God natt!

Jag har precis kollat klart på En djävulsk romans, filmen är otroligt bra tycker jag. Har alltid tyckt det! Har märkt att det alltid skall vara inblandat något med kärlek i filmer. Finns nog ingen film ( som jag har sett ) där det inte handlar om kärlek någongång under filmen. Det är så typiskt! hehe. Men bra som fan är den ifall. Nu börjar jag verkligen bli trött, skall strax lägga ifrån mig datorn och tvätta bort sminket. Sedan skall jag lägga mig i min säng o kolla lite på tv tills jag somnar. God natt på er!


Stockholm calling

Jag får inte nog av Sophia Somajo. Hon är otroligt grym!

Jag har blivit otroligt brun i ansiktet på sistonde, det är ett mirakel !!




Rock away

Hello igen! Jag bloggar som ett svin idag asså, men det får ni stå ut med! Zarah skall snart gå och hon är jättefin, you go girl! ;) Själv funderar jag på att sova, blev plötsligt helt död.. nja kan nog bero på att jag har druckit. Men att kolla film skulle ju inte sitta fel heller. Well, jag får se vad jag hittar på. Jag fick mina vita Converse skor idag, my baby!! Nej, nu skall jag gåå. Pusshej på er


Nej, vafan!!

Nu börjar jag bli smått arg, jag vill inte sitta hemma ikväll. vafan också, faaan.. får dricka i min ensamhet och få se om jag får tag i Lisette?.. Well, det låter bra. Åååååååååh, Steph?!?! vad skall vi ta oss till! höhö.

Jag är fortfarande glad..

Hello på er! Nu är jag hemma igen. Blev systemet, jag kunde tyvärr inte hålla mig så jag var tvungen att be Steph att köpa ut till mig också. Jag som inte ens skulle dricka, men eftersom att det är Lygnevi på lördag och fredag imorgon. Så kan det vara behövligt att ha alkohol. Träffade även min syster & hennes pojkvän, var trevligt! Nu sitter jag här hemma och äter glass med chokladsås, fan vad gött! Snackar även med Zarah som fixar sig, hon skall ut på krogen i Göteborg. Vad skoj! Själv skall jag faktist inte göra något, sitta hemma och bara ta det lugnt. Jag vill så otroligt mycket åka till Varberg, men varken skjuts dit eller hem. Well, det kommer fler gånger. Jag funderar på att städa mitt rum? Hmm, jag är ensam hemma ikväll ifall. Underbart! Puss på er

Seppe är på underbart humör!

Hello på er. Skulle åkt till Borås idag, men sedan så visade sig att pappa hade skadat foten och kunde knappt gå, så han kunde inte köra. Vilket är synd, men vi skall åka in imorgon om affärerna är öppna pga att det är första maj. Well, jag tog min häck och gick till vårat ställe där jag möttes på av Steph&Zarah. Alltid lika roligt att se dessa prickar! höhö. Jag är på underbart humör och är så sugen på att hitta på något idag, men vet inte vad. Får damp! Lyssnar ifall på låten Armin Van Buuren - Going Wrong och missbrukar Spotify. Jag skall strax hänga med till systemet, med Z&S. Förövrigt, så är det äckligt varmt ute, fyfan asså!  Well, nu skall jag sjunga till Takida & Pussycat dolls!! Puss på er lovers och ha en underbar dag! =)

Mitt hårdrocksjag, fina röda rosor & nya rosa skor.




090430

Idag är det valborg och jag vet inte vad jag skall göra. Men är inte så noga med det heller, hehe. Ifall, började tio över åtta i morse och då hade jag idrott. Vi har ju kondition-veckorna nu framöver ända till sommarlovet. Och har terränglöppning vecka 19 uppe vid h-sjön. Vi fick ifall tre alternativ att välja emellan, så jag valde att springa 2,8:an två gånger och sedan fick jag sluta. Var lite död efter det, men man känner sig så duktig efter att man har gjort det! Ipod+springa = bra kombination! Min kondition är ju inte den bästa direkt, pga att nästan alla mina vänner röker och då blir jag ju passiv rökare, vilket är så otroligt keligt. Men det är ju inte direkt skoj att behöva ställe sig på något annat ställe bara för att dem röker. Well, det var ifall gött och få springa! Jag skall klara VG när vi har terränglöppningen, vilket Urban höll med mej om!
Efter idrotten så hade jag en timmas rast och sedan engelska. Var en lugn lektion, arbetade & pratade med Emil hela tiden ungefär. Men vi fick gjort massa också, heja oss! Sedan slutade lektionen vid halv elva och då gick jag direkt till Lillemor och pratade med henne lite och sedan gick jag hem. Jag slutar egentligen inte nu, har b-språk, matte & hemkunskap kvar. Lite ångest över att jag missar matten, då jag har prov på tisdag nästa vecka, men jag vet ju vilka uppgiter det är, så tänkte arbeta hemma lite över helgen. På b-språken så kollar vi på film och hemkunskapen är inte viktig för mig heller, det är nog det onödigaste ämnet som finns.. ( om man inte tycker om det då, och skall välja att hotell&restaurang) på gymnasiet. Så Cely skulle säga till min lärare, Tack! Förövrigt så gick hennes mobil sönder idag, vilket inte är så bra. Stakare! Vi hörs senare, pusshej!

Om en vecka,

så fyller jag år! Jag längtar så otroligt mycket :)

Jag, Zarah & Steph.

Hello på er! Vilken bra dag det har varit! När jag kom hem från skolan så pluggade jag lite och sedan gick jag, Steph & Zarah till affären och köpte redbull, jordgubbar och bakelser. Sedan gick vi och satte oss på ett nytt ställe, som Zarah & Steph hade hittat och suttit på förut. Det var så otroligt skönt och vi snackade om det mesta, eftersom att vi inte setts på ett tag. Vi spelade även kort, vilket var roligt. Har inte gjort det på ett bra tag. Tillslut insåg vi att klockan var nio och då fick vi rusa hem, eftersom att efterlyst börjar vid nio tiden.. Well, jag har precis ätit mat och kollar på nyheter just nu. Skall torska vid datorn en stund innan det är läggdags och imorgon är det sista dagen i skolan innan det blir en liten lång-helg! Puss på er

090429

Hej! Det har varit en bra dag och vilket fint väder det är ute. Sitter just nu här och har precis fått hem mina nya skor. Åh, dem är så goa att gå i. Sedan skall vi ut i det vackra vädret, härligt.. Vi hörs ikväll, pusshej!


Well, antar att det inte finns så mycket mer att säga.

God natt på er!

Touch and Go!

hej på er kära läsare. Gick ut och träffade Julia och Ulla en stund innan, var trevligt. Annars har jag bara suttit hemma och inte gjort så mycket, duschat o missbrukat både datorn o tvn. Nu sitter jag o kollar DH. Det är bra! Efter det börjar älskade Christine. Otroligt rolig serie and i love it! Självaste födelsedagsbarnet har inte synst till hemma på hela dagen. Men om jag har rätt, så är hon hos hennes pojkvän. Vad roligt, hoppas att hon har haft en bra dag ifall! :)



I miss your heart, I miss your lonely eyes.


090428

Hej på er! Vilken bra dag det har varit, endast haft två lektioner och det har varit toppen. Sedan kollade vi på basket hela dagen, bra kämpat! Nu gör jag inte alls mycket, ingen är typ hemma tror jag. Eller ah, jag är ensam hemma i våran lägenhet. Zarah är i Borås och Samah är hos sin pojkvän. Hon fyller föressten år idag, grattis på 18 års dagen!

Känns som att jag försöker o försöker, men inte kommer någonstans. Folk gör la misstag, som sedan kan förlåtas? Varför kan du inte då göra det?

Aliaa Alicia Tarky




I hate you for making me want you so bad.




and, i miss you.



 


Jag har inga jävla ord..

Jag blir så jävla trött på detta, att det skall hela tiden spelas upp om & om igen. Lär du dej inte från dina misstag? Har tappat all jävla respekt för dig..


When it was good..

Nu är jag hemma igen, var och köpte födelsedagspresent till Samah innan. Sedan satte jag, Zarah och Steph oss vid ängskolan. Tack för att ni finns där, vad hade jag gjort utan er? Älskar er så! Innan vi skulle gå ut, så satte jag mig och skrev en kladd av frågorna från praktiken och skrev det som en text. Duktig som jag är, så tog jag med mig boken ut och renskrev allting. Var inte så jobbigt, blev en och en halv sida. Då är det gjort, dunder bra för då kan jag lämna in det imorgon. Nu har jag ingen aning om vad jag skall göra, är inget alls bra på tv heller. Suck! Puss på er så länge


090427

Hej på er. Första skoldagen på tre veckor och den var hyffsat bra. En rätt så kort dag, hade NO i en halvtimma och sedan fick vi sluta pga att lärarna skulle på något möte tror jag det var. Ifall, en bra dag i skolan! Imorgon blir det en kort dag också, har två lektioner bara ungefär. Härligt! Det är pga att det är SM i basket, så vi får kolla på det istället för att gå på lektion. Vilken bra start på veckan, kunde ju liksom inte blivit bättre. Idag har jag ingen aning om vad jag skall göra, åka och köpa present till Samah tror jag. Hon fyller ju år imorgon också! Ska även renskriva praktikfrågorna hade jag tänkt, hehe. Har ändå inget bättre för mig och ingen ide att bara slänga bort dagen sådär. Nu skall jag äta, vi hörs senare. Pusshej!



I apologize.

