ut och klubba.
Åh, jag ångrar så äckligt mycket att jag ens färgade det svart.
Jag visste ju dock att jag nog aldrig skulle få platinablont igen.


6 Januari.

Jag har ju en tendens att vakna väldigt sent på dagen, så idag vaknade jag vid kvart i sex.
Hela dagen går ju bort om man vaknar så sent och det är inte bra.
Idag ska jag nog inte göra någonting alls, skolan börjar ju om två dagar. Det är väldigt keligt!
Lovet har gått väldigt fort, men det har endå varit ett bra lov. Skulle behöva lite extra lov för att få sova ut lite mer.
Vi börjar med idrott på torsdag morgon, gudars.. försöker gud straffa mej? haha
Edina är ifall här just nu, har inte sett henne på ett bra tag.





Jag ska faktist slinga mitt hår nu, och det blir blonda slingor. Får se vilken effekt det blir i mitt hår.
Men eftersom att jag passar i blont hår, så behöver jag ifall inte oroa mej för det.
Vi hörs ikväll! Pusspuss

6 Januari - Monopolkväll

Kom hem från Amanda för någon timma sedan, det var mysigt. Middag, film och snackade om precis allt mellan himmel och jord.
Just nu ska jag, Samah, AluxDeluxe och Zara spela Monopol. Vi får la se vem som tar hem vinsten! ;) höhö!
Steph kommer över snart också, men hon ska nog inte vara med och spela.
Vi hörs antingen senare eller ikväll, puss och kram!


Hos Amanda.

Sitter just nu hos bästa Amanda med Julia & Cely.
Skriver ifrån en laptop just nu, haha jag är lite ovan vid att skriva med bärbara datorer. Men det funkar la.
Vi kollar på One Tree Hill just nu, säsong 1. Det är så bra & Lucas är otroligt sexig. haha!
Jag ska hem om en stund, får se om jag orkar att blogga om dagen då. Annars så hörs vi la imorgon eller senare.
Puss och kram!

...

Nu sitter jag här, påklädd och allting. Skönt och vara klar i tid för en gång skull faktist.
Ska strax hämta Cely, sedan ska vi bege oss till Amanda.
Men vi hörs ikväll, puss och kram!

Tjejkväll.

Hello you!
Vaknade för någon timma sedan och  vet ni vad? Jag var faktist pigg för en gång skull.
La mej vid halv sju i morse, kunde inte somna. Så jag gick till lillebrors rum och började att spela Playstation. haha!
Blev ifall trött och somnade till slut.
Har bara kollat på TV sedan dess. Funderar på att fixa mig lite, sedan så ska jag ta något och äta.
Från och med idag, ska jag sluta att äta onyttig mat. Och, detta löftet ska jag hålla!
Planerna för ikväll står fortfarande kvar på listan. Ska bli trevligt! :))
Får se om jag har något intressant att blogga inan jag sticker, annars så hörs vi ikväll.
Puss och ha en bra dag!

SKINS





Den som är finast och har snyggaste stilen är ju självaste, Mitch Hewer.
The one and only Maxxie from Skins!






5 Januari.

Kvällen har tillbringat med Steph och Zara. Vi har kollat på film och även Skins.
Oh, jag älskar Skins. Alla i serien är så sjukt grymma. Speciellt Tony.
Ska ladda ner alla avsnitt imorgon hade jag tänkt.
Idag ( måndag ) ska jag ju som jag skrev i ett tidigare inlägg, umgås med Cely, Julia och Amanda.
Vi ska vara hos Amanda. Jag älskar att vara hos henne, deras hus är så stort och fint.
Vad jag vet så ska vi kolla på film och äta. Men tyvärr så äter jag inget onyttigt från och med idag.
Det är mitt, Zaras och Stephs löfte för detta året. Fast vi får dricka cola, fanta osv.. Men inget annat.
Jag ska hålla detta löftet och klara det. Eller rättade sagt, VI ska hålla detta löftet.
Men jag säger nog god natt nu, så bloggar jag inan jag sticker imorgon.
Puss och kram!

Mean Girls!

Sitter just nu och kollar på Mean Girls. Lindsay Lohan är med i den, och hon är ju sjukt vacker.
Plattade även håret för en stund sedan, gud vad lent hår jag har fått. Love it!
Dock saknar jag det långa håret, man kan ju göra så mycket med långt hår och jag tycker det är mycket snyggare.
Fast hårförlägning sliter ju så äckligt mycket på håret, så det är ingen ide.
Jag väntar på att Skins ska börja, men den börjar ju inte förrens elva. Några timmar kvar.
Fick ett samtal inan av Amanda. Blir tjejkväll hos henne, med de gamla vanliga vännerna som inte umgåtts på länge.
Dvs, jag, Cely och Julia.
Nu är pausen över, vi hörs!

