KÄRLEKEN.

Min kärlek. Pojken som jag älskar så otroligt mycket. Allt var som en ask fylld med ångest innan han kom och fyllde asken med ångest till kärlek istället. Jag minns det som igår. I nästan två hela år var jag intresserad av denna pojke som hade glimten i ögat, trots att jag knappt visste vem han var eller kände till honom, blev jag genast förälskad. Han var det vackraste jag någonsin sett.

Inte ett ord hördes ifrån våra oss när vi träffades eller gick förbi varandra, det vore som att vi var helt osynliga för varandra. Men det fanns alltid den känslan om hopp. Hopp om att det kanske någondag skulle bli vi eller att vi faktist skulle få ur ett litet ord som bara en hälsning och hela min värld skulle stanna av glädje, glädjen som jag längtat efter så länge. Efter dessa år fanns det fortfarande hopp, det skulle aldrig försvinna förrens den där hälsningen skedde.

Jag tänker tillbaka och ryser av tanken, första hälsningen blev istället en kyss som gjorde mig stel av förvåning & spänning. Det var som en dröm och jag ville att någon skulle nypa mig, men jag ville aldrig vakna tills jag insåg att det inte var något jag behövde, det var verklighet. Hela min värld stannade och jag var lyckligast i världen i den stunden.

Jag insåg snabbt att det där hoppet hade hjälpt mig och att jag nu var fast, inget skulle kunna hindra mig från denna pojken, han blev min som jag hade hoppats på så länge. En dag, blev till en vecka, en vecka blev till en månad och månaden ledde det till sju underbara månader som jag aldrig glömmer, som jag gömt långt in i hjärtat. Det är minnen som jag aldrig kommer glömma, de får aldrig rinna ut.

Denna pojken är min kärlek som jag älskar högt,
denna pojke vid namn Claes.

SNYGGT!






Onsdag avklarad.

Hej allihopa!

Skoldagen har varit väldigt bra. Mycket skratt har det inkluderat. Stannade kvar efter skolan med några för att gå på mattehjälp som man fick inför Nationella. Det blev mest snack/prat istället för att räkna matte. Men det var helt klart värt!

Nu sitter jag hemma och har precis ätit. Har en läxa som jag måste träna inför, som är tills imorgon. Men det skadar trots allt inte mitt humör. Mår så otroligt bra just nu dock tröttheten.. Hehe

Veckan har gått fort och nu är det endast en dag kvar i skolan innan det är lov. Kan nästan inte fatta det och det är SÅ här underbart.

Hörs lite senare. latero!

30e mars 2010!

Hej allihopa!

Skoldagen har varit hur bra som helst. Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik innan jag ska sätta igång med att plugga till läxförhöret/provet, vad jag nu ska kalla det som jag har imorgon. Det känns som att det är så mycket, vilket det också är, men att jag gör det större än vad det faktist kan vara. Borde nog ha börjat lite tidigare med att plugga till det, men jag får hålla tummarna för att det går bra helt enkelt.

Annars då? Två dagar kvar i skolan innan jag går på lov och det är hur UNDERBART som helst. Längtar speciellt tills på fredag. Allt flyter på så otroligt bra nu och hoppas att det håller i sig nu! =) Vilket det oftast brukar.

Nu ska jag lyssna lite till och sedan sätta igång. Ha en fin dag!

Jobbig måndag!

Jag är hur trött som helst och pluggandet har inte gått så bra som jag skulle vilja att det skulle. Jag har liksom fastnat och det går inte framåt. Ingen bra pluggdag helt enkelt. Jag känner för att ta ett långt bad och sedan lägga mig under täcket och sova. Men tyvärr så kan man inte alltid göra det man själv vill, vilket är enormt tråkigt och jag behöver LOV mer än någonsin just nu. Jag är så trött på skolan och allt plugg!!

Jag sitter just nu och letar studentbild med min syster. Oj, nu kom Alexandra innanför dörren också. Ska nog umgås med dom lite innan jag duschar och fortsätter med pluggandet.

Ha en fin kväll!

