God kväll!

Jag sitter i mitt rum och pluggar samtidigt som jag tar lite pauser då och då för att kolla in Cosmopolitan tidningen och för att göra det lite roligare så äter jag Ben and Jerry's!
Har ingen lust alls för att lägga mig och är inte speciellt trött, så det känns som en sen kväll men jag klagar inte, hehe.. Lyssnar även på underbara Regina Spektor/Melissa Horn.

Nu ska jag fortsätta med mitt så hörs vi kanske ikväll eller imorgon. ♥


100131

Hej bloggen!

Jag har haft en bra helg med vänner & min älskling. I fredags så blev det bowling och på lördagen så hade jag & min älskling en myskväll ihop! Idag har vi bara legat hemma och inte gjort någonting, sedan åkte vi iväg till M och chillade. En bra helg har det varit med andra ord!

Jag önskar att lovet redan hade börjat, men nu är det bara två veckor kvar, så det är bara att hålla ut. Jag tycker det ska bli lite skönt med en ny skolvecka, men det lär jag ångra mig om senare ikväll..

Har ifall duschat och ätit middag! Sitter här och väntar på att jag faktist ska orka börjar plugga. Har inte gjort det sedan i fredags och det är verkligen dags att börja med tanke på att jag faktist har två prov i veckan och kan knappt det ena av proven så nu gäller det att ligga i och kämpa tills på tisdag och förhoppningsvis få pusta ut på onsdag!

Hoppas ni haft en bra helg/kväll! ♥

100129

Hej allihopa!

Är fortfarande förkyld men mår ganska bra endå. Lite jobbigt är det, men man får helt enkelt stå ut!
Jag har sminkat mig och bestämt ut kläder för ikväll. Klackarna får faktist åka på ikväll också! =) Annars så lyssnar jag på musik och taggar upp mig själv. Planerna för ikväll är att dricka och bowla med några vänner och min pojkvän! Det ska bli jätteroligt! =) Sedan får vi se vart kvällen leder oss.

Jag hoppas på att ni får en toppen dag/kväll! Ta hand om er ♥

Vänner.

Jag har pluggat och kollat på Vänner. Sitter och lyssnar på bra musik i mörkret. Jag har tröttnat och vet inte vad jag ska göra resten av kvällen. Det är jobbigt och behöva vara sjuk och vara hemma. Alldeles för jobbigt för mig som är så van vid att inte vara sjuk så ofta. Samah kommer hem snart ifall, då kanske det blir lite roligare förhoppningsvis!

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Vänner istället för och fördriva tiden lite...

Imorgon är det fredag och jag längtar faktist till helgen, fast jag inte planerat något förutom på fredag. Men på lördag kan jag tänka mig att det blir en mysdag med CL. ♥

14.22

Nu har jag satt igång med pluggandet! Plugga, Tvn och datorn är nog mina bästa vänner när jag ligger hemma och har hur tråkigt som helst! Är planerat att bowla imorgon kväll och jag tror att jag kommer ut, i nuläget ifall, så får hoppas att det inte blir värre! Hoppas även på att min älskling känner sig bättre imorgon också!






12.22

Nu har jag ätit en ordentlig frukost och är otroligt mätt. Kollar även på Sjunde Himlen, jag älskar den serien! =) Är en daglig dos när jag väl kan kolla på det pga att det går så tidigt på dagarna och jag är ju i skolan då, men passar på nu när jag är hemma ifall!

Jag ska sätta igång med att plugga efter att SH har slutat. ♥

100128

God morgon!

Mår lite bättre idag än vad jag gjorde igår, men blev ingen skola idag ifall. Jag tror/vill komma iväg till skolan imorgon så får vila och ta hand om mig själv helt enkelt! Har sovit otroligt bra i natt och det känns så skönt, men jag är fortfarande lite trött, hehe.

Denna dagen ska gå åt att plugga! Jag har ju som sagt två prov nästa vecka och har knappt börjat läsa på till något av dom så det är nog dags att göra det idag så jag slipper ha någon ångest sedan över detta.. Vi hörs senare! =)

2948363.

Jag lyckades få upp två bilder, det är ifall något! Två par skor som jag tycker är sjukt snygga. Jag är nöjd!





Dåligt..

När jag väl överfört bilderna till datorn så ska det självklart inte funka och ladda upp dom på bloggen. Det är så typiskt att det aldrig ska funka när jag vill att det ska det! hehe.

Jag gör verkligen ingenting, sitter här och kollar på Tv och har sjukt tråkigt. Det är inte ens något bra och kolla på Tv heller och inget bra ikväll heller.. Herregud vad jag klagar! Jag ska nog sätta på filmen Alpha Dog som jag velat se jättelänge, den är ju så sjukt bra.. Sedan ikväll får jag underhålla mig själv med serier eller något, hörs då! =)

100127

Hej allihopa!

