Orienteringsdag!

Hej bloggen!

Inte orkat blogga förrens nu. Idag har jag ifall haft orienteringsdag och jag började halv elva. Kände mig som en helt ny människa när jag vaknade i morse, helt utvilad. Orienteringen gick bra, lite vilse i skogen. Men tillslut så hittade vi fram! Vilken tur för oss! =) Dagen slutade vid halv två. Var hemma vid ungefär två och då var jag stendöd i min kropp, fick nog träning för en hel vecka skulle jag kunna tro. Men jag duschade och åt, sedan var det tänkt att åka in till Kinna. Men blev tyvärr inte så. Istället satte jag mej ner och pluggade. Var även barnvakt en stund, men eftersom buspojken var ute hela tiden, så kunde jag fokusera på pluggandet. Så det är ungefär det jag har gjort denna onsdagskväll. Inget bättre för mig endå, hehe.

Sitter ensam hemma just nu och väntar på att mamma och pappa skall komma så de kan köra mig till Kinna. Skall hälsa på Samah & Christopher. Orkar inte sitta hemma mer, känner att jag pluggat klart för dagen.
Har ju som sagt prov på fredag i Första världskriget. Var inte så jobbigt att läsa på inför som jag trodde.. Varför tror man alltid så mycket?

Redan torsdag imorgon! Två dagar kvar och sedan kommer Zarah & Steph hem!

Desperate housewives.

Nu är jag hemma igen efter att par timmars städande med mamma hemma hos min syster. Mamma blev förskräckt när hon gick in i lägengheten och började genast att städa. Allt skall vara perfekt enligt henne, speciellt när det gäller att hålla det rent och fint i en lägenhet. Det var ifall trevligt och spendera tid med henne där.

Vi kom hem för en stund sedan och jag har precis gjort lagat potatismos med korv. Åh, vad gott! Har inte ätit sedan jag var i skolan. Så det lär smaka bra. Och om ungefär två minuter börjar    Desperate housewives. Jag längtar, det är repris men dubbelavsnitt! =)

Efter det lär det bli någon film och sedan sängen. Börjar ju endå inte förrens halv elva imorgon, så lite bör man ju njuta! =)

Hörs imorgon. Pussar!

090929

Tisdag idag. Dagen har gått rätt så fort. Inte hänt så mycket alls förutom att jag hade prov sista lektionen. Det gick la som det gick. Är hemma nu och är otroligt trött. Ingen vila här inte, utan att jag har erbjudit mig och hjälpa mamma med Zarahs lägenhet och när jag kommer hem blir det plugg för på fredag har jag prov igen! Åh, jag orkar verkligen inte med skolan längre. Bara att stå ut i två veckor till och sedan har jag praktik i två veckor och sedan en veckas lov! Längtar mer än någonsin.. Börjar bli trött på skolan.

Imorgon har vi ifall orientering hela dagen, börjar halv elva. Lite gött med sovmorgon! Sedan blir det ut och orientera i skogen. Jättekul, eller inte. Hehe!

Later!

2345363.

Hemma igen nu! Skall äta och sedan sätta mig ner och plugga tills jag somnar. Lär gå fort, för jag är verkligen dödstrött. Men någon timma får det ifall bli.

Helt onödigt inlägg. Men kände för och skriva av mej lite. Hehe! Och min pojkvän är så sjukt underbar o bäst för mig!


090928

Dagen har gått så otroligt fort! Helt sjukt! Har varit en bra dag ifall.
Jag skall äta nu och sedan sätta mig ner och plugga eftersom att jag har prov imorgon. Sedan åker jag iväg och träffar älsklingen.

Ha en bra dag!

090927

Jag kan börja med att berätta om min lördag. Jag åkte iväg med Samah till Kinna vid halv sju och vi gick till Christopher. Vi satt där och drack innan vi gick upp till Johanna en stund.
Jag skulle ju möta upp tjejerna vid klockan nio i Kinna, vilket slutade med att vi möttes upp i Skene vid halv tolv. Jag & Lisette tog en taxi till Skene och mötte upp dom andra och gick på en chilenarfest. Det var väl trevligt, tog dock en taxi in till Kinna vid klockan två. Jag var tidig och dem andra var ute på hotellet, så jag gick upp till syrrans lägenhet och chillade en stund tills dom kom. Det slutade med att vi satt hos Christopher & Samah och chillade bara. Jättetrevligt var det och vi gick inte och la oss förrens vid nio på morgonen.

Jag gick dock upp vid halv tolv och sprang över till syrrans lägenhet, där Alexandra sov. Vi snackade en stund och sedan gick vi till Hotellet för hon trodde att hon hade tappat sin mobil. Men vi hittade den senare. Vilken tur! Sedan gick vi till Hemköp och köpte chips, dricka och godis. Satte oss utanför Samahs & Christophers lägenhet och snackade om allt mellan himmel och jord. Min älskling kom även ut en stund också, hehe.
Annars har vi bara suttit hos S&C idag. Jätteskönt har det varit, kom inte hem förrens vid halv tio ikväll.

Snacka om att jag är otroligt trött just nu, det är helt sjukt. Har knappt fått sova någonting. Jag har precis fönat och plattat mitt hår. Skall äta och sedan läsa lite innan jag hoppar i sängen.

Hörs imorgon. Pussar!


Fly high

Nu har jag pluggat en stund och fastnade sedan vid datorn. Ikväll blir det nog tjejerna som gäller! Vi håller på och fundera ut vad vi skall göra. Men vad vi än gör, så har vi alltid roligt. Skratt och snack hela tiden och de gillar vi!