STYLE






15.00

Efter att inte ha bloggat på tre dagar så har helgen gått åt att min syster som bor i Malmö har varit här och hälsat på. I fredgas så bowlade vi ett gäng och sedan festade vi vidare. I lördags så var jag på 50 års middag med min pojkvän, vilket var jättetrevligt. Söndagen spenderade jag med min pojkvän och var hemma bara.

Nu är det måndag och en ny vecka har satt igång. Endast fyra skoldagar och sedan är det påsklov som gäller. Hur underbart? SÅÅÅ här underbart. Men innan det är påsklov så har jag plugg som måste bli gjort. Trots att jag är hur trött som helst så ska jag strax sätta igång och håller på tills jag inte orkar mer.

Hoppas ni får en trevligare dag än mig. Pussar!

PLACEBO








Torsdag!

Jag överlevde en torsdag i skolan och skoldagen var seg. Men det var underbart när jag väl slutade!
Efter skolan så var jag hemma en stund sedan hjälpte jag min syster med att hämta ut ett paket, där det låg en dammsugare som hon hade beställt, och eftersom att hon var/fortfarande är lite sjuk, så fick ju jag självklart bära det tunga/jobbiga paketet. Så jag har spenderat någon timma hos henne och hennes pojkvän.

Nu är jag hemma och lyssnar på bra musik tex Patrik Isaksson. Har tryckt i mig lite choklad också.. ( Dåligt Aliaa!! ) Men jag kände att jag behövde det. Jag ska strax tvätta bort mitt smink och sedan plugga lite engelska.. Jag undrar när läxorna kommer ta slut?! Aldrig?! Blir så trött på det.. och jag behöver helg mer än någonsin just nu.

Plugg och sedan blir det en väldigt lugn kväll. Ha det fint!

Vi dansar och du har så mjuka läppar


My day

Efter att ha gjort Nationella i engelska vilket förövrigt gick ... Jag vet inte hur det gick faktist. Sedan har jag i princip spenderat hela min dag hemma hos min pojkvän. Vi har inte gjort så mycket mer än att ha sovit, spelat Tekken6 och myst. Det har varit en behövlig dag och få ha tagit paus från allting och det har varit så sjukt underbart!
Längtar otroligt mycket till lovet känner jag nu, för då kan man göra exakt vad man vill och när man vill.

Annars så kom jag hem för en stund sedan och gör inte mycket. Väntar på att pappa ska komma hem så att jag kan få göra min efterlängtade potatimos! Sedan blir det Tvn som gäller hela kvällen tills det blir nog.

Längtar till helgen nu faktist. På fredag så blir det kanske bowling med tjejerna och på lördag blir det 50 års middag för min pojkväns pappa. Blir nog en bra helg!

Nu ska jag inte tröttna ut er med mitt snack... LATER!

Tisdagkväll!

Denna dagen har varit riktigt bra! Åkte och köpte jacka innan ju och jag hittade en jag ville ha. Överlycklig! =) Kände att det var så härligt väder, så när jag kom hem bytte jag om till träningskläder och gick ut och gick/sprang. Tog sedan ett härligt bad, pluggade och nu har jag ätit mat. Fått gjort en del och det känns greato.

Nu sitter jag här och tar det lugnt medans jag lyssnar på otroligt duktiga John Mayer & Håkan Hellström. Snart är det dags att sätta sig i soffan och kolla på alla bra program som visas. Ha en fin kväll! =)

Puuuuh!

Nu är jag klar med att renskriva kemin. Jag vill aldrig mer se min kemibok... Okej, inte på ett tag ifall. Synd nog så har jag kemi imorgon, inte alls lockande just nu efter att ha suttit och skrivit rent i över 2,5 timma snart. Mina händer mår inte som de brukar. NOG med klagande, nu ska jag och Samah åka och köpa mig en jacka.. Hoppas jag hittar någon jag vill ha!! =)

15.36

Har precis kommit hem från skolan och det känns lagom underbart! Jag ska strax trycka i mig lite mat och sedan ska jag nog åka iväg och kolla på en jacka. Lyckades plugga klart allt på min rast innan och har bara lite och skriva klart på kemin och sedan ska det tränas in engelska eftersom att jag ska ha det muntligt på torsdag.
Jag får helt enkelt se vad dagen räcker till... Dagens höjdpunkt är ju att det bara går bra program på Tv ikväll.