Jag vet inte vad jag skall göra mer. Det var inte menningen och verkligen inte planerat att det skulle sluta så här. Jag vet inte vad jag skall säga mer.. Åh! Fy för mig..

Jag har precis kommit hem, vet inte vad jag skall ta mig till. Skall försöka att få mig lite sömn, så att jag kommer upp imorgon. Pusshej o god natt!


Erik Hassle - Hurtful



detta är Min låt

Städa + OC

Nu har jag städat och under tiden så har jag lyssnat på titanic låtarna jättehögt på tvn och sjungit. Efter ett tag så tröttnade jag, så jag satte på OC boxen. Håller på att kolla nu, det är så jävla bra! Jag har även försökt att väcka Zarah, men hon vaknar verkligen inte. haha! Det är otroligt. Ingen är hemma, vet inte vart någon är, men jag tror att pappa jobbar, han nämnde något om det igår. Och jag är hungrig, inte för att pappa är något vidare på att laga mat, men mjo. Så jag har druckit massa Bravo saft! Har även packat ner mina idrottskläder! Åh, idag är jag duktig.. kanske skall plugga också? haha, nej så duktig orkar jag inte vara idag. Puss på er!

090426

Hej på er! Efter att jag & C hade varit i Kinna igår hos Jonelia, så kom broshan och hans kompis och hämtade oss. Det är riktigt roligt att åka bil med dem, för dem kör med en välldans fart och har ett jävla liv med musiken. haha, jag & Cely satt bak i bilen och diggade till musiken. När jag väl var hemma, så var jag med Zarah. Vi planerade kvällen lite och tillslut så åkte vi upp till assberg och festade. Måste ju säga att det var trevligt! hehe.

Idag är det söndag, vilket betyder att det är min första skoldag imorgon på 3 hela veckor. Det är helt otroligt! Tillbaka till allvaret nu, är ju inte långt kvar på läsåret. Men det är bara att stå ut! Annars hade jag tänkt och städa mitt rum snart, det ser ju inte direkt fint ut längre. Well, vi hörs senare! Pusshej

Aliaa Alicia Tarky.



 

Hos Jonelia.

Hej på er! Hann inte blogga innan, men nu har jag tid för det. Jag fixade mig innan och köpte jättefina blommor. Sedan vid halv två tiden så kom Cely hem till mig och sedan var det bara att ge sig av till Kyrkan. Det var jättetrevligt och roligt! Efter besöket i kyrkan så gick vi alla hem till Julia. Där bjöds det på flera tårtor, dricka, godis och massa annan mat. Gott och roligt var det! Nu är våran älskade vän Julia konfimerad! =) Grattis älskling! Sedan efter flera timmars sittande, så bestämde vi oss för att gå hem till mig & Cely. Men det varade inte så länge och plötsligt så träffade vi min brosha och kollade om han kunde köra oss till Jonelia. Snäll som han är, så gjorde han det. Vi sitter och snackar lite om precis allt möjligt, hehe! Vet inte vad vi skall göra, det får vi se. Julia har ifall åkt hem pga en grej. Lite synd, men men. Vi hörs antingen ikväll eller imorgon. Ha en trevlig kväll, puss på er!

090425

God morgon! Vädret ute är ju helt fantastiskt. Det gillar vi! Vaknade vid tio tiden och var lite halvtrött, men när jag endå var uppe så kunde jag lika bra gå och duscha. Hade jag somnat om så hade jag nog aldrig velat gå upp igen, hehe. Det första jag gör när jag vaknar är att sätta på tvn och jag satte på kanal nio, dvs MTV och då visades min favorit låt Pusher. Dagen kunde inte ha börjat bättre liksom! Well, jag skall in i duschen, så vi hörs lite senare! Pusshej

Läggdags

Efter Titanic o allt sång, så bestämde vi oss för att gå ut. Gick och köpte jordgubbar, choklad  och så i affären. Sedan gick vi och satte oss vid äng. Lika roligt som vanligt! Vi fick en runda också. Bestämde mej sedan för att gå hem o lägga mig så att jag är riktigt pigg o kan fixa mig i lugn o ro! Nej, skall tvätta bort sminket o sedan så har förhoppningsvis Alex & Samah flyttat sina jävla häckar ifrån mitt rum. God natt!

Titanic, Hassan & de två vampyrerna.

Well hello again! Vi sitter o kollar på Titanic just nu och nu visar de en scen som vi alla vill gråta av. Åh, Rose och Jack är så fina tillsammans. Och nu sätter en jättebra låt igång! Deras kärlek helt är obeskrivlig, helt allvarligt. Tänk om alla killar skulle vara som Jack, då skulle ju allt vara så mycket enklare. Åhåååå! haha. Nej, nu snyftar vi förfullt.

090424

Hello bloggen! Idag var det min sista dag på praktiken och det var hyffsat bra. Kommer nog sakna det trots allt! Det sista jag fick göra idag var att hjälpa till Marina och baka. Sedan fick jag sluta tidigare, så jag träffade Julia. Vi pratade lite om helgen och så. Sedan tog jag bussen hem och när jag hade kommit hem så hade Steph & Zarah lagat mat till mej. Så snälla! hehe. Vi skall strax kolla på Titanic. Pappa är inte hemma, han är och lämnar mamma. Antar att han kommer hem snart. Well, jag har inte så mycket mer o skriva, är ganska glad faktist. Har fixat presenten o ett kort till Julia nu. Blommor fixar jag antingen senare eller imorgon. Härligt o ha det överstökat nu! =) Tänka sig att våran kära Julia skall konfimeras imorgon, åh.. är så glad för det! Nu är det bara problemet med vad man skall ha på sig, åh.. Well, det fixar sig! Vi hörs ikväll, pusshej!

Torsdagkväll.

Well, nu är det torsdagkväll och imorgon är det fredag. Skall bli skönt faktist! Äntligen fredag, men veckan har ju gått så fort, så jag kan inte direkt klaga. Idag på tjejföreningen hade vi det jättetrevligt faktist. Det blev otroligt många skratt, men det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet. hehe! När Lotta körde hem mig, Julia & Ulla. Så gick vi till ängskolan o mötte Steph & Zarah. Blev lite skratt och sedan gick vi upp till Frölich och efter det så skiljdes vi åt. När jag kom hem så tvättade jag bort sminket o kolla på TV. Skönt och vara hemma, har inte varit det alls idag. Skall strax hoppa i säng, så att jag kommer upp imorgon bitti. Sista dagen på praktiken och när jag har slutat så skall jag köpa present till Julia. Men jag avslöjade vad jag skulle köpa till henne idag, hehe. Ops!

Förövrigt så åker min mamma bort över helgen, är lite surt tycker jag. hehe! Kommer att sakna henne, men javisst jag förstår henne. Visst behöver man semester när man har 5 jobbiga barn! haha. Well, hon förtjänar det ifall!


Jag har funderat, funderat och funderat. Jag vet inte vad jag skall göra, men man skall la alltid göra det som man trivs med och känner att man mår bäst av? Det är så svårt.. Nu skall jag tänka igenom detta riktigt noga o sedan förhoppningsvis somna. Hörs imorgon, puss på er!

...

Ja, det var då bedrövligt vad vissa människor har mycket luft i sig! Hihi, det är så komiskt att ni tror att ni är så mycket bättre än alla andra. Mjo, men jag antar att vissa människor är födda till att vara mobbade? Hehe, men det stämmer ju!

090423

Hello! Praktiken har gått bra idag och jag fick sluta tidigare. Heja mig, är nog för att jag är så duktig! höhö. Tog bussen hem med Julia och sedan skiljdes vi åt, hon skulle till Kyrkan och jag hem. Men skall möta upp henne vid fem och sedan så skall vi åka till Tjejföreningen. Dock en timma tidigare, men vi skall joina Ulla som praktiserar på tjejföreningen med Lotta. Nice! Nej, nu skall jag flytta på min häck och kolla på tv medans jag väntar på att tiden skall gå... Pusshej!

Sex and the City

Hello again! När jag skulle renskriva frågorna ifrån praktiken, så märkte jag plötsligt att jag inte hade kvar lappen med frågorna, attans! Tror att jag har glömt den på praktiken eller så har jag tappat bort den. Men tackar gud att jag ifall har kvar svaren, hehe. Jag skall försöka få tag i ett papper imorgon av C, ifall jag inte hittar mitt egna. Annars har jag inte gjort så mycket av kvällen, fixat håret, varit i affären och kollat på tv. Jag väntar på att SATC skall börja, så att jag sedan kan gå o lägga mig. Är väldigt trött! Gött och få sova i ungefär 8 timmar.. Underbart! Förövrigt så har jag nog hittat en bra present till Julia. Dock tror jag att det är många som kommer att köpa samma present, men det får nog duga ändå. haha! Nej, nu börjar serien. Well, vi hörs imorgon. Pusshej!

I will take that blame from you.

Nu är jag hemma igen, skönt! Har även kollat på High School Musical och Benjamin Button. Tackar gud för internet på mobilen asså. hehe! Nu sitter jag här och skall strax fixa mitt hår, duschade det innan och satte upp det i en toffs. Så skall strax platta det medans jag kollar på How I meet your mother. Är så lugnt och skönt i lägenheten, ingen är hemma. Fy, det är så otroligt lugnt! Det är ju trots allt väldigt härligt och få vara ensam ibland. Men jag saknar Julia & Cely så otroligt mycket. Längtar till helgen! Efter att jag fixat håret, så skall jag börja med att renskriva intervju frågorna ifrån praktiken. Jag har två dagar kvar, tiden bara rinner iväg och det har gått så otroligt fort! Vi hörs ikväll, pusshej!

