God kväll

Jag hade en riktigt mysdag igår med min pojkvän. Dock la han sig väldigt tidigt, men jag var uppe till halv ett och sedan kröp jag själv ner i sängen med honom!
Idag har vi spenderat söndagen i soffan hela dagen och kollat på film tills vi åkte till Koffe och hängde med honom lite och sedan åkte jag hem. Har varit en bra helg faktist! =)

Nu har jag varit hemma sedan klockan sex. Har inte gjort mycket förutom att duscha, varit i affären två gånger och pluggat lite. Känns skönt att ha kvällen fri nu och jag hade tänkt och spendera kvällen i min säng och kolla på Tv.

Nya tag imorgon då det är måndag och ny skolvecka. Inga prov, känns otroligt skönt!! =) Blir shopping i Göteborg imorgon också tror jag!

Ha en fin kväll allihopa! ♥

Filmkväll

Efter att jag fixat mig innan så åkte jag till Samah & Koffe för att hämta en film och hänga med dom lite. Sedan gick jag till min älskling och är med honom just nu. Dock har han somnat i soffan, så jag sitter vid datorn tills jag känner att det är dags att väcka ( hoppa! ) på honom. Haha!

Vi ska ha en filmkväll och äta godsaker ikväll! =) Riktigt trevligt och mysigt! ♥



11.39

God morgon allihopa!

Vaknade för en stund sedan men ligger fortfarande kvar i sängen och vägrar nästan att gå upp! Jag är så himla trött, men tror att när jag väl tagit mig upp så blir jag piggare..

Igår så var det fredag vilket innebar att dricka och umgås med vänner. Det var jättetrevligt tills jag sedan bestämde mig att ta en taxi och åka hem. Det var så skönt och få komma hem senare på natten och lägga sig i sin egen säng.. Är inte ofta jag sover hemma på helger längre. Jag gick dock inte och la mig förrens vid fem på morgonen, hehe..

Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen ( lycka till! ) Hörs lite senare!

100226

Hej allihopa!

Denna dagen har gått så otroligt seg! Men nu sitter jag här hemma och har precis fått i mig tacos. Tänkte strax hoppa in i duschen och sedan ska jag börja fixa mig inför ikväll! =)
Planerna är att dricka och umgås med vänner... Hörs senare!

God natt!

Nu är snart torsdagen över och jag är så himla glad för det. Ska bli så sjukt härligt med fredag och efter skoldagen veta att det äntligen är helg!! =)

Min skoldag har varit ganska bra för att vara en torsdag. Åkte till Kinna efter skolan för att umgås med min pojkvän, Samah & Christopher. Vi har kollat på film och spelat Tekken, ett väldigt roligt spel!
Kom precis hem ungefär och ska packa ner lite kläder/böcker till skolan imorgon och sedan kolla på Tv tills jag somnar..

Vi hörs imorgon! ♥


Underbara onsdag

Jag har handlat lite och gått runt på en liten shopping runda med Samah, vilket var jättetrevligt! När jag kom hem så kämpade jag mig igenom min matteläxa och nu sitter jag här och pustar ut medans jag lyssnar på underbara Melissa Horn.

Tänkte sitta här och njuta en liten stund till innan det är dags att hoppa in i duschen. Jag ska njuta av en lung kväll sedan för jag känner hur mina ögon börjar att svika mig..

Pussar!

100224

Hej allihopa! =)

Har varit en bra dag men det har gått väldigt segt! Min svenska lärare var sjuk idag så vi fick ledigt från den lektionen, så jag satte mig ner och pluggade engelska, vilket var bra så slapp jag göra det hemma.

Sitter just nu här med Samah. Vi ska strax bort till affären och sedan ska jag hem och göra min matteläxa som kommer ta en väldigt lång stund tror jag pga att det är ett gammalt nationellt prov och sedan njuta av en fri kväll! =) Ska bli skönt eftesom att jag är så trött.
Skippar träningen idag faktist.. Vilket jag nästan hade förväntat mig, haha!

Ha en fin dag! ♥


Lycklig!