LATER!

100323

bild030 (MMS)

Hej bloggen! Sitter just nu i skolan och är hur trött som helst. Jag har två timmars rast, vilket jag ska fylla ut med att plugga, så jag slipper göra det hemma. Har ingen lust alls, utan mina tankar ägnar sig åt ordet sova och kolla tv! Ni får ha det bra, så hörs vi snart igen!


God natt!

Denna dagen har varit helt okej. Har inga andra ord att säga. Mitt humör sjönk rejält nu på kvällen, men det är bara att stå ut. Imorgon mår jag nog mycket bättre och då hoppas jag på fint väder så att jag kan gå ut och gå. Tror jag behöver rensa mina tankar med skön musik. Hehe! Annars så blir det lite plugg som ska göras imorogn och på kvällen är det bara bra program på tv. Tisdag är en väldigt bra dag.

Nu ska jag kolla på Tv eller något tills jag somnar.. Ha en fin kväll och sov gott! =)

IT IS A LOVELY ...



Äntligen KLAR!

Nu är jag klar. Det känns underbart och mitt rum är så vackert nu och jag älskar möbleringen. Jag är super nöjd!
Är helt slut nu känner jag med och känns skönt att jag kan ta det lugnt resten av kvällen. Ska strax iväg till affären med Samah och Alexandra ifall.

Annars.. Vad har ni haft för er idag? Känner riktigt att denna måndagen har gått jättesegt.. Vill ha tisdag, så det kan närma sig helgen.. Fast jag längtar inte till helgen, i nuläget ifall.

22e mars 2010

Hej allihopa!

Kom hem från skolan för en stund sedan. Måste säga att det känns så härligt att vara hemma. Dagen har varit väldigt seg. Jag ska strax äta någonting och sedan ska jag städa/möblera/få in nya möbler i mitt rum, vilket känns underbart. Frågan är bara hur det ska se ut.. Får hoppas att resultatet blir bra och jag blir nöjd!! =)

Annars så är det två veckor kvar innan lovet sätter igång och gissa hur mycket jag längtar? SÅÅÅÅ här mycket. Har en del och få gjort denna veckan, men idag fokuserar jag bara på att mitt rum ska bli klart.

Ha en fin dag ♥

No subject1

bild046 (MMS)

God kväll allihopa! Jag har just lagt mig ner i sängen efter att fått gjort saker som varit behövliga. Har även fixat så jag kan blogga genom mobilen. Sov gott allihopa!


21e mars 2010

God morgon allihopa!

Igår kväll spenderade jag min dag/natt med min älskling. Vi kollade bara på film och pratade hur länge som helst. Jättemysigt... Dock var vi så trötta, men han tvingade mig att vara vaken endå.

Vaknade upp för en liten stund sedan och ska strax äta frukost. Sedan blir det att kolla på någon film innan jag sticker iväg och hälsar på min syster och hennes man. Kan nog bli trevligt! =)
Lär spendera hela min dag där och sedan när jag åker hem ska jag duscha, packa inför imorgon och sedan bara njuta av kvällen hemma! Det är ju som sagt dags att ladda upp inför en ny vecka. Nu är det bara två veckor och sedan har vi lov. Det är UNDERBART!


20e mars 2010

God morgon!

Hade önskat att det var fint väder idag, men inte ska jag få som jag vill. Gick upp för en stund sedan och känner att jag e på ett väldigt bra humör idag. Känns jättebra! Mina föräldrar åker iväg snart och då ska den höga musiken sättas på och jag lär sprínga runt och dansa/sjunga. Haha!

Det är lördag idag och min dag ska spenderas med min pojkvän. Har dock ingen aning om vad vi ska göra, så det återstår och se. Något roligt hoppas jag, är jättesugen på att göra något.

Nu ska jag försökta ta mig upp ur sängen och sedan blir det att äta en god frukost. Pussar!

Fredagkväll

Hej allihopa!

Har varit ledig ifrån skolan idag och det har faktist varit skönt. Jag har spenderat dagen med min pojkvän och sedan gick jag till min syster och hennes pojkvän. Där bjöds det på middag och sedan blev det film/spel. Åkte hem tidigare än väntat pga att jag inte ville ta bussen, så min bror kom och hämtade mig.