VÄRLDENS VACKRASTE SOPHIA SOMAJO.


090422

Hello. Vaknade vid halv sju i morse, började att fixa mig och funderade ut vad jag skulle ha på mig. Tillslut så listade jag ut det och tog bussen kvart i åtta till Gymnasiet. Mötte Sami, så jag hade följe med henne och sedan träffade vi Josef. Efter ett tag så träffa man alla musikklasser från Ängskolan, så det var bara att börja fixa med instrument o så. Tillslut var klockan redan nio och man började att bli smått nervös. Men Elin & My fick lugna ner mig, hehe. Men tillslut så var det dags och sjuorna började att sjunga, sedan var det åttornas tur och sist ut var det niornas. Tobbe var så sjukt grym i slutet! Jag är ifall nöjd, trodde aldrig att jag skulle pallra min häck upp på scen, men där ser man. Cely, du borde vara så stolt över mig! Hehe, hon känner mig och vet hur nervös jag blir inför sådant. Well, sedan åkte jag, Zarah & Steph till Kinna och gjorde lite grejer. Jag behövde inte gå på min praktik idag, vi som skulle vara med på kulturkalaset hade visst fått ledigt från skolan, gött som fan. Jag som hade tänkt att åka till min praktikplats efter att vi sjungt, men sedan sa Ulf att vi inte behövde det. Gött som fan! Pusshej

God natt!

Hej på er. Kom hem för ca en timma sedan och sitter och kollar på Ugly Betty medans jag mumsar i mig en glass. Jag skall kolla på DH och sedan lägga mig vid tio tiden så att jag verkligen är pigg imorgon och inte behöver stressa osv. Skall bli skönt, jag är lite trött. När vi repade idag, så gick det la sådär i början. Jag & Ulf åkte upp till Gymnasiet för att hämta resten av killarna som skulle vara med o repa. Så gjorde vi det och åkte sedan tillbaka till Ängskolan. Vi har ju inte repat på 3 veckor, så det lät lite illa på vissa instrument och så. Men det fixade sig tillslut! Och Viktors röst var inget vidare, han kunde knappt sjunga eftersom att han hade övat med sitt band före. Så mjo, vi får hoppas att den är bra tills imorgon eftersom att det är han som sjunger hela låten och jag kommer in då och då. God natt o pusshej!

I'm home.

Hej allihopa! Nu är jag hemma igen, kom hem för någon timma sedan. Det var rätt så lugnt i affären sedan, fick bara packa upp varor. Jag har ifall ätit nu och sitter och lyssnar igenom en låt, om, om, om och om igen. Jag skall strax platta min lugg och sedan vänta på att klockan skall bli halv sex. Sedan skall jag pallra iväg min häck till skolan och repa, får se hur det går. Hoppas att det går bra! Pusshej

Hemköp.

Det får bli ett bloggande från mobilen. Klockan är halv ett ungefär och jag har lunchrast just nu. Börjar om en stund, gött det! Hoppas att tiden går fort, så att jag kan få sluta sedan. Har packat upp massa varor, tror att jag ska fortsätta med det efter rasten också. Mjo, det duger ifall. Julia var även o hälsa på innan. Hon har tatuerat sig och den blev jättebra. Dock så har hon ej färglagt den än, för att det gjorde så ont. Men snygg var den ifall. Nu ska jag försöka att få tag i Viktor. Pusshej!

Nu är jag hemma igen.

Kollar på Ballar av stål med syskonen, Zarah, Salem & Samah. Vi skrattar så jävla mycket! haha, gud. Skall lägga mig efteråt, så vi hörs imorgon. God natt! Pusshej

Jag vill också pierca mig. ;*




090420

Hej bloggen! När jag vaknade i morse så var jag rätt så pigg, men sedan när jag satte mej på bussen så kände jag hur otroligt trött jag började att bli. Åh, det var hemskt att praktisera och man vara nära på att somna hela tiden. Gäspade som attans och jag har frontat hela dagen, det har varit ur tråkigt. Men bättre än att packa upp varor ifall. Men det var ganska lugnt idag, eftersom att de får in varorna imorgon och då är det ett jävla liv med att packa upp varor. Åh! Jag struntade i min lunchrast och fick sluta en timma tidigare istället. Gött som fan! Och nu sitter jag här hemma och kollar på Gilmore Girls o nästan somnar. Är sjukt trött, men skall kolla födelsedagspresenter, konfirmationspresent och studentpresent just nu. Jag skall kolla på massa hemsidor och försöka hitta något snyggt som jag kan beställa hem. Är så tråkigt och behöva gå runt i Kinna och kolla present, för man hittar aldrig något endå. Och nu är jag plötsligt barnvakt åt min lillebror, eftersom mina föräldrar precis åkte till Borås. Kul! Pusshej


Punkt.

Nu är det paus igen. Hatar när man kollar på film och är så jävla inne i filmen så blir det plötsligt paus. Inte så skoj! Men jag skall ifall strax börja att måla naglarna. Det får bli svart igen. Det är ju så snyggt och passar till allt! Har även kollat bilder på broshan som han visat. Det är bilder han tagit sedan han varit och prövat kostym till hans student. Fy sjutton, vad stilig han var! Visst det är min bror, men han passade sjukt bra i kostym. Skall bli så kul när han tar studenten, han kommer vara så glad! Längtar redan faktist! Förra året var det Zarah som tog studenten, i år är det Salem och nästa år är det Samah. Är skoj att alla tre tar studenten efter varandra, men jobbigt för mamma och pappa som måste hitta presenter och sådant till dem. Höhö, efter Samahs student så får dem vila i några år tills det är min tur sedan. Skall bli fantastiskt!
Känner att jag börjar bli riktigt trött nu, usch. Får ta och lägga mig någongång efter filmen, så att jag är pigg imorgon. Helgen har ju gått så sjukt fort och jag längtar redan tills nästa. En hel vecka kvar, jag lider.

God natt o pusshej!

Said I promies to never fall in love with a stranger.

Nu har jag pluggat lite, känns faktist skönt. Har även duschat och fixat håret. Ännu bättre! Nu börjar det en film på 3an som jag har längtat att kolla på. Tjingeling!

090419

Hello på er. Ganska skönt väder ute idag, lite kyligt bara. Ingen aning om vad jag skall göra resten av dagen. Sitter och knarkar Sophia Somajo låtar. Hon är otroligt bra!   Är jag den enda som tycker att helgen har gått så jävla fort? Det är sjukt! Känns som att det var fredags igår bara. Men det är la lite positivt också, då går det fort till sommarlovet och min födelsedag om 18 dagar. Jag längtar jättemycket! Jag har ifall något att se fram emot ifall. Yay!

Nu ska jag sticka ut igen! Pusshej lovers

AliaaCelyJulia.

Hello! Innan kände jag verkligen för att städa och det behövdes verkligen. Det blev så jävla fräscht och fint! Hoppas att det håller sig nu. Efter det var det bara att börja fixa sig eftersom att jag sedan skulle vara med Julía & Cely. Hade lika roligt som vanligt och jag tycker om dem så otroligt mycket. Kom precis hem, var och följde Julia hem med Cely. Det var otroligt kallt! Nu sitter jag ifall hemma i mitt rum i min sköna säng. Kollar på Titanic med Zarah. Den är så sorlig, men en otroligt fin och bra film.  Funderar på att lägga mig så att jag kommer upp tidigt imorgon. Nattvard i Kyrkan imorgon inför Konfirmationen! Undra hur detta kommer att gå, Julia & Cely? ;) God natt, pusshej!

090418

Hello allihopa! Igår kväll blev det fest i Assberg hos K. Det var så jävla roligt och en jävla goer fylla hade man! Jag, Zarah, Steph, Alexandra och Samah kom iväg vid kvart över tolv hemifrån och sedan mötte vi upp Nathy på vägen. Kul var det ifall och jag, Zarah & Steph kom hem vid halv fem. Och det började att ljusna till ute då, sjukt vad tidigt det ljusnar nu för tiden. Men fyfan, det var så jävla kallt. Åh, finns inga ord!

Vaknade redan vid åtta på morgonen först och var helt död, sedan somnade jag om och vaknade vid halv tio. Hoppade i duschen och nu sitter jag här halvt död. Funderar på att gå och lägga mig igen, mina ögon svider. Klockan är ju knappt elva! Haha, jag gick in i Zarahs rum innan och hon sover så jävla djupt. Men hon behöver nog få sova. Stakare! haha

Jag funderar även starkt på att bli lebb! haha.. ;)
Vi hörs senare, pusshej!


Vi bara glider ifrån varandra mer och mer.

Yeah, I'm your pusher.

