....

Jag måste bara berätta om en kille som bor på min gård. Han är fruktansvärt fin! Och då menar jag det verkligen. Han är den snyggaste killen jag har sett. Och nu räknar jag inte med alla snygga kändisar. Han är otroligt snygg, finns inga ord nästan. Halvt brun och muskler har han. Han var utanför på parkeringen för en stund sedan, jag kunde inte låta bli att kolla. Jag dog nästan för stunden och var tvungen att ringa Samah för att berätta. Och det bästa är att jag faktist har pratat med honom, men känner honom inte så riktigt bra än. Helt sjukt vad vacker man kan vara, absolut den snyggaste jag s

Into The Blue.

Nu har jag duschat och prövat kläderna. Allting satt jättebra, förutom en tajt svart klänning som var stor på mej. Besviken, för den är ju så jävla fin. Men jag skall nog fixa det på något sätt, så att den passar. Sitter ifall och kollar på Into the Blue just nu. Är trött, fast vill inte gå och lägga mig nu. Klockan är ju bara halv elva! Men jag borde, eftersom att jag skall upp tidigt imorgon och åka in till Kinna. Jag har ju Zarahs hemnycklar och hon kommer inte in imorgon då de kommer ifrån flygplatsen, så jag skall åka in och umgås med henne tills det är dags att åka hem till mig och fira våran pappa som fyller hela 52 år. Skall även göra ett besök hos Samah och Christoffer.

Jag hoppas även att mina Converse skor kommer imorgon. Dem är verkligen efterlängtade. Pussar, så hörs vi imorgon bitti!

My new lover...

Jag har skaffat mej en ny älskling. Med andra ord, bandet Dead by April har blivit min nya kärlek. Jag kommer nog hålla kvar vid min nya kärlek ett bra tag, för de sviker mig inte. Haha! Åh, jag är så mobbad. Nej, men det är faktist sant det jag skrev.

Nu har jag legat och sjungit massa och kollar på Tv. Jag skall strax hoppa in i duschen och duscha kroppen. Sedan skall pröva kläderna jag köpte ( det är tråkigt och jobbigt att pröva i omklädningsrum i själva butiken ) så jag gör det hemma istället, då kan man alltid mixa till det med ett par snygga skor. Sedan skall jag slå in Zarahs och Stephs presenter. Tycker om att slå in paket, det är fruktansvärt roligt. Blir en film mitt i allt också, början en film på Tv3 som jag tycker om och skall kolla på. Into the Blue heter den.

Jag har även messat med Zarah ikväll och de skall köpa hem en Absolut Svart till mig. Åh, den är god och är mycket starkare alkohol halt på den. Hoppas bara att den finns på planet nu, jag håller tummarna. Annars får det bli vanliga absolut vodka flaskor. De duger också! :)

Hörs lite senare!

Min dag!

Hej på er!  Nu är jag hemma igen och jag är så otroligt trött och seg.

Jag och Samah åkte in till Borås innan, då Alexandra inte kunde åka med. Men vi hade det trevligt endå. Jag shoppade massa kläder och jag är så otroligt nöjd. Massa coola t-shirt, en väst med nitar på, ny piercing, TH halsband, tights, hårfärg och lite annat. Jag skall dock ta bild på det, så fort jag fått min kamera. Sedan åt vi buffe, tills vi var otroligt mätta och nästan inte kunde gå. Haha! Vi köpte även present till min far. Skulle köpt till min lillebror också, men eftersom att han endå fyller år på söndag, så tänkte vi att vi kunde köpa present någon annan dag i veckan till honom. Nu är man några tusen kronor fattigare, men jag är jävla nöjd ifall! Jag som egentligen hatar att shoppa, fick faktist stå ut idag. Men efter ett tag så trodde jag att jag skulle döda Samah.

Jag köpte även presenter till både Zarah och Steph. Haha! Jag kan inte skriva vad, eftersom att de inte kommer att få sina presenter förrens imorgon kväll och då har de säkert redan varit inne på bloggen och kollat.

Nu skall jag chilla resten av dagen, klarar inte av värmen mer. Pussar!

090630

Åh, vet ni vilka som kommer hem imorgon? Zarah&Steph. Jag längtar så otroligt mycket.

Nu är jag ifall vaken, Alexandra messade mej vid halv tio och bad mej ringa Samah. Vilket jag gjorde också och vårat samtal såg la ut såhär kan man säga.

- Är du inte uppe än?!
- Nej, jag skall vakna vid tio. Vadådå?
- Ahaa. Men gick inte bussen halv elva?
- Haha, nej Samah. Halv tolv.
- Jahaa. Men åh, jag har ju varit uppe i en timma nu.

Jag är la pigg, men endå trött. Skall ifall kliva upp nu och börja fixa mej och äta frukost. Sedan skall jag bort till Alexandra och hämta en sak och sedan hem igen. Vad skall man ha på sig idag tro? Svarta låga Converse och ljusa jeansshorts. Frågan är ju vad man skall ha på sig över? Äsch, vi får se!

Vi hörs i eftermiddag. Pussar!

Jag är lycklig och jag älskar det!

Jag sitter i min säng just nu med min dator och lyssnar på Sofia Karlsson. Jag drömmer mej bort så fort jag lyssnar på hennes låtar och det är underbart. För första gången på ett tag så är jag verkligen lycklig. Jag har mina bästa vänner, familj, det är sommarlov och jag kan bara leva livet utan att behöva tänka på någonting. Att bara ta saker som de kommer, är nog det bästa. Finns ingenting som bekymrar mej längre, för en viss person sade till mej att livet går väl vidare endå? Det fick mej att inse, att om jag inte går vidare nu, så kommer jag aldrig att göra det. Det är bra med personer som ibland pushar en och inse vissa saker.

Jag säger god natt härifrån. Vi hörs imorgon!

Sola, Samah&Christoffer, Alexandra, Hemköp.

Hej på er! Min rubrik talar la nästan om vad jag har gjort idag. Hehe!

Jag åkte in till Kinna vid ungefär halv tolv och när jag framme hos Zarah, så bytte jag om till bikini och satte på hög musik. Sedan la jag mej ute på altanen och solade. Låg där i någon timma, tills jag fick ett sms av Alexandra och hon frågade ifall jag ville hänga med till Hemköp. Jag hängde med, för jag skulle köpa " frukost " till Samah & Christoffer och cola till mig själv som jag kunde smörja in mej med. Har hört att man blir brunare då, vilket gjorde resultat också. Ifall, efter att vi hade varit på Hemköp så gick vi till Samah & Christoffer. Så jäkla underbart att alla bor så nära varandra. haha! Vi satt där en stund och chillade, tills jag sedan gick vidare hem till Zarah igen och solade i ett par timmar. Sedan fick jag iden att smörja in mej med olja. Fyfan, det stekte som fasiken! Vad underbart det var. Dock blev jag bara lite brun på benen, men min mage blev riktigt brun, det är sjukt. Fick lite färg på armarna också. Äsch, jag är ifall jättenöjd. Inte ofta jag blir brun. Efter att jag hade legat ute och stekt, så duschade jag, lagade mat och kollade på Tv. Sedan gick jag över till Samah och Christoffer. Så har varit med dom i några timmar, tills Salem kom och hämtade mig. Har varit en jättebra dag faktist! Det var sjukt underbart att vara helt ensam i Zarahs lägenhet, får njuta nu när hon kommer hem en dag bara.

Nu har jag duschat, igen. Sitter och kollar på Tv medans jag äter och bloggar. Jag skall strax börja att föna och platta mitt hår och sedan skall jag nog lägga mej. Är så redlöst trött och imorgon måste jag vara pigg, då jag skall iväg till Borås med Samah & Alexandra. Vi skall shoppa, äta middag och köpa presenter.

Vi hörs imorgon bitti. Pussar!

090629

God morgon allihopa!

Måste säga att det var ett bra tag sedan jag var uppe såhär tidigt. Jag gick och la mej vid fem på morgonen och jag kunde verkligen inte somna. Låg och vred mej tills klockan var ungefär halv sju och då lyckades jag somna. Så ni kan ju gissa att jag är rätt så trött idag. Men äsch, jag har precis ätit flingor med jordgubbar och tagit på mej kläderna. Idag skall jag faktist sola och försöka få färg. Skall verkligen ligga i flera timmar, så jag tänkte att det är nästan lika bra att börja tidigt. Nej. nu skall jag packa ihop mina grejer och åka till Kinna.

Vi hörs ikväll!

Skönt!

Hej på er! Nu är jag hemma, orkade inte ta bussen, så min snälla bror kom och hämtade mig. Har precis kollat klart på en film på Tv, började kolla hos Zarah och slutade att kolla här hemma.

Mötte ifall Alexandra innan och vi tog bussen till Kinna, där vi mötte upp Samah. Dem har blivit så fina och bruna! Helt otroligt, Samah är jättejätte brun! haha. Äntligen, hon som alltid är så vit annars. Synd att jag inte blir brun av solen här i Sverige. Men Afrikas sol slår verkligen jättelätt till på mig. Istället för donken, så bestämde vi oss för att handla mat på Hemköp och sedan gick vi till Zarah för att äta. Men ingen åt förutom Samah. Jag & Alexandra var inte så speciellt hungriga. Men jag köpte ifall med mej Shark och chips hem. Så har jag något att äta inatt! haha.

Jag fick även reda på en sak innan, som gjorde mej ganska förbannad. Vad får folk att hitta på att man haft sex med en person, när man överhuvudtaget inte ens har haft det? Jag blir så arg, fyfan för och ha ett sådant rykte. Jävla idiotjävel, jag hatar killar ibland!! Sådant får man ju inte hitta på och sedan gå runt och säga det. AH, jag blir galen!

Har även pratat med Zarah, det kommer att ordna sig. Jag älskar er och om två dagar så är ni hemma igen! <3

Söndag!

Ja, nu är jag fixad och klar. Skall bara ta på mej kläder och sedan får vi se när vi kommer iväg till Kinna.
Jag har messat med Zarah och Steph hela dagen också. Jag längtar nu ÄNNU mer tills de kommer hem, fick reda på massvis av grejer som har hänt, men de berättade inte allting. Ni kan ju bara fatta hur mycket jag längtar. På onsdag morgon är de ifall hemma! Vi planerar redan en ny resa. haha!

Mamma och pappa kanske skall åka utomlands och de frågade ifall jag ville hänga med.
Mitt svar var : Men det är inte samma sak att åka utomlands med er, då kan man ju inte festa och sådant på kvällen. Haha!
De tittade bekymrat på mej och undrade nog vad det var för fel på mej.. haha! Nej, men jag skulle faktist kunna åka utomlands med dom, för de vill åka till ett land och upptäcka en ny kultur osv. Skulle nog vara roligt!

Nu skall jag ta på mej, vi hörs ikväll! Pussar!

090628

Hej på er! Jag lyckades sova till halv tre, herregud vad underbart det var. Skulle vilja sova längre, men det känns så onödigt, då kommer jag säkert inte somna inatt.

Jag har inte gjort mycket sedan jag vaknade, satte på datorn, läste lite bloggar och kollade resor. Är inte alls dyrt att åka utomlands nu i juli. Men ja, priset har ju aldrig spelat någon roll. Men jag tänkte mer på Zarah och Steph. Jag tror nog att de vill åka utomlands igen, till Tunisien så klart. Det måste dom vilja, det räcker inte att bara vara utomlands en gång på en sommar. Jag menar, förra sommaren var vi ju utomlands hela sommaren, förutom en vecka. Jisses, fyfan vad kul vi hade: Otroligt! Glömmer det aldrig. Tunisien är verkligen stället att festa på. Aja, får ta ett snack med dom när dom är tillbaka i Sverige, dvs om två dagar! ;)

Nu skall jag hoppa in i duschen, hörs senare!

Clothes.

Nu skall jag besöka mina kära garderober och se vad det finns. Det var längesedan jag kollade vad jag har i där, svårt och hålla koll, då jag bara slänger kläder efter att jag provat dem eller haft på mej dem. Så nu skall jag slänga på mej kläder och pröva med klackar! Detta blir nog roligt. höhö! Men det görs i pauserna, filmen börjar nu!

The Laptop Diaries.

Nu är jag här igen! Vi kollade på Mr Bens semester. Jag har aldrig sett den förut, fast jag har alltid velat det. Men nu har jag ifall sett den och den var helt okej, väldigt rolig ifall. Hehe!

Nu gör jag inte mycket, sitter och lyssnar på bäste Somajo. Jag väntar på att en film som skall gå på Tv3 skall börja, fast den börjar inte förrens fem i två. The Debut heter den, någon komedi. Verkade ifall bra, så det återstår och se ifall den är det också.