4 Januari.

Hello you!
Vaknade för en timma sedan ungefär, sedan hoppade jag i duschen och nu sitter jag vid datorn och bloggar lite snabbt.
Kollar på The Hills maraton och på pauserna så kollar jag på Bring It On.
Tycker faktist om den filmen. Dem dansar väldigt bra.
Ikväll så blir det nog att bara ta det lugnt. Ska bli skönt. Jag har varit så trött dessa dagar, men det är nog för att jag har vänt på dygnet. Måsta skärpa mig, börjar ju skolan om få dagar.
Ikväll är det säsongspremiär av Skins. YES!
Vi hörs, puss och kram!

The Hills Maraton.

Det blev inget med Göteborg idag, så just nu chillar vi framför TV:n.
Funderar på att duscha, men åh.. blir alltid att jag duschar håret tillslut och det får jag inte göra.
Har duschat håret fyra gånger denna veckan, och det är så illa som det kan bli!!! haha..
Jag älskar mitt hår.
Mamma och pappa åkte ifall. Goda nyheter, Zara åker och lämnar lillebroshan till Göteborg efter hans cup.
Mamma och pappa ville inte att han skulle vara hemma med oss.. hahaha!!
Vi hörs nog senare. Byeeeeeeeee

3 Januari - Snön har nått Mark!

Vaknade vid elva tiden, sedan kollade jag på The Hills. Det är ju The Hills maraton idag.
Min lillebror och min kusin är här, jävla skitungar vad dom är jobbiga. Asså seriöst, jag förstår inte att de står ut med sig själva.. haha, nej nu är jag taskig! Men åh.
Min lillebror har cup imorgon, så han ska stanna hemma med oss tills på tisdag, då mamma och pappa kommer hem.
Oh, detta leder ju fan inte bra asså. Han har ju ingen jävla respekt alls för äldre, nörd!!!!
Jaja, nyss frågade mamma om vi skulle med till Göteborg eller inte.
Men Samah visste inte om hon skulle med och Zara har inte vaknat än. Så ah, vi får la se hur det blir..
Pusshej, vi hörs ikväll!

3 Januari.

Jag har inte lagt mej än, klockan är snart halv fem på morgonen.
Jag sitter och snackar med Zara och Alexandra, vi snackar om nyår osv! =)
Ingen aning om vad som händer idag, kanske blir Göteborg senare. Men vi får la se.. Pusspuss, god morgon allesammans!!!!

Mobilbloggar.

Jag bloggar från min Iphone touch just nu. Jag har börjat vänja mej vid att skriva med den nu. Lite segt, men det funkar. Jag målade nyss klart mina naglar för en stund sedan. Det fick bli svart, tycker att det är så snyggt. Sitter och lyssnar på musik och pratar lite med Samah. Vi kanske hörs senare, god natt annars. Puss!

...

Det blev hur som helst ingenting ikväll, Zara & Steph bestämde sig för att gå ut i sista sekunden.
Så jag ska inte göra någonting alls ikväll, sitta och kolla på tv bara. Finns ju inte så mycket annat att välja på.
Ska kolla om jag har någon bra film hemma som jag kan kolla på. hehe! =) Vad gör ni ikväll då?
Var ifall hos Steph en stund inan, de skulle fixa sig och sådant. Vi fick lite sagt om vad som hände på nyår, osv.
Nej, nu ska jag måla naglarna & sedan blir det film.
Puss och kram, ha en bra kväll och ta d lugnt! =)

Del 2, 2008.


                                                            

Jag praktiserade på Solgården med Cely, 
    och här är sötaste Elias på kort.


Jag bytte stil och blev en skatenörd.


Jag var även i Rhodos.


Jag slutade sjuan och det efterlängtade sommarlovet hade precis börjat.


Jag fyllde fjorton år den 6 maj och som födelsedagspresent,
så fick jag åka utomlands och jag valde självklart Tunisien.
Här är jag i Tunisien 22/5. Även brun :D


Jag var i Liseberg med Anna, Ulla och Cely.


Jag såg Håkan Hellström när han uppträde på Liseberg.


