HEARTLESS.

Nu är jag fixad och har även hittat kläder att ha på mig. Nu väntar jag bara på att Steph skall bli klar. Fullt ös här hemma med folk. Jobbigt! Och nej, man får inte ens vara i fred när man är i sitt egna rum. Ungar asså! Haha. Humöret är ifall på topp idag, så jag hoppas att det håller sig. Ikväll blir det att dricka och bara umgås med tjejerna. Love it!

Ha en toppen kväll!



090731

Hej! Idag vaknade jag vid klockan ett, var skönt. Har ätit, städat lite, kollat på Tv och även duschat. Känns skönt och ha det gjort! Nu skall jag bara sminka mej och hitta kläder. Vill gå i jeansshorts utan tights, men tror det är kallt för det och speciellt om vi tar moppen till Kinna. Hm, vi får se! Min farbror och kusin är även på väg hit, hehe. Så jag skall hålla mej till mitt rum hade jag tänkt och lyssna på massa musik medans jag fixar mig. Sedan blir det även Systemet. Och förmodligen att dricka ikväll.

Vi hörs ikväll. Pussar!

Run away.

Dagen har gått fort, men endå inte. Skönt att torsdag snart är över ifall, för imorgon är det ju fredag, vilket innebär helg. Skönt! Har planer för lördag, men inte imorgon. Samah ville på bio, men jag har absolut ingen lust att gå på bio. Så vi får se vad som händer.
Annars har jag inte gjort mycket, varit barnvakt åt min lillebror. Ibland är det hur roligt som helst att vara det. Han berättar alltid om sin flickvän och vad han gör på dagarna osv. Idag diskuterade vi även skolan och han han undrade lite grejer som jag faktist kunde besvara. Ibland är han inte så hemskt!

Här bjuder jag på en låt med Darin. Jag trodde aldrig att det var han som sjöng denna, för den är ju så fantastiskt bra. Men där ser man, Darin kan faktist också göra bra låtar.



RASTLÖS.

Usch, jag bara går runt här hemma och gör ingenting. Jo, lyssnar på musik som spelas på TheVoice. Otroligt bra musik! Men ja, skitsamma. Annars gör jag ingenting o ingenting bra på Tv går längre. Jag skulle nog ha åkt iväg till Zarah endå. Fy! Såhär tråkigt har jag inte haft på länge. Mina föräldrar var otroligt förvånade att jag inte hade åkt iväg när dem kom hem. Hehe! Men glada blev dem ifall.

Fredag imorgon, jag hoppas att det händer något roligt i helgen.

Knock you down.

Nu skall jag spendera min kväll i soffan och kolla på Tv och kolla på massa program och lyssna på musik som spelas från TheVoice. Vi hörs!

090730

Hej bloggen! Idag har jag sovit, sovit, sovit och duschat. Hehe! Vaknade först vid tolv någongång och sedan somnade jag om. Det var riktigt gött. Det är ju så dåligt väder ute också. Trist! Nu vill jag verkligen att det skall bli jättefint och varmt väder ute. Men jag kan ju få drömma lite!

Jag skall strax börja att föna och platta mitt hår hade jag tänkt. Sedan får vi se, jag hade tänkt och stanna hemma hela dagen idag. Får se om jag lyckas. Finns ju inte så mycket att göra här, har inte ens min DvD för att den ligger hos Zarah och datorn är ju inte roligt att sitta vid längre. Åh!! Jag vill åka bort och så vill jag även festa.

Pussar!

Skräckfilm.

Hej! Åh, ni vill inte veta vad jag, Steph & Zarah har gått igenom i ca två timmar. Vi har kollat på SKRÄCKFILM! Och det har faktist varit hemskt och jobbigt. Steph som aldrig annars brukar bli rädd, blev faktist rädd. Detta är ett mirakel! Sjukt bra var den, verkligen jättebra, men otroligt läskig. Bästa skräckfilmen jag någonsin sett, för den fick mig att skrika. Haha! Jag kommer inte ihåg vad den heter, så det skriver jag en annan dag.


Sitter hos Zarah annars, dem andra spelar kortlek och jag bloggar och dricker Pucko. Gott är det! Vi skall alla hem till Skene senare, Zarah sover hos mig ikväll. Haha, det är nog pga filmen vi såg. Men hon är välkommen. Höhö.

Nej, snark nu börjar jag bli trött.. Pussar!

Out of Touch.



Jag sitter hos Zarah just nu. Hon städar, duktig av henne! Vi skall strax bege oss till affären och handla lite grejer inför bakningen. Vi vet dock inte vad vi skall baka än, men det återstår och se vad det blir tillslut.
Pussar!


090729

Idag har jag sovit, sovit och sovit. Det har varit så himla härligt! Skulle inte skada att sova lite mer, hehe. Får ju passa på nu innan skolan börjar. Undra hur jag skall lyckas gå upp klockan sju på morgonen varje dag? Haha!

Ifall, jag har bara kollat på Tv och gått runt och lyssnar på musik sedan jag vaknade. Idag hade jag tänkt att baka. Men jag vet inte riktigt vad än, så vi får se. Tänkte kolla runt lite och hitta något nytt att baka. Men jag skall nog baka hos Zarah senare. Tänkte vara hemma hela dagen, men jag tror inte att det blir så.

Oj, nu dök Zarah visst upp här hemma hos föräldrarna. FÖRVÅNAD! Hörs senare!

298494795

Hej! Nu sitter jag i köket med Zarah, Steph och Alexandra. Alla andra har gått, så det är skönt tycker jag. Vi sitter och pratar om lite allt möjligt. Vänner är verkligen de bästa som finns, eller ja, dem jag verkligen litar på och kan berätta allting för. Tack för att ni finns!

Annars så har vi grillat och dem andra har druckit. Jag har ju ett löfte framöver, att inte dricka förrens helgen innan skolan börjar. Jag kan nog hålla det, hehe! Känns bra faktist. Jag fick även träffa Cleez, jag blir lika glad varje gång jag ser honom. Han och Christoffer kom över hit innan.  Sedan gick dem och efter en stund så gick Samah till Christoffer. Hon skall sova där ikväll igen. Känns lite tomt utan henne nu när hon knappt är hemma, men jag har börjat att vänja mig.

Nu börjar jag bli trött, men jag skall sova hemma ikväll, så det är bara att hålla uppe ögonen. Pussar!

2942842869

Nu är jag i Kinna! Vi har redan varit och handlat massa och nu har vi precis städat lite hos Zarah. GIck rätt så snabbt ! Vi skall nog strax börja att grilla, Alexandra & Steph kommer över senare också. Härligt! Vi hörs imorgon, ha en bra kväll!

Fixad och klar..

Idag blir det nog grillning hos Zarah. Jag har precis sminkat mej, blev bara att kleta på mascara på ögonfransarna och sätta upp håret i en toffs. Sedan var jag klar! haha. Gick rätt så fort! Gör inte speciellt mycket nu, lyssnar på musik bara och messar. Funderar på att rensa lite i garderoben kanske? Mjo, vi får se. Puss sålänge!

10 månader.

Nu har jag haft bloggen i tio månader. Det går så otroligt fort! Jag minns att jag började att blogga när Zarah tog sitt pick och pack och flyttade till Stockholm. Jag minns det så otroligt, vi hade precis varit i Göteborg och tagit farväl av henne och tårarna bara rann. Då bestämde jag mig för att skaffa blogg och få ut mina känslor, genom ord. Hehe! Läser man inläggen jag skrev i oktober och december, så var jag nog riktigt deprimerad pga flytten Zarah gjorde. Och tänka sig att hon flyttade tillbaka hit sedan! En riktigt vändning blev det på mej och bloggen. Haha! Åh, det är riktigt kul att gå tillbaka och läsa vad man gjorde då och hur allt såg ut då, om man gemför med hur det ser ut nu. Mitt liv är ju betydligt bättre nu, eller ja, jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde då.

DEAD BY APRIL!


090728

Hej bloggen!

Igår blev det en trevlig kväll. Var ju som sagt hos Zarah, fast vi tog bussen hem vid elva. Sedan gick jag & Steph till albanerna. Det var mycket trevligt. Dem är riktigt sjuka, på ett positivt sätt. Jag gick hem vid ett tiden ungefär, orkade inte vara kvar tillslut. Men jag tror minsann att Steph stannade kvar. När jag kom hem så kollade jag på Tv tills jag somnade. Somnade vid ungefär halv fyra i morse eller någonting.

Tisdag idag, inte så tråkigt väder ute nu. Hehe! Vet inte vad jag skall göra idag, får se vad som händer. Hamnar säkert hos Zarah tillslut, brukar ju oftast bli så. Hörs senare!