Min sista lektion idag så hade jag Hemkunskap. Fick reda på mitt betyg som jag fick på skrivdelen och jag är nöjd. Vi hade även ett matlagningstest och det gick nog bra! =)
Efter skolan så gick jag hem och gjorde lite grejer och sedan åkte jag iväg till Kinna. Jag har spenderat dagen med min pojkvän, Samah & Christopher. Har varit en jättebra dag! Vi har ätit pizza, spelat, kollat tv och skrattat en hel del. En underbar dag helt enkelt och inte nog med att solen faktist lyste idag.

Kom hem för någon timma sedan och sitter just nu och kollar på en film som heter Perfekt mord. Den är jättebra och jag har längtat ett bra tag för att se den och nu går den äntligen på tv!
Hade tänkt och lägga mig direkt efter då jag ska upp tidigt imorgon pga att jag har skola.

Imorgon är det onsdag och en dag närmare helg, vilket är underbart. Så som jag tänkt mig och planerat morgondagen lite så blir det att plugga, träna och njuta av en hemmadag! Fast detta med planera ska man nog inte göra, utan bara ta dagen som den kommer..

Kram!


100223

Hej bloggen!

Har haft fyra lektioner nu på förmiddagen och jag sitter hemma just nu på en lång håltimma. Har en lektion kvar på eftermiddagen. Är hur trött som helst, men jag klarar mig nog endå!
Har varit en ovanligt seg dag för att vara tisdag, som alltid annars går jättefort..

Har inga planer alls för idag förutom att jag tror det blir pizza senare med S&K. Vi får se! Ha en fin dag ifall! ♥

Nu sticker jag iväg!

På min lediga dag har jag inte gjort mycket förutom att sova, vilket jag inte skulle göra egentligen och så har jag kollat på serier.

Nu har jag ätit middag och sitter och kollar på Tv medans jag väntar på skjuts så att jag kan åka och umgås med min pojkvän lite! Ska bli skönt eftersom att jag saknar honom så mycket! ♥


10.24

Nu har jag städat klart och det känns greato. Tror faktist att jag somnar snart, jag är så sjukt trött men vill inte lägga mig och sova. Så jag ska kolla Everybody loves Raymond! En sjukt bra och rolig serie.

Annars så är det måndag idag. Har inga planer för dagen och inget plugg heller. Ska kanske kolla film med min underbara pojkvän senare. Vi får se helt enkelt, en oplanerad dag kan vara skönt också. ♥

100222

God morgon allihopa!

Sov skönt inatt trots att jag vaknade upp några gånger. Gick på min första lektion där vi kollade en film och innan lektionen närmade sig slutet så kom rektorn och meddelade att skolan stänger för idag pga ras risk. Ni kan ju gissa hur glada allihopa blev!! Det känns mer än underbart just nu faktist.. =) ´

Sitter just nu och lyssnar på Veronica Maggio. För att känna mig lite extra duktig så ska jag städa mitt rum och sedan lägga mig i sängen och kolla tv/film. Lovely!

22.31

Nu är jag trött och ska strax lägga mig i sängen för att vänta på en serie som jag vill kolla på. Är egentligen helt slut och skulle säkert kunna somna, men jag vill inte och tanken på att vi faktist har skola imorgon gör det hela tråkigare.
Jag har haft ett så bra lov, men det har gått alldeles för fort.. Tiden har bara försvunnit!! Det enda jag kan hoppas på nu är att denna veckan inte innebär så mycket plugg och att det går fort.

Vi hörs imorgon, kram! ♥

19.47

Nu är jag hemma igen! Är så otroligt kallt ute, men jag ska snart sätta min fot ute igen för att gå till affären och köpa lite godsaker att äta hemma ikväll. Jag tycker att jag förtjänar det faktist! =)

Annars så har dagen varit jättebra. Har varit med min pojkvän hela dagen och vi har inte gjort något speciellt alls. Myst, kollat tv, skrattat osv... Ja, ni förstår. En bra dag helt enkelt. Kändes som att jag behövde det nu innan skolan startar igång imorgon, mindre roligt och inte alls taggad. Men det är bara att stå ut!

Nu ska jag byta om och sedan sticka iväg till affären.. Sedan blir det en myskväll med mig själv. Pussar!

Söndag!

Jag har haft ett bra lov, dock har det gått så jäkla fort och så har jag haft en bra helg.
Är just nu med min pojkvän och myser innan jag ska åka hem. Lite tråkigt eftersom att jag saknar honom så lätt.. Vad hade jag gjort utan telefonen?! haha..