Hello! Dagen har varit bra. Jag & Zarah fick skjuts till Gymnasiet och sedan mötte vi Alexandra. Gick sedan till assbergssalen där Samah och de andra i FN hade debatt. Det var faktist bra! Sedan efter några timmar så hade de rast och jag och Zarah åkte hem. Bytta om och åkte sedan till Kinna för att möta upp Steph och vi gick till Systemet. Efter det s åkte vi hem. Fast vi skildes åt efter att Zarah och Steph tagit sin dagliga cigg på deras speciella ställe. När jag och Zarah kom hem, så åt vi och sedan gick vi och la oss. Vaknade för en stund sedan, det var så gött och få sova. Och, mitt smink var precis som det var förut. Detta är ett mirakel och det var till och med snyggare. Mums! Puss

090417

God morgon! Nu är jag uppe och kollar på Tyra Banks Show. Skall strax ringa till min praktikplats! Sedan skall jag börja fixa mig i lugn och ro, innan Zarah går upp. Jag ska även äta frukost, min kära drickyoghurt! Jag är jättehungrig, är inte ofta jag är det på morgonen. Men mjo, vi hörs senare! Pusshej

Mitt humör kan ändras så jävla fort,

och nu mår jag jättebra! Blir att kolla på min kära syster imorgon, är så stolt över henne! Hon har verkligen kämpat i flera dagar med tal och grejer till FN. Hon förtjänar massa rosor! =) hehe! Jag sa ju att min pappa kunde övertala min mamma och jag älskar dem!!


Jag vet inte om jag skall gråta eller skratta!

Jag hatar denna känslan, fyfan för detta. Men åh, vad fan skall man ta sig till?

Samah har FN-rollspelet imorgon och då får man kolla på. Zarah skall dit och ville att jag skulle med. Men nej, självklart kan jag inte göra det pga min jävla fittpraktik. Och mamma vill inte sjukanmäla mej, utan då sa hon att hon gärna kunde ringa till min lärare och berätta om FN-rollspelet osv. Hon tycker tydligen att det är bättre, för då får jag inte frånvaro. Hon är bäst, men inte i detta läget! Jag skall nog försöka övertala henne, men hon var väldigt bestämd när jag berättade. Typiskt! Jag får tala med min far, han kan nog övertala henne!

Nu skall jag fortsätta att platta mitt hår, medans jag kollar på Sex and the City. Påminner mej allt för mycket om våran vardag, haha. ops, helgerna menar jag! ;) Sedan skall jag lägga mig, för att hoppas på att jag är pigg när jag vaknar imorgon morgon och säger " YES! Det är äntligen fredag. "

Puss på er lovers!

090416

Har inte kunnat blogga på hela dagen, tyvärr. Praktiken var faktist helt okej, har börjat att vänja mig. Sedan träffade jag Zarah för att vi skulle äta lunch tillsammans, blev Punkten. Sedan träffa jag Ulla och hennes mamma. Åkte sedan hem med kvart i fyra bussen. Det enda jag hann göra när jag väl var hemma, var att byta om till en tjockare tröja. Sedan gick jag till Parfymeriet och köpte en ring och nya örhängen. Älskar dem! Efter det så åkte jag hem till Ulla, där även Julia var. Vi åkte sedan till Tjejföreningen och nu är jag hemma. Men skall strax till affären och sedan duscha mitt hår, vi hörs senare ikväll! Åh, vilken dag och jag är så jävla trött.. Well, jag är glad ändå för imorgon är det fredag!


Så otroligt fina tillsammans. Blir avundsjuk!


Tjejlista!

BILDDAGBOKENS STÖRSTA TJEJLISTA 2009


Vem var den senaste du pussade? - Jimmy
Trivs du med det? - Yes
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Jisses, ingen aning
Har du ett par blåa string? - japp
Gillar du nån nu? - Gör jag la
Vad gjorde du inatt? - Sov med min underbara ipod
Och i förrgår natt? - Soooooov
gör du innan du ska sova? - Sitter vid datorn eller kollar på tv.
Kan du prata med din mamma om allt? - Nja, nästan
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Nej, fy!
Har du varit gravid ? - Nope
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Beror på
Choklad eller glass ? - Glass
Push-up eller T-shirtbh? - Push-up
Stövlar eller gymnastikskor? - Stövlar
Kjol/klänning eller jeans? - Kjol/klänning
Hemstad/ort? - Skene
Hårfärg? -Svart

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - ja
2. Tror du på kärlek? - Mjo, ibland.
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? - ...
4 . Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Om jag har..
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? - Ja
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän ? - Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom ? - Inte älskat, men tyckt om.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? Yes, ibland
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? - Ja
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej

Tio saker: This or That
1. Kärlek eller pengar ? - Både och
2. Vin eller öl ? - Vin
3. Dag eller natt ? - Natt
4. One night stand eller förhållande ? - Förhållande
5. Tv eller internet ? - Internet
6. Pepsi eller cola ? - Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Både och
8. Färgfoto eller svartvita ? - både och
9. Telefonkontakt eller face to face ? - Face to face är SÅ mycket bättre!
10. Bilddagboken eller myspace ? - inget av de

9 "Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut ? - Yes
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig ? - Ah
3. Har du nånsin gjort något du ångrar ? - Synd nog, ja!
4. Har du hoppat bungy jump ?- Nej, men jag vill absolut1
5. Har du nånsin gjort slut ? - Ja
6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? - Ja, jag var faktist deprimerad!
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? - JA JA JA!
8. Har du nånsin gått på bio ensam ? - Nej, vad pinsamt..
9. Har du nånsin tyckt att världen suger ? - Jepp!

10 snabba
1. Saknar du någon just nu ? - Nej
2. Är du glad ? - Jadå.
3. Är du fundersam ? - ja.
4. Är du uttråkad ? - Nej
5. Är du tysk ? - Nej, men skulle vilja
7. Är du italienare ? - Nej
8. Är du fransk ? - Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? - jadå
10. Gillar du någon just nu ? - Gör jag la


Efterlyst & Fråga Olle.

Är två jättebra program! Sjukt bra!

Nu är jag förövrigt hemma igen, eller ah kom hem vid nio redan. När jag kom hem så låg Steph&Zarah i mitt rum och kollade på tv. Nu har de precis gått, de skall ut och gå. Själv skall jag torska lite vid datorn och sedan lägga mig vid elva. Ett måste, så att jag är pigg imorgon! hehe. Imorgon blir det nog tjejföreningen, annars så skall jag sova ut. Åh, underbart! Jag längtar tills på fredag eftermiddag, då jag slutar min praktik för denna veckan och får äntligen helg. Jag vill dunk dunk och det vill Julia också. Mums och vi får la se vad som händer! Pusshej lovers

Mobilbloggar.

Hello. Jag sitter ute med Amanda, Zarah, Julia, Cely och Steph. Vi sitter och snackar om lite allt möjligt. Det börjar att bli lite kyligt, fast jag har bara på mej tröja, så att det är förståndligt. Jag e ovanligt pigg just nu, hehe! Efterlyst går på tv ikväll! Gött. Förövrigt, så blir Julia moster snart! Vi är överlyckliga. Puss!

090415

Hej på er! Idag har det faktist varit en hyffsat bra dag, var inte så jobbigt på praktiken. Fick dock sluta en halvtimma tidigare, det var gött. Alexandra kom och hälsade på idag också, det var trevligt. Stod och pratade med henne en stund. På min lunchrast så gick jag runt i Kinna för att hitta en födelsedagspresent till Samah. Men hittade inget som passade eller var riktigt fint, men skall fortsätta mitt sökande imorgon. Hoppas jag hittar något, annars blir det att beställa något från internet. Idag skall jag, Cely och Julia träffa Amanda som är hemma från Falkenberg nu. Det var längesedan, herregud!! Men skall nog bli trevligt. Jag skall måla naglarna svarta nu, hehe! Pusshej


Herre min jesus.

Jag blir fan STÖRD!!!!!!! Vad är det för FEL på dej?!?!?!

Ge mej redbull!

Hej igen! Jag har sovit och jag är överlycklig. Men när jag vaknade, så var jag lika trött igen. Men det kan bero på att jag och Samah satt uppe väldigt sent inatt och snackade om lite grejer. Gick inte och få käft på oss alltså, haha! Och varje gång vi skulle säga god natt till varandra, så började någon av oss att berätta något. Så det gick så tills klockan var två på natten och då fick vi skärpa till oss. Idag skall jag fan lägga mig tidigt, om det så krävs att jag slänger ut henne ur mitt rum. Som ni förstår, jag har haft en inneboende hos mig. Nämligen kära Samah! Nej, jag skoja. Men eftersom att jag har dubbelsäng, så har hon sovit med mej det senaste. Jag förstår henne, min säng är ju hur skön som helst! Nej, gäääääsp, nu somnar jag snart igen! Döda miiiiiiiiiiiiig ! Pusshej lovers



Liverpool spelar ikväll, kämpa på nu!!

Åh, hem ljuva hem!

Hej på er! Nu är jag hemma igen, slutade vid halv fyra. Åh, underbart var det. Går från 09.00-15.30. Är nöjd med mina tider endå, fast kanske inte kul och sluta så på en fredag, för då är man så himla död efteråt. Julia joinade mej ifall från klockan tre till halv fyra, sedan följde jag henne till hennes praktik. Jag är ifall så jävla trött, fyfan. Att stå i flera timmar, är nog det värsta som finns. Hehe, men det var ifall trevlig personal, eller ah vissa av dem ifall! Nu är jag ensam hemma, ingen aning om vart de andra försvann. Men skall lägga mig och vila nu, ååh underbara säng!! Pusshej


090414

God morgon! Vaknade redan vid åtta, det är jobbigt när en av oss systrar skall behöva gå upp tidigt och fixa sig och sådant. Då kan man helt enkelt inte ligga kvar i sängen! Men, jag är rätt så pigg endå. Skall strax fixa mitt hår, äta och sedan fixa med sminkningen. Tar bussen om ca, två timmar. Men det lär nog behövas, för jag skall hitta kläder sedan också. haha! Wish me good luck.. Vi hörs senare, pusshej! Ha en toppen dag

Måndagkväll

Hej på er! Nu är jag hemma igen, eller ah kom hem för några timmar sedan. Vi var i affären innan och köpte dricka och massa choklad och gick och satte oss vid ängskolan. Blev att vi pratade om allt möjligt, men mäst om våran resa i sommar. Sedan gick vi till Konsum och köpte mat och gick sedan hem. Sitter just nu och kollar på Två och en halv män och kollar på Harry Potter i pauserna. Har aldrig riktigt varit så insatt i de filmerna, men verkar vara ganska bra endå. haha! Jag börjar vid tio imorgon, härligt. Jag får lite sovmorgon ifall och skall inte lägga mig sent idag, så att jag faktist kommer upp imorgon. Nu kom precis Samah&Alexandra hit! Jag skall sedan ut en stund med Zarah&Steph. Vi hörs imorgon, pusshej! God natt!