Idag kommer även Amanda, Samah och Alexandra hem ifrån Borlänge. Vad skönt och äntligen ha dem hemma. Dem är hemma vid sex tiden. Samah skall till sin pojkvän direkt och Alexandra kommer hem en snabbis för att hälsa på familjen och så. Sedan åker vi till Kinna och möter upp Samah, så blir det donken som gäller! Prata om vad som har hänt under denna veckan och så. Skall bli skoj! :) Har ju saknat dem så.


Lördagkväll!

Jag sitter med pappas laptop just nu, orkade ej sätta på min. Jag är ovan vid att skriva med denna, haha! Men jag försöker ifall.

Jag gjorde det, jag klippte av allt det långa håret och gjorde brun/röda slingor. Jag är så jävla nöjd och jag tycker att det är så fint! :) Vad skönt det är med kort hår. Här är en bild på det, men det ser ju bara fult ut på bilden. Men ni ser ifall längden. Jag skall försöka att ta kort med min kamera imorgon, då syns det bättre med tanke på ljus och så.



Nu håller jag på att göra korv med bröd. Gött! Sedan skall jag kolla på film med min lillebror, han ville det så gärna. Så varför inte? Hörs senare inatt! Pussar!

I love Converse!

Jag äger ett par svarta låga Converse skor och ett par helvita, som är höga.




Jag har länge funderat på ett köpa ett par nya höga Converse skor. Dock denna gången med röda linjer.
Beställde precis dem på Brandos.se och de kostade 699 kronor. Inte dåligt! Jag är nöjd! :)


090627

Hej på er allihopa!

Nu är jag uppe och kollar på en serie, som jag missade att kolla på förra söndagen. Jag gäspar, vilker betyder att jag inte fått tillräckligt med sömn. Jag skall nog ta och lägga mej efter serien och sova en liten stund. Jag måste iväg till affären också senare, för att köpa färger och så. Men det stänger ju endå inte förrens nio ikväll. Thank god! :)

Hörs senare ikväll, ha en bra dag sålänge!

...

Jag har inte gått och lagt mej än. Hamnade på en sida och läste om kvinnomisshandel. Fyfan säger jag bara, vill aldrig hamna där. Vissa människor är ju bara rent ut sagt idiotiska och borde dö!!


Jag är ifall trött och skall lägga mej och sova på riktigt denna gången. Får se när jag vaknar imorgon, men har ifall satt på väckarklockan vid fem i två, då börjar en serie jag skall kolla på. Kommer säkert lägga mej och sova efter den. Så vi hörs någongång imorgon! Pussar!

Ah, vad det lönar sig att vara hjälpsam ibland!

Nu sitter jag här i min soffa med datorn i knät och kollar på Tv. Jag är inte alls trött, men skall nog försöka att lägga mej endå. Eller ja, det spelar ju ingen roll om jag sover bort hela dagen imorgon också, jag har endå ingenting att göra. Haha! Vilket roligt liv jag har.. Nej, usch! Blir en vändning på det på söndag. Då kommer Samah & Alexandra hem! Och två dagar efter så kommer Zarah och Steph. Jag umgås ju med dom hela tiden, finns nog ingen dag då vi inte är. Så det är väldigt keligt att dem åkte iväg, men det har gått fort.

Jag är även glad, nu är jag 2440 kronor rikare. Ibland lönar det sig att hjälpa till och att erbjuda sig själv att hjälpa andra. Karma säger jag bara. Hehe, jag har ingen aning om vad jag skall göra med pengarna. Kanske sätta in dem på mitt konto, så att jag inte slösar dem så fort? Hmm, det återstår och se.

Jag vill börja jobba, eller mjo. Jag har ju sagt att jag nog aldrig vill börja att jobba, men fasiken vad kul det är att hjälpa andra människor. Det är otroligt! En underbar känsla att göra något vettigt för någon annan. Skall jag ha jobb, så skall jag tycka om det också. Visst, ibland måste man nog nöja sig med bara ett jobb, man kanske inte alltid får sitt drömjobb heller. Men det skall jag se till att få. Hur kul kan det vara att jobba på något ställe som man inte alls vill jobba på? Måste ju bli tråkigt i tillslut och då kämpar man nog inte lika mycket. Det är min åsikt och vad jag tror ifall. Aja, jag vill ifall bli polis och det målet skall jag ha! Det är endå ungefär fyra år kvar tills jag tar studenten, skall nog inte tänka på jobb redan nu. Men det hade varit skoj och ha ett sommarjobb kanske, för att veta hur det känns att jobba. Men jag är ju ung för det, ingen vill ha en 15 åring. haha! ( inte för att jag sökt heller.. men kan nästan tro att det är så. )


Vi hörs imorgon, pussar!

...

Oj, vad klockan går fort. Den är redan tolv och nu är fredag redan över. Vad härligt! Endast en dag kvar. Jag är överlycklig.

Nej nu skall jag göra en sak, sedan blir det filmer resten av kvällen. Pussar!

Den är så sann!

När en tjej..

Är tyst - så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud.

Bråkar med dig - tänker hon väldigt djupt.

Tittar på dig med ögonen fulla av frågor - så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.


Svarar jag mår bra efter några sekunder - mår hon inte alls bra.


Tittar sorgset på dig - undrar hon varför du ljuger.

Lägger sitt huvud på din axel - så önskar hon att du är hennes förevigt.

Försöker få kontakt med dig varje dag - då söker hon din uppmärksamhet.

Smsar ofta - vill hon att du svarar åtminstonde en gång.

Säger jag älskar dig - menar hon det.

Säger att hon inte kan leva utan dig - då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.


Säger att hon saknar dig - så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör.


Nästa helg!

Nästa helg, så skall det fan drickas! Jag har inte druckit sedan midsommar, så nu skall det fan firas när tjejerna är hemma igen. Och jag vet redan att de är på! :) haha. Vi kommer säkert redan att börja dricka på onsdag när de kommer hem, men det är lika bra det!  Nu börjar äntligen alla galenskaper vi kommer att göra i sommar.

:)

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - nja
Har du någon kille just nu? - nej
Har du dumpat någon? - ja
Har någon dumpat dej? - ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - nej
Vem kysste du senast? - jimmy
Vem kramade du senast? - mamma
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - nej


SKOLA:
Är du duktig i skolan? - ibland
Har du bra betyg? - nöjd är jag ifall, så ja.
Har du fått göra om ett prov någongång? - ja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - ja
Sköter du dej i skolan? - ja, ibland
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - ja
Haft mobilen på lektionstid? - jaa
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - nej


FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 7
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - ja
Trivs hemma? - ja
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - nej
Har skrikit och slagit din mamma? - aldrig slagit, men skrikit
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - nej
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Om jag har, fast har inte direkt menat det. Arg för stunden bara
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - ja (:


VÄNNER:
Du har vänner? - ja
Du brukar vara med? - zarah, steph, samah, alexandra o cely.
Vem/vilka var du med sist? - amanda&cely
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut?- jaa
Är det okej att ha kill-kompisar? - jaa :D
Har du pussat någon av dina kompisar? - haha, jaa
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - neej
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - jaa


FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - ja, om jag skall ut dvs.
Putar med läpparna på kort? - nej, behövs inte. haha!
Tar kort på dina bröst? - ja, men herregud. det är ju ett måste ;) noot!
Använder foundation på läpparna? - nej haha
Super dej packad varje helg? - när jag har lust bara :)
Du har kysst en tjej? - ojaa
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - nej usch
Ditt hår e knallblont? - nej!


ALKOHOL:
Har druckit alkohol? - ja
När drack du alkohol senast? - midsommar
Vem bjöd dej på alkohol? - jag själv?
Vad var det för sorts alkohol? - vodka, mums!
Brukar du dricka alkohol? - nja, har kommit mycket på sistonde
Har du druckit öl? - NEJ! Åh, dör hellre.
Tycker du om öl? - NEJ! JAG DÖR hellre.
Har du varit full? - yes


KRIMINELLT:
Ange tre saker du snott? - ? nothing
Vill du bli kriminell? - absolut. haha!
Vad är inte okej med att vara kriminell? - vill man vara kriminell, så var det! i don't care
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - haha nej jag skulle sno en buss!
Har du suttit i fängelset? - nej


ÖVRIGT:
Motto? - man kan inte göra bättre än sitt bästa
Musikgenre? -  allt möjligt :)
Var det här kul? - det dög!

Dead by April

Bandet har så otroligt bra låtar. Det är sjukt!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men känns så meningslöst att blogga när jag inte har något vettigt att skriva. Samah ringde mej ifall och jag fick höra när Pete Doherty uppträdde. Bra var det! Jag önskar att jag var där just nu, fyfan. Fortfarande avundsjuk.

Nu skall jag kolla på Bones och sedan fixa lite med mitt hår. Vi hörs!

090626

Två dagar kvar, sedan är S & A hemma. Jag längtar så otroligt mycket! :)

Jag är ifall uppe nu och har absolut ingenting att skriva typ. Jag har bara sovit bort nästan hela dagen, vilket känns skönt eftersom att jag endå inte skall göra någonting idag. Eller jo, kanske klippa mej och slinga håret. Jag kan faktist inte bestämma mej ifall jag skall göra det eller inte. Men behöver en förändring i mitt hår, det stämmer!

Nej, nu skall jag duscha. Pussar!

Grattis bloggen!

Jag lyckades ha min gamla blogg i ungefär ett och ett halvt år.

Min blogg som jag skriver i nu har jag lyckats ha i nio månader idag! Grattis. Åh, lyckliga nio månader har det varit, men endå sorgsna. Jag älskar min blogg, fast det är jobbigt ibland då man är tvungen att skriva, fast man inte har något alls att skriva om. Det har gått fort, minns att min blogg började att komma igång i oktober.

Nu har jag kollat klart på två filmer och det är läggdags nu! Jag har föressten en ny ide för mitt hår, tror jag skall klippa bort det långa. Fan vad jag kommer att ångra mej. Shit! Men, det växer nog ganska fort. Förhoppningsvis! Jag är inte säker, aaah!

Åh, jag är så avundsjuk som det går att bli!

Pete Doherty och Erik Hassle spelar på P&L ikväll! Jag är så avundsjuk. Mando Diao signerar även idag, så jag har bett Samah att ta en autograf till mej. Vilket hon skall göra! Jag får ju också Peace and Love meddelande till mobilen, så jag är liksom uppdaterad om vad som händer där borta och är det några favorit artister som jag tycker om, så ber jag henne gå till signeringen. Haha! Smart va? Jag hoppas att Håkan Hellström och Erik Hassle också har signeringen, hade inte suttit fel!
Åh, fyfan jag är så avundsjuk.. jag skulle aldrig ha sålt den där jävla biljetten. Men livet går vidare som sagt! Jag skall vara glad endå. Dem tar ju kort och så!

Jag har även försökt att kolla upp när Dead by April har konsert, men jag hittar inte när dem spelar i Göteborg. Så jag misstänker nästan att dem inte gör det i sommar. Dem gör det ifall i Kristianstad, får kolla med Zarah & Steph ifall de vill åka ner isåfall, känner ju endå en person som bor där och det går att övernatta. Nu skall jag leta upp när Sophia Somajo har konsert.

Har även stoppat filmen, skall fortsätta att kolla snart!

Död?!

Oj, vilken chock jag fick när jag läste Aftonbladet. Att Michael Jackson är död? Otroligt. Lite svårt att tro, men ojda. Min pappa kommer la att vara deprimerad helgen ut, höhö. Nej men jisses, kan knappt tro det. R.I.P !!

En viss Mr Rasheed kommer nog inte att klara detta, hans idol ju! =(

Inte för att jag bryr mej så mycket ifall han är död, jag har aldrig riktigt varit insatt i det hela. Men det är ju självklart synd. Han hade ju familj och så. Usch!

Movietime!

Nu har jag ätit tårta, den var faktist god. Har även satt på en film, den heter Cashback. Den verkar faktist jättebra och självklart så är det kärlek inblandat. Handlar om en kille som dumpar sin tjej, men sedan ångrar han sig och vill ha tillbaka henne. Men då har hon redan hittat någon annan. Men hennes ex är helt förkrossad och kan inte tänka på någon annan än henne. Han kunde inte sova på nätterna och ville att smärtan skulle försvinna.

Jag känner igen mej lite, det är hemskt och man vet inte vad man skall ta sig till. Nej, nu väntar jag på att mitt te skall bli klart och nu skall jag koncentrera mig på filmen. Pussar!