Nu blev jag lite trött, vet inte om jag skall lägga mig och vila? Vi skall ju endå inte mötas upp förrens om ett par timmar..

090926

Lördag! Igår gick jag och la mig tidigt. Kollade på halva filmen och sedan blev det för mycket. Hehe!

Jag skall strax sätta mig ner och plugga några timmar och sedan får vi se vad som händer. Vill göra något roligt idag, så det återstår ju och se om någonting roligt händer. I hope! =)

Later!

Home again.

Nu är jag hemma! Allt gick jättebra, jobbigt var det att ta farväl, men var ju tvungen så. Nu sitter de ifall på planet och precis innan dem skulle lyfta så får jag ett sms av Zarah & Steph där det står " Killen som jobbar på planet är AS SEXIG! " Haha, så en bra resa ner får dom ifall. ;)

Annars så ligger jag i min säng. Skall strax äta och sedan börjar en film som jag tycker om. Jag vet vad du gjorde förra sommaren heter den. Rätt gammal är den, men väldigt bra!

Jag säger god natt och ha en bra fredagskväll!

2587326.

Jag är så otroligt trött! Har knappt fått sova något inatt. Känns som att jag skall somna när som helst, hehe.

Jag har varit hemma, duschat, fixat mig och käkat middag med familjen. =) Och nu sitter jag hos Zarah igen. Hon håller på att fixa sig och jag lyssnar på musik.

Vid halv åtta så skall vi nog börja åka härifrån mot Landvetter. Broshan kommer hit tidigare, så får vi se om allt får plats i bilen. Inte säkert att jag ens får det, pga Zarahs stora jäkla väska. Men vi skulle fixa det!
Sedan vet jag inte vad jag skall göra. Antingen så åker jag till Kinna eller så åker jag hem och tar det lugnt. Lutar åt det hållet just nu ifall. Orkar nog inte göra någonting med min trötthet.

Hörs när jag är hemma igen! Pussar!

090925

Hej allihopa!

Fredag idag, vilket innebär att Zarah & Steph åker iväg ikväll. Jag gillar verkligen inte detta! Visst, dom är endast borta i en vecka, men när man har umgåtts nästan varje dag i något år, (flera) så är det faktist jättejobbigt!
Jag har varit utan dom förut, men det var då. Nu har jag hunnit att bli ännu mer besatt av dem. Hehe! Jag kommer att sakna dom otroligt mycket, men väldigt glad för deras skull!

Igår på kvällen var jag med Cleez, sov över där. Gick dock tidigt till Zarah i morse för att jag skulle hjälpa till med att packa. Men hon var inte ens vaken när jag kom. Så typiskt henne! Men hon har köpt en ny Mp3, så jag satte mej och la in låtar på den istället. Nu är hon ifall vaken och vi skall strax åka hem till Skene till mina föräldrar. Hon skall ta farväl av dem och sedan åker vi nog hit igen. Hon har inte packat klart alls och det behövs städas här i hennes lägenhet.

Jag åker nog med och lämnar av dom i Landvetter ikväll! Undra tro om jag klarar och ta farväl, jag är så dålig på sådant.. Fyfan!

Hörs senare! Pussar!

Update

Sitter hos min syster nu med några tjejkompisar. Mucho roligt! Man borde dricka oftare och bara vara tjejer, allt blir ju så lyckat då. Massa skratt, killsnack och detaljer som aldrig kommit på tal förut. =)

Nu känner jag att alkoholen börjar ta över. Det var nästan på tiden! Ska även över till min älskade pojkvän snart.

Imorgon åker Zarah & Steph till Tunisien för ungefär 10e gången. Jag är super glad för deras skull, men ledsen över att de lämnar mig här helt ensam. Hehe. Vi hade planerat denna helgen så väl, men tyvärr så blev det att dom precis hade chansen o åka denna helgen. Jag skall försöka och klara mig så gott och väl utan dom! Jag älskar ER!

LATER!





090924

Torsdag! Åh vad skönt det känns att inte ha skola imorgon. Jag är verkligen stendöd idag. Behöver nog sova i en timma eller så för att börja fungera riktigt. Hade ifall två prov och det gick bra. Lämnat in papper och böcker också. Kollat lite på Almåsgymnasiet också. Fått gjort sådant som behövdes och nu känner jag att jag e redo för helg. Hehe!

Jag har precis ätit och skall lägga mig lite. Senare mot kvällen blir det lite drickande med tjejerna hos min syster. Eftersom att dem åker bort imorgon ( SNYFT! ) så skall vi bara chilla och ha kul idag. Jag vill inte att dom skall åka! Men tyvärr.. Lär bli en sorgsen vecka utan dom. Men det gäller bara en vecka, så hoppas att det går fort.

Vi hörs lite senare. Pussar!

God natt!

Jag får inte upp länken på låten än. Får hoppas att det funkar imorgon!

Kom hem för ca två timmar sedan ifall. Har kollat på Grey's och så har jag städat mitt rum. Eller städa skall jag nog inte kalla det, var redan städat. Men har tömt ut lite böcker, flyttat lite grejer, fixat ett nytt smyckebord osv. Och medans jag gjorde det, så lyssnade jag på min favoritlåt. Nu är jag ifall klar med det och skall läsa lite innan jag går och lägger mig! Så jag säger god natt härifrån så hörs vi imorgon efter skolan.

Jay Sean.

Jag har hittat världens bästa låt. Kan dock inte lägga upp den här pga att länken inte funkar och läggas in. Men låten heter ifall Down med artisten Jay Sean. Den är så fruktansvärt bra! Min nya favoritlåt. Är kär på nytt. hehe.