Tunisien i sommar.

När jag var hemma innan, så hörde jag att Zarah pratade med mamma och pappa. Hörde något om min födelsedag och om att åka utomlands. Sedan vips, så berättade Zarah och mina föräldrar att en av mina födelsedagspresenter blir att åka utomlands i sommar. Jag blev ba omg?!?! :O Och dem hade redan bokat hotell och flygresan osv. Jag fick ett dubbelrum med balkong och jag har ju bott på det hotellet förut så det är nice. Och vet att dubbelrummen där är väldigt stora. Jag skall ut med Zarah&Steph nu, så jag berättar mer om resan senare. Pusshej!


090413

Hallå bloggen! Idag är det fint väder igen, men denna gången orkade inte någon av oss att gå ut. Vi ville sova ut istället. hehe. Vaknade för någon timma sedan och hoppade in i duschen direkt. Nu sitter jag här och inte gör så mycket. Orkar inte heller göra något, är helt död om man säger så. Men jag & Zarah skall ifall ta en tripp till affären sedan. Steph skall också med tror jag allt.

Imorgon börjar jag praktisera, nu har mitt humör för det vänt helt. Jag kan kanske tänka mej att det blir roligt ändå. Jag har varit emot det i flera veckor nu, men det kan nog bli bra endå. Jag har även Julia som skall praktisera i Kinna, så vi skall försöka att ha våran lunchrast samtidigt. Vi hörs mer senare ikväll, pusshej!

I'm happy.

Hello people! Jag är super glad, vet inte ens varför. hehe! Rökte ifall vattenpipa och spelade fotboll med Zarah, Steph och sedan kom Julia lite senare på kvällen. Det var nice som fan! Jag sitter här just nu och är lite smått trött. Försöker njuta av min ledighet, för nu kan jag inte vara uppe såhär sent förrens på fredag igen. Skär i hjärtat lite, haha. Nej men gud, jag kan inte blogga när jag är såhär, vi hörs imorgon. Pusshej!

Vilken ilska, herregud!

Jag är så fucked up arg!!! ÅH! Vissa personer i familjen kan ju bara ta och köra upp något. Seriöst, jag förstår inte hur vissa människor kan vara så FUCKED UP i huvudet. Fyfan, tror att jag slår sönder datorn snart . Visst, det gäller folk i min egna familj, men vet ni vad? I don't give a fuck.. Vissa människor tål man bara inte and that's it !!!!

Jag skall ifall strax ut med Zarah&Steph. Skönt och slippa vara hemma!! Pusshej

Ändrade planer..

Vi var i affären då vi plötsligt kände att ingen pallade att grilla ikväll. haha, så typiskt oss! Men äsch, vi skall försöka få igång vattenpipan senare ifall. Vi sitter just nu och kollar på TV. Det är så jävla gött väder ute, det är sjukt asså. Och, jag har blivit brun i ansiktet också. hihi, detta är nog min dag.. haha!

På tal om annat, så har jag ändrat rutiner när jag sminkar mej nu för tiden. Brukar alltid bli vanligt då jag använder eyeliner och bara mascara. Men det började att bli så tråkigt att sminka sig så varje dag, dock till och med när man skall på fest. Man ser ju vanlig ut då, vilket inte är så roligt. Så nu har jag blivit smått besatt av att använda ögonskugga. Jag och svart ögonskugga passar så bra ihop. Har blivit helt kär i det och nu kan jag inte sluta. Älskar när man använder så mycket ögonskugga, speciellt svart ögonskugga då man knappast ser ögonen för att det är så fullt med ögonskugga runt ögonen. Åh, det är så äckligt snyggt och jag passar i det så otroligt mycket. Det är liksom som att jag hittat min kärlek igen, my lover liksom.. haha! Nej, men det är ifall sjukt fint!

Nu skall jag gå, vi hörs nog ikväll. Annars så får ni ha en toppen bra kväll! Xoxo


Grillning & Vattenpipa!

Nu är jag hemma igen, det var så varmt ute. Jag blev faktist brun om mina ben idag, har märkt att jag blir lätt brun på kroppen, men inte i ansiktet. Det är sjukt vad svårt det är för mig att bli brun i ansiktet. Mina ben blev ifall bruna och snygga! Vi bestämde oss för att grilla och röka vattenpipa idag, så det är dagens planer. Skall bli skoj! Jag skall strax börja sminka mej och så, gött att det bara tar 10 minuter och inte längre. Sedan skall jag grubbla på vad jag skall ha på mig, sedan skall jag iväg till affären med Zarah och handla lite grejer tills ikväll. Vi hörs innan jag drar, pusshej!






090412

Hallå bloggen! Vilket fint väder det är ute idag, igen! Detta är fan lycka och hoppas att det håller i sig nu framöver. Jag & Zarah har precis klätt på oss, vi väntar på Steph och sedan skall vi till ängskolan och sätta oss och chilla. Det är våran vanliga rutin och måste göras. hehe! Idag är det förövrigt söndag, sista dagen som jag verkligen kan njuta av min ledighet. Är ju ledig imorgon också, men då är det liksom sova-ut-dagen! haha. Sedan är det praktik som gäller. Lovet har gått så otroligt fort, fan också. Jaja, men jag är glad för det. Nu skall jag gå, vi hörs ikväll! Pusshej

En bra kväll.

Blev ändrade planer innan och fort som ögat, så satt jag i en bil på väg upp till sjön. Det var kallt, men endå chill. Efter några timmar så kom Jennifer & Julia och hämtade mig. Tack tjejer! När jag kom hem så satt Zarah i mitt rum och kollade på film. Kollade med henne sedan bestämde jag, hon och Steph för att gå ut en sväng. Efter det så var jag med Jimmy. Han är så underbar! Nu skall jag sätta på en film och vänta på att Samah skalll komma hem. God natt och pusshej!


Jag&Zarah.

Hallå allihopa! Nu har jag duschat och sådant. Jag & Zarah var i affären innan och köpte lite grejer som vi kan mumsa på ikväll. För vi skall bara sitta hemma och kolla på film ikväll och så självklart en tripp till Frölich. Det är våran vanliga rutin, Frölich måste vi alltid besöka någongång varje dag. Vi sitter just nu och kollar på Sandor/Slash/Ida. Den filmen är faktist bra, lite sorlig också men mjo. Kärlek+Vänskap är nog väldigt svårt ibland! Pusshej!

090411

Hej bloggen! Nu är jag här för att skriva igen, höhö! Jag vet att ni har saknat mina blogginlägg ;) haha.
Idag vaknade jag redan vid nio på morgonen, det var helt sjukt. Ingen annan i familjen var uppe och det var så fint väder ute, så jag bestämde mig för att byta om och gå ut och sätta mej i solen och skriva lite. Jag tog med mej ett block och min ipod och satte mej vid ängskolan. Som sagt, när jag tänker mycket så måste jag skriva ner det, ifall det blir för mycket jag tänker på. Känner en sådan lättnad då, hehe. Sedan kom det några killar som skejtade och de var grymt bra. Satt där i fyra timmar, tills mitt batteri på ipoden dog. Så vid tolv tiden bestämde jag mej för att gå hem. När jag väl var hemma så sa Zarah att de skulle iväg till ängskolan och sätta sig där, så jag bytte om och sedan följde jag med. Blev att vi snacka om lite allt möjligt, om gårdagen och om resan. Mer än så var det typ inte! När jag och Zarah kom hem så satte vi oss och åt. Fyfan, vi är så jävla mätta nu! haha.

Grillningen igår kväll var faktist chill. Det var gött! =) Och kvällens planer har jag ingen aning om. Vi vet inte riktigt vad vi skall hitta på, återstår och se. Nu skall jag hoppa in i duschen, hörs ikväll! Pusshej

Jag är glad.

Hej på er. Innan jag gick och la mig innan, så duschade jag. Sedan vaknade jag upp vid fyra på eftermiddagen. Vädret var så fruktansvärt fint ute och det var varmt. Bestämde mig för och ta på mig och gå bort till ängskolan där Zarah och Steph var. Vi pratade om igår, om våran resa och vad planerna för ikväll är. Vi kom fram till att det blir grillning ikväll! Kan nog bli kul tror jag. Jag sitter i köket med min laptop just nu med mina föräldrar och Zarah. Vi snackar om lite grejer och min pappa cpar sig med Zarah. haha, dem gör olika ansiktsuttryck till varandra hela tiden. Ser roligt ut! Vi var ifall och handlade grejer som vi skall ha med oss till grillningen ikväll! Gött, nu är det ifall gjort. Jag skall strax flytta på min häck och gå till min garderob och hitta något som jag kan ha på mej ikväll. Gött att man kan ha vanliga skor på sig, kör på mina svarta Converse ikväll! Jag älskar dem verkligen. Jag kör även på en hög toffs med snelugg, är inte ofta jag har toffs. Aldrig faktist rättade sagt. Jaja, ha en trevlig kväll, så hörs vi imorgon! Pusshej

090410

Hello på er. Idag är det långfredag! Inte för att jag bryr mej så mycket, men mjo. Klockan är elva och jag är typ as trött. Fick ett samtal av Samah för ungefär femton minuter sedan som gjorde att jag inte kunde somna om. Men skall försöka snart igen, är så jävla död och huvudet snurrar. Ont som attans! Hoppas att det går över till senare, lite sömn brukar göra susen asså. Vi hörs senare, pusshej!