Jag har åkt på en rejäl förkylning och sitter hemma just nu och är sjuk. Inte riktigt lockande eftersom att jag sett fram emot både torsdag & fredag, men jag hoppas på att må bättre imorgon! Haha, tveksamt..

Sov ju som sagt hos min boyfriend igår och det var himla mysigt. Salem kom upp och hämtade mig vid halv två och sedan åkte vi till Borås för att kolla runt lite. Kom hem för någon timma sedan och började genast att städa mitt rum som såg ut som jag vet inte vad riktigt... och möblerade om lite. Så nu är jag nöjd!! =)

Tänkte ladda upp bilder på skorna/kläderna jag köpte på Nelly! =) Hörs snart igen!

20.05

 Pga lite dåliga nyheter som kom upp tidigare idag här hemma så har tyvärr min farmor dött. Men jag hoppas att hon har det bättre där uppe. Det är folk som står familjen väldigt nära här just nu och de pratar, äter middag och har det trevligt. Var längesedan jag träffade på vissa av dom, så var roligt och se dom igen! =)

Kom hem för en liten stund sedan efter att ha varit och handlat lite godsaker till mig & älsklingen ikväll. Samah är även ute och hämtar mitt paket från Nelly, det hade visst kommit.. hehe! Så jag är rätt så glad över det, för nu får jag överraska henne med presenterna jag köpt!! =)

Nu ska jag spendera lite tid med resten av familjen och sedan åker jag iväg till min boyfriend. ♥

100126

Hej allihopa!

Idag är det tisdag och jag sitter hemma på min långa håltimma just nu. Jag börjar att bli sjuk! Förkylning, hosta och ont i halsen. Detta verkar inte riktigt leda bra alls.. Jag vill absolut inte bli sjuk nu, det är inte rätt tillfälle för det!
Annars så har skoldagen gått bra, har ju en lektion kvar som hålls på eftermiddagen. Jag tänkte att jag skulle piggas upp lite av o veta av att mina kläder/skor från Nelly hade kommit, men det hade dom visst inte gjort.. Lite tråkigt när man hade förväntat sig det, men imorgon hoppas jag ifall att de kommer!

Imorgon har jag ingen skola, UNDERBART!! Så idag spenderar jag lite mer tid med min boyfriend.. ♥

Kärleken.

Min kärlek. Pojken som jag älskar så otroligt mycket. Allt var som en ask fylld med ångest innan han kom och fyllde asken med ångest till kärlek istället. Jag minns det som igår. I nästan två hela år var jag intresserad av denna pojke som hade glimten i ögat, trots att jag knappt visste vem han var eller kände till honom, blev jag genast förälskad. Han var det vackraste jag någonsin sett.

Inte ett ord hördes ifrån våra oss när vi träffades eller gick förbi varandra, det vore som att vi var helt osynliga för varandra. Men det fanns alltid den känslan om hopp. Hopp om att det kanske någondag skulle bli vi eller att vi faktist skulle få ur ett litet ord som bara en hälsning och hela min värld skulle stanna av glädje, glädjen som jag längtat efter så länge. Efter dessa år fanns det fortfarande hopp, det skulle aldrig försvinna förrens den där hälsningen skedde.

Jag tänker tillbaka och ryser av tanken, första hälsningen blev istället en kyss som gjorde mig stel av förvåning & spänning. Det var som en dröm och jag ville att någon skulle nypa mig, men jag ville aldrig vakna tills jag insåg att det inte var något jag behövde, det var verklighet. Hela min värld stannade och jag var lyckligast i världen i den stunden.

Jag insåg snabbt att det där hoppet hade hjälpt mig och att jag nu var fast, inget skulle kunna hindra mig från denna pojken, han blev min som jag hade hoppats på så länge. En dag, blev till en vecka, en vecka blev till en månad och månaden ledde det till fem underbara månader som jag aldrig glömmer, som jag gömt långt in i hjärtat. Det är minnen som jag aldrig kommer glömma, de får aldrig rinna ut.

Denna pojken är min kärlek som jag älskar högt,
denna pojke vid namn Claes.

Good day!!

Stack ju som sagt iväg till älsklingen innan. Vi kollade på Tv och myste bara tills det var dags att bege sig till min syster & hennes pojkvän. Vi pratade, åt och spelade PS3! Det har varit en jättetrevlig/rolig dag, sådana här dagar borde man ha oftare har jag nu insett. Men jag kom ifall hem för en stund sedan och har fått i mig lite mat och även duschat håret som var förjävla smutsigt, hehe.. Ska tvätta bort sminket och sedan krya ner under täcket och kolla på Tv/film tills jag somnar..