Sitter hos min syster nu ifall och väntar på att min andra syster skall komma över med Buzz och så. Jätteskoj! Jag längtar jättemycket. Jag vann tre gånger sist vi spelade, sedan gick det åt skogen. Haha! Men denna gången skall jag nog kunna lyckas vinna någongång. =)

Vi ska kolla på Efterlyst vid klockan nio också. Hehe, uh jag längtar.. Får se om jag vågar kolla, beror på hur jag tar mig hem också. Tar jag bussen, så lär jag nog inte kolla alls Ja, jag är väldigt feg av mig och kan bli rädd för minsta lilla grej.

Ha det fint. Pussar!


Fräsch!

Nu känner jag mig som mig själv igen. Råkade hände en liten händelse i skolan idag, hehe. Jag råkade tappa massa sås på mig själv. Så jäkla typiskt mig.. så mina kläder var ju riktigt äckliga efter det skall jag säga er. Inte nog med det, så blev det fläckar på mina favoritbyxor, svarta är de. Gröna och vita fläckar av färg.. Ja, undra vad mina kläder inte har fått på sig idag är ju frågan.

Annars så skall jag åka iväg ja, sa ju att jag skulle ändra mig. Hehe. Buzz skall vi även spela också! Åh, jag riktigt känner hur taggad jag börjar och bli. Det är ju så jäkla roligt och spela! =)

Ha en bra onsdagskväll!

090923

Onsdag idag! Jag är lycklig! Redan torsdag imorgon och sedan är det långhelg eftersom att fredagen går bort.
 
Hade ett oförberett prov i engelska idag, det gick bra. Känns skönt! Imorgon får vi andra delen, så det blir både engelska prov och matte diagnos imorgon. Bara att kämpa på och göra sitt bästa känner jag! =)

Annars så är jag jättetrött, som nästan vanligt efter en skoldag. Men jag skall ifall inte lägga mig och sova, tycker det är så onödigt. Istället blir det snart käk, duschen och sedan plugg. Får se om jag kommer iväg någonstans senare. Systrarna ville laga middag idag, men ja som sagt. Det återstår och se. Känner att det kanske är behövligt och vara hemma lite. Men ni som känner mig vet ju att jag ändrar mig rätt fort, höhö.

Nej, nu skall jag äta. Hörs senare! Pussar!

090922

Är hemma just nu, har håltimma i två timmar framöver. Om inte mer då. Jag var dödstrött i morse, men med lite Redbull så fixade det sig och nu är jag nästan helt pigg. Hehe! Lär nog bli trött framöver. Jag skall ifall hoppa in i duschen strax och sedan plugga lite. Idag får jag all information till proven nästa vecka. Lär bli gött och få det, så man kan börja träna inför proven också. Men det börjar jag med imorgon, för idag skall jag vara med min babe.
Jag hade tänkt och komma hem o lägga mig och sova, men insåg tillslut att det var rätt så onödigt.. Hehe!

Min sista lektion blir HK, då vi bara skall få info till provet.. Åh, härligt!

Later!

090921

Måndag idag. Har varit en rätt så komplicerad dag. Hehe. Har även tappat en mp3, så jävla typiskt mig. Men får la skylla mig själv. Jag vet inte om jag tappat den eller om den blivit snodd, men något är det ju ifall och jag lär ju absolut inte få tillbaka den.

Annars så har jag varit i skolan och sedan har jag varit hos min syster och hennes pojkvän. Kollat på film och snackat. Sedan tog jag den tidiga bussen hem. Zarah och Steph mötte upp mig och så gick vi till Frölich och käkade. Nu sitter vi alla i mitt rum, kollar på Tv och pratar. Ska strax slänga ut dom.. Haha! och gå lägga mig. Nej, det skall jag inte riktigt.. =)

God natt!

090920

Söndag idag! Igår kväll hände inte så mycket förutom att jag var barnvakt till ungefär ett på natten. Steph kom även över en stund och sedan åkte vi iväg till Kinna. Vi drack vi tre och chillade hos Zarah bara. Var inte hemma så sent, hehe.

Nu sitter jag ifall hos Zarah. Vaknade vid halv tre och tänkte ta bussen vid halv fem, men broshan kunde köra mig. Jag sov med sminket igår, så jag orkade inte sminka om mig i morse, så gårdagens smink fick funka idag. Jag är hungrig, men vet inte riktigt vad jag är sugen på. Vi skall ifall bort till Samah & Christopher och spela Buzz!

Vi hörs senare. Pussar!

Lördag!

Jag är fortfarande barnvakt. Skall nog aldrig mer ställa upp på det, ifall inte när det gäller och vara barnvakt en hel dag! Jag har hunnit med att plugga och sova i någon timma också. Sedan har jag bara gått runt hemma och sedan kollat på Tv. Jag har även pratat med mamma och dem är hemma om si och så där två timmar. Fast det var när jag snackade med henne för någon timma sedan, så vi hoppas att dem verkligen är hemma tills klockan elva. Tänkte att broshan skulle ta över passandet, men han skulle tydligen iväg till Göteborg med sina vänner. Han kör ikväll, så han sa att han ifall kunde hämta upp mig ifrån Kinna i natt ifall jag inte ville ta bussen. Så det tackar jag gärna för!

När föräldrarna kommit hem så sticker jag iväg till Kinna! Ha en bra lördag!


LASSO.

Nej, tydligen så körde mamma och pappa hem lillebroshan efter att dem kommit en bit på vägen. Han ville tydligen vara hemma istället. Blev riktigt förbannad, hade ju planerat annat. Men det är bara att ta det och stå ut tills elva ikväll då dem kommer hem. Jag har ätit och duschat nu ifall. Finns inte så mycket att göra, kanske skall ta och sova en liten stund. Men först skall jag få in lite plugg innan jag lägger mig och vilar. Pussar!