Fredagkväll!

Nu har vi ätit middag och jag sitter just nu och trycker i mig chips och chocklad.. Jag försöker att sluta, men det funkar inte! Men jag njuter ifall, hehe...

Idag blir det en hemmakväll istället pga vädret och jag orkar inte kämpa mig med att åka buss till min pojkvän och ingen kunde köra, trots att det ungefär bara är tio minuter mellan oss, hehe. Så jag tänkte bara njuta av kvällen och ta det lugnt och kolla på tv.

Imorgon åker jag till min älskling tidigt ifall och sedan är vi bjudna på middag! =) ♥

15.35

Nu är jag hemma. Har ätit och suttit framför tvn bara. Jag orkar faktist inte göra någonting alls just nu. Ska städa mitt rum, duscha och sedan fixa mig inför ikväll. Ska hinna med att träffa Steph en stund innan hon åker utomlands igen. Ikväll ska vi ha familjemiddag pga att min syster är i Sverige och hälsar på.
Efter det så åker jag nog till min älskling och sover där...

Vi hörs senare! ♥

010219

God morgon!

Sitter just nu hemma hos min pojkvän och är pigg trots att klockan bara är halv elva strax. Kom i säng innan tolv igår, så det känns rätt skönt!
Planerna om att ta det lugnt igår gick över väldigt fort. Jag, Samah & Alexandra drack istället och hade det kul på förfesten med oss tjejer. På själva festen tyckte jag inte det var så himla roligt, så det slutade ganska tidigt. Tackar Steph som fick stå ut med mig när jag ringde igår och var jobbig... Hehe! =)

Annars så skall jag bara ta det lugnt idag och kanske hela helgen. Jag känner att jag behöver det nu innan skolan börjar. Har även tvingat min pojkvän att göra det.. haha, stackare!

Nu ska jag äta frukost!

10.00

Har inte gått och lagt mig än, utan jag ligger med laptopen i knät och är nästan intill död. Ska ge det ett försök att somna snart igen, samtidigt som jag tänker på att en go frukost hade suttit perfekt just nu. Men jag är för lat och trött för att röra mig.



18e februari

God morgon allihopa!

Igår så firade jag & min pojkvän ett halv år ihop! Det har gått så otroligt fort och jag är så lycklig över det! =)

Jag sov där igår och vaknade upp vid sex tiden i morse pga att han skulle åka till jobbet. Jobbigt när man ligger i sängen och det är så himla mysigt.. Sitter just nu hemma och pratar med Samah och är hur trött som helst. Ska strax lägga mig och sova hade jag tänkt. Har gått upp tidigt varje dag denna veckan, så kan bli skönt och få sova ut lite.

Annars så har jag inga planer för idag, lite aningar om vad jag kanske ska göra, men låter det vara tills jag vet riktigt! Känner dock för att ha jättekul med vänner eller bara sitta hemma och ta det lugnt.. ♥


god natt.

Sitter med laptopen i knät och kollar på filmen Red Dragon. Otroligt bra film! Mellan pauserna så lyssnar jag på härlig musik som tex. Veronica Maggio som jag hittade på min gamla mp3 idag och massa andra låtar som väcker goda/dåliga minnen och är så värda att lyssna på trots de dåliga minnen. Är bara tvungen att överföra dom till datorn.

Har lagt mig sent och vaknat väldigt tidigt de senaste dagarna, så jag tänkte lägga mig efter filmen och få mig flera timmars sömn, vilket låter väldigt lockande... Sov gott allihopa!


20.06

Nu är jag hemma igen efter en trevlig dag med Steph. Vi var i Borås och shoppade och åt sedan middag. Jag fick med mig hem ett antal grejer och är hur nöjd som helst! Köpte även en present till min älskling delvis för att han förtjänar det och att vi firar ett halv år tillsammans imorgon! =)

Efter att jag varit i Borås så åkte jag direkt till Samah & Christopher. Min älskling var där också, så det var ett plus i kanten. Vi gjorde inte mycket än att prata och kolla tv. Fick sedan skjuts hem av Tobbe och nu sitter jag här.
Jag ska inte göra mycket ikväll, utan blir att ligga i sängen och kolla film/tv! Hur skönt som helst! =)

Hoppas ni haft en bra dag ♥

100216

Hej bloggen!