Och fyra timmar efter så mår jag ganska bra!

Hej igen!

Amanda kom som sagt till Skene innan på besök, vilket var trevligt. Det varade inte så länge, då hon skulle åka tillbaka till Falkenberg vid nio tiden. Men hon kommer ju ifall nästa vecka. Och vet ni vad? Hon hade köpt med sig en födelsedagspresent till mej, vi har ju inte träffats sedan i maj, så hon gav mej den nu. Det var ett par svarta örhängen och ett jättefint silver halsband. Tack så jättemycket, uppskattar det verkligen.

Jag fick sedan ett samtal av min mamma när jag var ute och hon frågade ifall jag ville hänga med till Zarahs lägenhet, då hon skulle städa upp efter våran lilla fest på midsommar som vi hade där. Jag sa självklart ja. Fyfan vad det såg ut när vi kom dit, haha. Hemskt! Allt såg precis ut som vanligt, förutom i köket. Spritflaskor överallt, ingen hade diskat, det låg massa kransar i kylskåpet osv. Med andra ord, det var äckligt. Mamma blev helt förvånad över hur det såg ut. Men hon började fort att plocka undan alla spritflaskor, fimpar osv. Men vi sammarbetade och det gick fort. Sedan kom Salem och hämtade oss. Det är gudomligt fräscht i lägenhet nu. Det jobbet borde egentligen jag, Samah & Alexandra ha gjort. Men får tacka mamma som hjälpte till! :)

Nu sitter jag i min soffa och gör ingenting, messar lite. Kollar även på Tv, hade tänkt att flytta min DVD till mitt rum, så att jag kan kolla film på Tvn istället för datorn. Jag skall även göra te till mig själv, har köpt nya smaker! Gott. Så har mamma gjort tårta som hon vill att jag skall äta. Haha, passar perfekt då jag inte ätit på hela dagen!

Hörs senare!

Seg och trött!

Nu blev jag plötsligt jättetrött och seg. Usch! Har ifall precis tagit på mej. Fick bli tights, converse, shorts, ramones t-shirt och svart tröja över. Jag fryser, konstigt nog. Blåser ju jättemycket ute. Har även en slarvig knut i håret. Jag orkar inte, usch. Vill bara ligga hemma och ta det lugnt och sova ut hela helgen. Det hade ju inte suttit fel! hehe.

Väntar på att Amanda skall komma. Jag är inte riktigt sugen på att umgås med någon heller, du vet varför Cely. Men jag tar det som det kommer, tror endå inte att jag kommer att vara ute så speciellt länge.

Jag tror nog att jag hade behövt den där Peace and Love resan endå!
Fy, vilket inlägg det blev. Bitter är jag som fan..

Picture.

Jag saknar min kamera, vill ta massa nya coola bilder och bilder som gör livet värt att minnas. Det var längesedan jag tog kort på precis allt och inget. Jag saknar det! På söndag kommer min kära kamera hem, då jävlar sätter jag igång igen!

På torsdag så har jag tid för plåtning i Göteborg. Ah, jag vågar inte. Har alltid hatat när andra fixar mej och tar massa kort på mitt vackra ansikte ( haha ) . Frågan är om jag vågar? Alla har sagt till mej och göra det. Jag får se, jag är ju trots allt en riktig fegis när det gäller plåtningar.

Städa, Tv, mobil, musik.

Nu har jag städat och möblerat om i mitt rum. Flyttade på Tv bordet, soffan och sängen. Nu är det fint igen! hehe. Nu sitter jag och kollar på Tv, på What about Brian. Jag älskar den serien! Fick även nyss massa sms och samtal av käre S.

Jag orkar inte göra någonting, därför fixade jag inte med kläderna. Hittade ifall två coola t-shirt som låg i ena garderoben, men sedan gav jag upp! Tänkte samtidigt leta efter mina tights, men jag orkade inte. hehe! Idag är jag slö, men det har jag rätt att vara. Det är ju trots allt sommarlov!

Hade tänkt att börja fixa mig lite smått snart eller något, skall ju träffa tjejerna en stund ikväll. Vet varken vad jag skall ha på mej och jag orkar inte fixa med håret, så det får bli en slarvig toffs idag. Funderade på att ha på mej tights, converse, ramones t-shirt och shorts. Hoppas att det hinner att bli lite kallare tills ikväll!

Hörs senare!

Att vara en duktig dotter!

Hey yo! Jag bestämde mej precis för att börja att städa mitt rum, så jag skall göra det strax och vara en duktig dotter. Nu när jag endå har tid över och har absolut inget att göra, så kan jag lika bra göra något vettigt än att sitta vid datorn.

Sedan skall jag nog ta fram alla kläder som ligger i alla tre garderoberna vi ( jag & samah ) har och sortera ut lite. Skall även slänga upp alla coola t-shirt vi har. Älskar att gå runt i Converse, tights, ( utan funkar också ) , shorts och en cool t-shirt. Eller bara tights och en cool t-shirt med Converse. It's lovely!

Nej, nu skall jag sätta på spelningslistan! Pussar

Att sova är gudomligt.

Nu är jag uppe igen, efter att ha sovit ett par timmar. Det är fantastiskt vad skönt det är att sova.

Nu skall jag bara chilla tills Amanda kommer hem. Får se vad jag hittar på! Tänkte gå ut och sätta mej med laptopen, men det vet jag inte om jag vill längre.

Vi hörs ifall!

090625

Dagarna går alldeles för fort nu för tiden, det är sjukt. Men jag klagar inte! höhö :) Klockan är ungefär tio över nio och jag är uppe nu och jag är även pigg. Detta är ett mirakel! Jag vaknade av att jag hörde någon lasta in något i en bil och när jag kollade ut genom fönstret så var det ju min käre fader och bror. De skulle skjutsa några vänner till dem till Landvetter. Ha det så kul i Serbien nu, Georgel! Åh, jag älskar känslan av att åka till Landvetter, om det bara är så att jag följer med som sällskap.

Jag har även funderar lite. Vad det är jobbigt att kämpa för något! Jag som knappt har tålamod, tröttnar väldigt fort. Fast visst, vill man ha något så får man nog kämpa ett tag, om det är det som krävs, men det funkar inte alltid för mej. Jag bara tröttnar om jag inte får något efter ett tag, om så efter en dag också. Väldigt dåligt tålamod har jag, det är otroligt. Men då går man vidare, eller ja man får la försöka att gå vidare. När man väl börjat att gå vidare, så skall alltid något komma i vägen och påminna dej om personen. It sucks! Men denna gången så får man ta den skiten när någon påminner dej om något och faktist gå vidare ändå. Jag tycker om när jag inser grejer för mig själv och faktist gör de grejerna som jag insett. Det är dags att gå vidare, fasten jag vill det eller inte. Fast inombords vet jag att det är det enda rätta, så jag följer det. Har nog sagt så innan med, men denna gången skall jag verkligen göra det.

Wish me good luck! Skriver mer om detta någon annan dag, då berättar jag hur det har gått! ;)

Nu skall jag lägga mig i sängen igen och försöka somna om. God morgon föressten! :)

Sovdags

Nu har jag precis kollat klart på en film. Otroligt bra var den! School For Seduction heter den. Värd och se! Jag är jättepigg, men skall försöka att lägga mig endå och förhoppningsvis somna. Blir en tidig natt, det är inte vanligt det.

Nu är det inte alls långt kvar tills på söndag, endast fyra dagar och jag längtar så mycket. Då kommer tjejerna hem! Och två dagar efter så kommer resten av tjejerna hem. Gud, vad jag har saknat dem! Pappa och min lillebror fyller även år nästa vecka. Jag måste börja att kolla presenter. Detta kommer att bli min favorit vecka!

Nej, nu är det sängen som gäller. Pussar!

Liseberg!

Erik Hassle kommer till Liseberg på onsdag. Jag hoppas mycket väl att ni följer med, S & A! Annars blir jag besviken på er. Jag vet att ni är i Borlänge och kommer att se han spela på fredag, men det skadar aldrig att kolla på honom igen.

Hey, I'm Sophia!

Åh, jag får inte nog av tjejen! Sophia Somajo, gudomlig är hon. Jag älskar henne låtar, dem får mej att bli på ett sådant bra humör!


Vilken skön dag!

Hej allihopa! Hoppas att ni har haft en bra dag!

Jag åkte som sagt in till Kinna innan med Cely och Nicole. Vi gick till JB och spenderade dagen hos henne. Skönt var det och ännu en gång måste jag nämna hennes hus. Det är sjukt vad jag älskar det! Vi satte oss ute på altanen och spelade spel, jag sög på det spelet. Kunde typ inte svara på någon fråga, men det gick och spela endå. Roligt var det! Sedan gick vi in igen, för att det var så varmt ute. Blev mäst att vi pratade, skrattade och kollade på Tv. Vi satt även och diskuterade detta med att vissa inte har sex innan äktenskap? Jag förstår inte det riktigt. Det är ju fullt normalt, men det är nog något jag själv aldrig skulle välja och göra. Hur kan man avstå ifrån sex? haha. Nej, men ja allvarligt. Och så blev det massa snack om ämnet killar, som vanligt. Favorit ämnet för oss tjejer tror jag!

Nu sitter jag här hemma och är seg. Imorgon skall jag äntligen få sova ut riktigt, då jag inte skall iväg förrens vid 7 ungefär. Då kommer Amanda hem med hennes tåg ifrån Falkenberg. Skall bli trevligt och träffa henne och prata om vad som hänt i hennes liv det senaste osv.

Pratade även med syster innan som är i Borlänge. Ah, vad jag saknar dem! Men snart kommer dem hem igen så. Och så har min andra syster som är i Afrika messat mej massvis av gånger idag, så får nog ta och messa tillbaka. Äsch, jag får ge det ett försök och ringa dem imorgon igen! hehe. Funkar ju fan inte och ringa dit? Jobbigt är det.

Pussar!

090624

God eftermiddag. Åh, dagarna går så fort nu för tiden och jag älskar det!

Har precis ätit kycklingsallad och kollar nu på Tyra Banks Show. Jag skall strax fixa till mitt hår och fundera hur det skall se ut idag och sedan klä på mej. Sedan skall jag chilla tills jag skall möta upp Cely och sedan gå till bussen. Vi skall in till Kinna idag igen. Hehe!

Vi hörs ikväll! Pussar och ut och njuut av det fina vädret!

Mor&dotter dag!

Jag var hos mina föräldrar innan, då mamma frågade vad ifall vi skulle ha en mor&dotter dag imorgon. För er som inte vet, så kan jag vara med min mamma, som jag kan vara med en kompis. Jag berättar allt för henne, för jag litar på henne och jag vet att hon förstår mej och gör allt för att hjälpa mej. Ibland brukar vi bara umgås hemma när vi är ensamma, över en kopp te eller så. Denna gången ville hon baka kakor, kolla film osv. Åh, vad jag älskar henne! Men tyvärr med en sorgsen röst sa jag att jag inte kunde imorgon, då jag skall iväg. Kändes som att jag svek henne lite, men det hoppas jag inte ifall. Sa att vi kunde ta det till helgen isf, då har jag inget planerat. Jag älskar henne så otroligt.. ( höhö, vet att du kommer att läsa detta, Nadja ;) det är så min mamma heter. )

 Det är jobbigt, som jag läste i C:s blogg. Varför skall alla personer fråga om man kan göra något på samma dag, och inte när man sitter hemma en dag och har hur tråkigt som helst?

Onsdag och torsdag är ifall planerad, sedan får jag se vad jag gör i helgen. Har inte lust att göra något faktist, bara sitta hemma och göra absolut ingenting. Jag vill träna tennis, jag har saknat och göra det. Hmm, får se om broshan är på?

Tillbaka till min film, som jag kollat halva på!

Huvudvärk..

Åh, jag har huvudvärk. Usch, vad jobbigt. Är inte ofta jag har det nu för tiden. Snälla försvinn, du hör endå inte hemma här!
Jag skall nog strax lägga mej i sängen och kolla på film. Vet dock inte vilken än, får kolla på min filmhylla och se vad hyllan har att erbjuda mig denna vackra dag. Jag är hunrig, men jag orkar verkligen inte att laga mat, så jag får svälta! Nej, jag skall äta melon istället.

God natt!

I'm home lovers!

Har ni saknat mej? Ah, det tror jag faktist att ni har.