Sov gott, så hörs vi imorgon!! ♥

100125

Hej allihopa!

Idag har jag haft tre lektioner och sitter redan hemma och har slutat för dagen. Det är så härligt! Är rätt så trött, men ska försöka hålla mig uppe hela dagen så att jag somnar tidigt ikväll. Jag gör ingenting, umgås med Samah och ska fortsätta göra det tills hon sticker iväg till skolan. Min dag ska spenderas med min pojkvän, nu när den latmasken (!!) vaknar, hehe..

Vi hörs ikväll igen!


Läggdags!

Nu på kvällen så har jag pluggat vilket förövrigt känns otroligt bra, för då slipper jag göra det imorgon! Jag har även renskrivit min låt ( två gånger!! ) som ska spelas in på tisdag. Har även varit ute en sväng med Samah & Alexandra och så har vi varit i affären och handlat godsaker. Sedan gick vi hem till mig och åt. Så har min kväll sett ut och nu sitter jag här och ska kolla på någon film/serie innan jag går och lägger mig hade jag tänkt. Är lite trött, men vill inte lägga mig och sova endå!

Annars så sätter en ny vecka igång imorgon, ännu en vecka närmare lovet och det känns bra! Denna veckan har jag inga prov alls och det är en underbar känsla, men dock måste jag sätta igång och plugga till två prov som jag har i nästa vecka. Ett av dessa prov är väldigt svårt, så måste nog sätta igång tidigt i veckan känner jag.

Nu ska jag krypa ner under täcket. Sov gott ♥


100124

Hej bloggen!

Var en väldigt trevlig kväll igår med några vänner. Jag har haft en super bra helg! =) Idag har jag legat och myst med min älskling hela dagen. Vi har även kollat på 2012! Den var väldigt bra, men väldigt hemsk. TÄNK så hade det hänt oss.. Nu sitter jag här hemma ifall och ska leta upp lite information om några ord och sedan ska jag ut och gå hade jag tänkt och samtidigt möta Samah.

Hoppas ni haft en lika bra helg som mig. Pussar! ♥

100123

Hej bloggen!

Igår kväll började det med tjejkväll. Det blev middag, skratt & massa skvaller som vanligt. Var en trevlig kväll ifall, som slutade rätt tidigt för mig med tjejerna för jag hade förbokat en taxi som skulle ta mig till Kinna vid elva. Så jag åkte in till Kinna för att umgås och dricka med några andra vänner. Jag hade det jättetrevligt! Jag & min pojkvän kom inte hem förrens vid fyra ungefär.
Gick upp rätt tidigt idag och åkte hem, sitter helt ny duschad och är hur trött som helst. Jag ska strax laga mat och sedan lägga mig ner och vila en stund.

Tänkte och ta det lugnt idag.. Men istället blir det ytterligare en rolig kväll med några vänner! Hörs senare! ♥

Confused

Kände mig lite konstig och förvirrad innan.. så för första gången ( tror jag! ) så shoppade jag för att må lite bättre! Jag som är omöjlig när det gäller shopping, hittade faktist saker som jag tyckte om. Jag gick in på Nelly och handlade allt mellan t-shirt, skor, klänningar & presenter till min kära syster som förtjänar det!! =) Så nu mår jag bättre och lyssnar på hög musik och dansar runt.. Jag hoppas på en bra kväll med tjejerna, sedan får vi se om jag sticker iväg till Kinna och umgås med dom andra!

Nu ska jag fortsätta och dansa runt innan jag sticker iväg till skolan för tre lektioner, LÅT DET GÅ FORT!!

100122

Hej allihopa!

Jag sitter just nu hemma och har håltimma till klockan ett pga att våran idrott går bort nu när vi har simveckor. Lyssnar på musik och njuter av att det faktist är fredag! Jag hade mitt prov innan och det gick jättebra! Känns skönt och ha det avklarat nu.

Ikväll blir det tjejkväll! =) Hörs då!

100122

Hej allihopa!

Jag sitter just nu hemma och har håltimma till klockan ett pga att våran idrott går bort nu när vi har simveckor. Lyssnar på musik och njuter av att det faktist är fredag! Jag hade mitt prov innan och det gick jättebra! Känns skönt och ha det avklarat nu.

Ikväll blir det tjejkväll! =) Hörs då!

19.01

Jag har nu pluggat i några timmar och känner att jag kan provet hyffsat bra. Jag ska bara läsa igenom lite senare. Sitter och lyssnar på Melissa Horn och drömmer mig bort lite. Hennes texter är helt underbara/fantastiska. Påminner mig även om våren/sommaren och det ger mig ännu en stor längtan tills dess!