090727

Dåligt uppdatering med tanke på att mitt internet inte har funkat på hela dagen. Vet inte om det funkar nu heller, är inte hemma. Bloggar från Zarahs dator och hon har telenors trådlösa bredband, så det funkar utmärkt!

Idag har jag inte gjort mycket, varit hemma, duschat och tagit det lugnt hemma. Mina föräldrar och lillebror åkte till Göteborg innan, så har för det mesta varit ensamma hemma. Samah har varit ute och broshan jobbat. Men ja, sedan vid halv sju så åkte jag & Steph till Kinna och mötte upp Zarah vid Hemköp. Så nu lagar vi mat och så. Hehe!

Vi hörs lite då och då framöver, får se om mitt internet tillåter. Pussar!

Äntligen.

Nu är jag hemma. Tog bussen hem med Samah. Tänka sig att jag lyckades få med mej henne hem. Träffade Cleez innan jag skulle åka hem. =) Och nu sitter jag här, borde egentligen duscha, men jag orkar inte göra det. Så det får vänta tills imorgon, jag skall ju endå inte iväg någonstans. Idag blir det att kolla på film. Börjar två filmer klockan nio, ena är på Tv3 och den andra på kanal5. Hmm, jag vet dock inte vilken av dem jag skall kolla på, skulle ju helst vilja kolla på båda två. Tråkigt när filmer skall gå samtidigt på tv. Aja, vi får se vilken det blir. Hörs senare. Pussar!

090726

Jag har verkligen blivit dålig på att uppdatera. Men ni får faktist stå ut med att det kommer upp inlägg lite då och då.

Igår kväll började jag & Zarah att fixa oss hos henne. Sedan drog vi iväg till Tobbe. Skulle ju bli en överraskningsfest för Alexandra, men det blev inte så tillslut. Hehe! Trevligt hade jag ifall, vilket jag tror att alla andra hade också. Zarah gick hem lite tidigare för att hon mådde dåligt. Tråkigt, hehe. Sedan bestog kväll av snack och massa skratt ungefär. Vid två, halv tre någongång så följde Cleez mig till Zarah. Han är så... =) !  När jag väl kom hem, så snackade jag med Zarah och vi käkade. Vilket jag aldrig mer skall göra när jag dricker, leder bara till spya tillslut. Äckligt och Äckligt! Men vid 5 på morgonen så somnade jag tillslut och vaknade vid tre.

Sitter hos Zarah fortfarande, har hjälpt till att städa lite. Sitter just nu i soffan och lyssnar på Robert Pattinson. Fruktansvärt bra är han måste jag säga. Skall nog åka hem om en stund. Skall bli skönt, skall lägga mig och sova eller kolla på film när jag kommer hem och umgås med mina föräldrar kanske. Äsch, vi får se! =) Hörs ikväll!

090725

Lördag idag. Är ju denna dagen jag längtat till. Men icke! Vaknade inte alls bra. Vaknade på ett jävla humör som får mig att bli så ledsen att det känns som att jag skall börja gråta när som helst och lyssnar på massa sorgsna låtar. Usch, vet inte ens varför. Vad är det för fel på mej? Hoppas att det vänder till senare. Annars vaknade jag för en stund sedan, har legat i sängen sedan dess. Orkar inte röra mej någonstans heller.. Vi hörs senare!

Hemma!

Åkte hem ifrån Zarah vid elva ungefär, om inte tidigare. Sedan dess har jag varit ute med Steph, albanerna och Sami. Mycket trevligt! haha. Fan vad jag skrattade, sjukt. Sedan när jag skulle gå hem, så var jag tvungen att ringa Zarah för att en katt gick efter mej. Helt allvarligt, den var så äcklig att jag trodde jag skulle dö. Fick till och med gå en omväg och den slutade inte ens att gå efter mej. SVART var den också! FYFAN för djur!! Jag är rädd och äcklad, usch. Hehe!

Idag är det förövrigt lördag ( klockan är efter tolv ) Äntligen. Ikväll skall vi fira våran baby Alexandra som fyller 18 år!!

Hos Zarah.

Sitter just nu hos Zarah med Alexandra och Steph. Vi gör inte så speciellt mycket. Sitter och spelar kortlek och det är allmänt segt. Vilken fredag hörrn! Nu vill jag att det skall vara lördag, hehe. Äsch, har inget o skriva! TRÅK!

090724

Nu är jag uppe och har även hunnit med att duscha. Riktigt bra! Hehe. Sedan kom mamma hem med lite nya grejer till mig & Samah. Åh, vad jag älskar när hon köper massa grejer till oss och överraskar oss lite då och då. På tal om annat, så lyssnar jag på Beautiful med Akon. Den låtern är så fruktansvärt bra! Blir på ett ruskigt bra humör när jag lyssnar på den. Och det är äntligen helg. Hoppas att detta blir en bra helg, men o andra sidan vill jag inte längta allt för mycket, för då blir det liksom aldrig som man tänkt sig. Så Aliaa, sluta längta så mycket. hehe!


Haha!

Hej på er! Vad jag gör uppe klockan elva efter att ha lagt mej vid halv fem har jag ingen aning om. Men jag skall lägga mig igen efter detta inlägget, var bara tvungen att dricka vatten och besöka datorn. Igår kväll hade jag det jättetrevligt med Zarah och Steph. Så sjuka är dem! Allvarligt talat. Speciellt Steph. Hon är riktigt sjuk, men på ett bra sätt. Tillslut skrattade jag så mycket att jag spottade ut vatten ur munnen. Gick liksom inte och hålla sig när man drack samtidigt som man skrattade. Ingen bra kombination. Sedan åt vi massa saker, vi måste få ett slut på det. Men så har vi sagt många gånger och det funkar aldrig. Så fort man hamnar hos Zarah så är det mat som gäller. Haha! Well, man skall la njuta medans man kan. Yes, så såg min kväll ut ifall och fyfan vad jag hade kul.

Hörs senare igen när jag vaknat om ungefär.. flera timmar!

Zarah, Steph, musik & kortlek. = Massa skratt!

Hej alla där ute! Nu sitter jag hos Zarah med Steph. Vi lyssnar på musik och de spelar kortlek. Själv så messar jag med Samah om helgen. Skall bli trevligt! Är ju redan fredag imorgon. Längtar, hehe. Men lördag längtar jag till mest, för då fyller Alexandra 18 år. Annars så har vi inte gjort så mycket, ätit och kollat på film. Vi åker hem senare, tror det blir en sen kväll.

Ja, dagens planer för fredagen har jag ingen aning om. Blir ifall en tripp till Systemet. Ett måste, hehe. Annars så får vi se. Vill dricka imorgon också, men känns som att man verkligen skall hålla sig tills på lördag. Haha, vi får se!

Hörs imorgon, Pussar!


Att läsa är verkligen roligt!

Sedan jag bloggade sist så har jag inte gjort så mycket. Har bara tagit det lugnt. Har kollat på film och läst lite i en bok som jag lånade för ett tag sedan. Att läsa är verkligen roligt. Jag har saknat det jättemycket! Det är något jag skall satsa på att gör mycket nu framöver tills skolan börjar. Och nu sitter jag ensam i lägenheten och lyssnar på Nationalteatern. Bara om min älskade väntar spelas just nu. Sjukt bra!

090723

Jag har sovit jättelänge. Alldeles för länge! Men det skadar ju inte. Det är inte så att jag har något bättre för mig och vädret suger ju totalt. Fy, vad tråkigt! Nu hade jag tänkt och kolla på Tv eller någonting. Vi hörs senare!

Dr-yga!

Åh, jag får inte lägga mig i min sköna säng och sova förrens Samah är hemma. Hon & Alexandra är på väg hem ifrån Kinna just nu. Skynda, Skynda o Skynda!

Hemma tidigt ikväll!

Hej! Jag & Steph åkte hem ifrån Zarah redan vid halv tolv ungefär. Var väldigt tidigt denna gången, men vi var både så otroligt trötta. Vi tänkte dricka egentligen, men vi fick inte tag i alkohol. Så vi sket i det! Vi får vänta tills helgen helt enkelt, vilket jag längtar till jättemycket. Ifall annars har vi bara chillat hos Zarah. Jag mötte Cleez en stund och var med honom, sedan gick jag upp till dem andra igen. Och nu sitter jag som sagt hemma. Skönt för en gångskull att vara hemma så tidigt. Mina föräldrar blev lite förvånade, hehe. Imorgon är det redan torsdag och sedan är det bara en dag kvar tills helgen. Åh! Längtar. Dagarna går såfort nu, snart börjar skolan och jag tror att jag fäller en tår. Jag vill inte börja skolan längre, allt har gått så fort. För fort!