Hehe, nu är jag ifall hemma. Vilket underbart väder det har varit ute. Love it! Jag & Cely har ifall spenderat dagen med att sitta i JBs stora hus. Jag älskar deras hus, det är stort och otroligt fint! Vi satt ute på altanen och snackade massa, tills vi fick för oss att gå till Hemköp och köpa dricka och chips. Det gjorde vi också, men jag lånade en cykel och cyklade istället. höhö! Sedan mötte vi upp Emilia och gick tillbaka till huset. När vi var hemma igen, så kollade vi på Serbien - Sverige matchen. Jag, Emilia och Cely hejade på Sverige, medans JB hejade på Serbien. Vilket liv det blev! haha.

Nu blir det lite tv tittande och sedan film! Pussar

Har även pratat med Amanda, Samah och Alexandra som är i Borlänge på Peace and Love. Dem hade det jättetrevligt än så länge! Hoppas att det håller sig!

Mot Kinna!

Hej igen! Får bli ett snabbt inlägg. Nu är jag ifall fixad och klar. Idag har jag på mig svarta låga Converse skor, röda shorts och en vit t-shirt med svarta blomtryck. Har även uppsatt hår idag med flätor i håret. Synd att jag inte kan ta kort på det, jag har lånat ut min kamera till min syster som är i Borlänge.

Nu måste jag ta på mig skorna, möta Cely och sedan gå till bussen. Vi skall in till Kinna och hälsa på Jonelia. Sedan åker vi nog ner till Skene och hittar på någonting. Pussar, så hörs vi ikväll!

090623

God morgon på er.

Solen ute skiner som vanligt. Känns som att detta vädret kommer att hålla i sig ett tag framöver, vad skönt! Jag är ifall uppe nu, med tanke på att jag la mej vid fem tiden i morse. Kommer börja att känna av tröttheten senare idag, det känner jag på mig.

Senare idag skall jag vara med Cely & Jonelia. Innan dess måste jag duscha och hinna fixa mig! Hörs senare!

I'm your pusher, babe.

Hej igen! Jag började att kolla på halva filmen och sedan stoppade jag. Ville sätta mej lite vid datorn och torska. Jag skall fortsätta att kolla på den senare.
Sitter och håller på med Spotify, letar upp bra artister och låtar. Det går rätt så bra, men jag är dock tom i huvudet och kommer inte alls på många bra låtar och artister.
Jag är förövrigt jättepigg, nej inte ännu en natt då jag kommer att lägga mej sent och vakna jättesent. haha!

Pussar!

Måndagkväll

Hej på er! Nu har jag tagit farväl av Samah och Alexandra. Ha det toppen tjejer!

Innan så åt jag pastasallad med kyckling. Det var så jävla gott och det var jag som lagade till det. HAHA! Eller inte! Jag köpte det faktist. Skall nog börja bli min måltid framöver. Svårt och veta vad man skall lägga pengar på, då jag HATAR att shoppa kläder. Så jag har inte så mycket mer att lägga pengar på, så jag får nog börja lägga pengar på mat istället. höhö! =)

Sitter just nu och kollar på Två och en halv män. Riktigt bra är det! Skall kolla klart på det, det håller på i en timma och sedan skall jag kolla på film. Hörs senare!

P&L

Nu håller jag på med att skicka mejl och hitta P&L biljetter. Åh, snälla gud! Kan inte alla jag skickat till gå in på sin mejl? höhö.

090622

God morgon!

Jag har precis vaknat av att mitt batteri på mobilen vill dö, men jag har ingen laddare för att den ligger hos Alexandra och hon är inte hemma. Jobbigt! Ifall, solen skiner ute och det verkar vara varmt. Härligt!

Läste precis ett sms av min syster. Åh my gosh, jag är avudsjuk. Med andra ord, dem hade haft en kanon partykväll! Som vanligt när man är utomlands. Det är bäst att vara utomlands och jag saknar det så otroligt mycket! ah, suuuck..



Inte gått och lagt mej än!

Hello again lovers!

Jag har inte gått och lagt mej än, blev pigg innan och det har hållt sig. Ork! Jag har ifall precis ätit lite jordgubbar, fan vad det är gott! Helt sjukt. Kollar även på någon film som precis börjat på Tv3. Dock verkar den inte så jättebra, men det återstår och se. Hade tänkt och hämta filmerna som jag köpte häromdan ifrån Alexandra imorgon, så har jag något att kolla på ifall jag har tråkigt under veckan och helgen!

Föressten så vill jag åka till Liseberg otroligt mycket. Pratade lite om det med C innan. Men jag har läst lite dåliga grejer om Liseberg på sistonde, frågan är ju om man verkligen vågar åka karusellerna där? Verkar vara så osäkert nu för tiden? Äsch, ibland får man nog ta risker.

God natt på er!

Min dag!

Jag kan börja att berätta om i lördags. Jag & Samah åkte in till Kinna för att möta upp Alexandra. Vi gick till Hemköp och köpte mat, sedan gick vi till Zarahs lägenhet. Efter en stund så gick Samah till Christoffer, fast jag & Alexandra stannade kvar. Men åkte sedan hem efter en stund, då vi skulle ta bussen. Hon hängde sedan med mej hem en snabbis och sedan gick vi till henne. Hon var ju ensam hemma, då hennes föräldrar och syskon var i Skara. Men vi åt massa chips, godis och drack. Sedan fick vi iden att cykla till Kinna. Vilket vi gjorde, det var kanon roligt! haha. När vi väl var i Kinna så var vi lite i Zarahs lägenhet och sedan cyklade vi och mötte Samah, då hon skulle med oss hem.

Idag som jag skrev i ett tidigare inlägg att jag steg upp väldigt tidigt. Jobbigt var det, eftersom att jag kom hem vid halv fyra i morse. Men jag fixade att gå upp endå! Åkte ifall in till Göteborg med familjen och hälsade på några nära vänner till mamma och pappa. Det bjöds på dricka, god mat, godis, kakor osv. Jättetrevligt var det ifall! Åkte hem vid åtta, ville ju åka hem tidigare, var så äckligt trött. Men äsch, var bara att stå ut! Jag tycker om att vara i Göteborg hos dessa människor vi var hos, det är riktigt chill och man har otroligt roligt. Dock har dem inte barn i min ålder, men det är roligare att umgås med de vuxna och Samah var ju med denna gången också. Och jisses, vilka uppfostrade barn dem har. Det är otroligt, sådana skall jag uppfostra mina barn också. ( haha, om jag någonsin skaffar barn dvs. )


Nu sitter jag i min säng och har duschat. Är så jävla trött och seg så att det inte är sant. Väntar på att en film skall bli klar som jag håller på att ladda ner. Ja juste, jag köpte även ett sådant speciellt mobilkort idag som det finns minuter på och man kan ringa till Afrika med det. Tänkte att jag skulle ringa till Zarah och dem ikväll, fast jag gör det någon annan dag i veckan. Vi hörs nog imorgon, blir nog inga fler inlägg för ikväll. God natt!


Helvete vad arg jag blir..

Nu är jag hemma igen, har varit en trevlig dag faktist.

När jag väl hade beställt min P&L bussbiljett och kom hem för att kolla min mail, så hade personen som jag skulle köpa biljetten av tappat bort själva festival&camping biljetten. Vafan, jävla fitta! Har gett upp hoppet.. Orkar inte!!! Och nu kan jag ju inte ens avboka min bussbiljett... Varför i helvete har jag sådan otur??

Måste förövrigt säga grattis till min morbror som gifter sig idag, dock så bestämde dem sig för att ha bröllopet i utlandet, så ingen av släkten i Sverige kunde åka dit. Grattis igen!!! =)

090621

Hej bloggen! Steg upp tidigt idag för att jag skulle iväg till Göteborg med familjen. Vi sitter just nu hos några nära vänner till familjen. Lite tråkigt och jag är inte på bästa humöret. Ber även om ursäkt för dålig uppdatering, då jag har plikt att uppdatera några gånger under dagen. Men jag hade inte tid igår. Hehe! Berättar mer senare om gårdagen. Jag bloggar ifrån mobilen, så hoppas att det kommer fram. Pussar!

Jag äcklas.. vilket jag gör varje helg när jag får reda på sådant här!

Skärp till dej, helt allvarligt. Sådär gör man bara inte! Vad äckliga människor det finns i Mark, eller nej.. det är inte människorna här som är äckliga, utan det är Du. Ibland undrar jag vad som pågår i människans hjärna? Skulle vara roligt och veta!


Nu när jag ändå är inne på ämnet äckliga människor. Så saknar jag Steph och Zarah äckligt mycket just nu. Men vi smsade igår och jag fyllde på hennes mobil idag, så att hon kan skicka gratis sms nu framöver. Och vi har smsat idag också. Vi har så mycket att prata om när dem kommer hem. Vilken tur att dem kommer hem på morgonen, för då har vi hela dagen på oss att skvallra om vad som har hänt där borta och främst av allt, om vad som har hänt i kära Mark. Det är elva dagar kvar tills dem kommer hem, well så långt är det ju inte. hehe.

Nu skall jag kolla upp vad som går på Tv ikväll. Pussar!

Jag förstår inte det?

Vad är det roliga med att förstöra för andra och hota med att döda och slå en person bara för att den ser ut som den gör? Det är riktigt jävla patetiskt. Har precis suttit och läst en tjejs blogg, nämner inga namn här. Hon är som hon är, men tydligen tycker andra människor att hon INTE har rätt att se ut som hon gör, klä sig som hon gör och skriver som hon gör. Och då hotar man med att slå och döda för att hon skall sluta bete sig så? Otroligt jävla löjligt! Låt förihelvete tjejen, om hon är lycklig med hur hon ser ut, så har hon rätt och vara det.

Jag blir så jävla arg.. Skall man inte få se ut som man gör och vara nöjd med det utan att få massa människor på sig?
Avundsjuka jävla idiot människor!!!!

090620

God morgon! Nu är jag äntligen uppe efter att ha vridit mej i sängen och inte kunnat sova alls, men tillslut så fick jag lite sömn ifall!

Blev en jättelyckad kväll igår. Först satt vi i min systers lägenhet och käkade och drack, sedan åkte vi till Assberg och snabbt som ögat, så satt vi på en taxi tillbaka till Kinna och då drog vi hem till Tobbe. Mycket trevligt och kvällen slutade vid halv fyra, då Salem och Roy kom och hämtade mig. Mycket snällt! :) När jag kom hem mådde jag rätt så dåligt och drack massa vatten. Tillslut la jag mej i sängen, men kunde verkligen inte sova. Kändes som att man ville spy hela tiden, men fan vad det är äckligt och göra det. Så jag låg kvar där i några timmar, tills jag somnade tillslut. Men en jävla lyckad kväll blev det ifall!

Nu ligger jag med sängen i laptopen och är hur seg som helst och har lite huvudvärk. Jag skall vila och inte göra ett piss i några dagar framöver och inte dricka för den delen heller. Haha! Gårdagen tog nästan död på mej. ( Ironi .. )

Vi hörs senare, pussar!

Vet ni vad?

Idag är det jag som står för att göra jordgubbstårtan. Åh, jag älskar att baka och fixa med tårtor! Skall bli intressant.
Jag tar med mej kameran under dagen förresten, så lägger jag upp bilderna så fort jag kan.

090619

Hej allihopa! Idag är det midsommar.

Jag har precis varit ute och plockat blommor med Samah & Alexandra. Sedan gick vi hem till Alexandra och bad hennes mamma fixa kransar och det gjorde hon. Fast jag ville inte ha någon, tycker inte riktigt om sådant, hehe. Men lite blommor i håret blir det ifall! Jag har redan sminkat mej. Nu gäller det bara vad man skall ha för frisyr och vad man skall ha på sig. Det är en stor fråga det. Hmm, well det återstår och se vad det blir.

Jag har nog inte sovit tillräckligt inatt, är faktist riktigt trött. Usch! Men jag får stå ut, jag får ju ifall sova inatt.
Har inte heller riktigt bestämt mej om vad jag skall göra ikväll, jag får se vad jag känner för senare.

Vi hörs antingen ikväll eller imorgon! Ha en toppen bra dag!


Inte gått och lagt mej än!

Jag skall upp om ungefär sju timmar och jag har inte lagt mej än. Dåligt av mej! Men jag skall lägga mej direkt efter att jag har bloggat!

De flesta verkar ta midsommar på riktigt allvar, men själv gör jag inte det. Jag är inte riktigt insatt i det så mycket heller. Jag ser det nästan som en vanlig dag, kanske lite speciellare än en vanlig dag men endå. Well, jag tror ifall inte att jag är den enda. Pussar!

God natt allihopa!