Det är fredag imorgon och jag är mer än lycklig. Det ska bli så skönt och jag känner att jag verkligen behöver helg mer än någonsin. Ha en fin kväll!

100121

På morgonen och fram till lunch ungefär så kändes det som att skoldagen aldrig skulle ta slut, men nu sitter jag hemma och ska strax plugga! Har varit trött idag och så har det även varit så mycket idag. Men jag har fått gjort klart mycket idag, så jag är ganska nöjd!

Jag sitter och dricker Energi Dryck just nu för att piggna till lite och lyssnar på Regina Spektor. Jag måste nog sätta igång nu.. Hörs ikväll igen! =)


100120

Hej bloggen!

Denna dagen har varit ganska bra faktist. Efter skolan så mötte jag upp Samah, så gick vi och köpte nytt smink ( Har knappt något kvar.. ) och handlade. Jag har precis ätit och ska strax sätta mig ner och plugga. Har ingen lust egentligen för att jag är så trött, men det måste göras! Har ett prov tills på fredag och två läxor, så nu är det dags att sätta igång. Hörs latero!

00.27

Jag har nog inte suttit och lyssnat på musik på evigheter känns det som. Jag ska strax lägga mig i sängen och kolla på Tv eller någonting, känner inte för att gå och lägga mig än.

Jag längtar till helgen. Jag har nu styrt upp en liten tjejkväll/middag på fredaga med tjejerna! Det ska bli himla roligt känns det som, men ska nog inte dra ut något i förväg och på lördagen har jag inte planerat någonting, så det kan bli skönt och ta det som det kommer. Men dagarna innan helgen så gäller det och plugga väldigt mycket. Det är mycket som ska göras innan jag går på lov vecka sju. Men det är bara att bita ihop ( Ja, fast jag också ger upp väldigt lätt när det kommer till många prov/läxor och stress.. ) så får man på något sätt hitta ett positivt sätt att tänka. Jag försöker det varje gång, ibland lyckas jag och andra gånger inte.

Det bästa jag har gjort idag är nog att ha skänkt en summa pengar till de drabbade människorna i Haiti. Det är något som alla borde göra!

Vi hörs imorgon bitti. God natt! =)

Good day!

Nu är jag hemma igen. Har varit en väldigt bra dag!
Jag & Claes passade hans systers döttrar, dom är så himla gulliga och roliga. Efter det tog vi bussen till Kinna och gick hem. Jag satte mig ner och gjorde de sista frågorna på svenskan och han lagade mat. Sedan har vi bara legat i sängen och myst. Vi har även kollat klart några avsnitt på Vänner, så nu ska vi börja på sjätte sesongen. Vi är en bra bit ifall! Heja oss!

Min bror & Samah kom och hämtade mig runt nio tiden och så åkte vi ner till Mc och beställde mat! =) Så nu ska jag strax fixa iordning min säng och sedan äta. Vi hörs imorgon. Pusshej! ♥

100119

Jag sitter just nu hemma och äter en köttbullemacka och kollar på Sjunde himlen. Jag tycker om det så himla mycket!

Dagen har varit jättebra och jag är så nöjd med Tekniken idag. Vi ska nu äntligen få börja att arbeta själva och bygga/utveckla saker. Jag & Cely har kommit på en jättebra ide och redan nästa vecka kan vi starta igång med det.
Annars har dagen bara flytit på och jag sitter just nu hemma pga att jag har en lång håltimma. Min sista lektion idag blir HK och då ska vi ha teori hela lektionen. Gött för en gångskull och inte laga mat hela tiden.
Åker sedan iväg till min älskling, ska bli skönt. =)

Nu ska jag kolla klart och sedan blir det plugg innan jag sticker iväg igen.

Scrubs/How i met your mother.

Nu börjar kvällen närma sig sitt slut. Jag sitter rätt så trött i min säng med datorn i knät och Tvn på. Min dagliga dos på kvällarna är Scrubs/How I met your mother. Synd att det går så sent, men det är värt att vara uppe faktist. Energi Dryck är min räddning dagen efter om det behövs.

Imorgon är det en ny dag med nya tag. Tisdag med helt andra ord och det är en rätt så slapp dag förutom den långa håltimman som aldrig tar slut känns det som! Efter skolan så åker jag raka vägen till min älskling. ♥

Trött!

Nu är jag hemma igen efter Livräddningstestet som gick jättebra och jag är super nöjd med mitt betyg även. Efter det åkte jag hem snabbt och sedan var det dags att åka in till Kinna för att handla med mamma, pappa och syster. Det var trevligt, men jag va/är så trött och seg.. Har åkt på en rejäl förkylning också, kan nog bero på att mitt hår va så otroligt blött innan när jag gick ut i detta vintervädret.