090722

Nu är jag hemma ifrån Göteborg. Vad jag är trött! Jag & Samah fick shoppat en del, så nu har vi nya kläder i garderoben igen. Lycka! hehe. Jag, Samah & Alexandra sitter här helt slutkörda. Vi somnade allihopa på bussen och sov så skönt. Nu skall vi strax in till Kinna och gå till Zarah. Trevligt! Blir en lugn kväll.

Hörs när jag kommer hem!

01.09

Hej! Nu är tisdagen över också. Skönt! Jag har bara varit hemma och sedan körde pappa mej till Zarah. Hon och Steph var fortfarande kvar i Skene när jag åkte, så jag gick till min syster och hennes pojkvän så länge. Efter en stund så fick jag ett sms om att dom andra var på väg, så jag stack till Zarah igen. Dem kom precis när jag skulle gå in i lägenheten, hehe. Var med dom en stund och sedan mötte jag upp Samah och Alexandra så gick vi till MC. Efter det skiljdes vi åt, Samah gick till sin pojkvän och jag & Alexandra gick upp till Zarah och kollade på skräckfilm.
Dagarna går så fort nu för tiden, vill verkligen ha helg nu. För då fyller Alexandra 18 år!

Imorgon så skall jag nog in till Göteborg med Alexandra och Samah. Har för mig att vi skall shoppa eller någonting. Skall bli mysigt! :) Förövrigt så sitter jag hos Zarah just nu. Jag och Steph kollar på en film och Zarah snackar i telefon med sin pojkvän.

Hörs imorgon när jag vaknat. Puss på er sålänge!

Jag är glad!

Nu har jag ätit, duschat och städat mitt rum. Vad härligt det känns! Alexandra har precis varit här, så jag, hon & Samah har snackat lite. Jag har även bestämt mej för att skaffa Comviq. Jag har ju abonnemang på min mobil som jag har just nu, men eftersom att ingen jag umgås med kan skicka till min mobil eftersom att det blir så dyrt, så har jag bestämt mej för att ha två mobiler nu. Får se hur länge jag pallar med det, hehe.

Jag är rätt så glad förövrigt, vet inte riktigt varför. Älskar att må såhär bra!

090721

Hej! Vaknade vid tre tiden idag och jag är fortfarande trött. Haha, inte är jag förvånad ifall. Måste sluta sova såhär mycket. Men det är inte så att jag har någonting att göra när det är så vackert väder ute heller. Med andra ord, det är inte vackert väder ute. Det regnar ju hela tiden! Jättetråkigt.

Så därför har jag bestämt mig för att duscha och sedan städa lite. Vi får se hur det går med städningen ;) Pussar!

03.25

Jag har blivit jättedålig på att uppdatera. Jobbigt! hehe. Dagen har ifall varit jättebra. Jag åkte in till Göteborg med Zarah och Steph. Vi shoppade massa kläder. Skönt är det! Nu är garderoben påfylld igen. Det behövdes inte direkt märkte jag sedan när Samah hade städat i garderoben. Men det skadar faktist aldrig med nya kläder. Jag köpte även ett par skor. Jag är riktigt nöjd. Vi var la hemma vid åtta tiden ungefär. Gick hem, bytte om, pratade med mamma och pappa. Sedan gick jag över till Steph så åkte vi in till Kinna. Jag gick till Cleez och har varit med honom hela kvällen. Sedan kom Steph och hämtade mej vid halv två ungefär. Vi åkte till Zarah och där var det lika trevligt. Haha, det är sjukt. Vi var ifrån varandra i några timmar och det hade redan hänt grejer under tiden vi inte var med varandra, så vi hade lite och snacka om.

Nu skall jag gå och lägga mig. Hörs imorgon!

090720

Hej allesammans! Har verkligen inget att skriva direkt, men tänkte att jag skulle skriva så ni vet att jag lever ifall. hehe!

02.51

Hej! Nu har jag precis kommit hem. Har varit ute med Zarah och Steph. Vi chillade bara och snackade om lite allt möjligt. Dem kanske åker bort snart, vilket skall bli jättetråkigt tycker jag. Självklart är det kul för dem, för dem vill ju verkligen åka bort. Nu när jag tänker på det, så är det ju inte så jättesnart. Det är nämligen i augusti någongång. Jag vet ifall att jag börjar skolan sju dagar efter att dem åkt. Det känns dock mycket bättre, för då kommer jag inte tänka på dem så mycket när jag går i skolan.

Annars har dagen varit sådär. Tråkig som fan bara. Orkar inte med någonting, tankarna dödar mej ännu en gång. Detta är svårt. Jag vet inte riktigt vad jag skall göra. Så typiskt mej! När jag väl fått något jag vill ha. Äsch, vi får se vad som händer. Får ta saken som den kommmer känner jag!

Nu skall jag gå och lägga mig. Pussar!

Panic! At The Disco

Hej! Har precis slängt in en svart färg i mitt hår. Ja, ni läste rätt. Jag skall bli svarhårig igen. En underbar känsla är det verkligen! hehe. Saknat mitt svarta hår som passar mej så fruktansvärt bra. Jag går inte tillbaka till blont, på ett jävla bra tag. Nu skall jag fortsätta att kolla på en film som visas på kanal5. Senare blir det att gå ut och gå. Men jag har inga bra låtar på min Ipod alls, eller inga man kan gå ut och gå till och så har jag ingen sladd så att jag kan byta ut låtarna. JOBBIGT! Hörs senare!

Hem ljuva hem!

Vad skönt det är att vara hemma! Jag skall strax hoppa i duschen. När vi kom hem så var min farbror och hans dotter här. Var trevligt. Så vi åt middag och så. Inte ofta det händer att alla är samlade. På tal om något helt annat, så är det söndag idag. Känns verkligen inte som det för att jag är ovanligt pigg. Men vi skall nog iväg till Zarah senare ikväll. Blir nog filmkväll och massvis av godis. Nej, nu skall jag gå. Vi hörs ikväll!

090719

En månad kvar tills skolan börjar. Detta är riktigt tragiskt! Men nu gäller det att njuta av den sista tiden ifall. Hehe!

Igår så var vi hos Cleez. Vi chillade och drack. Det var faktist riktigt trevligt. Sedan efter ett tag så kom Zarah och Steph. Dom var saknade!

Vi la oss vid halv fyra ungefär och jag är den enda som är uppe nu. Jag är inte alls trött. Väntar på att Zarah skall vakna. Åh, det kommer att ta jättelångt tid och jag som inte ens har något tålamod nästan. Idag hade vi ifall tänkt och ha en chilldag bara. Vi hörs senare. Pussar!

True,True,True.

Säg inte att du bryr dej, för att sedan inte höra av dej.
Säg inte massa saker bara för syns skull.
Jag är trött på löften som klingar falskt.

090718

Jag har fått sova i 10 timmar och 40 minuter. Det är inte illa, vilket betyder att jag funkar som jag skall idag. Förhoppningsvis! Idag mår jag mycket bättre än igår, vill nästan inte ens tänka på gårdagen. Skitdag rent ut sagt! Anyway, vid ungefär sju i morse så vaknade jag till och satte på musik på min dator. Lugn musik som jag somnar till väldigt fort. Det var så skönt! Jag sov som ett litet barn, höhö. Nu är jag ifall uppe! Ingen är hemma alls, vet inte vart alla är faktist. Kollar på någon film på Tv3, ingen aning om vad den handlar om. Väldigt bra låtar är det med i filmen ifall. Sådana sorgsna låtar ni vet, men som endå kan vara bra.

Idag är det lördag, känns inte som det. Kollade ut innan och såg hur dåligt väder vi har fått idag. Haha! Det är ju inte ovanligt. Har hört att det skall vara dåligt väder framöver också, dvs ingen sol på hela sommarlovet. Hmm! Får la se om det stämmer, men ja blir absolut inte förvånad. Vi får se vad som händer idag! Skall ifall vara hemma hela dagen hade jag tänkt, så kanske jag åker iväg ikväll. Tänkte städa eller någonting, men det är redan städat i mitt rum och vet inte vad jag skall göra. Jobbigt! Vi hörs senare!

Mina kvällar slutar aldrig bra.