 

 


090919

Oj, redan lördag idag. Känns faktist som en seg söndag. Har inte haft tid för att blogga, men igår kväll var det som sagt fredag. Var och shoppade i Kungsbacka med min bror och systrarna, det var mycket trevligt. Inte ofta vi fyra hänger ihop, hehe. Vi var la hemma vid ungefär fem och då hoppade jag in i duschen direkt och sedan var det bara att fixa sig inför kvällen. Hade inga planer dock, förutom att spela Buzz med några. Dock var jag inte på humör alls för att spela, så jag sprang i mellan till Zarah och sedan till Christopher. Tillslut fick jag ett samtal av Zarah och då skulle det tydligen vara massa folk där, så jag sprang över dit. Höhö! Kvällen var la bra om man skall säga så, förutom vissa grejer. Men säg mej någongång då det inte händer grejer en natt i Mark? Haha. Trevligt vare ifall och tillslut hamnade jag hos min älskling. =) Det var mysigt.

Vaknade i morse av att något vibrerade, tillslut insåg jag att det var min mobil. Haha, typiskt. Jag skulle egentligen ha varit barnvakt idag eftersom att mina föräldrar skulle åka iväg till Göteborg och spendera hela dagen där med vänner. När jag & Samah väl kommer hem, så skall lillebroshan tydligen åka med. Så ja, blev att vi inte behövde vara barnvakter längre.. Vilken lättnad! =)

Har precis värmt mat i ugnen och sedan blir det duschen. Hörs senare! Pussar!

LALALA.

Jag sitter och lyssnar på musik.. inte så mycket gjort här hemma idag. Men jag är ensam hemma med Samah. Mamma är hos en vän, men hon e snart tillbaka och då skall vi slänga in en ljus färg i hennes hår. Sedan får vi se vad jag gör. Tror att Zarah kommer hit idag, hehe. Har inte träffat henne eller Steph på ett tag. Så får vi se om Steph mår bättre så att vi hinner träffa henne en liten stund ifall. Och juste, så var det den dära läxan.. jag skall läsa igenom texten en gång och sedan får det vara nog!


090917

Torsdag idag! Dagen har gått ganska fort, men endå så jäkla segt. Hehe, jobbig torsdag med massa lektioner på en och samma gång. Usch. Nu är dagen ifall över. Jag är så lättad! Dagen skall spenderas hemma idag igen, blir nog lite plugg också. Har en läxa tills imorgon, men jag orkar bara inte.. Men jag måste. Är så sjukt trött, men det är bara att hålla sig tills ikväll.

Annars så är det fredag imorgon, vilket innebär helg efter dagens slut.. Kan inte mer än o längta!

KÄRLEKKÄRLEKKÄRLEK.



Jag kan dö lycklig just nu...



SEGT.

Uh, dagen går ju så segt. Jag har ifall hunnit att plugga lite och även försökt på mej att skriva lite på min låt. Jag skall säga er att det inte är det enklaste. Usch, vad jobbigt. Behöver nog hjälp och det skall jag skaffa också. Hehe! Har även fått lyssnat på mina Thåström skivor. Mycket bra skall jag säga er. Det var bara att höja volymen på Tvn och drömma sig bort.  I väntan på att Samah skall komma hem, så att vi att vi kan fixa en sak så har jag absolut ingen aning om vad jag skall göra. Längesedan jag kände mig så här rastlös och var ett tag sedan jag ens satt hemma en hel dag. Måste nog börja vänja mig igen, för de senaste tre veckorna framöver ( om jag minns rätt. ) blir det massvis av pluggande eftersom jag har prov framöver nu. Ja som sagt, bara att stå ut. Snart går vi ut på praktik och sedan blir det lov i en vecka. Åh, jag längtar så sjukt mycket.


NEW MOON.





Nu är jag hemma ifrån skolan! Vad skönt det är. Jag är jättetrött. I väntan på att Gossip Girl skall börja så har jag precis kollat på en trailer på den kommande filmen New Moon. Och den var så otroligt bra. Undra om den är bättre än Twilight? Verkar nästan som det. Men skall nog inte säga något förrens jag sett filmen och nu längtar jag tills den kommer ut på bio!
Annars så skall jag bara sitta hemma och ta det lugnt idag och även lyssna på massa låtar av Thåström. Kan nästan inte bli bättre! =) Later!


090916

Hej! Ännu en ny dag och det är onsdag idag. Veckan har gått ganska fort än så länge ifall.
Jag sitter just nu i datasalen och skall skriva en grej och sedan slutar jag min lektion eftersom att jag har inlämningsarbete och dem andra har prov. Åh, alla var så nervösa innan och satt och pluggade innan provet. Första provet i NO för dem. Men vi är ju rätt så duktiga i AB, så jag tror att alla klarar det endå.

Igår var jag med Samah, Christopher och Cleez. Jag var så trött, men det funkade endå och det var trevligt.
Idag skall jag inte göra någonting faktist eller inget planerat ifall. Vill nog bara sitta hemma och ta det lugnt. Blir nog att skriva lite på en låt också. =)

Men ha en bra dag, så hörs vi senare. Pussar!

090915

Nu är jag hemma från skolan. Känns lite skönt, eller väldigt skönt rättade sagt. Dagen har gått väldigt fort och på min extremt långa håltimma så satte jag mej vid datasalen och skrev ut massa grejer. Så nu är mitt kemiarbete som skall in imorgon klart och även mitt personliga brev. Jag är jättenöjd och så skönt att ha det klart. Nu slipper man tänka på det ifall. Idag har jag inga läxor alls, skönt! Jag är ensam hemma i några timmar framöver, så jag skall hoppa in i duschen strax och sedan blir det att åka till Kinna och kolla på film med dem andra. =) Kul!