Jag har inte satt igång med pluggandet än och vet inte om jag har lust med det.. Men ska försöka och plugga lite, har nämligen prov på fredag. Ska ifall hoppa in i duschen nu, så talk to you latero.

100118

Hej bloggen!

Var rätt så pigg när jag vaknade i morse, men nu börjar det att sjunka ner igen.. Jag har haft tre lektioner idag och det har varit både bra/roligt/skönt. Nu sitter jag här hemma och väntar på att klockan ska bli ett, så att jag kan åka iväg igen. Min andra lektion börjar klockan två och då är det uppe vid ett badhus för att vi ska ha dyk/livräddnings test. Jag är lite nervös, jag & dyka passar inte riktigt ihop, så jag hoppas att det inte är så noga med precis det. Annars så tror jag det blir roligt! =) Sedan slutar jag för dagen klockan tre ungefär.

Idag ska jag åka till Kinna med mamma & syster och kolla runt lite och sedan tänkte jag städa mitt rum. Sedan är det planerat att färga håret, om jag orkar dvs & plugga!! =) Talk to you latero.

God natt!

Nu har jag haft en trevlig mini kväll med Samah. Vi har kollat på en Johan Falk film som har gått på Tv4 idag. Filmen var faktist bra av det jag hängde med på ifall.

Nu kollar jag på en rolig serie som slutar strax och sedan ska jag läsa lite innan jag kryper ner under täcket. En ny vecka imorgon med nya tag! God natt ♥

God kväll!

Hej allihopa! Nu är jag hemma efter en helg som har spenderats både hemma och hos min älskling. Vi har inte gjort något speciellt. Kollat filmer och myst bara. Nästa helg är han redo för att äntligen komma ut efter skadan! =)

Jag sitter här och gör inte mycket, ska strax hoppa in i duschen och sedan blir det Tvn hela kvällen tills jag känner att det är nog.

Jag behöver semester till ett underbart ställe som får mig att må riktigt bra. Jag har tröttnat på kylan, den börjar bli för jobbigt just nu. Jag skulle göra allt för att få åka bort en vecka, om inte mer till mina bästa och saknade tjejer som är i Tunisien just nu i en månad, om inte mer. Jag vill också åka och få må bra i värmen, finns nog inget annat än det som kan göra mig riktigt lycklig just nu!

100116

God morgon!

Har sovit så otroligt bra inatt! Det behövdes verkligen efter denna veckan och nu är jag pigg för en gångsskull! =)
Känner mig som en helt ny människa nästan, haha. Måste ha varit att jag pluggade igår natt, så kände jag mig nog så trött efter det och somnade direkt.

Jag gick upp vid tolv ifall och sedan började jag att fixa mig. Jag sitter och kollar på Tv just nu och ska strax börja kolla efter kläder. Good luck säger jag bara... Jag ska sedan iväg till min pojkvän och spendera lördagen med honom!

Hoppas ni får en bra lördag, hörs imorgon!

Imagine that.

Klockan är ett ungefär och jag sitter just nu och kollar på en komedi film som heter Imagine That. En väldigt bra film! Tycker ni allihopa ska ta och kolla på den någondag när ni har tid/lust.

Nu är fredagen över och det är lördag imorgon. Helgerna går så fort nu för tiden! Mer helg skulle inte jag tacka nej till ifall. Jag hoppas att veckorna börjar att gå lika fort som de gjort förut, så att sportlovet kan närma sig. Några veckor kvar och jag längtar otroligt mycket! =)

Nu ska jag återgå till filmen och sedan blir det nog lite läsning innan jag går och lägger mig. Pussar!


Fredagkväll!

Hej bloggen!

Nu är jag hemma igen, har varit iväg och varit med Claes. Vi har inte gjort mycket förutom att kolla Vänner/Tv, prata och mysa och så självklart har vi ätit lite godsaker.. Det går liksom inte och missa det! hehe =)
Min bror hämtade sedan upp mig och nu sitter jag med datorn i knät och kollar på Analysera mera! En väldigt bra/rolig film! =) Jag ska strax äta någonting, känner att jag börjar bli hungrig och sedan blir det en lugn kväll med filmer tror jag. 

Vi hörs! ♥

100115

Hej allihopa! =)

Halva skoldagen har gått och det känns greato. Jag sitter just nu hemma på rast och lyssnar på Thåström medans jag umgås med Samah. Jag ska sätta mig ner och plugga lite innan jag sticker iväg till skolan igen vid halv ett för att ha tre lektioner och sedan slutar jag för dagen och det innebär helg. Jag känner att jag behöver ta det lugnt och sova ut, men göra något roligt.. Det var längesedan jag festade, men det ska jag inte göra denna helgen heller så.
Jag ska åka iväg till min älskling senare och umgås med honom. Har inte träffat honom på två dagar, så det ska bli skönt!! =)

Ha en bra fredag! ♥

14januari.