Hej! Har spenderat dagen hos Zarah med Steph. Mycket trevligt har det varit. Vi satt ute på balkongen och snackade om allt mellan himmel och jord medans vi drack och rökte. Eller ja, dem rökte. Sedan skulle vi iväg, men blev inte så tillslut. Tillslut så åkte jag & Steph hem. Är skönt och vara hemma faktist, sitter och käkar persika just nu. Hehe! Bara jobbigt att tankarna dödar mej nästan. Jag blir både arg och otroligt besviken. Jag förstår inte vissa människor? Åh! Varför skall det vara så jobbigt? Aja, det finns ju inte så mycket jag kan göra åt saken endå. Hatar att jag fastnar så lätt och bryr mej allt för mycket. Kan något aldrig någonsin gå bra för mej? Allt går fan åt helvete.


Bilder på alltmöjligt.



Jag



Zarah, jag & Samah.



Jag, Samah & Alexandra.



Jag. Kan inte sluta skratta när jag ser den. Var på någon fest ifall.



Nathalie, jag, Steph & Zarah. Tunisien 08.

090717

Hej! Idag är jag uppe vid en rätt bra tid och jag är även pigg. Jag skall strax börja att fixa lite och sedan byta om. Skall ju som sagt till Backagårdsbadet med Zarah och Steph. Trevligt! Hmm, ja det var la allt jag hade att skriva. Haha! Hörs ikväll!

Pussar

283494475

Vilken spännande kväll! Jag går inte in på detaljer och speciellt inte i bloggen. Haha. En bra kväll ifall med tjejerna. Nu är jag ifall hemma, tvättat bort sminket och smörjt in min hud. Jag är inte alls trött, men skall nog lägga mej tidigt endå, dvs efter detta inlägget. ÅH! Jag lyssnar på Yalla Habibi just nu. Den är så bra! Whatever, imorgon om det blir fint väder så skall jag & Steph med Zarah till Backagårdsbadet eftersom att hon ville bada eller något. Då hoppas jag för hennes skull att det faktist blir fint väder, men stämmer det som sagts på nyheterna, så skall det vara tjugofem grader. HoppasHoppas! Annars så vill jag även festa imorgon, eller bara dricka.

S-eee yaa!

293863873

Hej bloggen! Nu är jag hos Zarah. Pappa skjutsade mig hit innan. Zarah har kopplat in sin box och fixad den, så nu har vi massvis av program och filmer att kolla på hela tiden. Skönt! Vi skall strax bort till affären och handla lite, sedan fortsätter vi kvällen med filmer. Vi hörs ikväll när jag kommer hem! Ha det så bra sålänge.

Say Goodbye








Tyra Banks Show

Har precis duschat. Kollar just nu på Tyra Banks Show. Det handlar om ungdomar som har svår fetma. Det är så hemskt att se dessa flickor eftersom att de har de svårt med sina systrar, att få vänner osv. En av dem har det jättesvårt eftersom att hon hade fem systrar som var mycket smalare än henne och då fick systern för sig att säga " Du kan aldrig skaffa dej en pojkvän. " Sådant är ju fan bara onödigt att säga. Jag blir så arg! Tänk henne som får stå ut med fem syskon, dvs alla tjejer också. Usch, blir både förbannad och ledsen! Ett mycket intressant program att se idag!

Nu när vi endå är inne på detta, så kan jag få ut mej lite grejer. Folk som tycker att en person är större, kan ju bara hålla käft. Man går ju fan inte och säger det till personen. Tycker man så, så håll det inom dej, eller säg det till någon annan när personen inte är i närheten. Jag tror inte vissa tror att det faktist kan såra en person så mycket, men det gör det verkligen och det är la klart att man inte visar det. Det är ju något man skrattar bort i stunden, men tror du man gör det sedan när man är själv? Och dåliga kommentarer som skall föreställa roliga, det blir bara så FEL i stunden. Tänk er för innan ni säger något!

090716

Hej allihopa! Jag la mej ju ganska tidigt igår, så jag vaknade vid sju på morgonen och var jättepigg. Sedan lyckades jag somna om och vakna vid tio och även då var jag jättepigg. Sedan tvingade jag mig själv att somna om och vaknade nu. Haha, underbart! Jag hade absolut inget att göra, så lika bra att sova. Nu har jag smörjt in min hud och vet inte vad jag skall göra. Är inte hungrig heller. Men skall nog duscha kroppen, så fördriver jag tiden med något ifall. Vet inte om de andra är uppe än, men dagens planer blir la som vanligt skulle jag tro. Torsdagskväll idag ju, vill dit, men endå inte. Vädret är ju inte något vidare heller.

Vi får se, hörs ganska snart!

295837379

Hej bloggen!

Nu är jag hemma från Zarah. Har varit en trevlig kväll. MC, hemköp, massa snack, bråk osv. Ja! Så såg min kväll ut. Sedan åkte jag och Steph hem. Sitter just nu och lyssnar på en jättebra låt. En låt med Karl Wolf. Han är ju bara så snygg!

Jag har inte så mycket att skriva, är helt tom just nu faktist. Tänker på lite grejer och så. Hmm! Jag undrar hur detta kommer att sluta faktist.

Vet ni vad?  Vi hörs imorgon!


You tell me that you need me, then you go and cut me down.

Jag har tråkigt. Bussen går inte förrens någon timma. Usch! Sitter ifall och kollar på Two and a half men. Det är inte bra att vara hemma när man bor i detta huset, det känns som att man äter hela tiden. Vilket absolut inte är okej! Haha. Men det är nog  värre att vara hos Zarah, för då går vi hela tiden till Hemköp och köper massa onyttigt. Men ibland så kan man faktist inte låta bli. Vi ska förövrigt dit sedan. Haha! Kommer säkert bli MC tillslut också. Well, det är bara att njuta. Jag önskar er en trevlig kväll!

Femtimmarochtrettiominuterefteråt.

Hej! Jag kom hem för en stund sedan. Hoppade i duschen och sedan åt jag och målade naglarna. Nu är det klart och jag har fått gjort det jag behöver. Har absolut inget vettigt att göra, som tex plugga eller städa. Har ju sommarlov, så inget plugg alls och mitt rum är redan städat. Härligt! Vet inte vad som händer resten av kvällen, men jag tror att vi skall iväg till Zarah senare ikväll. Jag är väldigt sugen på glass nu när det äntligen är varmt ute. Dock lyser solen inte så värst, men det är endå varmt. Tycker jag är gött! VI hörs ikväll. Pussar!

090715

God morgon! Nu har jag precis fixat mig. Skönt! Jag är lite små trött, men inget farligt. Vänta bara fram mot dagen, då kommer jag säkert vara jättetjurig. Haha! Jag har ont i magen och fryser lite. Säg bara inte att detta är ett tecken mot att jag kommer att bli sjuk. Jag behöver det inte nu, absolut inte. Nej, nu måste jag verkligen hitta kläder som jag kan ha på mej. Hörs ikväll!

Ta mig tillbaka till det underbara.

Jag sitter och lyssnar på Chris Brown med låtarna say goodbye o forever. snälla, ta mig tillbaka till det underbara. jag har inga ord längre.

294739748

Hej! Vid elva tiden blev det att sätta på sig träningsbyxorna och träningskorna och sedan möta upp Zarah, Steph och Mr H. Vi gick ut och gick. Det var skönt! Har inte varit ute och gått på jättelänge. Men nu känns det som att det är något man skall göra varje kväll. Men bäst är det om man går med en Ipod, men det gjorde vi inte idag. Utan vi snackade bara om allt möjligt. Men jag var lite mer tyst idag, jag tänkte på lite grejer, men äsch sådant onödigt man tänker på. Jag saknar när jag, Zarah och Steph alltid gick ut i vintras och gick på nätterna. Det var så jäkla kallt, men vi hade ju på oss massvis av kläder, men frös endå. Men det var så roligt! Jag saknar det verkligen, sjukt att tiden går så fort.

Nu är jag som sagt hemma. Tänkte göra te eller något, fryser lite. Sedan måste jag verkligen lägga mej, fast jag inte är trött. Kanske blir någon film, jag får se. Skall ifall upp tidigt imorgon och åka in till Borås. Ni måste tro att jag är sjuk som gör det med tanke på att jag hatar Borås. Men jag måste in imorgon ifall och göra en grej. Så vi hörs någongång under dagen! Pussar.

293983634

Jag tror att jag dör av tråkhet. Åh!! Kan ingen dyka upp snart?!

Trettiosju minuter efteråt och ingen har dykt upp än. Inte ens Zarah! Undra varför hon är så seg. Jag orkar inte, jag har blivit jättetrött o seg just nu. Hoppas att jag piggnar till lite senare. Fick ett telefonsamtal innan och fick mej en chock av vad personen hade att säga. Ha ha, säger jag bara. Otroligt! Annars då, vad har ni för er denna tisdagen?



när jag hade mitt kära långa hår. Miss it! skjorta ifrån ginatricot.