Seppe har ångest..

och det är inte skoj!

Jag har inte lagt mej än, blev helt pigg för någon timma sedan så jag bestämde mej tillslut för o inte lägga mej. Sitter just nu och lyssnar igenom låten vi skall repa på om en vecka ungefär. Jag är så jävla äckligt nervös att jag tror att jag skall dö typ! Mjo, det låter ju mysigt Seppe! Nej, jag skoja.. jag är faktist inte nervös, inte än ifall. Samah sover inte hemma ikväll, fan vad gött. Då får jag min säng för mej själv, hatar när hon sover med mig när hon har en egen säng som ligger en liten bit bort ifrån mitt rum. haha, fyfan vilket fiasko inlägg. Men jag tror att ni kan läsa det ändå!

Nu bytte jag låt och lyssnar på Sophia Somajo. Hon är så jävla grym, när jag lyssnar på henne så tänker jag på mig själv. Även när jag ser henne på bilder, video osv, så ser jag mig själv i henne. För vi är båda så snygga, charmiga o coola! ;) haha.. Nej, men helt seriöst! Dock sjunger hon bättre än mig, men jag skall inom kort sjunga LIKA bra som henne. Är något helt otroligt med hennes sångröst, fyhelvete vad grymt hon sjunger! Har ni ingen aning om vem det är, så tycker jag ni skall in på google och ta reda på vem hon är. Jag diggar henne ifall som attans!

I'M YOUR PUSHER, BABE.

Understand?..

Jag förstår mej faktist inte på vissa personer. Jag vet att man säger att man inte bryr sig om vad folk tycker och tänker om en, men jo det gör man visst. Och den som säger att den absolut inte bryr sig, den tror jag ljuger. Men det är liksom mitt liv och jag förstår inte varför ni väljer att tycka si och sådär om mitt liv. Det är ju inte så att jag bryr mej om vad ni gör, för det skiter jag fullständigt i. Men att vara på samma ställe och kolla på en person så otroligt mycket och sedan gå och snacka på ett annat språk och tro att ingen fattar? Men tro fan att man gör det, jag är ju inte direkt dum i huvudet om ni tror det. Om jag dricker, röker eller nu vad fan i helvete jag gör, så är det fortfarande mitt liv och jag har rätt och göra exakt vad jag vill utan att någon skall dömma mej. Och jag vet att ni även stör er på min ålder, men visst tyck att jag är för liten för och göra si och så, ni får gärna tycka att jag e omogen också, vilket jag vet att ni tycker. Men omogen är något jag absolut inte är, lär känna mig innan ni snackar om vem som är omogen och inte. Ta helt jävla seriöst och skaffa er ett jävla liv och sluta lägga er i andras och snacka. Hur mycket ni än tror, så vet ni inte ett jävla skit om mej. Absolut ingenting, för allt ni säger är ju så jävla falskt! Jag har knappast snackat med er och ändå så öppnar ni era jävla käftar och tror att det är helt okej att göra så. Ni kan ju alltid ta tag i era egna liv och sluta snacka och lägga er i andras. Ni kommer ju inte komma långt med det heller. Förihelvete, väx upp! Ni är fan 19-21 år!! Gash, hur kan man ens med och göra så?

Men jag misstänker ju att vissa aldrig kommer att ändra på sig. Nu har jag fått skriva det jag kände och det är så underbart. Som sagt, man skall nog helst undvika vissa människor! ;) Pusshej!


Min torsdag

Hej på er! Nu är jag hemma igen efter att ha varit ute en runda med Zarah. Vi har varit ute och gått med våra ipod! Så otroligt skönt.

Ifall vid fem tiden så gick jag, Zarah och Alexandra bort till Steph där vi drack och snackade massa. Sedan vid halv sju så körde hennes pappa oss till Kinnahult där vi mötte upp resten av folket. Blev snack, grillning och massa drickande. Efter några timmar så kände jag och Zarah att vi helt enkelt inte pallade vara kvar, så vi ringde broshan och kollade om han kunde hämta upp oss. Trevlig som han är, så hämtade han och hans vänner upp mig och Zarah och körde hem oss. Lämnade grejerna som vi hade haft med oss och gick sedan upp till Frölich. Efter att vi hade varit uppe vid Frölich så gick vi hem och åt och chillade. Nu skall Zarah strax lägga sig, hon är jättetrött. Vilket jag också är, skall också strax lägga mig hade jag tänkt. På tal om något helt annat! Har även kommit fram till att jag och alkohol funkar inte tillsammans. Är alltid något som går snett! Alkohol+Aliaa funkar bara när man är utomlands, för då mår man aldrig dåligt och fyllan man får när man är utomlands är helt obeskrivlig! haha. Så jag skall sluta dricka alkohol framöver, men det är ju inte direkt att jag går och super varje helg heller, absolut inte. Men när jag väl dricker så. Usch, slut med allt sådant! Det är äckligt, onödigt och förstör bara. Japp, så är det! hehe.

Imorgon är det fredag och hela påsklovet har snart gått. Det har gått riktigt fort, men jag klagar inte för det har faktist varit ett hyffsat bra lov. Nu är det helgen och på måndag vi är lediga, sedan börjar jag att praktisera. Lite ångest, vet inte riktigt om jag vill göra det. Men jag skall nog klara det, denna ångesten kommer la att gå över snart. Nej, nu börjar jag få ont i huvudet igen. Vi hörs imorgon, pusshej och god natt!


Torsdagkväll

Hej på er. Kvällen varade inte så länge på grillfesten, men det var inget speciellt endå tycker jag. Jag är hemma nu med Zarah och vi skall strax ut på en runda. Vi hörs nog senare, eller imorgon då jag berättar mer om dagen/kvällen. Puss på er!

090409

Hello! Vaknade redan vid halv elva tiden och det var så tyst här hemma. Gick över till mamma och pappa, men då var bara mamma hemma. Så jag umgicks med henne lite. Alltid trevligt och jag älskar henne så fruktansvärt mycket. Zarah kom hem vid elva tiden sedan och sa att vi skulle bort till Systemet. Så det var bara att börja fixa sig och sedan åka iväg till Kinna. Vi fick vänta ett tag för att det var så mycket folk på Systemet, men tillslut så gick det väldigt fort. Åkte sedan hem och nu sitter jag här och kollar på TV. Jag skall strax börja att fixa mig, eller mjo fixa håret bara. Sedan blir det att fundera ut vad fan man skall ha på sig. Åh, jag hatar kläder ibland.. skall vara så svårt att hitta vad man skall ha på sig, men endå har vi tre garderober fulla med kläder. haha! Jag är ifall jätteglad och planerna för ikväll är att vi skall på grillfest. Låter kul och hoppas att det blir det också. Som sagt, allt blir roligare med lite alkohol. ;) Hinner kanske blogga innan jag sticker, annars så får ni ha en super bra kväll! Pusshej


Mysigt.

Det är så jävla roligt när alla syskon är vänner och snackar om precis allting. Nu är det jag, Zarah och Salem som snackar om precis allt. Fyfan, vad roligt detta är!!

090408

Hej bloggen! Har inte bloggat på hela dagen, fick lite ångest. hehe! Jag och Cely gick ut vid två tiden för att möta Julia vid ängskolan. Sedan gick vi runt ett tag och bestämde oss tillslut för att gå hem till Julia. Det var trevligt och vi satte oss i källaren. Efter ett tag kom Jonelia. Gjorde inte så mycket mer än och snacka och skratta massa. Sedan kom Jonel ner en stund. När vi märkte att det började att bli lite finare väder, så gick vi bort till ängskolan och satte oss. Det var så jävla roligt. haha! Sjöng, dansade, flummade, cyklade osv. Mjo, det var en jävla bra dag trots allt. Gick även upp till Emilia en stund. Nu åker Julia imorgon, åh så tråkigt. Vill inte att hon skall åka, men hon kommer ifall hem på lördag igen. Har redan paxat henne! ;) haha! Jag sitter nu här hemma med min syster och halvsyster, Alexandra och Zarah. Alexandra skall strax hem och Zarah skall lägga sig eftersom att hon skall iväg tidigt imorgon. Jag skall själv sätta mej och kolla på film. Jag skall kolla på en jättegammal film, Fucking Åmål! Jag tycker om den filmen så otroligt, eller ah jag har inte kollat på den på ett bra tag. Men skall bli kul och se den igen. Nu börjar jag bli trött, usch. Film och sedan lägga sig! Skall bli skönt och få sova ut imorgon. Pusshej!

Just WonderfuLL ... and i love my shoes.


I'm happy!