Skoldagen var rätt så okej. Många lektioner på torsdagar, men jag börjar vänja mig.
När jag kom hem ifrån skolan så åt jag och sedan satte jag igång med pluggandet direkt. Har pluggat sedan klockan fyra och fått gjort klart plugg, så det känns rätt så bra. Kan njuta resten av kvällen och av den kommande helgen som behövs väldigt mycket utan att ha ångest för att inte ha gjort klart saker.

Jag ska strax sätta på en film och så får det bli resten av kvällen. Imorgon är det fredag och det är underbart! =)

13januari.

Hej allihopa!

Dessa dagar har jag spenderat i skolan, varit med min pojkvän och pluggat på det lilla jag har fått än så länge. Jag hämtade ut ett paket innan och det var fina kläder i paketet. Super nöjd! =) Har även hyrt filmer jag ska kolla på lite senare ikväll hade jag tänkt. Nu har jag städat klart mitt rum ifall och det som står kvar på listan är att äta, duscha och läsa lite ur biologi boken. See yaa!


100111

HEY BABES!

Första skoldagen och den har varit jättebra/rolig. Hade inget plugg, så jag åkte iväg till min älskling där jag spenderat hela dagen. Vi har kollat på Vänner och myst. En toppen bra dag med andra ord.
Jag har precis valt program till Gymnasiet och jag känner mig nöjd. Det känns skönt och ha det gjort och på onsdag har jag tid med min Syo. Jag ska strax tvätta bort sminket och lägga mig i sängen för att kolla på Scrubs och sedan är det sängen som gäller. SEE YA!


En sömnlös natt..

Jag somnade innan, men vaknade till och kan inte somna om nu.
Jag sitter och pratar med min vän Ulla som jag älskar så fruktansvärt mycket. Jag saknar henne så mycket, hon befinner sig i Norge just nu. Jag hoppas på att hon snart kan komma och hälsa på! =) Hon betyder så himla mycket för mig, vi umgicks alltid förr.. Hon fick mig att inse vad riktig vänskap är.

22.09

Jag är inte alls taggad för skolan och jag riktigt känner det. Lovet har gått alldeles för fort och när jag tänker efter så har jag inte gjort något av de sakerna jag önskat att göra. Jag har istället spenderat mitt lov med min pojkvän som har varit skadad och fortfarande är det, men det har varit värt det.

Jag är inte trött och känner inte alls för att lägga mig. Det känns som en sömnlös natt. Brukar alltid bli så söndagsnatten, då man är medveten om att man ska upp till skolan nästa dag.. Jobbigt är det!

God kväll!

Det känns som evigheter sedan!! Hej bloggen! =)

Hela min helg har spenderats med min pojkvän. Vi har bara tagit det lugnt, ätit godsaker och kollat på filmer/Vänner. Det har varit en toppen helg! Eftersom att Claes inte orkade att vara uppe igår natt, så satt jag och kollade på Vänner tills klockan sex på morgonen. Det är så bra och man fastnar direkt för det.

Klockan är strax halv åtta och jag ska strax laga mat och sedan föna/platta mitt hår. Sedan blir det film... Antingen Click eller Scream. Kan inte riktigt välja...

Imorgon drar skolan igång igen, vi hörs då! Puss ♥

Ha en fin dag!

Jag blev inte alls pigg efter duschen.. Trist. Är så jäkla trött, men jag får stå ut med det helt enkelt. Jag ska strax börja att fixa mig och sedan äta middag! Ska fixa ihop lite grejer också innan jag åker iväg till min älskling och spenderar helgen med honom. Ska bli jätteskönt med ännu en lugn helg.. Att ta det lugnt är nog det enda jag har gjort på lovet.. Hehe.

Ni får ha en fin dag och en toppen helg, så hörs vi på söndagkväll! ♥


!!

Är det möjligtvis någon som läser min blogg som går/gått Media på Gymnasiet? =)

100108

Jag måste sluta upp med min vana att lägga mig sent på nätterna, det funkar helt enkelt inte längre. STOPP! STOPP! STOPP! Haha. Jag kan inte sova ut längre heller när jag lägger mig så sent, vilket man egentligen gör ju! Men istället vaknar jag tidigt och är hur trött som helst.. Inte roligt alls!

Jag kollar på Våra bästa år och skrattar lite för mig själv. Att den serien fortfarande visas är ju helt otroligt.. Tröttnar dom inte? Jag tyckte om serien i början, men nu är den ju hur kass som helst! Hehe..

Ska nog ta mig en dusch strax för att se om det piggnar upp mig lite. Talk to you latero! =)



Sov gott!