Hann inte blogga igår innan jag stack iväg, men efter att jag pluggat och duschat, så åkte jag till Kinna för att umgås med vänner och dricka. Det var en trevlig kväll med ett spel som heter Tekken som vi satt och spelade hela kvällen nästan!

Vaknade upp med världens bästa i morse och jag ville verkligen inte åka därifrån, men jag var tvungen eftersom att jag har planerat att åka till Borås med Steph. Det blir shopping och middag skulle jag tro och det känns väldigt kul! =)
Har fixat klart mig och är trött, men jag tror att jag klarar mig igenom denna dagen endå.

Hoppas ni får en fin dag. Pussar!

100215

God morgon allihopa!

Sitter med laptopen i knät och är hur trött som helst! Gick upp tidigt idag hos pojkvännen pga att han skulle iväg..
Men nu har jag suttit hemma ett bra tag och inte fått gjort någonting, har för den delen inte så mycket att få gjort heller.. Är sugen på en shoppingrunda och att dricka alkohol ikväll! Men jag tror jag låter det vara till någon annan dag i veckan, men vi får se.

Nu har mitt lov börjat och jag känner att det kommer att ta slut lika fort som det började..
Nu ska jag få gjort lite plugg, fast jag egentligen inte har något.. Men tänkte göra lite frågor till engelskan så slipper jag göra det när jag är tillbaka i skolan! ♥

100214

Jag vaknade upp vid ungefär halv elva och har sedan dess fixat mig och ätit frukost. Jag kollar på The City just nu och väntar på att tiden ska gå, så att jag sedan kan åka iväg.
Idag ska jag hänga med min pojkvän och det är underbart!

Ha en fin dag och hoppas ni får en trevlig alla hjärtans dag oavsett om ni firar den med pojkvän/flickvän, själva eller vänner! ♥


Sov gott!

Ikväll så har jag inte gjort mycket alls förutom att ha tagit det lugnt och det känns fruktansvärt skönt. Har mest suttit vid datorn och sedan legat i sängen och kollat film/tv. Fler sådana kvällar måste jag ha, det är underbart!

Jag pratar med min pojkvän just nu och lär göra det tills jag går och lägger mig.. Sov gott allihopa! ♥


FASH.







15.55

Nu har jag gjort klart alla sysslor jag behöver göra för idag. Sitter just nu med färg i mitt hår och ska strax ta mig ett bad och njuta av doftljus och musik.
Har ingen lust alls längre för att kolla på filmer faktist, så jag får försöka underhålla mig med något annat tills senare.

Är ju som sagt barnvakt också, men min lillebror är inte hemma just nu, utan hos en vän så det är lite skönt. Hoppas att jag inte behöver sitta hemma hela kvällen och att min storebror kan ta över honom ungefär vid åtta så att jag kan åka iväg.. Barnvakt är nog det tråkigaste har jag nu insett, förr var det mycket roligare..

Nu ska jag inte klaga utan vara glad! ♥

100213

Hej allihopa!

Eftersom gårdagen inte alls blev som den skulle efter att jag skrivit mitt sista inlägg. Vi skippade filmkvällen och var med vänner och drack istället. Var en vändning på det hela, men jag hade faktist jättekul!

Åkte hem från min älskling för en stund sedan och nu sitter jag här och är helt slut verkligen. Är både trött och hungrig, men jag ska stax laga mat. Sedan ska jag städa, färga håret och när jag är klar med allt det så ska jag placera min rumpa i sängen och dricka cola medans jag kollar filmer.. Och på det hela, så är jag barnvakt också! hehe...

Får se om jag orkar röra mig ut ikväll. Talk to you latero!

20.51

Nu sitter jag hemma hos min älskling. Han sover och jag sitter vid datorn och spelar samtidigt som jag messar med min bästy aka partypingla och vid namn Cely.

Det börjar en film snart som vi ska kolla på och det börjar bli lite ensamt här, så jag tror faktist att jag ska ta och väcka honom nu!


Ha en fin kväll. Pussar!