Ha en bra tisdag! Pussar.

GOD NATT.

Dagen har varit jättebra. Fick även träffa min saknade och älskade pojkvän. Det var trevligt! =) Vi satt en stund hos Zarah innan vi gick vidare till Samah & Christoffer. Där lyssnade vi på musik, snackade och dem andra drack. Efter några timmar så ringde broshan och då åkte jag hem med honom. Dem andra skulle festa vidare, är ju tur att någon får ha det jätteskoj på en måndag. Höhö, vilken tur dem har!  Kom hem för en stund sedan och skall strax äta. Sedan skall jag lägga mig i min säng och bara kolla på TV med massa gott och äta. Hehe, jag är super glad som ni märker.

Nej, mat och sedan sängen som gäller. God natt på er!

GODDAG.

Sitter hos syster just nu. Vi  har kollat på tv bara sedan jag kom. Vi skall nog bege oss bort mot affären om en stund skulle jag tro, är fortfarande hungrig. Men jag vet inte vad jag e sugen på och är inte alls sugen på att beställa någon jäkla fetmat. Känns som att det är någonting jag absolut inte vill ha, så vi låter det vara. Annars så hade jag tänkt och inte stanna allt för länge här idag, så att jag kommer i säng i tid för en gångskull. Imorgon är det tisdag och inte allt för jobbig dag, förutom den långa håltimman, men jag skall nog allt klara det!


090914

Idag har jag varit idrottsvärd med David. Gick väldigt fort och det var inte det tråkigaste heller. Det funkade faktist, hehe. Sedan fick vi ju besök väldigt ofta, så det var kanon. Annars så kom jag hem för en stund sedan. Känns skönt. Har inget och göra idag, hade planerat en grej men det sket ju sig. Är jag förvånad? Nej. Istället skall jag åka in till Kinna, till min syster och hälsa på. Jag är hungrig, så jag tror att vi får beställa hem mat också. Hehe. Pussar!

Äntligen.

Hemma från syrran nu. En dryg bror som är otroligt seg kom och hämtade mig efter några timmar. Hehe, men nu är jag ifall hemma och jag skall strax lägga mig i min säng och kolla på TV. MTV Video Music Awards 2009 är ju ikväll och jag vill så gärna titta. Men jag tror inte att det liksom funkar, för jag är så jäkla trött! Men vi får se, kanske sätter på väckarklockan, höhö.

Imorgon är jag Idrottsvärd med David. Skrev fel innan, hehe. Får se hur det går. God natt!

2728732.

Sitter i Kinna hos min syster just nu. Vi har varit och handlat och har precis ätit mat. Vi skall strax sätta oss ute på balkongen och dricka varm oboy. Åh, så härligt. Känns precis som en seg söndag. Och imorgon är det skola igen som gäller. Har dock inga lektioner pga att jag är elevvärd igen. Mjo, kan nog bli långtråkigt skulle jag kunna tro. Men måste man, så måste man ju.

090913

Lördagskvällen blev inte alls som jag trodde den skulle bli. Usch, fyfan. Hatar sånt här, man vet inte riktigt vad man skall säga eller göra. Så jag låter det vara för tillfället.

Annars så är jag uppe nu, skönt känns det och pigg är jag. Vet inte vad jag skall göra. Ta och städa mitt rum tror jag, det ser inte vackert ut någonstans skall jag säga er. Ligger kläder överallt, smink lite här och där, skor, plattång osv. Ja, kan hålla på ett tag. Hehe! Later!


LÖRDAG.

Hej bloggen!

Idag mår jag inte så bra som jag borde, hehe. Vet inte riktigt vad det beror på. Att jag varit sjuk, blev det för mycket drickande igår, eller vad? Haha. Som tur va börjar det gå över. Tror också att jag sovit alldeles för lite.
Annars så var fredagskvällen super bra! Började med Skenemarten och sedan åkte vi vidare till Kinna och gick till Nathy. Sedan efter ett tag så gick vi till Henry. Fyfan, det var så sjukt roligt. När man inte planerar grejer, så har man alltid som roligast. Planerar man så går det oftast åt helvete, eller rättade sagt alltid åt helvete när det gäller mig. Var inte hemma förrens vid sex på morgonen och gick inte och la mig förrens vid halv åtta och vaknade elva. Det var kämpigt skall jag säga er, fyfan.

Hela dagen har spenderats på Skenemarten. Samma sak varje år, men endå är man där. Sedan blev det mat på Napoli. Det behövdes verkligen! Och nu sitter jag här. Har duschat och sitter och tror jag somnar snart. Tänkte måla naglarna och sedan vila en stund. Planerna för ikväll är ifall inte satta än, vill gärna dricka. Men dem andra är verkligen inte sugna, så det återstår och se. Jag vill absolut inte sitta hemma ifall.

Pussar!

FRIDAY.



Nu har jag duschat och ätit. Sitter och lyssnar på musik för att bli på bättre humör. Mitt humör var inte på topp idag skall jag säga er och jag undrar varför. Vet nog varför, kan bara inte skriva det här. För då hade jag la vänt upp och ner på hela fredagen för en viss person. Höhö. Klockan är knappt fyra och jag orkar inte börja fixa mig än, för det är ju flera timmar kvar tills klockan blir ungefär nio ikväll. Och jag vet inte vad jag skall fördriva tiden med, datorn är ju inte direkt något alternativ för att man blir galen om man sitter för länge nu för tiden. Innan kunde jag sitta en hel helg utan att klaga. Tänka sig vad saker och ting kan förändras. Den som orkar läsa detta är värd guld! Ha en toppen dag mannar!