BoringBoring.

Nu är jag här igen! Nu har jag duschat och fixat till mitt hår. Angående slingorna som jag vill göra, så fick jag höra att " Men du kommer ju att tappa ditt hår!! " Det har faktist aldrig hindrat mej att färga eller slinga håret fast någon har sagt så. Men denna gången blev jag lite fundersam. Men jag skall nog göra det endå! haha. Jag har ju ifall inte tappat håret än och bara gud vet vad mitt hår har gått igenom. Jag tycker så synd om det, men jag har liksom ett beroende när det gäller att färga hår. Jag kan liksom inte sluta. Jag har ett för stort intresse för färgning.

På tal om något helt annat än att färga hår, så skall jag nog börja att sminka mej. Zarah kommer hit senare och om jag slingar håret, så skall Mr H göra det på mig. Så vi får se vad dagen består av, samma vanliga, i guess.

Hörs ikväll!

090714

Hej på er! Vaknade för en stund sedan och sitter just nu och lyssnar på Pitbull med låten I know you want me. Blir så glad av den på ett sätt, vet inte varför. Det är ju inte så att jag har hört den på ett speciellt ställe och sedan minns den.
Jag hade tänkt att hoppa i duschen strax, men först skall jag vänta på att Tyra Banks Show skall börja. Får se vad det handlar om, är det något intressant så kommer jag att kolla, inte annars. Jag funderar på att slänga in slingor i mitt hår idag. Måste kontakta en viss person först och be om tillåtelse. Haha! Vi hörs senare!

Make my mind go black and blue.

Jag blir så arg. Förstår inte varför det absolut inte gör att ladda upp bilder på bloggen. Det funkade ju hos Zarah, men inte på min dator. Vad jobbigt det är, för jag förstår ju inte riktigt problemet. Suck!

Jag är hemma ifall, kom hem för ungefär trettio minuter sedan. Har varit en jätteskön slapp dag! Som om jag inte har nog av sådana dagar, men det skadar aldrig. Jag vill ha helg nu och supa bort den. Vi får väl se vad som händer i helgen. Jag håller tummarna för något roligt.

Nu skall jag läsa Cosmopolitan och sedan kolla på film. Hörs imorgon!

239473872

Hej allesammans!

Jag sitter hos Zarah just nu med Steph. Vi tog moppe upp hit, det var längesedan vi åkte moppe. Det var härligt! Sedan gick vi till affären och handlade lite mums, eftersom att mamma, pappa och min lillebror skulle komma upp på besök hos Zarah. Så det bjöds på tårta och dricka. Mamma och dem var nöjda, hehe! Sedan satt vi och diskuterade allihopa om lite-allt-möjligt. Det är skönt och kunna snacka om allting med sin mamma, men vissa grejer tycker jag bara är pinsamma att prata om med sin pappa. Men ibland kan det funka och då är det gött. Sedan åkte dem hem efter någon timma, så fortsatte jag, Zarah och Steph att snacka. Vi satte oss i köket och dem rökte förfullt och jag åt melon. Vilket vi gör nu också. Hehe! Vi skall nog bege oss hem om en stund skulle jag tro. Så vi hörs nog imorgon eller senare. Pussar!

Jag är dålig med bilder. Tråkigt är det med tanke på att jag faktist tycker om att ta kort och sedan lägga upp det. Men jag kan inte ladda upp bilder på datorn hemma, jag förstår inte varför. Så här bjuder jag på lite bilder.

Hittade lite bilder på Zarahs dator!















Seg, trött och bara gud vet vad.

Nu är jag hemma igen. Fan vad skönt! Jag är så jävla trött så det inte är sant. Men jag får nog hålla mig tills ikväll och förhoppningsvis somna tidigt. Annars har det varit trevligt, men jävla jobbigt. Ah, jag hatar Borås. Vet inte varför faktist, men jag gör det ifall. Nu ligger jag i sängen bara. Vet inte vad jag skall göra, men vet ifall att vi skall åka in till Kinna. Dock inte när, men det återstår och se. Vi hörs när jag kommer hem ikväll. Pussar!

090713

Jag lyckades försova mej i morse. Men jag hann till bussen endå. Nu sitter jag hos Zarah och skall strax börja att gå ner mot bussen. Ah, nej nu hinner jag faktist inte blogga mer. Men jag är så jävla trött. Det är sjukt och jag är verkligen inte på något bra humör!! Hörs senare! Pussar

294383943

Nu har jag precis pratat klart med Samah i telefon. Jag bad henne att stanna i Kinna, det är lika bra med tanke på att klockan är halv tolv och det är sent. Hon skulle ju ha gått hem ifrån hennes pojkvän, så jag bad henne att sova över istället, så kommer jag in till Kinna tidigare imorgon för att lämna kläder innan vi skall iväg till Borås för ett ärende.

Så jag ligger just nu i sängen och skall strax sätta på filmen. Det är lugnt och tyst i lägenheten, underbart skönt är det! Älskar att vara hemma, har ju inte sovit så mycket  hemma på sistonde, så nu är det verkligen en lättnad. Skönt! Vi hörs imorgon bitti. Pussar!

22.27

Nu är jag hemma ifrån Kinna. Var mysigt. Åt middag med Zarah och Mr H. Salem kom sedan och hämtade. Skönt och ha en brosha som har körkort. Dock tror jag nog att han tycker det kan vara jobbigt att hämta upp oss ibland. Jag skyller alltid på att jag har missat bussen. Men han fattar ju direkt att jag ljuger, för det sade han idag. Haha! Var lite pinsamt, men han skämtade ju till det så. Har precis tvättat bort sminket ifall, skall smörja in ansiktet med någon kräm som jag använder. Riktigt bra är den, vet dock inte vad den heter. Börjar på S ifall. Sedan skall jag kolla på någon film.

Vi hörs imorgon! Pussar

Seg söndag!

Hej! Jag har inte gjort så speciellt mycket sedan jag skrev sist. Varit i affären och sedan varit lite med Mr H och Zarah. Nu sitter vi vid varsin dator och väntar på att klockan skall bli halv åtta, så att vi kan börja gå mot bussen. Jag är riktigt seg och trött, men endå inte. Hehe, lite konstig är jag. Vet inte riktigt än om jag skall sova över hos Zarah ikväll eller inte, då jag skall iväg imorgon. Men det återstår och se. Får se om Mr H vill följa med så kan han ta bussen med mej sedan. Det är något med nattbussar och mej asså. Det kopplar inte, det är nog därför jag är rädd att åka ensam på kvällarna. Mycket möjligt. Vi hörs senare. Pussar!

090712

Nu är jag uppe! Blev visst inte så sent idag, är lite trött men orkade inte ligga kvar i sängen längre, så jag gav upp. Jag skall strax till andra lägenheten och kolla hur dem andra mår. Idag har jag inga planer alls, vad fan skönt det känns endå. Inte för att jag brukar ha det, men en söndag kommer alltid att vara en seg jävla dag där man inte riktigt har plikt att göra någonting alls. För mig då! Nej, nu skall jag flytta på min häck. Vi hörs! Pussar

04.00

Jag berättar mer om min kväll imorgon, orkar inte just nu. Men jag har haft det chill, utan alkohol och det har varit super bra! Man kan ha riktigt roligt utan alkohol ibland. Och alla dessa sms från en viss person gör mej så glad. Well, ibland är livet bara så sjukt underbart. Så känner jag just nu och jag kan verkligen inte klaga, eller ja försöka ifall. Klockan är mycket nu, skall strax lägga mig. Imorgon skall jag sova ut och sedan får vi se vad som händer. Pussar!


Steff, ?????

tråkiga lördag.

Gick över till Christoffer innan med Zarah. Det var trevligt. Men sedan gick vi tillbaka till Zarah och har precis kollat klart på en film. Jag skall nog strax åka hem, försöker få min kära bror att hämta mej, men han svarar inte på sin mobil. Ett tecken på att han kanske inte vill hämta mej? Jag vet att han är ledig imorgon, så sover gör han ju ifall inte. Jobbigt och jag orkar ej ta bussen hem. Måste isåfall vänta tills klockan tre inatt, för då åker jag hem samtidigt som Samah. Typiskt henne att vi alltid måste ta den sena bussen. Well, vi får se hur det går. Jag vill verkligen dricka ikväll, men det kommer jag ju inte få göra endå, så jag kan drömma mej bort lite. Vi hörs senare. Pussar!


lördaglördaglördag.