Jag sitter just nu hemma. Har duschat och pluggat, så nu är alla saker som jag skulle göra för idag gjorda. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Det är fredag och jag sitter hemma, det är lite ovanligt och jag har glömt hur det är att vara hemma på en helg, speciellt när man är ensam. Har inte lust att göra något speciellt heller, men är sugen på att möblera om i mitt rum lite kanske eller fortsätta med pluggandet? Vilket jag inte behöver göra för att jag har bara ett matteprov på måndag och känns som att jag kan det... Vi får se helt enkelt!

Nej, nu har jag inget mer och säga.. Ni får ha en bra kväll. Pussar!

18e mars 2010

Hej allihopa!

Min skoldag har varit helt okej. Riktigt segt, men det har funkat! Jag sitter just nu hos min älskling och vi har planerat upp en väldigt mysig kväll. Han står just nu och lagar mat och sedan ska vi bara ta det lugnt/kolla film osv. =) Jättemysigt!

Imorgon har jag även ledigt ifrån skolan för att jag ska iväg och göra en sak, så det är helt underbart. Långhelg! Dagen är planerad imorgon också, men det blir lugnt med god mat/film och sedan spendera kvällen hemma framför tvn och plugga matte.

Hoppas ni får en underbar kväll! ♥

Ändrade planer

Nu har jag precis fått reda på att våran sista lektion är inställd och det är hur bra som helst. Har dock ledigt från skolan på fredag och matteprov på måndag, så tänkte jag plugga lite till provet hemma, men jag har inga böcker och ingen lust alls att gå tillbaka till skolan och hämta dom. Tråkigt! Men jag får helt enkelt hitta på något att göra!

Har precis städat och hängt upp två nya tavlor i mitt rum. Väldigt skönt och ha det städat nu! Väntar på att maten ska bli klar här hemma, är jättehungrig och trött..

16e mars!

Hej allihopa!

Var så otroligt trött i morse att jag knappt kunde hålla ögonen öppna, trots att jag hade lagt mig väldigt tidigt. Men det var bara att gå upp och få i sig frukost och piggna till. Idag har vi alla nior haft Nationella prov i engelska.
Det gick bra för mig, dock var hördelen väldigt svår, men det gick ifall.

Sitter hemma just nu med en lång rast på tre timmar!! Helt onödigt för att sedan har jag bara en lektion vid två. Dom kunde lika gärna ha skippat den lektionen, så att vi kunde ha slutat tidigare. Hehe.. Jag funderar på att lägga mig och sova en stund, jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen..

Är på ett underbart humör, solen lyser ute och imorgon firar jag & mannen 7månader.. Jag är glad! =)

100314

Hej allihopa!

Denna helgen har gått fort och jag har inte gjort något speciellt i helgen alls. Det kan vara skönt och inte göra något på helgerna ibland, får nog bli så ett tag framöver.

Annars så sitter jag hos min boyfriend just nu. Har kollat på en jättebra komedi film medans han sovit och sitter just nu och lyssnar på musik. Vet inte riktigt vad vi ska göra av denna dagen, men lugnt blir det ifall.

När jag kommer hem hade jag tänkt och läsa ur mina två böcker som jag har börjat att läsa och båda handlar om Adolf Hitler. Två väldigt intressanta böcker och jag längtar redan.. :)

Ha en fin dag. Pussar!

010313

Hej allihopa!

Har varit vaken sedan klockan sju. Har inte gjort mycket alls förutom att duscha, fixat mig och nu sitter jag här.
Är på ett väldigt bra humör idag och inte nog med det så lyser solen ute idag! =) En bra lördag!

Jag ska strax leta upp kläder och sedan ska jag åka iväg och umgås med min pojkvän... Ni får ha en fin dag!


00.42

Nu är jag hemma igen! Jag vet inte riktigt om jag har haft roligt eller inte ikväll, för jag har varit så himla trött så det inte är sant. Jag tror att denna veckan har tagit så jäkla hårt på mig med allt pluggandet och sovit dåligt sedan onsdags. Men det är otroligt skönt att vara hemma nu, trots att det hade varit underbart att krypa ner jämte en varm famn.