Nu sitter jag här hemma med Samah och Alexandra. Vi har planerat morgondagen och midsommar blir nog bra trots allt.
Vi skall vakna tidigt, gå handla mat, sedan fixa oss och åka till Zarahs lägenhet där vi måste städa. Arslet gjorde inte det innan hon åkte. Så skall vi fixa massvis av mat och sedan kommer några över för att äta middag och dricka. Blir nog nice!
Sedan är det fest i Assberg, fast jag vet inte riktigt om jag skall med dit. Men isf åker jag bara hem. I detta läget så orkar jag faktist inte dricka massa och festa, men jag kanske har lust för det imorgon? Det återstår och se. Annars så skall jag bara chilla och ha en lugn och skön hemmakväll. Det återstår och se.

God natt, så hörs vi imorgon!

Torsdagkväll!

Vilken tur att det inte är fint väder ute, då får jag ifall inte ångest över att inte ha varit ute. Hörde att det skulle vara dåligt väder hela helgen, tackar gud! haha.

Sitter just nu och kollar på Sex and the City. Det är otroligt bra! Jag skall nog locka håret snart, skall pröva en ny grej som jag såg på internet. Blir intressant och se hur det går..

Jag börjar förövrigt att tröttna på datorn rejält mycket, fyfan. Sitter nog alldeles för mycket vid datorn, vilket inte är så bra. Men nu ångrade jag mig, det skulle visst vara bra om det var fint väder ute, för då kan jag ta med mig laptopen och sitta ute och blogga och bara njuta av vädret. Åh, vad underbart! Men, mjo vi får väll se.


Fortfarande inget intressant att skriva..

Men jag bloggar endå. haha!

Jag har inte gjort ett piss sedan jag skrev sist. Kollat lite på internet, men sedan tröttnade jag och satte på Tvn och kollade på massa Sex and the City. Jag funderar på att ha Sex and the City maraton! Åh, det är så kul. Jag tycker om serien, men ÄLSKAR filmen! Underbart bra. Har sett den ett par antal gånger, men skadar nog inte att se den igen. Får nog bli ikväll! hehe =)

Nu skall jag fortsätta att kolla på Vänner! Pussar =)

What about Brian

Hej allihopa!

Nu har jag städat mitt rum och det har ännu en gång blivit jättefint och fräscht! Det är skönt att det inte tar så långt tid att städa rummet heller. Sitter just nu och kollar på What about Brian, det är sjukt bra! Sedan blir det massa avsnitt av Sex and the City.

Hörs ikväll!

090618

Hej på er! Allt bra med er? Själv är det sådär, lite ont i huvudet och seg. Men annars så funkar det!

Jag vaknade för ungefär en timma sedan och har hunnit att duscha sedan dess bara. Kollar på Tv just nu och chillar bara. Skall nog ta det lugnt resten av dagen, orkar inte göra någonting och humöret tillåter nog inte det heller.

Har inget mer och skriva faktist, ha en bra dag! :)

Kvävs.


Åh, fan.. detta är hemskt. Två hela veckor utan dem, det är sjukt! Jag saknar dem redan och det har gått en dag! Jag har kollat upp resor, men det finns inga förrens i juli. Detta suger så otroligt mycket!

Det är fjorton dagar kvar, jag tror inte att jag klarar detta... Jag hatar denna känslan!! Jag trodde att jag kunde klara det och verkligen försöka.. Frågan är ju om jag verkligen har viljan och styrkan till det?

01.58


Jag är fortfarande uppe och har ingenting att göra. Fast det är rätt så chill endå, jag kollar runt lite på internet och så lyssnar jag på musik. Tänkte sätta på en film, men det sket jag i, hehe. Jag är inte alls trött längre, lite seg bara, men äsch det är ingenting.

Nu är säkert Zarah och Steph ute och dricker och dansar som aldrig förr. Jag är avundsjuk, jag vill också vara i Tunisien just nu. Det är helt underbart där och man kan verkligen leva livet där utan att någon jävel skall öppna sin käft. Jag saknar det otroligt mycket. Men det är bara att stå ut, det är fjorton dagar kvar. Jag skall nog klara det! <3

Paradise Hotel

Sitter just nu i min säng med laptopen i knät och kollar på Paradise Hotel. Har blivit riktigt besatt av det, men det är inte lika roligt som förr. Konstigt att jag fortfarande vill kolla på det då? Hmm!

Idag skickade jag min P&L biljett till Adam, genom hotmail. Skulle egentligen skicka den igenom posten, men jag kunde skicka den som PDF fil också. Jätteskönt och inte behöva tänka på det nu, det är rättade sagt underbart! Hoppas att du har det jätteskoj på festivalen! =)

Jag har även lagt ut mina skor ifrån Nelly på Tradera. Är ni intresserade av dem, så är det bara att gå in och buda!


Pink is the shit!

Jag köpte även underkläder idag, åh dem var så fina och söta. Det blev självklart i färgen rosa.

090617

Hej allihopa! Har haft en bloggfri dag, kändes lite skönt. Men jag har saknat bloggen lite trots allt.

Jag, Samah och Alexandra åkte in till Kinna innan för att kolla lite grejer och sedan gick vi till Zarahs lägenhet för att hämta hem lite grejer och åt. Sedan efter ett tag så skiljdes vi åt, Alexandra gick till Tobbe och jag & Samah åkte hem. Men det varade inte så länge och plötsligt skulle vi upp till Hemmakväll och köpa godis och dricka för att sedan åka till Kinna och gå hem till hennes pojkvän Christoffer. Vi kollade på två filmer och de var rätt så bra, speciellt den sista vi kollade på.
Salem kom ifall och hämtade oss och släppte av oss vid Frölich. Vi köpte mat och gick sedan hem.

Skönt och vara hemma! Jag är otroligt trött och seg. Vill bara lägga mej och sova, men det får vänta tills senare. Och från och med imorgon skall jag sluta äta! Okej, inte sluta äta helt, men onyttiga grejer. Åh, har blivit alldeles för mycket av det på sistonde. Måste få ett slut på det någongång och denna gången är jag allvarlig!

Midsommar är nog planerad, men frågan är om jag verkligen vill dricka då? Eller om jag bara skall ta det lugnt? Hmm!
Vi får se vad det blir.

Pussar!

God natt alla söta människor!

Nej, usch jag orkar inte vara uppe längre. Skall lägga mej i min varma och sköna säng! Imorgon skall jag sova ut, eller jag skall försöka ifall. Måste skicka iväg min P&L biljett till Adam! Det är ett måste!

God natt så hörs vi imorgon!

Elsa Hosk



Den vackraste kvinnan som finns enligt mig, är faktist Elsa Hosk. Hon är så otroligt vacker, hon är äckligt fin rättade sagt. Jag har skrivit om henne förut på min blogg och då var rubriken " Fräknar ".
Jag älskar hennes blåa ögon som matchar på otroligt bra till hennes ljusa hår, men framför allt, så är det så fruktansvärt snyggt med fräknarna. Jag älskar fräknar, det är så otroligt fint. Jag skulle nog kunna göra vad som helst för att få fräknar. Det är bara så synd att jag inte fick några, haha!

Paradise Hotel, bärbar dator och en halvtrött Aliaa.

Hej allihopa!
Mitt humör ändrades rätt så fort innan. Det var skönt och jag blev glad. Har inte gjort så mycket sedan dess, jag har ifall varit med Samah & Alexandra. Sedan har jag varit och köpt filmer. Annars har jag bara suttit hemma och kollat på DH. Det var så sjukt bra idag! Åh, det kan ju inte bara sluta sådär. Måste kolla upp avsnitten och kolla ifall de finns på internet.

Eftersom att klockan är efter tolv, så åker Zarah och Steph till Tunisien idag. Jag kommer att vara två veckor utan dem, skall bli tråkigt, men får la hoppas på det bästa och att det går fort! Hoppas att ni har kul ifall och att ni har massvis av att berätta när ni är tillbaka sedan. Om en vecka ungefär så åker Samah & Alexandra till P&L. Jag kommer att bli helt ensam, men jag klarar mej alltid! Får ta och umgås med familjen och åka med på deras resor. höhö!

Jag är rätt så trött, men jag orkar inte gå och lägga mig. Men funderar på att sätta på en film, men vet inte riktigt vilken. Det återstår och se. Ha det så bra sålänge!

Tisdag..

Nu har vi varit på massa ärenden. Jobbigt, men skoj var det.

Nu är jag fan inte alls på humör, det är så jobbigt och jag har ont i huvudet. Allmänt irriterad bara och arg på mina föräldrar är jag, eller rättade sagt min mamma. Orkar inte vara hemma, blir bara så arg så fort jag ser henne och alla människor ÄR så äckligt jobbiga! Jag behöver åka härifrån, ge mej en weekend resa till London! ÅH, vad underbart.

Snyft!


Jag kände redan igår morse att jag började att bli förkyld och ont i halsen. Nu är det ännu värre, nyser ju hela tiden! haha. Skulle la inte göra så mycket om jag blev sjuk nu, men endå. Det är sjukt jobbigt och vara sjuk, tråkigt är det också!

090616

God morgon! Ser ut och bli fint väder idag, får hoppas på att det håller också.

Vaknade ifall för någon stund sedan och min telefonräkning hade äntligen kommit. Den har varit efterlyst i några dagar, då den skulle komma för någon vecka sedan. Blev faktist lite orolig, men nu har jag den och mina föräldrar tyckte att det var lika bra att betala den idag, så slipper vi tänka på det. Så sant! Så jag skall bara fixa mej lite, ringa Steph och få upp henne, sedan blir det banken och sätta in pengar och överföra, möta upp Zarah... osv! Massa grejer ifall! :)

Ha en bra dag sålänge!

ha, Ha, HA!


Zarah tvättar, det är rena skämtet. Ha, Ha, HA! Nej, vad elak jag är. Duktigt av henne, jag menar det är ju trots allt Zarah vi snackar om.

Medans dom är nere vid tvättstugan, så skall jag sno till mej några filmer ifrån henne som jag kan ha medans hon är borta. Jag kommer aldrig orka åka hit varje gång för att hämta filmer, hehe. Får hoppas på att jag hittar några bra! Skall bli en riktig filmälskare medans dom åker, det är jag redan iförsig, men jag kan bli en extrem filmälskare.


Nationalteatern - Bara om min älskade väntar


I Kinna, hos the geek.

 Hej på er!

Innan kom Samah hem med en stor godispåse till mig, åh vad glad jag blev! Sedan kom mamma och pappa hem med DVDn och filmer. Jag blev överlycklig om man säger så, hehe. För dem lurade mej att dem hade glömt att åka förbi Zarah.

Sitter ifall hos the geek just nu, dvs Zarah. Jag och Steph åkte hit innan, för att hon skulle hämta en resväska. Och nu sitter vi kvar här, skall åka hem med bussen som går om några timmar. Vi sitter i köket och Zarah har precis öppnat sin sparbössa. Hmm, hon sitter och räknar ut hur mycket pengar det är. Ser ut och vara rätt så mycket!

Ah, imorgon är det sista dagen innan dem åker iväg på onsdag morgon. Jätteroligt för dem! =) Dem har längtat så mycket. Jag tycker endå att det skall bli härligt att vara hemma och bara chilla, men endå så vill jag åka med. Men tyvärr så finns det ju inga resor alls. Synd är det! :/ Men jag har ifall Zarahs lägenhet och kan bara komma hit när som helst. Så people, jag har inget planerat i två veckor framåt, är bara att komma med förslag på vad jag kan göra. Jag vill verkligen åka till Liseberg. Det hade ju varit jättekul! Någon som är på kanske?

Hörs imorgon, pussar!

Vilken seg jävla måndag!


Åh, vad dagen har gått segt och det är långt kvar tills den är över. Usch, jag orkar verkligen inte med någon. Har ont i huvudet och är inte alls på humör.
Vilken tur att mamma och pappa skall åka in till Kinna nu och handla. Samtidigt skall de hämta min DVD som ligger hos Zarah och filmer. Härligt, min kväll är räddad! =)

Nej, nu skall jag tillbaka till min säng! Pussar!

090615

Hej allihopa!

Hmm, jag har faktist inte så mycket och skriva. Haha! Jag har ifall inte gjort speciellt mycket idag, duschat och kollat på Tv bara. Jag är riktigt seg idag och orkar inte göra någonting känns det som. Det är endå en härlig känsla att bara få vara hemma och inte göra någonting alls.

Har ifall lagt in pengar på mitt konto nu. Det är så mycket enklare då, för då slösar man inte pengar lika ofta, vilket jag gör alldeles för mycket och bara på onödiga grejer. Får vara slut med sådant nu, hehe. Skall börja att spara pengar hade jag tänkt, jag vet inte till vad, men det återstår och se.