Mot Christoffer nu! :)

Kinna

Nu åker jag in till Kinna med Samah. Får väl se vad vi hittar på, men det återstår och se. Är öppen för förslag och får ta lördagen som den kommer. Men jag är ifall jätteglad! Vi hörs ikväll! Pussar

...

Nu är jag hemma, vad skönt! Tog bussen hem med Samah. Zarah pallade inte hänga med. Haha! Jag har precis duschat, fönar håret just nu. Undra vad man skall göra idag? Är på ett sådant glatt humör!

090711

God morgon bloggen! Gårdagen var helt okej, roligt var det ifall och förfesten var ännu roligare. Men sedan när jag och Zarah kom hem, så gick det verkligen inte att sova. Vi försökte i ungefär tre timmar och tillslut så somnade vi. Dock vaknade jag upp tidigt men är otroligt pigg. Där ser man! Har inga planer på att väcka Zarah, för hon behöver verkligen sova ut. Så jag får la sitta och torska vid datorn tills hon vaknat till liv.

Inga planer på vad jag skall göra idag, tror det blir att ta det lugnt bara. Men planerna kan ju ändras väldigt fort. Well, vi får se. Hade ni en bra kväll igår då? Pussar!


2876382467

Nu är jag precis tagit på mej skorna. Skall ta bussen strax, men eftersom att jag e barnvakt, igen så måste jag vänta tills mina föräldrar kommer hem och förhoppningsvis så kommer de hem innan bussen åker. Jag skall till Zarah. Men skall besöka min syster och hennes pojkvän en stund också, måste lämna lite grejer. Sedan ikväll skall vi dricka! Skall bli roligt! Så jag hoppas på en kanon bra kväll, utan massa tjaffs. Vi får väl se. Vi hörs imorgon och ha en bra fredagskväll!


090710

10e idag! Tiden går ju så sjukt fort. Har precis vaknat ungefär och har lite ont i huvudet. Brukar ha det när jag vaknat, men går över efter en stund. Vädret är absolut inte på topp heller idag. Tragiskt! Nu börjar jag att tröttna på det. Nej, nu skall jag hitta på något annat, men jag har absolut inget vettigt att göra. Vi hörs!

284934761

Nu har jag precis ätit. Vilken skön kväll det har varit, jag som trodde att det skulle bli jättetråkigt. Har kollat på tv, läst igenom lite bloggar o kollat massa outfits som är snygga! Men otroligt roligt och kolla, man lär sig mycket och får egna ideer direkt. Nu har jag ifall precis ätit, skulle precis sätta på en film som heter  Young, Single and Angry. Vi hyrde den igår, fast filmen ligger kvar hos Mr H, så jag bestämde mej för att kolla på den på internet istället. Men nu plötsligt så skall jag vara barnvakt åt min lillebror i någon timma, för att mina föräldrar skall åka bort en stund. Så filmen får vänta ytterligare någon timma. Men vad klagar jag för, har ju hela natten på mig. Pussar!




Tråkigt.

Nu är jag hemma, eller ja kom hem för någon timma sedan. Jag började genast att städa mitt rum och nu är det fräscht igen. Planerna var att åka in till Borås idag, för det är ju torsdagskväll. När man äntligen hade något att göra. Men nej, då skall ju det också fucka. Jag blir så arg, när man väl har något att göra, så är inte alla på. Tragiskt! Men ja, så min torsdagskväll skall spenderas hemma. Får väl se vad jag gör. Blir la att kolla på filmer eller någonting. Har absolut inget vettigt att göra. Men ni får ha en toppen kväll, så hörs vi senare! Pussar

090709

Hej! Bea ifrån Skåne är här idag, så vi sitter och chillar hos Zarah. Mycket trevligt och massvis av smarriga detaljer har man fått höra. Jag tror nog att jag vill flytta till Skåne. Det verkar ju vara ett jätteroligt ställe att bo på och vi skall inte ens gå in på hur killarna ser ut. Åh, det känns nästan som att man vill flytta dit genast! haha.

Vaknade vid ungefär elva i morse, måste säga att det var jättejobbigt. Jag skall verkligen sova när jag kommer hem, eller kanske bäst att spara det tills kvällen, så¨kan jag sova ut imorgon och hoppas på att det händer något sedan på kvällen. Det är ju trots allt fredag! Nathalie DM Johansson? Dricka imorgon?


Hörs ikväll. Pussar!

God natt!

Nu är jag hemma igen. Är så jävla trött, men en trevlig kväll har det ifall varit. Det går inte att hålla sig för skratt när man är med Mr H och resten av gänget. De är så otroligt underbara och sjuka, men främst av allt så är de roliga. Jag tycker om dem så otroligt mycket. Nu strax skall jag ifall lägga mig, skall upp tidigt imorgon tror jag. Om planerna för morgondagen fortfarande kommer att bli av. Och vet ni vad? Jag har nu fått tillbaka min kamera, så imorgon skall jag ladda den, sedan får det bli bilder när jag får med mej kameran lite överallt.

God natt!

....

Dåligt uppdatering, jag vet! Ber om ursäkt. Men nu hinner jag ifall blogga snabbt innan jag skall iväg igen. Nu skall vi strax hyra filmer och sedan skall vi iväg till Mr H. Mycket trevligt! Vi hörs imorgon, så ni får ha en bra kväll!

090708

Hej, nu är jag uppe! Vad jag sover mycket, absolut inte bra. Jag skall ifall hoppa in i duschen nu, får se vad som händer senare. Steph, skall vi in till Kinna? Jag har kort :) .. Underbart att ha blogg då ibland när man inte kan nå en människa på ett annat sätt! haha

02.47

Tiden går sjukt fort på nätterna. Jag har totalt vänt på dygnet, helvete också. Detta skulle ju faktist inte bli en vana, men jag kan faktist inte hjälpa det! Höhö. Jag är hur pigg som helst, jag måste sluta sova så mycket som jag gör.
Redan onsdag idag. Nästan så att man faktist inte håller koll på dagarna längre, men det kanske är bäst så. Jag får ångest så fort jag vet vilket datum det är och då känns det som att skolan bara närmar sig mer och mer. Vilket är hemskt, men endå inte. Jag saknar skolan, jag längtar faktist att få kämpa för alla dessa betyg. Och detta året är verkligen ett år jag skall satsa enormt mycket på. Det har jag lovat mig själv flera gånger om och vill man verkligen något, så når man det målet man lovat sig själv. Sedan är det dags att bli vuxen. Eller inte! Stort jävla skämt. Jag & min dåliga humor!

God natt lovers!

I'm alive!

Jag lever fortfarande, tänkte bara meddela det. Jag har ångest för mitt hår, men det går ju över hoppas jag. Sitter just nu och lyssnar på massa Darin låtar. Ja, ni läste rätt! Han har så gamla fina låtar som jag kan sitta och lyssna på i år och dagar. Kan till och med gråta till dem, för att de är så fina. Tycker att han har talang, fast han kan vara riktigt löjlig ibland. Men det är vi ju alla så! ;) Nej, nu skall jag lyssna vidare. Hörs imorgon!

Åh, vilken ångest.

Jag saknar mitt långa svarta hår. Vilken ångest jag får att jag ens färgade det ljust. Fyfan. Jag är så ledsen. Mitt svarta hår var ju Mitt hår och det var ju det som gjorde mig så jäkla snygg! Åh... :(









Mot Kinna

Nu är jag fixad och klar. Går rätt så fort nu för tiden, tar la ungefär tio minuter att kleta på mascara och lägga på rouge. Sedan kan det ta en liten stund innan jag vet vad jag skall ha på mej, men det går endå ganska fort nu för tiden. Skönt! Idag har jag på mig mina nya converse skor ( fick dem igår ), svarta tights och en tunika över som är svart/vit. Fast jag funderar på att byta om, funderar på att hem ifrån Kinna senare, eller kanske cykla. Beror helt och hållet på vädret! Och själklart åker träningskläderna på isf.

Jag, Zarah och Steph skall strax åka in till Kinna och ha en tacoskväll. Lär bli roligt! Vi skall ju laga mat. Vilket vi aldrig gör annars typ, eftersom att vi alltid köper färdiglagad mat. Men det är ju lätt att göra tacos.Skönt det!

Vi hörs ikväll när jag kommer hem. Pussar!

Sängen som gäller!

Nu har jag precis gjort te med jordgubbssmak! Det är gott. Jag skall lägga mig i sängen nu och vänta på att Tyra Banks Show skall börja. Jag kommer la säkert somna under programmet. Höhö! Vi hörs ikväll, Pussar!

Vilken seg tisdag..