090911

Hej! Fredag idag och jag kom inte alls iväg till skolan efter att hostat så mycket så att tillslut låg jag och spydde. Och det var nog det äckligaste. Hemskt och spy, helt seriöst. Det är så jäkla äckligt! Ifall, min sjuka är nästan över. Väldigt skönt!

Annars så vaknade jag vid tolv och har inte gjort så mycket sedan dess, legat i min säng och gjort absolut ingenting. Kollat på Sjunde himlen. Mjo, inget intressant alls. Tänkte hoppa in i duschen nu och sedan äta. Sedan får vi se, blir ifall Skenemarten ikväll. =) Men långt kvar dit.

Ha en bra dag ifall! Pussar!

IDOL.

Jag sitter och kollar på Idol med Zarah & Steph. Eller ja, de sprang iväg till affären snabbt. Men de är snart här igen. Vi har inte gjort mycket, bara suttit och pratat. Vi har trots allt inte träffat varandra på två dagar (!!) Ja, väldigt ovanligt. Men ingen av oss har varit på topp heller direkt, jag tror att jag smittade dem sedan vi senast sågs. Höhö. Annars så är det fredag imorgon, gud vad jag är lycklig! =)

LOVEHER.





Forever is a long long time.

Nu är jag klar med mitt arbete och har skrivit rent på datorn. Höhö, duktigt! Även skrivit klart en grej som skall skickas med till praktiken som vi har v.42 & 43. Är inte så långt kvar dit! Hehe. Så nu har jag fått gjort något vettigt. Känns skönt och ha det gjort. Slipper man oroa sig nu när det är helg och Skene Marten. Då vill man njuta och inte alls tänka på läxor. =)

Jag blir som ett litet barn så fort Skene Marten är, helt seriöst. Kanske beror på att det alltid har varit så lyckat när det är och att jag har flera minnen därifrån? Mjo, kanske. Känns så tomt på måndagen då dom åker härifrån. Ja, jag kan fortsätta i en evighet.. Allt kommer helt enkelt kännas så underbart i helgen.

Klockan är nu tio över tolv, vet inte vad jag skall göra.. Tror ifall jag skall till skolan imorgon faktist. Orkar nog inte sitta hemma, för då kommer jag förmodligen sitta hemma hela fredagskvällen också. Vilket jag helst inte vill, men vi får se hur jag mår på morgonen.

Ha en bra dag. Pussar!

PHOENIX.

Jag mår nästan lika dåligt som igår, detta är riktigt jobbigt. Att sitta hemma en hel dag gör mig galen. Förr skulle jag inte alls ha något problem med det, men nu för tiden så funkar det bara inte. Detta är min andra dag som jag skall sitta hemma helt ensam och inte ha något att göra. När jag blir frisk så skall jag ut och springa av glädje. Annars så gör jag inte mycket, vaknade vid halv tio och har suttit vid datorn sedan dess. Jag funderar på att sätta mig och leta lite information till mitt arbete. Mjo, får nog bli det. Något vettigt måste jag ju få gjort denna kära torsdagen.

Låten är fantastiskt bra. 




090909

Hej! Idag mår jag verkligen dåligt. Inte nog med att jag har ont i halsen, så är jag otroligt förkyld och har en jäkla hosta. Trodde inte det skulle bli värre över natten, men det gjorde det visst. Har knappt sovit inatt, det har varit jättejobbigt. Har kollat på klockan hela tiden ungefär. Usch. Så i morse bestämde jag med mamma att jag skall vara hemma tills jag mår bättre. Hoppas att jag mår bättre tills på fredag, för då kan jag ifall gå till skolan. Känns som att man missar alldeles för mycket annars. Men som tur va, så har jag faktist mina matteböcker, SOböcker och kemiböckerna hemma. Så jag kan faktist plugga här hemma också!! =) Har prov i både matte och SO om några veckor och inlämninsarbete i kemi. Så nu har jag något nytta att göra här hemma, eftersom att jag inte får gå runt hos mamma och pappa eftersom dem inte vill bli sjuka. Haha, ironi.. Tror jag ifall. =) haha!

Pussar!

PAINTEDBYNUMBERS.

Hej allihopa!

Dagen har spenderats i göteborg med Zarah & Steph. Det gick otroligt fort och vips så satt vi på bussen tillbaka hem till Skene igen. Fick köpt mig en ögonpenna, två par byxor och en tjocktröja. Jag är mycket nöjd! =) Jag som letat efter jeans som en galning och nu fick jag äntligen köpt två par. Annars så gick vi runt i affärer och så. Har varit lite jobbigt, har hostat en jäkla massa. Känns som att jag kommer vara dödssjuk tills helgen. Usch, men jag hoppas inte på det. Denna helgen har jag sett fram emot och oavsett vad, så skall jag inte sitta hemma och vara sjuk. Verkligen inte! hehe.

Annars så gör jag inte mycket, Zarah skall strax åka hem tror jag, så jag skall lägga mig i min sköna nya säng. ( Den var bedårande att sova it!!! ) och kolla på Bröllopsduellen.

God natt. Pussar!