Jag piercade mig i läppen, två gånger dock.


Jag var idrottsvärd med Emil och jag var super glad.


Zara fyllde tjugo år.


Efter en lång period med mitt älskade och saknade blonda hår,
så färgade jag mitt hår svart.


Det blev många fester, och detta är en av dem.
Hos Stephanie i Tranemo.


Zara flyttade till Stockholm och det var sorligt som fan.


Efter en lång paus, så började jag att blogga igen.


Tjejerna inan utgång.


Jag intresserade mig för ett nytt band, Slipknot.


Men jag älskade/älskar fortfarande Tokio Hotel. Fur Immer!!!!

En tråkig fredagkväll.

Jag fick precis reda på att mina föräldrar åker till Göteborg imorgon och kommer hem på tisdagkväll.
Vad underbart! Jag och Zara börjar tveka på om vi ska åka med imorgon eller inte, men det återstår och se.
De vill gärna att vi ska åka med och hälsa på några av deras kompisar.
Min farbror och min kusin var här en stund inan, men de har åkt hem nu. Och, pappa körde hem dem, så fick jag låna de gamla Monopol spelet. Det jag har hemma, är inte så jätteroligt.
Mycket roligare att spela med pengar, än att spela med bankkort.
Så ikväll blir det ännu en Monopol kväll inklusvie va med Z & S.
Mamma & pappa är och handlar nu, sedan ska jag och Zara sticka upp till Videomix ( hemmakväll ) och köpa godis.
Hmm, mycket mer än så har la jag inte och skriva. Mitt tangentbord funkar lite då och då nu, men pallar inte sitta inne vid min dator, så jag sitter på broshans. Jag älskar hans tangentbord!
Nu ska jag sticka, men vi hörs nog ikväll! Pusspuss

2 Januari.

Hello you!
Idag har vi haft massa gäster och sådant här. Mumsiga killar!! haha.. jag och Zara dog lite för en stund.
Sedan gick vi till Napoli, kom precis hem. Oh, gud vad jag är mätt.
Ska sätta mej i soffan och kolla på TV. Asså seriöst, har ni varit ute i denna jävla kyla?!?!
Det är så äckligt jävla kallt, asså fyfan..
Ikväll blir det nog att vara med Steph & Zara, vi ska nog vara ute och gå, blir att ta på sig massamassa kläder.
Annars hinner vi nog bli till isbitar, inan vi ens hunnit hem igen.
Mitt tangentbord är jättekonstigt, funkar inte och skriva ibland. Bloggar just nu från broshans dator, så det kommer förmodligen att bli mindre bloggande framöver.. Om inte tangenbordet cpar då.
Vi hörs, puss och kram!

Jag är trött!

Klockan är strax tjugo i elva och jag är så otroligt slö i kroppen och är väldigt trött.
Ovanligt tycker jag, jag som kan vara uppe till halv sju på morgonen liksom.
Har vänt på dygnen de senaste två veckorna och det är så jävla kasst.. Jag har ju skola som börjar om en vecka, och då måste jag lägga mej vid elva tiden varje kväll.
Har nog inte fått sova riktigt dessa två veckor, antingen har jag inte sovit alls på nätterna, eller så har jag gått upp tidigt.
Imorgon får vi massa gäster hit från Göteborg, så mamma och pappa ska upp redan vid nio på morgonen för att börja laga massa mat och så.
På lördag ska jag och Zara åka in till Göteborg med föräldrarna, äta middag och hälsa på några av deras vänner.
Så ska de sova över i Göteborg, så åker jag och Zara hem på kvällen.
Jag ska nog hoppa i sängen nu och kolla om det börjar något bra på TV. Annars är det läggdags som gäller.
Säger god natt härifrån.
Puss och kram!

Victoria's Secret Fashion Show.

Det var gudomligt bra, modellerna är så sjukt fina och underkläderna är ännu finare.
Jag älskar speciellt Adriana Lima, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio och Gisele Bunchen.
Dem äger verkligen catwalken!
Nu ska jag kolla på någon film som går på 6:an, den verkar faktist jättebra.
Mötte ju Zara och Steph inan, dem hade haft kalas roligt och hade saker och berätta.
Fått reda på lite, men vi ska ta resten senare eftersom att dem var så trötta.