15.17

Nu har jag varit hemma en lång stund. Har hunnit att umgås lite med Samah och äta middag och skrattat en del med mamma och pappa. De har åkt iväg och kommer hem imorgon igen. Tycker det är jätteroligt att de åker iväg och gör grejer nästan varje helg tillsammans! Undra om jag gör det med min framtida man? haha..

Annars så sitter jag med laptopen i knät, kollar på tv och har huvudvärk. Tänkte ta någon tablett innan jag duschar..

Ska bli skönt med en mys/filmkväll med min pojkvän som en bra start på lovet! =) ♥

100212

Hej bloggen!

Sitter och äter fruktost med min pojkvän just nu och kollar på Sjunde Himlen!
Det är fredag idag och det är sjukt underbart och veta att denna veckan är över och att jag faktist har lov! Denna dagen ska spenderas med min pojkvän. Vi skulle egentligen ha gått på bio, men jag bestämde istället att vi ska ha filmkväll och äta godsaker istället. Låter jättebra tycker jag! =)

Jag ska bort och hämta ett USB minne strax och sedan åka hem och fixa mig osv.. Hörs senare! ♥

100212

Hej bloggen!

Sitter och äter fruktost med min pojkvän just nu och kollar på Sjunde Himlen!
Det är fredag idag och det är sjukt underbart och veta att denna veckan är över och att jag faktist har lov! Denna dagen ska spenderas med min pojkvän. Vi skulle egentligen ha gått på bio, men jag bestämde istället att vi ska ha filmkväll och äta godsaker istället. Låter jättebra tycker jag! =)

Jag ska bort och hämta ett USB minne strax och sedan åka hem och fixa mig osv.. Hörs senare! ♥

100211

Hej bloggen!

Hade Nationella prov i morse, en uppsattsskrivning och det känns som att det gick bra faktist! Sedan har jag haft en lång håltimma och sedan har vi övat inför parlamentet imorgon och endast haft en lektion idag.
Har varit en bra dag och jag är på strålande humör.

Kom hem för en stund sedan och har precis ätit. Ska plugga lite engelska nu och sedan åker jag in till Kinna för att fika med min syster, vilket ska bli trevligt!

Imorgon är det fredag och sista skoldagen på ungefär en vecka och det känns så himla underbart!! ♥

10e februari.

Hej bloggen!

Skoldagen har varit ganska bra och rolig! Efter skolan gick jag hem snabbt och sedan åkte jag iväg till min älskling. Där har jag spenderat mesta dels av dagen och det har varit jättemysigt. Vi sitter just nu hos min syster och hennes pojkvän, vilket alltid är trevligt faktist.
Jag skulle åkt hem för en stund sedan, men åker lite senare istället..
Har planerat upp det lite så att jag kan komma i säng tidigare än vanligt ikväll pga att jag har ett Nationellt prov imorgon också! Ska sitta i ungefär tre timmar och jag lär bli rastlös... Men tur att fika kan pigga upp en lite förhoppningsvis!

Ni får ha en fin kväll! ♥

1337.

Denna dagen har gått åt att städa mitt rum och det är så rent och fräscht just nu! Så har jag även tagit tag i vissa andra grejer också och hunnit med en snabb runda till Kinna för att umgås med min syster & hennes pojkvän. Vilket var jätteroligt, lyckas alltid skratta så mycket varje gång.
Har varit en bra dag ifall, vilket är skönt! =)

Jag sitter just nu och kollar på Vänner innan det är dags att lägga sig. Jag är ganska trött, har varit det hela dagen så jag lär somna gott ikväll.

Vill att det ska vara fredag nu, jag längtar till helgen.. Ska bli så skönt med helg och lov!! =) Men imorgon är det onsdag och planerna är skola och sedan träffa älsklingen! ♥

15.17

Hej allihopa!

Denna dagen har la varit helt okej. Jag sitter hemkomen från skolan och är så otroligt trött och uttråkad.
Nationella provet var lite svårt, men det gick annars bra! Vilket kändes väldigt bra efteråt, så det återstår och se vilket betyg jag fick..

Annars så vet jag inte vad jag ska ta och hitta på en dag som denna, allt känns allmänt jobbigt pga att jag är så trött men vill inte lägga mig och sova... Haha!