Jag kollar just nu på en film som visas på tv4. Den har precis börjat, så kan inte riktigt säga vad jag tycker om den heller. Kollar nog en stund till och sedan tänkte jag läsa lite ur boken Mein Kampf. Samah kom hem med den idag och överraskade mig, ni kan ju gissa hur glad jag blev. Har velat läsa den boken jättelänge och nu kan jag äntligen göra det.

Hoppas ni har haft en bra fredagskväll! =)

12e mars!

Hej bloggen!

Underbara fredag är äntligen här. Veckan har varit jobbig pga allt plugg men nu är den äntligen över!! Denna dagen har varit rätt okej. Mitt prov gick jättebra och fick mina omdömen idag, är ganska nöjd.

Nu har jag ätit och duschat. Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig. Hade ju planerat att ha en skön hemmakväll idag, men nu är det ändring på det. Jag ska istället åka och umgås/dricka med några vänner. Ska bli roligt efter att inte sett dom på ett tag och även träffa min pojkvän jag inte sett på två dagar.. Hehe! =)

Hörs ikväll. Pussar!

11e mars!

Skoldagen har varit helt okej idag. Inget speciellt alls och jag var så glad när jag slutade för dagen, hehe.

Sedan jag kom hem så har jag pluggat hela dagen och det känns väldigt bra. Känns som att jag kan en hel del till provet och hoppas att det sitter kvar där tills imorgon, hehe.. Tog en paus för att jag var så jäkla trött och sov i tjugo minuter, vaknade upp och pluggade och nu sitter jag här med Samah och Alexandra. Jag pluggar samtidigt som jag konverserar med dom och ska strax ta en paus från pluggandet igen för att gå ut och ta frisk luft... Köpa något sött också, det behöver jag.. haha!

Ha en fin kväll! Pussar!

Min onsdag!

Efter skolan mötte jag upp Steph och vi åkte iväg och fikade! Det var jättetrevligt! Vi fick pratat om en hel del grejer som var behövliga och jag har saknat henne så mycket. Var ett tag sedan vi träffades nu. Men hon åker iväg på en resa snart igen. Hon reser hela tiden, det måste vara hur underbart som helst! =)
Efter fikan så besökte vi Tobbe och min pojkvän en sväng och sedan åkte vi hem.

Jag har precis blivit klar med alla mina läxor för veckan och är hur glad som helst! Jag behöver ta ledigt från pluggandet ett tag, men det går tyvärr inte trots att jag e helt slut. Var längesedan jag hade så här mycket på en och samma gång. Mina so böcker står och skriker efter mig... Har prov på fredag, så dags att sätta igång att plugga lite till ikväll..

Måste tillägga att jag har världens härligaste vecka.. Eller inte.. Fast humöret är på topp endå! Nu längtar jag efter en lugn helg som jag planerat!

Ha en fin kväll! ♥

100310

Hej bloggen!

Onsdag idag och skoldagen har gått rätt så fort än så länge, har endast två lektioner kvar, vilket är underbart! =) Är lite trött idag men på ett underbart humör faktist! Och när jag läser mitt horoskop och ser att det stämmer exakt, så blir jag ännu gladare!

Har fått gjort en uppssatskrivning idag och gjort ett gammalt nationellt prov i engelska! Satte mig även i biblioteket innan och fick undan lite plugg. Känns jättebra och ha det gjort. Nu kan jag satsa på min svenska läxa som jag ska sätta igång med strax, får passa på när jag sitter hemma och har långrast.

Efter skolan åker jag till Kinna och fikar med Steph! Trevligt! När jag kommer hem blir det plugg hela kvällen! ♥


God natt!

Denna dagen har jag inte gjort mer än att färga mitt hår, plugga och kollat på alla bra program som visats ikväll. Tisdag är en väldigt bra dag nu när jag tänker efter så har den alltid varit det! =)

Nu är jag lite trött och tänkte krypa ner under täcket och kolla på Scrubs tills jag somnar.. Hörs imorgon! ♥


Pluggdag!

Hej allihopa!