Pussar!

Aliaa Tarky


 

Söndagkväll

Kollar på filmen, riktigt bra faktist. hehe!
När filmen är klar så skall jag bege mej till Kinna med Steph. Blir en lång väg och det är kallt ute. Jag tror att det får bli på med mycket kläder denna gången.

Och jag skall börja att ta kort till min blogg nu framöver. Jag gillar att ta kort, så det sitter ju jättebra. Jag skall ta ett kort ifrån varje dag som jag gör något och sedan försöka att hinna lägga upp kortet, oavsett om det är något roligt kort eller inte. Det kan bli ett kort-minne-ifrån-sommaren, så har jag något att se tillbaka till när jag blir lite äldre. höhö! Låter bra!

Pussar!


Dags för film!

Nu har jag städat mitt rum, åh vilken underbar känsla. Det är så fint och fräscht just nu. Har ifall precis fixat tacos, så nu skall jag bege mitt arsle till min soffa! :) Hörs kanske ikväll, pussar!

Åh, vad det är tråkigt.


Kom hem för en stund sedan, var ute med Zarah & Steph. De pratade lite om deras resa och så. Det är riktigt kallt ute. Det har gått fyra dagar sedan vi slutade skolan och det har inte slagit mej än att vi faktist har sommarlov. Det känns inte som det heller. Känns som att jag skall upp imorgon tio över sju, sätta på mig linserna, kleta på mascara på ögonfransarna, sätta upp håret i en toffs, byta om och sedan bege sig till skolan för att ha sin första lektion. Men nej, så kommer det ju inte riktigt gå till. Jag misstänker att jag saknar skolan och ja, det gör jag faktist.

Till något helt annat.så är det sjukt tråkigt. Jag vet inte vad jag skall ta mig till och vad jag skall göra. Usch! Klockan nio börjar ifall någon film, så skall nog ta och kolla på den. Under tiden så skall jag nog städa mitt rum tror jag. Skall plocka undan lite grejer, trots att jag inte har någon ork tll det alls, så skall jag göra det endå. Och tro mig, imorgon kommer det se ut exakt som det gör idag. Haha, får nästan börja skriva upp regler!

Nej, nu skall jag vara duktig och städa lite! =) Puss på er!

090614

God eftermiddag!

Jag har sovit ut och det känns så skönt! Kom hem vid halv fyra i morse och det var rätt så ljust ute. Kändes som att man gick ute en helt vanlig dag och klockan var ungefär sex på eftermiddagen.

Ifall, gårdagen var rätt så rolig endå. Vi var nämligen på fest i Haby. Varade i några timmar och sedan åkte vi hem, hehe. Aja, kul var det ifall, men så jävla kallt!

Idag är det söndag och endast tre dagar kvar tills Zarah & Steph åker. Det är nu det verkligen börjar att kännas. Jag vet inte hur jag skall klara mig, jag är riktigt nervös också. Jag vet inte varför egentligen, men detta är första gången vi är ifrån varandra såhär länge. Detta gäller två veckor, två hela veckor!! Jag kan knappt fatta det, men när vi står på Landvetter på onsdag morgon och jag ser dem checka in, så tror jag att jag kommer att fatta det riktigt och att dem faktist åker på allvar. Åh, jag kommer nog stört gråta efteråt.. Fan! Jag fattar inte att jag var SÅ jävla dum och valde bort resan för något helt annat, för en jävla fitt idiot!

Puss och kram, från en glad Aliaa! =)

Lördagkväll

Nu är jag fixad och klar. Är i full gång med att dricka!
Ni får ha en toppen bra lördagskväll, för det skall jag ha! Hörs imorgon. Pussar!



Jag klarade det, höhö.

Nu har jag lyckats att sminka mej och duscha. Duschade bara kroppen, duschade håret igår kväll. Har precis tagit mitt första glas. Fick bli Vodka med Redbull. Mums vad det är gott! Nu skall jag platta mitt hår lite och sedan fundera ut vad jag skall ha på mej ikväll. Hmm? Funderar på att gå chill idag.

Ingen ork alls!

Jag har varit otroligt trött sedan i onsdags. Har inte alls sovit mycket och gått upp tidigt varje morgon. Det suger verkligen och det tar extremt på mej. Jag är sjukt trött och orkar knappt duscha. Sjukt! Hur skall jag klara kvällen? Ah, hoppas det ordnar sig. Imorgon skall jag sova ut och då menar jag verkligen sova ut. Skall inte alls gå upp förrens jag känner mej riktigt utvilad. Man orkar ju knappt göra någonting när man är såhär trött, usch. Och jag som blir ännu tröttare av sprit. haha!

090613

God kväll!

Vaknade upp vid halv tio i morse. Det var tungt, men det funkade tillslut. Fixade mej och packade ihop mina grejer och sedan var det bara att möta upp Steph och ta bussen in till Borås och efter det bussen till Alingsås. Vi var nämligen och hälsade på min moster och hennes familj i Alingsås. Det var trevligt och vi åt så jävla mycket, fyfan. haha! Gött var det ifall. Vi åkte ifall hem efter några timmar och då hämtade pappa upp oss.

Nu sitter jag hos Zarah. Vi kollar på en film och jag skall strax in i duschen snabbt. Sedan blir det att börja fixa sig och välja ut kläder. Sedan skall det fan drickas! Vi skall nämligen iväg på fest senare ikväll. Kan nog bli roligt!

Ha en toppen kväll, pussar!

Film


Sitter just nu och kollar film med Alexandra. Zarah och Steph är ute och röker. Vi var på Hemköp innan och köpte lite grejer. Blir en skön hemmakväll idag!

Imorgon blir det nog fest ifall, hoppas på det. Vill dricka och ha hur kul som helst. Var längesedan man hade riktigt roligt tycker jag. Och det är ungefär sista dagen vi alla tjejer kan hitta på något tillsammans, då alla snart åker bort åt olika håll. Lite trist, men vi ses ju efter någon/några veckor igen.

Pussar!

Kinna.

Hej allihopa!

Nu är vi hemma ifrån Borås, eller ja vi kom hem för någon timma sedan. När vi kom hem, så satte jag, Zarah & Samah igång att grilla. haha! Vi lyckades ifall, trots det dåliga vädret. Kul var det ifall i Borås. Köpte lite grejer också, men dock inte kläder. Men nöjd är jag!

Nu sitter jag ifall i Kinna hos Zarah. Vi gör inte så mycket, Alexandra & Salem är här. Vi kollar på Tv bara. Snart kommer Steph. Vi skall nog bara chilla resten av kvällen. hehe.

Gick in på mina mejl innan och såg att min Peace & Love biljett redan hade sålts. Någon hade köpt den igår kväll, vad skönt! Tog några timmar att få sålt den. Så nu är jag 1700 kronor rikare. Hoppas killen som köpte biljetten kommer att ha super kul på festivalen! =)

Och jag har även köpt en ny Ipod. Skall strax sätta in pengar på ett konto och sedan får jag den hemskickad! Goet!

090612


God morgon! Nu är jag fixad och klar, skall strax ta på mig skorna och min jacka. Jag kör på en regnjacka idag, pga vädret som suger idag också. Jag, Zarah & Steph skall in till Borås, de skall handla grejer inför deras resa. Jag skall tvinga med dom på ett matställe som jag och Samah åt på sist vi var i Borås. Det var ett otroligt bra matställe. Jag får se om jag lyckas! höhö. Vi hörs när jag kommer hem igen. Pusshej!

Idag har jag på mej min Metallica t-shirt, en svart kofta och lacktights.


Läggdags!

 

Hej på er! Nu är jag hemma och skall strax lägga mig och sova. Har precis lagt in alla bilder ifrån kameran, dvs alla bilder ifrån broshans student. Jag orkar dock inte lägga upp dem här, det är så jävla segt att få upp dem. Men när jag har tid och ork till det, så lovar jag att slänga upp några bilder! Dem är faktist jättefina och riktigt underhållande att kolla på, vissa av dem ifall. hehe!

Imorgon skall jag till Borås med Zarah & Steph. De skall börja handla in grejer till deras resa, vad roligt. Dem slipper detta dåliga vädret, åh vilken lycka! Men dem kommer att ha det så roligt, det förtjänar dem efter allt slit.

Jag har glömt av att skriva detta, men jag fick ju mina betyg idag och måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv. Trodde inte att det skulle gå så bra faktist, men det visade sig att om man kämpar, så når man sitt mål tillslut. Så fruktansvärt stolt och glad är jag över mig själv. Och till nian, så skall jag höja mej ännu mer!

Vi hörs imorgon och då hoppas jag ifall på att det inte regnar, man blir ju sjukt uttråkad i detta vädret, går inte att hitta på någonting då. God natt och massa pussar!

Danjah & Adam Tensta.






Jag skulle gärna vilja träffa Adam Tensta och Danjah. Dem är så otroligt grymma båda två och sjunger otroligt bra!
Vad livet är orättvist ibland, det är så tråkigt!

Känns verkligen inte som att det är sommarlov!

Åh, jag hade skrivit ett ganska långt inlägg och så cpar mitt internet. Great! Det är tråkigt väder ute, alldeles för tråkigt. Skulle absolut inte sitta fel och ligga på stranden nu och bara få ha fint väder. Bra start på sommaren säger jag bara! Jag skall strax åka hem, om min kära bror vill hämta mej då. Först sa jag att han skulle hämta mig och sedan ångrade jag mig, och så ångrade jag mig igen och ville att han skulle hämta mej. Men tror inte han har några problem med det.

Jag har även bestämt mig för att försöka att ha mitt hår uppsatt tills nästa vecka. Jag har alltid utsläppt och är lite beroende av det, om man vill kalla det så. Så nu skall jag försöka och ha det uppsatt istället! Haha, undra hur det kommer att funka. Men jag är skit snygg i uppsatt hår, så jag tror att det kan funka riktigt bra endå. höhö!

Jag har insett att jag faktist kommer att sanka min klass, trots att jag hatade de flesta av dem när jag började i sjuan. Men dem är verkligen hur roliga och snälla som helst! Man måste lära känna personer innan man säger " Omg, fan vad jag hatar henne/honom/dem." Det har jag faktist lärt mej. Men o andra sidan, så hatar jag aldrig personen, man kan liksom inte hata någon man absolut inte känner. Lär känna personen först och döm efter det. Döm inte på förhand! Jo visst, jag gör det själv. Men ibland är det svårt och inte göra det, men ett litet tips bara.

Pussar! Funderar på att byta till Devote?

Peace&Love

http://www.tradera.com/auktioner/miss_zahara

Nu har jag lagt ut min Peace&Love biljett på Tradera.
In och buda om ni är intresserade!

Torsdag, Kära torsdag!

Sitter hos Zarah just nu och är as mätt. Haha! Vi kollar på Tv och gör inte så mycket mer. Ikväll blir det nog ifall Mingla. Kan vara kul och kolla förbi en snabbis. Annars hade jag tänkt att fixa mej lite och sedan börja att dricka. Det är min avslutning, jag har rätt till och få dricka. Höhö! Annars hoppas jag på att något annat dyker upp, men imorgon skall jag upp tidigt, så endå hoppas jag på att det inte gör det.

Har inte fattat att vi har sommarlov än, det är sjukt. Bilder ifrån studenten kommer upp imorgon tror jag!

090611

Hej på er! Idag hade jag sommavslutning och det var rätt så okej endå. Lite jobbigt och sitta ner i flera timmar, men det funkade. Nu har vi äntligen sommarlov och det känns inte ens som det. Känns som en helt vanlig dag. Jag menar, lite känsla borde man ju endå ha? hehe.

Sitter hos Zarah nu och vi har beställt hem mat. Vi skall strax sätta oss ner och äta. Sedan blir det att åka till Borås med broshan och kolla lite grejer. Sedan på kvällen har jag ingen aning om vad jag skall göra. blir kanske Mingla i Mark endå? Eller att dricka? Mjo, vi får se vad som händer. Vill göra något ifall och inviga sommarlovet!

Hörs senare, pussar!

Salems student!

Hej allihopa! Nu är jag hemma igen, skönt! Jag är så otroligt trött och sliten.

Dagen har ifall varit bra, broshans student som sagt. Vi hade hans studentmottagning här hemma och det var roligt. Massa mat och skratt! Sedan efter några timmar var det dags för nästa studentmottagning och denna gången vardet Denise vi skulle gå till. Kom precis hem därifrån och det var roligt. Massa folk, musik, bjöds på mat och man hade bara allmänt roligt. Grattis till er båda och lycka till nu framöver!