Men jag bestämmer mig för att ta tag i vissa saker nu och sedan belöna mig själv med ett paket som ligger och väntar på mig.. ♥

LADY GAGA!

Jag är nu hemma efter en bra dag och har varit i affären och handlat lite grejer.. Det viktigaste var ju självklart Energi Dryck till imorgon då jag måste vara pigg! Men med en ordentlig frukost och att lägga sig tidigt så skall det nog funka utmärkt!

Sitter och lyssnar på Lady Gaga som är så fruktansvärt grymt bra!! Heja henne! Väntar på att Två och en halv män skall börja och sedan blir det sängen som gäller.

Vi hörs imorgon! ♥

Hos baby

Medans killen duschar så tänkte jag sätta mig ner här en stund.
Skoldagen har varit ganska okej, inte så märkvärdig faktist.

När jag kom hem så var Ulla där. Vilket var jättetrevligt att få träffa henne och få spendera lite tid med henne, dock skulle jag iväg någon timma efter. Men mycket prat och skratt blev det ifall! =)

Hänger just nu med min pojkvän. Vi har inte fått gjort speciellt mycket, utan bara legat i soffan och tagit det lugnt. Jag älskar sådana dagar och speciellt på veckodagarna då man är medveten om att man inte har något plugg alls!

Imorgon är det dags för Nationella prov i svenska. Jag är lite nervös, men det går nog över tills imorgon när jag väl sitter och skriver/svarar på provet.

Ha en fin kväll ♥

100208

Hej bloggen!

Måndag idag och halva dagen har gått i skolan, det är super bra! Jag har en lektion kvar sedan och slutar halv tre, men ska gå och kolla igenom häftet till det Nationella provet imorgon, så jag stannar kvar en stund efter skolan.
Annars så har dagen flytit på och jag sitter här och är rätt så trött, vilket känns mindre roligt. Får ta och lägga mig i hyffsat bra tid ikväll, så att jag är pigg när vi har provet imorgon...

Efter skolan ska jag åka in till Kinna med Samah och kolla upp en sladd till min kamera och sedan blir det lite häng med min boyfriend! ♥

Vännerdags!

Jag är riktigt glad just nu. Den som alltid sprider glädje är en tjej vid namn Alexandra och gör mig alltid lika glad. Det är underbart!

Sitter just nu och kollar på Spiderman och pratade nyss med min älskling.. Ibland undrar jag hur saker och ting hade varit om inte telefonen fanns ibland? Fast då hade vi ju inte vetat att det fanns överhuvudtaget.. Men ni förstår själva grejen hoppas jag!
Tänkte strax värma varm oboy och sedan lägga mig ner och kolla på Vänner innan det är läggdags!

Vi hörs imorgon! ♥

20.00

God kväll allihopa!

Denna dagen har spenderats med min pojkvän. Vi var iväg på hans systers dotters barnkalas innan och det var väldigt trevligt. Sedan har vi bara legat hemma och tagit det lugnt.
Jag sitter just nu hemma hos min syster och hennes pojkvän. Väntar på att få äta och sedan ska jag åka hem.. Vilket ska bli väldigt skönt!

Sista veckan i skolan innan vi går på lov, vilket ska bli otroligt skönt. Dock är det den stora veckan då vi har Nationella prov i svenska... Jag är lite nervös, men det ska nog gå bra trots allt!

Vi hörs imorgon, ha en fin kväll! ♥

17.34

Sitter just nu i min syster och hennes pojkväns lägenhet. Vi väntar på Alexandra och sedan ska vi förbi affären och handla lite och sedan börjar våran kväll. Jag är riktigt taggad för ikväll, så jag hoppas på en bra kväll.

Vad ska ni göra idag? Något roligt eller blir det bara mys hemma? Oavsett vad ni gör, så ha en toppen kväll! ♥

100206

God morgon allihopa!

Det är lördag idag och det känns absolut inte som det, snarare än söndag.
Jag vaknade vid tolv tiden och hoppade in i duschen direkt och nu sitter jag här.
Jag ska strax börja fixa iordning mig inför dagen/kvällen.
Dagens planer är att ha en tjejmiddag och dricka lite. Sedan får vi se vart kvällen leder oss.