Denna kvällen/natten har spenderats med Zarah och en bra killkompis som bor i Stockholm, men är här och hälsar på. Jag har inte skrattat och haft så här roligt på ett bra tag. Har varit kanon, ett plus i kanten. Ett mindre plus är att Zarah åker till Tunisien imorgon igen och kommer inte tillbaka på ett bra tag och killkompisen åker tillbaka till Stockholm imorgon, han har ju med skola som börjar nästa vecka. Men vi kanske inte ses förrens han tar sin student i sommar och jag längtar redan tills dess! =)

Jag ska strax lägga mig, klockan är alldeles för mycket och jag hade tänkt gå upp i hyffsat bra tid imorgon. Nu har min älskling gått och lagt sig, så ska nog med ta och göra det. Vi hörs imorgon! ♥

16.47

Blir inte så mycket gjort av denna dagen. Skulle åkt iväg till min boyfriend, men jag bestämde mig för att åka dit imorgon istället så idag ska jag bara sitta hemma och ta det lugnt. Var ett tag sedan jag satt hemma två dagar i rad faktist. Haha! =) Något man nog ska börja vänja sig vid nu när skolan börjar också, då blir det mycket plugg/nationella prov. Men det är bara att stå ut!

Jag ska strax sätta igång och läsa lite engelska, var ett tag sedan. Hörs ikväll!

100107

Hej allihopa!

Nu har jag vaknat upp efter några timmars sömn, men är fortfarande lite trött. Jag ska nog strax hoppa in i duschen och sedan får vi se vad jag gör av denna dagen.. Talk latero.

En tidig morgon..

Jag har inte gått och lagt mig än. Klockan är strax halv sex på morgonen. Jag har suttit uppe hela natten och kollat på sesong 6 av The Hills. Det är riktigt sjukt bra!! =) Kunde inte slita mig ifrån det som ni märker, var tvungen och kolla klart på alla avsnitt.

Sitter just nu i sängen med min systers nya laptop. Jag försöker mej på den, den är både cool och snygg, men jag är så ovan vid detta tangentbordet så det blir jobbigt och skriva tillslut. Hehe. Är inte så trött efter att ha druckit Redbull, men jag ska ge det ett försök att sova endå. Min älskling borde ha legat jämte mig, men nu är det nog dags att vänja sig vid att sova ensam... Skolan drar ju igång om 5 dagar, mindre roligt!

Hörs senare! ♥

God kväll!

Hej igen! Jag skulle ut en sväng till affären innan för att köpa lite godsaker.. Det var därför jag hade så bråttom.

Det är verkligen så otroligt kallt ute, går knappt och vara ute i detta vädret. Och jag som fortfarande går runt i min skinjacka.. Haha! Ska börja använda min vinterjacka nu, det är nog dags!
När jag kom hem så städade jag mitt rum och la in lite nya möbler. Jag älskar min nya möblering jag har gjort och jag trivs med det rätt bra. Ska behålla det så ett tag. Har fått in en liten " Skohylla made by Aliaa" haha. Så nu finns även mina skor i rummet, det låter nog lite konstigt, men det är snyggt ifall.
Vad har ni gjort idag, fått gjort något vettigt/roligt? =)

Är klar med allting just nu och sitter och kollar på Scrubs. Ska strax kolla på The Hills, den nya sesongen har kommit ut. Verkar jättebra! Vi hörs imorgon. ♥


100106

Hej bloggen! Hur mår ni allihopa?

Själv så mår jag rätt så bra! Väldigt bra rättade sagt! =) Jag kom hem för en stund sedan. Hade en väldigt bra dag/kväll igår med min älskling. Även idag har vi haft en toppen bra dag med filmer och mys! =)

Jag måste sticka iväg snabbt, sorry! Men vi hörs om en stund när jag kommer hem igen. Talk to you latero!

!!

Jag har sovit ut, men är fortfarande trött. Har hunnit att duscha också! Har knappt fått på mig kläder för att jag fastnat vid datorn/tvn. Jag har inga planer för denna dagen, att ligga i sängen hela dagen hade varit mer än greato. Men åker nog iväg till min boyfriend och spenderar dagen/kvällen med honom. Men det återstår och se vad jag bestämmer mig för och göra. Nu ska jag äta mat! SEE YA!


100105

Hej bloggen!

Jag vaknade med världens bästa jämte mig i morse och det var så härligt att jag inte ville gå upp! Men jag vaknade ( av mig själv!! ) klockan tio över åtta på morgonen. Jag skulle endå upp fem minuter efter för att ta bussen hem för att jag var tvungen att göra en sak. Men nu är jag ifall hemma och är så otroligt trött. Ska ta och lägga mig en stund hade jag tänkt.
Behöver städa mitt rum eftersom att någon tycker tydligen det är roligt att göra stökigt här.. Vad jobbigt det börjar att bli!!