Jag har nu bestämt vad jag skall ha på mej imorgon på avslutningen, äntligen! Skall strax tvätta bort sminket och lägga mig och kolla på Tv. Skall absolut inte lägga mej sent idag, då jag skall upp klockan halv sju imorgon bitti. Börjar strax efter åtta och vill helst itnte stressa. Blir nog en bra dag och hoppas på fint väder.. Hmm, fundersamt.

Pussar!

090610

God morgon! Här hemma har det varit fullt upp med det ena och det andra. Massvis av grejer nu när broshan skall ha sin studentmottagning här hemma. Men klev ifall upp vid halv åtta i morse, då Salem väckte alla i familjen för att visa hur otroligt stilig han var i sin kostym och tro mej, det var han också. Det blev massa kort på honom också, hehe.

Nu har jag ifall sminkat klart mej och fixat håret. Lockade det i en stund, sedan började det regna ute och då gav jag upp och måste ha toffs idag. Lite tråkigt, men det får duga. Skall strax klä på mej och fixa lite med blommorna.

Jag hinner nog inte blogga mer förrans ikväll tror jag, ha en toppen bra dag! Pusshej!

En bra dag!

Idag har jag varit i Borås med Samah och handlat kläder. Eller ja, vi skulle ha handlat kläder men det blev att vi handlade massa annat istället. haha! Men det var det värt. Jag letade faktist efter en avslutningsklänning, men jag hittader verkligen ingen. Suck! Så nu får jag leta upp något annat att ha på sig, åh jag orkar faktist inte tänka på det. När vi var tillbaka så gick vi av i Kinna och köpte blommor och hämtade ut broshans plakat. Det var så fint, hehe! Vi skall dekorera det med ballonger också och sedan är det klart. Han har inte fått se det än, vi har gömt det, hehe.
Annars så blir det en lugn hemmakväll med massa bra program på Tvn.

Imorgon blir det ifall broshans student och då skall man upp tidigt! Åh.. Skall verkligen försöka att lägga mej tidigt ikväll! Måste även iväg imorgon och köpa blommor till Denise, skall ju på hennes studentmottagning på kvällen, för först är det broshans som gäller. Blir nog en bra kväll, men får inte vara ute allt försent, då jag själv har avslutning nästa dag. Dom borde ha studenten två dagar innan avslutningen.

Pussar!


090609


God morgon allihopa!

Jag är uppe rätt tidigt för att inte ha gått till skolan, skippade skolan idag. Otroligt onödigt! Men ifall, nu är jag ifall uppe och är rätt så trött. Jag hade tänkt att fräscha upp mig snart, för sedan skall jag åka in och kolla avslutningskläder. Hmm, jag hoppas på att jag hittar en klänning som jag tycker om! Annars får jag ta en riktigt på vad jag skall ha på mej på avslutningen. Det fixar sig!

Imorgon är det broshans student och på torsdag har jag skolavslutning. Det kan inte bli bättre!
Så imorgon blir det att gå upp tidigt och fixa med blommor och sådant. Fast jag funderar på att köpa det idag, för det finns så fina blommor i Borås. Kom ihåg förra året när Zarah&Steph tog studenten, så åkte jag in till Göteborg för att köpa blommor, för att det fanns så fina där. Well, vi får se som sagt!

Nu skall jag gå innan jag somnar framför datorn. Pussar!

Måndagkväll!



Nu sitter vi och kollar på en jättebra film på kanal 9. Vi skall strax åka hem tror jag, skall bli lite skönt. Skall lägga mej i sängen och bara kolla på TV. Även vänta på att Paradise Hotel 4 skall börja. Har blivit helt besatt av det och det är lite synd att det går så sent på på nätterna, men det hindrar mej endå inte. hehe!
Jag skall även pröva mina nya klackar och lite kläder när jag kommer hem.

Jag vet inte riktigt om jag skall till skolan imorgon, det känns så otroligt onödigt då jag bara går imorgon och vi gör ingenting vettigt i skolan heller. Men det återstår och se vad mina föräldrar tycker. Hehe, pussar!

Kinna!


Innan efter mitt senaste blogginlägg så satte jag mej och kollade på Tv tills jag nästan somnade och då fick jag ett samtal av Z. Hon kollade om jag vill åka med Steph till Kinna. Jag hade ju inget att göra, så jag hängde på.
Nu sitter vi här och kollar på Dr Phil. Vi skall strax till affären då Z är största rökaren som finns och måsta köpa ciggaretter. Haha! Det är inte bra att röka, men samtidigt vääldigt svårt att sluta.

Annars så ville jag åka in till Göteborg imorgon och shoppa inför skolavslutningen. Jag kollade igenom min stora garderob igår kväll och jag hittade inget som jag faktist kunde ha på mig på avslutningen. Suck! Men jag har ifall köpt ett par gladiatorskor ifrån min syster. Jag är nöjd!


090608

Hej på er! Kan ni fatta att det är tre dagar kvar till skolavslutningen? För det kan inte jag. Åh, vad jag längtar!

Idag har skoldagen varit bra, har haft lektioner men bara arbetat fritt. Det är så slappt sista veckan då man absolut inte gör något, förutom att lämna in vissa böcker och städar. Kollade ifall på film sista lektionen och den var otroligt bra. Handlade om en kille som tog droger och hur hans liv såg ut/ser ut nu när hans vän har tagit självmord. Det var riktigt hemskt. Otroligt sorligt för folk som får gå igenom sådant.

Nu är jag ifall hemma och är trött. Sov knappt någonting inatt, gick liksom inte och somna. Och jag tänkte på väldigt mycket grejer nu inför sommaren. Men jag har ingenting kvar i skolan som sagt och kan bara slappa och sova. Underbart!

Pussar!

Stort OMG

det skall alltid vara Ni? Kan det aldrig vara Vi? Herregud alltså!

Söndagkväll

Jag sitter här och snackar med Cely genom msn. Vi är så bäst ibland och jag älskar oss tillsammans. Vi är helt sjuka!

Annars så väntar jag på en film som börjar vid nio och går på tv3. Någon komedi, så förhoppningsvis så är den rolig också. Eller rättade sagt, att jag tycker att den är rolig.

Jag funderar och kan knappt fatta att det har gått så fort. Det har snart gått ett år sedan förra avslutningen. Det är sjukt vad tiden går, går inte ens och beskriva. Men det skall endå bli så skönt med sommarlov, trots att jag kommer att sakna skolan lite och alla människor man inte brukar träffa under sommarlovet. Men då får man göra det bästa av saken!

Skall ta vara på den tiden som är kvar och ha roligt i skolan ifall. Får försöka! ;) haha.

Vet ni vad det bästa är? Att jag får ha Zarahs lägenhet när dem åker utomlands i två veckor. Underbart! Cely, kom nu ihåg vad jag sa till dej! ;)
Vi hörs imorgon, pusshej!

123

Här är min nya bikiniöverdel!
Syns kanske inte så värst bra, men jag är
inte så värst bra på att ta kort ibland. haha!
Den får duga ifall.


Gossip Girl

Nu har jag varit ute en stund med Zarah och Steph. Vi har pratat lite om allt möjligt bara. Sedan gick vi till affären och köpte chips, dipp och färdiglagad mat. Vi sitter just nu och kollar på Gossip Girl, det är sjukt bra. Vet inte vad jag skall göra resten av kvällen, men blir bara att chilla.

Jag längtar enormt mycket till den kommande veckan. Blir skola på måndag och tisdag. På tisdag skall jag även börja att fixa lite grejer innan broshans student. På onsdag har jag ledigt, då broshan tar studenten. Sedan blir det mottagning här hemma med familj o nära vänner. Sedan på kvällen är det mottagning hos Denise. Och på torsdag har jag skolavslutning och efter det skall vi fika och sedan äta middag ute. Blir säkert att festa då också. Vilken vecka, jag längtar!

Underbart!

Jag mår riktigt bra, allt i mitt liv är liksom bra nu och jag är nöjd. Visst det finns en sak som stör mig, men det är bara P&L resan som jag inte riktigt vet om jag ska med på eller inte. Men det är inget stort problem, så jag lägger liksom inte ner tid på det och kämpar. Jag är riktigt glad, äntligen så är allt som det skall vara och jag skall göra allt jag kan för att låta det vara så. Det är snart sommarlov och då skall jag bara leva livet och göra det jag vill och känner för. Ingen skall få hindra mig. Det skall bli så skönt! Det är inte så ofta jag känner att allt står rätt till. Från och med nu skall jag bara ta saker som det kommer och sluta tänka så otroligt mycket. Det förstör bara. Vill man göra något, så bara kör på det och gör det. Det går så mycket bättre då! Tänker du hela tiden på konsekvenserna, så kommer du aldrig att komma någonstans och då blir det hela plötsligt tråkigt. Så som sagt, gör det du känner för, för det är nog det som gör dej lycklig!

Ni får ha en toppen bra söndag! Pussar!

090607

God morgon! Jag kan nästan inte fatta att det snart är sommarlov. Det är sjukt vad tiden går fort och Zarah och Steph åker utomldans om tio dagar. Jisses!

Igår kväll bestämde vi oss för att skita i att festa och gå ut och gå. Men blev att jag började att springa lite då och då istället, det var jätteskönt. Vi har hittat en ny väg som man kan gå ut och gå/springa i. Det var ifall jättehärligt. På vägen hem så stängde vi musiken och pratade istället. Det var mysigt!

Idag är jag trött och jag har endå sovit i 10 timmar. Men snart piggnar jag nog till lite, hehe. Vet inte vad jag skall göra idag, vill ifall inte sitta hemma, orkar faktist inte det. Zarah kommer nog ner på middag senare.
Skall hoppa in i duschen nu, hörs om en stund! Pusshej


I'm happy!

Jag är riktigt glad. Vet inte riktigt varför, eller jo det vet jag nog. Det gäller att tänka positivt! Det funkar alltid. Ikväll kanske det endå blir fest, men jag är inte riktigt säker på vad. Lite svårt! Men det skulle ju vara så underbart att sätta på sig träningskläder, sätta på sig ipoden och bara gå ut och gå. Hoppa omkring och bara leva! Den känslan tycker jag väldigt mycket om. Vi får se! Ha en underbar lördagskväll och drick nu inte för mycket! ;) Pussar!

Lördagkväll.

Hej allihopa!

Vad har ni för er? Själv gör jag inte alls mycket, har precis kollat på tv och tog en liten paus för att blogga. Jag är rätt så trött, sov ju inte mer än i sju timmar och jag behöver mins nio timmar för att kunna fungera. Har ifall kletat på lite mascara på ögonfransarna och gjort flätor i håret, så att när jag sedan tar ur flätorna, så är mitt hår vågigt. Jag skall inte göra något alls ikväll, jag orkar faktist inte heller, fast om det dyker upp något så kanske? Hmm, återstår och se! Jag skall iväg till Zarah sedan med Steph och vi skall ut och gå en jävla runda. Det behövs faktist, har varit alldeles för mycket onyttigt på sistonde.

Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon eller ikväll! Pussar!

Karl Wolf

NJUT !


090606

God morgon allihopa! Idag är det Sveriges nationaldag. Inte för att jag direkt bryr mej så mycket heller, men endå.

Klockan elva så ringde väckarklockan, det var inte så roligt eftersom att jag var så trött. Men jag steg ifall upp endå och det första som jag gjorde var att duscha, föna håret och sedan platta det. Härligt och ha det gjort! Nu är klockan tolv och jag vet inte riktigt vad jag skall göra och vädret är inte heller på topp. Jag tror att Zarah ville till Skene idag och göra något, så skall nog ta och väcka henne strax tror jag.

Är även på ett bra humör idag och jag hoppas verkligen att det håller sig! Pussar!

Tretton

Hej. Jag är fortfarande uppe och kollar på filmen Tretton. Skall strax lägga mig och sova, dock är jag inte så trött heller. Det första jag skall göra imorgon när jag vaknar är att duscha. Seriöst, mitt hår är så äckligt. Eller det är inte så äckligt egentligen, det är bara att jag får damp om jag inte duschar håret på en dag ungefär. haha! Jag kan faktist hålla det rent i en vecka om inte mer. Det är ganska bra för att ha så långt hår som mig. haha.. Roligt och veta vah? haha..

god natt

Back in Skene, and it suuucks.