När vi var ute innan, så satte Steph på en låt. Och jag kände igen låten som fan och fick mej verkligen att tänka till att det var en låt vi hade hört på en klubb när vi var utomlands och jag har letat efter den men inte hittat den. Jag blev så jävla glad och när jag lyssnar på den så blir jag ännu gladare. Tänka sig att låtar har den effekten att göra människor glada. Det gillar't! Har precis lagt in den ifrån min mobil, fyfan vad jag älskar denna låten. Den är helt fantastisk och vilka minnen man får. Livet är ju så jävla underbart ibland och jag är otroligt glad! Nu jävlar skall detta hålla sig. Och mina föräldrar är bara för bäst, jag älskar dem så otroligt mycket. Tack för allting! =) Nu skall jag ringa Samah och kolla om hon skall sova hemma ikväll, för hon har nämligen inga nycklar med sig och jag kommer inte vakna av att hon ringer mej sedan. Det funkar liksom inte på mig, haha. Bara ibland om man verkligen har tur. God natt lovers!

LaLaLa, det är redan onsdag.

Oh, det är redan onsdag. Tiden går ju så fort! Men det är la bara bra antar jag. Jag har tillbringat min kväll med Zarah. Vi har kollat på TV och så. Nu skall hon strax gå och lägga sig. Själv är jag jättepigg, men får inte lägga mej allt försent, eftersom att jag skall träffa Julia o Cely vid halv tre tiden imorgon. Och, det kan ta tid för mig att gå upp om jag är riktigt trött. haha! Hoppas på bra väder imorgon också, skulle ju sitta utmärkt! Hoppas ni har haft en bra kväll, pusshej!

Tisdagkväll

Åh, det har varit en bra dag endå. Jag, Steph och Zarah bestämde oss för att gå upp till Frölich och äta glass. Det gjorde vi, sedan kom Ulla och Julia. Bestämde oss tillslut att gå ner till ängskolan. Vi gick ner dit och chillade. Alltid lika trevligt med massvis av skratt. Efter ett tag kom Stina-Maria, Anna och Lisa. Alltid lika trevligt att få se dem. Nu sitter jag ifall här hemma och skall strax duscha. Inga bra program på TV, bara för att det är jävla ishockey. Fyfan! haha. Imorgon skall jag umgås med Cely & Julia. Tycker det skall bli både roligt och tråkigt. För imorgon är sista dagen jag ser Julia på ett tag. Inte roligt alls ju. Vi som alltid träffas oavsett vad vi planerar o göra. Om det är så att vi bara sitter och är tysta i varandras närvaro. Mjo, inte för att det händer men ah ni fattar la. Vi hörs senare, pusshej lovers!

Matt Pokora - Dangerous








Jag älskar tisdagar

Hej allihopa! Somnade faktist tillslut igår, dock väldigt sent. Vaknade vid två tiden idag. Men det var jävla gött! Jag kollar på The Hills med Zarah. Har inte bestämt att göra någonting idag, fick ett samtal av J innan och frågade om vi kunde umgås idag. Men nej, jag orkar faktist inte varken gå ut eller göra något. Kanske ändrar mig senare, återstår och se. Äsch, jag har inget kul o skriva. Vi hörs ikväll, pusshej!

090407

Hej på er! Klockan är snart ett på natten och jag är ganska trött. Skall nog strax lägga mig, men först så skall jag berätta om min dag. Jag och Zarah fick för oss att gå och köpa massa godis vid 7 tiden, så det gjorde vi. Vi köpte två påsar fulla med godis. haha! Vi var så jävla sugna. Sedan mötte vi Steph, så det blev lite snack. Gick sedan över till min kusin Ulla, där jag grillade med dem. Men det blev inte så lyckat direkt. Fyfan, men nästa gång då jävlar skall det bli bra! Gick ifall hem vid nio tiden då jag precis skulle ringa Zarah för att be henne öppna ytterdörren, men så var hon redan ute med L och M. Så vi stog och snackade med dom ett tag innan vi gick hem. När vi väl gick hem, så bytte vi om, mötte upp Steph och gick ut och gick. Det var faktist ganska gött väder endå, lite kyligt bara.

Vi snackade ifall om allt möjligt, men mäst om Tunisien resan. Jag har sådan jävla ångest, vet inte riktigt om jag skall åka med eller inte längre. Blir så tveksam och det är fruktansvärt jobbigt för att jag vet inte riktigt om jag verkligen vill åka med eller inte. Men känns som att jag verkligen kommer att ångra mej ifall om jag inte åker, men endå inte. Asså, ni förstår nog inte hur jävla jobbigt detta är! Jag får snart damp och fick natten på mig att tänka över ifall jag skulle åka med eller inte. Så imorgon är jag faktist tvungen att bestämma mig. Mitt huvud sprängs snart och detta tar död på mig, helt jävla seriöst. Åh, allt är bara vafan.. har inga jävla ord. Men jag försöker att vara positiv och glad ändå.

Nu skall jag sova och försöka att komma på andra tankar. Pusshej!

Och jag kom på att det är exakt en månad kvar tills jag fyller år.


/ Jag behöver dig verkligen!





Uppdatering;

Jag har inte lyckats att somna än, fast jag har försökt. Går inget vidare! Inte så roligt och finns inget bra på tv alls att kolla på. Jag har ifall hunnit tänka i flera timmar och inte precis kommit fram till något beslut än. Men jag är glad ifall. Skall försöka att hålla det nu framöver, så blir nog allt lugnt. Pusshej, vi hörs imorgon!

SEPTEMBER-




Aliaa



Aliaa - Tunisien



Aliaa - Brun som fan. Precis varit utomlands



Aliaa - Pappas födelsedag.
Dagen efter att vi kommit hem från utlandet




Färgade håret rött och blev helt kär i det!



Innan jag skulle ut och skejta!



Aliaa- Tunisien



Aliaa, Stephanies födelsedag med min nya piercing.



Aliaa, pappas födelsedag.




Aliaa Alicia Tarky
Nu fick ni se lite bilder av mig själv som jag tagit det senaste året.
Jag ser alltid likadan ut, vilket är tråkigt. haha!

The Hills

Har sesongs premiär idag! Jag och Zarah längtar allt för mycket. Kom ifall hem för en stund sedan, var skönt och vara ute. Ulla ringde mej och sa att de skulle upp till hanatorp o grilla och massa, men jag har ingen lust alls faktist. Vet inte varför, hade ju varit skoj ändå. Men jag fick stå över idag! Väntar just nu på att Zarah skall komma hem, hon är uppe vid banken. Vi får se vad vi hittar på, är alltid gött och bara njuta av varandras sällskap och vi har alltid så sjukt roligt! haha =) Steph också. Nej, nu håller Salem och hans vänner på med massa bilar och har jättehög musik på. Skall kolla läget, vi hörs senare! Pusshej

Jag fick min IFK tröja idag, den är så fin! Skall försöka ta kort på den och lägga upp någondag. Har på mej den nu faktist! =) Älskar den!

090406

God morgon! Idag är det fint väder ute och jag mår hyffsat bra! Jag är väll glad också, om man säger så. =)
Ulla ringde mej precis och frågade om jag kunde hänga med till Kinna senare för att hon och Julia skall klippa sig, så blir nog att jag hänger med då. Jag är uppe väldigt tidigt idag, klockan är knappt tolv och då kommer dagen att gå så otroligt segt. Men jag skall inte klaga, vi har ju faktist fint väder ute. Jag skall duscha nu och sedan sätta mej ute vid solen med min ipod. Pusshej!


Dear...

Jag läste min gamla blogg innan och trodder seriöst att jag skulle börja att gråta. Alla minnen och alla saker vi gjorde tillsammans! Vi hade så otroligt jävla kul så att det inte är sant. Och tänka sig att det knappast är ett år sedan vi alla var vänner och umgicks. Nu har alla splittrats och gått sin egen väg, men trots det så har vi ju endå lite av kontakten kvar med varandra. Men umgås aldrig, det är lite synd. Men det var ju pga många saker som vi splittrades, en stor grej som gjorde att alla gick sin egen väg och vi trodde att vi skulle mötas på vägen, men det gjorde vi aldrig. För vi hittade alltid någon annan på vägen till våra mål! Finns inga ord som beskriver hur mycket jag tyckte om er och hur mycket ni betydde för mig. Jag älskar er fortfarande och det kommer jag alltid att göra. Ni var verkligen sanna vänner, sådana som var så svåra att hitta. Men jag fann er och trodde aldrig att jag skulle förlora er, men dagen som jag aldrig trodde skulle komma, kom och jag förstördes. När vi tillslut inte fick umgås med varandra, var den dagen hela mitt liv bröt upp. Men vi fortsatte att umgås i smyg, vilket inte var lika roligt längre. Man var inte fri längre och hade alltid personer efter sig. Det var inte lycka, men den lyckan när vi alla var vänner var den bästa lyckan i hela världen.

Medina - Sagoland.

Åh, den låten är så jävla fin. Kan inte sluta lyssna på den. Kärlekslåtar gör mig deprimerad, brukar hamna där föör ofta nu för tiden. Detta är inte bra! Åh shit, vad jag behöver skriva av mig och prata med någon. Zarah och Steph, jag behöver er nu. Dock så vet jag att ni sover, så vi får ta det imorgon. Gör absolut ingenting, sitter i sängen, har på tvn och lyssnar på musik. Funderar på att lägga mig och när jag vaknat imorgon, så är det hur fint väder som helst. Jag vill härifrån, långt bort härifrån. Orkar inte vara kvar här. Behöver få träffa nya människor som man kan lära att känna! Ge mig sommar nu och ge mej en positivare Aliaa. Hon som alltid ler och är glad! Vad fan har hänt med mig? åååååååååååååh!