ANGELS


1 Januari.

Hello you! Mina föräldrar kom hem för någon timma sedan, dem hade handlat massa och  var hur glada som helst över att se mig. haha, jag var ju den enda i familjen som var hemma.
Jag håller på att kolla på Vänner, missade ett avsnitt för att få se på Laguna Beach.
Jag har försökt och få tag i Samah, men hon svarar inte. Men endå messade hon mej typ några minuter förre jag ringde henne.
Hon kom nämligen inte hem igår kväll, så jag antar att hon antingen är hos sin pojkvän eller hos Alex.
Jaja, Zara ringde mej inan också, dem hade haft jättekul i Malmö och dem hade massa att berätta. Åh, me like!!!
Jag är pigg, fick mej lite sömn inan larmet sattes på klockan fem över nio imorse.
Jag ska strax ta på mej, hmm.. undra vad man ska ha på sig idag. Verkar ju vara väldigt kallt ute.
Snart är det Victoria's Secret Fashion Show. åååh, me liiiike ännu mer!
Vi hörs senare, puss och kram!


Jahopp.

Klockan är sju på morgonen, och jag har faktist inte lagt mig än.
Har inte varit trött, har kollat på massa serier och gamla bilder istället.
Tog precis bort mitt smink, och varje gång jag tar bort sminket, så blir jag lite trött.
Men, det är la endå ingen ide att lägga sig nu och sova bort hela dagen.
För att idag är det Vänner maraton på kanal 5 och börjar fem över nio och slutar halv sju. Serien är ju så sjukt rolig och bra!
Efter det ska jag börja gå mot stationen, där jag ska möta Zara och Steph som kommer med tåget från Kristianstad klockan sju.
Sedan tar det ju en stund inan man är hemma och så, sedan klockan åtta är Victoria's Secret Fashion Show.
Har redan sett lite avsnitt på youtube.com, men ska bli kul och se hela programmet.
Har en tradion att alltid följa det. Ett måste liksom.
Nej, nu ska jag ta och lägga mig och sova i ungefär två timmar. Ska bara sätta på larmet på min TV först.
Puss och kram, vi hörs senare!


Liten del av mitt år, 2008.

2008, började jag intressera mig för skate och just nu tycker jag att det är hur roligt som helst.
Har just nu skejtat i 10 månader.


Zara och Steph tog studenten och det var en väldigt bra dag.
Dem var så otroligt lyckliga när dem sprang ut från skolan.


Jag spelade Innebandy, fast sedan slutade jag för att
jag inte tyckte om laget längre, och den bästa tränaren
hade slutat. Dock ångrar jag det.


Jag festade lite mer än vanligt detta året, och det var så jävla roligt.


Jag har hunnit vara utomlands tre gånger.


Jag har piercat mig två gånger, men ångrat mig efter
några veckor eller månader och inte haft kvar piercingen.


Jag har varit i Stockholm med Steph, Felipe och Dante.


1 Januari - Ett nytt år.

Förra året, 2008 var ett fantastiskt år.
Var så mycket som hände. Jag började på Ängskolan, och gick i musikklass, vilket jag ville göra så jävla mycket.
Hade längtat hela sommaren efter att få göra det. Gick ( går fortfarande) i musikklass i ett och ett halvt år, men sedan blev det bara för mycket, och jag var inte lika intresserad av det. Så nu funderar jag på att byta till något annat. 
Jag har fått nya vänner, skapat massa minnen med dem och vissa av dem är verkligen mitt liv nu.
Jag har varit utomlands tre gånger, och dessa gånger har varit så fantastiska. Jag blev till och med kär utomlands. ( killen bor i Sverige ).
Jag och Zara har kommit varandra väldigt nära, har även blivit ännu bättre kompis med Steph.
Detta året, finns inga ord. Visst, det har varit vissa dåliga dagar också, men detta är nog det bästa året på länge.

Nu är det ett helt nytt år, och jag det kommer att bli så härligt.
Nya minnen, nya händelser och massvis.
Jag har ifall firat nyår med Sami och Ulla. Dem kom till mej vid fem tiden, så började vi fixa oss, drack lite emellan och så.
Sedan så pratade vi, åt middag och hade det mysigt. Vid tolvtiden, så gick vi ut och kollade på när massa smällde raketer, drack och hade det kul.
Lavi och hennes kusin Simona var även med.
Vi var ute en stund, sedan så gick vi in till mej igen. Vi bara pratade massa och jag har saknat att umgås med dem så mycket. Dem gick hem för en liten stund sedan.
Jag är ifall nöjd och hade en bra kväll!
Imorgon kommer mamma och pappa hem, så härligt!


RSS 2.0