Det har varit en trevlig o mysig kväll. Åh, jag gillar det och nu vill jag flytta till Göteborg. Det hade ju inte suttit fel direkt.
Men när man väl är tillbaka i Skene, så skall ju självklart problemen bara flyga i luften. Det suger verkligen så otroligt och jag blir så jävla trött på det. Har inte haft en enda felfri helg på flera månader nu. Förhoppningsvis så ordnar det sig imorgon, men det återstår la och se. Och jag vet inte ens om jag vill åka med till P&L längre, eller det handlar la inte direkt om vilja, utan lite andra grejer som uppstår som problem. ÅH, jag vet inte.. nu skall jag ta en riktig fundering.

Puss sålänge!


Bio ikväll!

Hej allihopa!

Nu har jag fixat klart mej och väntar på att maten skall bli klar. Ikväll blir det bio i Göteborg med tjejerna! Vad mysigt och trevligt! Blir nog en middag också mitt i allt. Så ikväll är planerna satta, skönt. Imorgon är det ju fotbollsmatch mellan Sverige - Danmark. Jag längtar!

Vi hörs imorgon, pusshej och ha en toppen kväll!

090605

Hej på er! Nu är jag uppe. Tänka sig att jag sov enda till klockan tre, det är otroligt. Kollar just nu på tv ifall.

Igår kväll så var Salem hos oss och det var så kul. Han är verkligen en sådan underbar, rolig och toppen bror. Blev en hel del skratt och sedan åkte han iväg med Samah & Alexandra.

Det är fredag idag och vädret är inget vidare, så jävla trist. Ville ju att det skulle vara fint idag. Har för den delen inte heller några planer för helgen alls, tråkigt. Får ju hoppas på att det dyker upp någonting! Pusshej

Jag tror nog att jag skall bli bagare..

Hej på er. Nu är jag här igen. haha!

Jag har precis gjort klart tårtorna, fick bli olika små tårtor. Det blev jättegott har jag hört, enligt Zarah, Alexandra & Samah. Jag har inte smakat än och står nog över. Annars så skall jag inte till skolan imorgon, men det var på ett villkor från mina föräldrar. Jag har ju som sagt prov imorgon, men om jag inte gör det provet på måndag, så får ja inte åka med på festivalerna i sommar. Jag ba Hmm, men ni har ju redan betalat? Då fick jag svaret, Men din framtid är la viktigare än några pengar. Så ja, jag skall lyda dem och göra mitt kära prov på måndag som jag inte ens fattar. Men ja, jag får faktist sitta hemma och plugga i helgen.

Annars så går jag bara måndag & tisdag i nästa vecka, sedan börjat mitt mini-lov. På onsdag blir det broshans student och på torsdag är det avslutning. Sommaravslutning, jag kan knappt fatta det. Det har gått så otroligt fort och jag minns förra årets avslutning som om det vore för några veckor sedan. Jag saknar det otroligt! Och denna sommaren är inte direkt planerad heller, tar ju det som det kommer. Men förra sommaren var jag ju utomlands tre gånger och då var hela sommaren planerad. Lite härligt med förändringar tycker jag. Men känns som att det kommer att bli en väldigt bra sommar.

Pusshej och sov gott så hörs vi imorgon!

Hemma igen..

Hej på er!

Nu är jag hemma ifrån Göteborg. Blev köpt en tröja, solglasögon, ljusa jeansshorts, en jeansjacka, svart kjol som jag skall klippa sönder och sy upp. Nu tror jag inte att jag har glömt något mer? hmm. Ifall, jag är extremt nöjd, har fått köpt lite kläder till P&L. Nu skall jag strax till affären och köpa något. Funderar på att göra en tårta kanske? Åh, vad gott! Det skall jag nog göra, men nu måste jag rusa. Hörs ikväll, pusshej!

090604

Hej allihopa!

Skoldagen har varit bra, väldigt segt har det gått ifall. Samah & Alexandra satt i biblioteket och pluggade hemifrån idag, så umgicks med dom på rasten. Nu har jag precis ätit mat och skall packa ihop lite grejer och sedan sätta mej och plugga en stund innan jag åker iväg till Göteborg. Får bli att jag pluggar på vägen dit också, har ju som sagt prov imorgon och jag är riktigt osäker. Usch! Får ifall hoppas att det går bra.

Hörs ikväll. Pussar!

Lite bilder



Min älskling





Köpta på HM. 149 kronor /st




Från Nelly. 496 kronor

Hide and seek


Jag är riktigt sugen på att hitta på något roligt! Jag vill ut och festa, eller kolla på bio eller åka till Liseberg? Visst hade det suttit bra! Men nej, det kan jag tyvärr inte. haha, så jag skall sätta mej i min soffa och kolla på filmen Hide and seek. Jag har hört att den suger, men jag ger den ett försök ifall.

Jag hoppas även på fint väder imorgon, men endå så vill jag att det skall vara blåsigt och kallt och så är det underbart fint väder tills helgen.

Nej, nu måste jag gå innan jag missar filmen! Pusshej och god natt!


Jag har verkligen försökt!

Jag har verkligen försökt att plugga fysik, men ni som känner mej vet att jag & fysik går inte ihop. Det är svårt och jag fattar verkligen ingenting. Visst, jag var nog inte riktigt koncentrerad på lektionen i måndags, men det var så varmt och jag kan inte tänka i sådant läge. Och när jag väl försöker att läsa igenom anteckningarna, så bara vips som det är så har jag lagt ifrån dem. Haha, jag är otroligt och ger upp väldigt lätt. Men så kan det vara ibland och jag får la ge det ett nytt försök senare.

Jag fick även hem mina Nelly skor idag, dem var jättefina och jag är nöjd. Man ser jättelång ut i dem, love it!

Klockan har gått så segt idag, jag vill ju att det skall vara helg just nu! Hade inte suttit fel med tanke på att jag är så jävla trött på skola och vill inte gå dit, men måste ju. Äsch, jag klagar och klagar.. haha! Puss på er

Joe Budden - Exxxes

Nu har jag städat mitt rum och hunnit att läsa lite i en bok som jag lånade för ett tag sedan. Jag strunade i att hänga med och kolla på balen, kändes viktigare att få läsa lite. Var ett tag sedan jag gjorde det och det är faktist roligt om man har någon intressant bok att läsa. Jag vet inte vad jag skall göra mer, funderar på att verkligen sätta mig ner och plugga inför mitt prov på fredag. Men jag har absolut ingen lust, men ett måste är ju ett måste. Åh, keligt!

För att bättra på mitt humör så bjuder jag på denna låten som jag tycker är fantastiskt bra och lyssna på texten!



090603

Hej! Nu är jag hemma från skolan och dagen har la varit sådär. Missade ifall SOn och engelska pga att vi repade inför skolavslutningen. Annars har det inte hänt så mycket mer. Cely var inte i skolan idag, vilken svikare hon är. Jag saknade henne, men jag tror att efter alla mina sms jag skickade, så har hon tröttnat på mig. Haha! Jag skickade massa bildmeddelanden och en jävla text.

Idag skall jag kolla på treorna innan de åker iväg på sin bal, vad trevligt. Jag behöver plugga också, men jag orkar verkligen inte. Jag är även så otroligt trött, sov inget vidare inatt heller.

Pusshej!


Tv-kväll

Nu sitter jag och kollar på Paris Hilton my new BFF. Det är riktigt löjligt, men otroligt underhållande. Kollar även på Ugly Betty på pauserna. Jag har hunnit att duscha håret också, det är gött.

I måndags fick vi reda på att vi har ett sista prov i fysik på fredag. Vad får en människa och lägga ett prov på fredagen när betygen sätts på tisdag? Det var ju då fan onödigt. Åh! Men imorgon och dagarna fram tills på fredag så gäller det att sitta hemma och plugga. Och jag som inte ens har varit vaken riktigt på lektionerna. Undra hur detta kommer att gå? Ett stor IG. Nej, vad negativ jag är. haha!

Betygen sätts idag det är deadline ikväll. Jag är så jävla glad, underbart.. Jag vill ha mina betyg nu, men jag får tyvärr vänta i en vecka till. Undra vad jag får för betyg, i vissa ämnen vet jag redan, men i andra inte. Hmm? En fundersam Aliaa.

Pussar lovers!

Jag orkar inte..

Jag är riktigt trött idag, men jag tror att det är bara för att jag bytt linsvätska eller något. För så fort jag satte på mig linserna i morse, så blev jag genast trött. Hmm, skumt!

Jaja, nu om en halvtimma så börjar alla bra program. Det är ju tisdag idag och då är det massvis av bra program. Jag skall snabbt hinna in och duscha mitt hår, jag har inte duschat det på några dagar. Äckligt, men jag har inte orkat eller haft tid till det heller. Men trots det, så ser det jättefräscht ut. Puss sålänge!

Hemma. Skönt!

Nu är jag hemma igen, eller ja rättade sagt i Kinna. Men jag skall hem senare. Dagen har varit bra och det blev även lite shopping efteråt. Det jag mäst fastnade för som jag köpte var en klockan och ringarna. Åh, jag älskar dem!¨

Sitter just nu och äter, är jävla sliten och vädret suger. Det är kallt och jag går i jeansshorts. Usch, var ju dock varmare i Göteborg.

Vi hörs antingen ikväll eller imorgon. Ha en fortsatt bra dag, pussar!

090602

Hej på er! Nu är jag fixad och klar och skall strax åka in till Göteborg.

Igår kväll blev det en sväng till MC och sedan träffade vi på Jonathan och Jonas, så vi chillade lite med dem. Sedan åkte jag och Steph hem vid halv ett ungefär. Vi åkte moppe hem och det var så fruktansvärt kallt, fyfan. När jag väl var hemma så somnade jag direkt. Fast jag är endå rätt så pigg idag, beror nog på Redbullen jag drack innan.

Verkar vara ganska skönt väder ute idag ändå, återstår och se vad det är för väder i Göteborg. Men jag kör endå på jeansshorts och en svart tröja med Converse skor.

Hörs ikväll, pusshej!

Höhö.

Såg nyss på nyheterna att det skall bli dåligare väder framöver. Det suger verkligen! Jag, Zarah & Steph sitter just nu och har tråkigt. Vi skall snart ut på våra äventyr här i Kinna. Undra hur det går! ;)

På tal om vaxning, fyfan. Pain!!! Jag klarade av vå bitar med vax och sedan gav jag upp. Vilket jävla skratt vi alla fick oss, det var faktist roligt. Men ont gjore det som fan.. Aldrig mer *knacka*

Jag funderar på att sova hemma ikväll och åka tidigt till Z imorgon, äsch jag vet inte.. jag tar det som det kommer.
Puss sålänge!


090601

Hej allihopa! Det är sjukt fint väder ute och det är så jävla varmt. Har typ dött hela dagen, höhö. Men härligt är det.

Skoldagen har varit helt okej. Jag har ju ledigt imorgon pga studentfirande och vi skulle egentligen ha ett prov i svenska imorgon, läs&förstå delen, så jag gick till min svenska lärare och kollade om jag kunde göra det efter att jag hade slutat och det fick jag. Goet, så nu är det över och betygen är satta imorgon kväll. Kom ifall hem vid ungefär kvart över tre och då började jag direkt att packa alla grejer jag skulle ha med mig till Kinna, då jag skall sova hos Zarah ikväll. Min bror körde mig så jag slapp att ta bussen. Snällt!

Jag är ifall här just nu och vi har varit och handlat lite grejer. Vi håller på att laga mat, eller mjo, färdig köpt mat. Så vi väntar på att det skall bli klart och sedan blir det vaxning, omg tror ni att jag vågar? Fyfan, jag har aldrig vaxat mej förut och har hört att det gör jag jätteont. Jisses! Men det går ju över.. Äsch, vi får se!

Dagens klädsel fick bli ljusa slitna jeansshorts och svart Ramones t-shirt. Peace and Love örhängen och armband samt ringar i silver och guld som jag har fått. Det fick bli mina vita Converse som skor.



Pussar!

1 juni.

Det har inte fallit mig in att gå och lägga mig än, fast jag borde. Jag är rätt så trött och har spenderat kvällen med att umgås med mina föräldrar. De är så underbara och jag älskar dem otroligt mycket.
Åh, det finns nog inget bättre än stiliga killar, jag blir nästan kär. Det är sjukt vad vackra dem är!
Imorgon blir det vaxning, fyfan vad ont, men jag skall nog klara mig igenom det. Eller rättade sagt, vi skall nog klara oss igenom det.
jag längtar tills på tisdag just nu och jag är verkligen jätteglad. Jag vet inte ens själv varför, men jag älskar denna känslan. En underbar känsla som gör mig så lycklig.


och föressten, Aliaa heter jag.






RSS 2.0