Har legat och myst med min älskling hela morgonen och så har vi bara hängt med varandra. Kom precis hem och ska strax äta lite hade jag tänkt. Sedan sätter jag igång med att plugga, vilket jag ska göra hela dagen ( inkluderar några pauser från plugandet också... haha ) tills klockan slår nio och det börjar med bra program på tv!! =)

Nu ska jag sätta igång här. Pussar!


100308

Hallå allihopa!

Nu är skoldagen över och det känns otroligt skönt. Jag har precis ätit och hade tänkt och plugga i någon timma innan jag åker iväg på tacoskväll och sedan sover jag hos min pojkvän med tanke på att jag har studiedag imorgon, vilket innebär att jag har ledigt. Det är underbart! =)

Skönt att börja måndagen med lite plugg men att ha en rolig kväll att se fram emot. Denna veckan kommer bara att innehålla plugg hela tiden! Men det är bara att ligga i och kämpa!

Ni får ha en bra dag! ♥


Kvällens slut

Sedan jag kom hem från min pojkvän så har jag hunnit med en del som att duscha, möblera om i mitt rum och rensa min stora garderob på kläder. Blev en hel del till tvätten och sådant som skulle slängas. Skönt och ha det gjort, för det behövdes verkligen.. Gick knappt och gå in i garderobsrummet som jag kallar det. Hehe!

Nu när jag är klar så här sent på kvällen så tänkte jag trots att jag inte är trött lägga mig i sängen och kolla på Tv tills jag förhoppningsvis somnar. Vill kolla på Oscarsgalan, men det börjar alldeles för sent för mig med tanke på att jag har skola imorgon.

Sov gott allihopa! ♥

100307

Hej allihopa!

Vi var ju som sagt på bio igår kväll och såg Alice I Underlandet i 3D. Jag tyckte inte om filmen alls, vet inte om det var för att jag var så himla trött eller något annat. Tror faktist jag har haft för höga förväntningar på filmen, vilket var tråkigt.
Var så underbart att få komma hem och krypa ner under täcket med min älskling ifall! =)

Jag sitter vid datorn och lyssnar på musik, gör inte alls mycket, fast det är skönt med tanke på att det faktist är söndag. Min älskling gick och la sig en stund, men jag hade ingen lust för att då somnar jag inte ikväll..

Jag ska bara ha en lugn dag med att umgås med min pojkvän tills jag åker hem och sedan ska jag kolla tv/plugga hela kvällen. Ha det fint! ♥

När tröttheten tar över...

Nu har jag duschat och fixat mig. Ska strax leta upp kläder, får bli sköna kläder med tanke på att vi ska gå på bio! Tror faktist det blir mina Dr Martens, tights och någon skjorta... Låter väldigt lockande!

Eftersom att vi inte åker iväg till Göteborg förrens halv tio, så ska jag in till Kinna och umgås med Samah och Christopher så länge. Vi ska käka pizza och bara hänga! Låter som en bra start innan vi allihopa sticker iväg på bio och ser Alice I Underlandet!! =)

Sover hos min pojkvän efteråt, så vi hörs imorgon kväll igen! ♥

Hemma igen!

Nu är jag hemma. Vad det är kämpigt att vandra runt här hemma ska jag säga er när jag fortfarande är illmående och ont i hela kroppen. Vad har jag gjort egentligen är ju frågan?! haha... Tycker lite synd om mig faktist!

Har fått i mig lite mat nu och ska strax hoppa in i duschen... Mitt hår skriker efter att bli tvättat! Tänkte ta och vila en stund efter det och kanske plugga, åker ju inte iväg förrens vid halv tio ikväll... Talk to you latero.

100306

Hej bloggen!

Lördag idag och jag är glad, men mår inte så jättebra för den delen. Igår började det med förfest hos Adam och sedan åkte vi vidare till festen. Jag hade en kanon kväll men dock med för mycket alkohol. Fyfan, det blev alldeles för mycket, men jag hade så kul!
Resultatet visar idag att jag trots det inte borde ha druckit så mycket.. Hehe!

Vaknade rätt tidigt med min älskling idag. Vi har inte gjort mycket, började kolla på en film innan men gick och la oss, fast jag kunde inte somna om trots min trötthet. Men min kära pojkvän ligger allt och sover gött i sängen...