Ni får ha en toppen kväll så hörs vi senare eller imorgon! ♥

01.10

Efter att ha insett hur fantastiskt underbara människor det finns, så har denna kvällen trots ensamheten varit väldigt bra! Jag är rätt så glad och det känns mer än greato. Nu tänkte jag krypa ner under täcket och kolla på film.
Hörs imorgon! ♥

......

Det har knappt gått mer än en timma och jag är redan UTTRÅKAD!! Att vara ensam är inte nog inte min grej helt enkelt! Jag får nog ta och underhålla mig själv med Vänner ett litet tag till och sedan gå lägga mig för imorgon är en dag som kan bli väldigt rolig! ♥

I'm home!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos min farbror med Ulla & Julia. Det blev allt mellan prat, skratt och även dans ( ni skulle ha sett hörrni! haha.. ) Vi kollade även på American History X eftersom att Julia inte hade sett den. Otroligt bra film! Kvällen slutade tyvärr tidigt pga att Ulla skulle åka iväg, men det var trevligt medans det varade.

Har precis ätit en god kvällsmiddag och sitter med laptopen i knät och kollar på Vänner ifrån min underbara soffa. Ser ut som att det trots allt blir en lung kväll, men det kanske behövs..

16.03

Nu har jag duschat, fixat mig och ska strax välja ut kläder. Det kan nog ta sin tid skulle jag tro...
Annars så har jag inte så mycket att skriva, ska ni göra något roligt ikväll eller blir det bara en mysig hemmakväll?
Jag är nog inte riktigt insatt i det hela med att ha hemmakväll och speciellt inte om man ska ha det själv. Är man två personer om det, så tycker jag det funkar utmärkt men inte om man ska vara själv. Jag är ju riktigt dålig på att vara ensam vilket är tråkigt och vid detta läget trodde jag att jag hade vant mig vid det, men inte alls. Jag måste ha folk runt omkring mig för att må riktigt riktigt bra!
Dagen ska ifall spenderas med Julia & Ulla, så det ska bli riktigt trevligt och sedan blir det förhoppningsvis något roligare ikväll!

Ha en fin dag! ♥

2694782.




100205

Hej allihopa!

Jag har precis städat lite och nu sitter jag här och gör inte speciellt mycket förutom att kolla på Sjunde Himlen som jag tycker om himla mycket. Tänkte hoppa in i duschen efter det och sedan börja fixa iordning mig lite.

Dagens plan är att ha en liten mini filmkväll med Ulla & Julia. Cely skulle egentligen också vara med, men hon har åkt på en sjuka.. Tråkigt! Sedan efter det så åker jag hem och har en egen Vännerkväll med mig själv! Så med andra ord blir det en lung fredag..
Första fredagen på så otroligt länge då jag inte umgås med min pojkvän, undra hur det kommer kännas ikväll...

Hörs senare ♥

LOVELY PICS






21.19

Åkte iväg till min nörd aka boyfriend.. höhö... innan och var med honom en stund sedan gick vi bort till min syster & hennes pojkvän. Dock åkte jag & Samah hem efter en stund och passade på att gå till affären samtidigt och handla lite mat och lite andra godsaker för att fylla på hemma tills mamma och pappa kommer hem imorgon natt. De åkte iväg i onsdags, så vi syskon är ensamma hemma förtillfället, men det är ganska så skönt endå faktist. Ska bli härligt att dom kommer tillbaka faktist. Pratade med min mamma innan och det var ett mycket härligt samtal, jag saknar henne/dom!

Nu håller jag på att laga mat och kolla på Vänner samtidigt. Jag ska njuta av denna kvällen ett litet tag till och sedan krypa ner under täcket ♥


!!

Sitter med min nörd aka pojkvän och vi ska strax bege oss till min syster & hennes pojkvän.
Vi hörs ikväll, pusshej!

4e februari!

Sitter just nu och dricker te samtidigt som jag kollar på Vänner som faktist underhåller mig när det är som tråkigast. Hehe! Min kära bror kom hem från jobbet för en stund sedan och var så otroligt sjuk.. Tror det är något som går runt i familjen just nu, hehe.

Gårdagen var så bra att jag vill ha den upprepad igen dock var det inget speciellt som hände förutom att shoppingen gjorde mig extra glad och att jag umgicks med min boyfriend gjorde det hela bättre.
Tillbaka till Vänner, så hörs vi senare. Pusshej!