090908

Jag har jäkla ont i halsen och är förkyld. Det gör ont, ont och ont. Men det går nog snart över förhoppningsvis till helgen. Annars så har skoldagen varit bra, hade bara lektioner till halv elva. Sedan skulle vi samlas vid badhuset vid tio i tolv. Jag simmade inte idag, men skall få det gjort innan våra omdömmen sätts. Så ja, annars sitter jag här, kom för en liten stund sedan. Ska hoppa in i duschen och duscha mitt hår. Det är såå äckligt. Hehe! Sedan skall jag äta och efter det får vi se vad jag gör.. Har inga planer förutom att jag har en matteläxa och göra. Men den tar ju inte hela dagen precis.

Pussar!

ANOTHERDAY.

Hej allihopa! Jag har blivit så dåligpå att blogga, ber om ursäkt. Skulle nog aldrig tro att jag skulle skriva så här, men jag har faktist helt enkelt inte haft tid.

I fredags så sov jag hos Cleez och i lördags så drack vi hos Zarah och sedan åkte vi iväg till Assberg. Det var trevligt det. På söndagen så sov jag ut och sedan åkte jag & Zarah in till syrrans pojkvän och kollade på film med dom. Sedan vid åtta, halv nio på kvällen så åkte vi till Skene och åt på Napoli. Sedan gick vi hem till mig och kollade på film. Efter några timmar så fick broshan och vi för oss att åka till MC, så det var trevligt. Hade någon stalker efter oss, eller rättade sagt broshan. Är en historia bakom detta, mycket komiskt.. Vissa tjejer, höhö.

Och så var det måndag idag. Skolan gick bra idag, dock lite segt. Men jag sprang på VG tid idag och jag är stolt över mig själv. Fyfan, insåg att jag inte alls har så bra kondition. Måste ut och börja springa, när jag har lust dvs. Haha! Annars så åkte jag till min älskling senare. Det var väldigt trevligt, som alltid när jag är med honom. Så måste säga att det var en väldigt lyckad dag. =) Är otroligt glad.

Sitter hos Zarah just nu med Steph & broshan. Vi kollar på någon komedi serie på Tv, hehe. Sedan skall jag & broshan åka hem. Tänkte kolla på film och njuta av min nya säng. Som jag dock inte sett än, skall bli spännande tycker jag. Höhö..

Så jag säger god natt härifrån. Pussar!

KNOCKYOUDOWN.

Nu är jag i Kinna hos Zarah. Sitter och lyssnar på musik och snackar med Zarah & Steph. Mycket trevligt, som vanligt =) Detta känns som en riktigt bra kväll..

090905

Hej allihopa! Lördag idag. Känns inte som det. Hehe. Igår var jag med min babe och det var mucho trevligt. Jag har sovit där, så jag kom till Zarah för en stund sedan. Vi har inte gjort mycket, planerat lite om dagen. Steph, hör gärna av dej när du ser detta. Har hört av mej, men inte fått något svar. Så ikväll hade jag & Zarah tänkt att vi bara skulle chilla hos henne och dricka och röka vattenpipa. Steph också, hehe. Så ja, det skall bli trevligt. Jag skall strax åka hem och duscha och fixa mig. Sedan åker jag in till Kinna igen. Känns som att jag mer är i Kinna än Skene nu för tiden. Inget jag skall klaga på heller..

Ursäkta att bloggen ser ut som den gör, har inte tid för att fixa till den just nu bara.. Kommer inom kort.
Ha en fantastisk lördagskväll!

090904

Hej allihopa!

Jag har nu hämtat ut mina nya skor, dem var lite stora, men det går att gå i dem endå. Har fixat det lite, så det är inte så illa. Men snygga var dem skall jag säga er! Kommer kanske upp någon bild på dom här snart. Hehe.
Skoldagen har ifall gått jäkla segt, ovanligt för att vara en fredag. Inte nog med det, så har det regnat nästan hela tiden. Det har varit så otroligt kallt hela dagen och jag har lyckats bli förkyld och börjar få ont i min hals igen. Vilken lycko fredag måste jag säga er. Halva klassen var sjuka och det var många som gick hem. Hälften var inte ens med på idrotten och höhö, jag var en av dem.

Nu är jag ifall hemma, skönt. Jag skall strax hoppa i duschen och sedan ta det lugnt bara tills jag skall åka iväg och umgås med min babe. =) Hehe.

Ha en bra dag fredag. Pussar.

2948954.

I'm back! Nu har jag fixat till lite i mitt rum och även duschat. Skönt och ha det gjort! Känns inte alls som torsdag, utan en seg lördagskväll med dåligt väder ute. Japp, så känns det. Men synd nog är det inte det, utan det är fredag imorgon. Jag börjar få ont i min hals igen, suck. Inget klagande här.

Jag sitter och kollar på Sex and the City filmen. Vet inte hur många gånger jag kollat på den, men den gör mig både glad och ledsen och inte nog med att den är hur bra som helst. Hehe.

Usch, känner riktigt hur trött jag är. Får bli att lägga sig tidigt idag, efter min så kallade efterlängtade film som börjar strax efter tio.. =)

Later!

Regn.

Nu har jag pluggat i några timmar och fått gjort klart det mesta på mitt inlämningsarbete. Har nämligen ett inlämningsarbete i kemi som skall in som ungefär två och en halv vecka. Om jag inte minns fel, kanske bara var två veckor. Men spelar ingen roll, det skall ifall in. Jag satt i biblioteket med min ipod och skrev ner massa grejer innan på lektionen, eftersom att dom som har valt och ha inlämningsarbeten istället för prov, får arbeta fritt. Det var så lugnt och skönt. Vilket det har varit hos min syster också. Man får gjort massa i lugn och ro. Nu skall jag ifall inte plugga mer för dagen, jag är så himla nöjd med det jag har gjort, så det får räcka för idag. hehe!