Idag ska vi ett gäng iväg på bio och vi ska se Alice I Underlandet. Jag ser fram emot att se filmen jättemycket. Och nu när jag endå är inne på det hela med bion så säger jag något helt annat som att jag fick en Canada Goose jacka igår med världens finaste päls! Jag är helt överlycklig!

100305

God morgon allihopa!

Kände verkligen inte för att gå till skolan idag, något hindrade mig så jag fick stanna hemma istället. Men för att göra lite nytta medans jag faktist är hemma så ska jag städa, plugga och duscha! Och eftersom att jag är rätt snabb på det som står först på listan så känner jag att det kommer att ha ett enormt flyt! Känns ganska greato.

Solen ljuser ute, men det känns som att det är sjukt kallt, nästan så att man knappt vill sätta foten ute. Vilket jag tror stämmer också. Men jag är på ett otroligt bra humör idag och jag hoppas verkligen att det håller sig till ikväll då vi tjejer ska festa!

Nu ska jag sätta igång. Vi hörs senare!



Torsdagkväll!

God kväll allihopa!

Skoldagen har varit helt okej, gick ovanligt fort för att vara en torsdag och det var underbart! Annars så har jag spenderat dagen i Kinna lite och sedan har jag hängt med Samah & Alexandra. Inte gjort något speciellt alls.

Jag sitter just nu och är helt slut. Känner att jag behöver sova ordentligt. Humöret har varierat från och till idag, så just nu känns det som att jag är på väg neråt igen. Är inget som hänt alls, är bara en känsla som är obehaglig. Inte alls roligt och inte alls okej.

Behöver förövrigt städa mitt rum så hemskt mycket, men jag låter det vara för ikväll och lägger mig i sängen för att slappna av och kolla tv. Ha en bra kväll! ♥

100303

Hej bloggen!

Onsdag idag och dagen har varit helt okej. Inte märkvärdig alls. Var på världens bästa humör tills jag fick reda på att planerna för helgen inte alls blir som de egentligen skulle, vilket gjorde att mitt humör sänkte sig. Är fortfarande lite arg, har så svårt för och släppa vissa grejer bara. Men det går över så fort jag går ut i detta vackra väder.

Jag ska åka till min älskling om en stund och hänga med honom, vilket känns underbart just nu! =)

Ni får ha en bra dag! ♥

Tvkväll!

Nu har jag varit med Steph och det har varit trevligt. Vi köpte lite grejer och sedan har vi gått på en promenad och sedan suttit ute och pratat i flera timmar. Sedan mötte vi upp Samah och begav oss hemåt. Fyfan vad kallt det är ute, helt sjukt!

Jag sitter här och lyssnar på Tokio Hotel och har blev påmind om hur bra dom är och hur mycket jag tycker om dom! Jag ångrar starkt att jag inte gått på någon konsert än. Det är ganska trist, väldigt måste jag säga.. Måste nog ta och kolla om det finns biljetter kvar till deras konsert i Göteborg eller om det finns någon som säljer på Tradera. Hade varit mer än underbart!

Nu ska jag njuta av en kväll framför Tvn! ♥

100302

Hej allihopa!

Denna dagen har varit ganska bra. Jag har fått gjort så mycket som tex läxor och så, så det känns riktigt härligt! Inte nog med det, så lyser faktist solen idag. Hade inte varit fel om det var lite varmare dock, men jag ska inte klaga. Hehe!

Idag skulle jag egentligen åkt till min pojkvän, men han har blivit sjuk och ville inte smitta mig, så jag får vänta tills han blir lite bättre istället. Så idag ska jag umgås med S&M. Jättetrevligt! =) Jag föreslog att vi skulle äta glas.. Åh vad gott!

Ni får ha en bra dag, så hörs vi ikväll! ♥


100301

Första mars idag! Det är helt sjukt vad tiden går fort! =)
Jag har haft en bra dag, men har ingen lust att sitta här och skriva. Nu ska jag sitta vid datorn lite tills det är dags att fortsätta med matteläxan, prata med min älskling och kolla på Tv.

Ha en fin kväll! ♥

RSS 2.0