Vi hörs lite senare igen! ♥


100104

Hej bloggen!

La mig rätt sent igår och vaknade upp vid halv ett idag.. Jag var dödstrött, men kämpade mig ur sängen endå! Nu har jag duschat och fixat mig. Ska strax äta och sedan ska jag åka iväg till min älskling.

Jag märkte precis vilket hemskt onödigt inlägg detta blev, men jag ville bara berätta för er att jag lever ifall!
Ni får ha en bra dag, så hörs vi imorgon igen! ♥


God kväll bloggen!

Jag sitter just nu och kollar på Star Wars! Det är första gången någonsin jag bestämmer mig för att se dom! Dom är än så länge helt okej och jag kollar just nu på den tredje filmen. Den har precis börjat, så jag kan inte avgöra om den är bra eller inte än.

Annars så har jag fått gjort saker som jag behövt göra. Det känns lite skönt! Nu kan jag ta det lugnt och kolla film hela kvällen! Har några stycken som jag vill kolla på innan lovet är slut! =)

Nu ska jag fokusera på filmen! Ha det bra så hörs vi imorgon!

100103

Det lär bli mindre bloggande den här veckan pga att det är min sista vecka innan skolan sätter igång igen och jag kommer knappt vara hemma, så då lider bloggen.. Sorry! Men ska försöka få upp inlägg så fort jag har tid över.

Igår åkte jag iväg till min pojkvän och myste med honom, vi kollade även på två filmer.. Eller jag sov rättade sagt under den första filmen, men var super pigg när vi skulle kolla på den andra. Hehe! Sedan övernattade jag där. Det är så härligt att vi bor så nära varandra, hehe! =)

Annars har jag inte gjort så mycket idag, varit med min älskling och sedan gick jag över till min syster en stund och nu sitter jag hemma! Ska strax hoppa in i duschen och sedan ska jag städa mitt rum pga att några personer stökat ner det (!!). Efter det blir det att kolla film och läsa en stund innan jag går och lägger mig..

Ha en fin kväll! ♥


100102

Hej bloggen!

Jag la mig rätt sent igår, så nu har jag fått sova ut och det känns så härligt! Mina föräldrar åkte precis iväg och kommer hem imorgon igen. De har varit borta väldigt mycket på senaste, men det förtjänar dom! =)

Jag tänkte strax hoppa in i duschen och sedan får vi se vad som händer.. Talk to you latero!

Stieg Larsson.

Jag har nog inte sett bättre svenska filmer än Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden. De filmerna är verkligen super bra! Jag har bestämt mig för att inte kolla på den tredje och avslutade delen i Millenniumserien förens jag läst ut boken. " Luftslottet som sprängdes " heter den. Jag började med boken innan och har kommit en liten bit bara. Det är ju 700 sidor och lite mer, så det lär ta en tid.. Men kan bli intressant och skilja mellan boken och filmen sedan! Vill se filmen nu, nu, NU!

Jag har gjort två saker sedan jag skrev här sist. Duschat och städat mitt rum. Jag ska nog sätta mig ner och läsa strax, men jag kan inte slita mig från datorn.. Jag tänkte spara spelandet till någon annan dag, jag är så otroligt trött. Vi hörs imorgon igen. Pussar!

PS. Mitt batteri på datorn hade dött, det var därför det inte gick och starta datorn.. Haha!

God kväll!

Min dator vägrar att sätta igång och jag har ingen aning om vad problemet är.. Sitter just nu på min brors dator, så utförs det inte ett mirakel med min dator, så blir det tyvärr mindre bloggande..

Igår kväll skulle det vara en myskväll. Men det vände ganska snabbt och det blev istället film, middag och sedan firade jag & min älsklingen nyår hos honom med några nära vänner. Det blev en lyckad kväll/nyår!

Jag har varit hos min älskling hela dagen, har nog sovit för det mesta och kollat på film. Min bror kom och hämtade mig vid sju tiden och sedan åkte vi iväg till Landvetter för och hämta Zarah som är här på besök i en vecka.. Hon har åkt hem just nu och jag orkade inte åka med, så jag ska göra något vettigt.. Först hoppa in i duschen och sedan städa mitt rum. Sedan blir det att läsa Luftslottet som sprängdes och spela San Andreas på Ps2!! =) Ha en fin kväll! ♥


100101

Jag tänkte bara önska er gott nytt år och ha en fin kväll! Jag firar det nya året med min pojkvän  och med fina vänner! Vi har har det jättebra! =)

Vi hörs imorgon kväll! Pussar ♥


RSS 2.0