Nu regnar det en massa ute, lite trist. Jag som hade tänkt och åka hem. Men ingen lust direkt att gå i detta vädret, så nu skall jag kolla upp en buss. Så förhoppningsvis kommer det en ganska snart.

Mamma och pappa hade tydligen beställt nya sängar och dem skulle vara här på torsdag. Så jag hoppas att dem har kommit nu när jag kommer hem! =) Har också fått hem ett avi om mina skor, nu skall jag bara orka flytta mitt arsle och hämta dom enda uppe vid Shell.. Undra hur det kommer att gå.

Hörs när vi hörs. Pussar!

Plugga!

 

 

 




Nu är jag hos min syster och har precis satt igång med att plugga.
 Vi hörs senare. Pussar!


090903

Hej allihopa! Torsdag idag. Veckan har gått fort, men kan nog bero på att jag inte varit i skolan heller. Men nu är snart skoldagen slut och sedan är det bara fredag kvar. Fredagar är alltid så chilla, så det är skönt. Jag har ifall rast nu och skall strax tillbaka till skolan. Cely skulle hem och göra någonting, så jag hängde med henne och passade på att gå hem också, skulle byta om. Hehe! Annars så har jag bara en lektion kvar, matte. Klassen skall ju till Liseberg sedan och jag skall inte med. Så jag slutar vid tio i ett. Hade tänkt att åka till Zarah då och låna hennes dator och fortsätta med mina kemi uppgifter. Så hade tänkt och ringa henne och kolla. Men tror att jag är välkommen endå, höhö. Så skall spendera dagen med att plugga i några timmar, sedan får vi se vad jag gör. Verkar ju bli fint väder, så att sitta ute och äta glass eller någonting hade inte varit fel.

Igår kväll var jag med min älskade pojkvän. Vi kollade på Drag me to hell, som förövrigt är så sjukt dålig. Kollade även på Män som hatar kvinnor. Den var riktigt bra! Värt och se den, så jag tycker ni alla skall göra det. Hehe!

Nej, nu skall jag sätta på mej skorna och gå mot skolan igen. Pussar och ha en bra dag!

2595372.

Vi lovade varandra att aldrig förändras och bli som som andra.

Det är sjukt vad saker och ting kan förändras på någon månad, en vecka, en timma, en minut och en sekund. Man trodde att man hade allting, men sedan rasade det bara. Det är synd att saker och ting skulle sluta som det gjorde, för det behövde det inte göra. Allting var ju så bra, nästan för bra. Men vi var alla lyckliga för stunden. Det var den bästa & roligaste tiden. Då är nästa steg vad var det som egentligen gick snett. Jag tror vi alla vet det, men ingen vill ge sig och berätta denna orsaken. Ingen har mod till att göra det.


090902

God morgon! Blev ingen skola idag heller, utan jag skall iväg imorgon. Annars har jag inte gjort något speciellt, vaknade för en stund sedan och nu sitter jag här. Har pratat lite med mamma också om lite grejer. Skönt att hon förstår mig!

Och idag är jag på ett mycket bättre humör. Det gäller att snacka ut ibland, så mår man plötsligt mycket bättre.
Igår så var jag med Zarah & Steph. Blev att vi kollade på en halvfilm, käkade, pratade och chillade. Trevligt var det, var längesedan vi gjorde sådant. Sedan kom Samah ... ( objuden gäst. ) haha. =)

Mitthuvudsprängssnart.

Det pågår så mycket i mitt huvud just nu. Det är helt sjukt. Mina tankar dödar mig snart känns det som. Jag har fått höra massvis av grejer som har fått mig att tänka mer noggrant på saker o ting. Jag vet bara inte, det är nog det enda jag kan säga. Jag vet absolut ingenting och jag vet inte hur jag skall göra. Det är bara så mycket för mig. Som sagt, jag vet inte. Så jag låter det vara så tills vidare.

Annars måste jag tacka Zarah och Steph som står ut med mig. Ni betyder så otroligt mycket för mig och ni är dem bästa som finns, utan tvekan. Jag vet att jag alltid har er där och ni bryr er verkligen. Det kallar jag riktiga vänner.

Ha det så bra sålänge!


LOVETHEM.

Nu har jag beställt ett par nya kängor. Jag tror att jag och kängor är ämnade för varandra. Hoppas att jag får dem innan helgen!




090901

Trodde jag skulle vakna och vara på ett någorlunda bra humör och det var jag tills jag såg en grej. Fyfan, jag blir så besviken. Jag vet inte vad jag skall tro eller tänka längre angående detta. Det enda jag kan tänka just nu är .. att detta är så jävla över.

SCARREED.

Jag vet inte om jag skall skratta, gråta, vara arg eller vara lycklig. Allt känns bara så jäkla jobbigt, fast det egentligen inte är det. Jag hatar att känna så här, det tar så jäkla hårt på mig. Denna känslan är inte värd ett jävla skit. Blir så ledsen och arg.. Nej, nu skall jag sluta innan jag brister ut i tårar.

Dagen har ifall spenderats med att fira mamma och sedan har jag varit med Steph & Zarah. Mycket trevligt. Vi har varit inne hela dagen, hehe. Skönt att det inte är fint väder ute, för då hade man fått skuldkänslor. Vi sitter jut nu och kollar på film. In the cut heter den. Sett den förut, men dom andra hade inte gjort det så det blev den filmen. Blir ingen skola för mig imorgon heller, får bli på onsdag.

Nu vill jag gräva ner mig med dom andra.. måste njuta att vara med dom medans jag kan, för dem skall nog åka iväg till helgen och nästa helg åker de utomlands. Om det går som planerat. Snyft...

RSS 2.0