Nu har jag precis ätit och är rejält trött. Har inte sovit så hemskt mycket inatt heller och vaknade rätt tidigt. Måste iväg till Mr H och hämta mina linser som jag glömde. Åh, jobbigt! Inte för att vi bor så långt ifrån varandra, men jag orkar endå inte gå. Men med tanke på att dem ligger i vatten just nu för att han inte hade någon linsvätska, så är jag rädd för att inte kunna använda dem igen.

090707

Hej! Kom precis hem, natten har spenderats hos Mr H. Trevligt var det! Har inte skrattat så mycket på ett bra tag och det kändes så skönt. Jag väntar just nu på att mamma skall bli klar med maten. Annars vet jag inte vad jag skall göra idag, blir säkert att vara med Mr H, Zarah och Steph senare när han slutar att jobba. Hörs senare!

Måndag.

Hej! Nu har mamma och dem precis åkt iväg och jag är barnvakt åt min lillebror tills min brosha kommer hit och hämtar honom. De skall åka iväg och kolla på matchen mellan IF Elfsborg - Örgryte IS. Vad roligt för dem! Var hans present till min lillebror, då han älskar Elfsborg. Så det skall bli skönt och vara ensam hemma senare när dem åkt iväg. Så kommer även Zarah över och hon har hämtat ut mina skor också. Lovely! Sedan ikväll ska jag iväg till Mr H. Trevligt!

Vi hörs ikväll. Pussar!


090706

God eftermiddag. Vaknade ungefär för tio minuter sedan. Att sova är riktigt härligt! Jag älskar det verkligen. Så som ni förstår, så har jag inget speciellt att skriva just nu. Idag vet jag ifall absolut inte vad jag skall hitta på. Kanske blir att vi åker till Zarah senare, ingen aning faktist. Sitter just nu och snackar med Steph. Mamma frågade även om jag ville åka med in till Göteborg med henne och pappa. De skulle shoppa och så, och hon vet att jag även vill shoppa också. Men ah, ingen lust.

Nu tänkte jag typ fräscha upp mig, mitt hår ser ut som jag-vet-inte-vad.


Dead by April

Det är helt sjukt vad jag har förälskat mig i bandet. Dem är så otroligt grymma! Jag vill ju också spela i band. Nej, men allvarligt talat. Jag vill se dem nu, nu och NU! Och vi skall inte ens gå in på deras låtar som är helt fantastiska! Jag har förälskat mig i band förut, men ingen slår Dead by April! Pfft, inte ens Erik Hassle eller Sophia Somajo.

På jakt efter ett par kängor!



Jag är på jakt efter ett par nya kängor. Fick ju slänga mina gamla, då jag råkade göra sönder dem. Det gjorde så jävla ont och behöva slänga dem för att jag älskade verkligen dem! Så nu vill jag verkligen ha ett par nya. Frågan är ju ifall de säljer dem nu när det är sommar och så varmt ute. Haha, det hindrar mej ifall inte från att köpa dem. Jag skulle kunna gå i dem om det så var att det var JÄTTEvarmt ute. I don't care!

Söndagkväll

Hej! Nu är jag hemma igen. Sitter och kollar på en film som går på Tv6. Jag & Steph handlade och sedan åkte vi iväg till Zarah. Vi snackade för det mesta och sedan var det dags att åka hem. Men trevligt var det ifall! Sedan på vägen hem ifrån stationen, så mötte vi på mina föräldrar. Så vi stog och pratade med dem en stund. Sedan skiljdes jag & Steph åt. Jag funderar på att laga mat, men jag vet inte riktigt vad jag skall laga isf. Trött är jag också, så blir inget stort. Haha, frågan är ju ifall jag orkar göra någonting alls. Där kommer min mamma in i bilden! Well, hoppas ni får en bra kväll!


Jag är slö.

Jag kollar på Greek just nu, väldigt bra serie. Har även städat upp lite i mitt rum, jag har så mycket grejer att jag inte vet vart jag skall lägga allt. Jobbigt! Nu blev jag väldigt trött o slö, men jag skall endå in till Kinna idag. Vi kommer hinna vara där i någon timma och lite mer, det är ju söndag och bussarna går väldigt dåligt. Men bättre än ingenting!

Senare ikväll så kommer jag nog inte ha så mycket att göra, så jag skall försöka att göra en lista med grejer jag vill ha gjort innan sommarlovet är över. Kan nog göra den i bloggen kanske, så kryssar jag för varje gång jag har gjort det jag velat göra. Nu är ju frågan vad jag vill göra också. Det är så tråkigt på dagarna att jag tror att jag dör, men nu får det bli ändringar på det.

Vi hörs ikväll när jag är hemma igen!

Söndag

Nu har jag fixat till mig och så. Orkar knappt vara hemma då det är massvis av barn här, min lillebror fyller ju år. Men jag & Steph skall nog iväg till Kinna och hälsa på Zarah lite senare när hon är klar. Sitter just nu med min kusin jämte mig, hon sitter och äter godis. Jag har inte rört en enda, jag är stolt över mig själv! Har faktist inte ätit på hela dagen, så skall nog ta och göra det snart också. Fast har ingen lust heller, är inte direkt hungrig.

Så vad skall ni göra idag? Pussar! Ni får gärna komma med tips om vad man kan hitta på, så att man inte blir så uttråkad!

Ingen rubrik alls.

Nu har jag duschat och har så tråkigt. Kollar på Tv lite då och då. Men finns knappt något bra. Vet inte alls vad jag skall göra idag, finns ju inget att göra heller. Ibland så hatar jag verkligen att bo i Mark, för det är så fruktansvärt tråkigt. Vill verkligen hitta på någonting, men vi får väl se. Blir säkert att jag är hemma tillslut. Tråkigt! Sämsta sommarlovet skulle jag kunna tro, än så länge ifall.

Hoppas ni har en bättre dag än mig ifall, Pussar!

090705

Hej bloggen! Nu är jag vaken och rätt så pigg. Jag skall strax hoppa in i duschen och sedan får vi väl se vad som händer. Min lillebror fyller ju år idag trots allt. Grattis! =) Men ja, vi hörs senare!

Så här ser min nya ipod ut!


03.13

Jag blir så besatt av bloggen när jag har tråkigt. Haha, men ni får faktist stå ut med mina så kallade onödiga inlägg.
Jag har inte alls gjort någonting typ sedan jag skrev sist, läst runt i lite bloggar. Kändes som att det behövdes faktist. Vill göra om i min blogg, men jag orkar inte göra det just nu och har absolut ingen aning om hur jag skall göra om heller. Tycker om när det är enkelt i bloggen, så jag håller nog fast vid det.

Känns även som att jag & Samah aldrig är hemma samtidigt längre. Lite skönt är det måste jag erkänna, men tomt endå. Får väl se om hon lyckas komma hem imorgon, vilket jag inte tror. Men man vet aldrig ifall hon skulle dyka upp! Och så hoppas jag att kameran är med denna gången. Hehe, jag har saknat den.

Imorgon ( idag ) så hade jag tänkt att stanna hemma bara och chilla. Är inte på för att göra något, men får väl se hur mitt humör är imorgon när jag vaknar och det är ju trots allt söndag. Har även hört att det skall regna nu framöver ett tag. Kan inte bli gladare! Orkar faktist inte med värmen längre.

Uppda... : Jag har precis ändrat bakgrunden och bilden ovan på min blogg. Som sagt, enkelt skall det vara! Har även lagt ut min hotmail, ni hittar den på sidan. Njut!!

01.20

Nu har jag precis kollat klart på filmen, Taken fick det bli denna gånen. Jag har hört om filmen och jag måste säga att den verkligen levde upp till vad folk tyckte och sade om den. Sjukt bra film! Nu sitter jag ifall här och gör absolut ingenting, vill inte heller gå och lägga mig. Har försökt att få tag i Samah, men eftersom att de campar, så tror jag nog inte hon tänker så mycket på telefonen. Har Family Guy sesongerna på datorn, kanske skall ta och kolla på dem? Vad jag har svårt för att bestämma sig. Men detta är lätt den tråkigaste lördagskvällen någonsin, denna sommaren ifall. Jag vill aldrig mer sitta hemma en lördagskväll och ha så här tråkigt. Måste börja att njuta mer av mitt sommarlov, som snart förövrigt är slut. ( Haha, 1 och en halv månad kvar ungefär. ) Men tiden går ju så sjukt fort!

Trött!