Good day!

Efter skoldagen så tänkte jag mer bestämt att jag skulle åka till min pojkvän och hämta Vännerboxen och sedan ligga hemma i sängen hela dagen och kolla på det! Ändrade mig och bestämde istället att jag, min bror, syster och lillebror åker och shoppar! Så nu har jag fått köpt mig smycken, en helt ny jacka och Dr Martens skor. Jag är så jäkla lycklig! =) Har alltid velat köpa sådana skor och nu fick jag äntligen köpt dom i storlek 37!! Har ju egentligen 38/39, men de var så otroligt stora, men storlek 37 passade mig perfekt. Så nu framöver kommer jag inte släppa taget om dom!

Nu har jag duschat och ska fixa till mig lite innan jag åker iväg och umgås med min pojkvän.. Tackar gud för dagar som denna då inget plugg behöver göras. Hörs imorgon! ♥

10.16

Vaknade upp med min pojkvän idag och det var så härligt! Sedan tog jag bussen tidigt in till skolan och hade mina två första lektioner och nu sitter jag på håltimma och gör inte så mycket. Tänkte äta något för att jag är hungrig och sedan göra något vettigt som att plugga kanske? Låter faktist som en bra ide innan min lektioner börjar igen.

Jag är supertrött och vet inte riktigt vad jag ska göra idag, tror jag ska åka och kolla jacka och lite annat för att unna mig själv något roligt! Hörs senare ♥

29752859.


100202

Andra februari idag! Även dagen då Steph fyller tjugo år. Grattis! =)

Denna tisdagen har gått rätt fort, har dock varit så sjukt trött så jag har skrattat åt allt möjligt. Sitter just nu hemma och har långrast innan jag ska tillbaka till skolan och ha ett prov och sedan slutar jag för dagen. Jag ska sätta igång med att plugga alldeles strax, känns som att jag behöver plugga lite extra till provet och förhoppningsvis går det bra =) Efter skolan åker jag till min älskling, så vi hörs inte förrens imorgon igen!

Ha en bra dag! ♥

Sov gott!

La allt pluggande åt sidan innan och bad min pappa köra mig till Kinna för att hälsa på min syster och hennes pojkvän. Det var skönt och få komma ut och inte sitta hemma och plugga. Min bror kom och hämtade mig efter någon timma och sedan dess har jag suttit hemma bara och kollat tv, pluggat lite och så har Alexandra varit här hela kvällen. Hon gick precis hem! Hon, jag & Samah har suttit och pratat om lite allt möjligt och lite planer inför helgen.

Jag ska fortsätta kolla på min dagliga dos på kvällen ( How I met your mother & Scrubs ) innan det är läggdags.
Imorgon är det skola och prov som gäller, sedan åker jag iväg till min älskling och spenderar dagen med honom. ♥

17.01

Två timmar senare sitter jag ensam hemma och pluggar samtidigt. Det går framåt med pluggandet och det känns skönt! Jag kan bara inte sluta längta till Vänner som är ikväll, känns som att jag inte sett det på evigheter men det var ju bara förra veckan. Behöver skratta av mig lite, så hoppas på ett super roligt avsnitt ikväll.

Nu ska jag fortsätta, hörs senare! ♥


100201

Hej allihopa!

Denna måndagen har gått rätt så fort, så jag är riktigt glad över att skoldagen faktist är över. Har börjat tröttna lite, men jag försöker tänka positivt! =) Kom hem för inte så lång stund sedan och har suttit vid datorn..
Jag ska strax äta och sedan ska jag sätta igång med plugget, har nämligen prov imorgon! =) Jag har flyttat fram det ena provet som jag skulle ha på onsdag pga att jag känner att jag behöver mer tid för det, men det känns ifall jättebra och ha gjort det!

Vi hörs senare! ♥

Dags ...

Tog en paus mitt i allting innan och gick ut en sväng med Samah & Alexandra. Vi gick till Fröllan för att köpa mat och dricka. Det snöade så himla mycket.. Helt otroligt och det känns som att vi aldrig kommer att bli av med snön!
Nu sitter jag här ( fortfarande pigg.. ) och läser Cosmopolitan och ska nog strax lägga mig ner.

RSS 2.0