Now i cry myself to sleep, only you are what i need.


Söndagkväll

Hej på er. Nu är jag hemma igen, eller ah kom hem för några timmar sedan. Jag var hos Ulla med Julia och Cely. Det var trevligt, fast jag var ganska så seg. Men blev massa skratt som vanligt. Vi hade Idol / Lets Dance uttagning hos Ulla idag. haha, fyfan! Julia och Ulla både sjöng och dansade för mig och Cely. Så skulle vi avgöra vem som var bäst osv. Det var så jävla roligt. Vi var ute på altanen också, så grannarna började plötsligt undra vad det var för fel på oss. Vi kom fram till att ingen av dem var bra på att varken dansa eller sjunga. Sedan chillade vi bara och snackade om lite allt möjligt. Vid nio tiden gick jag hem, skulle kolla på Sanningens ögonblick och var rätt så seg också. Sitter just nu och tar emot massa låtar, har verkligen bara gamla och tråkiga låtar på datorn just nu. Behöver livas upp! Pusshej





Tjabba tjena hallå!

Hej igen! Nu har jag duschat och fixat mitt hår. Jag sitter i min säng och lyssnar på musik, skall strax äta och sedan börja att sminka mig. Sedan kommer det att ta någon timma för att bestämma sig för vad man skall ha på sig, åh jag hatar kläder ibland! Skall sedan iväg till Ulla. Ja juste, hennes lillasyster fyller år idag, dvs min kusin. Grattis!! =) Var ett tag sedan jag såg henne, men antar att jag får gratta henne imorgon då hon åker hem till sin mamma. Pusshej!



090405

God morgon! Inte fint väder ute idag, tråkigt. Idag blir det nog bara att chilla hemma, har ingen lust för att göra något alls. Förutom att umgås med Ulla, C eller J. Tror jag skulle vara med Ulla idag, för att hon frågade mig igår. Men klockan är ju knappt halv ett, så jag tror att hon fortfarande ligger och sover. haha! Nej, jag har inget o skriva. Skall duscha nu, vi hörs senare. Pusshej!

Lördagkväll

Hello. Jag och Zarah satte på våra ipod och började genast att städa innan. Vilket behövdes och nu är det fint och mysigt i våran lägenhet. Sedan bestämde jag mig för att gå över till mamma o kolla vad dom hittade på. Så plötsligt stod jag där och lagade mat med mamma. Det gick bra och blev faktist gott! höhö. Vi har inte bestämt oss för vad vi skall göra ikväll och klockan bara tickar o tickar. Men vi får se vad vi bestämmer oss för, ha en underbar kväll!

Hos familjen Balika

Hello. Jag fixade mig och sådant innan, satte på ipoden och gick iväg till min andra hälft, Julia. Sitter här just nu med hennes lillasyster, Julia och Cely. Vi är ensamma hemma, vi skall strax bege oss till ängskolan där Zarah och Steph väntar. De har ringt mej och sagt att det är något jätteviktigt som dom vill berätta. De har ringt ett par antal gånger, så mjo jag hoppas att det faktist är viktigt när jag väl kommer. Annars blir jag sur! Yeah, det är annars jättefint väder ute. Solen bara skiner och jag hade på mig min skinnjacka innan och det blev så jävla varmt. Så den får stanna kvar hos Julia när vi går ut, så får jag hämta den någon annan gång. Trots allt mitt andra hem! ;) höhö. Pusshej!

090404

God morgon. Jag är uppe rätt tidigt idag för att det är lördag. Hmm, skumt! Men jag är fortfarande trött och funderar på att gå och lägga mig igen. haha! Anyway, gårdagen var rätt så okej endå. Stack upp till Assberg med Steph på kvällen och så. Idag skall jag nog bara ta det lugnt och umgås med Cely o Julia. Vad jag vet om nu ifall, sedan blir det säkert ändrade planer lr ngt. Men skall bli kul och få vara med dom, med tanke på att snart så åker Julia också iväg. Nu har jag inte så mycet mer att skriva, hörs senare. Pusshej!

090403

Hej! Vilken fantastiskt bra skoldag. Jag är så glad och allting har gått så jävla bra också. Känns verkligen som att detta är Min dag. Har fixat med busskort och allting nu innan påsklovet. Ja juste, jag har påsklov nu. Detta kan liksom inte bli bättre och efter påsklovet så är jag borta i 2 veckor. Livet är ju bara så för underbart ibland. Samah och Zarah åkte precis till Systemet, gött! Själv skall jag duscha och sedan får jag se vad jag hittar på. Pusshej!

Bullet For My Valentine - Tears don't fall.

Jag kan både skratta & gråta när jag lyssnar på denna låten.
Den är fruktansvärt bra och det kommer både upp bra och dåliga minnen.




Aliaa hjärta Mando Diao är lika med sant.

Hello! Vilket fint väder det har varit idag. Har varit med Steph och Zarah. De är bara för bäst. Sedan kom Daniel och hans vänner. De är sjukt roliga! haha. Jag, Zarah och Steph chillade ifall och snackade om precis allting. Jag älskar dem väldigt mycket, vad hade jag gjort utan er? Fyfan. Och snart åker ni! Det förtjänar ni och är så glad för eran skull. Jag skall bomba er med massa sms! haha. Jag minns förra sommaren så var det en vecka då Zarah och Steph åkte utomlands, då jag inte fick åka iväg av mina föräldrar. Fyfan, jag var så jävla ledsen. haha! Jag hade redan varit utomlands med dom två gånger, men endå så ville jag åka iväg igen. Den veckan så messade jag sönder och fick svar typ två gånger. Men de var medvetna om det och jag själv var medveten om att jag inte kunde få något svar pga att jag visste att de inte kunde svara. Men fyfan, jag hade så tråkigt utan dem. Och veckan då dem var borta, kändes som en evighet. Men jag klarade mig igenom den veckan och på fredagen så stog jag i Landvetter och väntade på dem. Vilken lycklig känsla det var att se dem! Jag glömmer aldrig den känslan, det var så jävla underbart. Jag hade väntat hela veckan på att få se dem. När vi väl var framme i Skene, så gick vi ut och chillade i det fina vädret och de fick berätta allt om deras resa. Det är något vi alltid gör efter att någon av oss har varit utomlands. Man blev så glad av att ha dem i sin närhet, veta att dom äntligen är i Sverige, att man kan få tag i dem om det är något, om man är ledsen eller vad det än är. För den bästa känslan är att veta att dem alltid kommer att finnas där, vart dom än är.





Aliaa hjärta Mando Diao
Jag är kär på nytt.
 



Jag glömde!

Jag har även blivit klippt idag. Klippte upp håret lite och så fick det bli en snelugg, men denna gången åt vänster. Brukar annars alltid ha den åt höger, men fick bli vänster denna gången. Är ganska nöjd, fast inte så stor skillnad. Puss lovers!


090402

Hej på er! Det är fint väder idag också, härligt. Dagen började med idrott, då varken jag, Cely eller Sara var med. Så vi satt och kollade på när dem andra dansade. Sedan kom jag på att jag hade glömt en sak hemma, så gick hem på rasten med Cely. Sedan var det engelska som gällde när vi var tillbaka i skolan. Var ingen seriös lektion, snackade med Sara och Emil hela tiden. Läraren var inte i rummet, för att hon hade prov med några andra elever i min grupp. Efter det var det b-språk och då kollade vi på film bara. Sedan hade jag en låång rast och sedan matteprov. Det gick bra kändes det som, eftersom att jag inte är så värst bra på matte så känndes det ju endå rätt okej när man gick därifrån sedan. Hade hemkunskap sista lektionen, men jag gick inte på den så jag sitter hemma just nu. Asså visst, det är nog inte menningen att man skall tycka om alla ämnen, men seriöst hemkunskap? Det är nog det onödigaste ämnet som finns. Så jävla onödigt så att det inte är sant! Men mjo, det är la bara att stå ut. Imorgon när jag slutar, så är jag borta från skolan i tre veckor. Då kommer jag vara lycklig! haha. Jag skall strax duscha, har precis beställt en ny IFK tröja. Åh, snygg var den! Vi hörs senare, pusshej!

Efterlyst är ikväll!

Hej på er! Vilket skönt väder ute, satt ute på Julias balkong ett bra tag och det var så skönt. Nu är jag ifall hemma och gör ingenting. Om ungefär en halvtimma så börjar Efterlyst, längtar. Verkar vara så bra idag, eller det är det alltid. Men extra bra! Har inte så mycket att skriva, är inte speciellt glad heller. Så jävla typiskt att vissa alltid skall skämma ut en på något sätt. Åh! Jag pratade även med min bror innan, och för er som känner oss vet ju hur våran relation är till varandra. Men idag bara flöt det på. Mjo, jag älskar honom för det, han är ju trots allt min bror.


090401

Idag är det första april! Tiden går ju så fort. Skoldagen har varit helt okej. Det gick så jävla bra när vi repade idag, åh gud. Jag längtar så mycket nu, dock nervös. Men det går nog över. Jag och Victor var toppen bra på sången och alla som spelar, ni är otroliga. Detta kommer att bli så bra! Jag skall hoppa in i duschen och sedan gå till Julia. Det är ju så fint väder idag. Är så sugen på att hoppa studsmatta, kommer la säkert göra det till slut. Lite ont i halsen också, men det var fan värt att sjunga ut allt man orkade idag. Hinner kanske blogga innan jag sticker, annars så skriver jag ikväll! Pusshej

RSS 2.0