Blev inte att jag åkte iväg till Zarah idag, eftersom att Steph skulle hängt med egentligen och tagit bussen hem med mej vid tre på natten. Och lite feg som jag är, så vågar jag faktist inte ta den själv. Så jag bestämde mej för att stanna hemma istället. Tänka sig, på en lördagskväll! Har inte hänt på några helger faktist. Har alltid varit ute någonstans ifall, om det bara är så att jag varit i Kinna. Men det är skönt det också. Jag skall nog kolla på någon film eller någonting, klockan är ju bara elva. Tror detta kommer bli en lång natt eller ja, tills jag somnar ifall. Jag är rätt så trött!

Hemma ifrån Göteborg.

Hej allihopa! Nu är jag hemma ifrån Göteborg. Har ju varit i Liseberg med Zarah och min lillebror. Det var jättetrevligt, men det var så otroligt varmt. Så lite jobbigt var det. Och nu är jag hemma, duschade för en stund sedan. Satte på mej träningsbyxor efteråt och en t-shirt. Vad härligt det är att gå i något annat än jeansshorts hela tiden. Känns som att jag vill ut och träna, men som jag sade till Zarah. Det kommer säkert bli att jag sitter inne och äter massa! haha. Jag skall iväg till Zarah senare, så byxorna används ju ifall till någonting. Vi väntar just nu på att mamma skall bli klar med maten, så att vi kan äta.

Jag lyssnar även på mitt favoritband Dead by April. Jag såg dem nyss uppträda i Tv. Sjukt jävla bra är dem! Och jag vill också se dem. Men i augusti så! Måste även skaffa mej en tröja där det står deras band namn på. =)

Vi hörs antingen ikväll eller imorgon. Pussar!


Liseberg!

Pappa körde mej och min lillebror till Zarah. Så nu sitter vi här och lyssnar på Nationalteatern och väntar, så att vi kan börja att gå mot bussen om en stund. Jag bestämde mej för att följa med till Liseberg tillslut, det kan bli riktigt roligt faktist! Har inte varit där sedan förra året, så det återstår och se om det fortfarande är lika roligt. Dock vet jag inte om jag vågar åka, men det kommer jag säkert göra endå. Jag skall även spela massa! Det är jätteroligt.

Vi hörs ikväll när jag kommer hem. Ha en bra dag!

090704

God morgon!

Jag har nog inte riktigt vaknat till liv än. Zarah ringde precis mej och frågade ifall jag ville hänga med till Liseberg. Våran lillebror fyller ju år imorgon, men då hade mamma och pappa hört att de skulle bli fult väder, så de tänkte att det var bäst att åka idag, för att inte ta några chanser. Men jag vet inte riktigt om jag skall med eller inte, kan inte riktigt bestämma mig. Jag är även så äckligt jävla trött! Fyfan.

Vi hörs senare!

01.15..

Hej! Precis kommit hem från Kinna. Fick bli donken med Zarah & Steph, sedan chillade vi bara. Varit en bra dag trots allt, men jag ville verkligen göra någonting. Men vi har ju imorgon kväll också, så hoppas att det händer någonting.

Annars så sitter jag bara här, skall strax tvätta bort sminket och smörja in ansiktet. Sedan skall jag nog sätta på en film! Vi hörs imorgon, Pussar!

Fredagkväll

Hej! Nu har jag varit barnvakt åt min lillebror, då en nära vän till mina föräldrar har avlidit, så dem var tvungna att åka iväg. Självklart ställer jag upp då, men nu är dem hemma igen. Sitter och kollar på Tv just nu. Vet inte om jag skall iväg till Kinna längre eller inte, det återstår och se lite senare. Nej, nu skall jag fortsätta att kolla på Tv.

Vi hörs senare!

090703

Hej allihopa!
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men har varit så mycket de senaste två dagarna. Igår kväll hade jag det mycket trevligt med Mr H och Zarah. Speciellt cykelturen till Skene klockan tio över ett på natten. Men skoj var det ifall! Sov även över hos Mr H igår och kom hem vid klockan halv två, för att han skulle ju jobba. Jag skall strax duscha tror jag och sedan börja att fixa mig lite smått. Jag & Steph skall nog in till Zarah in senare ikväll. Skall bli skönt!
Jag skall även dricka, fast jag inte skall göra någonting. Jag behöver dricka och glömma bort lite allt möjligt och tråkigt är allt, och då menar jag verkligen allt i Mark.

Nej, nu börjar jag få huvudvärk igen.. Usch! Vi hörs senare ikväll!

Denna snyggingen skall drickas ikväll!



One two...




Those Dancing Days!

Sitter just nu och lyssnar på Those Dancing Days. Otroligt bra är dem! Vid sex skall jag möta upp Mr H och sedan skall vi åka iväg till Zarah. Trevligt! Vet inte om jag sover hemma eller inte ikväll, gick ju nattbuss idag eftersom att det är torsdagskväll. Well, återstår och se!

Jag är rätt så trött, har knappt fått sova ut dessa dagar. Jobbigt är det faktist! Men får förhoppningsvis sova ut imorgon, det behövs verkligen.

Jag fick föressten inte hem min Converse skor i onsdags, så jävla besviken blev jag. Jag tror nog jag fick hem dem idag, så jag måste bara hämta ut dem. Men pappret ligger i Kinna och affären där jag måste hämta ut dem stänger vid sju, så det hinner jag inte. Vad fan får en affär och stänga vid sju? Fan..

Vi hörs ikväll, pussar!

090702

God eftermiddag.
Jag har varit ute i Göteborg och varit på massa ärenden med Zarah och det har varit så äckligt varmt. Asså, fyfan för denna värmen! Hade inte skadat om det började att regna lite. Oj, nu hörde jag att det åskade lite ute. Vad underbart! Jag vill inte ha kvar denna värmen längre, vill att det skall bli kallt så man kan gå runt med tights. converse och klä upp sig och va hur snygg som helst! höhö.

Kom hem för en stund sedan, vi sitter med varsin laptop i knät och bloggar båda två. Ikväll sover jag nog över hos Zarah, då inga bussar går sent eller någon kan hämta mej heller. Sugit! Men nu skall jag äta ifall.

Pussar!

sjutimmarochfemtiominuterefteråt.

Hej bloggen!

Det har varit en väldigt rolig dag, har inte skrattat så mycket på länge och det tackar jag Herr H för. Jag har precis kommit hem från Mr H. Han har faktist klippt mej, igen och så har vi diskuterat lite. Kanske skall jag bli blond imorgon eller bara göra slingor? Det återstår och se vad det blir. Jag ligger ifall i sängen nu och skall lägga mig strax, skall upp klockan nio imorgon. Det är nästan så att jag inte förstår det själv. Skall in till Göteborg och handla lite, sedan gå till en frisör och köpa blekningspulver osv. Sedan blir det lite-av-allt-möjligt. Grillning, färgning, dricka osv.

Hörs imorgon lovers!

....

Hej på er! Har varit hemma ett par timmar nu och bakat tårta, gett present till pappa och så. Men vi har inte firat honom riktigt än, vi skall göra det senare ikväll, han är och jobbar just nu.

Sitter ifall i sängen med Zarah och vi sitter med varsin laptop och nördar oss. Vi skall strax ut och möta Steph, då skall jag ge dem deras presenter. Sedan får vi se vad som händer ikväll, tror vi skall chilla hos Zarah. Återstår och se, kanske hamnar hemma ikväll endå.

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, jag orkar helt enkelt inte och har inte speciellt med tid idag. Så vi hörs ikväll eller imorgon!

090701

Första juli idag. Tiden går så sjukt fort!

I morse när jag vaknade, så vaknade jag med en fruktansvärt värk. Jag måste ha sovit på något konstigt sätt, för halva delen av min rygg gör så jävla ont. Fyfan! Jag har haft så här förut, men då har det gått över efter någon timma. Men det verkar sitta i denna gången. Jag har ifall fixat klart mig och behöver bara ta på mej och sedan är jag klar.

Zarahs och deras plan var framme tidigare än vad det skulle, så nu får jag bara hoppas på att jag är där tidigare än henne, annars får hon stå ute och vänta. Haha! Undra hur det skulle gå med henne tålamod!

Jag skall gå nu, så vi hörs senare ikväll. Jag håller tummarna för att mina converse skor har kommit också!

Vad jobbigt..

Har försökt att sova, men det går inte. Är trött, men kan endå inte somna. Det är jobbigt. Har på Tvn nu, jag brukar oftast somna när Tvn är på, men det ger visst inget resultat. Varmt är det också. Har datorn i knät och känner hur otroligt varm den är och jag som inte ens har byxor på mej känner det ännu mer.

Det skall visst alltid gå segt när man längtar till något som händer dagen där på, i detta läget eftersom att klockan är över tolv, så menar jag idag. Jag ger det ett nytt försök!

RSS 2.0